Mors dag!

Grattis alla mammisar på eran dag! (ska ringa farmor sen som sitter ensam på mors dag för första gången på många många år, vi brukar alltid vara där och äta middag annars, men inte i år.. :'(    )

Igår blev det varken vanlig golf för killarna eller tygaffär för mig å syrran. Det ska vi ta idag istället. Grabbsen ha redan åkt iväg och om nån timme eller två åker vi vidare mot malmö. efter det åker vi till Mölle en sväng :)
Igår blev det istället fotbollsgolf, vilket gav oss många skratt ;)

Bilden sammanfattar det mesta. Tyvärr vann ju inte jag, men var nog lika bra det för jag är inte lika dålig förlorare som vissa andra som var nära på att ge upp spelet ett tag. mycket roligt var det i alla fall :)
Senare på kvällen var det dags för robinsonfinal, sicket fiasko! hur kunde Ellinor vinna å inte Jarmo?! han var ju en solklar vinnare, men icke. jaja, de är ju inte jag som bestämmer så.

idag har även solen hittat till Eslöv, vilket känns som det var ett tag sen eftersom här har vart ganska grått och mulet + regn det senaste. och en jäkla massa blåst förstås. men idag är det kanonväder :) hoppas på det imorgon också :)
Nu hopp in i duschen, sen kaffe på balkongen med systeryster :)

Trevlig söndag allihopa!

finbesök

Go morron!
Idag är det lördag och det innebär för det första att om exakt 1 vecka så styr jag forden mot Varberg! :) Nu tröttnar ni kanske på mitt tjat om det men jag längtar sååå mycket och kan inte hjälpa det :D
Vår lördag idag Kommer storasyster med kille och hälsar på :) S & T drar till golfbanan i Mölle och jag och syster ska till nån tygaffär i svågetorp?! stavas de så tro? vi ska i alla fall ut en sväng på vägen :) ska bli skojsigt att äntligen få komma utanför eslöv och för en gångs skull inte åka till kristianstad.

Jag tänkte vara såå duktig att plugga nu några minuter på förmiddagen innan de kommer så bäst jag sätter fart nu :)
fast känner jag mig själv lärdet inte bli något gjort idag heller. vad ska ni hitta på idag?

Nu ska jag ta min kopp kaffe och trycka ner en smörgås i truten också!
Ha en kanonbra lördag vänner :)

Fredag kväll..

Vad gör man på en sådan kväll när killen min ska upp tidigt som fasen för att jobba imorgon?! det blir slapp i soffan å inget mer. vet inte vad jag är sugen på, plötsligt sjönk min glädje ner en nivå, jag som vart på topp hela dagen lång!

Imorse förresten måste jag berätta vad som hände. Precis efter jag skrivit mitt inlägg gick jag ut på balkongen, ve å fasa! där stod min katt och grävde för fullt i mina små glasslådor där jag planterat dill, gräslök och persilja! jord över hela betonggolvet och när han springer in i lägenheten blir det jord överallt där med! fy, fy FY! så får man inte göra, Jag slängde katten i duschen som där S fick ta över å jag försökte som hastigast innan jag var tvungen att bege mig mot skolan, gräva ner min gräslök igen, några strån står kvar, men är tveksam om de blir nåt. Lite surt. Får nog ta å göra om allt från början..
Men annars är det en snäll liten kise, men ibland har han lite hyss för sig. Men det är väl så det ska va!



Nu ska vi snart käka lite, hemmagjorda hamburgers med pommes blir det idag! sen ska vi ut på långpromenad, panta burkar å sånt shit å förhoppningsvis sen också hinna om hemmakväll och köpa lite gotte! Thomas är ju så förtjust i godis :) jag med för den delen :P hehe. så ska inte bara skylla på honom ^^,

Nu ska jag schteka :P ha en rolig fredagskväll :)

Morron!

God morgon!
Idag är det fredag vilket betyder skola :/ mindre kul. Men fredag betyder också gottepåse :) mer kul :P
Men jag måste säga att det är rätt soft att gå i skolan 1 dag, vara ledig 3, gå i skolan 1 dag igen och sen ledig 3 dar igen :) Å sen 1 sista skoldag å sen är de banne mig sommarlov :D woho!

Nu en stor kopp kaffe så man orkar med denna kära dag!
Have a nice friday :)

Drömmar..

Här sitter jag och drömmer mig bort.. Kusin åker till Cypern imorgon och då kan ju inte tankarna de mina hålla sig borta från när jag var där :) Ja man kan ju lätt säg att det var den bästa resan hittills i mitt liv! hittade ju fräscht kött där med ;)                  

        






      
Ja man längtar lätt tillbaks till den tiden.. Men nästa resa att längta efter är ju Turkiet i augusti :D tiden går fort dit! fast vi blir inte lika många förstås, men de duger riktigt bra det sällskapet vi ska åka med :)

Ikväll har jag fått klippt håret på Sven också så han är fin i huvudet, sen har vi städat upp lite här :) det går så fort ibland å man blir så glad!  å nu är det dags att gå ut med soporna! Sen är det dags för sängen å kolla tv:n. Gordon Ramsay eller hur han nu stavar sitt namn ska finnas i rutan ikväll,  å han vill jag ju bara inte missa! en sån lustigkurre :)

Imorgon är det skola som gäller igen! tjohoo, bra att man får gå dit ibland så man inte blir allt för lat när man är hemma så mkt hela tiden :P

God natt allesammans!

Nice day

Gubbarna kom vid 9 tiden i morse så vi har vart fria hela dan. De hade konstiga apparater med sig som såg lustiga ut! hihi.
Under dagen har jag faktiskt fått pluggat lite, sen har jag vart så flitig att jag cyklat till gymmet och tränat en sväng också å nu sitter jag och tjockar upp mig med S äckliga proteindrink som jag har gjort ett nytt recept till :P lite oboy, banan och så in i mixern! tadaa, mkt godare. Inte för att jag ska börja dricka sånt där tjaffs men ibland händer det att jag tvingar i mig en skvätt å nu blev det ju till och med gott :)

Nu ska jag gå och plocka in tvätten från balkongen, här blåser så värst mkt och jag skulle inte finna någon glädje av att mina trosor skulle flyga omkring bland lägenheterna.. så det är nog bäst att ta in den nu. Dumma blåst, höll knappt på att komma hem från gymmet. Jag har alltid motvind vart jag än cyklar, jag förstår inte..varför? why me?

ha en fantastiskt trevlig kväll :)

Morn morn!

Sitter just nu och väntar på nån gubbe som ska komma under dagen för att kolla ventilationen i huset! man ska va hemma mellan 8.00 -16.00, så bäst för honom att han kommer tidigt för annars blir vi fast här nästan hela dan.

Nu är det dax för kaffe och smörgås och så hoppas jag energin flödar så jag kan skriva lite på min uppgift idag!
Sen vill jag bara påminna er om att nu är det bara 9 dagar kvar tills jag åker till Grimmared :)

Ha en solig och fin torsdag :)

Lyckad dag trots allt :)

Jag och S var i Lund en sväng innan för att kolla på mobil till mig och glasögon till honom. Vi tänkte bara titta men shoops sa det så hade jag en mobil med mig och vi hittade glasögon till S med. Jag kan bara inte tro att de är sant, å allt han vi med på en timme. å då han vi också gå och träffa Catte å Basse några minuter. Inte illa pinkat de va ;)
                                  
ja så här ser den ut! Precis lagom prisklass för min del och ursnygg! man kan till och med spegla sig i framsidan. Inte för att jag behöver spegel stup i kvarten men altid bra att ha.
Idag har jag inte fått pluggat så värst mkt  förstås som jag borde, desto mer åt morgondagen, fy skäms på mig idag igen. Men idag har jag ju en undanflykt iaf, man måste ju få leka med sina nya tekniska prylar när man skaffat sig sådant!

