Ta hand om dina nära och kära

Jahaja, ännu en dag har gått, å ännu en dag äldre jag blivit.

Vår dag har ju inte direkt vart som vi planerat och trodde den skulle bli, men vad vore en dag om det alltid ska bli som planerat. vart är spänningen i livet då? :P Inte för att det hänt nåt spännade idag, mer irritation åså men wtf. haha de hör till ^^,

Nu till allvarligare saker. Det verkar som att David är funnen, äntligen får man väl säg. Vilken lättnad för anhöriga och vänner att äntligen få veta, men även för alla oss andra som också vart oroliga. Att alla ska kunna gå vidare och börja på sorgearbetet. Vila i frid lilla David!



Imorn är det skodags igen, dags för opponent och respondentskap. Låter skoj, eller hur? ;) Men tro mig, de är det inte. bara jobbigt. Fast är inenrligt glad att jag kommit i en bra grupp och emd en skön lärare, det lugnar mina nerver något enormt, så till och med jag ska nog klara mig igenom detta galant :P haha!

Nu blir det att börja packa inför påskens äventyr. Imorn bär det av till Mölle igen och på söndag bär det av till Grimmared :) Jag LÄNGTAR :)

Nu ska jag gå och pussa på min man, skänka en tanke till alla min nära och kära. Jag har också kommit fram till att jag ska bättra mig på att prata med mina nära, för man vet ALDRIG när eller om något illa skulle inträffa på någon nån gång under min tid i liv. Detta är en utav ALLA punkter som jag borde bättra mig på. 

Så ta hand om varandra!

Kärlek till folket! Lev väl.  

Mölle

Vårig dag :) Perfekt när man har en "ledig dag".

Jag har vart så duktig så jag nästan opponerat färdigt i förra veckan så idag kan jag ägna tid åt annat. Vi ska åka ut till Mölle och kolla in rummet som vi ska fixa till där. En snubbe har byggt om halva garaget till ett gästrum och jag och S ska tapetsera, lägga golv, måla tak och resten som behövs i rummet. Ska bli kul :) Så idag ska vi åka dit för att mäta lite och skaffa grejer. Sen ska vi gå på väla en stund oh "shoppa" lite.

En riktig mysdag tillsammans helt enkelt :)

Å igår hade vi det riktigt mysigt också, en lugn och skön eftermiddag/kväll med tre rätters middag och soffmys :) aaw va jag njuter när mannen i mitt liv har påsklov. För då hinner han ägna lite mer tid åt mig, vilket jag har saknat nåt fruktansvärt ! För man mår ju så himla bra när man får vara med varandra :)


Kram på er :) och ha en bra dag allesammans!

Ännu en dag..

Med ångest attacker hit och dit. Inte över gårdagen, utan för skolan. Gud vad jag vill ha lov nu. Vet faktiskt inte varför jag känner såhär, att opponera på varandra på onsdag kan ju inte vara så farligt, fastän jag är lite nervig inför det ^^, men det är sån jag är, och tro det eller ej-  det brukar alltid lösa sig ändå till slut.

Gårdagen var toppen, och mycket dansande blev det :) Gick överraskande bra faktiskt. Ska bli kul att komma iväg och bugga lite ikväll med, hoppas på många nya turer, för det har inte varit så överdrivet mycket av den varan på senaste.

Nu är alla klockor i lyan framdragen och här har var storstädning idag dessutom :) vi har fått mycket gjort, önskar jag hade hunnit ta en promenad också innan vi ska iväg men får se om jag hinner med det. 

Åh, jag ser så mycket fram emot när onsdagen är över. Då ska jag verkligen NJUTA av en veckas ledighet, det ska bli så bra och så skönt! :) mm.

 

Vädret.

Varför ska vädret alltid bli så dåligt när väl helgen kommer? vart är sol och värme idag nånstans? Jag hade tänkt att det skulle vara lika varmt och skönt idag, något mer sol än gårdagen så jag hade kunnat sitta på balkongen juh. Men nää.

Istället är det bara 5 grader varmt/kallt(plus) vad man nu ska kalla det, regn och rusk. Hur kul är det att ägna lördagen åt att titta på regn?

