Dåså

Då var sista arbetspasset gjort för denna månaden! Kors säger jag bara så mycket som kan förändras på väldigt kort tid. Jag menar inom jobbet, men mer ska jag inte ta om det här. Nu har jag bara morgondagens pass kvar för denna veckan, vilket är ett 12 timmars pass! sen blir det lite överraskning för min del när jag kommer hem :D så spännande :) Sen är det såklart kalas på söndag så här är mycket som ska fixas och donas med! Fullt upp med andra ord.

I väntan på att min sambo ska komma hem så kollar jag på Bröllop & Jäkelskap som går på tv4. haha :P ja de är roliga grejer det :P Dag-Otto är en klar favorit :) Synd bara alla dessa reklamer förstör så.
Funferar nästan på att gå och lägga mig i sängen och läsa min bok istället. Den är ju så bra den med :)

Nu säger jag godnatt och önskar er alla en trevlig kväll :) Vi höres!

Försöka.

God morgon!

Idag är det 31 Juli vilket betyder att sommaren börjar så sakta glida in i sin sista period.Fast visst är det ett tag kvar :P Denna sommar har inte kännts som någon annan dock. Denna har enbart bestått av jobb, nästan inga besök hemma, och knappt träffat några vänner. Är det inte allt sånt som ska hända på sommaren? allt som jag har missat?

Jag kom in i en liten depressionsperiod igår i en halvtimme. JAg fick till och med Sven på banan och han till och med ville flytta upp till Varberg och börja skolan i göteborg istället. Men till slut fick han oss på bättre tankar att vi faktiskt har det helt okej här också. man saknar så mycket bara.

Jag steg upp vid 8, vilket gör att jag sitter här och väntar på att bli lite hungrig. Jag är aldrig det när jag precis vaknar utan behöver vara vaken en stund innan jag känner min hunger! så idag gör jag ett försök att blogga mig hungrig :P fungerar nog rätt bra, för när jag just började tänka på min goda frukost kurrade det till i magen !

Ikväll är det jobb igen, dock ett kort pass 14-20. Passar bra. tråkigt bara att jag har typ jobbat varenda fredagskväll, men man vänjer sig ju vid sånt. Fastän jag inte längtar ett dugg till skolan örjar så ska det bli skönt att få lediga helger igen! som jag saknat detta! :P
Idag är det också bara 2 veckor kvar tills jag slutar på jobbet! och det innebär också om 2 veckor ska jag vara färdigpackad och klar inför resan för vi drar då uppåt i landet till Grimmared :)

Ne nu får jag nog gå och rosta lite bröd =) vi hörs!

Goa gubbar :P

Efter jobbet idag tog jag och Sven en tripp in till stan för att göra några ärenden. När vi var på apoteket ställde vi oss i kö vid receptdisken. efter några minuter kommer det en gubbe som känner en utav gubbarna som sitter ner och väntar. Då säger gubben som sitter ner :
 - Förr sågs sågs vi på systemet, nu ses vi här! å jag kunde knappt hålla mig för skratt :P härliga män de där :) åså bara brast de ut i skratt bägge två! Det kallar jag för humor :P

NU lagas här käk, vrålhungriga är vi!! Annars har dagen varit bra, väntar nu bara på att de kommande två jobbpassen ska vara över så det är min födelsedag och jag får träffa min fina familj och släkt! :) mys!

Sen vankas det 7 arbetspass på raken! ser jag mindre fram emot, men ju längre fram jag kommer i almanackan på dagarna, destu mer närmar sig resan :D å de är ju skoj! Tack och lov har jag 1 vardagspass + hela helgen som ska jobbas med min kollega Catrine! det gör att tiden går lite fortare och vi står ut med varandra! :) :P haha.

Btw så har vår jäkla blue ray spelare gått sönder, å sven som hade lånat 3 sådana filmer!!! jag blir galen, knappt använd, kostar tusentals kronor åså går skiten sönder?! vad betalar man egentligen för? Iaf så gick vi in till Hemmakväll och fråga om det gick bra att byta till vanliga dvd skivor sålänge! å de var så snälla å sa att det gick bra :) åså fick vi en hel ny vecka på oss att se färdigt filmerna! eller det är bara 2 filmer för den ena filmen hann iv se i lördas..fattari nte hur blue ray spelaren gått sönder? vi har ju inte direkt vart våldsamma mot den.. hm.. ja this shit alltså.

Ne nu känner jag att detta inlägg blev alldeles för långt med för mkt skit i innehållet. så nu säger jag trevlig kväll :) hej då :)

Onsdag.

Tiden går! Jag stack och tränade innan vid halv 10 för att komma på bättre humör. och det blev jag. för en kort stund iaf.
Sven kom hem runt halv 11, ringde därefter vårdcentralen för att höra lite mer om sin nuvarande "sjukdom". Smittrisken var som högst strax innan sjukdomen bröt ut, å jag är livrädd att jag är smittad nu och det typ blommar ut på mig dan innan resan eller nåt. why why why?Vi som varit så försiktiga å allt efter han fick reda på att han fått körtelfeber.. men vad gör det när det var som farligast innan? JAg som hade lugnat ner mig för Sven hade blivit frisk igen och jag hade klarat mig.. men så är nog inte fallet..

jaja, vilket ältande jag har om denna skit. like someone cares? nu ska vi äta grillad rostbiff med ungsbakade potatishalvor :) vilken prins till man jag har som gör mig glad igen :) Vi hörs!

En ljuvlig morgon..

Det ville jag ha. Såg redan fram emot det igår när jag la mig att jag skulle kunna gå upp ganska tidigt för att äta rostade mackor och dricka oboy framför datorn  å bara mysa för mig själv. Det har jag gjort också, men inte känns allt så ljuvligt idag. Ibland får man sådana "tråkdagar"  där man inte har lust till någonting. 
 
Känner mig bara ensam just nu och hade behövt en nära vän eller Sven vid min sida och mysa med istället. Varför ska alla vara så långt ifrån mig? dumma mig som flyttat ifrån er <3 Men på söndag får jag träffa min kära släkt och familj och sen är det bara 2 veckor kvar tills jag kommer upp till Grimmared igen =) så tiden går förhoppningsvis fort! fast det är mycket jobb tills dess. Min nästa vecka består av 7 arbetspass varav 5 utav dem är kvällar :S 3 vanliga och helgen såklart. Känns sådär. Dagarna går hur bra som helst, då jobbar ändå min man men kvällen vill jag ju bara vara hemma så vi får umgås. Men icke. Men som sagt så går tiden förhoppningsvis fort och jag måste börja packa där nångång också för att 2 veckor är jagbortrest. 1 vecka Turkey och 1 vecka i grimmared :D

Sen är det skolstart igen. :/ jag dör.

Varning för grova ord.

