Ingen rolig dag för Evelina..

Först kan jag ju meddela att skolan rent ut sagt SÖG idag. Filosofilektionen som varade i 3 timmar kändes som 10 och efermiddagens lektion var helt ok, men efter mitt tråkiga besked om sommarjobb så blev jag så deprimerad att jag åkte hem. Just nu känns livet värdelöst, får jag inget jobb i sommar lär jag få sitta på min utslitna stubbe och grubbla! utan mat, vatten, boende och pengar :'(
Jag har gjort ett tappert försök efter mammas och sven övertalning om att jag ska ringa runt, men jag har även skickat en del mail om jobb runt omkring. så nu verkligen HOPPAS jag att jag ska lyckas.
Jag är såååå arg, ledsen och besviken på mig själv att jag verkligen trodde på att jag skulle få det andra jobbet jag sökte. När jag träffade chefen där så sa han att det vore konstigt om jag inte skulle få jobb där. Här har jag gått och trott att det inte skulle vara några problem, men icke sa Nicke. Att jag ska vara så lättlurad och tro på allt och alla!
fastän allt känns rätt så hopplöst nu så är det bara att bita ihop och räta på ryggen, för inte fan hjälper det att sura, fastän jag hade kunnat stänga in mig i flera veckor just nu.
Men nu ska jag då göra nåt annat, typ skriva om förlust och mitt ämne ska vara när jag förlorade tron på mig själv!
Ha en bra kväll, bittra jag lär ej ha det.

Mardröm

Godmorgon fina människor! dags för skola idag igen, men ville först bara berätta om min lilla läskiga dröm jag hade inatt som fick mig att vakna ett par gånger.
Jag var ute i skogen med en liten hund och jagade älg på nåt konstigt vis, bara med hund som hjälp, utan gevär och allt.
Efter ett bra tag fick vi en älg och min lilla hund lyckades dra älgen hemmåt i nåt slags rep, men efter ett tag kollappsade älgen och jag blev helt ifrån mig och gömde den under massa grenar och sprang hemmåt. När jag kom innanför dörren tog mamma och min bror tag i mig och låste alla dörrar å fönster. Då hade nån Jonas ringt och sökt mig för att han ville döda mig.
Jag vaar livrädd, de hade försökt att nå mig när jag var ute i skogen men hade ju ingen telefon med mig så lättad var jag ändå att jag hunnit hem. Jag och mamma sov i samma säng under natten, jag vaknar till och ser att någon sitter på en stol brevid min säng och tittar på mig när jag sover. Då visar det sig vara min kompis pappa Per som sitter där, han var ändå i huset sa han för han satt vak över nån döende och det var trevligare att sitta här sa han.  *POFF*

där vaknade jag! Drömmen fortsatte senare men det orkar jagi nte gå in på.
Den kanske inte låter så farlig men ni vet ju själva hur det känns att vakna upp ur en lite mindre rolig dröm! Jag fick krypa upp lite bakom Sven för att skydda mig sen resten av natten! då sov jag tryggt :) hihi
Nu ska jag käka min frukost för att senare cykla till stationen! Ha en bra dag! Vi hörs :)

Cheesus

Dagen har varit ett stort frågetecken (?) ne nu talar jag inte helt sanning men det känns i alla fall som så.
vår nya kurs som startat idag "Omvårdnadsforskningens teori och metod I med inriktning på patienten" kommer att innebära 5 fullspäckade veckor! uää säger jag bara. jag känner på mig redan nu att detta inte är min grej med såna här kurser, men jag ska göra mitt allra bästa för att vara en så bra gruppkamrat som möjligt!

Ikväll borde jag städat, men hade verkligen ingen lust. så ikväll har jag faktiskt inte gjort nånting. Får hoppas jag är mer påhittig imorgon, om inte annat så lär jag börja plugga lite smått imorn! jippie :)
Har fortfarande inte fått reda på något om sommarjobb, men det kommer väl så småningom! jag håller tummarna!
Nu ska jag traska vidare in till sovrummet och glutta lite på tv:n :)
Vi hörs imorn! god natt på er, dröm sött!

Knasig

Gaah, jag känner mig helt knas idag! Är nog lite skraj för att vi ska börja en ny kurs nu, de säger att den är såå tråkig fast enkel. Jag tror inte jag kommer tycka den är så enkel som de säger, men man kan ju hoppas. För då gäller det bara att hålla ut i fem veckor framöver och inte dö av tråk! Sen väntar jag även på besked om sommarjobb, denna eviga väntan gör mig knasig även den.
Nu ska jag snart ta och fixa lite käk innan jag åker till skolan, börjar inte förrän kl 1 idag, och dagen blir ganska slapp kan jag tro eftersom vi bara har introduktion till den nya kursen idag :) Sen funderar jag på om jag ska försöka dra mig till gymmet idag eller om jag ska vänta nån dag till?! lite tråkigt att börja där själv, men Svens gymkort i Lund går inte ut förrän i oktober. så det är bara att kämpa på och dra sig dit själv. det klarar jag :) man ska bara ha lusten :P
Nu är det ny vecka och nya tag som gäller! När denna vecka gått så är det ju bara några dar kvar tills hemfärden mot grimmared där jag ska samla ihop lite nya krafter och träffa alla underbara människor därhemma!
Å tiden går ju så fort så snart är även sommaren här och då har vi gått färdigt vårt första år på sjuksköterskeprogrammet! kan knappt tro att det är sant att jag redan kommit så långt :) Va duktiga vi är!
Nu ska jag dra mig! Tjingeliiiing!

