Tårar

04.00 Bör jag ställa min klocka på imorgon bitti/natt. Will I survive?

Tack och lov gälleri nte detta varje dag utan gör detta för att säkerligen komma i tid till praktiken första dan. Dessutom i sällskap med Catrine :) skönt att slippa gå dit alldeles ensam första dan, jag vet ju inte ens vart sjukan ligger.
Nervositeten kommer fram då och då och inte mindre efter man pratat med lilla Catrine :P haha
Håll bara tummarna för mig att allt går bra imorgon! Det är säkert världens roligaste ställe och människor där :) så jag har inget att oroa mig för!

Förresten så har jag vart jäkligt klantig igen. Eller rättare sagt VI (jag och sven). Vi skulle till tvättstugan och tvätta idag (trodde vi) när vi kommer dit stod vi på den 30:e. alltså igår :P NÖTSKAL! Så de va bara att sätta upp en ny tid, gå tillbaks med all tvätt och se glad ut ^^, .

Lite positivt snack nu!
Läste att de skaffat 3d på eslövs bio :P WOW! helt otroligt. Undrar bara om våra sf biljetter fungerar att använda på den biografen. Tror inte det. hade vart väldigt bra eftersom vi har 7 biljetter ^^,

nu blir det käk. Vi hörs!

Oroväckande

Gutten morgen!

Gårdagen var fantastiskt skön. Lite plugg sådär mitt på dan, framåt eftermiddagen drog vi till Gymmet (knappt en kotte där så var asskönt att träna) efter det gjorde vi god mat och myste till filmen Inglorious Basterds.

Dock ser jag inte så just på denna dag, för det första så snöar här vilket inte är okej. Jag undrar, kommer jag att komma i tid någonsin eller ens komma fram till min praktikplats om det ska fortsätta snöa såhär? Inser ni hur lite det behövs vara försenat för att krångla till det för mig? Just eftersom jag har tågbyten eller bussbyten. så är det ena försenat missar jag det andra. suuuuuck! Jag håller tummarna för att allt går som vanligt imorgon.

En annan mindre rolig sak är att jag måste ut i denna snöyra för att lämna tillbaks några filmer. Det blir promenad, för jag vågar varken ta cykel eller bil. Kan ju vara nyttigt också å få sig en liten promenad, men känns inte så lockande just nu.

Annars hoppas jag bara på att första praktikdagen ska bli fantastiskt bra! Börjar bli lite nervös nu, dels för att jag inte vet vad det är för människor där (hoppas dom är trevliga, de brukar ju vara så) och dels för att jag inte fått mitt schema ännu. Tänk så har jag 2 helgpass av två och massa kvällar :S VILL EJ.

jaja, vi får väl se :) Åter till min underbara frukost. Bye!

Lördag morgon.

Känns faktiskt som en bra start på dagen idag! Men om otursen ska förfölja mig länge till så vet jagi nte vart jag ska kunna göma mig för att den inte ska kunna hitta mig.

Med en kantt på lekfullt morgonhumör denna lördag så är jag helt slut nästan! som vi busat. Sven får ta över när han kommer hem från jobbet! Inte för att jag är trött utan för att det kan göra rätt så ont ^^; de små gaddarna är farliga ibland. Nog om det.

Idag har vi inget planerat mer än att här ska pluggas lite idag, jag ska skriva färdigt min etikuppgift. Sen ska här nog städas.

Vi funderar på att gå på bio antingen ikväll eller imorgon eftersom vi har så många såna biljetter liggandes. Nåt bra bioförslag nån?

Nu ska jag ägna mig en lååång stund til frukost och bara mysa av min lugna lediga lördag :) Hoppas ni får en mysig dag ni med go vänner!


När Tuffsen är som mysigast. Fast han är mysig när han busar också förstås :)

Una problema mas

Ett problem till kom jag på..

En bok jagfjärrlånat som de sa jag skulle få inom några dagar skicakr de tillbaks ett mejl på nu att just den boken var visst uppbokad ända fram tills april. så de vill veta hur länge jag kan vänta?! HAr man sagt att det är kurslitteratur så flrstår de väl för fasen att en kurs inte håller på hur länge som helst?! Nu måste jag köpa den bokafan också. Jag blir ledsen.

