Tydligen inte min dag idag heller..

För det första så är tåget föresenat till Lund med några minuter, okej inte så farligt.  När jag kommer in på skånetrafikens kundcenter i Lund är det lång kö. Okej, inte så farligt nu heller eftersom det gick rätt så fort ändå fram till mitt nummer. Perfekt tänkte jag då jag trodde jag skulle hinna med 10.11 tåget hem. Gjorde jag de? NEJ. Det körde mitt framför näsan på mig nästan. SKIIIT. Nästa tåg gick 10.42. Okej tänkte jag, man kan inte ha tur varje gång. Jag gick och hämtade en metro som jag satte mig och läste. Min snuva började och jag hosta å hosta. Fan alltså att det skulle komma nu utan papper och allt. Jag snora ner halva Lund, kändes sådär fräscht.. När klockan blir 10.30 ropar de ut i högtalarna att vårt tåg är försenat med minst 10 minuter, nu börjar Evelina bli jäkligt irriterad.. Tåget kommer 10.50. När jag väl cyklar hem så möter jag några förbaskade tonårspojkar som tror de äger landet och alla de sorters vägar, de leker lajban och jag blir bara SÅ trött.
Ni sitter säkert och skrattar åt detta nu, å gör gärna det. men jag tyckte INTE detta var ett dugg roligt. bara så ni vet det.

Det är inte klokt, inte ens 1 dygn har jag vart här nere ännu och jag vill redan bort från ALLT. Det har vart så skönt under sommaren när man cyklaat till jobbet och sluppit alla jä*la ungdomar som tror att de är störst bäst och vackrast. Jag ska ju för guds skull bara ta mig fram på cykel. ååååh.

Nu har jag snytit mig och ska ta mig en macka eftersom jag inte gjorde det innan eftersom jag tänkte att jag är tillbaks inom en timme.  Ångrar mig djupt mkt för det beslutet. Är sjukt hungrig nu! Så ja. nu vet ni vad jag ska göra. hej då.

Lonely

God morgon !

Idag är Svens första skoldag, jag tänkte ta och följa honom halvvägs till skolan eftersom jag måste till Lund. JAg ska fixa mitt studentkort idag så. Lika bra att få det gjort nu på morgonen å dessutom få sällskap dit , myys!

Idag är också första dagen på hela 2,5 veckor som jag ska behöva vara ensam ett par timmar. Hur sakta kommer inte dom gå då? kasnke bra för då kan jag sova halva dan :P har sovit lite dåligt inatt, eller inte dåligt men vaknat många gånger!

Så nu ska jag stoppa i mig lite frukost och slänga mig på cyklen här i höst vädret!

Vad ska ni hitta på idag?
Ha en bra dag :)

Tillbaks till verkligheten..

Efter 2 härliga veckors semester har jag åter kommit tillbaka till Eslöv. Känns ju ganska trist kan jag säg. Men en sak som är roligt med att börja skolan igen är ju att träffa alla tjejer igen :)

Annars består denna kväll av att packa upp alla grejer, öppna brev, duscha, försöka få tillbaks lite glädje...
förresten så har jag fått mina inloggningsuppgifter till fc:n igen! känns bra :) men när jag skulle söka efter böckerna på biblioteket blev jag lite förbannad.. någon har hunnit före utan att ens bo här! vilket sätt va! bibblan i Eslöv är min!! ledsen i ögat om jag skulle behöva köpa några böcker.. Hoppas att det löser sig..

annars har jag för tillfället inget roligt att berätta. Är lite smått deprimareda alla tre här nu när vi kommit tillbaks. Vilket vi alltid är när vi kommer tillbaks hit, men det ordnar upp sig när allt hamnat på plats igen!

Btw så har jag beslutat mig helt för att åka till USA över julen nu. så jag håller tummarna sjukt hårt att jagi nte missar så värst mkt i skolan! men det måste ju gå att ta igen hoppas jag. För skulle ni hoppa över ett sådant erbjudande som att åka till USA, nästan helt gratis? eller är jag dum? hur många sitter egentligen och pluggar i mellandagarna och över jul? många tankar som snurrar i huvudet! men min familj vill inte att jag missar chansen! jag får aldrig en sån här chans igen så!  USA here I come!

Imorn är jag den gamla vanliga Evelina igen hoppas jag :) Har ni haft en bra söndag?

USA

God dagens!