Då var det söndag igen

Nu har David & Sofie styrt hemmåt varberg igen. Vi har haft en otroligt kul helg tillsammans (som vi alltid brukar ha förstås)! Igår var vi och shoppade i Malmö, till slut hittade vi till Entré, ett nytt köpcentrum för er som inte visste det. Sjukt stort måste jag säg, riktigt riktigt stort! Sven fick storshoppat vilket inte hör till vanligheterna utan det brukar vara jag som står för den punkten ;) hehe. Vi träffade på Johanna och Ponuts där också förresten! trevligt :)
Gårkvällen bestod av mycket skratt och mys i svartet här när vi släckte ner vid halv 9 - halv 10( som inte alla har förstått rätt tidpunkt, jag tänker absolut inte på catrine ;) ) det blev mycket tända ljus, vin och skratt som sagt :)
Som vanligt när våra kära vänner reser hemmåt igen så får man en liten hemlängtan, det blir plötsligt så tomt i vår lilla lägenhet och en nedstämd liten Evelina :/ men snart har jag repat mig igen och snart blir det dags för en promenad i det härliga vädret :)
imorn blir det tillbaks till skolan, suck säger jag bara. men det måste ju göras det också! Imorn måste jag även ta tag i mitt sommarjobb å få reda på om det blir på Kärråkra eller inte! jag behöver verkligen veta...
Sen måste jag ju säg att jag ,Sven,David & Sofie har planerat att resa utomlands i augusti om nu jobb och allt sådant löser sig så man har råd till detta! gud va kul det ska bli :) Det lutar åt turkiet :) Sol sol sol :D me like!
men nu får vi ta en dag i taget! nu får jag ta tag i mitt humör å pigga upp mig lite med att diska efter gårdagens fes :D yey!
Vill bara påminna om att det bara är 10 dagar kvar tills jag kommer hem nu :) *längtar*
Ta hand om er.. vi hörs!     Hej då!

Fullt ös

Igår fick vi äntligen upp alla golvlister efter ett par svordomar från min sida. Spikarna och jag var inte glada på varandra! Tacka gud för att jag har Sven som har något bättre tålamod.
Idag är det full patte som gäller, här ska städas, handlas, laga mat å ja lite allt möjligt som sagt. I eftermiddag kommer David & Sofie typ vid fyra tiden. Ska bli hur skoj som helst :)
Jag är så glad at vår lägenhet äntligen är färdig nu, det är BARA nån enstaka taklist som vi måste köpa till sovrummet, men det är ingen brådska med det. att få upp golvlisterna gjorde susen, det är verkligen en helt annan lägenhet nu :) an I like it ;)
ne nu får jag sätta fart här! Ha en underbart kul, svettig och härlig helg vänner! ta hand om er! Hej då!

Balkongen

ja då var man tillbaks på sin rätta plats igen ;) tentan är gjord, gick inte toppen men heller inte botten :P fan va vitsig jag är! tihi! Ja nu ska ni slippa mitt elädiga tjat om tentan hela tiden! tycker jaginte gjort annat än gnällt om den så nu sätter jag punkt för det.

Nu sitter jag här med min spagetti och köttfärsåstallrik och ett glas mjölk och drömmer mig bort om en tid då jag får sitta på vår stora balkong med en öl i näven å bara njuta till max :D woohoo, snart gott folk kommer min nuvarande dröm gå i uppfyllelse!  bara detta konstiga skånska vädret lugnar sig lite å brer på med lite mer värme!! aningen kallt för tillfället. Många minusgrader i morse, inte kul att slänga sig på cyklen då(brr).
Nu sitter jag här tomhänt och har inget att göra, Sven pluggar så han får ju inte jag störa, men hade gära gjort det så vi fått upp golvlisterna nu. Men jag får vänta. vilket jag inte har tålamod till! jag vill ju ha gjort det NU! på momangen!!!!
Men så snäll och söt jag är så sitter jag här och studerar honom medans han pluggar :) söta lilla Sven! hihi.
Ne tjoflöjt på er! nu ska jag ta mig i kragen å göra nåt vettigt, typ gå och sova lite eller nåt. Hej då!

Då var det dags..

Nu ska jag strax åka till skolan för att först sitta och vänta en timme till kl 9 för att få skriva tentan! håll nu tummarna för mig! det känns nämligen inte bättre idag än vad det gjorde igårkväll ^^, allt ligger fortfarande huller om buller men mitt lilla hopp finns kvar att det ordnar till sig när jag väl sitter där!
Ska bi skönt att få den skriven i alla fall! för sen har jag en långledig helg :D woohoo! å david och Sofie kommer på besök  :)
Nu ska jag borsta gaddarna! vi hörs :)

Känns sådär..

Som vanligt dan innan tentadags blir jag lite uppjagad och nervös! Inge man behöver lägga energi på egentligen eftersom det värsta vore bara att få göra om tentan och eftersom den säkert inte är jättesvår så känns det inte så hårt. Det är ju inte som anatomitentan om man ska jämföra! Men iaf så känner jag verkligen att jag hade behövt sitta säkert en vecka till att öva på det här, men det får som sagt gå som det går! Det kanske går toppen för mig ändå, vilket man kan hoppas på :) får man göra om den så kan man ju se det som så att man lär sig det ännu bättre bara :)
Nu har Sven kommit hem, snart ska vi gå och handla mitt efterlängtade våffeljärn! Sen är det då VÅFFELDAGS :D
Efter våfflorna ska vi faktiskt iväg och träna, ja ni läser rätt! jag ska gymma idag tänkte vi, vi ska testa ett gym här i Eslöv som jag möjligtvis ska börja på :) kan nog göra lite nytta för min kropp tror jag allt ;)
Idag har jag även hunnit att fixa lite i badrummet med nya krokar för handdukarna! de förra var så snea för hon som bodde här innan visste inte vad ett vattenpass är! Men jag vet ;P så är det inte rakt nu så är det fel på vattenpasset och inte mig!! 
Ha en bra och solig eftemiddag vänner! nu ska jag ut på shopping efter mitt våfflajärn! Bye 

Våffeldagen

Goddagens godingar!
Ingen kan väl gå miste om att det är våffeldagen idag?! Inte jag iaf. Efter dagens sista pluggande inför tentan så ska jag bege mig ut och köpa ett våffeljärn, sen så ska här gräddas våfflor minsann! MUMS!


