Mindre än 24 timmar kvar

tills vi ses du å jag min söte Sven! ack vad jag längtar! :P

Idag har jag ägnat mest tid åt att sitta med omtentan i grupp. Känns inte bra allas eftersom jagi nte vart med gruppen^^ inte lätt att sitta och göra ett arbete som flera ska vara med på. så vi får väl se hur det blir. Blir säkert bra när det är färdigt.
Sen upptäckte jag världens tabba jag gjort!!!! En annan omtenta som jag ska göra, injektionsgivningen. den skulle man ha anmält sig till senast i fredags å vem missade itne det om JAG!!! så fick slänga iväg ett snällt litet mejl idag och böna och be om att få göra de den 9/1 som alla andra. Så får väl hålla tummarna.

Nu ska jag försöka hjälpa far min. han undrar om det går att felanmäla en hemtelefon via internet? jag har inte en aning men får se hur vi ska lösa dett!
ha de gott folks! Nu äre snart stort kalas :D fy vad jag längtar :) Skumpa! MUMS! hihi
Kram på er

Träningsvärk!!!

Tjabba! :D
Ville bara meddela att jag har en fruktansvärd träningsverk idag efter gårdagens "roliga" cup. Jag måste tamej tusan vara så otränad man bara kan bli numera, å mina blåsor, ojojoj vad de hurtar mig!! Hoppas innerligt att denna otrevliga smärta försvinner inom kort!
Igår kväll var vi ju hos josefin och Claes, hur trevligt som helst  :) god mat och mycket trevligt sällskap! kunde inte bli bättre! eller jo, om jag bara hade sluppit åka hem bara för att jag skulle studera idag så hade det vart toppenbra !menmen, man kan ju inte få allt.
Plugget har gått skit, så de lär gå bättre imorn eftersom de inte kan bli sämre. Min fina text har ingen sammanhägning alls. tss.
haha.
så är de med det! snart vankas det mat! gu va hungrig jag är, tänker typ alltid på mat tror jag! men ska bli gott iaf! för ingen mat i magen = en sur Evelina.

Allt bra med er annars idag? snart är det nyår, en mindre dag kvar än vad det var igår, å samma gäller det med Svens hemkomst till grimmared :P bara två dar kvar nu :D WOHOOO!
jaja, nu ska jag väll lägga mig på soffan resten av kvällen, orkari nte röra mig så mkt mer än dit ^^, så blire när man är lat! moaha!

Ni får ha en riktigt härlig söndagskväll! på återseénde!
kramis

Lördag.

Hej hopp!
Idag har vi ägnat hela dagen åt att spela fotboll, det var Toftacupen idag. Resultaten vågar jag ej nämna, men som ni säkert förstår så gick det inget vidare bra idag. Fast kul hade vi och det är ju ändå det som räknas ;)
Om 2 timmar ska vi vara hos Josefin och Claes, det ska bli jättetrevligt, god mat och lite go dryck ;) gör susen i musen som en bekant brukar säga ^^ skämt och sido.
Nu börjar dagarna gå och snart är Sven här :) ska bli kul att träffa dig igen käre du! sakanr dig lite här i skogarna.
Imorn blir det att sätta fart på pluggandet, ligger några dar efter nu så blir två långa dagar som jag har framför mig! Men det ska väl nog gå bra det också.
Måste meddela att mor min har blivit rätt duktig på Wii fitness nu! mkt roligt och underhållande att sitta och titta på henne :P det gör henne nog gott att röra lite på sig! Själv lär jag knappt gå mer idag, har fått två mega blåsor på fötterna efter mina dåliga inomhusskor som jag använt på cupen idag..AJAJ.! menmen, jag gjorde ett tappert försök att spela iaf, kändes ju att man itne rört en fotboll på et tag men det var väldigt kul!
Nu kära vänner ska jag återgå till mammsen och kolla in henne lite mer! kasnke får till och med jag spela några minuter:P

Ha en underbar kväll! Bamsekram

God jul

Hejsan vänner! kors vad tiden går fort, har inte hunnit skriva här på ett par dar. allt bra med er? sj mår jag som jag förtjänar idag^^. Var på Björkgården och svängde på höfterna lite igår! en mycket trevlig kväll måste jag säga! synd att det tog lite lång tid innan bussen åkte hem bara. menmen , sånt man får räkna med.
Har ni haft en bra jul? min kunde inte bli bättre, har fått umgås me de jag tycker mest om, lugnt och fridfullt! nu är det nyår nästa som gäller! å som ja längtar! Det ska bli dunderkul!

