Buu för allt idag.

Jag är så less på denna dagen att jag gråter blod. Jag orkar inte ens förklara vilken meningslös och dum dag det varit. jag hänvisar er istället till http://skitsnacksfri.blogspot.com/ eller http://hannaamikaela.blogg.se/då dessa kvinnor likt mig spottar galla på allt som hänt idag, + att de är tusen ggr bättre på att förklara än mig..

Såhär borde jag göra oftare :D nu fanns det ju inte så mkt mer att förklara. Är bara så himla trött på allt just i detta dag. Får hoppas att lite mellis rättar till humöret samt bodystep ikväll. En liten powernap får det nog bli med :)

Längtar tills torsdag :) Då kommer jag hem :D wiiiie ♥

Hej svejs.

Gårkvällen slutade såhär..


I min nya, sjukt snygga, goa Pyjamas från Malin :)


Lite sleden såhär frammåt tretiden på morgonkvisten ^^, Men en hejdundrande trevlig afton med en touch of Henrik Larsson. Min gamla fotbollsidol när jag var yngre, vi hamnade igår på samma restaurang :)hihi
En mycket trevlig vkäll med fina människor :)

Btw fick vi åka taxi till Helsingborg. Det var ju för fan inte ett tåg som gick knappt. Det vi skulle ta var över 40 minuter försenat och skulle förstöra hela kvällen. Men vi tackar skånetrafiken som pröjsar resan :) Thanks!

Gårkvällen gick jag + med en pyjamas. Men dessvärre gick jag minus på mina vantar. Mina kära rara vantar. Tjuven kan vara snäll å lämna tillbaks dom tack! Mina guldkorn.. jaja. Får väl bli ett nytt race till Gekås till nästa helg å köpa nya ;)


Nu ska vi testa Eslövs nya China box! Käk för 50 spänn! billigt å bra för en student som jag :) 

Bye bye
 

Flytväst på!

dags för swimelliswim! Jag och Malin ska simma/bada. Jag kör nog ryggsim ;) är lite kass på bröstsim. Jag kan simma några meter men än längre stund, då lär jag drunkna :P haha. Kanske borde införskaffa sånna där armpuffar igen? klokt påhitt.

Föreläsningen idag var väl inget direkt att hänga i julgranen. Alltid blir man besviken. Så mkt onödig skit! Varför inte få gå ut på praktik direkt? Totaly lärorikt jämfört med detta. å vi ska stå ut i 1,5 veckor till.


Btw. Sven är rena pratkvarnen idag. Han är glad. Han har blivit kallad till intervju för praktik under sommaren :) Å han smilar så smilbanden drar upp till öronen och ett varv tillbaks. Jag är glad för hans skull. Enda minuset är att han babblar så hälften vi skulle gjort har vi inte hunnit med. Till exempel skulle vi gå och handla. Men jag har min date kl 17 så blir lite tajt ;) Jag håller iaf alla mina tummar och tår att det ska gå vägen för honom :) Men det är två veckor kvar så ni behöver inte hålla tummarna än ;)



Swim swim..

Totalt kaos

Råder i Evelina Brorsons huvud just nu. Miljontals saker på G och jag vet inte om jag pallar pressen, stressen, you name it!

Allt handlar om planering och god självkänsla! Jag klarar det här, jag kan detta!

Den 10 Juni kl 12:00 2011 kommer jag vara världens stoltaste på denna jord! *längtar* Jag kommer gråta stora krokodilglädjetårar. (sen ska jag aldrig mer sätta min fot i Kristianstad).

Mitt i allt kaos skulle jag lugna nerverna med lite Zumba. Tror ni inte att platserna är slut?! FAN. jag fick trampa hem igen. Här var man inte ens sugen på att träna idag men eftersom röven dallrar som ett ruttet asplöv eller nåt så var jag ju illa tvungen att ta mig dit! åså blir jag så förbaskat less när det inte blir av!! MORR.