Plugga, plugga, plugga!

Det är vad som gäller idag! jag känner mig långt ifrån redo inför torsdagens tenta! men det är bara att kämpa på :)
Igår fick vi vart på IKEA :P tjohoo! vi stod där och funderade på vilken byråaktig sak vi skulle ha till hallen! till slut kom vi fram till att det fick bli en utav malmseriens byrå(efter allt mitt tjat), den passade bäst in! - så sant så sant! Sven höll helt klart med mig när jag väl hade fått skruvat ihop den och satt den på plats här hemma :)
Efter IKEA blev det en sväng ner om Bauhaus för att köpa golvlister, sagt och gjort! det var precis att vi fick in det i vår lilla bil, där satt vi ihoptryckta som  packade sillar, men det var mysigt :) Det kommer göra susen att få upp golvlisterna! för utan dem ser det inte klokt ut! Så jag har lite mer att göra idag, men det får vänta tills Sven kommer hem, jag tror inte jag klarar det där med golvlisterna själv.  Så det är vad jag har att göra idag!
Jag ska sitta och hålla tummarna för att snön som kom inat försvinner också, jäkla väder! det kan ju aldrig bestämma sig :/
Ha nu en underbar dag i denna sköna soool!

Kommande tentan..

Tentan är på torsdag. Jag har knappt hunnit plugga nånting, lite här och lite där. Idag har de lagt ut en övningstenta, vilket gjorde att jag nästan gett upp hoppet inför den här tentaomgången. Suck säger jag bara! men jag ska allt göra mitt bästa och sitta nu fram tills på torsdag och bara mata in med saker! Hoppas att det går vägen, men jag är rädd att det inte gör det! Men i så fall är det ju bara att göra om den !
Såg även vårt kommande schema för 4 veckor framöver, de gjorde mig inte heller gladare, shit va mkt seminarium, inlämningar, hemtena å massa ska vi hinna med! GAAAH!
Dessutom har Sven inte kommit hem än så Ikea får vänta några timmar till :/ nu blir det mat nästa! annars kan jag då inte plugga någonting! inte på tom mage, då fiungerar jag inte! ja detta var lite updates från mig! Vi hörs snart igen!

I´m back

Hej kära vänner!
Nu är jag äntligen tillbaks efter en tuff helg! Praktiken har avslutat så bra att jag knappt kan tro att det är sant. Eftersom förra veckan började med kaos för min del så känns det toppen att det kunde vända och bli till ja jag vet itne vad, mycket bra i alla fall :) Den praktikplatsen kan jag säg kommer länge finnas kvar inom mig! De har vart så otroligt gulliga mot mig och jag har trivts som fisken i vattnet! Wiiiie!
I lördags var jag och Hanna hos Catrine ganska liten lägenhet, men gud så mysig :) och riktigt trevligt hade jag! synd bara att jag skulle upp och praktiskera dan efter så jag fick dra mig vid 23.21 för att hinna med tåget som skulle gå 23.42. när jag väl sprungit de sista till stationen å kommer ner för trapporna till perrongen så finns där inte en människa. konstigt tycker jag, det är allt lördag och då brukar det krylla av folk. Jag kollar upp på de där apparaterna där tågen står när de ska gå och då står det att ALLLA jävla tåg var inställda pga nåt förbaskat banarbete?! Ersättningsbussar sätts in! blir man förbannad eller blir man förbannad, här ska jag upp kl 5 på morronen och kommer knappt hinna hem innan dess! jag fick ju ringa sven och fråga vad allting låg eftersom jag inte hittar i Lund, men bussarna kom vi fram till att de väntade precis vid stationen så jag kom på rätt buss och allt! Det skulle invänta ett tåg i Örtofta(vilket ligger halvvägs hem till Eslöv från lund) så vi skulle åka buss dit och sen resten tåg. När vi väl kom dit så står där ett tåg, när vi kliver av bussen då kör det jävla tåget! Å vad det gnistrade om mig av ilska!!!! fanfanfan. Då fick vi vänta ytterligare en halvtimma på att nästa tåg skulle komma och ÄNTLIGEN fick jag komma hemmåt. Kvart i ett typ var jag hemma! där var den härliga sömnen! 4 timmar kort och gott. men upp gick jag och körde mina härliga 45 minuter till praktiken :)

Pratade en timme med mammsen igårkväll :) kändes skönt!
Idag blir det pluggiplugg, sen kommer älskling hem vid 11 och då ska vi åka till IKEA :D yey! vi ska handla en byråliknande sak till hallen . Sen ska vi köpa lite golvlister med på nåt byggvaruhus nånstans i Malmö ?! :P Kan tänka mig att det slinker ner ett och annat med från Ikea också XD är jag där och handlar så ^^,
Ha en underbar dag alla! Kraaaaaam!

Tjabba!

Det har vart en helt ok dag på praktiken! dock lite rörig ett tag, men ändå den bästa dan hittills denna veckan iaf! Vi har till och med hunnit att fika och ätit goda kakor :) dom var supergoda Catrine ;)
ikväll blire god mat och lite godis efter det till en förhoppningsvis bra film. Sen bums i säng för att åter gå upp tidigt imorgon bitti och förska hitta till Hässleholm med bil! Sven ska ha gps:en på sitt jobb så jag ska försöka hitta utan den :P hehe. yey!
Imorn kväll vet jag inte riktigt ännu hur planerna blir! men fint sällskap blir det iaf vad jag vet :)
Nu ska jag åter till matlagningen! Men jag önskar er alla en härlig kväll och helg :)
Ha de gottis!