Nu ska jag försöka klämma i mig lite frukost! vi får se hur det går ^^,
ha en fortsatt god jul! vi ses :)
Kramar

det ordnar sig :)

Hej vänner! hur är det idag? sj mår jag rätt bra idag :) imorgon är de julafton vilket är en ännu bättre dag. för ja vet vad mamma min ska få i julklapp av brodern min och den kommer jag sitta klistrad vid resten av tiden jag är kvar här :P haha.
Tentan känns bättre nu! vi har löst hur vi ska göra så känns bra.
Om en liten stund bär det av in till varberg och shoppa de två sista klapparna! men blir ganska snabbt besök, vet vad jag ska köpa som tur är :) sen en sväng på bolaget också :) det ska ju festas till lite nu i juletiderna och nyår :D hihi.

Saknar dock min sötnos litegrann! men han har det bra där uppe i Linkan också! å vi ses ju om en vecka så :)

Hoppas ni får en riktigt bradag vänner! :) vi hörs och ses!
Kramen

Jag tror jag har ångest.

Jag tror jag har ångest över den här dumma omtentan vi ska göra. Om det nu är såhär ångest känns. Jag känner mig inget vidare bra iaf. Jag tror till och med att mitt "jullov" är förstört. Känns som om jag aldrig kommer bli glad igen (fast de vet jag ju förstås att jag blir), dessutom kommer det va jobbigt att inte få träffa Svennis på över en vecka. urs. jag är riktigt negativ ikväll. men tentan är det som förstör det mesta.

Jag hoppas i alla fall att vi ska få en bra jul och att man kan koppla bort dessa tankar.
Nu är det inte många dagar kvar! ska bli kul att få vara med familjen och släkten! kan nog bli bra trots allt! jag kommer in i mina svackor ibland då det känns som allt är emot en, men det handlar bara om en tenta. livet är inte förstört för detta, fastän det känns så ibland.

Har ni haft en bra helg annars? är ni färdiga med alla julklapapr? det är inte jag kan jag säg! så jag får väl ut och springa dan innan julafton! Suck. menmen! de ska nog bli bra till slut som sagt!

Ha det bra :) Nu måste jag gå och krama om min Sven.

Både glad och ledsen

Hej kära vänner! Hur är det med er så här i julstressen? sj är det okej kan man säg. Jag klarade läkemedelsräkningen idag :) vilket jag är väldig tglad över! men sen fick vi reda på resultaten för vår grupptenta vilket inte var något positivt svar. Så nu har vi blivit indelade i nya grupper, vilket jag tycker är väldigt dumt. Sen ska tentan vara inlämnad till den 8 januari, och eftersom  vi inte klarade denna grupptentan så får vi inte göra den individuella tentan den 8:e januari, vilket jag verkligen hade behövt.
Men men! jag é inte bitter! eller jo, jag var det för en stund innan, men nu ska jag och Sven ha en riktigt mysig kväll med god mat och vin och då vill jag ju inte sitta och tjura! man kan inte få allt man vill. VI har ju jullov nu iaf! man får va glad för det :)

Jag hoppas bara min grupp blir bra! har inte en aning vilka dessa människor är. har bara ett par namn på dom. Men det blir nog bra!

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag kommer hem till Grimmared igen :) ska bli trevligt. kommer att sakna min söte Sven bara. men som tur är så är telefonen uppfunnen ^^.

Ha det gott folks! vi hörs! Ha en toppenbra helg! :)
Mys!

Det känns riktigt bra..

