Ps är som en drog..

Man kan nästan inte slita sig från photoshop när man väl börjat sitta där. så himla kul att sitta och pilla.
Sen så har jag börjat lira fifa på xboxet också ju, så ni förstår att jag har fullt upp! Mitt i allt detta ska jag hinna ut och njuta av vårsolen som jag så vackert vill uttrycka det och ska springa en sväng. Man blir så sprallig nu när man sett solljus ett par gånger under helgen! Den har vart saknad! :D

Och att snön smälter bort, herregud vilken lycka :) snart är det vår med nygröna blad och blommorna så sakta börjar komma fram, gräset blir grönt, mmmm.. :) Man riktigt drömmer sig bort.. Tänk med lite färg på kroppen, flipflop, sommarklänning, blomma i håret, en öl i handen, kött på grillen, fina vänner omkring sig, dämpad musik i bakgrunden... ja jag kan fortsätta drömma mig ännu längre bort men man får hejda sig själv. En dag i taget, :) Men tänk vad lite sol kan göra :)

Ikväll är det bugg igen, känns lite sisådär att behöva gå dit och dansa med vissa människor som inte har dansen i sig.. okej de är väl också värda att få dansa, men kan jag inte få dansa med den jag vill dansa med som jag kom dit med?! vad är problemet. Istället får man lägga tid på att försöka se trevlig ut och verkligen anstränga sig för att inte flippa ut. Nä så illa är det inte men känns inte som man utvecklas så mycket själv när de man dansar med inte riktigt platsar i lets dance... ;)

jaja.
Nu ska jag återgå till mitt spelande så att jag sen kan gå ut i solen :)
Ha en bra söndag! :)

Lille katt..

lille katt, lille söte katta. Vet du att, vet du att, det blir mörkt om natta.

Han stack ut i morse när Sven gick till jobbet och har inte kommit in än. Avskyr när han ska va ute så länge, och dessutom är jag sällskapssjuk.

Har spenderat min eftermiddag/kväll med photoshop- nya brushes, Xbox- fifa-09( tyvärr fick vi inte ner -10 men -09 fungerar bra, måste ju börja öva nånstans) och nu kollar jag 10 orsaker att hata dig. Längesen man såg den så rätt så skoj, om bara alla dessa fruktansvärda reklamerna kunde sluta störa hela tiden. Men det kommer man då aldrig ifrån..

Oj, nu börjar visst filmen igen.

Nyfiken och busig

Hrm, Grannarna( ett par utav alla vi har, men iaf ett par i huset mittemot) ska sälja sin lägenhet har jag sett på Svenskfast.se eller vad sidan heter. Idag ska de ha visning så jag har sett hur de går run och pysslar och donar. Jag är nyfiken, hoppas det är massa hyffsat unga människor som går på visningen, så kan jag stå och vinka till dem när de kollar ut genom fönstret :) vore inte det trevlig? då måste de ju känna sig välkomna :)

Visningen är mellan 13-14. så jag hinner klä upp mig lite också så jag ser "normal" ut ;) man vill ju inte skrämma iväg dem direkt. hm...

förresten, sven har blivit ståendes med lastbilen, nån axelgrej som gått sönder... typiskt, den lilla tiden man skulle fått ses idag har minimerats. JAgblir så trött, vem är det som vill förstöra? vavava? Han skickade nu och sa att han är hemma vid 13 ungefär. så är väl okej.

Nu ska här lagas mat, ha fått ett kycklingrecept från mammsen som tydligen skulle vara väldigt  enkelt och gott :P upp till bevis :)

God morgon Lördag!

Sovit otroligt gott :)

Sven är på jobbet, katten är ute och jag ska sitta och ta en lugn härlig frukost!
Idag i ensamheternas tider ska jag plugga snäppet mer än vad jag gjorde igår ^^, och titta på när snön smälter bort. Ungefär vad som står på schemat idag.

När vi var och handlade på ica igår så svängde vi även förbi djurhörnan som ligger precis intill. Eftersom Tuffs inte kan äta så mkt grönt ute just nu så har han gett sig på vissa blommor. Därför tänkte jag att vi kunde testa med kattgräs :P och på köpet fick vi 6 kg kattsand, dyrt sådant som han försökte övertala oss at köpa. Så fungerar det bra så kanske man borde unna katten det istället för den lite billigare varianten som vi studenter kör på i detta hushåll annars :P - upp till bevis !
Så nu är gräset vattnat och jag är nyfiken på hur detta ska bli :) :P

OCh jag måste bara meddela att jag råkade slå på OS igår så såg faktiskt svenska damernas semifinal i curling. Måste erkänna att det var rätt skoj också, så nu har jag gjort mitt OS tittande =P haha!