Good morning sunshine ;)

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Oh härliga solsken, vad du gör mig på gott humör! :) trots att jag har en dag med massa plugg framför mig så är jag glad! jag ska bara få lite ordning på mitt upplägg av pluggeriet här! jag har svårt att att välja på vart jag ska börja, jag läser lite här och var och det blir bara snurrigt! Ska snart ta mig en kopp kaffe så ordnar det nog till sig ;)

Nu har jag hämtat mig lite utav coopgrejen sen igår. Men åå så arg jag var. Men de är sånt som händer..
Det enda som stör mig idag är sommarjobbsfrågan. Jag undrar om jag verkligen får det jag sökt här i Eslöv, just nu känns det inte så, å då ligger jag rätt så risigt till, men jag får väl söka på allt annars så ska man väl förhoppningsvis lyckas få nåt skitjobb. de är bara så jäkla jobbigt att vänta å vänta på svar!!! jag vill ju veta nu! hihi.

Fastän jag ska praktisera hela helgen ska jag ändå hinna med lite skojigheter på kvällarna! Vi är ett par tjejer som ska gå ut och äta gott förstår ni :) å det ska bli riktigt kul! Sven ska iväg på vinprovning han! det blir säkerligen kul för honom också :) Det tråkiga som händer i helgen är ju att sista praktikdan är på söndag, det känns lite ledsamt, men det har i alla fall vart en underbart kul tid med massa härliga människor! En riktigt bra start för att vara första praktikplats!
ja nu ska jag åter till läsandet! Ha det bra i solen idag fina människor!
Hej då!

Det här var droppen!

 Vill börja med att säg att vi inte hade någon "riktig" handledare idag på praktiken, men vi har iaf haft en sjuksköterka och det har gått lika bra det! Dagen börjar hyffsat bra idag,bättre änigår. Lite stressigt på morgonen men vi hann idag med att äta frukost innan ronden, so far so good! allt flöt på fram till efter lunch, då vi började på våra slutbedömningar idag som vi studenter skulle ha! Jag hade min vid 13 tiden, och Josefine hade nån halvtimma efter! vid 2 skulle vår sjuksköterska på utbuldning, likaså många andra. Det var här kaoset bröt ut!
Vi har två patienter som ligger inför döden, och där var anhöriga som var ledsna, vilket är helt förståeligt. Vi skulle försöka göra det bästa vi kunde och vi ville försöka få dessa två patienter till enkelsalar då, å dessutom ge morfin. där fanns även ett flertal andra patienter som skulle ha dropp, antibiotika m.m. Allt läkemedel måste vi ju ha en sjuksköterska som kontrollerar allt innan vi ger det till patienten, men vår var ju på utbildning och det var anhöriga som ville prata å ja, behöver jag ens säga mer? vi fick ju till slut hämta vår sjuksköterska från utbildningen och få lite hjälp därifrån och till slut , TILL SLUT säger jag att det löste sig. Men ack va trött jag är nu. Men detta var inte allt.
När jag väl kommit av tåget och väntat in Sven å vi ska cykla hemmåt så ville jag bara ta en sväng om ett konditori för att kolla in deras tårtor och priser. Jag tänkte bjuda på lite tårta på söndag min sista dag på praktiken nämligen. Vi cyklade vidare till Coop för att checka deras tårtdisk också och när vi skulle gå därifrån gick vi igenom kassan för jag hade ju inte handlat nåt, så ropar de efter mig och Sven och ber att få titta i våra väskor! GUUD tänkte jag, tror de på fullaste allvar att jag ser ut som en snattare?! så förnedrande det kändes, folk bara tittade på en, och hon bad inte ens om ursäkt efteråt och jag ångrar djupt att jag inte sa nåt taskigt tillbaks, för jag blev riktigt förbannad, det var ju pinsamt som fan eftersom det stod miljontals folk i kö! nä fy säger jag! det dröjer tills jag handlar där nästa gång kan jag säg, otrevlig var hon tantan! Fan för henne.
Ursäkta mitt ordspråk denna dag! Men jag är helt slut och nu kan jag inte sluta tänka på coop incidenten som gjorde mig så förbannad. GAAAAH! jag får nog ta mig ett glas vin.
 Hoppas ni haft en bättre dag än mig!
Lev livet!

Ojojoj sicken dag!

05.00 ringde klockan och upp studsar jag pigg och glad :) fixar min frukost och beger mig sedan mot Hässleholm.
Eftersom jag inte vart där på 4 dagar så var det många nya patienter för mig idag, samma sak gällde den andra studenten och även sjuksköterskan! Men inte gjorde det oss nånting, vi körde på som vanligt!
Men ojojoj, ska jag sammanfatta dagen för min del, så tycker jag den har vart väldigt rörig i mitt huvud, tiden har gått SÅ fort och det känns som jag inte riktigt hängde med i svängarna! men jag fick gjort det jag skulle och det är ju bra :) men en liten klant har jag allt vart ;P haha! Men allt jag har gjort idag, har gjorts med ett stort leende på läpparna, trots kaoset i mitt huvud! å kan det vara den häriga solen tro som får mig på så gott humör? jag tror det :) men sen när jag väl kom till Eslöv och skulle börja på min cykeltur hem så försvann glädjen för en kort stund, jag kom ju knappt hem! det blåste så in i skoogen så mkt alltså så det gick mer bakåt än frammåt! som det kan gå! men hem kom jag i alla fall :)
Nu vankas det lite kvällamat och sen Bygglov kl 20! sen hopp i säng!
ja detta var väl en lång sammanfattning av min dag! hur har ni haft det?
Adios!

En stor djup suck..