Ne lite vänneravsnitt och kanske lite godis som tröst. De vore nåt :)

Changed plans

Det blir att åka å jobba em/kväll. Skoj :) har inte jobbat sen mitten av december så är verkligen på tiden :) ska bli mysigt att träffa små bebisar igen :)

Monday morning

Tjabba! Ny vecka, ny dag, nya möjligheter! W O N D E R F U L !

Idag är typ sista lediga dagen på länge antar jag. Så ska bara njuta in i det sista! Imorgon drar skolan igång igen, vilket jag faktiskt ser fram emot mucho! Träffa alla igen. Har ju för tusan nästan glömt bort hur alla ser ut ^^, tur man har fotografier att titta på. Men samtidigt kommer det kännas konstigt at vara tillbaks. Nånting som saknas...

Bodystep ikväll.. Jag måste erkänna att jag fortfarande har träningsvärk sen i torsdags då vi gjorde bodypump. Jag faktiskt nästan grät igår så ont jag hade. Men känns lite bättre idag så ska väl iaf klara att lyfta armarna ^^,

Kvalitetstid med katten idag :) Mys! så vi ska väl försöka göra något vettigt utav tiden å typ titta på några vänneravsnitt( har vänner maraton, där är ju några avsnitt att kolla igenom ;), käka lite, möjligtvis skriva personligt brev för jobbansökan. Man drar sig lätt för det där.. Men börjar väl snart bli dags! gaaah.




Ps. Ett stort grattis till min fina kusin Carl som fyller 25 år idag :) Hurra hurra! Ds.

Have a nice day folks!

Snälla, en gång till?

Jag summerar helgen med en bild :)


Riktigt fulsnyggt kort ;) haha

vi 4 = Sant ♥

Jiiiippie

Helgen is gonna be G R E A T !

Evelina svävar bland molnen :) Är helt fylld av lycka en dag som denna. Solen skiner och det känns nästan som vår. David och Sofie kommer ner över helgen och det kommer bli så himla kul :) wiiiiie! Kan de bli bättre?

Har fått hem min bok idag : "sjuksköterska med uppdrag att leda". Den verkar bra :) Har redan slukat några sidor! Jag vill ha sommar, jobba och känna mig duktig :) *längtar längtar längtar*

Skulle också vilja resa långt långt bort och ligga på en lång vit, nästan orörd sandstrand, leva lyx och må gott bland mina vänner och familj...


Men tills dess får jag leva med mina minnen :) Inte fy skam det heller! Kan nämligen bli lite svårt att resa redan i sommar med allihopa. Men man kan ju alltid drömma :D

Tillbaks till verkligheten. Nu blir det snart dags att laga lite käk innan jag ska på bodypump ikväll! Sen blir det tv; Restaurang i vårt vardagsrum. Ska ge det en ny chans ikväll. Jag blev inte så impad förra veckan. Den där färjan-Håkan verkar ju lite knas ^^,  Men hur vore världen om alla skulle vara lika?

Lat, jag?

Hehe. Skulle egentligen vart å simmat idag. Men shit, jag är för lat för att träna 4 ggr på en vecka från att ha tränat typ 1 gång varannan vecka de senaste månaderna ^^, Ska bli skärpning!

Istället ska jag å sven vräka i oss massa tacos och ta ett glas vin för att mysa till det lite extra. Det var Svens förslag, så ni kan ju gissa vad han är ute efter ^^, haha. Men vem tackar nej till lite vin? vardagslyx får man ju ha ibland.

Annars har ju denna dagen inte vart alltför spännande då jag bara städat ett par minuter och sen inte gjort ett skit. Bara stirrat ut i tomma intet hela dan. Ganska meningslöst kanske ni tycker, men man kommer fram till ganska många saker när man tänker en hel dag. ^^,

Just nu sitter jag och håller tummarna för att helgen blir kanon :) vilket jag får besked om idag :D Spännande spännande :D

Fortsättning följer....

jag har hört..

Att man ska unna sig saker när man gjort nåt riktigt bra. Eftersom skolan går så bra just nu så tänkte jag faktiskt unna mig en liten småsak.

