Andas ut.

Då var ännu ett jobbigt moment över. Jag var verkligen kass, men tack och lov blev jag godkänd ändå. Halleluja. slipper jag oroa mig mer över det. Nu är det bara tentan kvar, fast den känns inte lika jobbig på nåt sätt. fast ändå. ja skit samma. nu ska ni slippa mitt tjat om skolan på ett tag :P jippie =)
Nu ska vi alldeles strax åka till Mölle. Hans mamma och syskon kommer inte förrän senare ikväll så Sven ska ta med mig till golfbanan för att lära mig slå lite svingar ;) Lite plugg ska hinnas med också, å morrondagen blir BARA tentaplugg och förhoppningsvis soool :)
Ha nu en riktigt bra kväll, å drick inte för mycket! vad hittar ni på därhemma förresten denna valborg? lite nyfiken:P
Ha de gottis! Puss å kramen

Idag gäller det.

Nu är det dags för slutseminarium om två timmar. Fatta att jag håller på att skita ner mig av nervositet. igår när jag la mig var jag cool lugn, men min natt har ändå inte vart bra. har vaknat typ en gång i timmen då jag drömt om artiklar och gud vete allt. Varför göra en så big deal av det hela? vi ska ju för sjuttsingen bara sitta och prata. Det värsta vore att jag blev sågad totalt, mendet får man väl leva med isåfall ;)
Jag vet att jag kan det här, men min dumma nervositet gör att jag knappt kan tala. uuuä.Måtte detta gå bra, åså bra jag kommer må efter detta. då är det bara ett moment kvar denna veckan och det är tentan på lördag. vilket känns sådär faktiskt. men det får gå som det går!
Nu blir det ett försök till frukost! sen ska jag försöka tro på mig själv :)
Ha nu en riktigt festlig valborg. Själv ska jag till Mölle senare idag på middag ikväll. resten av dan ska jag plugga. yey!
Hej då.

Hata hata hata kollektivtrafik

Nu ska jag tala om för er att jag är så sjuuuukt jävla förbannad på skånetrafiken idag. när jag gått färdigt min utbildning ska jag aldrig mer sätta mig på ett tåg. jag ska strejka!! Idag har jag fått vänta en och en halv timma på att tåget skulle komma, springa trappa upp och trappa ner för att komma till olika perronger när tåget ändrar ställe hela tiden och så kommer det inte ens en gång. När jag väl kom på tåget och vi nästan är framme i eslöv, ja då stannar de för att de inte fionns nån kontakt så tåget kan ta sig frammåt. Ja fan alltså. Nu harj ag gått miste om två timmars pluggande så jag ligger rätt så mkt efter i min planering. tack och lov gick jag upp såpass tidigt idag att jag han läsa en del på morgonen!
Men så nu måste jag sätta mig med sammanfattningen.
Hoppas er dag vart bättre än min och fortsätter vara så med!

God morgon :)

Jag vill börja med att hälsa lille Kasper välkommen ut i stora vida världen =)
Jag har sovit underbart gott inatt måste jag säg, det bästa på länge. Men så fort jag gått upp nu så får jag den där knuten i magen igen, lite rädsla inför morgondagen. Jag passar inte in att sitta så på ett seminarium, jag är så nervös för att göra bort mig, jag tror det är det som känns lite oroligt inom mig i alla fall. För vad kan det annars vara? jag vet knappt inte själv iaf.

Om två timmar ska jag befinna mig i Lund för att umgås med mina gruppmedlemmar till papret. vi ska diskutera lite bara å prata lite om tentan också. Kan va bra.
Retligt nog så är solen framme idag när man ska åka bort så då kan jagi nte utnyttja solen på balkongen. fast vi kan ju iofs sitta ute i lund :P så ska nog få lite sol idag ändå :P
jag vill också meddela att jag älskar våren <3 man blir lite pånyttkär =) i like it.
Nu blir det att läsa lite om diabetes innan jag far iväg! trevlig dag allihopa :)

Utan

Sven, tuffs, min familj, släkt och vänner hade jag aldrig klarat av det jag gett mig in på nu. det är tufft, men allt stöd och närhet gör livet lite lättare att leva. Självklart har jag ju mitt mål att bli sjuksköterska som jag siktar på, och mål är sådant man ska uppnå, jag tänker inte vika mig bara för att det krånglar en massa, man får se allt positivt runt omkring för tillfället istället. Snart är den här stressen över och man kan förhoppningsvis pusta ut lite och hoppas på att nästa kurs inte är lika svår och strssig.
Idag har jag vart uppe sen halv 8 och läst igenom alla andras arbeten som man skulle läsa på inför slutseminariumet på torsdag. Å jag måste säg att jag fakstiskt är nervös inför denna stund, fastän det egentligen inte är så farligt. Men sån är jag, jag är väldigt feg i situationer då jag själv ska behöva vara tuff. menmen, det ska väl gå bra det också. Å jag hoppas innerligt att det går bra på tentan på lördag också, men jag känner redan nu att tiden är för kort att läsa på fram tills dess. Men förhoppningsvis sammarbetar mn knopp med mig så det går bra ändå :) det värsta är ju bara att få göra om tentan ännu en gång så varför oroa sig.
Nu ska jag fortsätta med pluggandet här! Ska unna mig en sväng på gymmet idag. behöver verkligen det så jag kan koncentrera mig ordentligt på plugget efter det.
Dumt väder idag förresten, jag ade planerat att sitta ute och sola under tiden jag läste. Men så fel jag hade. jaja.
Vi hörs och ses :) kramen

Mammas älskling..

Jag har fått tillbaks min ögonsten. efter att vi vart ute och gått och letat efter Tuffs i ca 45 minuter så gav vi upp sökandet. När vi några minuter senare stod på balkongen och tittade ut så hade han kommit tillbaks :D å gissa vilka som blev glada?! viii :D fast katten blev inte lika glad när det första vi gjorde var att slänga han i badkaret och bada honom. hehe. Nu sitter han och äter, han är nog vrålhungrig när han inte vart inne på så länge.
Så nu kan jag sova gott inatt när min favorit är tillbaks :) De va bara det jag ville säga för ikväll :)
Nu väntar det lite repris på parlemantet, sen sova gott för att åter igen upp imorgon bitti tidigt för att fortsätta med de härliga studierna :) sov så gott.
God natt !