Nu sitter jag här med min pizzaslize från gårdkvällens hemmagjorda pizza. så lat är jag idag att jag inte ens orkar laga mat. Jag känner mig lite deppig eftersom mitt pluggande inte går bra (då kan man fråga sig varför jag sitter här och bloggar, men jag har ju som sagt "lunchrast"). Jo, det är så att jag kommer ingen vart i mitt pluggande, jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp allt, men jag läser ju iaf så nån nytta ska det väl göra. Men sen kom jag på att vi ska ha slutbedömning på praktiken i veckan och då fick jag lite smått ångest, inte för att jag skulle ligga illa till, för det gör jag inte, men frågornapå slutbedömningspappret hade jag såna problem med sist så jag kände mig så himla KORKAD och kommer att utsättas för det ännu en gång nu när jag fortfarande inte förstår formuleringarna på frågorna. Jag känner mig fruktansvärt osmart!! å de är inte alls kul.
Dessutom så pratade jag med min kanske "blivande chef" om hur det låg till med möjligheterna för sommarobb hos honom, innan lät det som om det inte skulle vara några problem, men idag lät det lite värre, vilket gör mig lite nervös att det inte blir något. Då står jag här udenr sommaren, utan jobb, utan pengar å ja, ni förstår väl poängen här.¨det gör mig också lite deppig! Men det är väl bara att försöka ta nya tag, mina känslor har lite olika svängningar så snart kommer jag väl känna mig lite kaxigare igen antar jag! men det är jobbigt, som ni säkert alla känt, när allt går åt fel håll!
Med detta deprimerande inlägg vill jag avsluta med att jag har en galen katt! jag vet inte vad han går på men ibland riktigt klättrar han på väggarna och just nu håller han på att göra rivstarter runt omkring i lägeheten och springer in i dörrarna och sådana saker! skumt!!!
Det är verkligen så skönt att få skriva av sig ibland,  lätta på trycket lite! det gör nytta för mig i alla fall :)
Hej då igen!

God morgon!

Ny dag, nya krafter (bör jag ha i alla fall). Känner mig lite dassig idag, men tror det beror på att jag vet att jag bara ska plugga idag. Sen blir det en tuff praktik vecka! Ska prakitsera fem dar denna vecka, tis,ons,fre,lör,sön dagpass allihopa! fast jag gillar dagpassen bäst så det är jag glad över :)
 yaya!
Igår klippte jag håret på sven, vilket blev förvånandsvärt bra :) för att vara första gången med en trimmer iaf! hehe, förra vintern eller när det nu var så försökte jag klippa han med en sax, vike inte gick så bra, han fick besöka en frisör därefter ^^, men nu köpte han en trimmer i helgen så nu jäklar ska här trimmas :P
Igår hade vi en riktig slappar dag, vilket var riktigt skönt, vi låg nästan i sängen hela dan och kolla film å myste! såna dagar har man inte allt för ofta!
jaha, då var det väl dags för mig att käka lite frulle sen hoppa på pluggandet inför tentan nästa vecka. *tjohoo*
Ha det gott folks! Vi hörs & Ses!
Bye!

Då var det söndag ännu en gång..

God morgon!
Här sitter jag i min ensamhet för Svempa min ville inte stiga ur sängen ännu. Det känns som en sån där "sitta och grubbla söndag". Man vet inte riktigt vad man ska hitta på och man vet varken ut eller in om någonting. Sen POFF säger det så är det kväll och dags att lägga sig igen. Imorn är jag ledig också så då ska jag ta tag i tentapluggandet! Jagbara måste göra det.

Igår kollade vi på melodifestivalen, urs säger jag! hur fasen kunde detta hända? det fanns ju hur många bra bidrag som helst, men ändå så kommer de sämsta först på listan?! Nog var det bättre att La voix  gick före SNÄLLA SNÄLLA, för hade det hänt hade jag ju kastat ut tv:n. Man undrar ju lite hur svenska folkets hörsel är!
Hade jag fått bestämma hade HEAT gått vidare, jag tyckte de hade en riktig bra låt :) även alcazar å EMD ja, ja flera till kan jag rabbla upp. förutom de som stod högst upp på listan! haha!

Idag mår jag ännu bättre än igår, nu börjar jag kunna äta lite normalt igen, gårdagen gick så smått bättre och bättre och idag är jag faktiskt riktigt sugen på mat igen :) MUMS!
Ne nu ska jag gå och flåsa min Sambo i örat lite och se om han vill komma upp!
Ha en fin söndag alla!
Hej då !

Det vände och gick..

Tjohoo, idag är jag frisk som en nötkärna igen, nästan i alla fall! ska äta upp mig några kilon idag bara eftersom jag inte åt mer än ett äpple och macka igår efter mitt kräkkalas! tjohoo säger jag bara :) så skönt att må bra igen!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer! vi får se vad som dyker upp, nåt kul lär vi hitta på i alla fall! Första helgen på länge som inte Sven behöver plugga på eftersom han haft tentavecka denna veckan! så då är han fri fram tills måndag :)

Idag fyller pappsen 55 år! ringde och gratta han för en stund sen, trevligt :) Han och mamma + 2 vänner till dem ska åka upp till Stenungsbaden eller vad det kallas, det ligger nånstans i bohuslän fick jag reda på. Så de får säkerligen en trevlig helg! Storebror min har flyttat idag, nu har han äntligen fått sig en egen lägenhet igen! Hoppas han kommer trivas bra där, och jag är GANSKA så nyfiken på att se hur lägenheten ser ut :) Så där får det bli ett besök i påsk!
jaja! nu vankas det frukost och jag hoppas den smakar!
HA en underbart solig och bra lördag =D
Ciao babes!