Hej då.

Ibland..

Blir jag bara så trött...

Två problem har uppstått på mindre än 1 timme.

  1. Jag ringde min "handledare" jag ska ha på praktiken. Hon blev lite chockad när jag sa att jag skulle dit på måndag, jaha tänkte jag. Vilken bra kommunikation skolan hade med dem då! suck! Men jag var välkommen ändå :) skönt det!
  2. Vi var och hämtade tv box nummer 2 eftersom den förra inte fungerade. Den "nya" boxen var av äldre modell, lite sliten så ja, vi hade alltså fått en begagnad, som vi heller inte den får igång. Canal digital fick sig en snyting på näsan å lovar de inte att skicka en NY och HEL box så säger vi upp skiten. ! GAAAAH! Å då säger hon bara, jaa men ni har ju bara 14 dagars ångerrätt. Så får vi inte rätt på skiten här så får vi betala vare sig vi vill eller inte. Jävla skitcanaldigital. Ska man behöva få hit 3 jäkla boxar innan nåt ska fungera?! vavava?
  3. En tredje grej är ju att tåget blev försenat ännu en gång. Men lite värre idag. 1 timme och 10 minuter eller nåt sånt tog det EXTRA att komma hem... Så på två dygn har jag lyckats skrapa ihop till 2 frikort :) Kan ju va bra å ha ibland :P

nu ska jag ta mig nåt lugnande och andas ut lite. Planera vår kväll och bara ha det mysigt :) Orkar Inte tänka mer på några "problem" för nu är det för tusan helg :D yeeey!

HA en fantastiskt underbar helg allesammans!
Kramen

Blodbad

haha

Efter dagens metodövning, där vi nästintill var med om ett blodbad ;) så har jag nu kommit hem och ska alldeles strax få mätta magen min.

Det är skönt att ha vart på metodövningen för att få igång den trögtänkta tankeverksamheten jag har i mitt huvud! så man känner sig lite förberedd inför praktiken. Det behövde jag. Skulle dock behövt någon timma till, för ack vad fort det gick när vi var där!

När vi väl åkte hem så råkade vi naturligtvis ut för förseningar.. Blir man förvånad? nej. Tur säger jag att man hade sällskap, då blir det genast mycket lättare att stå ut med detta fruktansvärda problem.

Nu ska vi äta, tjuvdricka ett glas vin ;) (chapel hill) NI måste smaka det,  tog några "droppar" på läpparna innan och det är sjukt gott enligt mig :P Det godaste på mycket länge! Kan nästan tänkas bli ett nytt favoritvin!

Sen blir det slappa i soffan. Orkar Inte göra många knop till denna dag. Trodde jag var pigg innan, men så fort jag sa det började gäspningarna. tji fick jag.

Nu ska jag dra mannen min från plugget så vi kan käka!

Tjillevippen!

Torsdag - snart fredag :D me like

Gick upp runt halv 9 för att sparka igång dagens plugg! Ett tankeschema inför ett case vi ska ha i skolan imorgon. Lite småkul att sitta med sånt faktiskt, skönt när man märker att hjärnan ändå har något på sina dammiga hyllor ;)

Har även försökt få tag på min praktikplats idag (eftersom de inte hört av sig) vilket inte var det lättaste. Man kastas mellan olika människor och olika telefonnummer (jag ogillar) och har ännu inte fått tala med den jag ska prata med. Så imorgon skulle hon vara där så får vänta tills dess. Roligt värre. Men ett plus i kanten är att de lät trevliga de jag fått prata med i alla fall :)

I Eftermiddag bär det av mot Kristianstad för att göra lite metodövning inför praktiken. Tycker det kan va skönt att testa på lite eftersom det var så längesen man tog blodprov och alla de moment vi ska kunna! :) Å när de har vart så snälla och lagt in extra tillfällen för oss stackare så får man ju ta chansen :) När de ändå offrar sig!

Fram tills dess ska jag sitta med case:et mjukna till i kroppen (är lite öm sen igår när jag ramla med hojjen, dessutom har jag träningsvärk) eftersom jag återigen ska ta mig till gymmet ikväll och träna mina små ben.

Det är ungefär såhär min dag ser ut!