Fy fan vilket äckel! Det är sååå typiskt att detta händer mig. Jag ligger och vilar i sängen och det ringer från dolt nummer. Självklart så svarar jag eftersom jag tänkte att de kanske var jobbet. Men nej, jag märker efter att jag svarat att det var ett videosamtal, å gissa vad som fanns på min skärm då?! EN MAN SOM ONANERADE! Vilket jävla sjukt äckel gör så mot mig?! jag klickade bort samtalet men det ringer igen.. svarede dock ej denna gången..
 Sven gick direkt in och sökte om det på nätet och såg då en artikel på sydsvenskan där andra tjejer också råkat ut för det förra veckan.. Så jag tänkte att jag med får anmäla det, så det blev ett telefonsamtal till polisen! trevlig prick där! Men urs vad otäckt att sånt här händer :S Det var inte allt för trevligt. Jag blir så jälva förbannad alltså. Sånna sjuka äckel borde sitta bakom lås och bom, eller ännu bättre, ett nackaskott! inte vet jag vart han har hämtat mitt nummer nånstans å inte vet jag om han hoppar på mig nån gång utanför dörren. Ja inte vet jag. Otäckt som fan iaf! Får jag tag på äcklet ska jag ge han både en vänster och en höger + en spark i skrevet också! Hade gärna velat det iaf! Varför kan han inte hålla sina behov för sig själv, ne istället är det roligare att ofreda andra! pffft! skjut dig säger jag!


Nu ska jag ta Sven i handen och gå till trollsjön och mata fåglarna :) sånt där som kära människor gör <3 å självklart för att komma på lite bättre humör. Sen ska jag om coop och hämta ut ett brev som tydligen var för stort för att komma i brevinkastet.. Jag undrar då vad de kan vara :P för jag kan inte minnas att jag beställt någonting?! så vi får se vad det är :P spännande! XD

Hej då så länge

Kastrullkaka :P

dagen har verkligen vart kanon! Jag började med att rensa ut mina köksskåp och tvätta hyllorna. men det orkade jagi nte så länge utan satte mig vid datorn för att ladda in massa gammal härlig musik från den externa hårddisken! Håller på att fixa musik till resan nämligen å då vill man ju ha alla kära goa låtar :P Efter middagen blev det mys på balkongen med katt och bok! När Sven kom hem lite efter 14 så bakade jag en kaka med björnbär! Fick ett recept av en vårdtagare på jobbet som hon bakade igår, den var verkligen god så jag gjorde ett försök här hemma med! å jag lyckades ;) den blev kalasgod! Den kallas för kastullkaka

Sen har vi hunnit vila middag 1 timma och sedan vart på apoteket och laddat upp med olika preparat inför resan!
Nu är det mat som gäller sen kolla på film :) SWEENEY TODD the demon barber of fleet street heter filmen. OM vi nu hinner se den. Den är 2 timmar lång och sven ska ju lägga sig tidigt för jobbets skull. Annars får vi ta den imorgon, vi får se :)

Nu ska jag kila till kastullerna! Trevlig afton!  

Måndag förmiddag!

Vaknade med världens huvudvärk! nej inte så farligt förresten men huvudvärk har jag. Kände efter om jag hade ont i halsen å nej det har jag inte. PUH. Jag får en halv hjärtattack varje gång jag känner efter, så får nog sluta med det. Jag kommer ändå inte bli sjuk, för det ska jag bara inte bli. Jag är stark och har ett sjukt bra immunförsvar så klart jag klarar mig ;) Tror det är för jag druckit så mkt kaffe hela helgen så har bryggt mig lite kaffe nu med som jag snart ska slurka i mig! då mår jag nog bättre ;)

Sven är på bättringsvägen nu för var dag som går! känns kalasbra! hade han inte blivit bättre hade vi ju inte kunnat ha kalas på söndag för lilla mig,  å då hade jag blivit ledsen i ögat. Jag ska bara komma på vad jag ska bjuda på för mat när jag ska få hit 15 gäster ?! nåt förslag? så mkt folk har aldrig ens vistat i vår lägenhet så jag undrar hur alla ska få plats. men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;)

Idag har jag betalt räkningar och fört över massa pengar till vårt gemensamma konto. Ändå har jag massa pengar kvar?! Å hur härligt känns inte det då? ååå underbara känsla :D Funderar nästan på att hoppa av skolan å börja jobba igen för gud vad jag hatar att ha lite pengar. Inte min grej. Men nej jag hoppar inte av skolan förresten.. En dröm bara att få jobba igen men bara 2 år kvar.

Nu har jag käkat frullis och börjat dricka på mitt Kaffe! Det gör susen :)
Haha kom å tänka på en liten slogan eller vad man ska kalla den. En kompis mamma på Långhult har lärt mig den när vi var yngre! den följer såhär:
 Det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen utan såsen i påsen som gör poängen i sängen! haha :P
Vet inte hur jag kom å tänka på den.. haha, måste vart när jag skev susen! ja ibland kan det poppa upp en del lustiga saker i huvudet på en :P haha!

Nu ska jag surfa vidare! ha en vacker dag! :)

En söndagskväll..

Kom hem från jobbet för en stund sedan! känns toppen, helgen har vart kanon, men det är alltid lika skönt att få komma hem och slappna av och göra ingenting. Har precis fått in katten som vart ute sen igår kväll. Han är så mysig nu så :) Tur att jag har nån som kan umgås med mig. Sven sover nu eftersom han ska upp kl 4.00 och jobba :/
Sjukt tråkigt med pussförbud :'( men jag vägrar.. Vill inte riskera något innan jag kommit hem från turkiet igen. då kan jag bli sjuk. Det verkar ju ändå bara vara tråkiga kurser nu till hösten (skämt å sido) haha.

SItter här och myser i min ensamhet eftersom jag fortfarande inte vill lägga mig. Vill njuta av min ledighet så mkt som möjligt! så ska suga ut varenda sekund jag bara orkar innan jag lägger mig. ska sätta mig på balkongen invirad i en filt, så ska jag läsa min bok som är så fruktansvärt bra! det är MYS på hög nivå :)

Skönt att ni kommit hem helskinnade från kroatien Hanna! var lite orolig innan i veckan när jag läste i aftonbladet om tåget som kraschat och där var svenskar ombord! men såg senare att det inte var ni förstås! Hoppas ni haft det toppen på resan :) läskigt med bandidos bara eller vad de heter. Catte skvallra :S urk!

Nu ska jag bege mig mot balkongen :) trevlig kväll! Kraaam!

rast..

Hemma från jobbet nu en stund. Har rast så tänkte jag cykla hem för att umgås med svennis min en stund.
Igår fick Sven reda på att han hade körtelfeber, vilket gjorde mig sjuuukt orolig. Det är så himla typiskt nu innan vi ska åka på resan om 3 veckor. han hinner bli frisk tills dess, men om jag åker ut för det så skiter sig hela resan :S Måtte jag klara mig ifrån det! ska ringa mamma å höra sen så ointe jag hade det när jag var liten! för det hade vart väldigt bra, då får jag det inte igen i så fall :P så jag håller tummarna för det! Det smittas ju inte jättelätt heller. Bara via saliv så låt bli att pussa på sven är ni snälla.. för ett tag iaf.

Han är feberfri sen ett par dagar tillbaks, bara ont i halsen nu så det är ju för väl det eftersom jag ska ha kalas om en vecka på min födelsedag!

Nu ska jag vila några minuter innan det är dags att cykla tillbaks till jobbet. Jag jobbar till 21 idag. Sen är jag ju ledig imorgon :) great! Tjingeliing!

God kvällen!

