Mysiga lördag :)

Ikväll är det mys som gäller :) Tre rätters middag står på menyn och en och annan drink slinker nog ner ;)
Vi gjorde en rivstart med chilikryddad ärtpuré med räkor på spett som förrätt! Trodde inte den skulle vara så god eftersom jagi nte gillar ärtor, men ack så fel jag hade :) tyckte det blev supergott! Nästa som gäller blir fläskfilé i ost och senapssås med potatis halvor i ugn till och sist men inte minst så tänkte vi avsluta med lite chokladmousse som är min favorit :) mums!
jag hoppas innerligt att melodifestivalen är något att ha idag! annars blir jag ledsen i ögat!
Ha en toppenbra kväll :)
Skål!

Välkommen underbara helg!

Idag är det fredag, vilket har känts i kroppen hela dagen :) man är liksom glad på nåt sätt när man vet att man ska vara ledig hela helgen och bara ta det lugnt, göra det som passar en!
Så ikväll blir det let's dance med ett glas vin och godis och chips så klart :P ska även vara lite nyttig idag och lägga till lite morötter till dippen! Tacos står på menyn, vilket jag ska tillaga alldeles strax! är så fruktansvärt hungrig och maggen skriiiker efter käk! 
Praktiken har vart störtskön idag, slutade häftigt vill jag säg :P Ann är såå häftig! diggar henne rejält!
Tjo flöjt! imorgon "flyttar" Catrine å hennes gubbe till nya lyan :) renoveringen börjar iaf och jag håller tummarna för dem :) är även väldigt glaad för deas skull! Jobba på bara:)
Nu får jag dra mig till grytorna ;)
Ha en sjukt bra fredagskväll :) och ta hand om er, nära och kära!
Hej då!

Regnet öser ner över Eslöv..

Här sitter jag och min sambo och myser med varsin mugg kaffe och äter lite choklad!(nyttig sådan vill jag tillägga, jag äter då inget dåligt snask mitt i veckan inte ;) ) Det var tänkt att vi skulle vart ute på en joggingtur, men när man tittar ut genom fönstret så får man ingen lust alls till det i detta höstliknande väder. Men det är ett plus i alla fall att det inte snöar ändå!
Min dag har bestått av ett case på tre timmar vilket kändes lite segt även idag, men är man tvungen att gå dit så är man! Man vill ju inte få en extra uppgift över sig. Annars har jag sovit middag i två timmar ^^, älskar att sova! så hiiimla skönt :P speciellt när jag vet att sven får sitta uppe och plugga ^^,
Nu blir det snart dags att tvinga sig ut i regnet ändå och gå till affären! Skönt att få lite luft också , det finns ju ändå paraply så visst ska vi klara oss :) grattis i förskott Thomas! du har väl inte fått 30 års kris än? hihi.
Ha de gott vänner!
Bye!

Dumma semlor

de var ju slut igår när jag kom till affären. Det blev en liten tår i ögat. Menmen, vad ksa man göra? jag köpte en chokladbiskvi istället, den gick ner den med :) Men lite besviken blev jag allt, jag hade ju ändå gått och tänkt på min semla hela dagen. Kanske kan ta en till helgen istället :)
Idag ska jag jobba kväll, så ska nu sitta med en caseuppgift som handlar om typ II diabetes. Sen blir det som sagt praktik, kem och sova sen och upp igen i morgon bitti för att sitta i tre timmar och diskutera om den här diabetesen. sen är jag ledig resten av dagen imorn :) känns rätt gott! Sen så jobbar jag fredag dag och är sen ledig resten av helgen :) ännu bättre! ska försöka handla gardiner då, Sven är ändå inte hemma så jag kan välja precis vad jag vill ^^, hihi.
Oj, nu kom jag på att jag måste läsa en artikel inför morgondagen också! bäst att jag gör det nu så den inte glöms!
Hoopas ni får en fin dag =)
Ciao!