Btw så var ju den jäkla tvboxen som äntligen kom igår sönder, så vi får vänta ytterligare några dagar på vår hdbox och alla kanaler. Blir man lack eller blir man lack?!

Nu ska jag kila! Bye bye

Fucking jävla väder.

Dagen började strålande med att jag välte med cyklajävlen så att kedjan hoppade av, jagfick springa iväg med cykeln låsa den och fortsätta springa mot stationen för att hinna med tåget till skolan.

Skoldagen har vart toppen och så himla givande så jag kan knappt tro att det är sant :P Så här roligt har de inte vart att gå i skolan på över ett halvår! :D

Tyvärr sänktes mitt humör något när vi väl skulle åka hem igen och det snöade en hel del. När jag hoppade av tåget skulle jag ta mig till cykeln vid biblioteket, de gick bra. Men sen när jag skulle leda cykeln hem var det så mkt snö överallt att jag hade svårt att ta mig framåt. Väl hemma var jag svettig som ett as!

Nu sitter jag och lugnar ner mig innan jag ska iväg å handla här ute i snön. Puh. Funderar över att gå på metodträning i skolan imorgon inför praktiken, men just nu känns det inte lockande att gå utanför dörren ens en gång. Men vi får se. hade vart så skönt att få träna lite.

Annars är allt toppen med oss här nere i skånelandet! VI lever och mår bra! Har bara inte orkat uppdatera mig så mkt på sistone.

På måndag börjar min praktik på BB och ska bli väldans roligt :) spricker nästan av längtan! (och nervositet) :P Hoppas verkligen få vara med på en förlossning! Wiiie :D Ska bara slå en pling dit å se om de vet att jag ska komma dit. för de har glömt att skicka välkomstmail/brev till mig så undrar ju lite vart jag ska ta vägen och när jag ska komma. Men det ordnar sig nog :)

Nu ska jag kamma katten! Han är nyduschad igår och jag tänkte snappa upp lite hår så vi inte har allt runt om i lägenheten sen :P

Bye bye

Snark

Har sovit skitdåligt inatt. Därför är jag trött.

Ny kursstart idag, massvis med praktik framför mig, skoltiden kan inte bli annat än bättre just nu :) och det ser jag fram emot! :)

Bye!

Inte Evelinas dag idag..

Jävla idiot skulle jag vilja kalla mig själv. Blondin, dumskalle, klant etc. You name it!

För det första så skulle jag förbereda lite inför morgondagen och börja städa. När jag stod i köket tänkte jag öppna den nya bag in boxen med vin, eller öppna och öppna. Men själva förpackningen så att kranen kommer fram. Jag tryckte och tryckte på den runda ringen men fick inte upp den. Smarta jag tog fram kniven och tänkte det var en supersmart idé. Försiktigt borrar jag ner den så jag kan få upp ringen, sen när jag ställer boxen upp droppar det lite, jag tänkte vafan är den sönder?! Då kom jag på att jag använde kniven!=?!)"U¤= ett par svordomar senare så lugna jag ner mig och tänkte att de kanske inte är så farligt. så på med tejp, in i kylen och glada minen på :P destu mer vin imorn ^^, då bara måste vi ju tömma den.

Inte nog med detta, utan när jag står och rostar mina krutonger jag tänkte göra så gjorde jag lite annat emellan eftersom det tar lite tid. Jag fixade och donade kom tillbaks och ruskade om i stekpannan. Sen fastnade jag vid datorn och vips ett bra tag efter kom jag på att mina krutonger stod och rostade på spisen. Nu är de Svarta undertill. Trevligt att bjuda på? eller hur?

Vafan kommer härnäst liksom?! Bring it on. Jag tar lika gärna allt på en gång så det är över sen. Fan alltså.
Och så Fick jag just reda på att det verkar ta lite tid de där med redovisningen ändå. Precis vad jag behövde, jag som vill hem fortast möjligast imorgon när vi ska ha gäster. Men tror att vi är en grupp mindre imorn! Något positivt iaf :)

Nu ska jag städa vidare... Bye.

Hm..

En rastlös känsla i kroppen. Inte okej.

Nu får det se till att bli fredag. Dels för att redovisningen ska vara över = kursen slut. Å dels för att det kommer bli en galet rolig helg med fina vänner och party :D weey!

