hahaha

Eftersom jag fortfarande har lite synfel så måste man använda öronen extra mycket. Fick nyss ett mail av mammsen med ett klipp!  Att höra denna kvinna tala är ju verkligen örongodis som jag vill dela med mig av. :) Krut i henne!



/Lilla E ♥

Gravt synfel och golfbollar.

Inte den bästa dagen i mitt liv idag om man säger så. Ännu en gång skyller jag på tågtrafiken ^^,

Tågen har fått mig att stå och vänta = frysa-vilket resulterar till att jag känner mig lite smått krasslig och hängig denna dag. Jag tog mig en vila såhär efter kvällsmaten och vaknade nyss upp med gravt synfel. Det har hänt mig en gång innan. Jag kan knappt se. Riktigt ledsamt faktiskt. Helt suddigt och efter vissa blinkningar kan jag inte se alls.

Bara för att jag inte såg så tänkte jag tröstäta lite choklad. Jag visste att mina chokladgolfbollar jag fick i fredas stod på bänken i hallen. Jag kravlade mig dit, fick tag på nåt litet paket och som tur är så var det golfbollarna! Å så himla goda de var :) Och för att de var så himmelst goda så himlade jag med ögonen och vipps så har jag också nu fått okej syn igen. Bra va? :)



Mer golfbollar åt folket!




Tacokväll

Tjabba tjena mittbena!

Nu är jag något gladare än i morse ;) Det var visst inte så illa med uppsatsen trots allt. Lät värre än var det var. Vi tog en "handledning via mail" eftersom vi ändå hade en sån att förbruka och det fungerade bra! Så nu är det bara fortsätta att jobba på.

Sven har kommit hem och vi ska ha en mysig kväll eftersom han glömt sin bok i skolan och därför inte kan plugga så mycket ^^, bra för mig. Så ikväll ska vi ha tacomys! De är gott. Sen ska vi äta lite goda tryfflar som blev över från vår chokladprovning i fredas :) GOTT GOTT GOTT. Här har ni chokladälskare nummer 1!  

Btw så har jag gått och blivit medlem i postkodlotteriet. De kom och tvingade på mig en gratis månad, så under denna månaden vill jag att ni håller tummarna för oss att vi vinner! :D Hade inte suttit fel med en ny bil eller så. ;)

Drömma kan man ju alltid göra. Å på tal om drömmar så vilade jag lite middag innan( ca 2 timmar ;) och drömde då att jag brottades med ett litet barn på typ 8 bast eller nåt å han var kär i mig. Vad får en att drömma om såna saker? Skrämmande...


God kväll. ♥

OM...

Om inte tågtrafiken inte hade vart så förbaskat försenade hela tiden så skulle jag åkt upp ill skolan för handledning idag. Men vände hemom igen när jag märkte att tiden bara blev längre och längre och jag insåg att jag skulle frysa ihjäl om jag fortsatte stå där. FAN.

Jag är redan SÅ himla less på detta. Att lite snöflingor kan ställa till med så mycket. Men snart ska jag pigga på mig, sa jag att jag är som ett lik idag? Fy sån här trötthet har jag inte känt i min kropp och knopp på jag vet inte när!



Ojsan. de verkade inte så populärt att inte komma på handledningen. Vi behövde tydligen den sa vår handledare. Suck. Denna morgonen börjar ju bra..

Jag dör.

Underbart!

Helgen har verkligen vart kanon! Helt LOVELY!

Nu har kvinnorna de mina rest hemmåt och jag taggar till inför en kväll på jobbet De ringde vid 21 tiden igår. så de var nog lite kris :P Är dock lite smått trött nu men ska nog piggna till mig! Hoppas på många söta små bebisar :)



Ha en trevlig första advent! :)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag är så jävla glad! :) Jag fick godkänt på tentan och denna kväll kommer bli så himla underbar :)



Jag måste nästan fälla en tår av glädje. :) Jag känner mig så duktig!