Dessutom har jag vart så duktig och inte använt en krona från mina julklappspengar, ett bra tillfälle att göra nu :) så köpte den här sjukt snygga klänningen som jag tittat på länge :D nu var den på rea dessutom så nästan gratis :) Därför kunde jag unna mig ett par lila träningsbyxor också när jag ändå var i farten ;)


Hade man haft lite större meloner sitter säkert klänningen jättebra(själv har man ju russin till boobs) Men vi får se. Tar några veckor innan den dimper ner i brevlådan! :) Spännande spännande! ;)

What to do on a ledig dag

Morn morn!

Har sovit som en prinsessa inatt :) Nice

Mitt första pass bodystep överlevde jag igår :) De var faktiskt till och med lite kul, hängde med för det mesta ^^, men vissa ggr såg jag lite vilsen ut. Men det får man lov att göra i början :P Idag är det nya tag med Zumba! tror det kommer bli skitkul :P

Annars hade jag tänkt att ta tag i jobbsökandet idag, men funderar på att ta det imorgon istället och bara njuta utav denna dag :) Vi har det så lugnt och skönt jag å lilla katten, har myst hela morgonen :)

Den kommande fredagen blev inte alls som jag hade tänkt mig btw. Här var tanken att man skulle fira lite med klassisar, men visade sig att inga kunde typ. Men jag hänger inte läpp för det. Möjligtvis kommer David & Sofie ner över helgen och det är ju inte fy skam ;) Man har aldrig tråkigt i deras sällskap vill jag lova! ♥

nehe :) Nu har jag bryggt kärlekens dryck. - Kaffe :D Så my day is räddad !

Ha de gott

Lyckat kort? - Eh nej. vi som skulle posa, å vad gör han då? haha. Jag var väl inte tillräckligt ren..

HIHI

Jag är så lättad och lycklig att denna förmiddag/eftermiddag är över! Jag har klarat detta och kommer framöver lyckas med ALLT. De var iaf vad jag sa i höstas. Klarar jag Uppsatsen så klarar jag allt :) å nu står jag här, ännu en gång å skrattar över hur nervös jag var. HAHA.

Energin har verkligen gått i botten idag och därför ska jag vila en stund nu så att jag orkar med att träna i kväll. Kan ju inte dra mig ur redan första dan ^^, fy skäms. Men tanken var härligt när jag väl satt på tåget hem.


Nu ska jag njuta i en hel vecka:) och tagga inför kommande praktik! It's gonna be toppen!

Life is great!

Hälsostudion

Snart ny vecka, nya möjligheter.

Känner mig rätt så pepp inför morgondagen nu, hoppas bara det är så imorgon med! Ser fram emot det eftersom det är över sen. Förhoppningsvis.

Något annat jag verkligen är pepp över är att jag imorgon ska ta mig i kragen och skaffa tränignskort på hälsostudion. Äntligen ska jag få träna lite olika pass och simma. Inte bara gå dragandes med massa vikter på gymmet. :) Å ännu roligare blir det allt eftersom jag ska få träna med Malin och Kathy :) hihi


Nu blir det lite pepptalk med mig själv och en go bubblig cola! :D NICE

Dåliga nerver

Blä. fastän jag försöker intala mig att morgondagen kommer gå kanon så börjar jag bli ett litet nervvrak inför morgondagens opponering/respondering för C-uppsats. Jag hatar att må så uselt och hur det än går imorgon så kommer jag må bättre för att man slipper leva i ovisshet. Wooho. Måndag eftermiddag nu tack.

Mat står på schemat. Sen en låååång promenad. Det brukar lätta på nervositeten! :) och förhoppningsvis mitt ryggont som jag nyss råkat ut för. Fan att jag alltid ska drabbas av bad stuff. Vart är min lyckans ängel någonstans? Jag känner mig övergiven.!