Fettisdagen!

skickade just ett sms till Sven och frågade om vi ska käka nån semla ikväll! Det är ju trots allt fettisdagen idag :)
 Han var lika sugen som jag så semla it is! mums!
Idag är det skoltajm, så har suttit här å fixat min uppgift jag ska lämna in idag, hoppade även över första lektionen eftersom jag inte har lust med tre timmars hål efter den! Men det är för mig en överraskning vad vi ska ha på nästa lektion! hari nte en aning, så hoppas det blir nåt intressant iaf!
Vår katt är en riktig mammagris, värre en vanligt! vet inte vad som flugit i honom när vi vart hemma i Grimmared! men mysigt är det :)
Ne nu får jag ofrtsätta med nästa uppgift som jag har till på torsdag! mkt att stå i nu ;) 
Ha  de gott folks! trevlig dag :) solen skiner så underbart gott idag , så ta vara på tiden och gå ut en sväng :)
ciao! 

Rörig dag

God dagens!
Hur är det med er idag? själv är jag lite snurrig i huvudet idag pga en rörig dag på praktiken. dagen började kanonbra med två lyckade provtagningar idag som jag är riktigt stolt över mig själv, men sen gick det mindre bra då jag misslyckades med en pvk sättning! Sen skrämmer läkaren ihjäl mig då hon börjar ställa massa frågor till mig som om jag skulle kunna svara på allt det, men min handledare tog sedan tag i det och pratade med läkaren om att jag bara var kurs 6 student. Läkaren ville dock inget illa utan bara hjälpa mig, så det hela handlar väl om missförstånd eller nåt. Men iaf så var läkaren märklig tyckerj ag allt, ingen vidare bra attityd från min sida, inga bra vibbar.
Sen hände det massa röriga saker så jag blev helt rörig i mitt huvud! ja ni hör ju så snurrigt det låter, vi lämnar det och går till mitt skolarbete. Håller på med en etikuppgift som ska in imorgon, snart klar!! äntligen, är så seg så vet kanppt vad jag heter, men hoppas uppgiften blir ok iaf!
egentligen ska jag vara i skolan kl 9 imorgon bitti då vi ska ha en lektion mellan 9-10. Sorry, men jag hoppar den, nästa lektion börjar inte förrän kl 13 å tre timmars hål orkar jag inte sitta å ha när man itne har nååånting att göra i skolan. så nepp, jag ska ändå vara i skolan till halv 5 eftersom min grupp ska ha etikhandledning mellan 15-16.30 medans alla andra grupper har det på förmiddagen menllan 10.30-12-00. lite mer meningsfullt för dem att gå på första föreläsningen! de slutar ju ändå kl 15 sen! ja nog om tider här! nu ska jag fixa lite käk sen blir det tv och sedan sängen! är dödstrött!
Tack för att ni tog er tid att läsa om min härliga dag! Hoppas er har vart lika underbar :)
Sköt om er!
Kraam

Mina vänner..

Kvällen igår var toppen, vi var bjudna till Emelie på "avskedsfest" eller vad man ska kalla det. Hon ska åka och vara Au pair i USA ett år nu. Hoppas du får det underbart vännen! Iaf så hade jag jättekul på festen, dock lite synd att alla åkte innåt stan sen å ja och tråkiga Sven åkte hemmåt istället, men Oscars är inget för mig. Jag platsar inte där inne, men men, jag gjorde ett tappert försök att få alla stanna kvar men icke! Emma den stackarn fick också åka med hem då hon hade tappat sin legitimation i bilen vi åkte in i, lite surt! men å andra sidan så mår hon säkerligen bättre idag än vad vissa andra gör! haha. ock var det inget bra väder att i igår, men min snälla lillebror ställde upp och hämtade oss! tack för det! Jävla snö btw.
Nu är mina systrar här så hela familjen är samlad :) mkt trevligt! inte varje dag detta sker! sen hoppas jag på att få träffa Karlis och Frida en snabbis innan vi åker hem ikväll! och så hoppas jag verkligen att vi hittar vår katt, han var inne 5 minuter igår, sen har han inte vart inne sen vi kom i fredas eftermiddag! Cheeesus! min älskling vill jag ju inte åka utan! så får ut å gå skallgång senare! passar j bra när hela familjen är samlad ;)
Ha en fin söndag alla!
ciao!