Händer mycket därhemma idag förresten, Calle kusin flyttar ihop Frida och Thomas fyller år idag så ett stort grattis till Zeldas pappa! :) hipp hipp hurra!


Wiie

Snacka om humörsvängningar!

Men nu kom nyss matmagasinet på posten! Min favvotidning! Perfekt att sitta och bläddra i under middagen!

:)

Sällskap efterlyses

Fis också. Nu verkar det som jag blir ensam exakt hela dan och kvällen imorn. Roligt värre. Får sitta här och lyssna på vår alkoholist (vilket vi iaf tror att han är jag och Sven) till granne som tydligen har börjat renovera. Man kan nästan tro att det är hämnd mot oss sen förrförra året när vi renoverade så mycket ^^,

Ser fram emot nästa helg då jag ska ta tåget upp för västkustbanan till varberg där jag ka spendera min helg med mina fina vänninor. Vi ska till kallbadhuset och bada å basta, sen käka gott och prata ikapp . Supermys ska det bli :) dessutom ska jag en sväng om Grimmared för att hälsa på Grimmareds typ äldsta och coolaste tant, nämligen min farmor :) och mina föräldrar såklart. Pratade nyss med systeryster också så möjligtvis att det blir ett besök där med å träffa henne och lilla Zeldis!

Nu ska här käkas lite middag :)

Friday- veckans bästa dag.

All kärlek till fredagar <3

Idag är jag ledig, så därför började jag med at sova ut till klockan 8, jag har ätit en rejäl frukost bestående av ett kokt ägg och ett glas oboy :P och nu tänkte jag ta tag i mig själv och plugga lite.

Jag tänkte också ta tag i jobbfronten idag, om jag orkar(var faktiskt duktig och sökte ett jobb igår). Blir less bara jag tänker på det, men jobb måste man ju ha i sommar så lets do it!

Idag tänkte jag även storstäda, jag har mycket ensamtid eftersom sven är i skolan till klockan 17 idag och imorgon ska han jobba och sen plugga i skolan ett par timmar så jag msåte slå ihjäl lite tid. Därför passar storstädning perfekt! Sen om jag lyckas uppfylla detta är en annan femma :P det brukar alltid komma så mycket saker i vägen.

Tänkte nästan unna mig att åka till Lund och gå och fönstershoppa men wtf. Sorgligt bara.

Jäjä :P Då får man väl sparka igång dagen nu då!

Trevlig fredag vänner!

Framtida planer..

Jag lever, har bara inte vart på toppenhumör för att skriva här. Men nu har jag sovit bra inatt och jag har lite nya krafter till att orka leva :P (har sovit sjukt dåligt de 3 senaste nätterna på grund av lite familjeproblem i den lilla familjen, d.v.s. mig och sven + lilla tuffs. ) 

Något som vi eller rättare sagt sven kommit fram till( jag försöker bortse från det) är att vi antagligen blir fast i Skåne ett par år till. Alltså kommer jag vara deprimerad för ett par år framåt. SÅ deprimerande är det att bo i Eslöv. Dessutom har vi kommit fram till att påsken firas i Mölle, om vi inte blir ännu mer ovänner för då rymmer jag hem. Annars kanske påskdagen kan firas hemma i varberg om nu vårt schema stämmer så jag kan stanna någon dag extra! Den som lever får se. Det är ungefär detta som gjort mig sömnlös ett par dagar, vilket kanske inte låter så mycket att gräla över men ni vet väl hur det är när man väl börjat.. 

Som jag brukar tänka så har livet sina ljusa stunder, men även de lite mörkare. Och man måste uppleva de mörkare för att kunna känna glädjen av den ljusa :)  Så man får väl försöka se det positiva i det hela.

Praktiken är toppen, idag har jag haft målsamtal och fått klart för mig hur alla de sorters uppgifter ska göras så nu är det bara att sätta igång med skrivandet! För det kommer bli en del. På praktiken har jag hittills sett massor, allt från lite eksem till stora köttiga bensår. Jag har även fått ge en hel del intramuskulära injektioner som jag börjar få in klämmen på :P roligt värre att få sticka folk i rumpan ^^, tihi! Å fullt med trevliga människor! ja jag stormtrivs som sagt :) Jättebra för mig detta :)

Känns som om jag inte mått så här bra på länge, att vara riktiga vänner igen och man har sovit som en stock inatt gjorde sådan nytta så ni anar inte! Känner mig full av energi igen :) och att få skriva av sig lite är alltid skönt.

Nu kommer Sven hem så nu ska vi gå och handla:P och betala räkningar! woohoo!