Idag är en stirrig dag för min del. Kan inte riktigt sitta still. har mkt som snurrar runt i mitt lilla huvud. Mest är det ett erbjudande om att åka med till USA över jul & nyår som hänger över mig. Jag måste bestämma mig senast måndag och jag har så gott som redan bestämt mig att jag ska åka med. Det som oroar mig bara är skolan. Jag missar en del lektioner + 2 handledningar vad jag kan se just nu iaf. Å det kanske inte är hela världen, men det oroar mig ändå.

Detta är ju once in a lifetime resa liksom, å så här billigt kommer jag aldrig undan! så hur kan jag ens tveka om att säga ja? sen är jag ju så hemmakär att jag inte vill missa Julafton och nyår, men vafasen. Det kommer ju fler sådana julaftnar.. Den här resan får jag ju aldrig igen.. Så vad är mitt problem?!

det var iaf min stora grej att berätta..

Ikväll vankas det kräftskiva och jag ska vara chaffis. :D gott med krällisar :) mumma! Nu ska jag måla naglarna! de är vackra nu :) så långa å fina så! stolt över mig själv :)

Ha det bra!

Fika

Sorry för bad uppdatering. Har iaf vart inne i stan idag och fikat med Hvalgren och Josefin :) mycket trevligt!
Nu vankas här fondue med familjen och lilltjejen :D Har en stoor grej att berätta för er (eller det är stort för mig iaf) men tar det imorgon då jag hinner skriva lite mer!

Hoppas ni haft det bra trots regnet idag! Ha det bra :)

Suck.

lönen kom och lönen gick. Jag känner mig rånad. Ingen härlig känsla precis! å jag som skulle köpa färdigt allt till vår lägenhet i höst, tss. Hallå studentbostad. Vi får nog fortsätta leva utan tavlor och allt vad en färdig lägenhet innebär. Nog har jag fått en resa + en ny frys för dessa pengar, men ack så jobbigt att allt försvinner så snabbt!

Jaja, sluta klaga tänker ni ;) men här kommer mer! Börjar få lite smått panik över att tiden går så fruktansvärt fort! Nu är det snart dags att åka ner till Skåne igen, men jag är inte redo! Hade behövt en vecka till här! Snälla ge mig!!!!

Igår var vi ju på gekås, vilket gick bra :) sen besök hos familjen johansson! Mycket trevlig kväll :)
Idag blir det lugna gatan för en gångs skull. Man behöver ju en vilodag i veckan iaf! så nu är sven ute och springer vilket han är överlycklig för eftersom han itne fått träna på länge för sin körtelfeber. efter det ska vi gå till farmor och fixa med hennes ringklocka till telefonen eftersom den inte fungerar. Det är en ringklocka som för ett väldans oväsen ska ni veta, allt för att farmor inte ska komma undan telefonen! hehe. Hon säger att hon hör dåligt, men vi har nog kommit fram till att hon inte vill prata i telefon bara :P

Sen ska här spelas lite wii idag! jag mot sven, kan bli hett vänner! båda dåliga förlorare, no good combination!
Må bäste man/kvinna vinna!

Vi såg en film igår förresten som jag köpte på Gekås, Marley and Me!
                               
Så sjukt bra film och jag lipa som ett litet barn i slutet.En riktig mej film ! Se den!

Nu ska jag pallra mig till toaletten och borsta gaddarna! En riktig segis dag idag! Skönt att ha det såhär innan skolstarten.

Ha en wonderful dag :D vi ses!

Onsdag

Fartfylld dag, knappt så jag hinner känna efter hur jag mår! Men idag står gekås på schemat enligt Svens ösnkemål och jag hänger ju gärna på :) sen när vi ändå är i krokarna ska vi hälsa på min gudmor & Gudfar :)

Så nu ska vi äta tidig lunch så drar vi sedan! fullspäckat med andra ord, men idag ska vi försöka att inte handla så mkt denna gången (vilket man alltid gör när man är där) och självklart gå efter hur mkt vi orkar! 

Så detta är vad jag ska hitta på idag :) vad ska ni hitta på? Kram på er 

Ajaj

Nu har jag vaknat upp ur min 2 timmars koma i sängen! har legat klubbad som en säl! men ack så skönt det varit! har dock inte piggnat till än men det rer sig!