Vart en lugn dag/kväll. Dock har en otrevlig räkning kommit som ett brev på posten (elräkning) vilket sänkte mitt humör något. Menmen, man måste bita i det sura äpplet ibland ;)

Nyss hemkommen från en härlig promenad! Skönt att få gå ute och prata av sig om ditt och datt . Iofs pratar vi inomhus också, men det blir liksom lite annat gött snack när man går ute :P

Nu ska jag gå och tjuvkika på Sven i duschen ;P (jag älskar att va lite småbusig ibland ) tihi

God natt!

Jag skulle aldrig vilja vara utan..

Vår katt!

      

Det bara råkar vara så att han är världens goaste katt. :) Vi bara myser och myser, å jag som trodde han skulle vara deprimerad och bara ligga och sova hela dagarna nu. Men icke, här är mys på G förstår ni :) I Love it!

Nu ska vi mysa vidare till en härlig frukost och sätta igång å göra det sista på uppgiften. Sen händer det lite annat smått och gott under dagen :)

Jag känner mig lycklig och är på fruktansvärt bra humör idag :) Nåde den som förstör det! haha!

Hej då!

Tisdag

För första gången i år fick jag sovmorgon hur länge jag ville :) Jag tycker jag var så välförtjänt av den så ni anar inte! Å himlans skönt är det att bara kunna va hemma och planera min dag precis som jag vill :)

Har suttit med vårt arbete idag och lagt in den i en mall å finslipat lite. Sån där skit kan ta längre tid än vad man tror ibland men nu är jag äntligen färdig och kan gå över till nästa uppgift. Bokuppgiften! Jag är så glad på mig själv för att jag gjorde så mycket på den förra veckan att jag bara har några rader kvar att skriva, sen om det blir bra är en annan femma. Sen har jag lite fritid de andra dagarna här så jag hinner fixa å dona lite med lägenheten, för jag hade sån tur att jag fick godkänt på min enkätstudie vilket jag inte trodde först :P men så jag slipper komplettera på den.. Sen har jag bara en etik uppgift kvar att skriva! sen är jag ikapp igen :) så detta blir nog en bra vecka tror jag :) känns så iaf!

Å på fredag efter redovisningen så kommer två fina gäster hit över helgen, nämligen David och Sofie :) Så vad kan bli bättre? Då blir det planering inför Portugalresan i sommar :P (om det nu ska bli av)
Inte klokt, så fort jag kommer hem från en resa är det nya planeringar inför nästa.
Nä vi kom hem från Turkiet i augusti tog det bara nån dag innan doris ringde om USA . så fort vi kom hem från USA pratade David med Sven om Portugal ^^,

Man lever bara 1 gång så va fasen :P Jag lever livet :)

Helgen har förresten vart toppen! synd att det går så fort när man har så roligt :P

Å förresten, vet inte om jag har sagt det till så många men snart ska jag och Sven börja buggkurs :) Låter de inte skoj? Här ska vi slå klackarna i taket ;) Dessutom är det Svens initiativ :) han vill bli bättre å jag följer gärna med :) Det är ju bara för kul :)

Jaja slut på rasten! Nu ska här pluggas färdigt så mkt som möjligt! så slipper man det senare :P Sen är jag tveksam om jag klarar detta :P brukar alltid hitta annat som är så mkt viktigare än att plugga ^^,

Lev väl!

Nu åker vi :D

Till Grimmared :) Ni förstår inte hur stort mitt smile på läpparna är just nu! men jag kan säga, MEGASTORT.

Have a nice helg vänner! :) Pusse

att man aldrig ska få ha sina saker ifred..

Gissa vad? :P

Sven kommer nyduschad och böjer sig ner.
- Lukta, luktar inte håret gott?
-*sniff sniff* jaa, har du köpt nytt schampoo?
- Nej, jag använde din hårinpackning :D
- VA? min dyra hårinpackning?
- Ja, den elvital.
- DU DIN?!?!!?!


hahaha, ja inte riktigt så lät det men nåt liknande ^^, Ingen idé att lyxa till det för håret med lite dyrare grejer än håret är van vid inte. Man får ändå inte ha det för sig själv :P För inte duger den billigare varianten av hårinpackning för honom inte.. hahaha :P
 
Han kom dessutom nu ikväll och bad om att få använda de imorgon med! Det hade gjort under för håret hans :) så mjukt och skönt!
Visst, allt mitt är ditt :) <3 kärlek, eller hur?

