Grönt kort!

ÄNTLIGEN!

Nu får ni äntligen slippa mitt golftjat. Sista ggn idag ;) Efter allt slit jag gjort på golfbanan så har jag idag finally fått mitt gröna kort! Det var blod svett och tårar men skam den som ger sig ;) LYCKLIG ÄR JAG! (sven med för den delen för nu slipper han äntligen att få springa med mig på korthålsabanan, i stället ska vi ut och kämpa på stora banan. Det blir ett nytt äventyr det ;)

Eftersom jag har min lediga dag imorgon så får jag lov att fira med ett glas vin idag :)

Annars så är här ganska slitet. Är fruktansvärt trött i min kropp eftersom man inte hunnit vila upp sig sen helgens bravader samt att jag börjar känna lite kli i halsen och har en ack så öm kropp. Men bit ihop!

Jobbet går kalasbra och jag trivs som fisken i vattnet :)

Ja, kort och gott :) hoppas allt är bra med er också!

Natti natti!

Glad midsommar allihopa <3

SKÅL!

Jag lever.

Hallå hallå!

De var inte igår man satt här och skrev precis. Men har haft fullt upp hela veckan lång. Jobb, golf, vänner på besök. Har vart en riktig kanonbra vecka, och det bästa är att jag tror att den kommande veckan kommer bli till och med snäppet bättre ;) ååh va kul :D

Jobbet går bra, tycker jag själv iaf. Man börjar komma in i det lite nu, fast fortfarande lite småsaker som jag behöver lära mig, såsom amningsteknik och allt de där. Man får så många frågor, å jag är ju inget proffs precis ^^, men tillsammans brukar vi få det att fungera trots allt ! Har bredvidgång denna veckan också så känns bra.

Golfen går också kanon. Idag spelade både jag och Sven vår bästa runda hittills för iår  :) så fortsätter jag såhär så får jag snart mitt gröna kort :) Det gäller att behålla lugnet när det går lite sämre och tänka positivt & inte STRESSA:) de lärde min PRO mig i torsdags, å ända sen dess har det gått riktigt bra.  Till och med jag och sven var sams hela banan runt idag :) haha

I helgen har David och Sofie vart på besök, å igår åkte vi över till Tyskland en sväng för att fylla på förrådet så vi klarar oss över sommaren. En riktigt trevligt tur :) dock var man väldigt trött när vi landa hemma igen runt 23 tiden.

Imorn väntar en C-tur (kvällstur för den som inte vet) och därför ska jag passa på att åka till golfbanan imorgon igen och skaffa medlemskap i klubben och sedan träna. På torsdag drar vi upp till Grimmared vilket jag verkligen ser fram emot :) wiihiii :D jag är bara så glad vid tanken att få komma hem, och hej vilken fest det kommer att bliii :D

Nu blev det lite långdraget, men så blir det när man inte skrivit av sig på några dagar!
Nu väntar mat!

Puss & kram go vänner :)

Hello sunshine :)

Sitter på balkongen och njuter av solskenet! WUNDERBAURT! :)

Igår var det introduktionsdag på sommarjobbet. Mycket trevliga människor som ska vara där i sommar :) jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet, känns bra nu iaf. Idag väntar första bredvidgångs-passet, får se hur det känns efter det. Å det bästa av allt är att vi får lön redan nu i juni eftersom jag har månadslön, och detta räddar HELA min sommar :D I'm happy :D

Igår var det teoriprov på golfen, gick bra :) så nu är det momentet avklarat. Nu är det bara uppspelet kvar, vilket jag tvivlar på går lika bra. Men som tur är så har man hur många chanser som helst på sig ^^, så egentligen ingen stress där. Men man vill ju gärna komma ut på stora banan nån gång. Den lilla börjar bli lite uttjatad. menmen. det tar den tid det tar!

I helgen väntas det besök, David och Sofie ska komma ner :D supertrevlig ska det bli :) å nästa vecka är et midsommar vilket jag längtar nåt så grymt efter! de kommer bli great! :D 

Nu ska jag sola vidare. Adjöken!  

SOL

Nu skiner sola igen! GREAT! :D På min lediga dag :) tihi

Imorn börjar jag mitt sommarjobb på perinatal/BB :D är så nyfiken på hur det kommer att bli :) Att man ska trivas åså, men det tror jagi nte kommer vara några problem :) Å det allra bästa är, att när man kommer hem från jobbet - då är man LEDIG! :D no homewoork. wiie :)

Idag ska här dock hinnas plugga lite ändå eftersomjagh ar teoriprov på golfen imorgon. Sen ska jag läsa lite foldrar jag fått inför introduktionen imorgon. Sen ska vi faktiskt tikk golfbanan idag igen, gick så himla dåligt igår så måste ta igen de där..

Annars leker livet, är så himla glad att ha min man bredvid mig igen! :) Man mår tusen ggr bättre <3

Tjoflöjt! ha en fin dag allesammans!
Och ett stort Grattis till fina syster idag som fyller år :) hurra hurra!