Sjuuuk

Jag kan knappt tro att det är sant!! Jag har råkat ut för vinterkräkis! Som jag har levt loppan mellan 3 och 5 inatt! det har vart den värsta festen i hela mitt liv, jag tillbringade den på toaletten och vill aldrig någonsin vara med om de igen. Helt utmattad är jag nu, förhoppningsvis är kräkfesten slut, men mitt huvud dunkar hårt och magen hade behövt lite mat, men man är inte jättesugen på det! Så Cola får jag leva på idag! yey.
Detta förstörde verkligen min helg, egentligen skulle jag haft praktik idag som jag verkligen såg fram emot, jag trivdes ju så bra igår. Menmen, nu får jag ta detta med min handledare när jag ska ta igen denna dagen, lite keligt med eftersom nästa vecka jobbar jag redan 5 dagar så då vill jag ju helst inte, så det får bli tentaveckan säkert. aja. inget större problem! bara jag blir frisk så blir jag glad, och att jag inte lyckas smitta Sven innan han fått skrivit sin tenta i eftermiddag. han åller sig så långt bort från mig som möjligt, och det förstår jag så klart!
Ne nu orkar jag inte mer. Får försöka slumra till en stund till!
Sköt om er!
Bye!

Do it like the Brorson style ;)

(Sven älskar mitt roliga uttryck :D haha )

God kväll!
Trots att jag jobbade kväll igår och började tidigt idag så har jag lite energi kvar, det kan bero på att jag sov en timme nu när jag kom hem, men jag vet inte riktigt ;) hehe.
Dagen har gått himlans bra tycker jag, efter att jag nästan bröt ihop igår så lugnade min sköterska ner mig och sedan dess har jag faktiskt mått riktigt bra :) hon är GULD värd! Idag har jag gått med henne och det har kännts toppen! En del lyckade blodprover, en del misslyckade PVK sättningar, men tredje gången gillt så klarade jag det :) WOOHOO! det gäller att inte ge upp(Brorson style), fastän det känns hopplöst när man misslyckas! Men vi körde på och jag klarade det banne mig! yey! känns toppen, man får en sådan kick :D
dessutom har jag vart med på 2 blodgasprov :P och ett EKG, där jag blev förvånad själv att jag kom ihåg så mycket sen sist jag satte ett EKG ( vilket var långt över 1 år sedan ) . Men minnet sviker mig inte alltid ^^,

Nu faller snön här som aldirg förr! det är ju så man blir deprimerad :/ jag som hittade fina små krokusar innan i veckan och trodde äntligen att våren var kommen! MEN ICKE! ack så fel jag hade! fast jag antar att det var fler som trodde som jag, i alla fall hoppades på :) men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge sägs det ju! så vi får väl sitta här och gosa inomhus tills snön försvinner igen!

Nu har jag inte så mycket mer att säg än att jag ska laga mat, innan jag dör av svält!
Ha en trevlig kväll vänner!
Hej då!

Klipp och Klistra!

Ojojoj, vad kul jag har :) sitter här och mixtrar med min blogg, hur kul som helst! jag hade kunnat sitta timme efter timme om det inte vore så att jag ska praktisera kväll idag. Men jag har fått gjort en hel del på bloggen i alla fall, jättekul :)
Den blir inte världens snyggaste, men det är väldigt kul att lära sig hur man gör allting! men tid tar det (!)

Idag är det som sagt kvällspass som gäller och jag hoppas innerligt att jag har lite mer kött på benen idag, lite jäklar anamma! Jag vill inte vara den där lilla tråkmånsen som jag var förra veckan inte, fast risken finns att jag går tillbaka till det ändå! men man kan ju alltid hoppas :)
Ne nu är det dags för mig att kolla över lite saker vad gäller den kommande tentan, det finns en del att läsa på där och jag tänkte lägga upp ett litet "schema" så jag vet vad jag har framför mig de kommande 2 veckorna!

Förresten så har jag kommit på att det bara är 1 månad kvar tills vi åker hem till grimmared igen, och denna gången kan vi stanna många dagar så man hinner landa lite innan man behöver åka neråt Skåne igen! Onsdag - Måndag blir det :) wiihoo! - då ska man väl hinna med att träffa lite mer folk än sist :)

haha, kom å tänka på alla roliga grimaser vi höll på att göra på alla kort när vi festade förr! skojsigt!
Det är sjukt kul att sitta och titta på gamla kort  =) me like!


Ne nu måste jag börja med plugget! Sen är det dags för lite mat innan man ska iväg!
Ha en superduperbra dag allesammans!
Bye!

Vad gör jag?

Ingenting!! Jag har så många lediga dagar, men vad gör jag på dem, jo ingenting. Eller ja, jag sover bort dom. Så fruktansvärt onödigt!(men gott). Jag önskar jag hade lust att göra nånting, men man känner sig lite utanför när man bor i Eslöv( och det gör att jag tappar lusten till allt ibland), känner inte en kotte här fortfarande, så det känns lite ensamt får jag ju säg. fastän det inte är långt med tåg till Lund så blir det ändå så dumt, ta till exempel en lördag om vi skulle vilja ut och festa där jag och Svennis! ne då går sista tåget hem kl 1 på natten. hur kul är det att lämna en fest då på en skala från 1-10? = NOLL (om man då har kul förstås). Så ibland önskar jag faktiskt att vi fick tag på en lägenhet i Lund men det är ju ingen idé nu. Men just för att umgås med vänner och så så hade det underlättat en hel del. ne nu ska jag sluta vara gnällig! idag har vi haft vårt sista Case, äntligen säger jag. Idag var det lite drygt ändå tyckte jag, men fortfarande bättre än de två första vi hade iaf! Nu måste jag snart ta tag i den kommande tentan! jag drar ut på det och de är absoluuut inte bra! Nu ska här drickas en kopp kaffe och äta en muffins eller två ;) och snart vankas det kvällsmat och senare ikväll en promenad denna härliga dag! Ha en underbar kväll! Ciao babes!