Paus.

Jag har tagit ett litet break från pluggandet just nu och kollar på sjukhuset. Efter det blir det nån timma till för min del i bokläsandet, ett måste.
Annars har dagen varit bra, fast katten har fortfarande inte kommit tillbaka. Sven släppte ut honom igår vid 9 tiden och han är fortfarande inte hemma. Jag har miljaders tankar om vad som kan ha hänt honom och jag är ute och ropar på han var femte minut. Han har inte gjort såhär innan, iaf inte här i eslöv. när han är hemma i grimmared är han ju ute flera dagar i sträck. Så jag hoppas det är så nu att han börjar känna sig hemma här också, eller så är det vårkänslor som sätter sprätt i benen på honom.

Jag sitter också här och funderar på om Frida och Karlis fått barn nu, för Frida, du svarar inte på mitt sms som jag skickade imorse, därför antar jag att du är på sjukan nu ;) All lycka till er :) och jag håller tummarna om det nu är så att ni är där..
Nu började sjukhuset igen så jag måste kuta till tv:n!
Hej då!

Pendling upp och ner

Wipedidoo. På nåt sätt så känns allt bra just nu :) jag har redan återkopplat färdigt på m:s uppgift och jag pluggar inför tentan för fullt. Just nu kännerj ag mig rätt lugn inför kommande veckan då jag försöker intala mig själv att det inte är så farligt med slutseminarium och själklart ska jag klara tentan. :P nu är min härliga positiva sida framme, kan det vara vädrets skull tro?
Min mor ringde mig igår så jag vet att de lever. äntligen.
Nu ska här packas lite inför hemresan och sedan ska jag ut i solen och fortsätta läsa om diabetes. Trots att det är en fullspäckad vecka så ser jag sjukt mycket fram emot att få gjort allt och lördag ska här firas!! då får man lite fritid igen :P JIPPIE!
ha en trevlig söndag allesammans! glöm inte att ta på er solkräm innan ni går ut i solen! den tar som attan ^^, Lovely!
Vi hörs!
Ps. kläm ut barnet nu Frida, jag orkar inte vänta mer så nyfiken jag är :P hihi! pussiluss

Älskade sol

Hello sunshine :D jag ha suttit ute i hela tre timmar nu och läst på inför tentan. Nu känns allt lite färskare i minnet och jag hoppas det fortsätter så :) solen är hur skönt som helst och jag njuter idag istället för att känna oro inför kommande veckan som annars brukar smyga på mig ibland emellanåt.
Jag efterlyser mina föräldrar, jag tror de vägrar prata med mig eftersom jag inte kan nå dom! Har ringt miljaders gånger denna veckan och inte nån gång att de svarar.  så om någon utav er därhemma ser dom så be dom ringa sin bortglömda dotter nere i skåne(som nu är i Linköping) .
Jag skakar som ett asplöv, undrar om det är för att jag suttit ute i solen så mkt nu eller om det är att jag är så hungrig. Möjligtvis kan jag ha fått parkinson- jag hoppas absolut inte på det sista alternativet.
Nu har jag haft min lilla paus, åter ut i solen och läsa om alla hjärtats sjukdomar :P yey!
Ha en solig lördag allihopa! :)

Börsen..

På väg upp mot linköping fick jag höra av min kära sambo att han tycker att mitt humör är som börsen. Det pendlar mycket upp och ner, på morgonen börjar det dåligt etc. haha säger jag. :P
Men faktiskt så är det nog sant, för just nu i denna studietid så är mitt allt i ett enda pendel nånting. mitt själförtroende å ja allt. men en vacker dag ska jag ändra på detta å kaxa upp mig tror jag allt. en dag ska jag bli vuxen ^^, inte för att alla vuxna är sådana, men jag ska bli det iaf. Nu ska jag sova. Upp i tid imorn och fortsätta plugga. livet är ljuvligt!
Natti natti!

morn morn

Stressig dag, nu packa inför linköping, om en halvtimme cykla till tåget för att vara i Lund och skriva klart vårt paper. Efter det direkt hem för att sitta i bilen fyra timmar till Linkan. Under tiden i bilen om jag kan hålla mig vaken så ska jag även plugga inför tentan då jag itne hann med det igår, tiden går så snabbt när man inte vill det. annars har hela veckan gått skitsakta enligt mig. menmen!
trevlig dag allihopa :)
Puss å kram

Tjatjing

Nu känner jag mig färdig med vetenskapsteorin :D yey! Men jag trodde jag skulle känna mig mer lättad nu men det gör jag faktiskt inte. Känner mig lite stressad över vårt paper och att jag ska hinna börja öva inför omtentan.
Idag har vi haft seminarium, intressant faktiskt. Hoppas bara man blir godkänd.
Snart ska jagtill bibblan å hämta ut en bok som vi ska ha till vårt paper imorgon, sen blir det en sväng om gymmet faktiskt idag :) behöver verkligen dit å få ut lite agressioner känner jag! å lufta tankarna lite. Sven ska gymma med mig idag, ksa bli jättekul, lite tråkigt att göra det själv som jag i vanliga fall brukar få göra.
Imorn bär det av till linköping efter vi skrivit färdigt vårt paper, å guud va skönt det ska bli med helg och kunna få sova lite längre. jag har vart helt slutkörd nu denna veckan!
Nu får jag sätta fart, har inte tid att sitta här mer! men ha en fin dag allihopa :)
jag ska hinna klippa Sven idag med förresten :P ja ni ser att här är en del kvar att göra! så bye bye!

Jippie

trots att dagen inte vart kanon då forskardagen inte var så skoj så känner jag mig ändå jäkligt lättad nu. Jag tror en liten liten polett har trillat ner nu och jag har skrivit flera meningar på min uppgift som jag igår hade kunnat ta flera timmar på mig att komma på. Jag tror det har släppt nu när jag kände att det får gå som det går. Inte för att det kanske är så vidare bra men jag får iaf ner något på pappret :) vilket gör mig stolt över mig själv :P
Men nu behöver jag snart mat för att kunna komma med några fler exempel. Ska bara vänta på min andra hälft som kommer hem om vilken minut som helst. känner att jag behöver kramas lite å få lite närhet, katten var bara social när jag kom hem men nu har han gått å lagt sig i sin kära fåtölj.
sen bara måste jag ringa hem till mammsen å pappsen. känns som evigheter sen sist jag prata med dem och vet faktiskt ärligt talat inte om de lever längre. Men det hoppas jag ju på förstås!