Driver

Vilket jäkla regnande här har vart nu, å mitt i allt så kommer solen fram. Underbart :) Det ger en styrka, och det behövs!

Har nyss kommit hem från Mölle. Med mig har jag Sven och en ny driver (golfklubba för den som inte visste det). En för tidig födelsedagspresent från Svärmor :) mycket gulligt av henne! å klubban gick jättebra å slå med när jag var å testade den :)

När vi kom hem stack jag en snabbis till affären. D'r fick jag se två människor som jag OGILLAR mycket. Sen körde jag lite illa i trafiken idag med, arg blir jag. Både på mig själv och andra idioter som inte kan köra bil. Men idag slog det mig att man verkligen inte ska vara trött när man kör, för ack so ouppmärksam man är! Men ingen skada skedd. å så allvarligt var deti nte heler. men man blir ändå arg inombords på sig själv. SKÄRPNING!

Som plåster på såren fixar sven massa drinkar ikväll :) å vi ska titta film och sen spela XBOX. :) haha Mys!

jaujau! imorn blir det golf typ halva dan! ska bli skoj! :)

Baj baj! :)

Grrr

Ser fram emot när jag ska flytta ifrån denna skithåla. Nu är huliganerna igång igen å ska tända på allt häromkring. jag blir galen! hur kul är det liksom för oss stackare som bor i närheten? snart tänder de väl på våra lägenheter också. och så många som blir drabbade?! gaaaah!!!! Inte för att jag bryr mig om den där sporthallen, jag är ju ändå aldrig där. Men alla andra.. suck. Livet är så grymt ibland. Vem liksom glädjer detta? ? ?

jaja. idag är det torsdag, imorgon freda! det innebär att jag gör min sista praktikdag imorgon samt att jag får träffa min man igen sen på kvällen :D wiie! :) nåt positivt i denna gråa vardag. 

Nu ska jag hoppa i sängen, titta på tv, läsa ja vad som helst. Sen ska jag sova sjuuukt gott :) 

natti 

(!)

En stooor djup SUCK.

God natt.

De närmar sig :P

Idag är det tisdag, snart onsdag vilket snart blir fredag :) wiie.

Idag har vart en sådär dag. har inte alls känt mig bra i kroppen, väldigt trött och sliten över huvud taget. blev bättre efter jag sovit en liten stund efter praktiken.

Nu har jag bråkat med katten efter att fått springa i trappan flera ggr för att han ångrar sig när han väl börjat gå ner. men nu så fick jag putta ut han det sista ;) så förhoppnignsvis kommer han in innan jag lägger mig sen så jag vet var jag har honom.

Har vart på golfkurs också, nu börjar man få riktigt bra kläm på allt med regelr och grejer som golf innehåller. Nu ska man bara lyckas klara provet nästa tisdag samt uppspelet senare. ska bli intressant. Ska faktiskt ut och spela lite imorgon så får se hur det går.

Har haft slutbedömning dessutom idag på praktiken! skönt att ha allting avklarat nu. nu har man ingen press på sig resten av veckan ;) haha! så känns nästan som lilla jag också har sommarlov nu :)

nu ska jag äta upp min glass! sen blir det krypa ner under täcket !

Trevlig afton mina vänner!

Saknar

Kom hem. Jag vill inte va ensam mer. Jag kom fram till att det typ måste vara det värsta jag vet att vara ifrån dig sen den dagen det blev du och jag. Att behöva lägga sig i en tom säng inte bli omhållen å ja allt sånt där mysigt man har. Det är en sån trygghet. Nu är det bara så fruktansvärt ensamt.

Å katten vill bara ut. Men jag vågar inte släppa ut honom sen jag blev förföljd av en galning innan idag. dubbla lås har jag på dörren. vägrar öppna den förrän imorgon när jag tvunget måste. Urs. Ja ni tycker säkert att jag låter som en jävla tönt med allt det här, men de är sant, jag känner såhär ^^,

Haft en lång skoldag dessutom. Men efter det fick jag träffa Sandra och lilla Zelda en snabbis :) de förgyllde min dag! :) 

Nu ska jag ta katten med mig in i sovrummet och hoppas på att han ligger och spinner tills jag somnar. :) hade kännts tryggt!

God natt med er! Imorgon väntar praktikdag! ser faktiskt fram emot det =)

Tristo

Har inte gjort ett skit denna dag. Nu får det fan va nog! Skärp dig kvinna och gör nåt vettigt utav timmarna som är kvar!

Såg förresten innan idag att de börjat med fallskärmshoppning här borta eller vad de nu heter. de ser så mysigt ut :)

Nationaldagen

Då var det återigen söndag. Shit vad denna vecka varit lång kan man säg. Annars brukar ledighet gå fort men sedan i onsdags har jag vart ledig och ack va länge det känns. Bra att det kan va så ibland :) jag har ju hunnit med mycket under dessa dagar iaf :)

jaha, vad ska man då hitta på en söndag helt lonely? Solen orkar inte ens skina idag så man kan få sola lite. nene. de får bli en sån där ligga och tycka-synd-om-mig-själv-dag. Ska göra lite mat sen blir det sängen och kolla film resten av dagen tror jag minsann.