Nu har jag äntligen fått formaterat om datorn och slipper de jäkla Vista skit programmet. Dock är jag tvungen att lära mig det nya windows 7. Jag är mer en xp människa. menmen.. de ska väl gå detta med :)

Nu blir det nana, imorgon har jag en låång pluggdag framför mig..

Natti natti :)

Onsdag 13 januari

Då börjar man komma igång med skolarbeten igen nu då. Det jag har i sikte är att bli klar med de här uppgifterna i hopp om att det inte lir några fler grupparbeten, knappt arbeten över huvudtaget i vår(eftersom vi ska ha praktik hela terminen).

de ska bli såååå skönt :D

Nu vill jag ha vår, jag är trött på snö och kyla. Det verkar som att mina händer inte tål detta väder. De brukar aldrig li torra och nu får jag smörja smörja smörja. Dessutom är jag frusen, har vart det sen jag kom hem i måndags kväll. Måste vara för att jag är så ensam och inte har min personlige värmare, nämligen Sven. Men han kommer hem om en halvtimme, då ska han få en sån kram så han nästan tappar luften :) så mkt har jag saknat honom fastän vi bara vart utan varann 2 dar.


jag bjuder på en varm bild :) eller jag blir rättare sagt varm av att tänka tillbaks till denna härliga strand på key west :) JAg och Sven hade köpt ett stativ för några dagar seedan så vi uttnyttjade det och tog massa töntiga bilder där vi skuttade runt och stoja å hade oss :P haha!



Nu ska jag plugga några minuter till innan Svenneboy kommer hem :) Hur har er dag varit?

Kokt ägg

Saknat.

Mitt första kokta ägg för iår till frukost! tror ni det var gott? OHJA! som jag saknat det.  :) + oboy såklart :P Ingen morron utan min älskade oboy!

Nu bär det av till Lund för att sitta med fältstudien, sen när jag kommer hem så får jag träffa min fina fästman igen :) som jag längtat! :D Känns så ensamt när man varken har Sven eller katten här :/ men jag har klarat mig bra :)

Ciao!

Hemma

Back in Eslöv.Det har vart en fruktansvärt lååång resa hem, Är heeelt jäkla slut i kroppen. nu ska jag duscha, sova och imorgon är det dags att ta tag i vardagslivet igen. Tjottjoot!

sov gott!

Snart hemma igen :)

Vad jag önskar att man bara var hemma nu. 22 timmar kvar ungefär tills jag står på Eslövs station. Känns ju lockande :) Någon frivillig som vill plocka upp mig och köra mig till sängen? jag är redan halvt död och vill inte veta hur trött jag kommer vara om 20 timmar. suck alltså. Men jag har ju valt det själv så får stå ut.

Nu var iaf det roliga slut på denna resa, men ack så mycket jag har fått se och framför allt SHOPPAT ;) hihi. jag är trött på att shoppa nu, och jag är trött på denna stora stad, alla människor, bilar, ljud etc. Ska bli så skönt att komma till lilla Eslöv där det är hyffsat lugn och skönt och ännu skönare ska det bli till helgen när jag besöker Grimmared där det bara finns fågelkvitter. :) :) :)

En timme kvar nu tills vi får gå ombord på planet, sen tar det ca 7,5 timmar. Efter det ska vi vänta 6 timmar i amsterdam innan vi reser mot Linköping som tar 2 timmar. sen ska jag vänta i 3 timmar innan tåget går mot Eslöv som tar 2,5 timmar tror jag. Sen en rask promenad på en kvart tills jag förhoppningsvis kommer innanför dörren till lägenheten. jag längtar må ni tro! Å de ska bli sååå skönt att få vara lite för sig själv :P

Efter klockan 15.00 imorgon är jag återigen kontaktbar på min mobil :) bara så ni vet ;)

Nu ska jag titta vidare på allt folk å se om här finns nån misstänkt bombbärare.. man vet aldrig, jag har ögon för mycket ;) så ska se vad jag kan finna!