Nu blir det kaffe, sen vänta på S som är på gymmet för när han väl kommer hem är det dags för mys i soffan med bröllopsduellen:D en film vi hyrde igår för er som inte visste det.
En annan glädjande sak är att nu är det bara 10 dagar kvar till hemfärd! tjooho! I'm counting the days <3
Har ni haft en bra dag annars?
Trevlig onsdagskväll!

Avundsjuk..

Här ligger jag i sängen och tjurar över att grannen mitt emot håller på att glasa in balkongen. Fruktansvärt orättvist. jag vill också ha. Plugget går skit, har inte kommit nånvart, eller jo jag harfaktiskt fått sänt in min filosofiuppgift, men filmuppgiften går mer bakåt än framåt.
Om en stund ska jag till Lund å göra några ärenden, bland annat ska vi kolla glasögon till Sven, jag ska kolla ny mobil eftersom mitt abonnebang går ut snart.. nu in i duschen å dränka mig några sekunder för å se om jag blir smartare å kommer på nåt bra att skriva. På återseende!

God morgon!

Jag vill börja med att säga att gårdagens filmkväll var jättetrevlig :) Jag fick dock ge med mig om själva filmvalet, men det visade sig att  twilight var mycket bättre än vad jag trodde :) verkligen en sevärd film kan jag säg! kanonbra!
"The spirit" den andra filmen var inte alls lika bra, den var bara konstig på nåt vis. Så om det blir en röstning så säger jag absolut TWILIGHT!Idag ska jag se den tredje filmen som jag fick välja :) Bröllopsduellen :P hehe lite mer min filmsmak!
                                  

Idag känner jag mig faktiskt lite dum för att jag inte är i skolan, lite dåligt samvete, men what the fuck, en gång är ingen gång eller vad säger man ;) Men bara för jag struntade i skolan idag ska jag vara så duktig och skriva en massa på min uppgift idag.


Ett stort grattis till dig Sofie W på födelsedagen :)
Nu blir det kaffe och smörgås så man får lite energi för dagens alla skojigheter!
Have a nice day!

Lite skratt under lunchen..

Under tiden jag ätit min lunch idag har jag roat mig med lite youtube klipp på Robert Gustavsson. Han är ju bara för skön alltså, jag tänkte idag vara så givmild och dela med mig av det klipp jag tyckte var bäst idag. Man får sig allt ett got skratt ;)


Det blev tyvärr inte så mycket solande idag på balkongen, när ja väl gick ut blåste det alldeles för mycket så jag började frysa. Gick in igen och gjorde absolut ingenting. Har inte ens börjat plugga, eller jo jag har fått skrivit tre meningar ^^, fy skäms på mig.

En sak till som jag kan glädja mig åt är att Volleybollfesten i Stamnared den 15 augusti missar jag inte! typ den ända festen jag inte jobbar i sommar! men det är ju bättre med 1 fest än ingen alls :P tjoohoo! Sen åker vi ju till Turkiet dagen efter så bättre helg kan det ju knappast bli!

Nu ska jag tvinga mig själv att sitta med plugget, annars har jag iofs morgondagen på mig och torsdagen. eftersom så många andra hoppas morgondagens skoldag så känneri nte jag nån större press på mig att gå dit heller. Å en extra dags ledighet tackar man ju inte heller nej till ;P

Nu är S snart färdig med tentan, jag undrar allt hur det har gått! Håller tummarna in i det sista!
Kramen

Heeeej!

och god morgon alla!
eftersom solstrålarna har letat sig igenom molnen för att kunna lysa på vår balkong ser jag det som ett tecken att jag måste ut och sola! Så det är vad jag ska göra en stund nu.
Efter svens tenta idag kommer några av hans kompisar hit och vi ska ha lite filmkväll. ska bli mysigt! film är alltid kul å med lite sällskap blir det ju inte sämre i alla fall.

innan dess måste jag dammsuga lite, bli på bättre humör och även plugga lite!
För att bli på bättre humör räcker bara att tänka att om en vecka så går jag på sommarlov :) och om 10 dagar kommer jag hem till Grimmared och får träffa alla fina människor där i närheten!
Å nu till helgen får vi ju besök av min syster Sandra+ liten och Thomas :) så det finns massa härliga saker som kan pigga upp en :)

Trevlig tisdag vänner!

Fullpackat!

Idag har vi vart mycket aktiva och filmat in två filmer, sen gjort färdigt papret =) känns kanon! Nu har jag bara en uppgift kvar innan sommarlovet och det är att skriva lite om vår film. :P
Nu har jag och S vart och handlat i matbutiken :P hur bra kändes inte det att komma därifrån med flera fulla kassar?! det kändes som evigheter sen sist vi kunde shoppa loss där :) så nu är kyl & frys välfyllda igen! yummi :D
Kvällen slutar inte här utan det blir lite buskis från falkenberg i tv rutan idag ;) det kan man ju bara inte missa! Det är humor det mina vänner! Solsting & snesprång på tv4 kl 19.30-22.00, så missa inte det!
Nu ska jag sitta här och fortsätta le, man vet inte när denna glada stund kommer igen!
ha en supernice måndagskväll :) Tjingeliiing ;)

Uppe i skyn

Just nu är jag lättad. Inget som tynger mig just denna stund :)så därför känner jag mig fri som en fågel högt uppe i skyn! Har precis vart inne på min internetbank och sett att mina små vänner till pengar sussar gott på mitt konto :) Tror det är därför jag känner mig så himla glad :) Har aldrig vart så fattig i hela mitt liv som denna månaden som varit! men nu är det borta! nu ska vi fokusera på denna veckan ! om 8 dagar går vi på sommarlov och det kan ju inte bli bättre! *längtar* Det ska firas nästa lördag ! wiiiie :D
Nu är det dags för skolan! filma och skådespela. Sen sitta och komplettera till vårt paper efter det, så full rulle blir det idag! Ha en fin måndag trots det trista vädret! :) Hej då!

Vilket liv..

Jag är väl för rolig :P kan knappt tro att jag har ett liv så mycket som jag sitter och skriver här dag ut och dag in, men det har jag faktiskt.
Är på lite gladare humör nu efter en promenad, massa räkor och till sist en skål glass med chokladsås och banan :) mumms!
Har fått tala några ord med min moder i telefon och har även Hvalgren på msn nu :) kulkul :) så nu ska jag nog hålla god min resten av kvällen :)
Det blir no lite tv tittande ikväll, brukar bli så på söndagar. fast iofs blir det typ så varje dag så söndan viker inte ut sig speciellt mkt.