Lev väl!

Praktik på vårdcentral

Tjolahopp!

Då var första dagen gjord på praktiken -Vänhem vårdcentral. Toppen verkligen :) Görtrevliga människor som arbetar där coh tror det kommer bli 5 riktiga TOPPEN veckor :) jag ska få se ALLT :P hehe. 

Idag har dock inte hänt så mycket, mest rundvandring och lite småprat åså. Det enda som vart ett minus idag är förstås tågen. Som vanligt förseningar och idag harj ag lyckats samla på mig ännu ett frikort :P fortsätter det såhär så har jag snart en gratis månad! 

eftersom jag kom hem så tidigt idag (iaf tidgare än planerat) så ska här tas tag i städningen. Sen blir det såklärt träning idag och gå och handla givetvis. Det hör måndagen till :P 

Helgen har vart toppen, i lördags var vi ju på fest, livlig sådan. Trots en nakenspringande Oscar och en nyrakad pontus, alkohol i mängder, så överlevde vi kvällen och lyckades stappla oss hem. :P Jag ska ju jämt lyckas ta på mig stövlar med klack, denna gången var inte problemet att få på sig stövlarna utan att lyckas gå med dem ute. ganska halt och jag glatta hela vägen hem ungefär. Men hem kom vi :P Lyckades även supa bort min sjal för ett tag som jag inte fick med mig hem(trodde jag) men som jag visst hittade i jackan dagen efter :P Inte konstigt jag inte kunde hitta den nånstans hos Jessica och Oscar när den låg i jackan ^^, :P haha. Konstigt liksom att jag inte känt den när jag tagit på mig jackan ^^, jaja! men det var en bra kväll iaf :)   

Nu ska här städas! Tjingeliiing!

Våren är på väg.

jag hoppas det iaf :P Snön börjar försvinna så smått och jag hoppas det fortsätter så! Å kan alla varbergare sluta klaga på att det snöar? haha, hela dan på facebook har alla beklagat sig över snön, så illa kan det inte va ;) tihi.

Idag har vi hunnit med massor redan. Sovmorgon, Gymmet, systemet, biblioteket, tvätta, sova middag och snart lite fina :) snart nästan dags att laga kvällsmat också så man hinner få i sig lite käk innan vi beger oss till Lund på partaj :) ska bli niiice :P

Nu blir det kaffe & Kaka! Bye :)

Våren är på väg.

jag hoppas det iaf :P Snön börjar försvinna så smått och jag hoppas det fortsätter så! Å kan alla varbergare sluta klaga på att det snöar? haha, hela dan på facebook har alla beklagat sig över snön, så illa kan det inte va ;) tihi.

Idag har vi hunnit med massor redan. Sovmorgon, Gymmet, systemet, biblioteket, tvätta, sova middag och snart lite fika :) snart nästan dags att laga kvällsmat också så man hinner få i sig lite käk innan vi beger oss till Lund på partaj :) ska bli niiice :P

Nu blir det kaffe & Kaka! Bye :)

Tänka sig..

Sven är pluggfri för ikväll och vi myser denna kväll med god mat, lite drinkar, chips, godis, läsk och bra film :D Kan en fredag bli bättre?

Nu ska vi måsa vidare! ciao!

*ps, Hanna. Jag skriver hej till dej nu ifall jag skulle råka missa det senare ^^, Ta´t lugnt med galningarna inatt och sov så gott imorgon bitti :)

Kram på er

fredagar är inte så tokiga.

Trots min"onda" rygg (sträckte mig eller nåt på gymmet igår- dåligt värre) och trots att jag sovit SKITdåligt inatt är jag ändå ganska pigg och dessutom glad :) Jag säger ju det, fredagar är man nästintill alltid glad på vad som än händer :)

Nu ska jag packa skolväskan och bege mig till skolan :P Får se hur glad jag är efter ett par timmars håltimmar idag ^^,

trevlig fredag allesammans :)

KRAM

En skrattglad Evelina :)

Herre du milde! Kan inte förstå vad som hänt. jag har känt mig så himla glad de senaste dagarna så jag vet inte vad :) Känns toppen iaf! Å har sån energi! :P Idag har jag ju fått gjort massor, till och med pillar med photoshop lite :) inte för att man är nån mästare men det är kul att lära sig lite nya grejer!

Har vart på gymmet och tatt ut mig lite! helt slut i kroppen så jag nästan skakar. Väntar på att maten ska bli färdig så man fått lugnat ner sig lite! Sen ska jag bara sitta och njuta av livet :)

Heldag i skolan imorn, känns faktiskt bra för alltid trevlig att träffa klasskamraterna :) Sen är det ju fredag också, jag brukar vara lite extra glad då ;) men vi får väl se :P allt kan ju ändra sig! haha.

