Negativ - mitt andra namn. Ironi kan vara mitt tredje.

Hej!
Nu är det lördag igen och det enda jag tänker på är att det är två dagar kvar innan jag åter börjar jobba, ångest ångest. Lagom till när många andra börjar gå på semester, men så är det. Hade känts så mycket mer okej att jobba om man var ledig helgerna, vilket får mig mycket att fundera på var jag ska bli av framöver. Jobba inom landstinget? nej. Men det där att ta sig i kragen och våga göra något annat har jag lite svårt för. Ska jag studera vidare? till vad? hm..
 
veckan har gått i ilfart, det har varit Lisebergsbesök med både Lotta på Liseberg, Iggy and the stooges, åkattraktioner och spel på hjul. Igår tävlade jag och Sven i 5 kampen, gissa vem som vann ;) mee :D så jag väntar spänt på min vinst idag, vi kom överens om att förloraren införskaffar ett litet paket till vinnaren! Uteserveringar har vi testat x flera, vinet flödat, träffat en gammal kompis till Sven som också bor i Götet (vilket vi inte visste sen tidigare) så det var ett kärt återseende för de två och kul för mig med då han är himla trevlig =) blir fler ggr! Vi tackar facebook för det.
Även IKEA har vi hunnit med. finns alltid något att hitta där ;)
Nu är vi så gott som iordning i lägenheten, känns bra! så har ni vägarna förbi så tveka inte höra av er!
 
 
Eftersom mina föräldrar nuförtiden endast lever i sin husvagn runt om i Sverige på helgerna får man jaga dem för att få träffa dem. Därför blir jag och Sven campare ikväll och tar oss till Videberg (Väröbacka) där jag vistats en del som barn. Badat, solat, metat krabbor.. minnen ♥ ska änna bli lite mysigt. Får även träffa moster med man. Troligen får jag träffa några utav mina syskon samt älskade syskonbarn imorgon =) Ibland är livet grejt!
 
Skulle inte förvåna mig och mammi och pappi kör runt så här när de är äldre.. hehe
 

 
Att fokusera på positiva saker i livet istället för negativa ska bli min nya grej!
 
Trevlig helg vänner ♥♥♥
 

Midsommarhelgen

Första semesterveckan redan gjord. Det går så sjukt fort, får nästan lite ångest eftersom jag redan ska börja jobba om en vecka. Gäller att njuta av tiden och INTE tänka på jobb.
 
Veckan har varit grejt, har till och med få skymta solen ett par gånger och stekt min hud vid ett par tillfällen. gööött. Golfrundan gick ju sådär men å andra sidan har jag inte rört mina golfklubbor på två år så var rätt så väntat.
 
Midsommar firades på Öckerö =) en kanondag blev det =) avslappnat och härligt! Mycket mat. känner fortfarande ingen hunger sen den dan ^^,
 
Kommande vecka ska vi tillbaks till Dtec med bilen som vi lämnade in på polering och lackkonservering förra måndagen men bilen ser värre ut efteråt än när vi lämnade in den, inte vad man vill när man betalt flera tusentals kronor. Skvätt massa medel på plastdetaljerna dessutom som nu inte försvinner. INTE OKEJ. Enligt dem som jobbar där la de ner extra mkt tid på vår bil men jag tror de ljög oss rätt upp i ansiktet. vi får väl se, Sven ger sig inte. Han är bra i många lägen =)
 
Annars inte särskilt planerat denna vecka, hoppas verkligen på en kanonsoldag så jag kan få ligga på stranden någon gång denna sommar. väderrapporterna åker ju bergochdalbana så svårt att veta vad vädret ska bli ^^,
 
jaja, nu ska jag filosofera vidare. Kanske läsa en bok. Bra boktips?
 
 
 
 
 

SEMESTERTAJM!

Ett år har gått sen förra semestern. Ett år går rätt så fort. Blir endast två veckor iår också eftersom jag bara är sommarvikarie kunde jag inte få semester hur som helst, de två kommande veckorna var det enda jag kunde välja på å jag tar ju hellre dem än inget alls. Hade blivit tufft annars. Planerna är Mölle några dagar, tura över till Helsingör, spela lite göölf. Nice =) Sen får vi se vad som faller oss in!
 
Livet är glatt, nu känns allting bra. Jag njuter av livets goda frukter så att säga. :D Göteborg har mycket att erbjuda, känns aldrig som att jag behöver åka härifrån mer. heehe.
 
Varit å fikat med en "gammal" kollega som började på Hematologen i Lund samtidigt som jag men som efter sommaren flyttade till Göteborg. Trevligt att träffas efter så lång tid =) mycket att ta igen! :) Blir fler fikastunder och uteserveringar under sommaren!!
 
ikväll är det kvalitetstid med my maan. Trerätters och lite vin. Allt kan hända! eeeh. Har man semester får man dricka varje dag. så de så. YEY
 
Ibland är livet som en fest!
Skål på er!
 
 

Dagarna går

Nu är snart bredvidgången över på nya jobbet. Känns rätt okej faktiskt! Börjar komma in i rutinerna och känna att jag kan stå på egna ben igen ^^, Supertrevliga kollegor och hjälpsamma.
 
Vi börjar komma iordning rätt så hyffsat i lägenheten nu, har varit mycket fram och tillbaka till Eslöv för at hämta de sista prylarna och städa ut lägenheten. Nu är det såld och vi kan blicka framåt, nöja oss med ett boende. Har inte hunnit utforska staden så mycket ännu då vi varit bortresta varje helg sen vi flyttade hit. Dock är vi äntligen lediga till helgen båda två och ska göra precis vad som faller oss in, minns inte helgen vi hade likt så sist. måste varit i vintras.
 
Eftersom vi bor granne med Liseberg har vi skaffat säsongskort där, man får åka hur mycket man vill under hela sommaren samt "fri" entré. Perfekt! kan gå dit och bara åka någon enstaka attraktion och spela på något chokladhjul (som jag btw vann stjärnvinst på igår ;) . Vi ska satsa på lite Lotta på Liseberg också =)
 
Ikväll har mannen åkt ner till Skåne och hälsar på familjen. På fredag redovisar han sin uppsats och sen är skolan ett minne blott även för honom, guuuuud så skönt det ska bli! Dock får jag ångest av att tänka på att han ska va ifrån mig ett helt halvår till vintern. Kräks nästan. kanske därför jag är så känslig nu? nää . inte redan.
 
Livet är upp och ner, vissa dagar är toppen, andra önskar man att man inte var född. Det är jobbigt, men man får bita ihop. Jag kan ju, men att lita på sig själv är svårt. iaf för mig. men det borde inte vara så..
 
jaja, blodomloppet fick jag springa i måndags, var en kollega som hoppat av så jag tog hennes plats i sista stund, fick en tid på 24 min 52 sek på 5 km. Ändå rätt så nöjd =) Ska bara öva upp mig inför tjejmilen till hösten. då ska jag ju orka en hel mil ^^.
 
Nu ska jag sova. Drömma om min man, krama om min katt.
 
hej då!
RSS 2.0