Nu är jag helt slut. Har jobbat till klockan 14. Sen var det hem och fika lite innan vi begav oss mot Lund för storhandling eftersom Lönen kommit :P woohoo säger jag bara! så jävla gott rent ut sagt att få ha en välfylld kyl, frys och skafferi igen! det var inte igår kan jag säg :P

Efter storshoppingen har vi lagat mat och nu städat upp! så ja, nu blir det sängen för att orka upp och jobba imorgon! puh. 12 timmar bara sen blir det hem och sova igen för att orka upp och jobba nästa 12 timmars pass :P sen är jag faktiskt ledig på måndag! Å vet ni vad, jag kollade mitt schema idag.. Nu har jag bara 3 lediga dagar kvar under mina 3 veckor kvar att jobba! hur lite låter inte det då? tack och lov är det rätt så lungt på jobbet nu så man inte är kalastrött varje gång man kommer därifrån! Man får tänka PENGAR! ;P för det har man ju inte heller allt för gott om :P förrän nu förstås när man väl jobbat! Jippie :)

blir nog en kalasbra helg ändå på jobbet eftersom jag ska få jobba med Catrine och två andra fina flickor! 4 vikarie :P kan inte sluta annat än kanooon! *blink blink*

Nu ropar sängen på mig! btw, boken är verkligen kanonbra! ska försöka läsa några rader innan jag somnar :P Natti natti! VI hörs!

Fönster.

Den här dagen har bjudit på en hel del skulle jag vilja säga!

* Jag har fått putsat ALLA mina fönster i denna ljuvliga lägenhet! (nästa lägenhet eller hus jag skaffar ska jag inte ha några fönster i, för fy f*n va tråkigt det är att putsa, eller så får jag skaffa mig någon som gör det åt mig ;P )

* Jag fick skjutsa Sven till vårdcentralen så han fick kolla halsen, han var clean så det verkar bara vara nån vanlig skit han har gått och dratt på sig. Alltså ingen svininfluensa! Ett poäng till mig igen :P

* Jag har fått ätit upp ett helt kakpaket eller ett halvt rättare sagt för jag åt andra halvan igår. Men det är på tok för mkt ändå eftersom paketet innehåller 9, hela NIO kakor. Vad har flugit i mig? jag bara frossar i mig massa skit. jaja, man får ju passa på att äta medans man lever.

* Jag har fått diskat upp och dammsugit också! nu är det dags för mat + lite tårta och sen sängen å läsa bok! :)

Hoppas er dag har vart lika produktiv som min! Trevlig kväll!

Energi

Plötsligt fick jag ny energi, massor med ideér jag vill göra under dagen :D woohoo! Kaffe is the shit! ;)

  • Fick plötsligt lust till att göra om min blogg, vilket jag ska spinna vidare på..
  • Jag ska ju tvätta mina fönster..
  • Läsa min bok
  • Sen kom precis ett mail om att  taxfreebutiken är öppen för oss resenärer nu så jag ska kolla runt där :)

Gud vad bra denna dagen kan bli till slut ändå =) hoppas bara min härliga energi och lust håller sig kvar!
Det lilla negativa är bara att regnet precis kom som om himlen bara öppnade sig! det ÖSER ner. Men vad gör det när jag ändå bara ska vara inne och mysa?!

Ha en kanonbra dag trots regnet :) Vi hörs!

Torsdag

Började på att läsa boken igår när jag la mig i sängen. Verkar riktigt bra, fastän jagi nte kommit långt så vill jagändå bara fortsätta läsa. Så det är vad jag ska göra idag, eftersom det ändå är tråkigt väder, men ska också börja på att tvätta alla fönster. Jag skäms verkligen över dem, hari nte tvättat dom sen vi flyttade hit och de ser verkligen ut som skiit ^^,

Älskling är på jobbet och har inte ringt än så antar att det går bra för honom fastän han är lite krasslig. Annars finns här inte  så mkt att uppdatera just nu, mer än man blir deppig av detta höstväder ! Men bara 3 veckor och 3 dagar kvar tills jag får se lite sol igen :) *LÄNGTAR*

Nu ska jag dricka lite Kaffis! + äta nån liten kaka också :P kan inte hålla mig ifrån de små rackarna ^^, jag är precis som farmor min :D tihi...

Jahopp.

Då har ännu en dag gått och en dag äldre jag blivit! Å inte ett piss har jag fått gjort. Tråkigt som satan när Sven är sjuk. Annars hade vi kunnat göra massa saker tillsammans nu när jag är ledig imorn. Men det blir nog till att tvätta fönster och lite annat skoj här hemma! Möjligtvis får jag åka och hämta Sven på jobbet, beror på hur han mår imorn. Verkar inte så kry den pajken tyvärr. 
                                                                          
Jag sitter här och drömmer mig bort, har tänkt att börja läsa en bok jag lånat av svärmor( för väldigt längesen, är bara väldigt seg på att sätta igång att läsa den) "Tusen strålande solar" . nån som läst den kanske? Den sägs vara jättebra. Så ska nog ta tag i det imorgon. Nu är jag mest sugen på vecko revyn. Sen får jag nog lägga mig. Känner mig lite hängig idag igen, men här ska jag inte låta någon negativitet ta över min positiva själ inte! Saknar bara en flaska vin så hade jag kunnat sitta på balkongen till midnatt ;) men jaja. på måndag när lönen kommer så ;) hehe.
                                           

Nu säger jag god natt till folket och önskar er en trevlig kväll :) Natti!
(förresten Kicki, de är inte bestämt än vad lilla tjejen ska heta ännu.. vi får vänta å se :) jag har föreslagit Evelina som andranamn ;) vi får se, vi får se )

Nybliven moster

Nu är det så att jag funderade rätt igår ;) Min syster har nu blivit mamma och jag moster :P woohoo. En liten tös har det blivit! Tyvärr får jag vänta ett tag innan jag får träffa detta underverk! Jag har en ganska intensiv jobbperiod nu, men förhoppningsvis kommer de ner på min födelsedag och hälsar på:) men vi får se hur de har det då med ork och allt! jag håller tummarna iaf :)

Har jobbat ett kort pass idag 8-12. Kom hem till en gnällig man som tyckte synd om sig själv för att han har feber å ont i halsen. Han tror det är svininfluensan. jag cyklade in och köpte en termometer åt honom å lite alvedon. Nu ska jag serva honom med allt annat. Å ändå ska han jobba imorn. då tycker inte jag så synd om honom. så ja, där kan han ligga å gnälla. Nu fick jag skrivit av mig om det också :P

Så vad ska jag hitta på idag? hm, jag hade gärna åkt upp till varberg och hälsat på nykomlingen men tyvärr strejkar ekonomin för tillfället och jag fick reda på att jagi nte får lön förrän den 27?! jäkla datum. tur att jag jobbar hela helgen så jag ändå inte kan göra slut på pengar.. Men lite irriternade när jag hela tiden trott att jag skulle få dem nu på fredag. menmen :P

Nu ska jag ta å äta å komma överens med min sambo! Trevlig dag :) Vi hörs!

En känsla.

sitter och tittar lite på vimmelbilder sedan i lördas på hn.se eftersom de kom och tog kort på oss heta brudar på cheers & beers. :P haha. Gud vad sliten jag ser ut ^^, men skoj! inte varje gång man får vara med på vimmelbilderna! så jag bjuder på den !
           

