Jag känner mig lurad..

Jag var på lite halvtaskigt humör igår efter lunch eftersom sven skulle komma hem så sent. vilke innebar att det itne skulle bli nån solning. Från balkongen såg inte vädret så bra ut ändå så jag tänkte whatever jag kan lika gärna sitta inne då.
Men när älsk kom hem bestämde vi oss för att gå in till stan å hyra film, då är det ju kalasvarmt ute, jag har blivit LURAD! av vädret själv:S eller mina ögon kanske man ska säg. jaja.

Filmen vi kollad på igår hette Promotion och den var väl lite smått lustig faktiskt. Fast trodde änna att den skulle vara lite roligare. Menmen. vi får se vad kvällens film har att komma med ;)
    

Jag fick hyrt tre komedier! de är inte dåligt, annars brukar Sven vinna över vad vi ska ha för filmer, men till och med han valde ut komedi denna gången. annars brukar de va såna där skräckisar, de är ok ibland. Men inte alltid. Komedi är ju skoj så man får skratta lite :)

Idag hoppas jag på stranden, bir sven färdig tillräckligt fort så packar jag väskan snabbt som attan och drar till Lomma. Annars får det bli karlsrobadet, för idag ska vi bara sola och bada alltså! jag blir galen annars ^^,

Fick även ett telefonsamtal av min gravida syster igår. Möjligtvis kan jag bli moster redan den 15 Juli(det är sagt den 22), men barnet vill inte lägga sig rätt å gör den inte det efter nästa vändningsförsök blir det snitt! Jag hoppas dock knyttet är så snältt att h*n vänder på sig, för kejsarsnitt verkar inte vidare kul :S det positiva om den kommer ut den 15:e är att jag får träffa h*n bara nån dag efteråt eftersom jag ska åka upp den 17:e - 19.e :) Men jag håller som sagt tummarna på vändning ändå!

Sen kommer jag ju upp nästa vecka :P va härligt att kunna säga så! nästa helg (alltså inte helgen denna veckan) den 11:e juli kommer vi ju upp för att partaja på 65 års kalaset :) SKOJ ska de bli :)

    
Jag har förresten fått mig en liten spargrisvakt, så ingen kommer och ta mina pengar ;) han är så söt vår lille kise!

Nu ska jag käka lite frulle, men har inte riktigt blivit hungrig än, men ska tvinga i mig nåt! en kopp kaffe går alltid ner iaf, å ett glas oboy ;) MUMMA! Ha en solig fin dag! kraaam på er

hm..

Idag blev visst en sån där "inte göra ett skit"- dag.. Jag hade hoppats på att S skulle komma hem runt 12-13 tiden men han ringde nyss och sa att han blir väldigt sen idag :S
Jag hade nämligen velat gå ut och sola lite på gräsmattan, men där lägger jag mig inte själv. stranden hade vart lockande om vädret hade vart bättre, men som alltid när just jag är ledig så kommer det lite mindre härliga vädret. Men de är sånt jag få leva med. Det ska j vara bra senare i veckan.

Eftersom jag ska ha en helt för mig själv dag så tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad in mot stora centrum i Eslöv ^^, de har iaf Lindex :P jag hade behövt mig en ny mascara så varför inte lägga lite tid på att gå dit och köpa det(om de har den jag vill ha) :) Sen blir det affären på vägen hem för att handla lide mat! de låter  väl kul?! :)

Antar att ni där hemma som inte jobbar idag ligger på stranden å gottar er! rätta mig om jag har fel ;)
Jag är fortfarande grymt sugen på havet eftersom jag fortfarande inte vart där iår! så sjukt härligt att ligga på stranden å gassa å sedan kunna hoppa i plurret när man vill svalka sig! oooh, en glass på det också :P å lite vattenmelon, å massa annat smått och gott..
På onsdag.... Då jäklar alltså!

Nu ska jag käka vidare och drömma mig bort om stranden .....

Nissi beach, Cypern - maj 07.

Nyvaken?!

Jag blir alltid lika chockad när mobilen ringer på morgonen å väcker mig. Jag tror alltid det är väckarklockan^^, men det var sjuksköterskan jag ska ta mitt twinrix vaccin hos som ringde( å man låter ju alltid som en kråka sådär när man är nyvaken precis ^^, )! nu är de bokat i alla fall, 9 Juli  :) ska bli skönt att få det gjort.
 