Det lilla minuset jag har att komma med idag är såklart vädret, lite besviken faktiskt! det var så fint imorse om jag inte minns fel men nu har det till och med gråtit en skvätt från himmelen, min sadel hade några droppar på sig annars hade jag aldrig vetat de för det syns inte på marken.
Kände lukten av nyklippt gräs innan när jag cyklade hem. guuud vad jag saknar fotbollen känner jag, speciellt vårt härliga lag. Men det finns kvar i mina minnen och när jag flyttar tillbaks till varberg och blir gammel så ska vi dra igång ett tantlag igen :D ja jag har faktiskt en del planer :P hehe.
Nu ska jag strax iväg och slamra bland köksgrytorna! idag blir det kassler med ris :) längesen!
Ha en god kväll allihopa :) jag önskar er alla glädje! Kramen

Gäsp

God morgon.
Idag känner man sig lite smått sliten, svårt att ta sig upp ur sängen.. Man är så fruktansvärt trött varje dag när det ända man gör är att ägna sig åt att plugga. Jag väntar på bättre tider som jag hoppas kommer snart.
Jag försöker ha i baktanken att jag faktiskt ska iväg och resa om några månader och om bara några veckor så är det sommarlov :) Då känns allt lite lättare :)
Idag ärdet obligatorisk forskardag i skolan, annars kan jag säg att jag fortfarande hade sovit. Sen är det etisk reflektion i en och en halv timme vad de nu ska vara bra för. Annars hade jag slutat 12 vilket hade vart väldigt skönt :P
Solen skiner idag iaf å humöret mitt ska nog bli bättre snart!
Ha en vacker dag ! bye

1 år sedan..

Idag är det ett helt år sedan vår fina farfar tog sitt sista andetag. Minns det som igår :*( men det känns ändå bra att man har alla fina minnen kvar från honom så man har något att tänka tillbaka på.

papret har gått bra idag, fortfarande lite kvar men det ska fixas på torsdag och fredag. Så nu är det åter till vetenskapsteorin som ska knåpas på :) och en massa städning! jag har haft alldeles för mycke runt omkring mig nu den senaste veckan och har glömt bort allt som har med lägenheten att göra, men nu när jag börjar komma på fötter igen så ska här skuras å dammas!

NU blir det en liten tupplur, sen hoppa på plugget igen! en kopp kaffis och en chokladboll slank ner med ;) gotti!

Helt ok

Jag mår såå mycket bättre idag än igår :) jag hoppas verkligen det går bra med vårt paper idag, så man inte behöver må dåligt över det. men de tror jag det ska göra, vi är ju 4 flitiga tjejer :P
Jag ville mest bara säga god morgon :) och hoppas ni alla får en bra solig dag :)

En gladare stund.

Nu börjar det ljusna i mitt lilla huvud. Inte för att jag tror det kommer vara så långvarit men jag har iaf fått ner ett par bokstäver till i mitt arbete vilket känns superskönt då jag stått stilla i flera timmar och bara tittat in i skärmen. Så nu är jag lite positivare och kan prata om lite gladare saker :) Kan ju börja med att min käre sambo är underbar. Han står ut med mig var dag, å mitt humör är inte alltid det lättaste vilket många vet. så S är en stjärna, som även hjälper mig att bolla med lite olika idéer vad gäller min uppgift <3
Nu ska jag ta sista skvätten cola sen blir det att gå ut med soporna! herregud vad jag har varit instängd i min lilla värld nu i flera dagar å man glömmer massa viktiga saker utanför skolan. Sånt får inte hända.
Så god kväll allihopa, nu ska jag unna mig en ledig stund ifrån studierna :) Puss å kram 

Är jag mogen nog?

Den här kursen får mig verkligen att känna mig värdelös. Just nu kretsar allt kring skolan som ni märker, men det är det ända jag tillbringar mitt liv runt just nu känns det som.  Jag fattar inte mycket utav det jag läser just nu och undrar om jag verkligen är tillräcklig mogen för att läsa till sjuksköterska? den här kursen ger mig verkligen tankar på att hoppa av, men jag har ändå börjat se ett litet ljus långt därborta i tunneln och det ger mig hoppet och styrkan att hålla mig kvar.
Men jag måste säg att det är förjäkligt att behöva känna denna panik hela tiden om att inte hinna färdigt, för det känns som om jag är så trögtänkt och det tar verkligen evigheter för mig att skriva ner saker. Är jag den ända människan på denna jord som tänker så? jag skriver som en jäkla sexåring i mitt "akademiska språk" och det känns inte alls bra. vad ska jag ta mig till? om man ändå kunde få betala för att få godkänt på en kurs och slippa göra den så hade det lätt vart värt det säger jag bara. Nu har jag haft tillräckligt lång paus, så nu måste jag återgå till min uppgift. Jag säger bara det, om två veckor!! då ska jag verkligen njuta av livet! då är det här tramset över och jag kommer må bra igen. Jag förstår inte att man kan må så dåligt över ett skolarbete, men wtf!!! men jag kan inte rå för det. det dyker upp av sig själv och ger mig så dåligt självförtroende. gaaaaaaaaaaaaaaaaaah. vad har man gjort för att färtjäna detta?