Idag har vi hittat på så mkt som att gå upp till farmor och ha kakkalas! där blev vi sittandes i 2 timmar och snacka massa skit, hon är ju så bra på det den kära damen ;)

Nu ska vi snart åka in till stan för att äta middag med våra resevänner! ska byta kort med varandra å lite sånt :) Å de är inte så rädda för att smittas av mig heller eftersom vi delat glas å sugrör ja typ allt under hela resan så. Dessutom så kan jag för övrigt meddela att allt halsont är borta och min hosta typ snart helt borta med! så gudomligt skönt det känns! Ni anar inte hur ont jag har i mena revben och magmuskler. Jag har aldrig hostat så mkti hela mitt liv som jag gjort de 4-5 senaste dygnen! å jag dör nästan så fort jag hostar igen eller rör vid mina revben. Pain in the ass kan man säg! blä! men det försvinner ju snart det med! nu är de bara själva förkylningen som ska väck med :P tur att allt kommer innan skolstarten iaf. Man får se allt positivt :)

Som min farmor sa om svininfluensan: - Klarar vi inte av svininfluensan vi gamla så är det väl lika bra att äntligen få komma iväg, vi ska ju ändå bort inom snar framtid! *skratt skratt*

Ja hon är lite udda hon! men vi gillar henne ändå ;)

Nu ska jag resa mig och fixa håret. Ser för tillfället ut som ett litet trött troll ^^,

Ha en fin kväll allihopa :) Kram på er

En härlig resa

Hej allihopa :)

Nu har vi hunnit vara hemma lite mer än 1 dygn i Sverige igen. Resan har verkligen vart kanon och har bjudit på massa skojigheter!
Resan har innehållit : Pirr i magen, "första klass" på planet för mig och sven resan dit, trötta ögon, sena nätter, MYCKET sol, MASSA bad, MÅNGA drinkar, shopping, hamam (turkiskt bad), irritation, god mat, MYCKET skrattande, halsfluss.. ja listan kan bli väldigt lång! Men roligt hade vi som tusan! Ångrar inte en sekund!

Vädret har vart toppen med sol varenda dag utan ett endaste mål på himlen! vad mer kan man begära? dock något varmt men det gick att lösa med att befinna sig i  poolen mestadels av tiden och poolbaren förstås ;)

Det jag menar med första klass på planet för mig och sven var att när vi skulle checka in på flygplatsen i en liten automat med vår Internet biljett som vi skrivit ut hemifrån så står det på automaten att vi ska kontakta personalen :S Guuud tänkte jag, nu får vi inte resa. Men när vi kom fram så sa de att vi hade fått special så vi var redan incheckade och skulle få lite bättre platser på planet åså! lite tråkigt bara att vi inte fick sitta med våra vänner vi bokat resan med! Men där fick vi lite extra benutrymme, filt, 1 gratis dricka, gratis hörlurar :) ja de var väl typ det. Men man sparade ju några kronor iaf :)

Det var mkt trevligt i Turkiet får jag lov att säg, dock tyckte jag det var väldigt jobbigt i början att de var så påträngande vid shoppingen, men det var ju något man vande sig vid! till slut tyckte jag nästan det var trevligt :) Maten har vart go också, väldigt enformig bara och det ända som finns att klaga på var deras ljudnivå på musiken de spelade på hotellet (och musiksmaken förstås). Men de spelade alldeles för högt så vid underhållningen på kvällarna fick man typ hålla för öronen! jaja. man är väl inte så ung längre ;)

Nu är vi i alla fall tillbaks till vardagen och jag tänkte inte skriva så mkt mer om resan, för det blir tusentals sidor att skriva om och det orkar jag inte :P haha

Att jag råkat ur för halsfluss på resan var ju inget vidare! men nu äter jag tablettisar så förhoppningsvis ska det bita på mig ;) nu har jag bara ett par få dagar kvar tills skolan börjar igen! å innan dess ska jag bara njuta av livet här hemma i Grimmared tillsammans med Sven, min familj och vänner! detta är livet ;)

Nu ska vi äta härlig frukost! Sen får vi se vad dagen bjuder på! beror lite på hur bra jag känner mig!
Ha det vackert alla! Hoppas allt är bra med er :)

Strunt- som vanligt ^^,

Vill bara att tiden ska springa iväg.Jag känner mig som ett litet barn igen som sitter i baksätet och frågar var och varannan minut på bilfärden om vi är framme snart! Varför går alltid tiden så himla sakta när man väl vill att den ska går fort? Min katt har fått en skada i huvudet! för inte fasen är han normal. Helt galen idag, man undrar ju vem utav oss som har resfeber egentligen?! han springer runt och är helt galen, å jobbig! an ska bråka med mig hela tiden, vilket är jobbigt och gör ont! fan alltså vad irriterad jag kan bli!!! jag tror det kallas för lekfull katt. men är inte riktigt säker. Jag föredrar den gamla vanliga gosiga tuffs.