Bakis

de är fan inte sant. Jag är så klen i min kropp idag eftersom vinet tog överhand inatt. shit va gott det är, men ibland går det lite över styr! Jag är inte riktigt fit for fight än iaf! haha :P Men en supertrevlig vkäll hade jag i alla fall :) Tack för det David och Sofie! Hoppas jag hinner nyktra till te nästa kalas ikväll bara, ögonen mina är ej vackra!
Förresten så fick jag världens trevligaste gästboksinlägg igår på min bilddagbok ! det stod hur ful jag var och en sån cpfitta jag var ocskå! sjukt trevligt! en anmälning blev det på de! kändes inte allt för trevligt, kan inte tro att jag gjort någon nåt så ont att de vill säga något sådant till mig! urs och fy för det! Nu ska jag sova lite middag så jag orkar med kvällen!
Ha de gott vänner! ser ni min katt nånstans så kan ni ju säg till, saknar honom ! han har vart ute ända sen igår eftermiddag! Han gillar verkligen luften här :P hihi!
Kram på er!

Ingen go väckning :@

Vaknade klockan 5 på morgonen på grund av att de skottar snö här utanför med sin lilla traktor! gaah, ingen härlig väckning vill jag lova! man blir lite förbannad, men kan ju inte göra så mkt åt saken, de måste ju skottas så! men urs vad man kan bli på grinigt humör pga av sånt! men grinig är jag inte idag förstås :P Har precis plattat håret eftersom jag vaknade med en så fruktansvärt ful morgonfrissa då jag duschade igår efter jag kom hem från praktiken och la mig med blött hår! det vet ju alla tjejer åtminstone med långt hår hur det kan se ut på morronen då! haha :P
I alla fall så ska jag på "arbetsintervju" nu kl 10 på Kärråkra kallas det för! Berättar mer om det senare!
Jag vill tillägga att jag har ungefär 5 minuters bilväg dit bara, kan cykla om jag vill :P inte varje dag jag har kunnat göra det till ett jobb! haha!
ja efter intervjun så ska jag hem hit en liten snabbis och laga mat, sen ska jag och Sven käka och efter det bär det av till Grimmared som jag tjatat om så många gånger nu så ni är väl trött på de nu! haha, men jag ser fram emot det fruktansvärt mycket! ska överraska farmor lite, tror inte hon vet att jag kommer idag, occ o hon skulle veta det så vet hon iaf inte att jag kommer hem såpass tidigt idag minsann!
Ikväll efter vi våldgästat farmor bär det av in mit varberg och Ha en myskväll med David och Sofie :) Ser jag fram emot! och imorgon kväll får vi träffa ytterligare massa vänner :) vilket ska bli underbart kul det också!
Ha nu en toppenbra dag! Nu måste jag packa lite :)
Ciao!

Goddagens!

För det första får ni inte tro att min blogg ska se ut såhär. Det är bara tillfälligt! jag håller nämligen på att lära mig hur man gör litegrann! men det tar en fruktansvärt lång tid! tjo! men en gång i tiden ska det nog bli bra :) Väldigt kul att pilla med i alla fall.
Idag har jag haft sovmorgon, OTROOOLIGT skönt! Sen ska jag praktisera kväll med favorisköterskan som vanligt ;) trivs så bra med henne så det är inte klookt! Hoppas på en händelserik kväll och att jag ska lära mig tänka lite med!

Denna förbaskade snö går mig på nerverna nu, det kommer bara mer och mer, den ska ju försvinna mer och mer enligt mig!! Jag vill ha vår, julen är ju över då kunde minsann snön inte hålla sig framme! det är säkert för att jag inte fått ner julgardinen i köket ännu (eftersom det är så svårt att få tag på en sådan lång kappa har jag inte hunnit fixa någon än) som snön jävlas med mig och kommer fram!
Snart ska jag slänga i mit lite käk, Spagetti a lá Lady & Luffsen hade jag tänkt mig, mkt avancerad mat! ^^,
Sen blir det dax att packa inför hemresan imorgon :D Grimmared here we come :D
Ja detta var lite från mig denna underbart snöiga dag :)
Ha det vackert!
Ciao!

Positivt tänkande.. eller inte.