Ikväll ska vi iväg till min kusin Christopher och tjejen Kicki :) förfest där sen blir det dans på nåt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. Ska bli riktigt kul då det var längesen vi var ute på sånt här :) sen ska vi troligtvis till björkgården nästa söndag :P så här blir det bugg bugg och åter bugg :P skoj skoj skoj :D

Tänkte ta mig en lång frukost idag i väntan på att Sven ska komma hem från jobbet, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

:)

I chocktillstånd! ?!

Jag utanför dörren för en stund sen för att åg och handla lite smått till fredagsmyset. Jag hade pallrat på mig vinterjackan som vanligt å när jag kommer utanför dörren slår värmen emot mig! herre jisses! det är ju jätteskönt ute nu :) så hej då vinterjacka och hej vårjacka :D woohooo :)

Dock blev det inget gym för mig idag :/ min hals har börjat klia lite och vågar inte chansa på att träna nu för jag vill ju så gärna ut och dansa imorgon så tänkte jag om jag väl ska bli sjuk kan det få vänta tills på söndag :P så jag får vackert sitta och vänta här tills S kommer tillbaks, för då är det dags att slinga håret. 

jaja :) våriga hälsningar från Eslöv :) 

Trevlig helg allihopa!  

Upp som en sol, ner som en pannkaka..

Plötsligt börjar jag känna mig stressad, men över vad? jag tror innerligt att vi behöver ett lov från skolan nu. Caset är färdigt(typ) och jag har börjat på opponeringen ( skickade mail till killen innan och vipps så fick jag hans uppsats, smidigt och bra). Dessutom har jag många dagar på mig att sitta med det så varför känner jag såhär? Det är nog någon kombination av stress/rastlöshet eller nåt sånt. Man har ju haft så mycket att göra det senaste så möjligtvis därför det känns så konstigt.

Urs, jag ogillar det här med opponering, nu när man läser någons annans arbete blir jag så orolig för min lilla uppsats om man gjort rätt eller inte :S å så ska jag klara av att försvara mitt arbete ^^, good luck Eve! haha.

Dessutom börjar jag längta hem. Men nu är det bara ca en vecka kvar tills jag är där :) wiie. Det är verkligen något jag behöver, komma hem och samla lite krafter så jag känner mig stark igen . Min tank på styrka är snart i botten och behöver tankas upp till topp igen.

Å glömde nämna innan att jag Svennis ska leka frisör idag och slinga mitt hår. 2 av 3 gånger har han lyckats galant! Men jag är inte så noga heller bara jag får lite färg på huvvet för just nu ser det BEDRÖVLIGT ut. När jag inte längre är student och istället är rik så kan jag unna mig att gå till en "riktig" frisör, men just nu går det galant at sven gör det :)

Så himla skönt att få skriva av sig såhär när jag är lite orolig i kroppen, bara det brukar lugna ner mig. Annars är Sven också proffs på att lugna ner mig när han kommer hem, tur att jag har honom :)

Nu ska jag laga lite käk, funderar på enchiladas eller hur man nu stavas det. Tror det får bli så :)

Ikväll ska vi ha riktig myskväll, bara koppla av, jag och han och katten är väl med på ett hörn också förstås. God mat och film! Imorn blir det dans! ska bli skojskoj :) bugga loss på riktigt :P ;) Look forward to it! :D

Lugnt och stilla

Mitt hjärta slår i lagom takt igen :) Känns skönt! sista praktikdagen igår avslutades med självförtroendet på topp :) Kan knappt bli bättre! Å så snälla människor man stött på, detta kommer jag sent att glömma.

Idag sitter jag och väntar på att få uppsatsen från den jag ska opponera på. Hade tänkt sitta med det idag men lär säkert inte få göra det (lite smått irriterande). HAr inte ens ett ansikte på människan, kanske har de tagit med fel människa ^^, eftersom jag inte känner igen honom. jaja, de kommer väl.

Idag ska jag äntligen till gymmet för första gången denna vecka, eftersom jag sträckte mig i både rygg och nacke på nått sätt i slutet på förra veckan har jag haft nedrans ont men nu känner jag mig fit for fight igen!