Tiden går för fort

Vi har inte hunnit med nånting idag känns det som. Sven har pluggat för det mesta, även jag lite grann idag! Sen har här städats och nu är det tv:n som gäller! tittar på Charterhjältar, ett trevligt program får jag säg, lite extra bra idag tycker jag allt, lite love in the air! å det blir man ju inte annat än glad för :) Imorn är det vårt sista case som gäller, Stroke handlar det om! Sven skriver tenta halva dan så det är vad vi har att se fram emot imorgon! Ja de var lite för idag! Hoppas er dag har vart bra, själv tror jag hela tiden att det är söndag idag, men icke! redan måndag idag, tisdag imorn å då har ju snart halva veckan gått, snart helg igen ;) hihi! Ha de gott! Hej då!

Sjukt trevlig helg :)

Veckan började inte toppen, men slutade iaf som det! Jag har vart lite si och så i mitt självförtroende vad gäller praktiken den här veckan, allt har inte kännts underbart, MEN, helgen har vart det! Mina kära väninnor Emma och Josefin kom hit sent i fredags kväll efter min praktik, sen satt vi och pratade en bit in på natten! Lördagen bestod av shopping i Malmö och jag blev helt nöjd med mina två köp! En jättegoo tröja med lite liv i och en lång festlig skjorta! Även en härlig måltid på restaurang fast med en grinig servitris. jag måste ju säg att det är väldigt kul att få besök med, inte varje dag om man säger så! Trots det trista regnet idag har vi lyckats hålla humöret på topp och myst här, efter Emmas och Josses hemgång så satte jag ingång att sätta upp våra nya gardiner som vi fått i helgen, de blev SÅ mycket finare än julgardinen vi hade uppe(vi hade ingen annan gardin så därför hade vi fortfarande julgardinen uppe), att det ska vara så krångligt att få köpt en lång kappa. Vi skulle ha en på 7 meter och det finns ju inte färdigt att köpa i en affär inte! Här ska de beställas hit och dit, å alltid när man beställer så hamnar det ju nåt extra i varukorgen ;) hihi. Pizza stod det på kvällens meny och den satt inte så dumt! nu väntas ett avsnitt med parlamentet och sedan en god nattsömn! Sov sött! Kram på er!

Äntligen

Nu har jag ingen återvändo, nä nu skoja jag. Idag kommer min kära vänner hemifrån Halland och hälsar på :) Äntligen säger jag bara, efter alla datum vi har ändra på för att ni skulle kunna komma hit, haha.

Jag vaknade i natt för att sängen höll på att blåsa iväg, vi har en liten vädringslucka som vi har öppen varje natt för att få in lite frisk och luft, kors vad det blåste ! Men sängen står kvar, även husen & träden utanför står kvar. Så det kan inte vart så farligt, det lät säkert mer än vad det var.

Idag är det åter ett kvällspass som gäller, gårdagen gick väl sådär, jag kände miginte alls pigg & klar i huvudet men det gick väl ok ändå, va hade ju en bra sköterska! Jag till och med pratade i telefonen ett par gånger :P fast det gick ju som det gick ^^,

Nu ska jag fixa å trixa lite här hemma, jag änker inte lägga ännu en förmiddag på ingenting! så nu får jag ta tag i det här!
Ha en superbra fredag allihopa! även en superbra helg om jag inte hinner skriva innan! jag ska ju få finbesök :)
Sköt om er!
Kraaam!

Det kan man undra.

Varför lägger dom i russin i musli paketen? jag ogillar verkligen russin å de förstör min frukost!! det tar ju en evighet att behöva sitta och pilla ur just russinen, för jag gillar ALLT annat i blandningen.. jaja, vilka värdsliga saker jag har att komma med ;)
Vi fick in katten inatt, kl 3 vaknade jag av att tidningen kom och då passade jag på att smyga upp och kolla om min käre katt hade hittat till dörren! å tack och lov så hade han ju det :) jagvar så orolig innan vi la oss eftersom vi inte fick in honom. Han har aldrig vart ute såhär länge när han har bott här i Eslöv. Men det verkar ju fungera bra så det kan man ju fortsätta med! nu vet man att han hittar hem igen och går till rätt dörr, för här finns ett antal stycken att välja på ;)
Idag händer inte så mycket mer än att jag ska praktisera ikväll.
Förresten skrämde mor min upp mig igår när hon nämnde att pappsen hade åkt ambulans igår, men det var ingen större fara, han hade "bara" fått en muskelbristning så inget fel på hjärtat sitt! TACK OCH LOV! Ni får ta hand om er därhemma!
Nu är det bara en dag kvar innan vi får finbesök här nere :) Jippie :) möjligtvis blir det lite shopping på lördag med dessa damer! jag har sparat undan en slant så något ska jag kunna unna mig ;) hihi!
Ha en bra dag allesammans:)
Hej då!

Inte sova ännu..

Jag vägrar att lägga mig och sova innan jag fått in katten! vi släppte ut han innan när vi gick ut och gick en promenad jag och Sven, å tuffs bruakr aldrig annars springa iväg nånstans utan brukar alltid sitta vid dörren när man kommer tillbaks eller i alla fall komma om man kallar på honom. men han är försvunnen :( å jag gråter floder om jag skulle förlora min käre tuffs! men han kommer säkerligen tillbaka, men tankarna svischar ju ändå förbi i huvvet om att han kan vara borta!
Som ni ser har jag fixat till min blogg lite idag :) den känns lite vårigare! inte så speciellt märkvärdig, jag är inte så kunnig inom photoshop ännu, men jag har iaf kommit en bit på vägen!
Ne nu ska jag ut och ropa lite på Tuffs igen!
God natt!

