Jubileumsbal

Igår var jag och Sven på bal! mycket trevlig vkäll måste jag säga :) Vi var på Grand hotel i Lund, hade trevlig bordskavaljer, god mat fick vi och härlig dans i slutet! Dock fick jag lite smått ont i fötterna när vi gick hem från stationen senare under kvällen. Men idag känns det bättre när de fått vila lite !

Nu sitter jag och funderar över vår grupptenta som ska lämnas in på onsdag. jag känner mig sämre än någonsin och tror faktiskt på riktigt nu att jag är dum i huvudet.
Sen min Jädrans examination som jag har på onsdag, jag gråter floder. Hur ska jag någonsin klara mig igenom denna utbildning, jag kommer trilla av pinnen innan jag är färdig, all nervositet tar död på mig. urs.
Nu ska jag fortsäta fundera över mitt liv och så ska jag prata med min kära mor å höra hur dom har det där hemma. Önskar att jag bodde där nu och jobbade istället för att sitta med den här skiten.


Jag längtar till sommarlovet då man kan få pusta ut !
Mysigt med advent i alla fall. Skönt med alla tända ljus som lyser upp denna dystra värld.
Ta hand om er...


Min dag idag

har varit ganska skoj! började med ett seminarium om urinsystemet på förmiddagen och hade sedan kateterisering på eftermiddagen med mycket snopp och snippa :P haaha! många roliga kort fick  vi tagit iaf ^^,
var på systemet en snabbis när jag kom av tåget och köpte en ny box vin till helgen :)  gottigott!
Nu ska jag bege mig till köket och laga lite mat!
De har vart en lång dag men inte så hänldeserik! bli nog plugg resten av kvällen! har ju omexamination på onsdag! å den ska jag klara! !!

hasta la vista baby :P

Häftiga humörssvängningar

har Sven haft idag. shit va de svänger :P ena stunden är han hur go som helst och sen blir han nästan till ett monster. sur å tjurig som en bångstyrig get! (eller ur de nu stavas) sen blir han världens goaste igen efter jag har skällt på honom för hans dåliga humör när man är mitt inne i stan, men sen efter en stund blir han grinig igen!
Jag ska inte klaga, jag är likadan ibland, beror nog på att man börjar bli lite hungrig i magen!
japp japp! hade inget vettigt att säg! hari af vart i Lund idag en sväng med Sven! fastnat i bilkö! mkt kul. NOT.

de här va lite av min dag! hur har eran dag varit?

Snö

Nu faller snön här nere i Eslöv. mycket trevligare än det tråkiga regnet. Snön är så fin, den lyser också upp så bra så det inte är så mörkt som det annars brukar vara denna årstid. Lite jobbigt bara att det ska vara så himlans kallt ute! men hellre kallt och snö än regn och rusk.
Nu är det snart dags att sätta upp adventsljusstakarna och hänga upp stjärnorna i fönstren! Så härligt, då blir det ännu mer ljus i vår värld :) jag gillar inte mörker och kyla, men när ljusen är tända blir det så mysigt och varmt på nåt sätt :P
Idag har jag vart i skolan å haft en föreläsning om reproduktionssystemet(fortplantningen) mycket rolig föreläsning faktiskt :) en del skratt ! Sen var jag hemma vid 13- tiden och har sen dess pluggat en hel del så känns rätt skönt! annars har jag en tendens att slappa lite för mycket när jag kommer hem så tidigt!
Nu kommer snart Sven hem också, så blir det väl dags för lite mat! magen kurrar!
Hoppas ni haft en bra helg allesammans och att ni får en trevlig vecka :)
Vi hörs!

Kung-Karls årsfest!