Inte något direkt mer att säg än att jag älskar att våren är här nu och att det är helg å jag ska få vila ut! :D I LOVE IT! :D

Vårkänslorna på G

Jahaja, då vankas det snart gödselstank över Sverige! Jag nästan längtar :P Det är ju verkligen ett vårtecken! Åså har jag sett några små söta blommor kämpa sig upp från marken :) å solen den tittar fram lite då och då å värmer så himlans gott :) mm

Sista dagen på praktiken imorgon, känns lite tråkigt. trivs så bra bland alla barnen som kommer och går till BVC, och inte minst personalen :) de är så himla goa!

Nu står maten på spisen och jag bara väntar på att riset ska bli klart, magen verkligen SKRIIIIIKER efter mat!! Sen blir det bara att ögna igenom mina uppgifter jag har till slutbedömningen imorgon så jag inte missat något ;) sen är det tv mys som gäller! Det okända på tv 4 + sen efterlyst på tv 3 :) Spännande spännande !

mhm, annars är det en något trött Evelina som faktiskt börjar se lite ljust på livet igen efter 2 väldigt intensiva och stressiga veckor :) snart är det påsk dessutom där massor av roliga saker ska ske :) *längtar*

jaja! haré gött så att säga! hej då!

Studiesöndag.

Började dagen med en färd till Lund och göra klart fältstudien som vi ligger efter med. Efter det har jag suttit lite med min uppsats och börjar så smått tro att jag är klar :P Har lite småfix kvar men det är inte alls lika jobbigt som att fixa själva arbetet. Får hålla tummarna för att det duger iaf, även om jag själv inte är helnöjd med arbetet, men det får bli som det blir. Vet faktiskt inte hur jag skulle kunna förbättra det så mycket mer.

Nu blir det lite kaffe och kaka såhär på söndagseftermiddagen och sen en liten buggtur med ljudystemet på högsta volym innan vi far iväg till Lund igen för at bugga loss. Det börjar närma sig slutet av buggkursen och det känns bra :) vi har blivit mycket bättre än va vi var från början, både jag och Sven. :) (sen finns det dock hopplösa fall på kursen, men de kan ju inte de hjälpa* blink blink*)

Såg mina första vårblommor idag förresten :) aaw va lycklig jag blev :) Sen fick jag klappa en sprallig liten dvärgpudelvalp innan idag. Den var nog lika glad som jag över att våren är på väg :)

jaja. jag kommer aldrig på några bra avslut, så nu säger jag bara hej då ! :)

Myskväll

Inte allför ofta man har en vit lugn myslördagskväll. Har vart mycket party det senaste så kände att jag behövde ta  lite lugnt en helg och vila upp mig. Får ju vila levern 1 gång per år iaf ;) haha

Sitter och väntar på att steken ska bli klar. Luktar gudomligt gott, kanske för att jag är så himla hungrig ^^,

Efter hårt slit denna dag förtjänar jag en lugn och mysig kväll i tvsoffan bredvid en snygg man ;) guess who? ;P

Lev väl.

Pluggedag.

När ska man ha en chans att vara ledig och samla ny kraft för att orka med nästa vecka? detta har vart den mest stressade vecka för mig iår tror jag. Praktik hela dagen, hem, äta, skriva sova etc. varje dag har sett ut så. Sen vill man ju hinna träna några gånger i veckan okså. Även om min vecka sett ut såhär, så kommer jag ingenvart.
 ena stunden känns arbetet jättebra, sen tvivlar man ibland på om man har rätt eller vad som händer. Sen har man vart på arbetsintervju och man har avslutat sin praktik på vårdcentral. (har ju en vecka kvar som jag ska va på BVC ju men en helt annan byggnad så träffar ju samma personal som på vårdcentralen). jaja. fullt upp är det iaf.

Nu börjar jag iaf se ett slut på den här uppsatsen , bara lite på diskussionen kvar innan det är dags att börja finslipa. Men är fortfarande lite osäker på om jag förstått allt rätt, men det får man ju reda på så småningom ^^, lite jobbigt att inte veta bara. Man vill ju inte göra bort sig inför andra när det är opponering å allt på uppgiften, men finns inte så mycket at göra åt saken samt så fel kan det väl ändå inte bli :P

Imorn ska vi sitta och göra klart kompletteringen på vår fältstudie som aldrig vill bli klar, efter det ska jag fortsätta på slutbedömningsuppgiften. Sen har vi ett case kvar till den 29:e och det vill jag också få klart snart så man får leva helg nästa vecka ^^,. vi får väl se hur långt man kommer!  