Sven godkände mina kakor också :) så så dålig kan jag inte vara på att baka ;) var ju proffs förr i tiden när jag och syskonen bakade en del, men man har legat av sig nu när man inte bakat på ett par år! Men alltid gott med nybakat! eller vad säger ni?

Nu ringer matklockan! tjoohooo!

trevlig kväll ! bye

Barnomsorgskakor

Tjabba tjena!

Torsdag idag och Evelina har vart ledig denna dag. Mjukstartade med en sovmorgon till halv 9, sen en lång härlig frukost.
Sen har jag vart fruktansvärt duktig och snart städat hela lägenheten, och då harjag även lekt rörmokare och rensat avloppet i köket. Det rann så illa segt så jag höll på att bli tokig, men nu är det bättre fart och jag luktade allt annat än gott. Men är duschad och nästintill all äcklig lukt är borta ^^,

Sen har jag även bakat barnomsorgskakor.

De är så himla goda och det var flera år sedan jag smakade sådana godingar så fick plötsligt idén att baka! Å voila! Ska snart provsmaka en till kaffet ;)

jag har även hunnit med att göra färdigt mitt case inför morgondagen och jag tänkte sätta mig och fylla i målsamtalspapprena inför praktiken också.
När Sven kommer hem bär det av till gymmet för att svettas lite! Måste en sväng till affären också, för konstigt nog så är schampot helt slut vårt förråd. Nåt som aldrig brukar hända för det är sånt man alltid har hemma liksom. Å det är ju ett måste att ha! så är det bara.

Tjolahopp! Detta var min dag! Å den är inte ens 14.00! :P Känns toppen!

Ciao!

Trevligt sällskap

Eller inte. Jag blir rastlös.
Sven måste plugga en hel del, å vad kan jag plugga? kan inte sätta igång med mitt arbete förrän jag mött en familj på min praktik. Å de är ju flera dagar tills dess. Helst ska det vara något intressant att skriva om också. suck.

Får sitta vid tv:n men hur kul är det att sitta här ensam liksom? Såg förresten precis reklam på tv 3 att svenska hollywoodfruar skulle börja igen :P trevligt värre! ännu ett skitprogram man kan följa :P

Föreläsningarna idag har också vart bra så jag är nöjd, och min fredag är räddad! en heldag i skolan :) look forward to it! :P

jaja. försöker få tag på min moder men det är ju inte lätt. ska göra ett nytt försök så man kan fördriva lite tid å snacka lite skit med mammi :)

Hoppas er dag vart bra vänner! Vi hörs!

Fettisdagen

Tisdag idag kära vänner!

Tiden går, och det fort ! Snart är det helg igen. Jag undrar bara vad jag gör under all denna tid?
Vart i skolan idag, riktigt bra föreläsningar faktiskt men ändå så blev jag så trött på slutet. Man vänjer sig fort vid att inte sitta i skolbänken! Håller tummarna för att det är lika bra imorgon då vi ska prata om barn och smärta. Dock hoppas jaginte jag får nån skolåda i huvudet på tåget vilket jag råkade ut för idag. Jäkla människor. jaja. Kärlek till dem också.

Eftersom det är fettisdagen idag så passade jag på att mumsa i mig lite choklad på tåget hem och när jag stigit av i Eslöv köper jag med mig semlor hem till mig och lille Sven, han uppskattade det :) Och det var mycket gott!

Efter en timmes "sova middag" (snarare kväll) så stack vi till gymmet och jag var duktig och cyklade till och med dit istället för att ta bilen som alla andra gör. Nu har vi ätit och kollat färdigt på filmen vi började titta på igår - The ugly truth eller hur det nu stavas. Kanonbra film ;) en riktig Evelina film!

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka gosa med vår vilda katt(någon måste gett honom nåt konstigt alltså, han måste gå på nåt, helt crazy är han ibland) och kolla på tv :)

Hoppas ni haft en bra dag kära ni :)
 
Vi hörs!

Blomkålssoppa med äppeltopp

Hej :)

Har vart ute på långpromenad och är nu åter för att laga lite mat medans Sven ligger och läser(pluggar) lite. Tänkte förgifta honom med blomkålssoppa :P
Hittade ett recept i matmagasinet som jag vart sugen på att göra länge, och tro det eller ej men min man gick med på detta! Så ska bli väldigt intressant å se vad han tycker om det :) och jag med för den delen ;)

Annars har det vart en dag med inte allt för många knop gjorda. Känner mig nästan lite rastlös faktiskt. Konstigt nog.