snart blir det dags för lite käk. innan dess ta en powernap. är sjukt trött känner jag. Måtte denna dag gå fort! Vi hörs igen! Kram på er

Frigolit

Go morron!

efter en natt där jag vaknat 511 gånger och bara sovit bra stundtals timmar så är jag äntligen uppe! Jag har vaknat av regnet, men mest av katten! den lille busen ska lägga sig å ta allt mitt täcke så jag fick inget alls.. först var jag så snäll så jag lät han ha det å jag fick lite utav kanten på täcket. Men sen fick jag flytta honom, blev lite för kallt. Sen fick man höra på hans gnäll ett tag. När Sven väl kom upp och gav Tuffs sin härliga frukost ne då börjar han käka frigolit istället som finns kvar sen vi tog hem frysen igår. Fan alltså, katten är aldrig nöjd! de var bara lite sällskap han behövde antagligen! jaja.

Som vanligt när man ska ha packat klart inför någonting så kommer jag in sista minuten å får göra ruschen då! för gissa vad?! jag är inte färdigpackad :P sen ska här hinnas med miljontals massa andra saker! i allt detta ska jag åka till jobbet å jobba :S sista passet idag! känns både bra och dåligt! men ska bli förbaskat skönt att vara ledig i 2 veckor nu :D woohoo!

Om ni har lust att veta så blev det mycket bättre med den nyköpta frysen än vad jag trodde! det ser inte så fult ut. Kunde vart mycket värre, som jag trodde det skulle vara. Så det är ju positivt :)

Igår har vi även haft veckans stora utbrott så nu är vi bästa vänner igen för ALLTID! :D hehe. tills nästa utbrott dyker upp ^^, jaja, de är väl så det är hos alla antar jag. eller så är vi lite udda. Men man blir ju alltid sams till slut fastän man skäms lite över om grannen vart hemma å hört alltihopa!.. haha. rolig tanke de där.

Nu ska jag äta min sista mysiga frukost här på ett par veckor! så jag ska njuta ordentligt innan jag tar tag i alla andra saker som MÅSTE göras idag. suck.

Hoppas ni får en toppen bra dag :) jag är megasuperglad idag eftersom vi ska till Grimmared :D jippie :P sen händer det ju såklart massa annat skoj nu :) LOVE IT!

Ha de gottis!

Good morgon!

Dags att stiga opp! Har ni sovit gott? jag har då sovit som en prinsessa inatt. Dock sovit lite konstigt för nacken har fått sig en tör inatt ;) men det går över på nolltid när vi börjat dansa runt på jobbet :P Efter mitt pass idag ska jag och Sven in till staden och köpa en frys till. Alltså vi har j redan en men behöver en till. Det kommer bli skitfult i vårt kök, men jag hoppas jag överlever och kan få det att se någorlunda vackert ut! vi har nämligen sett till att kunna sätta in frysen i ett skåp, fast inte kan vi använda dörren så frysen inte syns utan dörrhandtaget till frysen sticker ut lite. Men funderar på om man kan hänga upp något slags skynke eller nåt. Ja vi får se vad vi gör åt saken! hoppas detta går väl bara! Köpa å köpa! detta är Svens idé, han bara gav sig inte när vi insåg att det inte gick att ha en frys i förrådet eftersom det inte fanns någon kontakt där. Han har envisats med att få ställa frysen mitt i köket men vad fasen , nån måtta får de va på grabben! Så nu får vi mötas halvvägs och vi sätter in den i ett skåp. Den döljs ju lite iaf. Å vi båda är ju överens om att vi behöver en frys till så!

Nog snackat om fryys! Nu ska jag gå ur sängen och klä mig så jag hinner till jobbet! borsta gaddisarna också :) så man luktar frääscht i käften! inte kul att skrämma livet ur gamlingarna med min härliga morgonandedräkt ;) haha skämt å sido! Sen blir det packa färdigt idag med! full rulle as always ;)

Ha en vacker dag! Vi hörs!

Energy

Full av energi har jag vart idag :) Jobbpasset gick hur bra som helst med ett stort leende på läpparna kvällen lång :) Lite kärlek i luften tro?