Annars är här lugna gatan utöver plugget. Här regnar massor, å hade deti nte gjort det hade jag tänkt ta en lång promenad, men å andra sidan så försvinner den sista snön nu pga regnet så sitter och njuter lite utav regnet ändå :) Snart kommer här finnas gröna blad på träden, blommor i rabbatterna, grönt gräs :) ja allt de där härliga :) jag längtar.

Fredag :)

Trött, sliten, --> soffmys, sambo, katt, hemmagjord pizza, COLA :D, chips, dipp, godis, film 2012,  filt, somna soffan, filmen slut, vakna av puss på kinden, borsta gaddarna och till sist krypa ner i sängen och somna gott. 

 Perfekt fredag :)

Torsdag kväll.

Sitter i sängen och har tittat lite på uppsatsen igen, jag är helt slut. Inte bara pga skrivandet utan har vart lite trött hela dan. HAr vart mycket på praktiken och känner mig också lite hängig eftersom det är min sista dag där imorgon. Nästa vecka ska jag va på bvc, Det ska ju bli skoj det med förstås, men det är ju nu man har börjat bli en i gänget och man trivs så där förträffligt bra där jag varit så därför känns det lite ledsamt.

Jag ska ut på promenix nu för att lufta tankarna lite, kan va skönt såhär innan man ska lägga sig sen. Brukar sova lite bättre då :) å man hinner varva ner lite från allt läsande och skrivande och alltannat som känns lite dystert.

Jaja, detta var updaten för idag! Hoppas ni haft en bra dag och får en kanonbra fredag :)

baj baj!

YES! ;)

Nu är jag glad kära vänner, all stress och irritation över skolan är som blortblåst. Det är nämligen så att jag fick jobbet på perinatal/bb i Lund  i sommar! Kommer bli en toppensommar tror jag när man får jobba med något som verkligen intresserar en :P wiiiie!

En stor klump från magen har försvunnit när man vet att man äntligen har jobb, så nu känns det ändå som att jag ska orka att ta mig igenom skolarbetena också! fasän det känns plågsamt jobbigt. :)

Nu ska jag fira med en kopp kaffe och kaka :) sen ska här ut och joggas när Svennys kommer hem :)

LYCKA! :)

Då var det snart dags..

Wish me luck!

Ändrade planer

Dagen harinte alls vart som planerad. För det första var läkaren jag skulle gå med sjuk idag, så istället har jag gått på distriktsmottagningen och tagit hand om massa patienter istället :) Jättekul :) Sen på eftermiddagen när jag skulle vara med astma/KOL sköterskan för där skulle komma någon och informera om lite läkemedel men så dök hon aldrig upp så ja. jag fick gå hem istället :P Där ser man, allt blir inte riktigt som man tänkt sig alltid men har haft en jättebra dag ändå och mitt självförtroende är så mycket bättre än igår :) de svänger lite dedära ;) men det vet ni som känner mig att det gör..

Idag har alla foton som vi beställt från USA resan kommit, dags att köpa ett fotoalbum och sätta in alla! ca 250 st. roligt :P

Jahaja, då är det bara att sätta igång med allt annat som ska göras denna dag. skriva och sen ska här städas (ser ut som ett bombnedslag, vet inte vad vi tagit oss till, har vart lite slarviga den senaste månaden, mycket annat att göra antar jag) och handlas. Hade vart skönt att ta en promenad också. Men vi får se vad vi hinner med i denna dag.

Får snart börja ta lugnande om jag ska vara reko tills intervjun imorgon på bb. Är nog lite nervös tror jag ^^, Lova att hålla tummarna för mig! :)

Full fart framåt!

Fick en timmes sovmorgon idag :) Ska gå med en läkare på förmiddagen och eftersom hon har telefontid mellan 8-9 så fick jag komma till kl 9 istället för 8 idag :) Skönt! kan säg att det behövdes. Drömde precis innan jag vakna att jag blev jagad av en Björn hemma i mammas och pappas trakter. Urs, de va riktigt läskigt alltså!