Inför läkemedelsräkningen på fredag! jag ska klara detta. Tänker inte sitta och göra omtenta den 2 januari! det finns inte i min värld! fan ta mig om jag skulle kugga.
Idag sitter jag och räknar då som ni förstår, men har fått ta en liten paus nu då jag fick lite hjärnsläpp nyss. Sven är iväg och studdar med en kompis så jag sitter här i min ensamhet, fast jag har ju katten min förstås! men han sover bara :/
Dagen kommer nog bestå mestadels av studerande så att vi kan ta det lugnare imorgon jag & Svennis och vila upp våra hjärnor till på fredagen! så imorgon ska vi iväg och shoppa på eftermiddagen är det tänkt. måste få köpt lite mer julklappar.

Jag väntar och väntar på att få svar på tentaresultatet av grupptentamen nu! denna veckan ska vi få reda på det och det är fruktansvärt jobbigt att behöva vänta!!! jag hoppas i alla fall att det gått bra. annars blir januari absolut inte som planerat.
urs, hemska tanke!!

Ne nu vänner får jag dra mig tillbaka och räkna vidare! Hoppas allt är bra med er! För jag känner mig faktiskt på riktigt gott humör idag :) Ovanligt! haha.
Kram på er..

PS. Nu är det bara en vecka kvar till julafton :D HOHOHO! ;P

pust och flås.

Först vill jag tala om att jag och Sven for upp ur sängen ca:06.15 då huset började skaka som tusan! Jag mitt blonda huvud tänkte att de hade hänt nåt med pannan eller nåt, men den finns ju inte ens i vårt hus. men det var min tanke iaf. Sven trodde någon bomba oss innan han kom tänka på att det kunde vara ett jordskalv. han gick runt och titta lite sen la vi oss och somnade om igen efter en stund då vi lugnat ner oss. Å senare under morgonen kollade jag på aftonbladet öfr jag tänkte se om det kommit upp något om vad som hänt! å se där ja då var det jordskalv! inte varje dag man är med om det. Men nog så läskigt var det även om det inte var ett jättestort skalv. Vårt vitrinskåp klingade så glatt så jag trodde kristallglasen skulle sprängas! men som tur va klarade de sig :) haha. lustig morgon.

För det andra så vill jag tala om att jag mår mycket bättre idag när gårdagens tenta är över. Den gick ganska bra, ska göra om ett moment som jag klantade migväldigt mycket på och ett moment känns inte så farligt! man slipper göra om alltihopa! så jag ska göra om injektionsgivning. Själva injektionen gick bra, men jag var lite osäker på vart på lårdet man sticker, fast nu i efterhand så är det så jäkla självklart. menmen, bättre att få göra det en gång till så jagi nte behöver göra fel igen! så jag ser det inte som ett misslyckande på ett prov utan bara en liten grej att fixa till. de tar ju max en kvart så.
jag känner mig dock lite sämre en vännerna när de klarar allting korrekt, men jag ha vant mig vid att jag alttid kommer behöva kämpa lite extra för jag är inte lika duktig, sånt man får leva med. Jag har nog lite för höga krav på mig själv kanske. I alla fall så känner jag mig ändå rätt nöjd ändå med tentan.

Idag sitter jag med läkemedelsräkning för fullt! jag räknar räknar räknar. Jag ska klara det på fredag så det gäler att sitta mycket med detta nu och bara kämpa på!! för en gångs skull vill jag klara det på första försöket! å nu känns det faktiskt riktigt bra :) Så övar jag ännu mer lär jag bli proffs på detta :P (eller inte) man kan ju få tro det iaf.

Allt bra med er annars? sj känner jag lite stress med julklappar, jag hari nte hunnit åka iväg och shoppa det än. men får nog bli på torsdag eftermiddag och helgen då tentan är över. Så får vi hoppas att jag hittar allt jag söker.


Ha det bra! Nu ska jag iväg och posta julkort :)
Take care!

Tenta idag!