Nu har jag allså bara 2 jobbepass kvar vilket innbär ännu ett snäpp närmre fredag :) imron ska jag äntligen få jobba på dagen! ska bli najs! känns som evigheter sen sist!

Nu ska jag nana bredvid mina fina kärleksfulla man! sov gott! 

Det närmar sig!

Nu så , 3 arbetspass kvar, sen bär der av till grimmared :) Ska bli skojskoj att komma hem igen å träffa alla å sen ännu mer kul att ut och resa :) det är ju snart 2,5 år sedan sist jag var ute och flög! å då fick jag en kille på köpet ;) haha! Undrar vad man får med sig hem den här gången? skämt å sido! inte en kar till hoppas jag allt :P haha!

Idag är det ännu ett kvällspass, 15-21. Så innan dess ska jag bara glida runt och göra typ ingenting. Längta .

Nu ska jag i alla fall äta frukost och surfa runt på nätet! Hoppas er dag blir bra :) vi hörs!

Hej där!

God morgon :)
Nu har jag äntligen vaknat för en stund sedan! Tog lite extra sovmorgon idag eftersom jag låg vaken lite inatt när det åskade och regnade så fruktansvärt mycket! Men nu känner jag mig utvilad och pigg :)

Idag är det ett kort arbetspass 16-21. Så innan dess hinner jag göra massor :) vad vet jagi nte riktigt än. Men blir nog mest att sitta å pilla med datorn eftersom vi formaterade om den igår. Så då ska alla program installeras och det tar ju SÅN tid! urs, tråkigt.

Jag ska snart äta min goa frukost också :)
jag vill bara att timmarna ska gå nu och det ska vara fredag! jag längtar längtar längtar :D Jag är som ett litet barn ^^, hihi.

Sophia, vi har inget speciellt fint kort på ringarna ännu men jag tog ett på mobilen nu . Så här ser den ut:)
     (klicka på bilden för att den ska bli större.)

Ha en bra dag allihopa :)

Gomorron!

Pigg och fräsch känner jag mig idag :) vaknade 07.02 och orkade inte sova en enda sekund till! upp och studsade gjorde jag ! Har tagit hand om disken och äter nu en härlig frukost! Jag har knappt kunnat sova för att jag tänkt lite på resan nu :) vill bara att det ska bli söndag :P

Om en stund ska jag ta mig i kragen och sticka till gymmet! behöver verkligen det! Sen ska jag städa medans jag är på humör, handla, och sen börja packa :D

Mitt sista helgpass är färdigjobbat! jag JUBLAR! så underbart det känns. Nu har jag bara 3 kvällspass och 1 dagpass kvar och sen skaj ag glida på moln upp till grimmared (Sven får ta bilen med all packning).

Nu ska jag drömma mig vidare och hoppas att klockan går lite fortare. Jag vill ringa hem! vakna mamma!

Härligt att vädret är så himla bra på min lediga dag :D eller inte. menmen, hinner ändå inte till stranden så lika bra att det är halvkasst. Ska tvätta en massa idag också. ja fullt upp hör ni!

Så ha en bra måndag allihopa :) skönt om er! Bye!

Lördag igen.

Ja då sitter man här igen å njuter av en bit macka medans sven är i Mölle och käkar kräftor. Han har sällskap, jag får vara ensam, har katten förstås. Osar här avundsjuka? nej, bara längtan efter en manlig famn!

Jobbet har gått bra idag, kan ju inte göra annat när det är två ungdomar som jag och Catrine och härliga tanter och gubbar som vi har ;) hoppas morgondagen går minst lika fort! sen är min sista helg gjord! TOPPEN! :D
En arbetskamrat ringde innan och ville att jag skulle byta mitt morgonpass mot ännu ett kvällspass.. Så de gjorde jag å nu sitter jag här och väntar mig tre kvällar nästa vecka :S mindre kul. Dessutom fredag kväll när vi ska åka hem. Sven tvingar mig nu att höra om nån vill byta och jobba fredag kväll, men jag ser inte så ljust på det. hur många vill iksom jobba en fredagskväll? men iofs är det bara till kl 20. :P haha. jaja, inte hela världen annars. JAg har ju fått den tiden så. Som alla andra fredagar när jag också jobbat kväll! snart så är det över och jag ligger i Turkiet och skrattar åt sommaren som gått :P

Nu ska jag sluta klaga och fortsätta mumsa på mina rostade mackor med ost och räksallad på! å mitt glas oboy förstås ;)
Hur har eran dag varit? Sköt om er! vi hörs!