Gårdagens fest var mycket lyckad tycker jag allt :) god mat, trevlig stämning och härligt folk :D kan det bli bättre?
Jag tycker det var underbart kul att få träffa mina vänner igen!
Idag blir det hemfärd mot Eslöv igen, fast vi åker inte förrän senare ikväll. Först ska jag och Emma till josefin en sväng och prata lite shit nu i eftermiddag. Ska bli kul:) sen kanske det blir en sväng om varberg och hälsa på Sofie och David innan det blir dags att åka hemmåt.
imorn är det skoldags igen. urs. men är ledig på onsdag och fredag denna veckan så ska nog gå bra ändå :) blir en del plugg faktiskt nu, en hel del saker som ska göras fram tills jul å jag fattar inte varför det alltid ska vara så mkt innan jul?!
gaah!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en liten pratstund med min älskade farmor! hon är toppen! haha!
Sköt om er vänner! Vi hörs och ses!
Kram på er!

Snart helg ju! :D

snart äre heeelg :D å wiie va glá jag är för det. ska bli superduperkul att komma hem till Grimmared å komma bort från Skåneland ett tag. Jag hoppas årsfesten blir rolig på lördag, vilket jag inte tvivlar på att den blir eftersom den alltid har vart lyckad :D
Idag har vi vart i skolan och vänt! har gått in på sista området i anatomin nu, urinsystemet!
Cheeeeesus! va skönt det ska bli när tentan är skriven i januari å man kan släppa allt det här, om man nu blir godkänd då, annars blir det ännu ett helvete. haha.
Nu sitter jag här och väntar på att Sven ska komma hem, behöver gå till affären och handla lite mjölk, men vågar inte gå själv idag, fick en släng av mörkrädsla å de är kolsvart här ute. Man vet ju aldrig om det står och lurar någon bakom hörnet ^^, som hoppar på mig å rövar bort mig. så för säkerhetens skull får jag ta med mig Sven som skrämmer bort alla onda människor (förhoppningsvis)!!!
Sjukt hungrig är jag också. Ne om jag skulle ta å läsa några rader i min bok ska ju snart ha omprov på rörelseapparaten å vill inte misslyckas ännnu en gång så får väl läsa det finstilta mellan raderna också.(SUCK)!
Ha de toppen kompisar!
Nu ses vi snart!
ska bli skojigt!
Kraaaaam

Ett och ett halv år..

har gått sen vi blev tillsammans du och jag Sven! tänka sig vad tiden går fort när man har roligt tillsammans! Jag ångrar inte en sekund av mitt liv med dig, jag ser fram emot att leva resten av mitt liv med dig! För det är du och jag och så ska det förbli!
Detta ska vi fira lite idag å vi ska unna oss lite vin och thaimat faktiskt (fastän vi knappt har råd)! längtar såå tills studiebidraget nästa vecka så man itne känner sig göörfattig. De borde höja bidrag och lån för studenter! alldeles för lågt! det är snart att man får leva på bröd och vatten alltså :P ne inte riktigt, har fortfarande lite sparpengar som man tar lite ifrån ibland. men sen när de är slut så blir det att tänka efter på vad man köper!
nu närmar sig helgen med storsteg och det ska bli så skoj att komma hem :) ska bli skitkul att träffa alla! har saknat er som tusan, de va verkligen ett bra tag sen sist vi sågs! urs.
Idag är jag på sprudlande bra humör! lite kärlek i luften! kanske det som gör mig så glad :) tihi!
Ha de toppen vänner!
Take care <3

Godmorgon vänner

Idag är ingen strålande dag, vart är solen? bara regn och rusk. Igår snöade det faktiskt några minuter medans jag cyklade till stationen, men såklart övergick det till regn senare.
här sitter jag nu med min härliga frukost! Vid 10 ska jag cykla till stationen, för att senare ta tåget till Lund där jag ska träffa Johanna och Hanna. Vi ska sitta med grupptentan idag, ska bli kul att se hur det blir :) bra antar jag! för nu vill jag inte underkännas mer, och sen är de ju så att vi är bäst ^^, Ska bli en rolig dag iallafall. Hoppas på att hinna gå och shoppa några minuter också så jag hinner köpa något att ha på mig på lörda då de är ÅRSFEST :P jippie! å då ska jag få komma hem till kära Grimmared igen.
Nu ska jag äta vidare! ha en underbar dag alla!
Ta hand om er <3