I eftermiddag har jag en patient som kommer och efter det ska jag gå med astma/KOL sköterskan. :) Så ja, fullspäckat vare här :P

Ikväll är det fortsättning på uppsatsskrivning. man får passa på medans man har många idéer nu och dessutom har hittat en artikel som passar bra :)

Imorn är det intervju som gäller! shit, börjar bli lite nervös ^^, Håll tummarna för mig då! Hade vart jättekul att få vara på bb en sommar :)

Nu blire frukost! Bye!

Haha

Svenska hollywoodfruar är verkligen nåt att skratta åt :P hahaha
ett bra avslut på kvällen må jag säga :)

:P

Det får bära eller brista..

Nu orkar jag inte bry mig mer. Det får gå som det vill, med både uppsats och praktik. Huvudsaken är ju att man blir godkänd. Jag ska sluta tänka på att alla andra är så himla mycket bättre än mig, för så tror jag egentligen inte att det är, bara typiskt mig at tänka så. å just nu/idag tär det på mitt psyke ^^,

POSITIVA TANKAR är vad jag behöver. :) så, känns redan bättre! :D

För övrigt så känner jag mig lite groggy idag faktiskt, sovit lite oroligt inatt, troligtvis det som gjort mig lite hängig. Annars rullar allt på, uppsatsen går sakta men det går framåt. Har satt upp ett mål att bli färdig med det till helgen. Får väl se hur det går med det:P

Sista veckan för mig på disktriktsmottagningen nu. Nästa vecka ska jag vara på bvc å de ligger i en helt annan byggnad. så börjar få lite panik över att allt snart är slut, jag har trivts jättebra och känner att jag faktiskt går framåt och hade velat göra det lite mer. Det är iaf väldigt givande att vara där :)

Nu ska jag ta mig en dusch, andas lite frisk luft och sen fortsätta lite med uppsatsen innan det är dags för Svenska hollywoodfruar kl 21.00 :P haha....

GAH!

Har kört fast med min uppsats, kommer ingenstans! Paniiik! suck vad det är tråkigt när man lägger ner massa tid på det och så kommer man ingenvart. Kan lika gärna gå och göra något annat och skjuta upp problemet till morgondagen ^^, Men snart ska det va inne så hur mycket som helst kan man ju inte skjuta upp det heller.

Gårdagen var toppen! Synd att tiden går så fort bara när man är ute och gör staden osäker :P Har till och med cyklat i Lund nu! inte dåligt, så min lilla hoj har fåt åka tåg med :P haha

Ikväll är det buggkurs igen, dock inte så jäkla sugen ¨på det idag. Känner för en riktig hemmakväll och myssöndag.

Jaja, man får inte alltid som man vill !

Grattis lille pappa som fyller år idag :)

Nu ska jag fundera vidare. Bye

Bröllop

Då var snart lördagen slut den med! tiden går fort som vanligt. Snart är vi 89 å sitter och blickar tillbaks på livet med en whiskey i handen och berättar roliga historier för barnbarnen. :) låter inte så pjåkigt egentligen, men jag vill hinna med å leva livet så jag har ngåot att berätta för mina små barnbarn ;)

Fick inbjudan till bröllop i sommar! Å hur kul ska inte de bli då? hari nte vart på bröllop sen -96 då jag var brudnäbb dessutom! Det är ju inte så värst mycket man minns från den kvällen heller, å denna gången beror det på åldern, inte på sprit. jaja, ska bli görskoj i alla fall ! :D Tur att det är i augusti så man hinner unna sig nån fin klänning att ha på sig! :) *ler*

Nu ska här fixas till lite i skatbo't å måla mig i ansiktet så man ser någorlund okej ut inför kvällens  efter-tentafest! :P Kul att få gå på sådant fastän man inte skrivit tentor hela veckan ;) dessutom står jag med på gästlitstan och behöver inte betala ett öre! Jippie :D PARTY PARTY!

Nu ska här blandas drink ;) tut tut!

Korvkiosk..