Gutten morgen

Tjabba!
Uppe tidigt idag för att vara i skolan klockan 8 och ha handledning. Känns sisådär eftersom jag sovit skitdåligt inatt, men eftersom jag sov halva dagen igår så ska jag nog orka med detta ändå. efter handledningen blir det att sitta kvar efter och skriva på vårt fina paper. ---> sen hem och skriva på nästa uppgift! jag hoppas jag kan vara så klok och bra att jag nästan fått skrivit färdigt min vetenskapsteori ikväll. då skulle jag bli lycklig.
Sen är jag väldigt sugen på att gå en lång promenad ikväll, det är så skönt att bara komma ut från lägenheten efter man har suttit halva dan å pluggat. Så fort jag kommer utanför så känns inte allt så omöjligt som det gör när man väl sitter och skriver, och frisk å luft sägs ju vara nyttigt med så ;)
Nu är det dags att packa skolväskan :P vi hörs i eftermiddag :) Trevlig dag allihopa! Kramen

jag förstår inte..

nu kommer jag och klagar igen. Men jag förstår verkligen ingenting av min kurs just nu,jag hatar den så mycket att jag inte ens känner någon lust att läsa till sjuksköterska längre så jobbigt är det. jag måste vara förbaskat trögtänkt och jag känner mig helt dum i huvudet. Tack gode gud den dagen jag blir godkänd på de här uppgifterna å aldrig mer behöver titta på dem. Tänk om det hade varit lika lätt som att sitta här och skriva om allt och inget.
jag vet redan nu att jag kommer må piss de två kommande veckorna å de är ju inget vidare att se fram emot. jag bara önskar at kursen vore över....

Dessutom har jag sån sjuk träningsvärk sen gymmet igår så jag är lika smidig som ett kylskåp idag. grrr.
Jag vill bara lägga mig ner och sova å dröma mig bort i min egna fantastiskt bra värld.
Detta var allt från mig denna stund. Nu ska jag åter dyka ner i böckerna. återkoppling skall göras också på filosofiuppgiften. yey.
hej då.

Kvällen igår

Var jättekul :) det var riktigt trevligt att umgås med tjejerna utanför skolan och även träffa deras män :P  synd bara att vi åkte hem så tidigt men så är det ibland. Det mindre bra med kvällen var att jag råkade irritera min man när vi gick mot taxin så han blev lite mindre trevlig. jag också för den delen men det redde upp sig igen ganska fort  :) tur det, det tjänar ju ingenting till att vara grinig.
Idag mår jag sisådär bra, lite skranglig i huvudet :P men det är så de ska va när man har brakat loss kvällen innan , haha.
Jag blev antagen att vara 17 år igår, inte så skoj men tror han skojade. annars får man se det som ett plus när man blir gammal att man ser ett par år yngre ut :P
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det vetenskapsteori och kanske sova middag en stund! jävligt besviken är jag på vädret idag. jag hade ju tänkt ligga å sola på balkongen men de blir inget med det.
Lite surt att WIC förlorade igår men man kan ju heller inte vinna varje gång. ne tjoflöjt! nu drar jag mig!
förresten så är jag rattnykter idag enligt vår nya alkoholmätare ^^, så nu ska jag ut och köra lite me bilen :P haha ne jag skoja bara lite! tjingeliiiing.

Jag borde inte..

sitta här och skriva, men behöver tänka på något annat i 2 minuter. Jag fick vart och tränat innan i förmiddags vilket var otroligt skönt men jag har gått och darrat som ett asplöv efter det. Jag måste vara fruktansvärt otränad :P haha.
Uppgiften går framåt, men det känns ändå inte bra. Jag känner mig så himla osäker på allting när det gäller det här med vetenskapsteori, men svärmor ställer gärna upp och diskuterar om detta ämne om jag har några frågor, vilket känns väldigt tryggt. Hon är en mycket klok kvinna :)
Nu har min man kommit hem från jobbet, liter därför jag just nu inte kan koncentrera mig på att skriva i min uppgift för jag behöver helst lugn och ro om jag ska klara av något sådant. fick suttit ute i solen idag i 1,5 timmar och pluggat lite :) mycket skönt! det var hur varmt och gott som helst :D
Nu blir det nån timmes pluggande till, sen sova middag i en kvart å sen laga mat och göra sig iordning inför kvällens partaj! skoj ska det bli :)
 Nu har förresten sven köpt en alkoholmätare. Vi diskuterade det efter påskens brakkalas att det kan vara bra att ha för vi kör ju ganska ofta dagen efter när vi vart hemma i grimmared åså, så kan vara bra att ha en sådan. Även om man inte kan förlita sig på den helt så kan man ju iaf använda den och vänta ytterligare i några timmar så borde det ju va grönt:)
 Jag sitter här och studerar min svarta katt. han är så söt min lilla baby ;P
                 
Nu hinner jag inte roa er mer vänner utan vi hörs imorgon! ta vara på denna härliga lördag :) Kramkram

Nu.

Just idag har alla känslor för den tuffa tiden i skolan krypit fram. Just nu känns allt piss, jag tror det är för att jag nyss var inne fc.n och såg vilken tid åså som jag skulle ha seminarium om filosofiuppgiften på torsdag. Jag hamande i en bra grupp, men just det här att sitta på ett seminarium och bedömas över det jag pratar om och det jag ksrivit om skrämmer skiten ur mig. Jag är redan så osäker på mig själv när det gäller skola så det räcker för min del. Jag tycker det är hemskt att behöva sitta där och prata om saker jag knappt förstår mig på, men för att en gång i tiden bli sjuksköterska så måste jag ju göra detta så det är bara att bättra på sitt lilla självförtroende å gå dit och göra sitt bästa. Mitt största problem är att jag hängt upp mig på min vetenskapsteori uppgift. de går itne alls bra, så den ska jag sittam ed nu hela förmiddagen innan sven kommer hem. Sen blir det att åka till gymmet å träna lite idag. kan jag verkligen behöva rensa lite tankar där!
Sen är de ju festligheter ikväll som gör att dagen kommer bli bra till slut :) Då kan man koppla bort skolan ett par timmar iaf :)
Nog prat om skola. kanonhärligt väder är det här idag med så plugget blir påååå BALKONGEN :P yey!
En kopp kaffe, en macka och ett tjockt litet ägg! sen så ska jag nog vara i bättre form och inställning till allt :D
Ha en mysig lördag :)

Ps. idag är det ju bara en vecka kvar till er baby tittar ut i världen vännen! jag längtar :P Jag håller tummarna för WIC uppe i stockholm idag med :) heja heja!