Jag tror faktiskt ärligt talat att jag är dum i huvudet på nåt sätt. I alla fall är inte min hjärna som den borde vara. Känns som om jag inte kommer ihåg nånting, känner mig inget vidare smart över huvudtaget, och jag är en riktigt jäkla fegis!! jag går liksom och lever i min egna lilla bubbla.
Har fått en släng av negativt tänkande ikväll, får sådana vändor ibland, inga trevliga stunder tyvärr!
Min praktikdag har gått rätt så bra idag i alla fall(tycker jag själv), blev tyvär ingen handledardag idag som det skulle varit, handledaren fick hoppa in och ta ett jobbpass eftersom en annan var sjuk, så jag gick med min vanliga favoritsköterska istället, vilket inte gjorde mig så mkt, men hade vart bra å ha den där stickdagen ändå, känner verkligen att det behövs! dessutom skulle vi gått igenom lite journalgrejer också, men det får som sagt bli en annan dag.
indre än 2 dagar kvar till grimmared nu! I verkligen need to komma hem, så jag kan ladda upp mina batterier igen!
Det tar så fruktansvärt mycket på krafterna att längta hem!! Synd bara att man hinner vara hemma över helgen, men vad gör man?! till sommaren blir det några fler dagar iaf :)
Nu ska jag plugga litegrann ! har en liten uppgift at göra till etikhandledningen nästa vecka!
 Ha de fint folket!
Bye!

En glad prick

Är jag idag :) Lever fortfarande på lyckan av mitt lyckande med tentan :) hihi, och så är jag självklart glad för att det är så få dagar kvar tills jag ska åka hem :)
Idag har jag praktiserat dagtur, och det har vart jättekul idag :) har gått med favoritsköterskan och även en kanonduktig student som går kurs 16, Emelie är hennes namn! =) dock har mina venprover idag inte gått jättebra, men det är ju övning som ger färdighet! haha. stackars patienter egentligen, men tur att de så gärna ställer upp för en!
Imron blir det mer övning på att sticka patienterna, både jag och Catrine ska gå med vår handledare imorgon och sticka alla patienterna på avdelningen :P wooho, ne inte alla men iaf de som ska tas prover på! sticka sticka sticka! mohahaha! Kul är det, speciellt om man lyckas ;) men inte alltid lätt att vara nybörjare på de där när det bara är äldre på avdelningen, de harin te allt för lätta kärl ibland! menmen!
har bestämt mig för att lära mig att designa min blogg, gick åt hel*ete idag kan jag säg. la ner det projektet för dagen efter att det itne riktigt gick som jag ville. men skam den som ger sig! inte ger jag upp i första taget ! vi får väl se om några år hur långt jag kommit^^, hihi.
Ne tjoflöjt nu måste ja börja på maten, magen kurrar som vanligt efter mat!
Vi hörs och ses! Ha en underbar kväll =)
Ciao!

Det är inte sant!

det var min första tanke när jag kollade in tentaresultaten idag!
När jag såg att de kommit in så började hjärtat slå nåt så fruktansvärt mkt som det alltid gör när ja ska kolla resultat! å när jag ser att det står G under mitt personnummer så blev jag alldeles till mig av glädje :) all den tiden man lagt på att plugga gjorde bra resultat :D Är så stolt över mig själv :) inte varje dag det går så här bra för mig! men vilken otroligt bra känsla :) detta ska firas! Jippie :)
Nu ser jag riktigt mkt fram emot helgen! för då jäklar ska de firas lite extra ;) och så får jag ju träffa min familj och mina underbara vänner <3
Vi hörs och ses =)
Ciao!

Kan inte sitta still!!!