Börjar allvarligt fundera på varför jag ens läser till sjuksköterska. Jag är hopplös, har gjort världens klantigaste sak idag. dubbelt upp dessutom! It sucks! Hur dum får man va? Man vet det liksom egentligen men så gör man det ändå inte? det är till och med så pinsamt att jag inte vill nämna det här. Men de va klantingt gjort. Ingen stor grej enligt er om jag skulle säg vad det var, men för mig är det världens undergång. Jaja, man lär sig av sina misstag och jag kommer ALDRIG att göra om detta. punkt slut.

Men måste säg att det nog hade vart enklare att jobba i korvkiosk, inte så mycket att lära sig mer än några olika korvsorter och glass sorter. Betydligt enklare än vad en sjuksköterska ska kunna. Herregud. Men å andra sidan behöver man ju heller inte studera i 3 år för att jobba i en korvkiosk heller..  Ja en vacker dag kanske jag är lika kunnig som alla andra, men nog en lång väg dit. pust.

Har iaf vart och tränat efter praktiken och väntar nu på att maten ska puttra klart! Sen blir det filmmys med godis och nån enstaka chipsbit ;)

have a nice evening :) Kraam

Torsdag - snart fredag :D Jag gillar.

Vakande pigg som en mört, å trodde jag äntligen skulle få vara pigg dagen ut, som igår. Men icke, all energi bara försvann ur mig närjag gick från praktiken i eftermiddas. suck. Men har haft en bra och givande dag :)

Nu har jag vart ute på promenix vilket var väldigt skönt! Börjar ju bli lite varmare i luften nu, klarade mig till och med utan handskar ;) ett gott tecken! :D

På jobbfronten ligger det till som så att jag ska på intervju på bb i lund på onsdag. Håll tummarna för mig, annars har jag en reserv ifall det skulle gå åt pipsvängen.

Nu ska jag ha kväll och börja på maten, sen blir det troligtvis film New moon eller vad den heter :)

Till helgen har Sven fixat in mig på nån studentfest på lördag :) kan bli skoj, bara det inte blir nån dryg nördfest som sist då jag var prinsessan bland folket ;) haha (enligt mig själv iaf). Men ska nog bli toppen!

jaja! nu blire mys!

I väntan på mat.

Måndag igen, nya tag men inga nya krafter här inte. Är helt slut efter helgen, men den har vart sjukt bra :) Alltid lika härligt att komma hem och träffa alla. Å som lilla Zelda har börjat krypa runt å greja, inte en lugn stund där nu ;)

Träffade andra syster också, och sen David och sofie igår också. I lördas hade vi ju tjejkväll vilket var supernice! Bada på kallbadhuset först, riktigt gött! dock aningen kallt i havet ;) man tog inga simtag direkt :P haha. Sen en supermysig kväll med god mat, dryck och det bästaste sällskapet :) <3

Idag har jag beställt tid inför personligt möte på avd 44 i Lund. Mötet blir nästa onsdag då jag ska va ledig. har verkligen en fullspäckad vecka nu så hade blivit lite tajt. Hon ville inte att jag skulle behöva sluta tidigare från praktiken bara för att komma dit så de var ju snällt. Man vill ju gärna vara på praktiken så mycekt som möjligt, för herregud vad man lär sig mycket och det är så skoj :) synd att det snart är slut bara, halva tiden har ju redan gått.

jaja! nu vet ni att jag lever bara, men är inte riktigt mig själv, snarare en zombie idag. Men hoppas på bra sömn inatt :)

Glöm inte att se på Svenska hollywoodfruar ikväll kl 21.00 på tv 3! Ska tydligen vara mycket värre än förra säsongen! WOW! :D

Yesterday

Igår vakande jag upp runt halv 9, pratade med Sven som plötsligt bestämde att han skulle åka upp till Linköping och hälsa på päronen- trevligt initiativ tycker jag :) Sen lekte jag telefonsvarare i hemtelefonen ett par ggr innan jag gick upp till farmor för att snacka skit i tre hela timmar. tiden går så fort närman är där alltså.

Jo jag ringde för ett jobb också förresten och jag ser en liten ljusstrimma i tunneln. Jag ska höra av mig på måndag så ska vi fixa en tid för ett personligt möte :P Intressant! :) så kan gå vägen detta, håll tummarna fö mig bara.