God eftermiddag :)

Jag strålar fortfarande av glädje. Jag vet faktiskt inte varför, för jag har en del saker som tynger mig när detgäller skolan men idag har glädjen valt att ta över det onda :) vilket lilla jag gillar :D man mår ju så mycket bättre då!
Vi fick suttit ett par timmar innan idag med vårt paper och rättat till ett par saker sedan mittseminariumet igår. Efter den trevliga stunden tänkte jag växla pengar men självklart hade de bommat igen forex bara för jag skulle dit och jag orkade inte klampa iväg till mårtenstorget. Istället gick jag och Sven och åt glass :) årets första pinnglass, min favorit Mayan mystica ;).
Sen vi kom hem så har jag vart duktig och skrivit några rader på en annan uppgift men nu har jag gett upp för idag!
Nu ska här bli mys resten av dagen :) Sven ville äta sjömannsbiff så vi ska ge oss av till affären om en stund och införskaffa oss det. så när man ändå ska ut så kan man ju passa på att ta sig en promenad i det härliga vädret :)

Så då gott folk :) då för jag önska er alla en trevlig fredagskväll! Skål <3

Good morning sunshine :)

wiiie =) kan man vara annat än glad när solen skiner så gott ute? Idag fick jag äntligen ätit min första frukost på balkongen och jag kunde knappt slita mig därifrån men det är ett måste eftersom jag ska åka vidare till Lund för att plugga om en stund.
Jag hade tänkt att hinna gå en sväng om det fina bolaget + att jag ska till forex och växla in lite gamla sedlar så jag kan tjäna en slant på det ;)
Ikväll blir det mys med Sven framför tv:n, en lugn kväll eftersom han ska upp tidigt och jobba imorgon bitti.
under tiden han är borta ska jag passa på att plugga ordentligt och även hinna med att träna. Jag har fått liggal ite lågt med träningen sen påsk i och med att det vart så mkt med skolan åså. Men imorn jäklar ska här svettas ;)
Nu längtar jag som tusan till sommarlovet! det ska bli så underbart att få ha sommarlov igen :D haha!
nu ska jag plugga nån minut till innan jag far iväg!
Ha en Härlig fredag allesammans :) Bye!

Förbaskade blåst.

Fy vad det blåser, det förstörde allt i morse + att tentan gick skit med ju. men det blev aldrig frukost på balkongen för när jag väl dukat min fina tallrik och gick ut så höll jag på att flyga ut från balkongen så mycket det blåste. Nä nu överdrev jag allt men det var så kallt så vi fick sitta inne istället. Det som såg så varmt och gott ut. Men iaf, när jag väl kom till stationen för att åka till skolan senare under förmiddagen så var det fortfarande väldigt kallt och blåsigt och just denna härliga dag så skulle tåget vara försenat en kvart så de gjorde att vi missade bussen till skolan och kom en kvart försent till vårt mittseminarium. inte för att det gjorde nåt eller så men ändå. typiskt.
Seminariumet gick bra vilket känns skönt. Men jag gillar ändå inte riktigt grejen. men måste man så måste man. det finns värre saker som väntar.
Ikväll blir det inte mycket gjort utan satsar på mycket pluggande imorgon istället.
Lördag har vi bestämt festligheter :P vilket Evelina gillar :D hihiiiii! så nu har man något at se fram emot denna dystra tid.
Nu ska jag lägga mig i sängen om hopp att få lite massage av min kära sambo, jag VERKLIGEN behöver det. jag är så steel. så nu får jag sätta igång å fjäska lite å locka in honom . haha.
Ha en fin kväll alla trots blåsten. vi ska mysa med lite film åså. de får bli det. orkar faktiskt inte gå en promenad idag när det blåser så, inte roligt då. så de får bli en annan dag! Ciao

mindre roliga nyheter..

Fick reda på tentaresultat idag. Gick inte bra vilket jag redan trodde att det inte skulle göra så jag är faktiskt för en gångs skull inte så ledsen över resultatet. Det jobbiga är bara att omtentan är den 2 maj och fram tills dess har vi redan sjukt mkt att göra. menmen! de ska nog gå bra ändå :) man får se det positivt att man lär sig det bättre om man får läsa på det en gång till :P
Idag är det mittseminarium som gäller! ska bli intressant att se hur de ska gå till..
--> nu blir det frulle på balkongen :P vi hörs!

glada nyheter :)

Fick precis ett phonecall from Johanna! Hon sade att vår vetenskapsteori som egentligen skulle vara färdig till på måndag behöv inte lämnas in förrän nästa måndag igen :P så helgen är räddad :D yey! min kväl också! men jag fick faktiskt börjat en del på uppgiften så det är ju ändå bra att ha börjat. så kan man ta lite varje dag :)
Det här verkligen lyfte min dag alltså! så glad jag känner mig nu. inte alls stressad så som jag var innan :) tänk vad så lite kan göra så mycket!
Ikväll blir det ännu en promenad runt om i Eslöv, vi var ute och gick nästan en timme igår innan vi la oss å de är såå skönt! å de ska jag verkligen bli bättre på att gå ut och gå. de gör vi alldeles för sällan!
Nu ska jag njuta resten av kvällen och glädjas åt att jag kan umgås med min sambo istället för vetenskapsteori boken!
Ha en trevlig kväll allihopa :)

God morgon

dunk dunk dunk, jag är lika pigg och gla som jag var igår. Idag vankas ännu roligare dag , massvis att göra och längtar redan tills jag får komma hem och lägga mig och sova.
Idag är det också dax att köpa nytt buss/tågkort också. gillar absolut inte det för de är ju inte gratis precis.
Min fina sambo är iaf ledig nu ett par dagar så han kommer vara hemma och ta emot mig med öppen famn varje dag (förhoppningsvis).
Nu är det dag att ta sista kaffeslurpen å sedan borsta gaddarna så man hinner cykla till tåget sedan. vore ju väldans synd att missa det ;)
Föreläsningen igår var faktiskt mycket bättre än förväntat så det ska ändå bli rätt okej idag :)
Ha en fin dag allihopa! Kram på er <3

Huvudväääärk

Mitt huvud kan inte sluta dunka så nu måste jag offra mig på att ta en huvvistablett! jag förstår inte varför, jag brukar aldrig ha huvudvärk sådär utan att jag har festat ibland :P men det är ju inte alls samma sorts huvudvärk och dessutom så har jag inte festat på ett par dagar heller.. Det är väl mitt horoskop somspökar idag för när jag läste det imorse stod det typ att min dag skulle bli dålig så man kan ju undra vad som händer härnäst ^^,
Nu är jag alldeles strax fördig med filosofi uppgiften. den blev väl sådär, svårt att veta om det blir något bra utav det eller inte. men det får bli som det blir för jag orkar inte hålla på att ändra massa nu.