Ha en fin söndagskväll i alla fall :) Kramen

it drives me crazy

Mina känslor pendlar så mycket upp och ner just nu att jag blir trött på mig själv. Just nu tycker jag bara synd om mig själv och önskar att allt med skolan var färdigt nu och att jag fick åka hem å hälsa på alla. Men just de här dumma frågorna som ska göras till boken( och som också verkar vara världens enklaste uppgift) gör mig knäpp. Jag är så osäker på om mina frågor duger, dessutom har jag en kvar som jag ska hitta. fattar inte varför man lägger ner så mkt energi på en sådan skituppgift, men jag tror alltid jag har sån press på mig, vill ju inte känna mig sämre än någon annan.... Känns som om det inte ger mig nånting detta, det känns som om vi får en sån här uppgift bara för att det ska finnas nåt att göra, så vi inte går sysslolösa. istället knäcker dom mig totalt bara för jag inte ens orkar/ klarar av att göra de här. Jag bara längtar SÅÅÅ mkt efter vårt kära sommarlov. dessutom längtar jag sjuuukt mkt efter den dagen jag blir positiv igen, inget kul att vara så jävla negativ hela tiden som jag låter men kan inte hjälpa det. jag är faktiskt glad ibland emellanåt mina svägningar.
snart blir det nog dax för ännu en långpromenad, vi var ute och gick en hel timme igår och blir likaså idag. Det är så härligt att få gå ute och prata om allt möjligt å lätta på hjärtat lite. För när man väl är tillbaks så mår jag lite bättre :) Jag tror det vilar någon negativ stämning över vår lägenhet, för det är alltid när jag blir "instängd" här som jag börjar fundera så mkt.
yaya, ikväll blir det mysiga räkor till kvällsmat :) mumsii!
Å imorgon får vi pengar från Csn, de är SÅÅÅ välkomna så! blev genast gladare över självaste tanken på att få lite pengar igen :) Pengar är inte allt, men de betyder vädligt mycket! *klirr klirr*
Nu åter till verkligheten! bye.

Kom precis på..

att det är bara 13 dagar kvar tills jag kommer hem :D hur härligt låter inte det då?! så kul att man änligen kan börja räkna ner, för 13 dagar, de går snabbt det :) dessutom är det bara 4 ggr till som jag behöver åka till skolan innan sommarlovet :) plötsligt sken jag upp som en sol :)
Idag ska jag försöka göra klart mina skoluppgifter jag har också så jag slipper dem nästa vecka! hade vart nice!

mmmm

Jag har sovit huuur gott som helst inatt. Hade lätt kunnat sova ett par timmar till, men jag får dåligt samvete av att sova bort halva dan. Idag blir det ännu en lugn dag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men nåt blir det alltid :)Sven behöver sitta och tentaplugga en del så jag får pilla med annat. Sitter här och väntar på att folk ska lägga upp bilder sen gårdagen på facean så jag kan glutta lite på dem :)
Imorn är det dax att dra fram skådespelerskan inom mig ;) det är dags att spela in vår film inför examinationen den 2 juni. ska nog bli skoj. :)
Magen skriker så nu är det nog dags för frulle!
Have a nice sunday :)

Ledsen i ögat..

Än en gång faller en tår och jag undrar hur jag någonsin kunde flytta ifrån er därhemma!? Speciellt jobbigt är det när ni är iväg på massa roligt och ringer och säger att det saknas två personer(jag blir rörd). Jag kan inte rå för att tårarna sprutar ner för mina kinder, jag hade så gärna velat vara med.. Å inte kommer jag kunna vara hemma så mycket i sommar heller eftersom jag jobbar varenda helg typ :'( känns det som i alla fall.
Jag önskar er alla en riktigt rolig och oförglömligt kväll på Solbacken, å fasen ta den som inte tar ordentligt med kort så jag får se dom!

Vårt besök från Falkenberg idag var jättetrevligt :) alltid lika kul att få träffa er.
Nu har Sven nog pluggat färdigt för idag, så föratt utnyttja solen som äntligen har hittat tillbaks till Eslöv så ska vi gå ut på långpromenad för att komma på bättre tankar och sedan kunna ha en mysig kväll framför tv:n.
 
Have a nice evening folks!

God morgon.

sitter här med min goda äggmacka! Om några timmar får vi finbesök och innan dess ska jag hinna baka, städa upp de sista, duscha å ja läsa lite i min "älskade" bok !
idag är det solbacken för er därhemma, å bäst för er säger jag att ni tar massvis med kort!! och så hoppas jag på att vädret är bättre hos er än hos oss, för här regnar det då bara.
Jag får sitta å pillam er med min blogg ikväll, för det hinner jag inte mer nu. Men skoj är det :)
Ha en fin lördag :)  kraam

Nu...

har jag lite vin innanför rocken ;) snart läggdags, får ju finbesök imorgon så bäst att vara pigg då!
Kvällen har vart fin, har hunnit med det mesta utav dagen förutom mina syltgrottor. De får bli morgondagens projekt + att läsa ut de sista av boken som ska skrivas 3 frågor till.
Imorn blir det lite fix med bloggen också, har fixat headern nu, inte så värst hightech men kul med lite förändring.
Nu blir det sängen å lite tv innan jag ska slumra till inför natten. Katten är nybadad dessutom, han gillart inte :P men jag älskart! mohaha! han är så söt, men ack så mager han blir när han har duschat, ändå så gör han inte annat än äter.. nåt problema där. jaja! god natt ! sov sött!

Trögare än trögast.

De är jag det. Som vanligt med andra ord.
Håller på att läsa "profession och existens" där vi utifrån resultatdelen ska göra tre frågeställningar som vi ska ha med oss till ett seminarium nästa fredag och diskutera dem. Jag är nog korkad, tycker det verkar svårt att formulera några frågor. Jag har i och för sig bara börjat läsa några sidor, så hoppas det blir lättare senare, annars får jag spunk!
För att dämpa min lilla ångest ska vi nu laga lite kasslergratäng och efter att smältmaten lite dra iväg och träna. Det brukar få en på bättre humör :)
Sen är jag sugen på att baka små syltgrottor och även fortsätta på min nya header till bloggen.. ja vi får se hur mkt man hinner med..
Jag är fortfarande sugen på att spela spel med någon, men eftersom vi är så jäkla öde här i fula lilla Eslöv så får jag väl vänta ytterligare två veckor innan jag kommer hem till UNDERBARA Grimmared å tvinga er umgås med mig å spela lite + göra massa annat skoj förstås :) jag får nöja mig med guitar hero där man i alla fall kan vara två pers !
Imorn blir det besök av faster med man + kusinerna de mina :) ska bli så skoj å få se er igen :) 
Ne nu måste jag börja på maten! hungrar ihjäl mig annars.. hejrå! 

Photoshop

Idag sitter jag och försöker komma överens med photoshop igen. Det där med lasso är inte min grej, men jag ger mig fasen inte så får väl sitta hela dagen med detta! Resultatet kommer en vacker dag bli min nya blogg, men lär nog ta ett par dagar innan det blir färdigt :) vi får väl se! Får bli en enkel variant denna gången med tror jag, så illa svårt att komma på hur man vill ha det, åså tar det fruktansvärt låååång tid att göra! men skoj äre!

Nu ska jag fortsätta äta min frulle! Ha en fin dag trots de jä*ligt kassa vädret :/ bye!

Vad ska man hitt på?

Vi är rastlösa och fast i vårt eget hem. solen försvann innan idag så vi fick cykla hem igen efter två timmar vid trollsjön.
Nu har Sven snart pluggat färdigt för dagen och jag hade såå gärna hittat på nåt kul. Men vi är lost på idéer. Hade vart kul med en spelkväll, men vem skulle vilja komma hit och underhålla oss med det? Jag vill bara ha nånting att göra, egentligen kunde jag med pluggat idag, men den lusten är låååååångt borta så det får bli imorgon istället.
Nu ska vi snart gå och handla lide maud så vi inte behöver sitta hungriga ikväll ^^,
 Jag är arg på Ipred lagen, hade den inte funnits hade jag kunnat titta på precis vad jag vill idag. men icke vågar jag det nu. så det blir nog att sitta å måla naglarna hela kvällen , kan bli kul det också!
Vi ska faktiskt iväg och träna en sväng sen med. så lite har vi väl för oss iaf!
ha de fint!