Jag måste bara säg det att min arbetsdag igår blev så mycket bättre än i lördas, vi fick lite bättre struktur på det hela jag och min kollega, å sen så gick hela dagen å alla var så glada så :)
fastän jag ska vara ledig i fem dagar nu så blir det ändå fullspäckat. Jag & Sven ska till stranden men min kusin och hans flickvän på onsdag, sen ska jag till stranden med Jessica nån dag å sen på fredag ska jag till jonstorps marknad :) å där träffar jag malin :P En riktigt skojig vecka :P åså är det jobb hela helgen sen förstås, men de får gå :)  Det sägs att de ska regna på tisdag?! å om det gör det så vore det faktiskt rätt bra, för då kan jag ta en helstädningsdag (vilket skulle behövas, dammråttorna dansar salsa kring fötterna på en ;) ne inte riktigt så farligt men om jag inte gör nåt inom snar framtid så händer det )

Nu måste jag gå till affären för att införskaffa mig lite mjölk, ingen av oss har vart hemma här på några dagar (förutom att jag vart hemma och sovit) så vi har typ tomt kylskåp. Iaf ingen mjölk vilke jag måste ha till min fina oboy :D hihi!

Nu ska jag ta vara på solen min vänner! ha de fint :)

God kväll!

Jag är helt slut efter denna långa arbetsdag! Det har verkligen vart fullt upp hela dan på jobbet. Jag kom dit i tron om att det skulle vara en lugn helg, men icke. Vi får hoppas morgondagen är något lugnare. Jag är inte sä värst trött i huvudet, men min rygg orkar verkligen inte mer idag, så ska bli sjukt skönt att lägga sig i sängen nu snart. Ska bara ta min välförtjänta Wirre och äta lite chips (kan inte rå för att jag är en sån gottegris, men det är ju faktiskt lördag).

Sen måste jag ropa in katten också, vill gärna ha honom inne när Sven inte är hemma. Det är inte så att jag är mörkrädd eller nåt sånt (fast de är jag) men jag gillar inte att ligga ensam.. Så jag hoppas jag hittar min kära vän och att han vill komma in och göra mig sällskap!

Hoppas ni har det toppen på Solbacken ikväll vänner därhemma å att alla ni andra också har en bra lördag :)
 
Imorn börjar jag 06.50 - 20.00. När jag väl kommer hem imorgon kväll så får jag träffa min älskade igen :D *längtar* att man kan sakna någon så fort är ju underligt! men sån är jag <3

God natt!

Morn morn..

Nu drar jag till jobbet snart. Ska bli intressant å se hur jag tycker dagen går. Att jobba 12 timmar på en lördag känns inte lockande, hoppas bara inte tiden går föör sakta.
Annars är ju vädret strålande fint idag, ingen blåst som de senaste två dagarna (när jag var ledig vill jag tillägga).

Ha så otroligt skoj hemma på solbacken idag som jag missar igen. :'( nästa år måste jag ta igen allt jag missat hemma alltså. Iår känns som jag missar allting , å de är inte kul alls vill jag säg. Nu låter jag kanske lite bitter idag, men egentligen är jag inte det. Jag ser bara just nu allt de negativa i mitt kära liv och vill bara att helgen ska gå fort så jag blir lite ledig och får umgås med min sambo igen :) för då brukar jag må bra :)

Ha nu en kanonbra helg! blir nog inte så mycket upptadering förrän på måndag har jag en känsla av! så ha de bra!
Bye bye

Lustigt..

De är första gången på länge det verkligen inte känns som fredag kväll. Annars brukar det vara min favoritkväll på veckan! de måste ju bero på att jag ska jobba hela helgen. Känns sisådär kul, men det är ett måste. Så det är bara att le å se glad ut!

Ikväll har jag och S kollat på en film som heter "1408". Verkligen en skum film, trodde de skulle vara en riktig skräckis men den var som sagt mest bara skum.

Nu blir det lite mer tv innan det är dags att lägga sig. Jag börjar ju faktiskt inte förrän kl 8 i morgon bitti. dessvärre slutar jag inte förrän 21.00 å jag ska sova själv för sven är ute i Mölle, å sen börjar jag kl 6.50 på söndag till 20.00. Där va min helg :) men sen är jag ledig i hela 5 dagar! å då ska jag jäklar i mig till stranden! för där har jag inte vart en endaste gång iår än. jag har inte ens badat än iår?! fattar ni vad sent ute jag är. Så här sen har jag ALDRIG vart. så de måste jag ändra på!