Efter jag pluggat färdigt är det städning som står på listan! jippie :) sen läsa lite i min nya fina bok som jag fick hem idag. den handlar om vetenskapsteori ! tjoho!

Sven har fått reda på sitt schema över sommaren också, det krockar lite med vissa saker som jag verkligen hoppas han kan byta bort de lördagarna! vi har typ 3 helger under hela sommaren som vi har något uppboka å såklart är alla tre inprickade :P lyckat!
Jag är inte bitter om ni nu tycker att det låter så, jag är bara lite hungrig och trött  plus lite huvudvärk . Men efter lite grillat ikväll ska jag nog bli den mest positivaste människan i världen :D
Nu vill jag avsluta mitt härliga inlägg med att säga  ha en trevlig kväll :)
Hej då.

Rädda mig..

från denna hemska filosofivärld! jag har absolut inte en aning om vad jag ska skriva om och mitt uppe i allt har vi fått upp ännu en uppgift i vetenskapsteori där vi ska skriva en massa shit. Jag hari nte ens fått min bok än osm jag beställt för skitlängesen :/ jaja. Jag får väl le och se glad ut( dock lite svårt när jag vet att idag ska jag åka tillbaks till verkligheten nere i eslöv).
Katterna har inatt haft två mordförsök på migena gången vaknade jag av att min lilla katt bet mig i huvudet och skrek som en galning för han hade fastnat i elementet på nåt konstigt vis när han hoppade ner från fönstret. Det andra var syrrans katt som putta ner en kruka rätt i huvudet på mig. Tack och lov var det inte en keramik kruka utan den var flätad av nåt slag. men ändå! två gånger på en natt liksom!
--> tillbaks till folosofin!
vid femtiden åker vi nog hemmåt Eslöv igen!
bye!

WHY?

Vakna med ångest, mått piss halva dan, nu på med smilbanden igen :)
Ska först till Karlis & Frida å grilla sen blir det storstaden med resten av vännerna <3
Bye

Glad påsk!

Halloj!
Idag är det påskafton och många trevligheter ligger framför oss under dagen! Just nu sitter jag och sliter med filosofiuppgiften och blir helt förvirrad :S urs vilken bok säger jag bara. Jag längtar redan till jul då jag aldrig nånsin (hoppas jag) ska slippa höra ordet filosofi mer.
När jag sen harvarit så duktig och läst färdigt alla kapitel och skrivit ner det jag vill diskutera ska jag belönas med festligheter hos farmor ikväll :) längtar redan!
Nu vankas det strax mat för lilla maggen och sen är jag nog fit for fight med folosofin igen.

Jag vill passa på att säga Glad påsk till er alla och jag hoppas ni får en jättebra helg :) Imorn ska jag få träffa massa vänner och det längtar jag verkligen efter! Men först ska jag ha så skoj så skoj denna dag å få träffa min nästa storasyster, storebror och faster + man och mina kusiner! :D WIIIE.
Nu ska jag kila in i filosofivärlden igen :P BYE

Fyrhjuling..

Kors va längesen det var jag lekte med pappas fina leksak! Såå härligt att ut och köra i detta vädret och att köra uppe på skogen är ju det allra bästa :D
            
Jag kan ju säg att jag inte ser så värst häftig ut på den där, men jag är i alla fall en jävel på att köra den ;) det sitter långt inne i märgen.
För en stund sen fick jag äntligen äta mitt efterlängtade fläsk med löksås :D och nu är storasyster och blivande pappan här :) vi ska fortsätta spela spel! haha, vi blev alldeles betuttade i att spela sällskapsspel :) hihi
Ska gå upp en sväng till farmor sen med och skoja lite med henne, och jag ska även till farfars grav och hälsa på lite med idag hade jag tänkt! full rulle !

Cluedo

Vi köpte ett sällskapsspel på Gekås igår å ack va kul det är :) till och med mammsen och pappsen gillart! :P skojskoj! spelade hela kvällen igår och idag ska vi spela ännu en gång :)
Sitter här bredvid min skäggige man, jag får ta till rakhyveln sen å tvångsraka honom så han ser ordentlig ut till påskmiddan imorgon!
Har läst i filosofiboken några kapitel idag, trams trams trams. men de måste ju göras. Suck.
Men nu ---> SPELA CLUEDO :D
Snart kommer stora gravida syster med man och katt x2 hit och myser med oss! Grillat står det på menyn och pappa är en riktig grillmeister! så underbart gott de ska bli :D
På återseende! bye

Gekås

Turen till gekås var riktigt kul, vi fick köpt allt vi skulle ha och för en gnångs skull blev inte allt så dyrt :P då är det extra kul att handla :)
Nu ska vi strax åka in till stan och träffa Sofie och David å  gå till resebyrån och betala resan :) så skönt det ska bli att få det bokat nu ;) då har man verkligen massa saker att se fram emot hela sommaren + det extra med resan nu då :P
Efter resebyrån ska vi gå ut och käka nåt gott! sen är det hem och spela spel med mamma å pappa. Jag och sven köpte cluedo idag på gekås, så det ska vi spela´+ dricka whiskey och vin :) pappsen ville tjuvstartat med wirren redan till eftermiddagskaffet men ick sa jag eftersom vi ska iväg å köra nu! så det får bli senare ikväll! tjoohoo vänner!
Nu ska vi åka! ha en superduperbra kväll :) ni kan inte förstå hur glad jag är :)
Kraaaaaam!

jobbuppdatering.

Nu har jag pratat med bägge cheferna och nu Catrine, ska vi bli arbetskompisar på Kärråkra i sommar :)
Känns välidgt bra!
Nu ska jag och min sambo till Gekås, jag hoppas vi klarar oss både dit och hem för morronen har inte bringat nån tur alls.
För det första har katten rivit ner en glasgrej( en billig dock) som gick i tusen bitar då fick jag upp kl 6 och röja efter honom. Sen när jag ska koka härliga ägg till frukost så tappade jag ett okokt ägg i marken så fick ligga och skura efter mig själv också. Sen pricken över i.et så sparkar sven iväg kattens mat oh vattenskål så vattnet flög över hela köket ^^, haha! hur ska dagen sluta? klumpiga familjen eller vaddå?!
Lev väl! som en kär vän brukar säga ;)

Dilemma..