Sond

hejsan!
hur mås det? själv mår jag hyffsat bra, lite trött bara som man bruakr var såhär en måndag.
I dag har vi haft en heldag  skolan med seminarium på förmiddagen och eftermiddagen fick vi lära oss att sätta sond.
Helt ok faktiskt, men inte överdrivet kul, men de måste man ju kunna det också! fast det lär ju inte vara varje dag man behöver göra det.
Nu är vi lediga i två dar, då ska vi sitta med vår stora anatomi grupptenta. viktigt att klara den, annars får vi inte göra den individuella anatomi och fysiologi tentan 8 januari. å de vill man helst inte missa, man kan ju behöva göra om tentan ett par ggr å då går man ju miste om en chans. jaja, de va a little bit skolshit :P
Ikväll var det tänkt att jago ch Sven skulle ut och gå en promenad efter vi har ätit! kan undra hur de blir med den promenaden :P
Ha en skön kväll allesammans!
Kram på er

Ford ka

Japp mina vänner, nu är de så att jag har blivit fordägare igen :P haha. en liten jädra skit som går som ett skott! bensinsnål och billig i drift! perfeeekt för studenter som mig och Sven!  jag hoppas bara att ingen j*vel slår sönder vår bil denna gången, för då,DÅ ska jag jädrar i mej visa vart skåpet ska stå ^^,
Allt bra annars? några som är bakis idag kan jag tänka mig efter gårdagens fest! haha säger jag då!
sj var jag bara hemma och tog det lugnt med min Sambo och smutta lite vin framför tv:n.
Idag har vi vart och hämtat bilen, målat klart köcksluckorna och nu sitter vi och pluggar. eller ja, för mig går det itne så bra med pluggandet som ni förstår eftersom jag sitter här och skriver. Vi har seminarium om matspjälkningssystemet imorgon och ska ha svara på några frågor tills dess, bara det att jag har lite problem med en utav frågorna! men det löser sig nog! positiv som jag är :D
Ha de toppen friends!
Vi ses!

En härlig lördag

Hej vänner! vilken härlig start på dagen jag haft! har vart på underbart gott humör och det gör hela dagen bra! Sitter här med min frukost medans Sven är i full gång med att måla köcksluckorna!
Snart ska vi åka och kolla på bilen. Jag hoppas att den blir bra så vi köper den! liten och "ful" men smidig som bare den.
Jag skänker en tanke till er som ska på Malin, Marie-Louise och Martinas hattfest ikväll! Jag hoppas ni får superkul och jag önskar jag vore med er! men jag kommer hem till nästa helg vilket ska bli underbart kul då jag får träffa er mina underbara vänner igen! <3
Hoppas ni får en bra lördag allihopa!
Take care <3

Äntligen fredag !!!

Tjohoo! den här dan har jag väntat på ända sen i måndags! Nu är tentan skriven och det kändes kanon, hoppas bara på att jag blir godkänd nu, iaf så slipper ni mitt eviga tjat om denna tenta!
Hur är det med er idag? sj mår jag nästintill alltid kanon varje fredag :D älskar fredagar!! och idag är en sån där fredag då jag mår extra bra! Jag och Sven har nu i tre timmar stått och målat våra köcksluckor en gång. De ska målas ytterligare två gånger till fast det får bli en gång imorgon och en gång på söndag!
Ikväll blir det pizza som vi ska ta på hemkörning, måste ju utnyttja det nu när man väl kan! har ju aldrig gått när jag bodde i Grimmared! pizzan ska vi äta till idol och självklart blir det lite vin till kvällens underhållning :D
Imorgon ska vi åka och kolla på en liten bil här i Eslöv som vi troligtvis ska köpa! ska bli riktigt kul! skönt att få en bil igen så jag kan börja köra igen, har inte kört bil på 2 månader så har nästan glömt bort hur man göör!!
Nog om det!
Hoppas ni får en lika trevlig fredag som jag ska ha :) Puss å kram på er

 kan inte sluta tänka på cypern då vi träffades <3

Nervös som bare den!!!