Ha det toppen sweeds! Vi syns snart :) <3 Kraam

Jag lever fortfarande..

för den som undrar.. (har ej haft ork, och knappt tid att blogga det senaste)

Nu sitter jag i bilen på väg till New York. Äntligen sista sträckan jag ska behöva sitta i denna bil, med all packning, denna familj och sista sträckan jag behöver åka på länge i USA.

Denna vecka har vart mycket at göra liksom alla andra veckor vi vart här. I måndas lämnade vi Key Marahton för att åka vidare mot Anna Maria Island. På vägen stannade vi på en alligator farm vilket var väldigt kul :) många sötnosar där! Stora i käften, precis som många andra.

På Anna Maria Island har vi gått långa strandpromenader, väldigt mysigt (låter dock inte lika mysigt som ni tror), fast väldigt kallt. Typiskt nog kom värsta kallfronten in i Usa när vi var på the keys så mkt till solande har det då inte blivit, men vi har sluppit vinterjackan stuntals när solen väl kommit fram :) jaja, iaf så har vi plockat massa fina snäckor som jag hoppas klarar sig ända hem till Eslöv där jag ska göra mysiga små arrangemang(eller vad det nu kallas). 

Jag måste erkänna nu att man bara vill komma hem, frusrationen, irritationen och allt annat ligger och brusar på ytan nu! I need too come home! Bort från detta, komma till lugnet, fortsätta med skolan som känns tung just nu fast det egentligen inte är världsmycket att ta igen men ändå. det känns som att jagi nt har koll på nånting, vilket är tvärtemot vad jag brukar ha. DET ÄR JOBBIGT. men så fort jag anländer i Eslöv, typ 9 måndag kväll, aldeles lonely med tåget ska jag traska hemmåt med min lilla resväska, sen ska jag brotta mig in bland all post(suck) och sätta mig och få iordning på allting. 

Jag längtar efter min lilla sötnos Tuffs, min söta lilla prins! Han kommer bli deprimerad i över en månad när jag ska tvinga ner han till skåne igen. :/ men jag kommer vara glad iaf :) för jag får gosa med min lille tuffse!

Nu ska jag plugga lite och försöka att inte spy i denna bil.  10,5 timmar kvar innan vi anländer i New York. Hej myrkryp i röven! Inte nog med det, för på söndag blir en sjuhelsikes lång resa hemmåt. Men kommer nog vara så glad öfr att få komma hem så tiden nog går fort ändå :)

Nu ses vi snart! Ha det gott folks !
Hälsningar från United states!

2010

Kort updatering. Tappade nyss motivationen till att blogga då jag satte mig och skulle plugga lite. Trodde att det skulle vara en lätt match för mig det där med epidemiologiuppgiften men korkad som jag är så står det still. Men hoppas det ska gå framåt.

Vi befinner oss just nu när key west. Vi vi bor på mitten av "the keys" nu och firade nyårasfton här igår :) En mysig men ganska lugn kväll. Idag har vi vart på stranden och solat. Tyvärr har jag bränt mig som faan, hej cancer. skit alltså.

Mitt nyårslöfte är att jag sak bli smart. Dessutom att jag ska börja läsa tidningen för att bli lite mer allmänbildad, för jag är trött på att va blond och dum nu.

Imorn bär det ut på en dagsutflykt till key west. hoppas på fint väder imorn med och en riktigt toppendag. Kvällen blir det förmodligen pluggeliplugg för idag lär jag inte komma någonvart. Jag är hungrig, trött och skulle egentligen bara vilja lägga mig i sängen och sova.

En sjukt bra resa, men man börjar bli trött nu i kroppen. Det har inte vart mkt vila må jag säga, ut på saker varje dag. Upp tidigt, (inga sovmorgnar får vi här inte när svärmor är me), så ja, det tar p krafterna att resa också. Speciellt nu när jag inser att jag måste ta tag i pluggandet igen.

Ja nu lät jag bitter igen ^^, haha! men jag har det bra! Längtar lite efter min bebis bara, men han har det ju så bra hos mormor och morfar så lär inte vilja komma hem till mitt igen. suck.

Hade ni en bra nyårsafton? Kram på er
RSS 2.0