Hoppas ni haft en bra fredagskväll och att den fortsätter så! Ha de bäst!

Fredag!

God förmiddag!
Idag tog jag lite sovmorgon och sov ända tills klockan 9 :) gotti!
Efter jag har käkat frukost ska jag lägga mig på balkongen en stund, ska bli skönt :) sen har jag inga direkta planer för dagen faktiskt mer än att vi ska å träna senare i eftermiddag. Så jag får väl se vad som faller mig in att göra!

Jag ska hålla tummarna nu med för er som skriver anatomi/fysiologi tentan! Lycka till idag!

By the way blev jag heeelt CHOCKAD när jag läste aftonbladet och där står att Michael Jackson är död?! känns helt overkligt..

Ne nu ska jag kila ut i solen och fortsätta fundera på saker och ting! ha en solig dag! kram

Jag vet..

Att jag låter som en gnällig människa! men innerst inne är jag söt och rar :)

Min dag har varit rätt bra trots allt.. Sven kom hem vid 12 till slut, men vi åkte aldrig till Karlsrobadet ändå eftersom det blåste så mycket. Istället satt han här och lurade mig att vi skulle köpa en ny bil vilket inte blir av, men gosh vilka drömmar han gav mig!

Vi kom iaf ut i solen två timmar idag, fast vi la oss här utanför. Sven han slumrade till medans jag låg och livsfilosofera.
efter solen fikade vi lite innan vi tog på oss gymkläderna och gick till gymmet idag, sen gymmade vi och gick sedan tillbaks! så vi har fått oss en redig promenad idag + att vi fick tränat :) känns bra! så mycket tårta jag åt så behövde jag detta ^^, haha.

Nu sitter jag här och har unnat mig en kall öl i väntan på maten och allt slit jag gjort idag med tvätt och grejer. Imorn vankas det städning om vädret inte blir bra.

Jag har hunnit leka lite i photoshop idag med. Jag vet att jagi nte gjort speciellt mkt. Men jag har lärt mig att göra få fram färg ur en svartvit bild eller vad man ska säg. Om ni tänker som så så ska vattnet egentligen vara blått.. 

    Före...
      

Efter..
  
Inget märkvärdigt som sagt men jag är ju på inlärning! så om ett tag ska jag kanske kunna en del förhoppningsvis :)

Ha en fin kväll allesammans :)

Tänk vad så lite kan göra så mycket..

Fick nyss ett telefonsamtal från sven. Inget roligt samtal alls. Han är typ inte hemma förrän efer klockan ett. Alla mina mysiga planer gick ju i stöpet. Jävla jobb. De enda jag spenderat min tid på idag är tvätten, å så blev det inte ens att åka å sola å bada idag. yey. Tänk så fort jag kan tappa humöret. Hade jag bara vart hemma i grimmared hade jag redan legat på stranden. Men här finns ju ingen jäkla strand. Här får man ligga å blotta sig för alla människor som går förbi när vi ligger ute på gräset. hur kul är det? Fy vad man kan längta hem ibland...

morr, nu ska jag sitta å tjura ett tag och tycka synd om mig själv. Hoppas det börjar regna snart, då får man inte lika dåligt samvete om man slänger sig i sängen resten av dan. :/

Hello sunshine!

God morgon vänner!

Sitter just nu och äter min frukost och njuter av min lediga dag. Har vart uppe sedan klockan sju och ägnat lite tid i tvättstugan! riktigt skoj faktiskt :P Inte varje dag man tycker så, men lite nya maskiner och grejer är ju skoj. haha.

Om en stund är det dags att börja på pastasalladen som jag och Sven ska ha med till "stranden" :P de blir iofs ingen strand för oss idag men vi ska till karlsrobadet eller vad det heter.. De får duga för idag, där är iaf pool så man kan svalka fötterna lite! så de blir väl jag, sven och alla barnen som det ser ut att vara där, hehe. Jag cyklar ju förbi där varje dag jag ska till jobbet och det verkar som det är mycket barn där! mysigt!
Jag känner inte riktigt för att sätta mig i bilen och köra flera mil bara för att komma till stranden idag, S är ju inte hemma förrän 12 säkert så de är lika bra att ligga vid poolen idag så får vi ta stranden nästa vecka! för det SKA va bra väder då med hoppas jag! Annars blir det en kelig ledighet för min del :/

vad ska ni hitta på idag?