Nu ska här dansas bugg med dammsugaren med en bra bugglåt på högsta volym ur högtalarna! Woohooo


bara 3 timmar kvar tills gästerna kommer. Jag längtar :)


See ya! ♥

En fredag..

Och jag sitter som på nålar. Hon vill verkligen jävlas så mycket hon bara kan den där läraren. Att vänta så här länge med att lägga ut resultat är inte schysst. JAg har massor att göra men lite svårt att koncentrera mig eftersom jag loggar in på first class HELA tiden. Men ne, inte lägga ut den än. Fan alltså.


JAG VILL VETA NU!

 

Glad, ledsen?

Idag får vi domen. Jag väntar med spänning! Kommer man bli glad, eller blir man ledsen.? Det är frågan :P Jag hoppas på Glad förstås! Å jag har så höga förväntningar denna gång eftersom tentan kändes bra, så blir megaless om det skulle gått dåligt. urs å fy. Men blir jag G så kommer denna dag bli perfekt! För snart kommer ju också mina fina väninnor! :) Vilken kanonhelg vi ska ha :D

God morgon :) ♥

1 dag kvar

Sen kommer mina bästisar ♥ hihi

Mailjävel

Är det bara jag som inte lyckas komma in på first class? fungerade inte på hela jävla dagen igår (förutom en gång vid 22.00) har inte lyckats komma in idag. vad gör jag för jävla fel. Får lite smått jävla raseriutbrott!!!!!


Jävla skit! (så nu har jag fått svära av mig också :)

God kväll.

Perfekt tisdag!

Gårdagen var bara så underbar:)

Först C-uppsats skrivande på Lunds stadsbibliotek. Vi fick skrivit en del trots mycket snack om annat ;) Sen blev det jobb! Så himla kul :) Skitkul verkligen när man trivs så bra på ett jobb! :)

Inte minst när man kommer hem så har mannen i huset städat, tänt massa ljus och fixat glögg :) mums! Och pricken över i:et var när jag kollade first class, så hade jag klarat den ena tentan :D nästa får vi reda på på fredag och jag hoppas INNNERLIGT att jag klarat den. Annars blir jag deppig. Men det blir den dagens problem ;)

Idag är det åter Lund som gäller. Ska bli myyyyys :)

Trevlig morgon gott folk!

/Lilla E ♥

Hallänning

Halländsk och het, jo tack jag vet. Snygg och läcker, tack det räcker. Halländsk och smart, så uppenbart. Alla vill se oss falla, men vi Hallänningar slår sönder dom alla. Tre ord räcker, jag föddes läcker! Hallänningar är heta, det ska alla veta!

haha. mycket skit som skrivs på facebook, men detta är ingen skit. Det är bara SÅ himla sant! ;)


/Lilla E ♥

Så mycket bättre.

hm.. Varför blir man så deppig av att vara själv för en dag? Man tänker innan att det ska bi så himla skönt å man ska göra ditt och datt. Men nu när kvällen närmar sig så kryper jag på väggarna av ensamhet. Är detta naturligt? Känner du också så? Allt är så mycket bättre när man är två.

För att dämpa min depression har jag volbeat i högtalarna. Himla bra :)



Nu ska man bara orka laga lite käk också. NOLL fantasi idag. bläää

Lev väl. ♥

Racerfart

Heeeeey!

Har haft en riktigt bra helg. Jisses! :)Guldstjärna på den.

Nu väntar jag bara på att denna vecka ska gå i racerfart för på fredag kommer mina favoriter hit och ska stanna hela helgen! Kommer bli SÅ underbart :) wiie vad jag längtar!!!!!!

Nu åter till vardagen. Sven kommer inte hem förrän 9 ikväll tradigt nog. Men jag har massa saker att göra å ska nog klara att ta död på den tiden själv!

Nu skulle lite frukost sitta fint!

God morgon på er :)

Mooooorning!

Halluu, nu ska vi snart köra! Sven borde vara hemma runt 10 :) I väntan på det blir det en lång goo frullis!