Hej hej

Har precis vinkat av Sven. Han styrde kosan mot Lund för att skriva tenta igen. Håller tummarna för att de går bra! :) Jag var duktig som gick upp med honom, en sån här lördagsmorgon. Nu har jag ju hur mkt tid som helst.
Så får väl läsa igenom lite inför måndagens opponering/respondering så allt sitter på plats. Ska bli så himla skönt när allt är över. :) Å sen få träffa alla klassisar igen när vi har två veckors intro inför praktiken. Ska bli skojsigt! :)

eh, nu blev jag tom på ord. Men ha en trevlig dag allesammans. :)



K Ä R L E K



L O V E
Denna bilden förstorad och i en jättefin ram hade sven klurat ihop under julen. Han är min lilla prins!
Tycker den är så fin :)

Jag och min kaffekopp filosoferar..

Förändring i mitt liv sökes tack. Jag vill ha måndag NU. Sen vill jag ha måndag v. 6 :) Sen vill jag typ ha 8 april efter det och sen 10 juni :) Kan någon se till att det går fort till dessa dagar? allra helst hade jag velat ha alla på en å samma gång! snacka om en händelserik dag :)

jaha, här sitter någon som behöver ta tag i sitt liv men faktiskt inte orkar det. Jag orkar knappt gå till tvättstugan. Vill endast sitta med min kaffekopp och tänka positiva tankar. Det är de som är bra med kaffe. Ännu en gång håller jag med svärmor att man kommer ur sin morgondepression när man dricker kaffe :) Kloka ord! sen är man så himla positiv, i tänkandet iaf :P Sen är det en fördel om man inte slänger ut sitt kaffe på bord, över sig själv och allt annat. för då får man varken i sig kaffet och man blir inte positiv. Enbart negativ = många svordomar = inte vackert.

Jag har heavy stuff jag behöver ta tag i nu.
1. Söka jobb. - Orka, vart ska man söka liksom? vart passar jag in? hm...
2. Träning.

var faktiskt på mitt gamla gym för sista ggn igår. Var aspepp å gick skitbra! så förhoppnignsvis ska jag ta tag i träningen nästa vecka på ett nytt ställe! Å jag ska inte säg att jag ska satsa på beach 2011. För då blir det ingenting utav det och för det andra så lär man säkert jobba ALL THE TIME om man nu får jobb så man orkar varken träna eller hinner ligga på beachen.

Nä nu behöver jag nog påfyllning. Länge leve kaffekoppen!



Just my luck!

Det är inte min tursammaste period just nu. Idag kom mitt studentkort, vilket jag verkligen hade behövt igår! Tack för det. haha. Hoppas min otur har försvunnit tills på måndag. Då behöver jag all tur jag kan få! Så jag klarar att stå på mig och svara på tal utan att skita i brallan ;)



För övrigt mår jag mycket bättre idag! No huvudvärk, bara lite snorig. Överkomligt!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag har inte tid att vara såhär förkyld, iaf inte ork. Skit skit skit.

Olycksdrabbad dag för min del idag. Å enligt mitt horoskop skulle det bli nåt positivt utav denna dag. Visst!!

Först upp i ottan för att ta mig till Helsingborg och träffa Malin å fixa presentation inför redovisning av Uppsatsen på måndag. Tåget var inställt från lund till Hbg, fick vänta till nästa tåg. När jag väl kom till Hbg skulle jag fixa mitt studentkort så jag kunde åka lite billigare på tåget. nä då var jag tvungen att vänta tills jag fått studentkortet innan det gällde. (förr räckte det att man betalt, så brukar de kunna kolla upp det i datorn, men de hade inte tillgång till den tjänsten längre, BAJS) så jag fick vackert betala det "dyra kortet". JUST MY LUCK!

När vi sitter på fiket där Malins kompis jobbade, så spillde jag ut en halv kopp kaffe över hela mig och halva datorn. MÖG MÖG MÖG. Det såg ut som jag skitit på mig. snyyyyggt. Men vi klara oss, både jag och datorn. Men alla skrattade åt mig, inklusive ankorna och måsarna utanför. Å jag som skulle skoja till det, typiskt mig! Ingenting funkar när jag är förkyld, huvudet är värre än vanligt och jag är en riktig klumpeduns!