Skoldag imorgon och det ska bli trevligt att se några bekanta ansikten igen :)

aja! nu får jag återgå till grytorna igen :)

Vi hörs!

Ny vecka, ny dag, nya tag.

God förmiddag! =)

Sitter i snöiga skåneland och myser. Har en fruktnasvärt sprallig katt som springer runt och runt och runt. Han verkar vara på riktigt gott humör idag, precic som hans mamma :)

Det som gör oss så gada idag är att jag fått tag på mina varbergsbostads inloggningsuppgifter idag vilket visade att jag fortfarande står med i kön där OCH att Sven igår nämnde att det bästa vore om vi flyttade upp till Varberg nästa sommar(sommaren 2011). Både för hans del och för min del :) Och det gör mig så oerhört glad :D

Det är inget som är fixat ännu, massor att ta itu med för det första med Svens skola. Det måste ju gå att byta, och jag håller verkligen tummarna för det. Det hade verkligen gjort susen för hans framtid kan jag tro om han gör sin praktik i götet eller så, och jag vill ju väldnas gärna bo i Varberg dessutom( så snart som möjligt). Dels för att man inte trivs så väldigt bra i Eslöv och dels för att jag hör faktiskt inte hemma här. Men ändå är jag glad för att vi kommit hit ner ett tag eftersom här finns så fina människor här nere också :) Mina vänner till exempel jag lärt känna ifrån klassen :) Allt hade säkerligen sett annorlunda ut om vi inte bosatt oss i Eslöv utan kom till Lund istället, men vad skulle vi göra? vi hade inte så mycket val. Å nu är det som det är. Men jag håller alla tummar och tår för att vi faktiskt kommer upp till Varberg nästa sommar :)

Till något annat. Tänkte bjuda på ett par bilder sedan helgen i Grimmared.

Hela familjen + respektive (fast de inräknas ju såklart i stora familjen)


Gott med fondue

  
Storasyster Sofie hade med sin nyinköpta kamera :) stolt kameraägare.


På söndag morgon gick jag ut för att ta lite kort på vackra Grimmared.
Här är mor och fars hus :)


Medans jag och Sven åkte för att hälsa på ett par goda vänner fick Zelda ut och åka pulka med mamma, pappa och mormor. En Glad Zelda  =)


Momor fick äran att dra, snabbare snabbare tror jag Zelda tänker ;) fort ska de gå!
För jag antar att hon blir lik Gudmor sin ;)

Ja detta var få bilder men orkar inte lägga upp allihopa. Men lite smått och gott från helgen med mina nära och kära! Nu ska här drickas en kopp kaffe och sen städa litegrann :)

Ha en fin dag! Kram

Söndag 14 februari

Jahaja :) Då har man lyckats slå ihjäl ännu en dag :P eller hur är det man brukar säg?


Dagen har vart fullspäckad, och det med massa roliga saker! efter frukost ba det av till Frida, karlis & Kasper där vi fikade och pratade ikapp :) efter det middag hos mor och far för att sedan åka två sekunder till farmor och säga hej då och dra vidare ner till Skåne. In med katten i lägenheten, käka en knäckemacka och ta tåget till Lund för att komma till buggkursen. Buggiluga och tåget hem för att nu sitta här och skriva! Jag är helt sluut men är supernöjd med dagen :)

Buggkursen var lite roligare idag än förra gången dels för att killarna var lite stabilare på fötterna och dels för att vi gjorde några turer idag :) inte bara grundstegen vilket tråkade ut mig förra gången. Dock är det inte världens lättaste ändå eftersom alla killar dansar så himla olika, en del är ite alls bestämda utan är som spagettin, och vissa för jättebra! Men man kan väl inte begära att de/vi ska va proffs redan efter 2:a ggn.

Jag är nöjd med min familjeträff, önskar dock den kunde varat lite längre men man kan inte få alt man vill! känns iaf bra att ha fått lite mer energi och jag ska nog klara mig et par veckor till nu tills jag kommer upp till 5 mars igen :) Men jag längtar ändå :) <3

Nu ska jag krypa ner i sängen med min finaste Sven och lille Tuffs och bara mysa av deras närvaro! Har inte hunnit bli särskilt mycket gos idag när vi haft så späckat schema! Ska bli så himla skönt att bara få lägga sig i sängen, jag kan säg att jag är TRÖTT. Söndag ska vara vilodag, men det har vart allt annat än det idag kan jag säg ;)

Jaja, ha det gott sötisar och sov så gott! Ny dag imorn, jag är ledig och ska ta tag i en hel del saker! så bäst att ha en god natts sömn så man är pigg och glad imorgon bitti :) Kram på er

I väntan på Sven..