Jag har ett stort dilemma. innan idag ringde chefen från Kärråkra och erbjöd mig jobb där också i sommar. där jag egentligen helst ville va från allra första början :S jag vill bara inte "såra" den andra chefen som jag redan lovat att jobba hos. hur ska jag göra?! varför ska detta hända lilla mig? jag klarar inte av sånt här. nu ska jag hjälpa Sven med disken sen skaj ag sova på mitt stora dilemma och ringa bossarna imorgon bitti ! känns som om jag inte kommer få en blund i ögonen inatt, jag är alldeles för känslig för sånt här, jag borde ha lite mer kött på benen å bara göra som jag vill!
God natt! ikväll ska jag få krypa ner jämte min fina man! slippa sova ensam :) nåt positivt i denna stund.
har förresten haft svärmor och Svens syskon på besök, mycket trevligt får jag säg :)
God natt igen!

Måndag.

då var det måndag igen!  Ny vecka, ny dag - nya krafter.
Vi kom till skolan och hade vår handledning mellan 8-10. Det gick mycket bättre än vad jag hade trott och arbetet rullar på i full fart! känns verkligen kanon och jag hoppas att det fortsätter så.
Vi satt och jobbade på till kl var 14 sen åkte vi hem och jag var väl hemma strax efter tre. då slängde jag mig faktiskt i sängen en timme för jag var helt slut!
Min kväll har jag ägnat åt att stöda lägenheten, handlat mat och nu sitter jag här. Tiden rinner ju på som bara den och jag måste hinna packa idag med inför hemresan till Grimmared eftersom imorgon får jag besök av svärmor och svens syskon så då hinner vi inte med så mycket annat.
Nu ska jag slänga mig in i duschen för jag luktar inte rosor mina vänner :P hehe. Sen ska jag läsa lite i min filosofibok med hade jag tänkt ^^, och klockan är redan 20.15! så det är bäst jag sätter fart om jag ska komma i säng i någorlunda tid idag! hoppas verkligen att katten gör som jag vill idag och kommer in lite tidigare !

Grattis Josefin på 20 års dagen :) jag hoppas du haft en riktigt toppendag!
God natt vänner!

Uppe innan tuppen

Tjoohoo vad jag älskar tidiga mornar! speciellt när man ligger och sover sådär riktigt gott.
jaja, vad gör man åt saken?! jag är ju så illa tvungen att gå upp. Jag kan ju ta mig en eftermiddagslur om jag hinner med det i eftermiddag! Det gick rätt så bra att sova själv i lägenheten. Det jobbigaste är bara innan man somnat! sen så :P Katten fick jag ju jagat in vid 11 tiden i gårkväll. så han snodde en timme av min sömn. grrr.
Nästa station Skolan!
vi hörs i eftermiddag :) jag håller tummarna på att det blir en riktigt härlig och solig dag så både vi och mitt golfgäng får bra väder idag :) hej då sålänge :)

Mölle

Nu är jag hemkommen från Mölle utan mannen min. han kommer inte hem förrän på tisdag då hans familj kommer hit och hälsar på. Jag ska nog klara mig ändå, fast lite jobbigt att vara ensam när man itne är van vid det. Speciellt nätterna gillar jag inte att vara ensam! men det är väl bra att öva på de litegrann.
När vi kom till Mölle i lördags tog vi en mysig promenad och gick ner mot hamnen! det var ritkgit skönt ute :)
    
Efter promenaden blev det tacos och mys i soffan resten av kvällen, vi såg på en väldigt skum film men kommer je ihåg vad den hette.
Idag har vi vart på golfbanan mestadels utav dagen. Sven är ju nästintill golfproffs och övriga i familjen har också börjat med golf. trevlig sport. Förmiddagen var lite kylig så jag var nästan blå om läpparna, men vi åkte hem en sund och åt middag och begav oss senare tillbaks till banan för att gå runt och spela. Solen gassade på och det var riktigt skönt och kul att gå runt, fast efter 9 hål började jag bli lite rastlös. Det är säkert mycket roligare när man spelar själv, jag får ju försås inte slå där när jag knappt hållt i en golfklubba förut.

Bjuder på en härlig vårbild på min kära Sven <3
Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen men först måste jag få in katten min! det kan bli ett litet problem för han älskar att vara ute. men för mig får han inte va det under natten för jag vill ju inte vara ensam och lilla mammiga jag är j så orolig om jag inte har honom inne under natten! så kattjakt it is!
Imorn blir det skola kl 8 så upp tidigt! handledning blider det mellan 8-10 och sen ska vi sitta med vårt vetenskapliga paper :P LOVELY!
sov gott vänner! De ska även jag försöka göra här alldeles själv :S Saknar redan min Sven <3

Härlig helg!

VÄDRET ÄR JU KANON!
Igår var jag i Lund med johanna halva dan, vi åt gott på Gräddhyllan, sen en glass/milkshake på stortorget. Sedan visa hon mig runt i Lund. Jag hittar ju ingenstans där så vi gick runt och titta på olika parker och den botaniska trädgården! där var riktigt mysigt, vi var inne i växthuset där, herregud va varmt men häftigt :) jag ska absolut gå dit igen när blommorna kommer fram lite mer och det kommer gröna blad på träden! så gudomligt fint det kommer vara då :)
till slut gick vi till Stadsparken för jag ville ju såklart se stället där alla håller till under valborg och och vi passa på att ta en öl när vi ändå var där. Vi satt och stekte i solen ett bra tag, hur gött som helst! Träffa även på johannas svärmor och svärfar! mycket trevligt .

Idag bär det av till Mölle senare ikväll, men först ska jag till gymmet och greja bland maskinerna där, sen ska vi till Jysk och köpa utemöbler till balkongen :) wiie ! städa ska vi också hinna göra innan vi åker.
Sven ringde nu och sa att han snart kommer hem, han blev färdig lite tidigare på jobbet idag, så nu får jag sätta fart så jag kommer iväg och svettas lite ;)

Grattis Frida och Elof som båda fyller 21 idag :) Ni kan få en försenad födelsedagskram när jag kommer hem nästa vecka :) tihi. Imorgon fyller faster år så ett grattis till dig med om jag inte hinner skriva här innan dess :)
Ha nu en fin helg allesammans! Hej då!