Nu ska jag inta soffläge vänta på bättre tider! håller tummarna för att min man ska pyssla om mig. Jag behöver det, de är synd om mig.

Hej då.

Den här dagen har varit efterlängtad!

Den är färdig! Uppsatsen alltså :) 5 ton, 756 392 kg har lättat från mina axlar. Jag börjar se ett slut å snart äntligen ska vi få komma ut på praktik. Inte nog med det, vi har ju gått in i ett nytt år, vilket innebär att vi går mot en ljusare period och snart är det vår igen :) wiiihiii. *pirr i magen*

Dags att börja söka jobb snart då kanske :S vart ska man börja? Å vart vill jag jobba? hm..

Denna helg har typ bestått av enbart plugg å förkylning. Kvällen ska avverkas framför tv:n med tacos och film med Sven & hans freunde Christoffer! Längesen man träffade han så ska bli trevligt.

Nu ska jag njuta av en lite kopp glögg med smak av choklad & mocca(stavning?). Hoppas den smakar godare än vad den luktar!!!

Mina pyjamasbyxor.

God kvällis!

Nu börjar snart mina gråa här komma fram. Jag känner mig old. I morse kände jag mig bakfull fastän jag inte druckit en droppe på flera dagar. Jo vatten förstås. Det är såhär mina vänner, att jag tror att jag har en förkylning på G. Å det är inget som jag bjuder in och välkomnar precis. Men det är smällar man får ta.

För det andra så är det slutspurten på uppsatsen nu, självklart ska man jävlas med den in i det sista! Men förhoppningsvis lämnar vi in den redan imorgon. Bara lite finlir kvar. Ska bli så skööönt! För ärligt talat, så är jag lite less på att skriva nu. Jag vill ut och JOBBA JOBBA JOBBA! :D

Sven är och skriver omtenta. Min man nöjer sig inte med en 4 utan ska ha en 5:a! så han är envis och sitter och skriver. Jag sitter och håller tummarna för honom i mina pyjamasbyxor, med ett glas vin och massa chips så här före kvällsmat. Men jag var så jävulusiskt hungrig. ( Och sven glömde köpa min kaviar igår så kunde inte göra min goa mellis idag, för jag är lat och orkar inte gå till affären bara för det :P )

Nehe ni. Inte för att jag har nåt vettigare att göra än att sitta här. Men det blir inte heller nåt intressantare ju mer jag skriver så kan lika gärna sätta punkt här. Så, Hej då eller nåt sånt. Trevlig helg :)

Husman

Nu förstår ni, ska jag tala om världens goaste mellis :D

Ta ett knäcke husman, bre på lita smör å lite Kalles kaviar på det ;) Slå upp ett glas mjölk och dränk det med oboy! voila! Sjukd goood kombination!

Varsågoda! ;)

Jag har ätit det i urminnes tider och kan nog faktiskt aldrig få för mycket utav det.

Om det är onyttigt? Nej då :P Så ta en till !!


(OBS! bilden är snodd, de ska ju såklart vara husmans knäckebröd ;)

Nytt år, 2011

Då var år 2010 över och vi lämnar alla dumheter bakom oss ;) Nu lämnar vi plats för nya :D
Välkommen du kära 2011! Detta år kommer bli händelserikt! Inte minst får jag en ny yrkestitel: Sjuksköterska! ♥


Min vistelse i Grimmared är snart över och vi avslutar den med lite bad i den vedeldade tunnan! Förhoppnignsvis tittar Hälge älg förbi så Sven får sen en älg live för första gången ;) vore skoj!

Imorn bär det av söderut oh jag håller tummarna för att lägenheten finns kvar. Man kan ju aldrig va säker, men vi har ju inte hört något å antar att den står kvar. Det blir en vecka med mycket pill på uppsatsen eftersom det är sista veckan innan den ska lämnas in. Så HARD WORK it is!

Nu ska jag njuta av mina sista timmar i denna underbara, vackra by.
Jag bjuder på några finfina bilder!






GOTT NYTT ÅR! :)


RSS 2.0