Vi var ju på gekås igår också, mamma och jag :) Precis lagom med folk, vi fick första parkett på parkering och vi strosade runt och myste. Blev chockad på hur mycket de möblerat om, elektroniken har alltid funnits på nedervåningen vad jag kan minnas men inte längre. snurrigt värre!

När vi kom hem blev det en sväng till farmor igen och sen satt jag hemma med mammi och pappi å myste. :) en riktigt bra fredag :)

Nu väntar jag med spänning på hur denna dag ska bli! Kl 15.00 ska vi mötas, 6 tjejer och gå till kallbadhuset. bada i havet och basta, snacka, knäcka nån bira och skratta. :P Sen bär det av till Josses hem och där fortsätter vi med våra galenskaper ;)

Wiiie säger jag bara :) jag njuter, hade bara Sven och lille katt vart här hade allt vart perfekt! :) Men vi ses ju på söndag.

Vad ska ni hitta på denna lördag?

Grimmared

Behöver jag nämna mer? - knappt. bara några få ord.

strax läggdags, imorgon ska jag träffa bygdens snyggaste och coolaste tant nämligen farmor min :) gott snack, sen blir det gekås med mamma min och sen antagligen upp till farmor igen på lite Whiskey och ännu goare snack ;) (faktiskt farmors förslag, ringde häromdan och sa att jag skulle komma hem, då sa hon - då får jag kolla ifall jag har whiskey hemma.) HAHA :P sen blir det "suparkväll" som mamma så vackert uttryckte det men snarare myskväll med nåt glas vin och somna i soffan (jag kan slå vad om detta). En perfekt fredag helt enkelt :)

På lördag blir det också en bra dag, och söndag med! tjoohoo vad här ska hända grejer! :) jag är störtnöjd!

Nu ska jag skype:a med min käre man och göra gekåslista :P

Sov gott!

hemfärd :D

Gutten morgen!

Ska strax dra mig till Hässleholm för veckans sista praktikdag. Idag är det också mittbedömning för min del, vilket ska bli skönt att ha gjort.

I eftermiddag blir det snabba ryck när jag kommer hem för att ta mig vidare med tåget upp till Varberg där mamma möter upp mig. Ska bli så mys att komma hem :) Kommer att sakna min svennebanan bara. Men han finns ju kvar när jag kommer tillbaks till Skåne igen :)

Ha en toppendag!

Blod (!)

God dagens kära folk :) En gladare Evelina idag.

Praktiken har vart lite bättre idag, eller rättare sagt mycket. Har vart på labb och idag har jag fått sticka en massa, och det har gått skitbra enligt mig själv! 'självförtroendet på topp, en viss person försökte sänka det, men jag tror jag lyckas stå emot, blir bara sååå irriterad på sådana människor) nog sagt om det!

På eftermiddagen har jag gått med en ascool sköterska, hur go som helst :) och så himla lik en utav våra lärare (enbäret) så jag var bara tungen att fråga henne förra veckan om de var syskon men så var inte fallet. konstigt. Hon hade iaf astma och KOL mottagning och jag ska va med där ännu en gång om ca två veckor. Har även lyckats vara med om ett akut fall idag då ambulans blev tillkallat, så visst har det hänt grejer idag! :)

Och så har jag såklart stått på mig och ringt till KK i lund för att prata om jobb, men oturligt nog kom jag till en telefonsvarare vilket jag inte var beredd på så blev ett litet klent meddelande. så hör de inte av sig innan imorgon eftermiddag får jag göra ett nytt lite bättre försök.

Under ett par dagar nu har jag funderat över att övervinna min stickrädsla (jag älskar att sticka andra men är själv rädd för det eftersom jag inte kan minnas att jag tagit venprover någon gång, dock är stick i fingret inget farligt) och tänkte bli blodgivare. Jag hade behövt någon som stöttar mig bara för jag vet inte om jag vågar gå dit själv och Sven är själv lite klen så han ville inte. Kanske ska försöka ge mig på honom igen och övertala honom. Jag känner mig dum för att den enda anledningen till att jag inte ger blod är för att jag är lite smått rädd, men hur farligt kan det vara? Så nu jäklar får jag snart ta tag i detta.