Vilken dag :)

JAG NJUTER!

Oh härliga solsken, du ger mig GLÄDJE :) som jag har njutit idag. Jag har kunnat sola hela förmiddagen på balkongen, pyssla och dona å mysa med katten.
 
Sen sven kom hem vid 11 tiden så gick vi senare ut och la oss på gräset här bakom huset och solade i 2 timmar :)
Sen lite fika innan jag begav mig mot jobbet! Där har också vart en härlig kväll, dock en liten olycka men det gick bra till slut ändå!

Nu sitter jag här och njuter lite till  av livet, dessutom är jag ledig 2 dagar framöver så då ska här solas och njutas ännu mer! å imorn förmiddag ska jag även upp till tvättstugan för att äntligen få tvätta alla högar med tvätt vi har! icke har de hört av sig om vår tvättmaskin än, jag blir lite (men bara litelitelite) förbannad på sånt när de säger att de ska höra av sig samma dag åså går de en vecka innan de ringer och ger besked om något. Hur kul är det liksom?!

Nu ska jag kolla lite på tv:n om där går nåt bra. Sen krypa ner i sängen å slicka min sambo i örat lite å se om han vaknar ^^,
ne nu skoja jag så klart. Ska inte väcka honom som ska upp tidigt. Jag är så satans smidig så jag kan lägga mig hur tyst som helst. Å han vaknar inte :P då måste man vara duktig ;) eller så är det han som sover hårt. ja jag vet inte.

Sov gott allihopa :) God natt!

Onsdag.

6,5 timmar kvar till jobbet. Antagligen blir det en fullspäckad kväll eftersom där är 1, kanske 2 nya patienter idag! dessutom kommer en ny sommarvikarie idag med, så en del nytt folk och ett ganska kort arbetspass. så tiden kommer säkerligen gå kanonfort! :) Sen är jag ledig hela två dagar! då ska jag sola om jag fortfarande har humöret uppe.

Nu ska jag ta mig en härlig frukostbricka och sätta mig på balkongen och njuta och lära mig läsa tidningen!


Ha en fin sommardag!

Attans skiit

det blidde ju ingen solning idag :/ istället letade vi upp tvättstugan, vilket ligger låååångt ner i en källare å jag kommer att dö när jag ska gå själv dit på torsdag morgon :S
efter vi hittade stället och bokade tvätttid begav vi oss mot affären och shoppade lite mat. Sen så var solen borta. jippie. eller ja, den gömde sig bakom molnen.. så vi fick komma överens om att sola tillsammans på torsdag iaf.. Om nu solen är framme då...

Nu sover sven gott, väldigt tråkigt att ha de såhär att han behöver lägga sig så tidigt för att han börjar jobbet så tidigt på morgonen.. Jag kan ju inte lägga mig nu för jag är alldeles för pigg! gosch vilket problem.

Ligger och småkikar på hells kitchen,Gordon är ju så jädrans rolig :P

Btw så lär jag var otroligt fet efter sommaren! vi har snart gått en månad in på sommarlovet å Sven tar ju hem så mkt  gottiga saker från jobbet som man inte kan motstå, dessutom är man inte gottefri från jobbet heller ^^, ja vart ska de här sluta tro? vi får väl se!

Nu ska jag knalla in till sovrummet igen och krypa ner bredvid sambon min som sover så gott!
Håll tummarna för att vädret är snyggt imorn så jag kan unna mig lite solig tid på balkongen imorgon förmiddag :)

Bye!

Fiiiint :D

Nice väder!
sitter här och väntar på att Sven ska äta upp sin middag! Sen ska vi ut i det vackra vädret och sola lite :) får ju bättra på brännan lite så man har lite i bagaget innan vi kommer till turkiet i augusti!

Dags att packa lite picknick(stavas det så?) korg å lunka iväg nånstans!
Sen ikväll ska vi bege oss ut på upptäcksfärd för att hitta tvättstugan. De har då inte hört av sig om tävttmaskinen ännu som de sa att de skulle göra igår. BLIR MAN FÖRVÅNAD? Svar: nej.

jaojao! Nu kilar jag! ha de gottis!