Nu, NU vill jag ha reda på tentan, orkari nte vänta en dag till alltså! även om jag nu skulle bli underkänd, vilket jag tror att jag blir men blir superlycklig om jag klarar den, så är det iaf skönt att ha fått reda på hur det nu blir så man kan ställa in sig på vad som händer och att man får reda på när omtentan nu blir(eftersom ingen har en aning och vi har diskuterat det fram och tillbaks) .
Idag har vi haft case, det handlade om ortopedi och min casegrupp består då av oss som praktiserar på hässleholms sjukhus! trevlig träff, inte så farligt som jag trodde, utan vi satt mest och diskuterade hot och dit om olika saker..
Nu är jag iaf ledig resten av dagen och tänkte tillbringa den i sängen och katten som sällskap och tv:n på :) slumra till en stund eftersom jag är väldigt trött, en matbit ska jag få i mig nu innan jag lägger mig i sängen förstås, sen ska jag såklart logga in femtielva gånger på FC:n för å kolla om resultaten på tentan kommit upp! tjo! Sven kommerinte hem förrän sent ikväll så får vara ensam hela dan :/ menmen, kan va rätt skönt det med ibland ;) hihi.
Till helgen blir det att åka hem, tidigt på fredag efter jag vart på kärråkra och pratat med bossen om sommarjobb :) ska bli intressant! :D hoppas verkligen jag får det! Sen så bär det av till GRIMMARED :P ska snacka så mkt skit med farmor så jagi nte kommer ha någon röst kvar!! som jag saknat henne, er andra också för den delen, men farmor, min kära farmor, jag bodde ju ändå med henne innan så visst har det vart tomt utan henne våningen under här!
ne nu får jag ta tag i mina viktiga saker här, ska en snabb sväng om affären också och kolla så verkligen Arla mjölken finns kvar på hyllorna ;) haha! Ha en bra dag allesammans!
Bye!

Talsvårigheter..

jag har jäkligt svårt för att prata med vissa patienter, jag blir helt stum! varför?! vissa går hur bra som helst, men andra inte, det blir sån obekväm tystnad! så nåt fel måste de va på mig, kan ju hoppas att det släpper snart!
Annars så har praktiken vart jättekul idag :) har gått med sjuksköterskan hela kvällen och hon är hel skön :) känner mig trygg med henne! så har gett några patienter antibiotika, delat mediciner å massa annat skoj :) kvällen har gått hur fort som helst :) det enda tråkiga är ju att vinterkräkis fortfarande håller på, urs!!
Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova en stund tänkte jag, upp imron bitti igen och ha Case mellan 9-12. får väl se hur det går :S
God nattis!
ciao

Det känns inte normalt...

att behöva gå upp såhär tidigt ! urs. menmen, å dessutom är det 10 minus på köpet och jag ksa köra bil idag. Har inte kört på evigheter dessutom. Hehe, jag har lite svårt föra tt vara positiv så här tidigt på morgonen då man helst bara vill sova. Ne nu ska jag dricka mitt kaffe, bre ett par smörgåsar och köra till Hässleholm. de tar ungefär 45 minuter, tåget går nämligen inte såhär tidigt på helgen så jag måste köra. :D LOVELY!
Men ikväll blire mys iaf :) ska sova lite middag bara när jag kommer hem så är jag pigg som katten sen och orkar sitta uppe ikväll. Praktiserar imorgon kväll sen så är ju ändå rätt skönt så man kan ha öite fritid och sitta uppe ikväll och ge melodifestivalen en ny chans! :)
Glad alla hjärtans dag! vi hörs :)
Ciao!

Solen skiner

i Eslöv idag :) härligt väder! Här sitter jag med mitt morgonkaffe och segar! om nån månad eller två kan man till och med sitta på balkongen och dricka morgonkaffe :) gud vad jag längtar! 
Idag ska jag faktiskt ut och springa en sväng, måste komma igång! å de är ju perfekt en sådan här solig dag :)
jag har en liten lista på vad jag ska hinna med idag. Jag och Sven ska sitta ner och bestämma vad vi ska laga för god mat imorgon kväll, vi bestämde som så att vi ska laga tre rätters middag och dricka lite vin till istället för att gå ut och äta denna gången. Mysigt :) . Iaf så ska jag ju som sagt ut och springa med, och sen tvätta lite tänkte jag, och så ska jag göra färdigt mitt Case som vi ska ha på måndag. Praktiserar ju både imogon och på söndag så kan va skönt att ha det färdigt idag så man slipper tänka på det i helgen.
Sven ska förresten jobba imorgon :) han har fått ett jobb i Lund som lastbilschaufför. Han ska köra för skogaholms och Fazer tror jag det var, så nu ska han köra varannan lördag fram till sommaren! ganska bra att få tjäna några extra kronor i månaden! behövs ju kan man säga när studiebidraget och lånet inte är så stort.
Vad ska ni hitta på på alla hjärtans dag?
Ha en bra dag allesammans! vi hörs!
Ciao!