Soooool :D

Idag är det playan som gäller :P hade jag önskat i alla fall. Men sola är vad vi ska göra idag! funderar på om vi ska cykla bort till trollsjön å ligga där å mysa i solen istället för här utanför lägenheten, känns som man får alldeles för mkt blickar när man ligger här där alla människor går förbi och glor. Men först lite frukost på balkongen med sambon min :) Typ andra gången det händer i iår( så måste bli oftare)Annars blir det nog lite plugg idag, jag får se om jag har lust.
Ha en mysig kristi himmelsfärd eller hur de nu stavas! vad ska ni därhemma hitta på i dessa lediga dagar? saknar er!!!
och jag är jätteledsen för att jag jag inte kan komma hem och vara med på solbacken på lördag, har verkligen ångest över det... menmen, man kan inte få allt man vill som min fader brukar säga ;)
Tjingeliing!

...

Skoldagen har gått bra. men annars har jag känt mig lite luddig idag också, jag har mina aningar om vad det är som orsakar mitt konstiga humör. varje dag kan inte vara på topp.
Nu ska vi sova. God natt!

Åska

Jag vaknade av att katten började bli lite stirrig och springa runt och tjuta. Några sekunder senare hörde jag ett oroväckande muller och regnet öste ner. Jag anade att det var åska. Jag kröp närmre och närmre och närmre Sven. Först fick jag väcka honom för att säga att det åskade, han sov ju som en stock. Sen kom katten närmre närmre och närmre mig. Där låg vi och mös allihopa ihopkurade under täcket och fick höra allt buller och bång från åskan. Den kan inte vart långt ifrån alltså. Jag kan erkänna att jag är lite rädd för åskan.den kan vara lite otäck när den är så nära. Man har ju ändå hört en del stories att hus brinner ner och nån blir träffad i huvudet av blixten. Brr säger jag bara.
Nu dags för skolan, den sista dan på denna veckan. Härligt! men dock har vi en heldag från 9-16. mindre kul, men ska väl funka! ciao!

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Vi var och åt på Grappa, men var faktiskt inte helnöjd med deras bemötande varken när vi beställde mat eller när vi bad om notan. menmen, det smakade bra iaf. Vi bestämde oss för att inte ta efterätt där utan istället åka hem och göra en egen banana split :) så snart ska vi koka ihop det, men just nu väntar jag på att Sven ska läsa färdigt deras uppgift som de ska redovisa imorn. Efter vi vart på Grappa tänkte vi hyra film, men båda var lite halvdeppiga så till slut blev det ingen film så vi bestämde att vi skulle kolla på tv:n istället å hålla tummarna föratt det går nåt bra. Vi ska hyra en film imorgon istället som inte kommer till själva affären förrän då.  Bröllopsduellen hette den nog. verkar skoj.
Jahopp, nu längtar jag mest efter att morgondag kväll :) för då är vi långlediga efter skolan :D yey! fast blir till att bara sitta hemma som vanligt eftersom pengarna är sluuut :'( jag ska snart sluta gnälla om det, på måndag kommer ju nya så då är jag lite glad igen :)
Ha en trevlig kväll :) Lev väl som en vän till mig brukar säga ;)

Fäärdiig

- Torka dig då (hade vart en typisk kommentar när man var lite yngre). nu är jag typ färdig med min uppgift iaf, känns väl okej. Hade velat skriva lite mer men kommer faktiskt inte på mer så det får bli bra detta. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske sova en liten stund som vanligt ^^, eller fortsätta med mitt suduko som jag gett mig in på idag. Det var sjukt längesen jag gjorde ett sådant. Jag fösöker lösa sudokut i dagens metro, de var inte det lättaste faktiskt. Jag kan nog behöva lite hjärnjympa så ska nog börja lösa ett sådant om dagen :)
Ikväll bär det av mot Grappa, eftersom vi firar 2 år tillsammans idag Svennis å jag så tänkte vi gå ut och äta lite. Det unnar man sig inte så ofta så vi ska länsa min lilla spargris och unna oss lite god mat. Catte har pratat om Grappas älskade "tapas" så många gånger nu så jag vill så gärna prova dem. se om de är nåt att ha ;) Jag har inte ens en aning om vad det är för något, så lite nyfiken är jag allt :P
Vi fick lite feedback om vårt paper idag, det blev ju ett par saker som ska fixas till för att bli godkända, men förhoppningsvis ska väl inte de ta så lång tid att mecka med det.
Japp japp, detta var allt för mig denna stund. see ya!

Humörsvängningar

Det är inte bara jag som har det i vårt hushåll minsann. Katten är då inte alltid så rolig som man kan tro. Speciellt på natten. Vi fick in han igår kväll innan va la oss och allt var frid och fröjd. Jag trodde han skulle sova så gott hela natten eftersom han inte vart inne på ett dygn, men icke sa Nicke. runt halv 5 vaknar jag för att han står på min mage och piper. När jag inte bryr mig så går han och välter ner mitt vattenglas å nattduksbordet så det rinner vatten över heeeela golvet! kattf*n. När man då jagar efter honom litegrann och givit han lite burkmat så är han världens goaste katt igen! satans skit. som om han tror att han ska bestämma över mig den dära lille krabaten. här väcker man inte Evelina i onödan, fast för en gåpngs skull var mitt humör inte så värst farligt för att bli vöckt på detta vis :)
Idag firar jag och Sven 2 år tillsammans :) mysigt! Tänkte vi skulle råna vår spargris vi har och gå till grappa å äta nån bit mat :)
Nu blir det skolan för att hämta ut vårt paper å få lite kommentarer på det. Sen dags att skriva manus till våran film vi ska spela in. jippie. Så hej då och ha en fin dag :)

Lovely!

Precis hemkommen från gymmet, känns hur skönt som helst! Nu blir det lite käk sen mys resten av kvällen.
Vi fick precis in en oinbjuden gäst - Getingen! årets första faktiskt :) dom är fina, men inte mer än så. väldigt obehagliga djur egentligen, men själva surrandet är ju lite somrigt! Men det påminner mig faktiskt lite om förra sommaren när jag fortfarande bodde hos farmor på övervåningen där. pappa var utanför och klyvde ved eller nåt liknande, in kommer en geting stor som ett hus och jag fick till och med ropa på pappa för att komma å döda den men han trodde itne på mig när jag sa att den var två meter lång( 5 cm i alla fall), det var det största jag någonsin sett å när han väl kom upp så blev han lite skraj själv faktiskt. Rädd var jag i alla fall, man har ju ändå lite respekt för de där kreaturen.
Nu ska jag umgås med de här underbara varelserna!(eller först ska jag ut å hitta katten, han har vart ute sen igårkväll nu igen. han har blivit en riktig liten utekatt nu. skit också.) Idag blir det "köttfärsgrotta" med potatis och brunsås till kvällamat! kände att det var dags nu liksom, de var år och dar sen sist jag åt det.
Ha en finfin kväll allihopa :) Byebye