Idag fick jag en känsla av hösten.. fick en "mardröm" medans jag var vaken(stod ute på balkongen) att sommaren är på väg att ta slut :S och det jag ska göra ända fram tills sommaren verkligen är slut är att jobba :(
Eller ja, det hinns med en del därimellan med. Jag ska ju fylla år och ha lite kalas :) sen ska det spelas volleyboll på volleybollfesten och sen blir det turkiet, kräftskiva! ja faktiskt ska jag hinna med allt detta innan skolan börjar.

sitter här och funderar på om syster håller på att klämma ut barnet nu. Hon har dålig uppdatering på intranätet idag där hon alltid annars brukar skriva tidigt på morgonen. Menmen, hon kan ju vara ute nånstans med. inte vet jag. Men får ingen kontakt via sms heller :P så innan jag går till jobbet får jag väl ringa mammsen. Hon borde veta! Tänk att lilla jag ska bli Moster. Får väl säg som mormor en gång i tiden sa när hon skulle bli mormor, urs va gammalt det låter ^^, haha! de ska bli skoj iaf :)

Nu sitter jag med min kaffemugg och lite blåbärsmuffins ! Jag blev dock besviken på min muffinsar igår, men får hitta ett bättre recept till nästa gång :) mer blåbär i frysen som väntar på att utnyttjas :D

Nu ska jag fortsätta filosofera. Ha de fint :)

Turkiet

God morgon kära människor! Jag har sovit som en stock hela natten så är full av energi idag :)

När jag satte på datorn hade jag fått ett mail från Apollo. En internet biljett för resan?! är det något nytt eller? eller hänger jag inte med på allt sånt där. jaja, de blir säkert bra! känns kanonbra att resan närmar sig nu :) ska bli så fruktansvärt skönt!

Idag ska jag jobba kl 14-21.05 och innan dess ska jag bara njuta av livet :P vi städade igår så det slipper vi ju nu :)

Nu ska jag ta å äta lite härlig frukost :) vi hörs!

Bakat :)

Nu har jag fått bakat lite blåbärsmuffins! gotti! De blev inte så dumma men hoppas ändå på bättre resultat nästa gång! jag klantade mig lite med ugnen och glömde stänga av "snabbknappen" så de blidde lite väl bakade, men de brändes inte som tur var.

Ikväll har vi okcså hunnit städa sen vi kom hem efter jobbet. Nu väntas det matlagning men har inte en aning om vad jag vill ha ikväll.. Jag väntar på lönen också så vi kan fylla frysen med mat igen :P haha.

Annars är allt bra idag :) Väntar på att min man ska ta å släppa den jäkla jobbmobilen (den är såå cool enligt honom) så vi kan börja laga mat nån gång..

Nu ska jag käka en muffins! lev väl!

Chocken lagt sig..

Ja vilken kväll vi hade igår! Den började verkligen toppen. Hade skitkul hela kvällen fram tills vi stod vi torggrillen och skulle ha korv. Jag ångrar att jagi nte gick på davids önskemål om pizza, men nej jag tvingade han att komma med och äta korv. Där blev vi vittnen till en misshandel, en riktigt otrevlig sådan.

Tre gripna efter stökig natt i Varberg

Varberg UPPDATERAD.
 En man slogs medvetslös utanför Torggrillen i Varberg under natten mot söndag. På söndagsmorgonen greps tre personer misstänkta för att ha anlagt en brand på Håstens camping.

Polisen larmades till Torggrillen i Varberg vid halv tre-tiden på natten och när patrullen kom fram fann de mannen medvetslös på marken med blod rinnande från huvudet. Det är oklart hur allvarligt skadad mannen är. Enligt polisen ska han ha fått flera tänder utslagna.
Gärningsmannen hade hunnit fly platsen men polisen har vittnesuppgifter att gå på i jakten på denne.

På söndagsmorgonen rapporterades en stor brand på reservcampingen i Håsten. Man hade samlat ihop bråte och anlagt vad polisen liknar vid en majbrasa. Tre personer togs omhand och greps misstänkta för att ha anlagt branden.

Under natten till söndagen har minst fem personer misshandlats i Varberg. Minst 30 personer har omhändertagits för fylleri, och fortfarande vid nio-tiden på morgonen tog polisen hand om berusade personer.

Ytterligare har flera slagsmål och små bränder rapporterats från Håstens camping.

Jag blev rätt så chockad faktiskt vid själva händelsen så det är rätt så suddigt, men jag har verkligen försökt komma ihåg allt och hoppas att det hjälper polisen nånting att få tag på svinen som gjorde det.

Annars så är vi hemkommna till eslöv igen och hoppas på en bättre sömn inatt, är sjukt trött och har en lång arbetsvecka framför mig! Nu ska här ätas korv med bröd!

Ta hand om er! vi hörs.

Lördag.

Dagen igår blev absolut inte som vi tänkt oss. Ingen utgång för vår del. För det första var sven väldigt trött och vi hade redan bestämt att vi iaf skulle in på lördagen (som idag) in till stan. Men vi var lite kluvna om vi skulle åka in igår med eftersom jag ville träffa Hvalgren och Josse å resten av gänget. Men tröttheten hann före oss och mammsen ville vi skulle stanna hemma och mysa med henne och pappa å bröderna de mina! så så fick det bli :) å inte ångrar jag det heller . En helkväll på altanen med gott grillat, lite vin, sen var pappsen så sugen så han kom vandrandes med groggvirke och brännevin :P inte varje dag! Varmt och skönt var det också! helmysigt iaf!

Idag har jag och S vart på skogen och plockat blåbär :) mums! där fanns massvis! Sen tog jag Sven på Älgsafari med fyrhjulingen men tyvärr med misslyckat resultat. Ingen älg idag heller :/ det är riktigt som de sitter och lurar i buskarna men vet att jag kommer och gömmer sig då lite extra.

Strax blir det mat här, hemmagjorda köttbullar! Sen ska jag upp till farmor på fika å där ska min faster och "farbror" vara så vi träffar dem också :D skoj!

Ikväll bär det in mot stan, jag trotsar regnet, jag ska in! Regnkläderna ska med! det goda humöret ska med :P Jag är taxi tonight men är lika glad för det :P huvudsaken är att jag får gott sällskap! Får se vilka som vill med ut, annars får jag stå där själv och uggla ^^, haha!

Nu ska jag gå och väcka min man som ligger och tar sig en tupplur! Ha en fin regnig härlig dag! Vi hörs!

fredag

Om 2 minuter ska jag cykla till jobbet! Jobba till kl 14 sen köra bil till grimmared :) vilken dag de ska bli :) Blir antagligen utgång idag eftersom det är fint väder idag och det talas om regn imorgon. så vi ska nog passa på idag!

Härligt :) nu måste jag pysa! men ha en kanon bra helg om vi inte hörs innan :) Kram på er

Åhh

Allt blir inte alltid som man vill.. jag blir less....

Min kväll.

Kvällen på jobbet har vart överaskande lugn, skön och bra... Fram tills jag mötte nattpersonalsdamen.. En ny jag inte träffat innan, försökte vara trevlig och presentera mig å allt.. Men det kändes som hon reste ragg och jag tyckte inte alls hon var trevlig, rättare sagt fick hon mig att känna idiot. Menmen, alla är inte guds fina änglar. Nu känner jag mig bättre igen och ska snart krypa ner i sängen brevid min fina man och kolla lite tv, sen sova för att orka upp och jobba imorgon bitti igen.

God natt och sov gott!

