Bowling

Nyss vaknat upp efter mitt nattpass. Hade ett missat samtal och gissa vart det var ifrån?! Göteborg :D Gjorde en spontanansökan i förra veckan och de var någon som nappade! Ska höra av mig dit imorgon.
 
Nu ska jag åka iväg till Lund föra att möta upp mina hårt arbetande kollegor, sen drar vi till Malmö och Big bowl om vi överlever bilfärden med Hanna ;) En timme bowling och sen en god bit mat innan jag får ta mig till Lund och nattjobb med Stina och Elisabeth =) Vi hade en riktigt bra senaste natt och hoppas den fortsätter likadant inatt!
 
 
Nu ska jag tänja bowlingfingrarna, är inte särskilt orolig, känner seger i luften!
 
Tataa

Fotvård

Hur ofta tar ni hand om era fötter egentligen? var säkert ett år sedan mina fossingar fick ett fotbad men idag tog jag fram min lilla bubbelmaskin med infravärme. Rätt så skönt när man väl kommit till skott. Med fotfil och fotkräm så är de nu som babyfötter :D wiiie
 
En vecka går fort, snart ny igen och då har jag två nätter med jobb framför mig. På tisdag är det bowling och mat på Big Bowl som gäller, ska bli riktigt nice! Kul att träffa kollegorna någon annanstans än på jobbet, se våra riktiga "jag" och inte springa runt i våra smurfdräkter ;)
 
På tal om jobb har det varit mycket denna veckan, många dagar och slitsamt, skratt och gråt. Känns som man hade behövt lite semester nu från allt.
  <--------- Jag ser nästan ut som denna tant, fast jag är bara 24 år.
 
 
Krafterna går mycket till grubbel också, Sven ska ju på återkoppling om det där jobbet han sökte i Gbg den 5 feb. Jag vill ha den 5 feb idag! Det blir en stor förändring i vår vardag efter den dagen om vi får positiva besked. Men man vill ju veta. Då är det ju dags att ta tag i bostad, jag ska söka jobb, massor som ska fixas! menmen. får väl grubbla några dagar till...
 
Hoppas innerligt det blir en bra kommande vecka! *håller tummarna*
 
Trevlig kväll!
Tataa! (Mitt nya uttryck, har en patient som är väldigt rolig som ofta säger tataa eller pusspuss när man går ut från dennes rum. Drar alltid i smilbanden när man tänker på den människan!)
 
 

Slopa tågtrafiken.

Var å tränade igår, skönt! Måste verkligen komma igång med det, finns så många fördelar med att träna så det är egenltigen väldigt konstigt att man inte gör det oftare.. 
 
Förresten, om jag ska börja med ytterligare nåt trevligt innan mitt raseriutbrott börjar så fick Sven svar från Schenker igår där han varit på jobbintervju. Ska upp till GBG i nästa vecka för "återkoppling" vad det nu kan innebära =) något positivt hoppas vi på iaf! 
 
Igår när jag skulle hem från jobbet var det kaos på centralen. Försenade tåg, strax efter jag kommit slocknar alla informationstavlor, eller ja de lös men fanns ingen text på. Alla perrongtavlor slocka med. Gick inte att höra någonting via högtalarna för där var så mycket folk och alla var hysteriska som såklart ville komma hem från jobb eller var alla nu reste.. Inte för att e verkae komma så mkt ny information via högtalarna heller. Mycket dåligt måste jag säg. Ingen visste nånting alls och bara mer och mer folk kom.. Efter en timme och 10 min (kl 17) slutade Sven skolan och då kom vi överrens om att ta taxi hem istället. Helt förfrusen (trots världens största dunjacka), mest tårna och fingrarna, så lyckades jag kalla till mig en taxi som tog oss hem. Med arga blicken skickar jag vidare den notan till Skånetrafiken! Verkar som att trafiken inte kom igång förrän seeeeent på kvällen.. Glad jag tog taxi.
 
Jobb ikväll, vi försöker utrota Calici, verkar gå åt rätt håll iaf!
Nu ringde de precis från jobbet, Blir tydligen jobb imorn kväll också då många är sjuka nu, så blir lite extra Cash! Dock bara en dag ledig för denna vecka.. men men.
 
Lilla Tuffs är bråkmakare idag. helt uppspeedad och välte precis tre glaslyktor på fot som föll i backen och gick sönder.. Andas andas.... Dags att ta fram dammsugaren..
 
 
 
Tataa.
 
 

Måndag i Januari - solsken =)

Vaknar halv 9, solen lyser =) Får mig att tänka på att vi är på rätt sida av kalendern nu, våren kommer snart - bara några månader kvar =)

Nu är mina lediga dagar slut och dags att återgå till jobbet, hört rykten om att vinterkräkis brutit ut där *hoppas innerligt att det försvunnit redan* urs och fy. Å angående jobb läste jag nyss en artikel via facebook om att "unga sjuksköterskor orkar inte heller" inte bara jag som känner så, är ju skönt att inte vara ensam om det!

Läsvärt!
http://www.unt.se/debattspecial/unga-sjukskoterskor-orkar-inte-heller-2229539.aspx#.UPz6YxVIk4E.facebook


Innan jobb ska jag iväg och luncha med min fina vän Malin, ska bli mys =) Nu ska jag fortsäta smutta på mitt nybryggda kaffe och läsa lite genetik, har börjat en kurs nu som fortskrider hela våren =) Intressant!

Have a nice day.

Tataa!

Bowling

Hade sån lust att Bowla idag, fick dock inget napp på någon som ville/kunde följa med så den idén sket sig. Har istället legat  till sängs sent in på eftermiddagen men fick ta mig i kragen och kravla mig ur. Har nog fått en släng av mildare depression. Inte van vid att vara ledig 4 dagar och dessutom inte ha något inplanerat. Tristess.
 
Har lyckats göra en fiskbensfläta idag! De du, inte var det så svårt heller, men det tar lite tid.
 
Nu är det hembakad pizzatime! En öl på det också och humöret blir på topp!
 
Trevlig lördagskväll.
 
Tataa!

Tillbaka.

Känner att jag behöver ta upp de här att skriva igen. Inte för andras skull utan för min egen, som en dagbok. Man har många tankar och känslor, just nu lever jag i ett skal. I väntan på svar. Svar på att Sven ska få jobb, svar på hur framtiden ska skrida. Jag har ju redan sen jag flyttade till Eslöv haft önskemål om att få komma till Göteborg. Nu äntligen kanske det ska få bli verklighet. Dock kommer det känns tungt att lämna Hematologen i Lund då jag har många fina arbetskamrater där, som jag hoppas få hålla kontakten med. Även mina vänner jag skaffat mig i Skåne, men det är ju inget som talar för att vi inte ska kunna hålla kontakten. Anledningen till att jag vill till göteborg (vill ju egentligen till Varberg) är att komma närmre hem, har testat på att pendla i 5 år nu, att lägga de två-3 helgerna man är ledig i  månaden på att behöva resa hem för att hälsa på både min familj samt svens familj det tar på krafterna. Sen vill jag så klart komma närmre min familj samt barndomsvänner! Men ni finns ju trots alltid kvar =)
 
Nu är det dags för fredagsmys, jag och Sven dricker drinkar, var mycket längesen - men gott! 
 
Mitt senaste inlägg var om vår nya bil för ett år sedan, å jag må säga det är fortfarande det bästa köp vi någonsin gjort! Vilken pärla <3
 
Lev väl!
RSS 2.0