Una problema

Good morning!
Min natt har varit den bästa på flera veckor! har sovit som en stock hela natten. Det måste vara för att jag får sova med öppet fönster igen :) S är allergiker mot typ björk å sån shit å nu är det inte så mkt sånt crap i luften längre. HÄRLIGT! för jag sover mkt bättre när jag får in massa härlig kall luft :P
Dock har jag fått ett litet problem nu denna morgon. Jag ska göra uppgiften till boken idag som ska va färdig till på onsdag. Har väldigt svårt för att välja avsnitt / tema för att sedan spinna vidare på massa annat kraffs. Men det ska väl gå vägen det också idag :)
Imorgon blir det skolan för att träffa gruppen och göra manus till vår film som måste göras. Sen är det snart onsdag å efter det är man långledig (igen ) :P
Nu blir det dags för lite frulle, maggen kurrar för fullt. Undrar om man ska göra sig ett glas nypressad apelsinjuice i vår nya fina press? :P sjukt gott äre i alla fall! mumsii!
ett minus idag är ju de förbaskat tråkiga vädret. shit alltså. Fast kanske lika bra, för då kan man inte smita undan för pluggandet. :/ men jag kan allt drömma mig tillbaks för exakt två år sedan satt vi på ett flygplan mot cypern :P yey! de va tider det. å där fanns ju smarriga saker där nere ^^,
Om en vecka kommer CSN också! skulle inte passa fel att få det en vecka tidigare som idag till exempel :P I need!!
ne nu blir de mat, tvätta och plugga för resten av slanten idag! tjoohoo. bye!

Toppen!

Min dag har verkligen vart kanon. Mammi och pappi har vart här, mycket roligt att träffa er igen :) sen är det ju svens födelsedag idag vilket är lite extra mysigt :)
Gårdagen var riktigt kul, dock lite skraj var jag när vi var och köpte thaimat på kvällen där bland alla demonstranter och poliser.
Nu kollar jag söndagsparty på tv:n skoj skoj! imorn blir det pluggipluggi!  lite kort från mig idag. Maybe lite mer detaljerat inlägg tomorrow :) god natt!

De var mig det sötaste..

Bönder skrattar väldigt ofta eftersom de får så mycket frisk luft. Jag tror inte deras barn behöver gå på dagis för de har så mycket frisk luft hemma på gården. Dessutom äter de blommor för att det är nyttigt, bönder ser nästan alldeles vanliga ut, särskilt bakifrån, men när det är dimma kan man inte se dem. /  viktoria 6 år (ur boken: Hur sår det till?)

Så jäkla sköna kommentarer små barn kan komma med ibland :) man blir så glad :P
 Nu är boken snart utläst och sven är alldeles strax hemma! jag ligger bra till i min planering ;) som alltid annars (nästan iaf). haha!

Utsövd

Vaknade redan klockan 7.15 och kunde inte sova mer. Jag studsade upp kvart i 8 och ha nu diskat upp gårdagens disk och läst aftonbladet.
Nu blir det frukost, sen läsa ut boken hur står det till? så att jag på måndag kan göra uppgiften som ska vara till boken.
Sven är på jobbet, vilket är bra så jag hinner läsa boken utan att bli störd och sen kunna ägna tid åt att vara med honom när han kommer hem, fram tills att jag lämnar honom ensam hemma vid femsnåret i eftermiddag/kväll. Det är dags för sexparty med tjejerna :P Med lite vin och god mat så undrar jag hur denna kvällen ska sluta, antagligen väldigt fnissig och mycket skratt :P
Sen blir det hem igen och krypa ned jämte mogondagens födelsedagsbarn :) så det är full rulle denna helg. Mamma och pappa kommer ner och hälsar på imorgon med =) så en underbart kul och trevlig helg blir det :)
Nu --> dricka oboy, klappa katten och läsa =)
Tjiingeliing !

Långledig :D

tjoohoo. Nu blir det inte skola förrän på onsdag, jag vill även tillägga att det är den ända dan jag går i skolan nästa vecka ;P nice nice nice! I Men fram tills onsdag finns lite plugg kvar att göra så rastlös ska jag nog inte hinna bli.

Ett stort grattis till min stora gravida syster som blir hela 28 år idag :)  hoppas din dag är och förblir vacker denna härliga fredag :)

Nu blir det lite käk, sen slumra till nån minut innan min man kommer hem. Vi har faktiskt inte planerat nåt för denna kväll så det blir en lugn och skön hemmakväll :) vilket kan vara bra eftersom S ska upp och jobba kl 6 imorgon bitti :P å jag får ligga kvar å sova ^^,

ha en toppenfredag allihopa :) Tjingeliing !

Kaos med stort K!

Nu har precis S kört iväg sin mor mot Lund där hon ska på nån fest. trodde jag. han ringde nu så fick springa ut till bilen, då startade inte den för lyset hade stått på och tatt slut på batteriet. självklart fick jag jättedåligt samvete eftersom det senast var jag som hade bilen. Men jag brukar aldrig sätta på lysena så det måste vart sen besiktningen så jag hade ju inte en aning om att de var på ens en gång. men fy vad jag skäms. för nu kom ju svens mamma föresent till de där minglet och allt vad det är på den doktorsfesten. pinsamt som satan för mig. Tack och lov finns det några snälla människor här i Eslöv som hjälpte oss. Min gamla bil pep alltid när lysena inte var avstängda. varför har de inte såna smarta uppfinningar på alla bilar?! grr. detta förstörde typ min kväll.
Jag som faktiskt var lite glad innan. menmen. nu fick jag springa ut en gång till, suck. ja jag vet inte alls hur denna dagen ska sluta. nu ska jag ägna mig några minuter åt plugget som ska framföras på morgondagens seminarium, hur de nu ska gå, rätt käpp åt pipsvängen känns allt som nu :S hur kunde allt bli såhär? 

Uppe med tuppen

Fastän jag har sovmorgon.
Kände att jag behövde komma upp nu, känner mig lite konstig inombords och kunde inte sova mer. Ska färska upp minnet lite med filosofiboken tänkte jag och sen äta en stadig frukost idag :P
Idag är det samtalsmetodik eller vad det hette och sen seminarium på eftermiddag som gäller. Sen blir det hem, lite fika med svärmor och sen på plugget igen. Behöver verkligen fått läsa lite i ena boken som vi ska va färdiga med nästa vecka. Är bara på kapitel 4 och där är ett par kvar kan jag säg! Tiden bara rinner iväg, man vet inte riktigt när man ska hinna med allt.
Emma ringde igårkväll :) hur kul som helst att få prata med henne! där fanns mkt smaskigheter att tala om :)
Nu ska jag bädda sänga! Ha en brau daug! tjingeliiing :P

I like it ;)

Den här dagen kan ju snart inte bli bättre! Att börja morgondagen med ett grattis att jag klarat tentan, och inte nog med det, lilla jag fick till och med VG på tentan!! jag som var lite smått orolig att jag inte skulle klara den denna gången heller. De måste vart lite snällare på rättningen denna gången, annars är det ett mirakel! :) Det andra braiga är att vår lilla bil är så duktig sååå, han gick igenom besiktningen helt problemfri :D å det är ju inte alltid Evelina Brorson har haft sån tur med sina bilar på besiktningen. Brukar oftast sluta med att jag behöver åka dit en gång till så var faktiskt lite nervös idag. Dessutom var mannen där så himlans trevlig :) vilket gjorde allt så mycket roligare. Man har ju ändå mött en del svin när man har vart där annars. men inte idag :) Det sägs ju att efter regn kommer solsken, igår var ju inte min bästa dag precis, så därför blev det en jättebra dag ida istället :D and i like it ;) 
Nu ska jag plugga lite till. Sen blir det städning resten av dagen känner jag å lite tvmys såklart :) Ha en underbar dag allihopa :)