Eftersom några utav er ville se min kappa i köket, (Jag menade fel igår, jag har ju bara köpt en kappa) så tänkte jag lägga upp en bild på det :) såhär blev det. Inget märkvärdigt, men det blev lite mysigare än med vår andra kappa.



Och för att pryda vårt fruktansvärt fula badrum så köpte jag inte bara ett ursnyggt duschdraperi utan även den här fantastiska "hylla" (vad man nu kallar det) i hörnet.




Nu ska här kokas ägg och kaffe! :D

bye ♥

I'm like a Leopard.

Grrr Mjau :P

Ännu en ny klänning. :) Perfekt nu när vi ska ut och äta lite . Enkel och skön.



Bilden är inte den bästa när man tar via datorn ^^, men men. så ser ni inte alla skavanker på mig heller! Bra det jue ;)

Mkt bloggis idag. Men när man fixat till den lite är det plötsligt så kul att skriva :D och så har jag ju haft en sån händelserik dag.

ha en fin fredag allihop ♥

Vilken härlig fredag

Trots att vi fick byta däck mitt i snökaoset så har denna dag hittills varit väldigt bra och tror den kommer sluta ännu bättre! Vi ska för en gångs skull ut och äta en bit mat :) bara han och jag. ♥

Sen har mitt paket från jotex kommit :) Beställde nya gardiner till köket, en låååååång kappa! Plommonfärgad då jag blivit lite lila av mig på sistone. Sen mitt nya duschdraperi med kossor på :) Nu äntligen känner jag mig lite hemma :P Skitsnyggt är det!


Vad tycks ;)? Visst är det suuupercute!

Nu ska jag stryka gardiner i väntan på att S ska komma hem från skolan. Stackaren går typ alltid till klockan 17.00 den här perioden. It sucks!

Pusshej.

Man ska aldrig lägga jobbiga saker framför sig..

För vad händer nu? Jo det börjar snöa! Å Evelina ska byta däck på bilen eftersom vi ska köra till Grimmared imorgon bitti! JIPPIE.

Vissa straffas jämt för sina grejer och jag har lyckats bli en utav de svarta små "lammen" (läs får) ;)

Menmen. Le och se glad ut! Kämpa på kämpa på!  Nu ska fordonstjejen ut och meka :P suck. om man ändå ägde ett par vantar....

Byggfällan

Va fan är det för jäkla värld vi lever i ?

Kollar på byggfällan å det är fruktansvärt vad lurad man kan bli! urs urs urs!!!!! Inte okej. Absolut inte. Hade jag fått & kunnat så hade jag slått ner allihop. Ska börja gymma oftare bara så jag orkar med alla. Ska bli typ den kvinnliga hulken eller nåt liknande. Ja, så får det bli!

 

En shopaholics bekännelser

Jag har gjort det igen.  Shoppat alltså.

Bite me. (!)






Håll i pengarna Evelina. Fy.

Igår

Insåg jag att på fredag "firar" jag och han 3,5 år tillsammans. SJUKT! Tiden går jävulusiskt fort vill jag påpeka en gång till.

Det här är ju vi för 3,5 år sen. Första bilden tillsammans! ♥
kär & Galen

Kärleksvisan

Så himla fin ♥


Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.

/E

Längtan

Längtar sååå till helgen! :D Den blir fartfylld med massa skojigheter!

På lördag åker vi upp och då vankas det årsfest för mitt gamla fotbollslag. Lokalen är fullproppad med härliga människor, massa skratt, go mat & dryck, sång, dans etc. Kanon kommer det bli :) LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!

På söndag ska vi ha "familjemiddag" och fira mammas födelsedag samt fars dag. Allt lite i efterskott men jag har ju inte kunnat medverka förrän nu :) så supermys att få träffa alla i famljen! Jag ska också få känna på sparkande bebis som ska komma ut till vår underbara familj i slutet av Mars! :) Vem längtar?! - JAG :D många andra också vet jag :)  inte minst h*ns föräldrar :D wiihiii

Ne åter till artiklarna och dess koder! kämpa kämpa :D

Idag är jag full av ny energi och livsglädje :) Sånt där går i vågor! Bara att kämpa emot alla svårigheter!