gaaah, nervosiet är inte min grej. jag klarar inte av att hantera nervositet. om nu någon kan göra det. Jag har vart nervös hela dagen idag inför morgondagens omtenta. å vad ärdet att vara nervös över? lite nervös är man ju alltid, men jag är eeeextremt nervös alltså!
Det kommer att gå bra! jag ska ju klara detta, och gör man itne det så har man ju fler chanser på sig, men ändå känns det så jobbigt. Frågan är om man verkligen klarar av att må så här dåligt hela tidn inför en tenta å praktik å allt vad det nu är, det ska jag stå ut med i tre hela år. (fast har bara två och ett halvt år kvar i skolan nu :P jippie)

Lite roligare kan jag ju allt prata om, nu har jag ältat de här i några dar, så ni förstår att jag vart nervös.
Iaf så har jag och Svennis min kära pojkvän hittat en bil vi ska åka och titta på i helgen :) och så ska vi måla våra köksluckor! ska bli skönt att få nya handtag dit också, de har vart bortskruvade hela veckan nu så lite svårt att få upp alla luckor.
Nu ska snart lilla Evelina lägga sig! det är en stor dag imorgon, håll tummarna för mig mellan kl 9 och 12!
Sov så gott ! natti natti på er!
kraaaam

Lite smått upprörd...

Hej hej!
För det första vill jag bara säga att jag har vart på toppenhumör hela dagen! hoppas ni också har vart det :)
Men nu så ska jag berätta vad som gjort mig lite upprörd.
Det är så att Sven ska sälja sin bil (chrysler voyager-94) -väldigt stor bil, å han har då lagt ut en annons på blocket, och nu ikväll kom det en man med hans familj(jugoslavisk familj) som ville titta på bilen.  han testade bilen och stod satt å gasa å greja å tyckte att typ allt var fel med bilen. Bilen ska säljas för 14000 kr men han hade för sig att han bara skulle ge 5000 för bilen å det gick vi såklarti nte med på. Då blev han typ sur och började då ljuga om att han imorgon skulle komma  å kolla å då köpa en likadan bil som stod ijämte Svens bil då fast en nyare modell, det är en -00 modell och. han hade för sig att den  bilen såldes för 13000 kr och den är ändå finare en svens bil. När han gick skaka han bara på huvet å gick till bilen å snacka på sitt jäkla språk. jag anade ugglor i mossen.
jag gick ut på blocket för att kolla om den bilen låg ute där, vilket den borde göra, för hur annars "visste" han att den skulle säljas? å varför kollade han inte på den först då om den var snyggare och nyare modell å allt och till och med såldes för 1000 kr billigare?!. Han ljög alltså för att han ville att vi skulle gå med på att sänka vårt bud från 14000 till 5000 kr. hur dum får man va?!

Ne jag gillade inte denna mannen alls! fy för honom, han var otrevlig och en lögnare, jag ogillar sådana människor! han kunde ju iaf tackat för att han fick komma å kolla på bilen. skitgris!

jaja. nu sitter jag och ska snart fortsätta plugga inför tentan, börjar bli lite nojig och tror att jagi nte kan någonting alls nu. fastän jag kan! jag vet att jag kan. menmen, de är väl som det ska va ;)
Tänker på er där hemma! hoppas ni har det bra!
trevlig kväll allesammans! det är trevligt att få dela med sig av min vardag!
ta hand om er!

Skolan...