Morn morn

Har precis pratat med mammi :) inte många dagar kvar innan de kommer ner nu :) Jippie :)
fick mitt schema för sommaren igår, blev en hel del helger :/ vilket jag inte hoppades på. Men så är det. Man får tänka på att det ger goa pengar i alla fall :) ska även jobba helgen den 11 juli men hoppas verkligen jag kan byta den så att jag kan komma på 65 års festen, annars blir jag supermega ledsen eftersom jag också missar midsommar å allt. Men det ska nog lösa sig!
solen skiner som bare den idag så det är i solen jag ska befinna mig idag :) fixa till brännan lite ;) så det blir filosofiboken och jag i solen + en kopp kaffe förstås :)
Sen ska jag nog bli på såpass gott humör att jag bakar nån kaka idag. Har vart sugen på det nu på sistone och jag ska städa också, å besiktiga bilen! håll nu tummarna för mig att den går igenom.
Nu blir det solen innan den försvinner! ha de gottis!

Bättre..

Nu känner jag mig lite bättre när jag vart på gymmet och rastat tankarna och tröttat ut mina små muskler igen.
jag har även fått pluggat lite idag så jag slipper göra så mycket imorgon! Jag har dock inte hunnit städa så mkt vilket jag får ta tag imorgon istället. Nu saknas bara en pling till mor & far, men känns lite sent så får ta det imorgon också.
Imorn är det även dags för besiktning av bilen, måtte den gå igenom. Själv tycker jag den går som en racer så tycker inte alls de är några problemas och lamporna fungerar allihopa. Å skulle dom påpeka något om balkarna, då ska jag giva dom på moppo. så enligt mig är bilen helt godkänd :D hoppas bara herrarna i meckarkläder tycker likaså!
Nu ska jag titta på det sista av eurovision semifinalen å hoppas det går vägen får Ernman eller vad hon heter. Sen blir det sängen för att sova och drömma söta drömmar.. God natt.

:'(

Det finns faktiskt ord som sårar, -->vilket leder till dåligt självförtroende, därför blir det träning idag med...

Gutten morgen

Pigg som en nötkärna idag ^^, NOT. jag sover nog alldeles för mycket numera, men det har blivit ett stort intresse för mig så kan inte hjälpa det. Nu blir det snart skolan, ska sitta med vår grupp i denna kurs och diskutera lite om en bok, sen blir det att sitta med en annan grupp och diskutera etiska reflektioner. yey! Sen hem och städa eftersom svärmor kommer på torsdag! ;)
Nu dricka kaffe och njuta av solskenet :) ha en fin dag allihopa :)

Göttans!

Har precis kommit hem från träningen :) hur skönt som helst (efteråt). Men lär ha en vacker träningsvärk imorgon ^^,
Annars har jag sovit ett par timmar i eftermiddag, vet inte vad som flög i mig, men en väldans trötthet satte sig över mig och jag slumrade till hela 2 timmar med katten bredvid mig :) mysigt.
Nu ska jag unna mig en banan å toppa med lite glass :P det är jag värd efter dagens gympass!
Nu sitter sven och snackar fonder och aktier igen med sin mor, detta eviga tjat om de där fonderna, de gnager i mitt huvud. ett stoooort suck, haha.
Ne nu ska jag som sagt ta mig min banan, om jag också skulle unna mig lite chokladsås tro, jag blev så värst sugen på det?! hm...

Verkligen inte sugen..

På att åka till skolan idag, hade vart otroligt skönt att få ligga kvar i sängen och sova minst två timmar till ^^, men livet är inte alltid en bädd på rosor! Det är ändå bara föreläsning från 9-12 så jag är snart hemma igen :)
Idag ska Sven börja träna på mitt gym med, så nu lär det bli mycket träning för min del när jag har någon som peppar mig. =) härligt, blir bra inför bechen 2009 ;) om man blir liggandes där nån gång i sommar förstås.
Nu ska jag koka mig ett ägg! ha de fint! tjingeling !

En glad och positiv Evelina

Tjabba tjena härliga söndag!
Härligt väder, jag har redan hunnit plugga färdigt för dagen och har resten av dagen kvar till att göra massa skojiga saker. Jag ska:

  • städa ( vilket faktiskt är kul när man är på detta humöret )
  • Så dill, gräslök och persilja
  • Ut och springa med sven
  • Fortsätta skriva lista på saker som behövs i lägenheten
  • kolla efter ny mobil

Ja nu kom jag inte på så många saker självklart men som sagt så kan jag bara göra det som faller mig in! vilket känns underbart :) Idag blir det också lite fika på balkongen om det inte är för kallt. Vi måste äta upp resterna av gårdagens kladdkaka :) mums!
Nu blir det lite mat, magen kurrar efter allt läsande!
Vad hittar ni på denna fina söndag?

haha..

Satt idag på förmiddagen och kollade igenom gamla blogginlägg på min lunarstorm som jag använde en gång i tiden. Speciellt kul var det att läsa om cypernresan då jag hade träffat Sven. haha, några citat:
 "Å så träffade jag ju en så söt pojk där :) Kär blev jag, å nu sitter jag är i stor längtan tills han kommer till mig om två veckor! känns som evigheter tills dess! Vi bor ganska långt ifrån varann tyvärr :/ så de blir ju inga direkta vardagskvällar vi kan ses på :'( Men de ska vi väl klara :)"

"LÄNGTAR tlills på torsdag! Då ska jag äntligen få träffa min sötnos! Känns som evigheter sen sist! fast de är det nästan! snart två veckor sen! urs.! Jag som trodde de skulle ta år å dar innan jag fann någon som dig! Det riktigt spritter ut i hela kroppen när jag tänker på dig! sån underbar känsla! :) "

Ja man blir ju nästan lite tåögd när man tänker tillbaks på den tiden <3 ung och dum som man brukar säga ;)
Nu blir det mys för resten av slanten ikväll, tv:n på max, god mat, godis å nåt litet glas vin förstås :)

Hoppas ni får en trevlig tjejkväll hos Josse ikväll, lite ledsen att jag inte kunde ta mig upp och vara med :'(. Men det får bli nästa gång jag kommer hem. ha de fint mina vänner! tjingen!

Lördag

God morgon vänner!
Äntligen vaknar man av att solen är framme igen, skulle aldrig kunna tro det efter nattens förbaskade regn som öste ner över oss när vi skulle hem från Lund, fy fasiken alltså. men hem kom vi. Å gårdagen var hur trevlig som helst :)
Idag blir det myskväll hemma, minns inte sist vi var hemma en lördagkväll så ska bli sjukt skönt. Nu under dagen ska vi iväg och kolla lite glasögon till S och jag ksa hämta ut kära böcker på bibblis.
Nu blir det frukost och en stor önskan om att vädret är fint heeeeeela dagen idag :) (trots megabautastora molnen)
Tjingen! ;)

benbrott

Jag sitter här och funderar lite. Ni vet ju att oftast när det till exempel dör nån på ett ålderdomshem så brukar ju oftast två till stryka med inom snar framtid, alltså 3 stycken totalt per "period". Men det jag funderar på är inte såpass allvarligt som döden, men det gäller brutna ben m.m.
Jag fick reda på för ett par dar sedan att en vän bröt nyckelbenet i söndags, igår fick jag reda på att en annan vän bröt fotleden och vem kommer härnäst?! vem blir den tredje? hemska tanke.. men bara nåt som kom upp i huvudet på mig. Så nu får ni ta det lugnt allihopa så det inte händer er något! ta hand om er!

