Åter i Eslöv

Anlände till Eslöv igår eftermiddag. Känns konstigt. Nu har man ändå haft 2 veckors semester härifrån och jag har inte saknat det ett dugg. förutom själva lägenheten.

Nu är det tillbaks till verkligeheten som gäller, sista skolåret påbörjas om 1 dag. Kan knappt tro de! Både en härlig känsla och en lite skrämmande känsla. Iår ska jag iaf ge järnet för att lyckas få upp mitt självförtroende på att jag faktiskt kan någonting. För just nu, känner jag mig mer som en vilsen höna i öknen. jaja :P

Har haft 2 fantastiska semestervekor med mycket kärlek, skratt, god mat & dryck, vänner, familj, släkt, massa bus och härligheter. :) Ett fantastiskt avslut på denna sommaren.


Dagen har mest bestått av uppackning, städ och tvätt. Nu blir det snart sängen och ännu ett avsnitt av paradise hotel danmark. Kan bara inte hjälpa de, men jag älskar såna program^^, är egentligen bara rent skit. Men lite rolig skit ^^,

God kväll!

Over and out!

Liten blir stor

Idag blir minstingen i familjen 20 år :) det ska vi fira genom att gå ut och äta :) mys!

Väskorna är nu snart färdigpackade, inatt/tidig morgon drar vi oss mot Landvetter för en härlig veckas semester i Side :) så sjukt gött de ska bli :)

Bröllopet i helgen kan jag ju bara säga WAOW! kärlek kärlek kärlek :D och vilken kväll :) Så himla bra, kunde inte bli bättre :) Go stämning, trevliga människor, bra band, supergod mat och dryck :)

Ja livet är underbart :)

Trevlig vecka på er! Nu är det äntligen min tur att sola å bada :D Har faktiskt inte ens doppat mig iår ^^, pinsamt nog.

Ciao!

Vad gör man på en ledig dag?

Många lediga dagar denna sommar har det vart lite av, men ack vilken sommar! Trivs så underbart bra på jobbet :) Verkligen toppen! :D Men inte är jag ledsen ändå över att sommarjobbet lider mot sitt slut, för det väntar massa skoj framför mig & Sven de närmsta två veckorna :)

På lördag är det dags för bröllop, å den klänningen jag tänkt ha på mig har äntligen blivit av med sina fläckar! som jag kämpat! Får sluta vara så vild på fester ;) svårt att bli ren efterråt ^^, ne skämt å sido. Men efter bröllop är det dags att njuta av livet i Varberg ett par dagar innan jag och älskling beger oss mot Turkiet för en härlig semestervecka och bara njuta av god mat och DRYCK, värme, varandra :) mm. Jag kan knappt vänta! :D

Sen börjar skolan igen och det känns inte alls jobbigt. Kan nästan säg att man smålängtar lite, för massa roliga kurser verkar vi ha framför oss vårt SISTA år :) vårt sista?! fattar ni?! sen är vi färdiga sjuksköterskor! ooooh, kan knappt tro varken mina ögon eller öron ! Men så är det! :) Nice va? :)


En lycklig Evelina för tillfället! Innan all höstdepression bryter in och tar över ^^, Så man får passa på att vara glad :)

Tjo tjo! Ledig idag by the way. Tvättar massor och ska börja packa idag. Skönt att ha det gjort liksom så man slipper stressa med det imorgon!

Ha en fin dag kära vänner! :)

Love is in the air! <3

Happy face

Allt is toppen!

Öland jättebra, födelsedag jättebra, mycket besök hela veckan --> Evelina Gillar :)

Nu är vår resa bokad dessutom! om två veckor blir det Turkey :D sååå sjukt gott det ska bliii :D wiiie! :) jag och Sven, massa mys :)

Om 1,5 veckor är det dessutom bröllop! wiie

Och syster nummer två har förlovat sig i förra veckan! Händer mycket på kort tid! me like :D

Nu är Sandra och Zelda på besök, imorgon är jag ledig och den ska vi fylla med massa skoj! :D

Bye!
RSS 2.0