Ville bara..

säga god morgon :) Hoppas ni får en kanonbra dag i det underbara vädret :)
Själv ska jag iväg och jobba nu, men slutar redan kl 13.00 så ska sola resten av dagen med sven :) härligt! vilken mysdag vi ska ha :)

Bye bye!

Home

Hemma igen efter en tur på jobbet! Har haft en bra kväll :) som alltid så går det mkt bättre när man väl kommit till jobbet, då går timmarna fort å nu sitter jag ju här igen!
Ska snart krypa ner jämte Sven som ligger och sover sen några timmar tillbaks. Kan han behöva om han ska upp halv 4 imorn bitti! Själv börjar jag inte förrän kl 8 imorn så har lite sovmorgon! dessutom jobbar jag bara till kl 13 så en riktigt skön dag får jag å jag kan spendera mestadels av dan med Sven =)

En trevlig överraskning kom nyss! Min käre Kusin Doffe skickade ett lurigt sms ;) ne inte lurigt, men jag hade inte hans nummer och då blev jag lite misstänksam så de inte var nån galning som var efter mig ;) hehe. Ne men skämt å sido! De var riktigt trevligt. De ville komma å hälsa på nu i helgen men jag jobbar ju dygnet runt typ hela helgen... så de går ju inte :'( Dessutom har jag bara 2 lediga helger i sommar å de har jag tänkt att lägga den tiden på att vara i Grimmared! iaf en utav dem. så vi får se. Men det finns ju fredagskvällar och vardagar man kan ses på också :)

Ne nu blev jag lite långvarig här igen! ska nu dra mig till sängs som sagt och drömma om tvätt.. Hoppas de kommer med en ny tvättmaskin snart! iaf att de hör av sig om hur det blir så man får nån ordning på allt..
Förresten så har jag nog blivit senil, har tappat bort mina byxor som jag hade på jobbet i fredags, å däri hade jag massa viktiga papper som har med jobbet å göra.. Men kan verkligen inte hitta dem! har vänt upp och ner på hela lyan! nån som vart här och tagit dem? de är svarta jeans i så fall.. Var vänlig och lämna tillbaks dem snarast ;)  haha! va rolig jag är :)

God natt säger jag nu, annars kommer jag aldrig härifrån! Sov gott!

Hur ska dagen sluta?

för det första blev tvättmaskinen inte lagad. Det hade hänt mer än vad vi trodde och nu är frågan om vi ska få en helt ny tvättmaskin eller om de måste skruva ner hela skiten och montera upp den igen fast med ny trumma. hm.. skulle få reda på det senare idag. Med detta menas att vi måste gå och leta upp själva tvättstugan här på området.. det får bli morgondagens projekt. Sen hoppas på att där finns tvätttider snarast!

för det andra så hinner inte sven hem innan jag ska iväg och jobba. En stoooor SUCK, jag som så gärna ville det.. menmen.

För det tredje, så ska jag som sagt iväg och jobba vid 2. Känner ingen större lust inför det heller, men som de flesta gånger så brukar det alltid vara så innan man väl kommer till jobbet och sen går det lite lättare när man väl är där.

För det fjärde så är snart den inglasade balkongen här mitt emot färdig. och jag vill också ha. Jag vill bara ha och ha ;) får sitta här och drömma lite om mitt nybyggda hus vi ska ha om några år efter studier och allt vad livet innebär fram tills dess!

Nu är det snart dags för lite käk. Börjar bli lite smått hungrig här i min Ensamhet!

Tjuvkika.se

Jag kan verkligen inte hålla ögonen borta från att tjuvkika på grannarna nu när man bor så nära tätt inpå varann.. Men ibland tittar man lite väl mycket. Så mycket att man blir avundsjuk..

för bara några veckor sedan skrev jag om att grannarna mitt emot oss glasade in sin balkong, å vad tror ni händer idag? Jo nästa gubbe ska glasa in sin jädrans balkong! Give me 30 000 money så jag också kan göra det!! fan alltså. De vet precis hur de ska förstöra min dag. :P Jag blir så avundsjuk såååå! Dessutom är tvättmaskinskillen några 2 minuter försenad nu! Dåligt dåligt!!

jahaja, de här var vad jag hade att komma med för stunden.. Bye bye så länge..