Fredag =)

Jag gillárt ;) för det första vill jag varna alla där hemma för att åka till Gekås nu och några timmar framöver. Där är shoppinggalna skåningar och en norrlänning där nu ; ) så lämna lite space. Själv kommer jag inte längre än till Lund idag. Ska dit om en stund för att skaffa gästleg till nån nation som vi ska ut på ikväll. Samtidigt ska jag passa på att shoppa en present till födelsedagsbarnet den 17 maj ! 
Sen tillbaks till Eslöv för att träna lite och sen plugga nån timme också. Sen blir det tillbaks till Lund för att partaja lite. fartfylld dag!
Jag har hittat nån bra stavningsknapp på min dator nu så förhoppningsvis ska ni slippa min felstavningar framöver. Coolt.
Njut av solen nu medans den är framme, jag tror inte det varar så länge! å ha en bra fredag :) Tjingen!

Hej igen kära sallad...

gissa 3 ggr  vem som kommer och berättar för mig så stolt över sig själv att han har ätit ett helt salladsblad och stora lökbitar?! Jo SVEN NILSSON <3 han som är emot allt vad sallad och grönsaker innebär och jag försöker tvinga han att lära sig att äta allt möjligt :P jag kanske är på god väg att lyckas! :) så glad jag blir :) då kanske det blir lite mer sallad numera, vilket jag saknat ett tag. blir inte så ofta man ställer sig och gör det när det bara är en själv som ska äta det. Dessutom kan man börja ha grönsaker i maten snart med ! tjooohoooo :) vad stolt jag är över min fina sambo :)
Jag ville bara dela med mig av denna glada nyhet :) nu åter till tv:n och sjukhuset!
tjingen!

färdigrensat..

istället för att tråkas ut av ännu en föreläsning (som jag lika gärna kan läsa mig till) åkte jag hem och röjde ut hela garderoben och rensa bort gamla kläder som man aldrig använder! å kors vad jag fick bort mycket. Nu har jag hur mycket plats som helst över :P tänk så mycket fint jag kan köpa då =) när jag har råd förstås.
Nu väntar jag på att min snygging till kar ska komma hem och göra mig sällskap och laga lite mat med mig. Börjar redan bli hungrig.. Sen blir det nog lite annat pyssel å grejs här hemma, kan inte förstå vart jag fått all energi ifrån, men bäst att passa på medans den fortfarande är kvar. :P så nu ---> vika tvätt ! 
tjingeliiing!

Minnen..

En utav mina bästa vänners lillasyster ska åka till Agia Napa snart lästa jag på facebook av alla ställen :P. Gissa om man fick upp gamla minnen i tankarna :P jag kommer aldrig glömma den gången vi var där ! å så kär jag var när jag träffade min fina man :) fast det är jag ju fortfarande såklart :) men den där nykära känslan är ju underbar! <3 och sist men itne minst att få vara där med 12 underbara vänner gjorde absolut inte resan sämre ;) fan va great det var!
Ne nu kan jag inte sitta här och dagdrömma mig bort. ----> nu blir det skolan, man är inte så himla sugen på det idag men får ändå åka dit och ge det en chans. Längtar redan hem efter att få städa och pilla i lägenheten, jag tror jag blivit sjuk! inte alls likt mig. :P jaja! hasta la vista babes!

Massor..

Jag har hunnit med massvis med saker idag :) först har jag läst och "sammanfattat lite smått" ett kapitel i " omvårdnad i ett mångkulturellt samhälle" boken. Sen har jag vart å klippt mig, tränat, städat en massa här hemma, tvättat, pratat med mammsen och pappsen, ja massvis =)
Vi bestämde också att mammapappa ska komma ner på besök nästa söndag till Svens födelsedag :) kul :) saknar er ju därhemma så kan behöva lite besök!
Trots att jag har lite längtan efter alla er där hemifrån så har jag känt mig oerhört positiv idag :) jag riktigt sprudlar av energi och kan inte sita still utan vill göra ALLT :D haha, nu sitter Sven och sjunger nån ful låt :P ni skullehöra ^^. han är ju för sööt!
Nu ska jag göra en liten lista på vad vi behöver till vår lägenhet som vi kan köpa efter hand till hösten när jag har pengar igen :) . det är så fruktansvärt tråkigt att inte ha någonting på väggarna så nu måste vi få tummen ur röven.
Hej då sålänge :) <3

Morgonpigg katt..

Tack och lov släppte Sven ut katten vid halv 7 imorse så jag fick nån blund nu på morgonen. I natt har vart en mardrömsnatt om massa olika saker(därför har jag vaknat många gånger så är lite smått trött), fast den färskaste var om min mamma. Hon svarade inte i telefonen igår och tror det är det jag fått min dröm ifrån. Där svarade hon inte heller och fick till sist reda på att hon hade satt i halsen och dött. inget trevligt alls. Därför berättar jag min mardröm för då går den ju itne i uppfyllelse har jag hört . dessutom fick jag reda på av syster att mamma ändå inte var hemma så nu kan jag va lugn igen :) iaf så springer kattten runt och leker med nånting på golvet som irriterar mig nåt fruktansvärt, men vill ju helst att han ska få leka men snart får jag ta bort det alltså!
Idag blir det dax att börja läsa lite i boken "omvårdnad i ett mångkulturellt samhälle" trevligt.  Sen ska jag iväg och träna idag :D yey!
Jag känner mig ovanligt positiv idag. Kan det vara att jag känner att sommarlovet närmar sig tro? kom fram till igår att jag till och med slutar den 2 juni :P fast kommer inte hem tidigare till Grimmared ändå eftersom Sven inte har beställt biljett hem förrän den 6:e. Men vi ska nog se till att ha några riktigt mysiga dagar där tillsammans, fast han ska iofs jobba då. menmen.
Nu ska jag ta mitt kaffe i lugn och ro, sen ska jag fortsätta min dag med att läsa lite =)
Ha en bra dag trots det dåliga vädret! kramkram

God kvällen

Idag märkte jag att jag slått rekord med läsare ^^, hela 14 stycken! det går sakta men säkert uppåt ^^, en vacker dag kanske jag också kan bli en bra bloggare och tjäna pengar i dessa svåra studenttider. skämt och sido.
Ikväll tänkte jag faktiskt ringa hem till dig mor eftersom du glömmer det hela tiden. så nu ska jag tvinga dig att prata med mig vare sig du vill eller inte. Jag behöver faktiskt få höra era röster ibland.

Jag funderar på att börja på en ny design till min blogg också, blev så sugen när jag läste att catrine skulle göra det. Det är faktiskt riktigt kul att sitta å pilla med, å nu när man kanske möjligtvis får lite fritid över i denna kursen så kan jag ta tag i massvis med saker i mitt liv. fast jag får dock stanna i lägenheten eftersom jag är fattig som jag vet itne vad så har inte råd med nånting. fastän jag är så pank så måste jag ändå klippa mitt hår, jag står inte ut mer alltså, sen så fyller systeryster år nu i maj och även Svennis min. men det är ju faktiskt bara 20 dagar kvar tills nästa studiebidrag och lån ^^,
Have a wonderful evening! - nu ska jag vattna blommorna, damma, diska.... så bye bye!