Morning babes!

sov länge idag, ända till halv 9 :) Känns nästan som om jag vore ledig idag, men ska börja jobba kl 15.00. Ganska slapp tid när man jobbar till 21.

Ringde mamma för en stund sen för att höra om de hittat min lille katt än. Han är ju där på "sommarkollo" som min syster skulle säga. De jag vill komma fram till är att han inte vart hemma och visat sig sen i lördas då vi kom dit. Lilla jag blir ju så orolig när jag inte vet vart han är. Han har vart borta flera dagar förr när han är därhemma så jag tror egentligen inte det är nån fara. Men man är ju lite mammig ibland ^^, 
Så mamma ska ut och ropa på honom ikväll på det stället jag vet att han håller till ^^, så får vi se om hon hittar honom! Säkert har farmor tagit hand om honom och matat honom :P

Nog snackat om katten! Idag är det städning som gäller! Nu jäklar ska här städas, här är skitigt och jag orkar itne se skiten mer, så det är enkelt! bara att städa :) Ska fixa en skön bilskiva till på fredag också! med massa ny härlig musik på! gotti! 

vadslagningen om när jag ska bli moster närmar sig en vinst för mig ;) jag har satsat på den 25 juli, å dagarna bara går och går! snart där ju :P bara en vecka kvar typ! :P heheså vi får väl se när den lill* tänkt titta ut ! 

Ha en fin onsdag allihopa :) Vi hörs! 

=)

Hellu vänner!

Idag har vart en riktigt sköt dag, föst jobb sen hemma vid halv 3 ungefär :) efter det har vi vart ute och gått en JÄTTE runda! På vägen ner i trapphuset hittade vi en lapp på grannens dörr där han skrivit så här: TILL CITYMAIL! MATS NILSSON (OBS!) INTE SVEN NILSSON. LÄS FÖR FAN! haha, han är lite grinig han. Vi fick en lapp i vår brevlåda av honom i våras där han sa att vi skulle ändra vår adress så det stod rätt på breven eftersom citymail alltid lade svens brev i hans brevlåda. Men grejen är att det har aldrig stått fel på breven, för vår adress är 2 TR, vilket betyder två trappor upp å det är precis vad vi bor på! det finns inte fler trappor. Att de som delar ut posten inte kan läsa fick vi sota för den gången. Surpuppa. Fast vi ringde faktiskt till city mail förra gången och klagade över att det blev mkt fel å då skyllde de på att det var en vikarie ^^, men är det alltid en vikarie då eller? lätt att skylla ifrån sig på andra...

Annars har dan vart toppen, fick bytt arbetspass på fredag nu så jag slutar kl 13 :) vilket betyder att vi kommer hem till Grimmared ganska tidigt på fredag :) härligt! Blir nog inte utgång för vår del på fredagen ändå men ändå skönt att hinna ha lite tid med familjen ! förhoppningsvis har syster fått barn då med så vi hinner hälsa på där :) ja de är mkt att se fram emot!

Sen har Catrine som vanligt vart snäll mot mig när jag ber om att få byta arbetspass hela tiden ^^, ne skämt å sido men har behövt ändra ett par tider! denna gång gäller det min födelsedag då jag egentligen skulle jobbat. Men får jobba dagen innan istället ! mkt bättre! trevligare att ha kalas på sin riktiga dag. fast iofs blir det nog inte så mkt till kalas. Men lite familj får jag ju bjuda ner iaf! å svärmor vill komma med :) så tack Catrine! du är en ängel :)

kors vad långt inlägg det blev nu då!
Nu ska jag fortsätta laga mat =) Hoppas er dag vart bra den med! vi hörs!

Ma ma..

Ma ma ma ma ma macdonalds ma ma ma markoolio lalalalala.. Har fått den reklamen på hjärnan om ni undrar..

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Vi fick ju hit vår nya tvättmaskin runt 11 tiden i förmiddas, så då passade jag på att tvätta lite, sen fick jag legat i sängen och tittat på två avsnitt av nåt bröllop fixar program på från tv3, sen när sven kom hem har vi vart å handlat, hämtat ut passen (vilket faktiskt blev bättre än vad jag trodde), sen har vi vart och tränat också :)

Dock saknar jag fortfarande katten.. Här är så lugnt utan honom, det är liksom någonting som saknas.. Han hade inte kommit hem än till mamma å pappa.. så de har lovat att ringa när de ser han. Jag är ju lite orolig när jag inte har koll på min baby ;)

Imorn är det dags för jobb, å jag är SÅ osugen på det just nu. Men det brukar ju kännas bättre när man väl är där. Får tänka framåt, på fredag ska jag ju få komma hem till Grimmared igen :) På onsdag förresten är det bara 1 månad kvar tills vi åker till Turkey :) skoj skoj ska de bli! Bara planet håller sig ifrån havet, jag finner inget roligt i att lika å frysa på havsbotten inte.

Nu ska jag surfa vidare tills jag blir trött. sen ska jag också nana. Hoppas er dag vart bra :) vi hörs!

Tillbaka till verkligheten.

Ligger fortfarande i sängen, trött i kroppen. Tomt utan någon katt som kommer och väcker en eller som vill mysa. Regnet öser ner, jag ärensam och lär spendera den mesta tiden i sängen idag. Rätt så skönt ändå :)

Helgen har verkligen vart kanon! Jobbigt med så lång restid bara, men det funkade iaf. Det jobbigaste var ändå på vägen hem från ängelholm till Lund. Då fick jag sitta som en packad sill jämte en "pappa betalar" tjej från Båstad eller vad hon var. Hon skulle upp till stockholm en sväng. Hon pratade med alla hon älskade i telefon å de var puss hit och puss dit! jag fick ha hennes jäkla väska mellan benen eftersom hon vägrade att lägga upp den  å ja. jag behöver nog inte förklara mer. det var fruktansvärt skönt att komma hem sen iaf!

Kalaset var verkligen toppen, jättekul att träffa alla vänner och bekanta! Dock kanske en skvätt för mkt alkohol i kroppen, cykeln gick vingligt hem, (fast mammas cykel är vinglig i vanliga fall också) ;) hehe, men det blir så med gratis dricka och massa snaps till maten!

Nu ska jag snart pallra mig upp och äta frukost, sen städa toaletten lite eftersom vi ska få vår nya tvättmaskin idag. Det har bara tagit en månad eller så att få hit den, men nu kommer den äntligen! Sen ska ag packa upp resväskan sen helgen och faktiskt tvätta när maskinen väl är på plats :) Träning blir det ikväll. Jag måste komma igång med det igen!
Sen väntar 4 härliga jobbpass innan det bär av upp mot varberg igen! :)

Ja detta var lite från mig! ha en bra dag i regnet! Vi hörs!

Hej vänner :D

Om ni hade sett mig nu så hade ni sett att jag inte kan sluta le :D jag är så glad denna härliga morgon! Blev väckt av sven när han ringer och säger att vi kan ta ett tidigare tåg :P så vi är framme mkt tidigare i varberg vilket betyder ingen stress :P Kunde ju inte bli en bättre start på dagen :P Ringde hem och fick pratat med pappsen på sturt så han vet vad som gäller ;)
                            
Alltså går bussen härifrån 9.52 så måste skynda mig å äta frukost nu, sen fixa de sista med packningen! Fy fan alltså va kul vi ska ha idag :P jag har längtat nåt så grymt efter denna dag :P WIIIE

Å med en bra kväll på jobbet igår (dock mycket att göra) men trevligt vare så gick tiden fort där med :) ja herre jisses! om nåt skulle komma i vägen nu så jäklar! skulle väl va nåt om någet krånglar ! men jag håller tummarna för att allt ska gå bra :)

Ha en fantastiskt bra dag alla! några utav oss ses ju ikväll ;) YEY! KRAM!