Vill mysa!

God morgon alla :)

Har sovit som en stock ända sedan klockan tre inatt när sven skulle upp och jobba! gick upp för en timme sen och har röjt ut lite saker från badrummet eftersom det ska komma nån Pelle och laga vår tvättmaskin! :)

Fick en plötslig längtan efter min fina pojkvän.. jag vill kramas,kramas KRAMAS! Förhoppningsvis kommer han hem snart så har vi några timmar att spendera med varandra innan jag drar till jobbet kl 14..

Ska se om jag kan hämta ut mitt pass idag med, man skulle tydligen ha med sig sitt gamla pass dit för att de ska ta hand om det men de ligger ju hemma i grimmared.. Hoppas jag kan hämta ut det ändå! vi får väl se..

Nu ska jag äta frukost innan den där killen kommer! Ha en fin dag allesammans!

Back in Eslöv

Hej hej!
Nu har vi landat i Eslöv igen för ca en timme sen. Har vart iväg och storshoppat idag på nån outlet i Höganäs när vi ändå var i närheten.
Fick köpt världens snyggaste underlägg, jag bara kunde inte motstå den! Hälge :P



Sen hittade jag en söt liten servetthållare...


och en ny träningsdress...


Och lite annat smått och gott :) Sen när vi gick till en butik som låg där ijämte fick jag till och med tag på en present till min för tillfället tjocka storasyster. Nu är hon inte tjock så länge till heller så snart blir jag moster :) ja de kommer hända mycket nu i Juli må jag säga.

Om ni undrar varför jag har tagit alla kort på balkongen så är det för att min mobilkamera är kass och får bäst bilder utomhus i dagsljus!

nu är det dags för lite räkor och majonäääs! sen blir det ligga i sängen och gotta sig framför tv:n med massa onyttigheter för att trösta mig lite efter all hemlängtan! men nu är det mindre än 3 veckor kvar :) tiden går fortt tills dess. Det ända negativa är att jag jobbar bägge helgerna innan dess.. men de ska nog gå bra :) Hoppas jag kommer in i jobbet lite mer nu nästa vecka och känner mig lite mer bekväm med det hela!

By the way så ska äntligen tvättmaskinen bli lagad imorn! YEY :P Tvätta, tvätta tvätta! typ en månads gammal tvätt så här är en del kan jag säg ;) Nån som har lust att låna ut ett torkställ eller 2?

Ne nu måste jag gå! Hoppas ni haft en bra midsommarhelg allesammans! Hej då!

Midsommardagen.

Å all skit är stängt. Var lite smått sugen att svänga om IKEA innan vi är framme i Mölle. Men inte ens de stället är ju öppet.
Igår gick vi till polisstationen för att hämta ut passen, men tror ni de var öppet? NEJ. inte så jäkla lätt att tänka på att det är midsommarafton när man ska jobba den dan. De har jag ju aldrig gjort annars så blidde lite dumt där. jaja.

Synd iaf att allt är stängt idag med, hade så gärna velat fönstershoppa lite. Menmen, kanske kan svänga om IKEA på vägen hem på söndag istället.. Fast har ju katten i bilen. hmm. får man ha med sig katten in på IKEA tro?

Igår efter jobbet så blev det lite god mat och dryck som min fina sambo hade ordnat :) gulligull!
Annars har jagi nte så mycket mer att säg idag.. Jo, vi ska ju till Mölle senare idag, fast de har jag ju redan berättat.. På vägen hem ska vi åka om ett special ställe där de har sjukt goda tomater :)
Förresten så läste jag på aftonbladet att tomater är bra mot bakfyllan ;)  http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5395405.ab

Nu ska jag ta mig en låång härlig dusch, sen ska jag ligga i sängen och kolla på massa hip hipp avsnitt  innan det bär av mot havet!
Vad har ni för planer under dagen?

Ha en fin dag :) Ciao!

Midsommarafton!

GLAD MIDSOMMAR!