Ska jag äta frukost :) Han kommer hem om ca 1,5 timmar och då bär det raka vägen upp till Grimmared :) wiie.

Idag vankas det som tidigare sagts fonduekväll, vilket är en riktigt WOW måltid! Gud va man längtar ååå så gott det ska bli :) Ochdessutom i sällskap med hela STORA familjen :) <3 tihi.

Trevlig lördag på er allihopa! Nu ska här avnjutasen god frukost!

Ciao!

Freitag!

Gutten afton! haha Idag är det fredag som säkert alla vet, mysig dag :) Jag har vart hos frissan idag, äntligen! åså skönt att bli av med allt slitet :) Från och med nu ska jag BÄTTRA mig på att gå dit. Fick till och med studentrabatt, sånt gillar jag ;)

Sen har här varit lite plugg, men ytterst lite från min sida. Ska sitta lite till nu tänkte jag och göra färdigt nästa veckas case om blivande föräldrar. Snart är det dags att klippa håret på Sven och efter det ska vi dra till gymmet för sista gången den här veckan. Fredagskvällar brukar vara toppen, inte så mycket folk då :) efter det ska vi åka och hämta kinamat och sedan hem för att kolla nån bra film :) Förstås ska jag om hemmakväll och lyxa till det me lite godis :P

Imorn bär det av till Grimmared *längtar* Fonduekväll med familjen står på menyn! så fantastiskt gott :P önskemål från Sven faktiskt :) och alla andra! haha.
Längtar även efter att få springa upp till farmor och tjöta lite skit like the old times! KÄRLEK.

Måste bara berätta hur härligt det ser ut när Sven står och stryker nu. Iofs bara ett par jeans. Han råkade visst få stearin på dem senast han var ute och festade så har hittat ett bra knep på internet, funkar skitbra med lite papper och sen strykjärnet på! Men iaf, så passar han perfekt vid strykjärnet! ska nog se till att han står där lite oftare ;)

Nu är kaffe och glasspausen slut! nu ska här lösas case för att sedan kunna njuta av kvällen :) HA det toppen vänner! Kram på er

Förlossning - check ;)

Jahaja, då var det torsdag och sista dagen på BB är gjord. Har kännts riktigt lagom med två veckors praktik där och jag är supernöjd eftersom mitt mål om att se en förlossning skedde igår :) Superfint och jag blev så rörd. Tårarna var så nära, så nära! <3
De två senaste dagarna (ons, tors) har jag vart på familjebb. Ligger i "baracker" utanför sjukhuset dit de som haft en bra förlossning i rätt tid och allt gick bra åså kommer. Även återbesök för de som ska ta prover,vikt m.m. kommer dit. Så har vart en trevlig vistelse där :)

Imorn är det fredag och då har jag äntligen en klipptid! På tiden (har inte klippt mig sen i Juni förra året), det är slitet så ALLT (slitet då såklart) ska bort. Sen ska här även pluggas lite och sen mys!

På lördag efter Sven har jobbat färdigt bär det upp en snabbis till Grimmared för att hälsa på familjen. Hemlängtan? - Javisst.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt tupplur som vart uppe så tidigt nu varje dag. Imorn är både jag och Sven lediga så därför blir det lite extra god mat och mys idag :) Me like!


Mina tankar går fortfarande till David och hans nära å kära.. Håller alla tummar, tår + lite till att David kommer fram snart! Vart finns du någonstans?


Nu ska här vilas, Vi hörs!

Trist dag :/

Lyckades ännu en gång missa en förlossning. BÖrjar tro att det inte är meningen att jag ska få se någon och heller inte bli någon barnmorska. skit också. Håller tummarna för att det bliren förlossning imorn för min del! JAG VILL SE.! Annars har det inte hänt alls mycket på praktiken idag, inte många patienter = lite att göra. Slutade 20 över ett. Inte kom jag hem tidigare för det, var inte hemma förrän efter 16 på grund av att tågen är taskiga mot mig och ska tvunget bli försenade. Vad har jag gjort för att förtjäna det??

Eftersom jag vart hemma så sent så har jag heller inte haft lust att göra någonting. Det är en sån där deppardag. Behöver komma hem, träffa lite kära ansikten och skaffa mig lite ny energi! Jag tror det är dags nu :) att det är det som saknas!

Ingen David funnen heller ännu :/ Mina tankar går till honom och nära & kära. så fruktansvärt, kan inte få det ur mina tankar, det ligger och gnager inom mig. Hoppas verkligen någon finner honom snart,just för att få bort oron som finns hos alla och för att kunna bearbeta detta som hänt. Jag hoppas dessutom man finner David vid liv <3 urs alltså, svårt att förstå..