En fredag.

Stranden var kanon, förutom alla jädrans nyckelpigor! gah va många de var! de landa i maten, mina ögon, på ryggen, bröstet, ja var som helst! de tog för sig! urs, jag som annars tycker de är mysiga djur, men inte idag. Har aldrig sett så många i hela mitt liv. Tack och lov är jag instängd i min lägenhet igen, utan nyckelpigor.

Nu har vi ätit räkor ochdruckit vin :) skulle jag inte jobbat imorgon hade vi tagit en flaska till för fy tusan vad gott det var :) efter denna helg kan man äntligen ha mysiga fredagskvällar och mysdricka :D

Vi har även kollat film, nån mumiegrej. Väldigt bra faktiskt. Nu ska v kolla färdigt i taxfree katalogen och komma överens om vad vi ska beställa. Inte mycket sprit man får ta in i Turkiet minsann :s. Men det löser sig ändå. vi har ju all inclusive! så vi ska nog klara oss ändå :P

Hur har eran dag varit?
Nu är det snart dags för sängen för vår del. Sven ska upp och jobba som vanligt och jag likaså. Jag börjar den tidiga turen imorgon så.

Hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en fortsatt trevlig helg :) sköt om er!

Stranden

strålande väder = stranden :)

det var ju inte igår jag var där om man säger så, å eftersom jag blev ledig idag och solen skiner så ska jag banne mig passa på att åka dit :) så skönt det ska bli :) ska inviga min nya bikini! :D

Annars ska jag bara njuta av dagen och min man :) vi får ju ses hur mycket som helst idag :) fast han försvinner hela helgen eftersom jag ändå ska jobba hela så. Så vi får passa på idag ! sen ses vi inte förrän söndag kväll! Jag ska ju tillbringa min helg med catrine och alla de boende! inte fy skam det heller!

Nu skaj ag fortsätta njuta av min frukost och snoka vidare på nätet!

Ha en underbar dag :) för det ska jag ha! Vi hörs! :)

Snäll kollega

Nedräkning: 6 pass kvar :P

Tack vare att det är så lugnt på vår avdelning å min ena kollega tyckte jag skulle få vara ledig eftersom jag jobbar 7 dar denna veckan, så får jag vara ledig imorgon :) det tackar man ju inte nej till?! dessutom spar de ju pengar på att dra in en personal ;) så alla blir glada :D för de på jobbet slipper ju mig ^^, haha. för en dag iaf. Inte för att jag inte hade orkat jobbat morgondagens pass (13-20) det är ju ett ganska kort pass, men istället kan jag vara ledig och ligga på stranden i detta ljuvliga väder! TACK!

Nu ska här börjas skriva packlista och börja packas inför resan :) känns att det börjar närma sig nu! GOTTI :D Fast det får bli morgondagens projekt. Nu blir det sängen och kolla tv!

Har ni haft en bra dag i värmen?

Vilken slarvpella jag är ^^,

Såg mitt förra inlägg, haha , många stavfel ^^, men ni får stå ut. ibland skriver man så snabbt utan att läsa igenom det och då kan där finnas en hel del fel.

Nu är jag hemkommen från Lund och har fått tillbaks min fina ring :) så nu känner jag mig hel igen :) tihi. dock har det varit en BLOND stund jag vart borta. Jag har verkligen betett mig som om jag vore dum i huvudet, först i smyckesaffären, svarade sjukt konstigt på en fråga de ställde:P haha. Sen i en annan affär när jag skulle köpa mig en kalender gjorde jag bort mig ännu en gång. Sen när jag väl står och väntar på tåget går jag och pratar i mitt headset, vilket brukar se konstigt ut när man går själv, vissa kan ju tro att man pratar för sig själv. Dessutom dansade jag runt på perrongen eftersom jag hade en galen geting efter mig, så ett och annat gott skratt har väl en del fått sig pga av mig så jag bjuder på det!

Jag är inte världens smartaste person och bryr mig inte om det heller :P min Sven, mina vänner, familj och släkt gillar mig ändå , för den JAG ÄR. så de så. klart slut!

Nu ska jag dricka upp min läskigt goda coca cola! sen cyklar jag till jobbet lycklig och glad :D Vi hörs :)

Aldrig ska något bli som man tänkt sig..