Jahaja, då var den allra bästa (fest)dagen på året kommen! Å jag ska vara i Eslöv.. Fast än så länge är jag positiv!
Sven är på jobbet och jag sitter och äter frukost i lugn och ro, Idag ska jag börja jobba kl 14.00 och jag ska få fira midsommar med  Catrine å alla andra fina människor som finns på jobbet :P Typ sista dagen på hela sommaren som vi  2 får jobba med varann! men det är kul så länge det varar :)

efter jobbet (21.05) ska jag cykla med racerfart hem till min fina sambo och fira lite midsommar med honom också :) så de ska nog bli en bra dag trots allt! Önskar mig ett litet telefonsamtal från kungsäter ikväll också där det festas lite ;)

Nu ska jag snart ringa hem till Farmor och önska glad midsommar! Då blir hon nog glad :)
Sen ska jag njuta lite av solen som faktiskt är framme på vår balkong! Helt otroligt!

Jag önskar er alla en kanonbra dag :) men kom ihåg! Ingen sill = ingen snaps! såna är reglerna i Långared iaf ;)  så de är bara att gnaga på :P (ingen konst för er som gillar sill iofs, men för stackars mig som måste tvinga i mig dom där år efter år har fortfarande inte lärt mig gilla den där rackarns firren ;)   haha)

Bye!

Om man är positiv som fan, så går allting bra!

Magnus uggla, me like :)

Nu är första kvällspasset gjort! De va rätt skönt ändå att få jobba lite, komma på bättre tankar och nu känns allt bra igen :) Hoppas att det håller i sig till imorgon :) då är det ju ändå midsommar å jag får önska alla en härlig dag ! Jag får ju i alla fall fira med alla på jobbet och mysa till det! även om jag itne får komma hem å träffa alla där så slipper jag ju iaf fira ensam, vilketi nte vore ett dugg kul.
Sen hade Sven köpt hem vin och lite cider så ska vi fira lite egen midsommar imorgonkväll när jag väl kommer hem :) så de blir lite god mat(dock väldigt sent) men ska man fira så ska man! Han är gullig min man, de är han :)

Jag har nattat Sven nu eftersom han ska upp tidigt och jobba imorgon igen, men jag får sitta uppe några minuter till å få i mig en liten macka. Är väldigt hungrig nu såhär på kvällen.
Sen ska jag krypa ner och hålla om min fina sambo och titta på tv. Så tyckte han iaf, jag erbjöd mig allt att sitta ute i vardagsrummet och titta men han ville så gärna känna min trygghet när han ska sova! Är man kär eller är man kär ^^,

Nu ska jag ta å borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen med katten också :) så mysigt vi har det :)

Ha nu en underbar kväll :)  God natt!

Jag försöker..

Se allt positivt.

Nu ska jag strax cykla till jobbet. Men innan dess ska S hinna komma hem så jag får en värmande kram av honom och en go liten puss förstås! Sen så ska jag ju jobba och det betyder ju pengar :P sen är det ju väldigt trevlig personal på jobbet också, + de flesta patienter är också trevliga och träffa förutom när de slänger spydiga kommentarer till en . Dessutom handlar det bara om 5 timmar, och de komer gå fort :)
Ni ser, mitt humör kan vara så växlande på en dag. Men jag anstränger mig verkligen för att vara positiv idag! Idag harj ag till och med längtat hem så tråkigt jag haft det under dagen. Verkligen gjort ingenting och dessutom saknat ALLA.

Men TITTA!  till och med solen tränger sig fram mellan alla moln så visst kan de bli en bra kväll till slut! Jag hoppas ni alla får en bra kväll :) Kram på er

Nån som vet?

Jag har fått den här refrängen på hjärnan;  "pilla in en pinne i brasan". Vet nån vart den kommer ifrån? kan inte komma på de just nu och det gör mig sååå irriterad! är det någon film eller vad är det ifrån?

Just nu sitter jag och pimplar kaffe för fullt. Är sjukt rastlös och vet inte vad jag vill. Trots att jag sovit typ 11 timmar inatt, som vanligt :P hehe, så är jag lite trött ändå. Kan bero på skitvädret, inte vet jag. Sitter här i svartet. Fastän de är mitt på blanka dan så är det svart ute fastän jag har rullat upp ALLA persienner. rena hösten. Jag är som en skör blomma! Jag behöver både sol och vätska för att må bra  ^^,
Dessutom närmar det sig midsommarafton. Första gången i min världshistoria som jag inte kan vara med hemma å äta sill och potatis + snaps såklart ed farmor och resten av familjen. Känns piss. Dessutom missar jag den härliga festen med alla vänner där hemma! men nån gång blir ju den första, å  jag har ju själv valt den sortens arbete då man inte kan vara med på alla stora helger varje år! så de är väl bara att vänja sig !