Nu blir det snart sängen för min del, ny dag --> nya tag imorgon. Å håll nu tummarna för att jag äntligen ska lyckas få vara med om en förlossning! Ta hand om varandra! Kram på er

Ryck i ögonlocket

God förmiddag goa vänner!

Sitter här ännu en gång och tänker på Davids försvinnande. Helt sjukt att man bara kan försvinna sådär spårlöst och inte en kotte har sett honom. En stor eloge till alla er därhemma i Varberg som ställer upp och går med i skallgången för att finna killen. Jag önskar jag inte bodde så långt ifrån så jag själv hade kunnat vara med. Känner mig så hjälplös av att sitta här och glo i en dator bara :S Jag hoppas verkligen han kommer fram idag! Jag håller alla tummar och tår och tror på hoppet! Han kommer komma fram! <3

Inte så mycket annat i tankarna just nu, bara ett irritationsmoment. Mitt ögonlock har börjat rycka nåt så kolosalt den här veckan. Jag började lägga märke till det på praktiken. Så sjukt irriterande. Varför uppkommer sådant?

Nu bär det av till gymmet för att komma på lite andra tankar.
Imorn är vi tillbaks på praktiken igen, och jag hoppas innerligt det är dags att få se en förlossning nu!

Hej då!

Vart har du tagit vägen?

Fortfarande är han spårlöst fösvunnen :S de är så otäckt och så overkligt på nåt sätt att sådant här händer någon man känner. Det brukar vara sådant man läser i tidningen och tror knappt det är sant för det låter så ofattbart.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6556490.ab

Vad har hänt dig David, och vart befinner du dig nu?


Till annat.. Vi var på bion innan jag och Sven, mycket sevärd film! Romantisk komedi ! Jag gillar!
Nu ska här tappas upp ett bad, tänka lite och sen kolla melodifestivalen. Hari nte en aning om vad det är för artister som är med den här gången, så ska bli intressant att se på :)

Ta hand om varandra!

Försvunnen

God morgon fina människor! Idag är vårt schema upplagt som så att vi faktisk ska dra oss in till Lund. Vi(jag & Sven) ska gå lite på stan och fönstershoppa och sedan gå på bio :) Lutar åt filmen "it's complicated" eller vad den heter. Verkar bra :)

 Dock kan jag inte riktigt finna någon ro härhemma idag då jag Sitter och tänker på er därhemma som just nu är ute och letar Efter David Birgersson, som vart försvunnen sedan natten mellan torsdag och fredag. Jag håller alla tummar och tår och ber för att ni hittar honom! Måtte detta gå väl. <3

http://hn.se/nyheter/varberg/1.725726-18-aring-forsvunnen-sedan-i-fredags

Nu ska här städas. Vi hörs!

Grillisar

Mhrm,nu har jag ätit mat, dricker gott och ätit alldeles för mycket grillchips. Och detta innan klockan ens är halv nio? vart slutar den här kvällen? suck, att allt ska va så gott. Man kan ju inte sluta äta.. Tittar på lets dance, bra tema idag :) Disco I like! Nästan så man blir lite på danshumör, i värsta fall får man dra fram golvmoppen ;) Katten är tyvärr inte så mkt till sällskap längre, han har slockant i fåtöljen (som vanligt) men jag nöjer mig med lie gamla magnus uggla hits i reklampauserna till lets dance! Oops, nu börjar det igen! så back to tv. hejsvejs!

Kreativ dag

Den här dagen skulle jag göra något vettigt utav. Det första jag gjorde var att fastna vid datorn där jag suttit alldeles för många timmar nu. Jag fixade photoshop och har sedan 10 tiden suttit och lekt med det programmet. Och det tar tid vill jag lova! Men har iaf lärt mig hur man fixar nya brushes iaf :) Alltid nåt! Och så fick jag ju fixat en enkel liten ny header till bloggen! Alltid kul med lite nytt.

Jag har i alla fall hunnit vika lite tvätt och ska nu även gå och inhandla lite chips till kvällens date med lets dance. :P

Jag har plattat håret också, shit vad annorlunda man ser ut nu! Man har ju änna vant sig vid lockarna. Men var tvungen och platta det för att klippa några strån på luggen. too long.

aja, jätteroligt inlägg de här! men nu vet ni vad jag sysslar med iaf! Tänker på er därhemma, saknar er!! Men vi ses i nästa vecka :) familjen iaf! Kraam på er och jag önkar er en riktigt trevlig kväll :)

Lonely

Ledig idag! Har sovit otroligt gott denna morgon :)

Idag blir det en ensam dag, Sven går i skolan tills klockan fem, kommer hem och vänder i dörren typ för att åka på nån fest. Jippie. Skulle han inte gått på den hade vi vart i grimmared denna dag. :P men man vill ju inte va självisk. Självklart ska han gå på fest :)

Jag kan ju parta till det jag med, har köpt en ny box vin, lets dance går på tv:n ikväll och lite goda grillchips skall inhandlas! Voila! kvällen är räddad- och som alltid så har jag katten till sällskap :) (de lät tragiskt men de är det inte)

Tänkte börja lite på min uppsats idag när man ändå har tid, och kanske skriva lite inför nästkommande case. Istället för att bara glo i taket.