Nu ska jag göra mig redo för att ut och springa en runda. Ja ni hörde rätt, jag har tagit tag i mitt springande nu tror jag ;) vi får väl se hur länge det varar  :) Sen ska här packas inför hemfärden imorgon! Fullt upp idag!

Snart bättre.

Så fort jag bara fått i mig lite mat ska ni se att jag genast blir gladare. Evelina lilla blir så negativ på tom mage. Allt kommer ordna sig, nu tar vi det lugnt och skönt :)

Har kommit igång med hemtentan nu, känns bra! Nu ska vi bara se till att få det till något bra. Ett större problem, men det kommer att lösa sig det också :)

Ikväll blir det riktig myskväll med Sven, vi kom fram till att detta är sista dan vi ses fram tills söndag. Ja om man nu itne räknar med att sova med varann förstås. Men imogon ska sven åt på galej med några klasskompisar och på torsdag åker ju jag. så ja, man får passa på att njuta med kärleken sin, för jag lär säkert sakna honom när vi ska va ifrån varann så många dagar. :) Men kan nog vara nyttigt det med! :) Att sakna någon måste väl ändå betyda att man gillar/älskar denne person? :) de tror jag allt :)

Se- mycket positivare! tack vare två små skorpor :) nu ska bara thaigrytan bli klar med :P eller thai och thai, snarere ett jäkla ihopkok på ingridienser vi har kvar hemma :P hahaha

Hm..

Min praktikdag har väl vart sådär idag kan man säg, inte riktigt vad jag väntat mig men hoppas på bättre imorgon. Fick vara med en undersköterska på labb idag, stod och tittade på hela förmiddagen( = inget stickande för mig inte utan skulle göra det en annan dag, alltså idag var det bara titta på och jag kände mig mest i vägen, ingen rolig känsla alls). Eftermiddagen så var det svin vaccination på barn så där hjälpte jag till att dra upp en del doser, men sen kom det inte jättemånga barn just då så vi bestämde att jag fick åka hem och plugga lite istället. Så nu sitter jag här och ska snart ta tag i det.

Idag är det min tur att grubbla över sommarjobb, har inte en aning om vart jag vill va och vet inte vad jag ska söka heller. Det här med att söka via nätet och skriva fjäskiga jäkla personliga brev AVSKYR jag. jag vill gå rakt på sak om detta kan jag å detta kan jag inte men vill gärna lära mig. Ska man behöva skriva mer? suck. Å så vill jag göra det bekvämt för mig och vara i Eslöv men hur mycket lär jag mig då? gaaah. tiden börjar bli knapp dessutom och man börjar känna sig lite stressad. Kommer sluta med att jag jobbar i en korvkiosk hela sommaren. Givande?

jaja. Ser fram emot helgen :) då ska jag vara på andra tankar :) wiihoo! Snart kommer Sven hem och då hoppas jag att han vill gå på promenad med mig i det härliga "vårvädret" :P

Tjillevippen!

Måndag 1 mars

Segt att gå upp ur sängen idag men så fort man väl kom ut i friska luften kände jag mig genast piggare :) Måste va "vårkänslorna" som också försvann i dag då snön började sila ner. suck. Men jag ska kämpa emot snön och se till att den försvinner.

Praktiken har vart toppen idag, har gått med en distriktsköterska som verkligen kan ALLT och hon är superduktig på att förklara saker och ting med :) Dessutom har jag fått lägga om lite sår och ta lite stygn idag, och snackat med alla glada människor som kommer dit :)

Nu ska snart en väldans trött Evelina gå och lägga sig, har hunnit med mycket idag, praktiken såklart, handla, tränat och titta tv :P hör knappt till vanligheterna.

Dessutom har mamma kommit på att jag till och med kunde åka hem redan på torsdag eftersom jag är ledig på fredag :P hur bra låter inte det då? och då ska vi ta en tripp till Gekås på fredag :) har inte vart där sen i Juli- det är LÄNGESEN. Dock kan jag inte handla nåt men "fönstershoppa" är något jag blivit ganska bra på det senaste :P

Ne nu sängen skriker efter mig! men först ska vi bugga en låt jag och Sven! 

 God natt!  
RSS 2.0