Evelina..

Har namnsdag idag =) och en glömsk pojkvän när det gäller datum^^, jag fick ritkigt locka ur det ur han för att han skulle komma fram till att det var min lilla dag idag. Inte för att jag firar den med nåt speciellt men ett grattis är väl inte för mycket begärt från honom ;) hihi. Jag påminde ändå honom innan i veckan!
jappjapp, va inne å kolla om tenta resultaten hade kommit in men icke. Hade vart skönt att få se resultaten!
Idag ska jag till skolan en sväng, vi ska ha etikhandledning som är obligatoriskt så bäst att inte missa det, men det varar bara 1,5 timmar så lägger mer til på att åka tåg för att komma dit och hem än vad jag är i skolan. känns lite sisådär, men vad gör man?
Jag har även drömt konstiga drömmar nu de senaste två nätterna, vet inte vad som har flugit i mig? å Catrine, de är du som är i mina drömmar. Jag får berätta om dom på lördag om jag kommer ihåg dem då! haha.
Nu ska jag ta mig något att äta! magen kurrar!
Ha en bra dag allesammans!
Ciao

Äntligen Arla till Eslöv :)

Tjohoo! som några utav er vet(min familj iaf haha) så har jag ju levt på min arlamjölk där hemma i Grimmis! å när vi flyttade hit till Eslöv så hade dom banne mig inte det i nån utav affärerna här, (möjligtvis kvantum men där handlar vi aldrig eftersom det blir så långt att gå) men iaf, så mitt i mitt hemlängtande nu så var vi och handlade på netto här brevid å gissa vad som stod på hyllan där!! GISSA! :D Arla mjöööölk:D min älskade ko!  Skånemejerier kan dra sig där bak! 3 % mjölk ska vara RÖD förpackning och inte gul. hihi. Ville bara dela med mig av mina glada nyheter och hoppas att det förblir såhär :) så de inte bara är nåt tillfälligt!
Nu blir det till att laga lite mat, hemmagjorda hamburgare me lite pommes står det på vår meny idag! :) sen blir det att kolla på arga snickaren medans sven ska sy lite grann ^^, hihi.
Ciao!

Snöö

Nej se de snöar nej se de snöar de va väl roligt HURRA! eller inte. det slutar ju fasen aldrig snöa! jag vill ha våår!!
Nu är här snart två meter snö så jag ser knappt utanför rutan ^^, lite smått överdrivet kanske men nästan ändå sant.
Idag är jag ledig, även imorgon och på fredag, men imorn blir det skolan en sväng eftersom vi ska ha omvårdnadshandledning. helt ok. Sven slutar inte förrän 17.00 idag så givetvis får jag vara ensam hela långa dan, vilket gör mig väldigt rastlös. man är så van vid att alltid ha något att plugga på när man är hemma, men icke.
Va på aktiv igår (ett gym)och tänkte fråga lite om priser och så eftersom det inte fanns ute på hemsidan, men då var jag tvungen att gå på ett " hälsomöte" med en kille innan jag kunde få priser. japp de gjorde jag ju med, och gissa vad priset var i månaden?! 449 spänn. å jag är student?! hur tror dom att man kan ha råd med det när man är student? å det stod på hemsidan att de hade kraftig rabatt för studerande med mecenatkort. tss. annars verkar det vara ett jättebra ställe, men tyvär något dyrt för min del! Jag får väl bli en soffpotatis isället, men jag behöver verkligen komma igång å träna! man vill ju inte sluta som en bulle i sitt liv! ;) mm va sugen jag blev på bullar! mumsi! fast först får jag väl trycka i mig lite frukost, å de ska jag sysselsätta mig med nu!
Ha en bra dag vänner :) ciao!

Hemlängtan?