Förresten var allt jättebra på praktiken igår :) för det första var bara mitt första tåg försenat vilket gjorde att jag bara kom en kvart försenad denna dag till bb. Sen så fick jag göra massa roliga grejer som att mata bebis, ta blodprov, ge Innohep injektion , ta blodtryck å lite annat smått och gott. De var riktigt nära att jag skulle vara med på en förlossning, jag var inne och hälsade å allt men sen hann hon antagligen inte föda förrän jag gick hem eftersom barnmorskan skulle ringa till oss när det var dags. (eller så glömde hon det :P ) Nytt försök nästa vecka!

nu ska jag mysa lite med kisemisen :) Bye bye

Sluuut.

Hej.

Min dag har vart lite upp och ner. Började uruselt då jag kunde haft sovmorgon etersom tågen var inställda/försenade. I och med att jag ska byta i lund för att komma vidare till Helsingborg är detta inte så bra. Jag grät när jag väl kom på tåget till Eslöv för konduktören inte visste om helsingborgs tåget kunde vänta in vårt tåg som egentligen skulle kommit fram innan det tåget skulle gått om inte de var så att pågatågen var inställda så öresundstågen fick ta pågatågens stopp. (lång mening jag vet) . Tack och lov stod hbg tåget och väntade på oss och ett annat tåg så jag slapp vänta ännu en timme. Jag ska inte trötta ut er med allt tjat om förseningar men jag kan säga att jag haft restid+ väntetid på över 5,5 timmar idag. Inte okej tycker jag.

Själva vfu:n har vart bra :) Positivt överraskad så mysig min handledare var (har gått med två andra innan) skenet kan bedra ibland :P tur man kan ändra uppfattning till det bättre =)

När jag väl kom hem så hade jag även fått brev från vårdcentralen jag ska praktisera på :) skönt det! så inte de blir överraskade över att jag ska komma de också.

De tråkiga nyheterna för dagen är att vi bestämt oss för att inte åka hem till Grimmared över helgen pga vädret utan håller oss tråkigt nog kvar här nere. Dessutom ska sven på fest på fredag så jag får sitta lonely och pimpla vin och kolla TV Kan bli mysigt det också :) har ju katten ;)

Troligtvis kommer vi hem nästa helg igen för er som undrar! Jag hoppas hoppas hoppas! Annars gråter jag. :P

Nu blir det lite käk och sen tror jag nästan jag får söva lite om jag ska orka upp kvart i fem och ha en sån underbar morgon som jag haft idag ;)! Ne jag är inte bitter!

Jaja! Men vi hörs. Over and out!

Bebisar

Aaaw, så söta de är de små liven! De jagträffar är extra små eftersom jag är på den sidan där mammorna har fött något för tidigt. från ungefär v. 30 och framåt. Så söta! =) De flesta ligger runt v 35.
Dagen började 04.00. En pigg och nervös Evelina vaknade då av väckarklockan och förväntansfullt gjorde jag mig iordning på morronen och drog mig mot Lund för att där möta upp Catrine för att sedan åka vidare mot helsingborg. Där traskade vi mot lassarettet, och när vi väl var uppe där ca 6.00 trodde vi att vi skulle få komma in. men nej, de öppnade inte entrén förrän 6.30. :P haha! Just our luck! men vi hittade ett litet kryp in att gå in och värma oss i tills klockan blev halv. vi skiljdes åt, och jag klev rätt in i barnavärlden.

Jag har fått mitt schema, jag går måndagar till torsdagar nu i två veckor 06.45 - 14.45 :P alltså ledig fre-lör-sön. TOPPEN! :D
Jag har vart med om lite av varje idag, men mest har det bara kännts virrigt ^^, man känner sig som en svans eftersom vi inte får göra så mkt men människorna har vart toppentrevliga! till och med läkarna :P de flesta iaf.

Ojoj, nu var visst maten färdig! dags att kila. Skriver mer imorn om jag är vid liv då!

Hur har er dag vart?

KRam
RSS 2.0