Som vanligt blir jag dundernervös. Idag är det dags för den praktiska tentan, hoppas att det kommer gå bra! man ska ju tro på sig själv så! men ni kan ju tänka på mig iaf mellan 11-12. sen så är jag ledig ända tills fredag då jag har nästa tenta :) Å sen efter det så är de JULLOV :D

Allt bra med er ananrs? själv har ajg hämtat lite ny energi i helgen då jag var hemma och träffa mina vänner i varberg. Så nu ska jag orka med denna veckan också  :) Lite nervös nu som sagt bara, men de ska man ju vara inför ett prov. annars vore det konstigt.

ja nu ska jag fortsätta på min frukost! behövde skriva av mig lite bara, var ett par dar sedan jag skrev här sist så!
Ha de bra alla! vi ses och hörs!

Julen närmar sig med stormsteg.

och jag har bara köpt en julklapp hittills :/ lite smått panik. men men! det ordnar sig det också :)
Idag är jag ledig så jag sitter hemma och övar på lite läkemedelsräkning, och kollar igenom en dvd med praktiska moment som venprovtagning och sondsättning m.m. Har praktisk tenta på måndag och är väldigt nervös över det. men hur farligt kan det bli liksom? misslyckas man så får man ju göra om det. Man blir ju inte hängd, men ändå blir jag så nervös. Det kommer gå till så att vi har 4 olika stationer där det då är ett moment på varje station. Vi kommer ha en lärare som kollar hur vi gör och hur vi bemöter patienten osv. Det kan ju inte vara så farligt.

Ikväll är det Idol och då sitter jag bänkad framför tv:n mina vänner :) spännande spännande!! ska bli intressant att se hur detta slutar idag.
Nu är det sista skolveckan nästa vecka för iår, ska bli otroligt skönt att få ha lite "jullov" sen även om det kommer gå åt till att sitta och plugga inför stora tentan i januari. skit. menmen. jag får ju iallafall komma hem och umgås med de jag tycker om :) förutom sven som åker uppåt i landet. Jobbigt att va ifrån varann när man inte är van vi det. Men de ska nog fungera bra! han kommer ju ner till nyår iaf!

jappjapp! detta var lite från mig idag kära vänner. 
Ha en riktigt underbar fredag :)
 

Julmys

Hej vänner! allt väl? själv är det toppen! tror jag iaf.
Igår hade jag och Sven lite julmys med julmusik, vi drack glögg och åt pepparkakor medans vi skrev lite mysiga julkort.
Det var riktigt mysigt! idag ska vi slå på stort och fortsätta med julmyset och börja på att baka lite julgodis ! *mums*

Nu är det inte många dagar kvar till helgen då jag ska hem till Grimmared :D eller egentligen ska jag bara mellanlanda lite i grimmared, jag ska mestadels hålla till i Stamnared :) Vi ska va hos Frida och julmysa där också:) ska bli jättekul att träffa mina tjejer! saknar er <3
Sen på söndag ska jag till min lilla farmor och baka pepparkakor! jippie! en tradition! mums!

Detta var lite kort och gott från mig!
Ha de toppen friends!

Heldag med tjejerna :)

Gårdagen började med en tripp över till danmark där vi kollade på en utställning med döda kroppar! ganska häftigt! det fanns hur mycket som helst att titta på och intressant var det !
Efter utställninen stod mat på tur, vi åt på en mysig restaurang och gott var det :) Efter maten var alla lite lagom trötta och goa men vi fortsatte med en tur i staden och kollade runt i affärer :)
Vid 6 tiden var vi hemma i Sverige igen och vi satte fart mot Lunds hetaste radhus där Hanna bor. Vi käkade god tårta för Elin och Linn har fyllt år! god var den :) Sen så korkade vi upp vinet och hade en helvild och asrolig kväll! Tack för det tjejer!