Vilket vårväder :)

solen strålar och alla är glada :) känns det som i alla fall :) Jag är glad åtminstone, å katten !
Snart dags för att dricka morgonkaffe på balkongen :D jag LÄNGTAR !!! Allt är så mycket härligare när solen är framme, de ger vårtecken, i ställe för regnet som öste ner i måndas, brr höst höst höst sa regnet.
Det är även så härligt med våren nu, man blir så mycket piggare och får lite mer livsglädje på nåt vis :)
Idag är jag ledig, ensam hemma =trååk, men Sven är hemma vid 13 tiden igen så så länge till behöver jaginte vara ensam. jag är så himlans sugen på att åka och shoppa blommor, men vet inte om vi har nån bra sådan butik här i Eslöv, får googla lite mer på det. Jag orkar nämligen inte palla mig till Lund.. Jag har också ett jättesug på att handla tavlor och grejer som vi kan hänga upp på väggarna eftersom här är sååå himla naket! menmen, plånboken tillåter inte allt. man får ta lite i taget!
Jag har bestämt mig för att bli lite kaxigare nu när det gäller praktiken, jag vill sluta vara en fegis! men så fort jag kommer dit så blir jag en liten fegis i alla fall.. menmen, vi får se vart detta leder!
Nu ska jag hitta på nåt så inte hela min dag försvinner på ingenting . Gå ut i solen kanske :)
Ha en fantastiskt underbar dag mina vänner =)
Vi hörs och ses!
Hej då!

Muffins

Heej !
dagens case var mkt bättre än de andra vi haft ville jag bara säg! nog om skola.
jag va hemma vid tolv tiden, stack till systemet för att köpa en box vin, tro 17 inte att de bygger om Eslövs lilla,lilla systembolag så man får gå land och rike för att komma till en annan ingång, sen när det väl är min tur att få gå till kassan och beställa det jag vill ha (ja ni hör vilket gammalt system de har) så har de heller inte de vinet jag vill ha för eftersom de bygger om så så har det mindre sortiment nu. blablabla. Iaf så bygger de om för att göra självbetjäning! vad de nu innebär, de förstår inte jag, är itne så himla kunnig. menmen, jag fick tag på ett annat iaf!
Nu har jag sovit middag i typ 2 timmar! jag älskar att sova, så sköönt! Men nu när jag bäl tog mig i kragen och gick upp, eller rättare sagt Sven tvingade mig ur sängen för att fika lite, så bestämde jag mig för att baka lite muffins! sagt och gjort!
Nu står de och gräddas i ugnen, snart ska de ut för att äntligen få ätas upp av MIG!! Kladdiga och goda hoppas jag de blir :)
Tjofräs, annars har det inte hänt så mycket idag, vi ska ut och springa om en stund, behöver rastas lite, jag rör mig inte så ofta är nere i "utlandet" så behöver verkligen en spark i rumpan för att komma igång! en vacker dag ska jag till och med börja träna på gym tänkte jag ^^, men den dan....de får vi se när den kommer!
Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll :) Grattis på födelsedagen ännu en gång Mattias :)
Hej då!

Godmorgon yxskaft!

Startade dagen med att dänga huvudet i toalettdörren när jag vimsade runt här i mörkret efter strömbrytaren till ljuset tidigt i morse! Pang sa det och nu sitter jag här med en minibula + mycket öm i pannan!
Annars har dagen varit bra, har haft praktik idag och har tagit många prover vilket har gått jättebra idag :) Hade till och med en läkarstudent som ville vara med när jag tog prover idag för han kunde inte det så bra, så han ville titta på, lite nervös blev jag allt men det gick skitbra eftersom jag är sååå självsäker :P haha
Mitt nya mål eller rättere sagt mina handlederes nya mål för mig är att vinga mig att svara i telefonen! haha, jag avskyr att ta den för jag har ändå aldrig svaren som de vill ha ^^, menmen, övning ger färdighet så snart ska jag väl itne vara så rädd för telefonen jag heller!
Nu har jag tagit mig en powernap för att orka sitta med ett case som vi ska ha imorn, det handlar om Astma och KOL. yey. Nu är det inte många dar kvar tills Josefin och Emma kommer ner och hälsar på :) Längtar :)
Allt väl med er annars?
Ha de toppen!
Hej då!

Helnöjd alltså ;)

Vi vaknade runt halv 11 imorse och kom på att vi kanske borde gå upp snart så vi får någonting gjort denna dag. Timmarna rullade på rätt fort för att inte att ett jota att göra, men sen kom Sven med den smarta idén att jag kan ju måla köket som vi har skjutit upp i ca 2 månader nu! så jag släpade fram färgburk och pensel och satte igång! inte trodde jag att jag skulle orka me allt detta men shit de gjorde jag! å nu sitter jag här och är helnöjd med resultatet och är så glad att jag gjort nåt vettigt utav denna dag! Vi pratade också om att åka iväg och köpa golvlister idag men det hann vi inte med. får ta det i veckan! hade vart så himla skönt att få det gjort det också, så allt blir klart snart :)
Nu saknas bara tavlor och lite dekorationer att pryda lägenheten med! Det tar sin tid och allt är ju såklart inte gratis heller (vilket man hade önskat ibland när man inte har så gott om pengar).
Nu sitter jag här och väntar på att sven ska bli klar på toan nån gång så vi kan äta lite räkor sen! är så hungrig. Sen blir det en promenix runt om i Eslöv och sedan ska vi avsluta vår kväll med Parlamentet :P så skönt att det kommi tillbaks igen! det är ju bara för bra! haha!
Imorn är det praktik igen, sen är jag ledig två dagar igen! slappt och skönt :)
Ha de gottis!
Hej då!
RSS 2.0