God morgon

Inget solsken idag heller, när fan hade de tänkt att komma tillbaks och sprida lite glädje igen?
nu blir det skolan, slutar inte förrän 3. suck.

Bubbelbad

Jag kan börja med att berätta att jag slipper köpa all kurslitteratur till denna kursen.. kunde låna det på bibblan tack och lov, har verkligen inte råd att slänga pengar på onödiga böcker. Då hade jag hellre lagt pengarna på att åka hem på solbacken festen den 23 maj som jag nu missar :'( gråter floder för det. men jag har insett att det verkligen inte går. Så är det att vara student.
Idag har vi vart och storhandlat, känns toppen att ha en välfylld kyl och frys :) å vi har till och med fått städat lite idag.
Nu ska S ta hand om mig och tappar upp ett bubbelbad, känner att jag verkligen behöver det. Har känt mig lite konstig nu hela dagen, tror jag öbrjar längta efter der därhemma. skitjobbigt att tänka på. Speciellt när man vet att det är en månad kvar innan man kommer hem igen.
Förhoppningsvis går tiden fort  tills dess =) ska bli så himla göttans med sommarlov. Jag känner mig verkligen trött på att plugga just nu så orkar itne länge till. Det tar verkligen på krafterna. å tänk, sen har jag bara två år kvar :D yey! Du med Hvalgren, guud va duktiga vi är  =)
Ne nu ska jag ner i vattnet! ha en fin kväll! kram påré

=)

God morgon!
Idag vakande jag lite halvt groggy, men när jag vart uppe en stund så börjar det klarna till i knoppen igen.
Dags för skolan idag, ny kurs ska påbörjas vilket ska  bli väldigt kul jämfört med förra :D så de ska bli lite intressant å se vad som väntas nu. Har också räknat ut att idag är det exakt en månad kvar till sommarlov :P JIPPIE. Det kommer verkligen behövas för man börjar änna känna sig lite skoltrött nu.
Var inne på fc:n och såg precis att alla blev godkända på vetenskapsteoriuppgiften :P ett  glatt besked som gjorde denna dag lite bättre =)
Nu blir der brygga lite kaffe och tvinga i sig en smörgås! sen på cykeln till tåget. jag hoppas solen tittar fram idag, ser inte riktigt så ut, men jag hoppas hoppas!
Ikväll måste jag se till att träna också, det har inte hunnits med på en vecka nu typ å de känns verkligen i kroppen! å så städa också, för det blev de inget igår så nu jäklar!
Ha en bra dag allihopa =) Kramkram

söndag.. igen

Morn morn!
Jag mår faktiskt riktigt bra idag efter gårdagens partaj =) det är ju ganska positivt. Men jag har absoluti nga planer på vad jag ska hitta på idag, förutom att Sven ska tvinga ut mig och springa.
Gårdagen var görtrevlig och jag fick till och med lite nattamat innan tåget far hem :D de va längesen och ååå så gott det var med en kebabtallrik! EN RIKTIG SÅDAN! dom hade inte sån där konstig sås som tydligen resten av skåne har, så de va en 5:a på den pizzerian. Prosit. (shit vilket nysanfall jag fick, stänkte ner halva köket) haha.
Nu blir det lite frukost, magen gnäller så och sen ska jag nog städa lite idag. Sven ska ju plugga, sååå typiskt när jag för en gångs skull inte behöver göra det. menmen, thats life! trevlig söndag i alla fall :) vi hörs!

För jag är friii som en fågel

Tingaling tingaling =) god middag vänner =) här är det en glad liten tös som sitter å skriver =) tentan kändes rätt så okej idag och hoppas verkligen på ett godkänt, men vi får se hur det blir. hoppas kan vi ju göra i alla fall :)
har precis kommit in från solen, sven ligger ofrtfarande kvar på gräset men jag pallar inte. Det var inte skönt att ligga på magen, alldeles för hårt och jag solade framsidan rätt rejält igår så kunde inte sola den nu(de gör lite ajaj, man kan jämföra mig med en flugsvamp, så röd är jag.)
Ska jag vara ärlig så är jag rastlös nu, jag har vart hemma en timme + en kvart och vet absolut inte vad jag ska göra. haha, ändå rätt härligt att bara kunna göra det som faller mig in. Jag ska nog duscha av mig lite å sen mysa i sängen å slumra till en stund! Sen bär det av till Lund på galej ;) skål säger jag :D
Vad ska ni hitta på ikväll?
förresten så har jag kommit fram till att det inte blir nån solbacken för mig den 23 Maj, har absolut inte råd att åka hem denna månaden, jag gråter floder för det. Å ingen midsommarfirande blir det hemma iår heller. skulle tydligen jobba då, yeyey! men vi får ta igen allt sånt nästa år. Så jag är fängslad här nere i skåne hela maj iaf, men här händer en del roliga saker också som jag har på schemat ;) nu ska jag svabba av mig lide! ha de göttans!

bara en gång till..

ett litet klagomål till behöver jag göra gällande skolan. Tentan inför morgondagen känns verkligen skit. ÄRLIGT. Alla säger bara att man bara känner så, man kan det egentligen. men denna gången känns det fan inte så. Jag har verkligen lagt ner hela min själ för att lyckas dessa veckorna, men jag hade behövt en vecka till för att känna mig säker inför denna tentan. dessutom stör det mig sjukt mkt att jag inte fått tillbaks den gamla tentan än så jag fick se vad jag hade fel på. Men jag får ju iaf gå dit och skriva tentan imorgon å så får man hoppas på att det kommer frågor som jag kännerm ig hyffsat bra på. Så håll tummarna för mig så får vi se hur det går. Just nu, just idag, här och nu så bryr jag mig inte så jävla mkt. för jag har ingen ork kvar att bry mig, så slut är jag( jag har till och med fått tillfällig parkinson sjukdom idag, har darrat som ett jäkla asplöv vilket har irriterat mig kolosalt mycket!! ) Men så fort jag är på väg hem imorgon igen kommar jag ha sååå många krafter eftersom jag då inte längre har någoniting efter mig , fastän jag kanske får det veckan därpå. Men det spelar ingen roll. bara att få känna den där känslan igen ska bli så otroligt skönt!
dessutom blir det att fira morgonkvällen hos Catrine å Basse :) vilket jag verkligen ser fram emot =)
Nu blir det sängen och kolla vänner resten av kvällen. Jag försöker krypa ner och läsa på lite inför tentan men Sven förbjuder mig. Sååå, god natt allihopa! imorn är jag tillbaks till gamla vanliga glada Evelina som aldrig är negativ ^^, utan aaalways HAPPY =) till och med jag har saknat henne, lite jobbigt att va så jäkla bitter alltid.
som sagt tidigare, god natt.

Ny dag, nya tag.

Då var det dags att gå ut i solen dårå, å läsa lite sjukdomar! sista dagen idag innan tentan :P så de gäller att snappa upp det mesta nu! Sven är på golfbanan med syrran sin och jag ska inta min plats i solstolen här ute. Framåt eftermiddagen drar vi oss tillbaka till Eslöv och ska faktiskt ha en riktigt mysig kväll tillsammans som vi inte haft på hur länge som helst. ska bli så mysigt så :)

Jag har kollat in Er söta son nu Frida på webbisar =) så sööt! kan inte bärga mig tills jag får komma och hälsa på er om en månad! känns somm evigheter tills dess, men jag tror det går rätt fort ändå!
Ha en bra första maj allesammans!
Ciao!

RSS 2.0