Mitt tragiska liv.

Idag har vi haft handledning i skolan, innan dess har jag myst med Malin :) Lite klokare blev vi allt efter denna handedning och kan nu fortsätta hårt med granskning av artiklarna och till slut få se ett reultat av de hela!

Idag har vi tvättid och världens jävla tvätthög, så ni förstår ju hur kul jag kommer ha det denna afton. Dessutom blir jag ivägsläpad till gymmet snart vilket inte heller är det roligaste. Men man får väl gilla läget.

Det roligate idag är att jag fått ett paket från HM med massa fina klädisar :) Har unnat mig lite sånt när jag väl jobbat extra och för att jag förtjänar det :)

Nu ska jag släpa mitt feta ass mot tvättstugan.. Sen ska jag ta tag i mina tankar och arbeta med dem.


Skrev nåt riktigt kul här nyss men fick ta bort det för surpuppan S.

Livet

Livet det är konstigt. Ena stunden kan man känna så mycket glädje att man nästan spricker för att sedan känna absolut tvärtom och önskar att man aldrig levde. Hur ska man ha det egentligen? Kunde allt inte vara som på rosa moln all the time?

En tanke jag tänkt många gånger...


→ Nu mat!

Inget höjdarväder

Åter söndag igen. En vecka går fort!

Igår hade vi riktig myskväll med hemmagjord pizza, massa godis och chips och en film såklart :) Mys!♥
Idag blir det möjligvis golf om vädret tillåter, eller ja bara Sven som ska spela. Själv tycker jag inte det är ett dugg kul att spela nu när det är så kallt. Går knappt att slå man ser ju ut som en michelingubbe med alla kläder ^^, men jag tänkte gå med iaf och vara "caddy".

Ikväll blir det tv:soffan igen. På söndagskvällar går det så himla många bra program :) Jag gillart!

Imorn ska vi till skolan för att ha handledning för uppsatsen. Blir nog bra!

Jupp jupp. Nu ska jag käka frullis :)

ha en bra söndag everybody!

XOXO

Blöt kväll igår

Jag var dränkt. Så kan man säg. Vin , hemmagjord snaps! behöver jag säg mer?



En bild säger mer än 1000 ord.

Vi hade kul :D

Idag: Mår jag osm jag förtjänar.

Hej då.

Klänning live



Ni ser väl likheten med den jag ritade tidigare?


Nu ska jag snart kila vidare :)

Hoppas ni får en fantastiskt bra fredagskväll :)

Klänning

Idag är det fredag :) en regning sådan. Men det är väl inget nytt när man rapporterar från Skåne ^^,

Idag ska jag hämta min klänning som ska ha blivit insydd. Ingen märkvärdig men lite gosig sådär :) Men det blir inte förrän vid 16 snåret så innan dess ska massor hinnas med! Här ska läsas artiklar, städa, gosa med katten och allt annat viktigt typ som att sitta på facebook etc.


Ungefär såhär ser klänningen ut. men något snyggare live :P

Ikväll bär det av till Malin på feeest. Sen hörde jag rykten om utgång någonstans i Skåne! Tror det blir en asgrym kväll med många SNYGGA tjejer ;) wiihoo.


Vi hörs!

Lillördag

Onsdag idag och jag tog en rejäääl sovmorgon till 9.15. GOTT! :D

Jobbet igår var skitkul! Älskar sådana dagar :D Älskar dagar då jag har fullspäckat schema. Mår så bra då! sitter jag hemma blir jag så förtvivlat deprimerad. Å de låter väl inget kul? Fast nån hemmadag behövs ju ibland förstås, så man orkar vila upp sig :)

Idag blir det en skvätt C-uppsats och en rejäl skvätt mys med S :) Onsdag är våra mysdagar! Inget kvällsplugg, bara god mat, massa tända ljus och massa kärlek <3 wiie :)


Lund hela långa daan

Ska snart bege mig till Lund för att träffa Malin och granska artiklar idag! Sen bär det av till kvinnokliniken för ett jobbepass :) mysmys! jag älskar alla små bebisar :D


Bye

Evelina ledsen i ögat.