Idag mådde jag inte allt för bra efter gårdagens vin men det var upp ändå och iväg och shoppa med Sven som jag hade längtat efter! Nova Lund blev det och vi fann lite kläder åt Sven och jag har kommit på en julklapp jag ska köpa :)
Sen har jag talat med min älskade farmor idag som trodde det var denna helgen jag skulle komma hem då hon satt och väntade på att jag skulle komma och hälsa på! Vilken tur att jag ringde så hon inte väntade allt för länge! vi bestämde iaf träff nästa söndag då vi ska ha lite pepparkaksbak :D

Nu sitter jag här och ska strax börja på maten! jag och Sven ska laga trerätters middag idag för skoj skull! Mums!
sen blir det bara mys framför tv:n med en bra rulle, chips i mängder och goa skratt :)

Vad hittar ni på för något ikväll? Hoppas allt är bra med er!

Bamsekraaam

Julkänslor

Det börjar pirra lite i min mage :) är nog lite julkänslor på gång. Har inte haft det på sjukt länge, men ack så bra det känns! Kanske för att jag itne bor hemma längre och det ska bli så trevligt att komma hem till jul? Kanske även snön utgör en del av mina julkänslor :)

Jag vill meddela alla att jag klarade även min andra tenta som jag fick reda på denna veckan så kännerm ig otroligt glad :) känns so himla bra att vara ikapp de andra igen och inte ha några saker efter sig!

imorn ska vi på vår lilla tripp til danmark! ska bli riktigt trevligt :) sen på lördag ska jag och Sven umgås heeela dan och åka iväg och shoppa julklappar och bara mysa:)
Nästa helg bär det hemmåt Grimmared för att på lördagen träffa mina underbara väninnor och mysa massa med dom :) ska bli underbart kul! Det var så längesen det bara var "vi" som gjorde något tillsammans! så jag längtar rejält! Ska bli så kul att träffa Karin också som det verkligen var flera månader sen sist jag träffade dig! <3

Ha en underbar dag/kväll allihopa! för det ska verkligen jag ha :) ska mysa ikväll med lie glögg och pepparkakor med min kära sambo!

Ta hand om er <3

Snön faller ner..

här snöar och snöar och snöar i lilla Eslöv :) härligt! så mycket mysigare än regn. Dessutom är det ju snö det ska vara vid denna årstid. Man får ju liksom lite mer julkänsla :)
Jag bara måste meddela alla att jag blev godkänd på min omtenta jag hade idag :) och det känns otroligt skönt :) så lycklig man blir när det går bra för en! väntar spänt på nästa resultat som vi får antingen imorn eller på fredag. har väntat i 3 veckor på de resultate nu! jobbigt! man vill ju allra helst få reda på det direkt :P fast de går ju itne riktigt förstås ^^,

Annars allt bra med er? sj är jag glad för en grej till, nämligen så att jag har långhelg nu, så imorn ska jag träffa johanna och hanna å kolla över en tenta och sen ska jag nog göra ett försök till att kolla lite julklappar. Sen på fredag ska jag och några tjejkompisar här nere i skåneland ta oss över till grannlandet danmark och kolla lite döda kroppar. ska bli intressant :P  Sen blir det mys på kvällen:) ska bli skoj!

Ha de bra allesammans! Längtar efter er därhemma! Hoppas allt är bra med er! vi ses nästa vecka iaf :)
Kramkram

slutet på året

nu närmar vi oss slutet på året och det innebär att jag snart gått färdigt första terminen på min utbildning. Känns helt fantstiskt så fort det har gått, men det har inte vart så enkelt. Har fortfarande en del saker kvar i skolan innan terminen är slut så finns fortfarande risk att kuggas ännu fler gånger.

Inga julklappar har jag hunnit börja köpa än heller, förstår inte heller när jag ska hinna med det! Men förhoppningsvis hittar jag superfina julklappar så att jag blir nöjd med julen! å vad jag längtar till jul, få komma hem och vara hemma i flera dagar :) som jag ska mysa, fastän jag lär få ägna mestadels av tiden åt att plugga. Lite ledsamt att behöva vara ifrån Sven bara, men han kommer ju hem till nyår iallafall :)

Nu ska jag fortsätta läsa lite inför förhöret imorgon! *nervöööös* så håll tummarna för mig!

God kväll!
RSS 2.0