Möjligtvis att jag orkar lyfta ett finger för att städa lite, samt kolla lite i böckerna inför morgondagens tenta. Men vi får se.

Det kan va rätt så skönt att ha såna här dagar när man inte har något inplanerat utan dagen blir som den blir. Man gör det man är sugen på att göra så att säga. Så så får det bli!

Nu ska här lagas lite mat i takt till nationalsången. Man måste ju iaf lyssna på den en gång under dagen!

Trevlig dag allesammans! :)

Wavin' flag

Bra låt det.

Vart i Lund ikväll som sagt. Hade supertrevligt tills ett visst "pack" kom dit och saker och ting förändrades. verkligen FÖRÄNDRADES. så, nu har jag sagt det. Man kan verkligen bli knäpp på folk ibland. Vare sig man vill eller inte. Men man är ju som man är, å tacka fan för det om man säger så ^^,

Jahopp. Här sitter jag, arg över att tågen inte går som man vill utan fått vänta nästintill en timme på att få komma hem. Starka jag, jag som brukar vara så rädd att åka ensam över skåne rike. Men arg som jag var så klår jag vem som helst! haha :P

Nu blir det snart sängen, mysa med katten och somna till god musik :) Önskar min fina man vore här. men han ligger och sussar gott i en annan del av landet just nu. Så det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget!

Gode natt!

Sadla om

Efter en solig förmiddag på balkongen har jag sedan tagit farväl av Sven för ett tag (han har åkt till Linköping för att hälsa på familjen en vecka, så inget allvarligt ) . Efter farvälet var de dags för golfkurs och det var riktigt kul idag :) har chippat, puttat och lekt i bunkern. Man var välstekt när man gick därifrån dessutom. Shit vad röd jag blivit i nacken ^^, Snart får solkrämen fram så lilla Evelina klarar av att vara i solen.

Nu ska jag börja pynta mig inför kvällens festligheter! korka upp vinet (snarare tappa upp eftersom det är på box) och ta mig ett glas för att komma i stämning! Jag styr återigen mot Lund för att mysa till det med Jessica, Hanna och Johanna. Kommer bli en trevlig kväll! :)

Så jag avslutar här och nu med en skål ^^, och trevlig lördagskväll allesammans!

Gräsänka.

jahopp. då var det dags! För exakt en kvart sedan påbörjades min vecka som gräsänka. Känns fördjävligt. Att vara utan den man älskar en hel vecka är fruktansvärt, speciellt om man blir ensam hemma. En annan sak om man själv åker iväg och ska hitta på massa skoj. Men men, I'll be strong!

För att inte sitta här och deppa ska jag strax iväg på golfkurs igen. Idag ska jag få testa mina nya klubbor som jag köpte igår. Hoppas verkligen vi kommer överens :P Men det återstår ju att se.

Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Trevlig em/kväll go vänner!

Byta yrke?

Ännu en gång har jag fått visa mina skills på att byta däck ;) jag är grym. funderar på att starta egen däckfirma ^^, ne skämt å sido. Men nu har vi en fungerande bil igen. Se nu till å hålla däckjä*el.

Den härliga solen har åter kommit till skåne. Till och med igår ;) men idag har jag kunnat njuta av den mer eftersom vi kunde äta frullis på balkongen. Likaså maten skall förtäras där :D hur mys som helst.

Idag skall några ärenden på stan göras. Sen i em/kväll skall bilen styras till Ellinge golfbana för att spela lite golf och sen är det dags för kurs. Idag är det nog kontroll av bollen som står på schemat. Ka jag verkligen behöva. för jag slår bara och hoppas på att den ska gå åt rätt håll ^^, å 98 av 100 bollar går faktiskt dit de ska.



Soliga hälsningar! :) Ha en fin dag!

Punktering.

Jahaja! då har man fått sitt livs första punktering på bilen. så nu vet jag hur det känns, vill helst inte uppleva det igen om jag får välja. Tack och lov så har pappa nyss haft av reservdäcket och kollat att det är dugligt så det är bara ut och skruva på det nu när jag fått lite mer lust till det.

Praktiken är slut för den här veckan! så nu är det långhelg som gäller :) mys är det!  fullt med golf och annat skoj ska den fyllas med. Dock blir jag gräsänkling en vecka from lördag. Mindre kul, tack och lov är det min mest fullspäckade vecka nästa vecka med praktik och skola så ska nog ha tillräckligt mycket för mig för att inte längta ihjäl mig!

Håller på just nu å sitta i telefonkö till skånetrafiken för att jag fortfarande inte fått jojo sommarkorten som jag beställde i förra veckan. och de skulle ta 1 dag att få dem. så man börjar ju undra vart de tar vägen.

jaja. hoppas min dag slutar bättre än den både börjat och fortsatt.

hej då.

RSS 2.0