Jobb i sommar!

Det är med glädje mina vänner jag stolt kan berätta att jag till slut fått ett sommarjobb! Chefen var den trevligaste jag stött på och jag tror jag kommer att trivas riktigt bra! Så nu kan jag ännu gladare säga TURKIET here I come! så jag hoppas innerligt vi får vår resa gjord :) för fy vad jag längtar :) nu kan absolut ingenting förstöra min dag, å om det nu ändå skulle vara nånting som möjligtvis förstör min dag, då ska jag giva den/det på moppo!
Nu ska jag göra nåt, men vad? ska nog läsa igenom min engelska artikel och se om den är något att ha. fick nämligen inte gjort det igår ;) Evelina är expert på att skjuta upp tråkiga saker framför sig :P
Jag ska i alla fall fira med nåt gott ikväll :) tjohoo!
Vi hörs vänner! idag ska jag även träna och utnyttja solen lite mer :) ska tillbringa hela förmiddagen på balkongen medans solen är där!  härligt :D

                                          

Fjärilar i magen..

Det får man när våren är på väg :) Även om dagen har innehållit en massa tråkiga vetenskapliga artikel sökningar som vi knappt lyckades med så kan man ändå finna det positiva i livet när det är vårigt och varmt ute :) då försvinner allt det dåliga. HÄRLIGT! :D å snart så kommer ju de gröna lööööven! I LÖVE IT!
Jag har en lång lista på vad jag ska hinna göra med idag, här ska dammsugas, diskas, läsa filosofiboken, skicka in min berättelse om förlust, kolla in den nya uppgiften och sen kolla igenom dagens ENGELSKA artiklar som vi fixat. Förstår ni hur svårt jag har det, Engelska är inte min grej vänner, det kommer ta timmar, många timmar innan jag fått fram vad artikeln handlar om ^^, men det är tid det får ta. Men gud va skönt när denna kursen är över säger jag bara!

Nu ska jag ta min nybryggda kopp kaffe och äta en bit choklad innan jag sätter igång! Jag önskar bara att solen hade vart på balkongsidan nu på eftermiddagen och inte på förmiddagen. Det är lite kallt där annars när solen inte är framme, men blir förmodligen bättre till sommaren :)
om man ändå kunde få bestämma lite när solen skulle vara framme och inte. men man kan inte få allt här i världen! 
Bye :)

Nice!

Idag har vart en underbar dag! det började med att jag skrev filosofiuppgiften så den blev färdig. Senare på eftermiddagen kom det fina vädret och jag fick ett telefonsamtal :D Det handlade om sommarjobb såklart :D här i Eslöv. så ska på "intervju" eller vad man ska kalla det på fredag morgon kl 8, vi ska träffas iaf å prata lite jag å chefen. så det känns ju toppen jämfört med gårdagen. Sen ringde Sofie och sa att hon har preliminärbokat vår resa till Turkiet :D å det kändes ju ännu bättre, då har ju vår önskan kommit ett snäpp närmre :P sen ska vi bara bestämma oss inom tio dar att det verkligen blir av! men det ska jag jädrar i mig se till att vi ska åka! det behöver jag.
Sen så har jag vart och blivit medlem på gymmet nu med :) å tränat dessutom! kan dagen bli bättre?! jo de kan den iofs :) jag ska äta varm banan med choklad å glass senare :) sen är vi på toppen!
Vi har grillat lite kyckling på vår balkong idag (ej i kolgrill eftersom man inte får göra det på balkong utan vi har en elgrill), grillkänslan var toppen, jag saknade bara att det skulle smaka grillat också :P men det kommer väl snart det med! Ska tjata på pappsen att jag vill ha grillat när jag kommer hem :P
Imorn är det dags för skolan kl 8. så det gäller att gå upp tidigt för tåget går 06.50! men vi går bara till 11 så de är ju inte hela världen!
1 april idag förresten, nån som blivit lurad? jag tror inte jag blivit det än iaf om inte Emmas sms imorse om att Rudolf hittat en Donna var en lögn ;) så fall gick jag verkligen på det, å jag är så glad för hans skull :)
För er som inte vet vem Rudolf är så är det Grimmareds fina Hjort som springer omkring där hemma. han har vart kvinnofri ett tag ser det ut som, men jag hoppas på att turen har vänt :)
Ha en solig kväll hörröni! puss å kram :)

Hopp

Idag känns allting mycket bättre, nu har jag fått sova ut, blivit pigg och glad igen :) Jag har även fått ett nytt hopp om att få ett annat sommarjobb.
Idag är det att skriva en berättelse om förlust som gäller. Jag fick adlrig gjort det igår så får börja idag. Det stora problemet är bara att komma på vad jag vill skriva om. sen ska det nog flyta på. I eftermiddag ska jag även iväg och köpa gymkort och börja träna :) heja mig! va kul det ska bli :) ser faktiskt fram emot det rätt mycket :) det var så illa längesen jag tränade ordentligt flera gånger i veckan! Har inte gjort det sen jag slutade fotbollen och då kan ju alla räkna ut att det är ett tag sen.
Om exakt en vecka och några timmar reser jag hemmåt :) wiii vad jag längtar! :D

Förresten! jag undrar en liten sak... vad menar dom med grovsopor? vi har fått en lapp på dörren att mellan 3-6 april har de ställt upp containerar som vi kan slänga grovsopor i?! är det all annan skit som vi inte typ får slänga i de vanliga soporna? som man till exempel behöver åka med till tippen annars?! jag har inte en aning! man vågar ju heller itne slänga fel eftersom de hotar med att höja hyran om inte folk skärper sig med att källsortera rätt. Vilke jag vill säga att jag och Sven gör! vi anstränger oss verkligen. Man kan bli så för bannad när man går till metallboxem till exempel, då har nån slängt i hårdplast där och såna saker. överallt lägger alla fel. jäkla folk, vad är deras problem?
Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och äta en smörgås och sedan ta tag i plugget och söka lite mer jobb tänkte jag :)
Ha en bra dag allesammans! vi får hålla tummarna på att vädret blir bättre! eller är det kanske sol hos er uppe i varberg?
RSS 2.0