Hej kära vänner!
Hoppas allt är bra med er idag. Själv känner jag mig lite nedstämd. Jag tror att det är skolan som tar knäcken på mig och det lilla självförtroendet jag nu har. Ena stunden känner jag mig jättetaggad för att gå i skolan och känner mig hyffsad duktig, men ena stunden så får jag en släng av att jag är sååå dålig.. fast de beror väl på att jag ska göra två omprov nu. Men sen tänker jag, att vi är ju flera, jag är inte ensam av att inte klara allt på första försöket, och om man ser det riktigt positivt så får man ju lära sig allt riktigt bra eftersom vi måste öva ännu mer på det inför omtentamen.
Det jobbiga är då bara den här känslan då man känner sig riktigt kass! då man funderar på om man verkligen vill läsa till sjuksköterska. är detta den rätta vägen för mig?! gah! de vet jag ju inte än... men jag hoppas hoppas hoppas!!!

Jag har mycket att öva på nu, jag måste bygga upp mitt självförtronede och lära mig att lita på mig själv. Jag KAN!!!

japp japp! Jag får ju inte glömma att gratulera min kära lilla mamma idag som fyller 52 år :) Grattis grattis grattis!!! :)  

Med detta vill jag avsluta och önska er alla en trevlig kväll! efter jag har studerat lite ikväll ska jag krypa ner i soffan under en go filt och kolla på tv med min gosiga Sven :)

Gó kväll ;)

Bilar

Hej alla vänner!
Idag mår jag faktiskt riktigt bra :) hur mår ni? Idag har jag egna studier vilket är väldigt skönt då jag slipper åka till skolan(annars lägger jag typ 2,5 timmar om dagen för att pendla till och från skolan så ibland är det skönt att få sitta hemma och studera istället). men inte blir det en lugn dag för det, här pluggas för fulla muggar då jag har omtentamen på fredag SUCK.
Sen så håller vi på att leta efter en ny bil nu så jag sitter halva dagarna på blocket för att leta bilar känns det som. men de är kul :)
Sen så ska jag städa lite idag efter den stora renoveringen helgen.
Å så klart väntar jag på att min älskling ska komma hem så jag slipper vara ensam!



Jahopp ! detta var lite utav min dag! Hoppas ni får en trevlig dag ni också :)
Kramkram

Mamma och pappa..

Har varit här på besök idag :) jättekul att få träffa er igen! men som vanligt känns det alltid lika svårt att skiljas åt igen. Kan inte förstå att det kan vara så jobbigt. men vi ses ju iaf om två veckor igen då jag kommer hem till grimmared! känns som evigheter sen sist jagvar där, fastän det bara var 3 veckor sen sist tror jag.
Idag har vi lagt färdigt golvet på morgonen, skitsnyggt blev det! känns så fruktansvärt bra! nu är det bara lite saker kvar att renovera:

  •  Taket ska målas om
  • tapeterna ska rivas och där ska upp nya
  • Köcksluckorna ska målas om.
  • Golvlister ska upp.
  • Det ska kaklas lite i köket också.

ja de var väl i stort sett allt som är kvar! får väl se när vi lyckas göra färdigt det.
Reste nav kvällen blir det plugg, ett måste när man är dålig och inte klarar av sin tenta. blä!



 

Nytt golv =)

Hej på er kära vänner! denna härliga lördag har jag och Sven slitit som DJUR. Vi har lagt nytt golv i köket och hallen, ooh vilket lyft det blev! Lägenheten blev som ny! tänk vad så lite kan göra så mycket...
Lilla tuffs ( vår katt) har dock vart lite väl busig, han har lyckats smita in till grannens balkong och grävt lite i balkonglådorna, taskig som jag är så låtsas jag om som ingenting har hänt ^^.
Nu ikväll blir det att ta det lugnt och sitta klistrad framför tv:n och kolla på en bra film med massa godis och en flaska vin med Sven :)

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Hej på er alla!

Nu ska jag ge mig in i bloggvärlden! först och främst ska jag komma underfund med hur hemsidan fungerar, detta kan dock ta ett tag då jag är väldigt trögtänkt.! Håll tummarna!
Detta var allt från mig idag!  Ha en trevlig kväll :)
Kram på er
RSS 2.0