Fick för en stund sedan reda på att helgens årsfest är inställd. Hur tråkigt är inte det då? Dumma folk som inte kan anmäla sig. Det har liksom inte funnits i grimmareds historia att årsfesten inte blivit av! Dumma 2000 tal.

Jaja. Nu blir det inte ens hemfärd till grimmared i helgen bara för det. Vi skjuter upp det till nästa helg för då är det kung-karls årsfest istället och de är ju inte så illa de ;) Blir nog bra roligt det :)

Men helgen kommer jag sitta hemma å göra ingenting!? Jag är redan rastlös och vad kommer jag då inte vara i helgen?! *snyft*

Ledsen för detta iaf. Tur man får lite positiv energi från dansbandsbrudarna ;)

Bye.

minus

När vi vaknade i morse var här minusgrader. Brr. (Måste väl inse att vintern är på g.) Bara tanken om att man skulle behöva ta sig ur sängen och senare ut i kylan gjorde mig trött, att ligga kvar i sängen hade vart så mycket bättre :P men..

Man kan ju inte ligga i sängen hela dagen. Istället tog jag mig till Lund för att där möta upp Malin och ta tag i C-upsatsen igen. Dock blev de inte så mycket gjort med det utan mest massa snack om annat och sen lite thaimat! Men en mycket trevlig förmiddag/lunch hade vi!

Nu väntar jag på att Sven ska komma hem. Sen hoppas jag på att laga nåt riktigt gott till kvällamaud och efter det blir det möjligtvis träning. Jag är inte ett dugg sugen på det (är jag någonsin det?) men får väl se hur det blir! Går ju annars mycket bra saker på tv:n ikväll :P Bland annat så kommer ju Dansbandsbrudar på tv 4 plus där face-84 är med :D 20.00! Missa inte det :P

Totally rastlös

hm. vad gör man en dag när man inte behöver plugga?

Tanken var att vi skulle till golfbanan denna dag. Men frosten ligger fortfarande på backen så då får man tydligen inte spela fick jag höra. så ja. Vad hittar man på liksom?

It's over

Inte mellan mig å sven alltså utan den här roliga kursen är över! Den har vart rolig, men tuff. Akutsjukvårdstentan kändes bra, hade en bra magkänsla när jag gick därifrån så man kan ju hoppas att det gick bra :D Men får vänta tre veckor på det resultatet.

Nu lämnar vi allt som har med skolan å göra. Ett besök på systemet skall göras och sen bär det av mot Lund för party! Ska bli skoj skoj :) Ska bara orka mig ut i regnet. Kanske borde ta en powernap först i hopp om att det slutar regna under tiden? ja vi gör nog så :)

Tjingeling!

Suck.

att man ska bli så less på allt. Nu vill jag ha tentafanskapet avklarat och helst hela den här helgen! Snart ny vecka, snart nya tag!

..

Precis nu

kom en våg av nervositet ^^,

Morgondagens tenta närmar sig och jag är lite smått nervös faktiskt. Jag kan ju absolut inte allt, men har ändå en känsla av att jag kan klara mig bra. Med lite is i magen och en liten hjärna som förhoppnginsvis kan tänka så ska de väl gå utmärkt.

Sitter just nu och kollar igenom lite inför morgondagen, sen ska här faktiskt gymmas idag eftersom jag söt fram det från igår till idag :P Sen blir det bara att relaxa så man är pigg och utvilad inför morgondagen :)

efter tentan festar vi syrror till det hemma hos Hanna innan det blir utgång i Lund. Dock hinner jag inte vara ute så länge eftersom tåget går hem typ 01.13. Men eftersom jag ska jobba lördag eftermiddag så känns det okej :)

Ska bli kul att få komma in å jobba lite å mysa me de små bebisarna :)  De blir det aldrig för mycket av :D de söta små liven! :D

Jaja! Nu får jag återgå till mitt läsande. Ville bara önska alla en trevlig dag :)

By the way så är min pojkvän något gladare idag! Fram tills han ringde nu när han kom till skolan å upptäckte att föreläsningen är flyttad till kl 13. Så han kommer hem oh myser med mig i stället och skiter i den där jäkla skolan för tillfället.

haha! :) Kraaaam

Eld och lågor

Har idag världens grinigaste pojkvän.