Jippie

Regnet öser ner... det gör verkligen dagen roligare !

Gäsp !

Jag vaknade inte förrän halv 9 =!)? Hur kunde detta hända? men skönt var det :) jag har inte kunnat sova så länge på evigheter. Måste vara det svala vädret!
Idag blir det jobb 14-20. Innan dess ska jag till systemet och inhandla lite alkoholhaltiga drycker inför helgen ^^, gotti!
Annars är det ingen händelserik dag. Ska packa inför morgondagen :) Äntligen ska jag få åka hem igen! Fastän det är mindre än en månad sen vi var hemma så känns det verkligen längesen! riktigt riktigt längesen.

Nu ska jag äta frukost och försöka liva upp mitt huvud, känns som nån har kört över mig med en ångvält eller nåt liknande. mindre skönt :/  Ha en fin fredag :)

Fullspäckad dag!

Började med jobbet, dick könde jag mig askass idag. Allt kändes snurrigt för min del, hoppas på bättre känslor imorgon! efter jobbet blev det vaccin (tvinrix). JAg var allt lite nervös innan ^^, jag brukar ju vara rätt spruträdd men det gick kanon :) jättetrevlig sköterska :) sån ska jag med bli :P

När jag kom hem hade Svens mamma och syskon anlänt, vi fikade, tog en promenad och åt sedan gott under kvällen . Nu är det dags att lägga sig så sven orkar upp imorgon. sj ska jag glutta lite på tv:n och hålla om min baby ;)

De var allt från mig idag! Vi hörs imorgon :) btw, bara lite mer än en dag kvar tills vi åker hem :D gud va kul de ska bli :)

Jobb !

Precis innan jag la mig igår gick jag och kollade en gång på schemat :) då visade det sig att jag inte började förrän 8 :P jag som hela tiden trott halv 8. Så de blev ju en halvtimmes mer sömn :P härligt!

Ska jobba med catte idag :) de var längesen! så ska bli skoj! nu måste jag kila! ha en fin dag!

Klänning

Jag fick vart på NOVA LUND och jag fick köpt min KLÄNING :D


Den gör kanske inte sitt bästa på bild just idag när jag både är osminkad, nyduschad, ofrisserad och tagen med mobilen! men nu ser ni iaf hur den ser ut :) underbart skön att ha på sig också :) Köpt på Gina tricot om nån undrar :)
 
Nu ska jag kolla till kalopsen! det luktar otroligt gott . Kanske för att jag är så fruktansvärt hungrig just nu ^^, Efter maten ska jag vräka i mig massa chips och dip å kolla tv. ett måste faktiskt eftersom gräddfilen går ut idag så gjorde jag lite dip :P gotti! Så det är inte för att jag är sugen eller så utan för att jag faktiskt måste!

JAg fick även shoppat mig en t-shirt och ett par strumpebyxor idag med! Kom lindrigt undan ;) Japp japp! nu hinner jagi nte sitta här mer! Hoppas ni får en mysig onsdagskväll! Det ska jag ha! Kram på er

Shopping!

God förmiddag :) här ligger jag och Tuffs å myser i sängen! :)



Igår hann jag faktiskt med rätt så mycket under dagen. Jag fick städat en del, tvättat ett X antal maskiner i tvättstugan. Sen fick jag klippt Svens hår och vi var och tränade. Vi hann dock inte med minigolfen men det får vi ta en annan dag när vi har mer tid :)

Idag står det shopping på mitt schema :P Dock inte så mkt eftersom de mesta utav mina pengar jag har kvar denna månad går åt till min spruta jag ska ta imorn, 800 laxar :S känns piss. Men den behövs!
Jag ska försöka hitta en klänning jag kan ha på mig på lördag! får väl se om det finns nåt som faller mig i smaken! Sen ska vi ju åka tåg på lördag och söndag med :P ja pengarna rullar fort iväg om man inte har så gott om dem ^^, vi får leva på kärleken de sista veckorna innan lönen kommer :) går minst lika bra det :P

Ikväll ska vi ge oss på och laga kalops till kvällamat! första gången jag ska testa det :P Har inte vart så förtjust i det innan sen man gick i skolan.Deras kalops var ingen höjdare. Men hemmagjord blir säkert 1000 gånger godare :) har inte ätit det på evigheter!!
har ni något bra recept?
 
Nu ska jag ta och plocka upp lite här det sista innan sven ringer och säger att det är dags för shopping!
Svärmor + svens syskon kommer på besök imorn så :) bäst att hålla här rent då ;) ni vet hur det är :P haha.

Ha en strålande fin dag :) vi  hörs!

Hihi

Jag satt å titta på gamla bilder från år 2007. Jag fastnade speciellt på kräftskiva korten :P Gud va kul :) längtar till årets kräftkalas! För det första så är kräftor så förbaskat gott, man får äta dom med sin allra bästaste vänner :D, kräftkalas innebär rolig fylla :P sen natt, sång, dans, kramkalas, go musik, kräfthatt, SNAPS , toalettbesök för vissa ^^, ja listan kan bli lång :) Men som sagt LÄNGTAR JAG!


Innan det blir krällekalejs så händer det massa annat skoj också :) Först ska vi ju på 65 års kalas nu till helgen :) Sen är det Weels & Wings helgen efter det, sen ska jag jobba ett par helger å fylla år åså. Sen den 15 augusti är det volleybollfest:P söndag den 16:e åker Jag, Sven, David & Sofie till Turkiet en vecka! Sen blir det Grimmared en vecka innan skolan börjar igen :) å sen är det ju dags för krällekalas! Ja tiden kommer gå fort!

Nu kommer strax svennis hem, han ska hjälpa mig att tvätta idag. De va inte kul å bära allt själv till tvättstugan själv förra gången!
Haha, nu jagar katten flugor här! han ser så rolig ut ! men man får akta sig för han har inga gränser, han flyger över hela lägenheten. Allt för att få tag på den rackarns flugan :P


Jappjapp! Humöret är fortfarnade på topp :) Vi hörs!

God morgon :)

Vaknade på sprudlande gott humör idag :) Kan det vara för att det inte är så många dagar kvar tills jag åker hem till den mysigaste byn i Sverige?! :D Jag tror det :) Typ bara 100 timmar kvar om man ska vara petig ;)
Dessutom lyssnar jag på massa go musik som spottas ut genom spotify :D (gud va vitig jag är ) :P

Idag är jag också ledig, så idag ska jag tvätta mellan 12-17. så det blir ingen Nova lund förrän imorgon! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

Sen ikväll ska vi träna, vilket jag vart väldigt dålig på det senaste, men när värmen är framme har man ingen större lust till att gå till ett gym å sitta inne å träna! Då vill man ju spela fotboll ;) komma ut!
Sen är jag väldigt sugen på minigolf. Har det sådant i eslöv tro?! jag måste googla detta för i så fall kanske vi ska göra det om vädret tillåter! Det låter väl ändå som en mysig dag?