Jag undrar om inte det är lite hemlängtan jag känner inom mig! Vi var lite deppiga både jag och Sven igår.
kanske inte så konstigt att man har lite hemlängtan ibland eftersom vi inte direkt umgås med några utanför skolan och så :/ känner ju inte en kotte här i Eslöv heller så ibland känner man sig lite ensam på nåt sätt, svårt att förklara!
iaf så är det ju mindre än två veckor kvar tills vi kommer hem till lilla Grimmared :) Har snart itne vart hemma på 2 månader, största uppehållet jag haft hemifrån någonsiiiin!
Annars så är det iaf praktik som gäller idag :) börjar kl 14 och går till 22.00. är hemma vid 23 och sen är det hopp i säng och upp igen 5.00 för att ha dagpass på praktiken! tjo! men kul är det :) Hoppas verkligen att kräksjukan är över där så att det har kommit in fler patienter.
Nu blir det lite käk för min del, passar på att äta fläsk med löksås medans Sven inte är hemma för han är inte så förtjust i det men en annan älskar det ;) yey!
Ska föresten nog äntligen börja träna å gymma lite nu! har hittat ett gym här i eslöv som jag är lite smått intresserad av! ska dock kolla upp lite priser och så först :P men iaf så ska de bli skönt att komma igång å träna lite så man har fin kropp inför beachen -09 haha =D
ha de toppen! tänker på er därhemma <3
Kramiiis

Tenten äntligen skriven!

Igår fick vi äntligen gjort den individuella tentan i anatomi och fysiologi! känns väl sådär får jag säg, det finns ett litet hopp om att jag klarat det, men ska inte hoppas för mkt , lutar nog mer åt underkänt. bättre att tro det så blir man ju väldigt positivt överraskad om man nu blir godkänd ;)
Igår kväll hade jag och Sven en hemmakväll som vanligt, händer itne så speciellt mkt här i Eslöv när man inte känner så många. Men iaf så kolla vi på melodifestivalen, vilket jag inte tyckte var så bra igår, eller Alcazar var ju klart bäst men uggla låten var ju så förbaaaaaskat dålig!! Lite vin och god mat blev det förstås också :)
Idag har vi bara latat oss, eller jag har gjort det iaf, sven har pluggat en del, men nu på eftermiddagen har vi roat oss med lite spel och ska snart ut och gå en promenix! Sen blir det mat igen och lite film! sen sovdags, upp imorgon på praktik igen :D fast ska jobba kväll så börjar itne förrän 14.00. rätt skönt med lite sovmorgon :)
yäyä!
Nu har inte jag så mkt mer på hjärtat! jag återkommer en annan dag! Ha de toppen!
Take care <3

Vinterkräksjuka

Hej alla glada människor :)
Ville bara säg att praktiken är riktigt skoj, trivs jättebra! de är otroligt snälla på avdelningen och tar väl hand om oss!
men det är en sak som varken jag eller nån annan tycker om, och det gäller då såklart vinterkräksjuka! Detta har börjat på vår avdelning idag och jag är sååå rädd för att bli smittad. Det kan jag ju inte bli nu när jag ska skriva vår viktiga tenta på lördag, jag har inte råd att mista ännu en chans !! så peppar peppar!
Nu jobbar jag bara morgondagen också, sen är jag ledig, fredag lördag söndag! skönt  :) efter tentan på lördag ska jag fira ordentligt och kännal ite frihet :P haha! ska bli så skönt att bara få den gjord, men fram tills dess är det bara att plugga plugga plugga! så nu ska jag sätta mig ner igen och läsa läsa läsa!

ha det gott vänner :) vi hörs och ses! förresten så är det inte länge kvar tills jag kommer hem till grimmared igen :) Evelina längtar :D
bye!

Praktiken börjar imorgon :D

för det första vill jag säga att jag hade en jättetrevlig kväll igår då Hvalgren, Tias, Benny och Sofie var här :) och sen så kan jag meddela att resten av helgen har jag och Sven pluggat! har sammanfattat färdigt hela anatomi o fysiologiboken nu! ÄNTLIGEN!. de va det!
Har ni haft en bra helg annars?

Imorgon börjar vår praktik! jag är faktiskt lite smått nervös, men tycker samtidigt att det ska bli väldigt kul och intressant :P
Jag är superglad att jag och Catrine ska vara på samma avdeling, hon är en sån härlig prick! Mycket roligare än att komma med nån man knappt känner i klassen. så nu håller jag tummarna för att alla ska trivas på sina praktikplatser och att alla får bra handledare :) vilket jag tror alla kommer få :)

jappjapp! ha de göttans! så hörs vi ;)
RSS 2.0