Bäst att ta skydd! Snart bryter helvetet löst!! (Ett rop på hjälp)


Lev väl!

Uppe med tuppen

06.30 upp å hoppa! nä jag ställer den en halvtimme till ^^,

Alltid lika skönt att ligga å dra sig :D

Nu blir det några timmars plugg innan jag åker upp till Kristianstad på kursens sista föreläsning om infektionssjukdomar! tror det kan bli bra, det enda negativa med den är att de lagt den denna tentaveckan! menmen! Eftersom jag redan kan allt(ironi) så ska det ju inte vara nån fara om jag missar några timmars plugg ^^,

Väntar på att mitt ägg ska bada färdigt i jacuzzin! Sen blir det en lång goo frukost!

Bra dag tror jag trots regnet! Den som lever får se :)

XOXO

2/3

2 av tre tentor gjorda för den här veckan. CHECK!
Dock vet jag inte hur de gått på mina två små minitentor. Verkar som jag gjort ett litet slarvfel på läkemedelsberäkningen, men eftersom resultaten inte kommit ut än vet jag inte. Så länge inte Catrine och typ 10 andra hade fel ^^, så hoppas ju på det å jag rätt :P haaha(skämt å sido) Men troligtvis är det fel. Dumt av mig! Det jag är allra mest säker på klarar jag inte av ^^, men tar nya tag om det nu skulle va så!  men visst blir man kinkig på sig själv om man slarvar så! Bara man inte gör det i verkligheten så :P

Tenta två vet jag inte hur det gått men det får vi se. Kändes bra iaf! så vi får se!

Nu ska jag fylla magen med lite käk och sen en liten vila på det. Sen dags att ta tag i nästa tentaplugg inför fredag! Den tentan däremot är jag lite nervös över, eller kommer iaf bli! Men i sinom tid klarar jag den också :) Jag är en positiv människa! :)

Jag kan!

Väntar på att sven ska komma hem. behöver lite kärlek i form av kram & en puss :) det är mysigt :D tihi

Bye

Lik sin gudmor


I helgen träffade jag mitt lilla gudbarn Zelda en liten snabbis. När jag satt och pluggade lite i vardagsrummet kom en liten spillevink som denna tjej ingående med mina skor! Inte nog med det så har hon gått i sin gudmors fotsteg och tar fel sko på fel fot ;) haha :P Så söööt!

1 november

Tiden går fort! Nu är vi inne i November, snart är det april och värmen börjar så smått smyga sig på ;) LÄNGTAR.

Helgen har vart kanon, verkligen över förväntan! :) Toppen!

Nu är man tillbaks i verkligheten och imorgon väntas 2 tentor, inte så stora men ändå så viktiga! På fredag har vi en lite större (läs mycket) eller ja, vad vet jag egentligen. Mitt mål är iaf att jag ska klara av dessa. Å vems mål är inte det liksom? Men iaf att de ska kännas bra efteråt så det inte känns katastrofalt! Då får man ta sig i kragen och kämpa på bara :) Man har ju många chanser på sig så nog ska vi ha klarat dom innan vi står där i början på juni och får våra sjuksköterskebroscher! :) Men hade vart skönt att få det avklarat nu. Men vi får se :)

Idag ska jag gå igenom lite inför morgondagens tentor, sen ska jag städa och mysa å bara ta det lugnt.
Sov ut ordentligt idag! Gud så skönt det var och verkligen behövligt:) Har inte vaknat en endaste gång inatt och det är verkligen ovanligt! 


Nu ska jag koka litervis med kaffe och bara njuta av livet!

Trevlig dag allesammans! :)  
RSS 2.0