Vad ska ni hitta på idag? Antar att de flesta jobbar...

Jag är..

Inte så bitter som jag trodde idag :)
Har inte gjort nånting nästan idag, men för en gångs skull tycker jag det är skönt att bara ligga i sängen och glo, lyssna på mysiga låtar och slumra till lite.

Har vart och bokat tvätt tid idag. Det blir imorgon mellan 12-17. Får se om jag kan gå dit då. För nu blev det inte lund idag utan åker nog dit imorn efter sven slutat jobba. Vilket är runt 12 snåret. Jag vill gärna ut till Nova och kolla om jag kan finna någon fin klänning som jag kan bära på lördag :) har inte handlat något nytt till min garderob på evigheter (känns det som iaf)

Har även pratat med Martin på Msn idag och kollat in huset han vill köpa! görmysigt! håller tummarna för att det blir ditt!

Snart kommer Sven hem också, då blir det nog en promenad till stan eftersom vi måste lämna tillbaks filmer idag som vi lånade förra veckan. Ja vi får se hur denna eftermiddag blir! förhoppningsvis lugn och mysig :)

Ha de! :)

On the road again

Jaha, ja jag har nog inget kul att skriva idag. Börjar redan känna mig bitter på dan. så jäkla tråkigt att jag har jobbat just de två dagar som s är ledig.. Nu sitter jag här själv (igen) och bara längtar att veckan ska rulla på fort som fan så jag får komma hem till alla mina favoriter!! Där man känner sig lite saknad och bara kan kramas med massa underbara vänner! å så är det ju stor fest också ;)

Nu har jag och S bestämt att vi tar tåget upp i alla fall till helgen så vi inte behöver vara rädda för att köra bil dagen efter! När det är gratis sprit vill man ju kunna utnyttja det för fasen :P hahaha. Ne men skämt å sido. Jag gillar aldrig att köra bil dagen efter man har festat och det är jobbigt att tänka på hela tiden vad man häller i sig så man vet att man blir körduglig nästa dag. jaja. nog tjatat om det. Jag längtar nåt kolosalt mycket i alla fall!

Jag väntar också på att bli moster.. Har väntat i typ 9 månader nu. Varför ska de ta så lång tid?! :P de vet jag ju förstås.. men ändå.

De ska iaf bli skönt att vara ledig i tre dar nu efter en faktiskt härli helg på jobbet ^^, jag och min kollega har haft så skoj och jobbat på bra tillsammans :) Det har dock hänt lite grejer som jag verkligen löser sig och går bra!

Nu ska jag iinte göra nånting men kan inte hålla på att skriva massa meningslösa saker här! Då blir ni alldeles för trötta på mig. Det ser iaf ut att bli en solig dag idag också! får väl se om jag uttnyttjar den eller vad jag ska göra..

Ha en fin dag!

Hemma från jobbet!

Äntligen har jag kommit hem! har vart en lugn dag men ändå ganska händelserik ! Både roliga saker och lite mindre roliga saker har hänt! Nu väntar bara morgondagens jobbpass på 23 timmar sen är jag ledig i tre dagar :) efter det jobbar jag två korta pass och sen bär det av till Grimmared :) vad tiden går!

Nu ska jag bara invänta sambon min som är i lund hos en kompis och kollar film. Sen ska jag ropa in katten och dricka upp slatten från min öl, å sen så ska jag ätnligen få vila huvvet på kudden! tjo va skönt de ska bli:)

Har er lördag vart bra?

God natt!

Full frys!

Kommer ni ihåg den tv serien från typ 1998?! så jäkla bra med stefan & krister!



Här är där man är, Där är där man inte är! så säger dom i alla fall i 5 myror är fler än flera elefanter! (citat av Krister) så jäkla skoj alltså! de kallar jag humor ;)

Nu är det läggdags för min del! ska ju upp och jobba imorgon :) Ha en fortsatt fin kväll :)

Kvällen..

Blir ganska bra ändå :) Istället för marknad gick vi en sväng in till Eslöv city och strosade runt, käkade glass och myste!
Nu har vi damsugat, tvättat golven och ringt å beställt pizza! Så kvällen är räddad med pizza, några öl (dock inte för många eftersom jag ska jobba imorn ) fint sällskap som är på bättre humör och en film :)

Ska bara ta mig en dusch så man kan gå i närheten av mig igen ;) man luktar inte rosor! man blir ju svett för minsta lilla ansträngning! inte bra..
Hoppas att er fredagskväll blir toppen :) helgen likaså!
Nu ska jag mumsa kebabtallrik :D Vi hörs!

Min dag..

Blir nog inte riktigt som jag tänkt mig..
Med lite uppmuntrande musik av Michael Jackson ur högtalarna så sitter jag här å börjar snart bli på bättre humör igen.
Sven ringde för en timme sen.. Han blir lite sen eftersom det krånglat på hans jobb. Å Sen så MÅSTE han ju å träna var eviga dag så därför blir det nog ingen marknad nu. Jo jag fick åka själv om jag ville men hur jävla kul är det liksom?! Om ni undrar så är jag INTE arg.. bara lite. Jag hade inte längtat hela veckan eller så efter att få gå på marknad. Nej nej.

Istället ska jag sitta här och vänta på att han kommer hem, ska träna, sen ska han iväg å shoppa frys vill han.. Sen kan han umgås med mig. Som har suttit själv hela dan btw.

Jag tror inte ens det blir nån frys heller.. För vi mindes nog fel att det fanns en kontakt i förrådet.. men för säkerhetens skulle gick jag ut idag ogen och kollade så vi inte köper en frys som vi inte kan använda. Å då hittar jag ingen kontakt.. så vi får se hur det blir med allt.. gaah. Jag hatar när det inte blir som man tänkt sig. Hela dan känns förstörd. Men vi får väl se, den kanske slutar bra ändå med marknad å allt! vi får se!

Sluttjatat här! vi hörs!

Pust och flås

God morgon!
Har sovit skitdåligt sen sven gick upp idag. Det är då värmen börjar smyga sig framåt igen och jag kan inte sova längre än till 7. Känns lite pissigt sådär när man har vart ledig hela veckan. Menmen! man får ju komma upp i tid iaf :) skönt det också!
Här ser ni en morgontrött och svettig Evelina ^^,

Idag är det inte ligga på stranden som gäller utan vi har fullspäckat schema med andra saker!
först ska Sven komma hem förstås.. Tror han kommer runt 12 tiden. då ska vi in till Eslöv city och köpa en frysbox (inte en stor dock utan en liten) som vi ska ha i förrådet hade vi tänkt. Den lilla vi har här inne i lägenheten räcker inte till.. så därför ska vi köpa en till! så man kan frysa ner matlådor och annat kraffs. Sven vill köpa en sån där ölmaskin också (jag kan inte stava till den) så de ska bli gott :)
Efter det ska vi egentligen träna.. men får se om vi gör det idag, jag vill inte iaf för det var fruktansvärt tråkigt igår. Jag orkar inte i denna värmen.. Men efter träningen om de nu blir så så ska vi dra till Jonstorp och gå på marknad. Möjligtvis svänger vi om ekebo på vägen hem för att hälsa på några kompisar som ska på den festivalen :)

Idag är min sista lediga dag denna vecka. ser faktiskt inte fram emot  två långa helgpass (när skulle man någonsin längta efter att jobba helg?!) men efter det är jag ledig tre dagar igen :) slappt! Å nästa vecka ska jag ju hem å hälsa på! bara en vecka kvar nu! så jäkla kul :)
Sen kommer jag hem helgen efter det med :P ska bara försöka byta bort mitt pass jag har den 17:e.. Jobbar till 20.00 vilket förstör lite.. Ska försöka få tag på ett dagpass om det går så vi hinner komma hem lite tidigare på dagen.. men vi får se om jag kan lösa detta! går det så går det som man brukar säga ;)

Bild från stranden igår! Hur skönt som helst! Dock saknar jag våra brassestolar som står hemma i Grimmared ^^, just nu gör de inte så mycket nytta där!