Igår när vi lämnade in ringarna för gravering så lovade hon i affärren att vi kunde hämta dem idag vid 9, å att de skulle vara färdiga då. När sven idag offrade sig på att åka dit efter jobbet för att jag så gärna ville ha min ring så hade de inte gjort det. Blir man förbannad eller blir man förbannad? sven hade inte tid att vänta mer för lastbilen stod inte så bra till. Så nu ska jag ta mig i kragen och sätta mig på tåget till lund å kräva ringarna :P haha.
Sven har ändå redan lämnat mig inge för att åka ut till mölle. så för att fördrivalite tid innan jobbet så ker jag äl och hämtar dom där ringarna då. I min ensamhet. blä. vill inte vara själv, skittråkigt. men jaja. nu ska jag ladda mobilen med musik så har jag iaf lite roligare! vi hörs!

Härligt!

Jag vaknade på fullkomligt STRÅLANDE humör idag :) Kan nog vara för att man är lite kär och att solen verkligen GASSAR på balkongen :P Hade jag inte skullat jobba idag så hade jag om en timma legat på stranden och njutit av livet !

Igår var ju jag och Sven i Lund och shoppade. Vi var riktigt shoppaholics alltså! jag har aldrig shoppat så mkt på en å samma dag i hela mitt liv tror jag :P Å eftersom det är REA verkligen ÖVERALLT så har jag sparat tusenlappar på att shoppa just igår :P haha.
Jag hade tänkt ta bilder på allt men orkar faktiskt inte det just nu. ni får se det live en annan gång.
Igår fick jag shoppat:

  •  2 par jeans utav mitt favoritmärke Killah. HUR SKÖNA SOM HELST!
  • 1 par trekvartsbyxor eller capri eller vad man kallar dom. Vita skitsnygga :P enligt Sven. ( de var nog mest för att de satt så bra om rumpan han tyckte så :P haha)
  • 1 nytt midjebälte
  • 1 ny vit asfiin bikini, dock inte en sådan modell jag ville ha men denna var så mysig tyckte jag så kunde inte bara lämna den ensam bland alla andra "fula" reabikinisar som hängde kvar. 
  • 2 toppar och 1 linne
  • 1 armband, 1 par örhängen, mascara :P

Nu kommer jag faktiskt inte ihåg mer vad jag köpte! men massa härliga kassar kom jag hem med :) åså fick vi gjort flera andra ärenden! bland annat lämnat in våra förlovningsringar på gravering :D yey! Förhoppningsvis får vi hem dem idag :)

Det enda IRRITERANDE just nu är de här så kallade trippsen eller vad min patient kallade dem. De här svarta små sträcken som kryper omkring överallt! de har verkligen invaderat hela Eslöv. de finns överallt! å kliar som tusan. Jag hatar dom. Jag dödar dom, blåser bort dom, men ändå kommer tusentals nya och hoppas på mig å gör allt vad de ska. ÄCKLIGT!! Jag tittade nyss mot väggen, de kryper där med? hur fräscht är det liksom? tänker de lägga sig på min macka sen med när jag ska äta frukost? lite extra protein men ändå, inte så fräscht :S dumma dumma djur. En ko skulle aldrig göra så. MU!

Nu ska jag glida runt lite i mitt hem och önska att tiden går lite fortare, jag vill ha hem min man å säga hej innan han sticker igen. Sen Idag ska jag få ta min 2:a twinrix spruta och såklart få jobba med Catrine :) Vilken dag:P

Hoppas ni får en kanonbra dag :) Ta hand om er! :)

=)

God morgon :)

Idag är det som vanligt dags för jobb ;) Efter dagens arbete har jag bara 9 arbetspass kvar :P nu börjar nedräkningen! Sen är det dags att ta en utflykt till lund med min fästman (känns konstigt att säga så, men ändå lite kul ;) haha) skämt å sido. Vi ska i alla fall shoppa lite. Vilket jag sagt nu 511 gånger så nu vet alla det! Men jag har längtat efter att kunna shoppa åt mig själv vilket var typ evigheter sen sist! :D Dessutom har jag inte så mkt annat att skriva om så.
Så vi säger väl så! ha en vacker dag :)

Idag fyller min gamla barndomsvän 20 år :) Grattis Emma. 

Nu ska jag snart cykla till jobbet! ha det bra :) vi hörs!

Peta in en pinne i brasan!

Kommer ni ihåg för längesedan frågade jag om någon visste vart den låten kom ifrån? Nu innan i veckan säkte jag den på youtube och jag bara älskar att sjunga med! haha :P så jäkla skön! så här får ni den :) å njut! hihi   

Jag hittade inte någon bra version av den, men det spelar ingen roll! för den är sjukt bra ändå ^^,

Nu ska jag sitta här och hoppas på att jag hinner träffa min Sven innan jag åker till jobbet! sen får jag nog trycka i mig lite mat också :) gotti! Vi hörs!

Denna dag.

Åska hit och åska dit! jäkla skit, vilket tråkigt väder!

God morgon förresten!
Nu är man tillbaks till verkligheten igen efter att ha levt som i en dröm för 1 kväll + en dag! En helg jag sent kommer glömma :)
Nu är det 7 arbetsdagar på rad :/ det kommer kännas, men destu fler dagar som går, ju närmre kommer jag vår resa som är nästa vecka :D så skönt att kunna säga så :) hihi! Pratade med Sofie och David igår (de vi ska resa med) vilket trissade upp mig ännu mer :D Det är snart så man får resfeber! Måtte planet inte störta bara.

Imorn ska jag och Sven åka och shoppa i Lund inför resan :) samtidigt ska vi passa på och gravera(stavas det så?) våra ringar <3 Jag ska hitta mig en bra bikini att sola i hade jag tänkt! å jag ger mig inte förrän jag funnit den! så det kan bli en lång dag tihi.

På onsdag är det dags för nästa twinrix spruta också! ska bli skönt att få det avklarat med!
Jag hoppas innerligt att denna vecka går fort! jag jobbar dock många kvällar :( vilket jag inte är så förtjust i eftersom jag då inte får träffa sven så mkt denna vecka.. Men men! sen har vi ju 2 veckor ledigt tillsammans så vi får ta igen allt då som vi missat under hela sommaren!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa tidningen och min bok tills jag sticker till jobbet kl 14. ha en fin dag :) Och grattis på födelsedagen sussie :) Många födelsedagsbarn på rad nu! ha en fin dag allesammans!
Vi hörs!

Överraskning på överraskning!

Jag vet knappt vart jag ska börja! jag är i alla fall för stunden världens lyckligaste tjej!

Igår när jag kom hem efte jobbet 20.00 kom jag hem till en kärleksfull man, massa tända ljus, städat så vartenda dammkorn var borta, mysig musik strålade ut ur högtalarna. efter jag duschat och gjort mig iordning fick jag världens chock! Sven erbjöd mig en ring och gissa vad?! Nu är jag förlovad :D jag har nu en fästman! :) Kvällen var underbart mysig! Nu har chocken lagt sig mer, men gissa vad överraskad jag blev! det hade jag aldrig väntat mig ännu :) Men så kär jag är nu, ooh säger jag bara :)

Idag har ju vart min dag och den börjades med att komma upp och börja duka och greja innan alla fina gäster kom på besök! Kalaset blev jättelyckat och mat och allt blev bra, tack och lov! Massa fina presenter har jag också fått :) Det fungerade verkligen bra att ha så pass många personer i lägenheten, alla fick plats å det kändes väldigt bra :) Verkligen jättekul har jag haft idag! Å att till och med farmor kom ner ! hon e guld hon! Hon tyckte det var på tiden att vi frlovat oss ^^, hon är rolig hon! haha.

Sist men verkligen inte minst så har jag fått äran att bli Zeldas gudmor! Fick reda på det för en liten stund sedan! så du å jag Calle ;) bästa gudföräldrarna ever! vilka överraskningar på så kort tid va? herregud! jag hinner knappt smälta första sak innan nästa kommer! vad händer härnäst tro? nu ska jag ta tag i disken! sen ska jag mysa resten av kvällen med min fästman! mys <3

Jag kan inget annat säg än att jag verkligen njuter av mitt liv just nu! trots att jag ska jobba hårt nu det sista så bekymrar det mig inte ett dugg! för bra kollegor har jag, härliga patienter! allt är underbart! å jag hoppas verkligen att, INGET ska förstöra denna underbara känsla!

Ja, nu får jag hjälpa sven med disken som sagt! men hoppas er dag vart lika underbar som min :) för det har verkligen vart en kanondag! STOR KRAM och hjärtligt tack för alla gratulationer!

Fin man

Hemma på rast nu från jobbet. har en fin man, när han kom he från Lund fick jag en bukett rosor :) mys!
RSS 2.0