När vi kom hem från stranden låg katten helt däckad på köksbordet. hm, vem har sagt att han får ligga där? han gör visst som han vill ibland den där sötnosen!


Värst vad jag var skrivglad idag :P Nu ska jag ta å äta lite frukost tror jag. Värmen gör en inte så hungrig men man måste ju äta ^^, så nåt får de bli! Ha en kalasdag i värmen :) KRAAAM!

Funderar..

Haha, medans jag tittade på lite kort hittade jag det här gamla kortet sen 50 dagars innan studenten!

haha, vilka massa minnen som popppade upp ^^, saknar den tiden ganska så mycket ibland när man tänker efter..
Ja massa andra lite sämre minnen som man helst vill glömma bort kom också upp.. förstår inte att man inte kan glömma det man inte vill komma ihåg. Livet hade vart så mycket enklare då. Jag som hänger upp mig på ganska så mycket.. Saker som man sagt och gjort. Nämen värst vad jag blev djup nu, måste va den ledsamma musiken jag lyssnar på! får nog skruva upp den lite å ta lite rockigare låtar :P Har fått den där "Rap das armas" på hjärnan av Cidinho & Doca! haha..

Förresten så ringde tvättmaskinsmannen nyss.. Vi ska få en ny på måndag :P ÄNTLIGEN! :D tjoohoo. Kan ju hoppas de är snygga män som kommer och bär in den så man får nåt att titta på när min egna man inte är hemma ^^, ne skämt å sido. Men ska bli skönt att få tillbaks tvättmaskinen igen. :) 

Ne nu får sven ringa å säg att han snart är färdig! Jag vill till STRANDEN!

Vi hörs!

Värme :)

Idag är det bara en månad kvar till lilla jag fyller år :) (och jobbar hela jäkla dan) Tänk, då var det ett helt år sedan vi var på sista festen hemma innan vi flyttade :'( de va tider det :) Lätt den bästa födelsedagen i mitt liv (hittills).

Om några timmar, dvs runt tolv tiden ska jag hämta Sven i lund så drar vi vidare till Lomma idag :) stranden igen vänner! Jag älskar det! sista dan jag får ligga på stranden denna vecka så ska njuta ordentligt!

Ikväll ska vi iväg och träna i värmen.. Urs säger jag.. Men de ska ju göras så! de är bara att ta sig i kragen å gå dit!

Nu ska jag bara mysa! å städa lite här innan jag ska iväg! skönt att få de gjort nu å slippa göra det när man kommer hem och är så trött!

Ha en kanonbra dag i värmen :) KRAM! :)

Evelina hjärtar beachen!

I LOOOOOVE att sola å bada. Tror inte det finns något bättre på sommaren än att ligga vid stranden och gassa bland vänner, äta massa go frukt, å bada å ha de gott! Det som hade vart pricken över i:et hade vart att umgås med lite vänner nu på kvällen, chilla å ta några öl ^^, men vår kväll har vi använt till att städa lite nu faktiskt, sen ska vi lägga oss och kolla lite tv i sängen.. Vi är helt slut efter värmen idag, Sven har ju dessutom jobbat också idag så.

Vi var på stranden så långt söderut man kan komma. Doffe kusin jobbade där nere så jag hämtade upp hans tjej i furulund (dit jag knappt hitta, men kom fram till slut ;) ) sen hämtade vi upp sven i Lund och drog oss vidare ner till havet! efter nån timme eller två kom doffe också :) en riktigt mysig dag! Det ända negativa med resan var att på hemvägen fick vi stå i en jävla bilkö, där jag lbir förbannad för att folk kör i omkörningsfälte för att komma fortare frammåt å så förstör de för oss som är vänliga och står kvar i det vanliga fältet.. Jag blir så lack! till slut tog vi en liten omväg hem istället så vi slapp kön till slut.

Nu har jag bara två dar kvar att vara ledig denna härliga vecka! så då ska jag ´passa på att åka till beachen imorgon igen ;) fast det blir Lomma denna gång och sen är det bara fredag kvar! å då ska jag på Jonstorps marknad å träffa Malin :) sen kanske en snabbis förbi ekebo å träffa Emma :) å dem hon ska dit med, tror de va josse men är inte säker..  Hoppas jag hinner träffa dem bara :) Annars så ses vi ju nästa helg då vi ska hem :D Å GISSA VEM SOM LÄNGTAR!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! hihi. You should see the smile on my face ;) jag kan inte sluta le när jag tänker på er därhemma :P saknar er nåt så grymt!

Nu ska jag ta katten å mysa med honom, jag tror han är lite deprimerad eller så är han helt trött på värmen, han vill inte va ute, men han vill gärna vara i trappuppgången.. men där får han ju inte va.. när han är inne piper han bar hela tiden^^. Jag tror han behöver sällskap å då är jag den bästa människa för honom! beacuse I love to kela med honom, vår mysige lille tuffs :)


Nu ska vi lägga oss vid tv:n :) Ha de toppen i värmen! Bye!

Stranden :)

Igår var vi på stranden halva dan, efter en körning inne i Lund för att hämta Sven så kom vi senare ut till Lomma :) (avskyr verkligen att köra i Lund, hatar hatar hatar) Körningen gick väl hyffsat bra, jag överlevde ^^, men tycker det är så jäkla stressande att köra där åså vet jag inte riktigt vart jag ska köra åså när jag väl är på rätt gata så får jag en buss efter mig, å för att inte köra över en cyklist så saktar jag ner lite lite, å då får jag en tuta på mig? (om de nu var på mig vill säga, men jag antar att de va busshelvetet som tuta). Varför måste alla ha så fruktansvärt bråttom?

Det var sjukt skönt att få ligga på stranden å att få BADA :D de var ju asgott i vattnet! mmm, jag ska verkligen dit idag igen :P bara sven slutar nån gång så. Blir nog inte innan tolv. Men innan dess ska jag hinna packa strandväska å fixa mat till stranden å annat smått och gott :)

Jag försöker ringa till lönekontoret med, fast hon jag vill få tag på var inte där, som vanligt när man behöver få tag på nån^^, jag har skickat efter sån där skattejämkning eller vad det heter å måste lämna in den dit .

Fick nyss ett glädjande samtal :) vi ska få en helt ny tvättmaskiin :D den förra blev för dyr att laga sa han så vi får en ny om några dagar :P JIPPIE :D

En bra start på dagen med andra ord!
Nu ska jag sätta mig i lugnan ro och äta frukost och läsa lite :)
Ha en fin dag =)


Förresten, idag är det 1 Juli. Min farfars födelsedag.. Han skulle blivit 88 år. Saknar dig gamle man! <3
RSS 2.0