Börjar inte jobba förrän halv 4 idag. Blir ett kort pass, men tycker det ska bli asskönt för är inte riktigt sugen på det idag. Är nog fortfarande lite nervös över att jag inte passar in där.

Något som är lite positivt idag i min negativa värld är ju att det närmar sig måndag. På måndag ska äntligen vår tvättmaskin bli lagad, vilket jag längtar efter för tvättkorgarna svämmar över av tvätt!! gosch vad vi får tvätta sen! Fastän tvättstugan ska ligga i huset mittemot oss så vågar jag inte gå dit, för vi hittar då ingen jäkla dörr till själva tvättstugan och de som bor i själva huset tror väl vi är några slags rånare som smyger omkring deras lägenheter.. urs ja. Får väl ta tag i mitt liv och fråga någon vart den finns. Så man slipper alla blickar.

Vi har förresten fått nya grannar i huset mittemot. De här rätt roliga gardiner :P haha! ja ne nu ska jag nog roa mig med att mysa med katten och kolla lite på tv om det finns nåt kul där. Brukar inte göra det såhär dags på dan, men de gör inget för lär ändå slumra till en stund ^^,
 
Ha de bra!

Opp och ner, ner och opp

grisen gal i granens topp ;) härlig gammal sång de där :)
Ne men ärligt är det som vanligt med mig, att allt pendlar så mkt upp och ner i både självförtroende och humör ^^, som tur är har jag en sådan tapper man till sambo att han stöttar och peppar mig i alla de sorters väder!

Praktiken höll jag nästan på att sagt nu men jag menar mitt nya jobb fungerar väl okej. Känns lite sisådär att bara ha en bredvidgångsdag kvar. Känner mig inte riktigt redo för att släppas lös så att säga :P men de är ävl bara att bita i det sura äpplet och köra på! En vacker dag blir jag väl så bra på allting som jag önskar att jag vore!

Nog om det, nu i eftermiddag har jag och s vart och tränat. Jag var verkligen inte sugen på det när jag kom dit men i slutet peppade S mig lite extra och gud va skönt de är nu efteråt igen. Som vanligt när man kommer hem från ett träningspass! Ikväll ska vi ha mys, laga trerätters för skoj skull, dock inget avancerat. Sen blir det bara massa tv tv tv! Går ju hur många bra program som helst ikväll! Two and a half men, sjukhuset, nåt byggprogramhejsan, och sist men inte minst lyxfällan! Sen är det dags att sova för att S ska upp 04.15 igen! super!

Nu ska jag kolla lite recept ! Ha en trevlig kväll :)

1:a arbetsdagen avklarad !

Känns helt okej, mycket att lära sig så jag känner mig väl lite bortkommen ibland emellanåt men efter ett par dagar ska jag väl komma in i det ordentligt förhoppningsvis! Ett kanonmysigt ställe och görtrevlig personal! Så detta ska nog bli en riktigt bra sommar med coolt jobb, fest ibland och avsluta med en resa till TURKEY och ett par dagar hemma i grimmared bland massa sköna människor!

Dessutom har jag och Sven massa tid att umgås med varandra nu när vi inte pluggar. Annars sitter Iaf sven varje kväll fram tills vi lägger oss nästan och pluggar.. Så pluggar inte jag på kvällen så brukar jag oftast få hitta på nåt själv, vilket inte alltid är så kul . Jag är ju lite sällskapssjuk av mig ;)

Idag har jag även hunnit vara på delegeringskurs av insulin, vilket även det har gått bra :) nu ska jag bara haffa sjuksköterskan på jobbet så jag får ge ett par stycken insulin! sen får jag göra det på egen hand det med :) känns skönt!

Nu ska vi käka färska pärer å kyckling med följd av fruktsallad & glass till efterrätt :)
Ha en trevlig kväll! Solen lyckades allt komma fram igen efter en lite för mycket molnig dag tycker jag!
farväl!

Då var dagen kommen,

Idag börjar jag på nya jobbet :) Pigg som en mört var jag när jag vakna också, måste va solen som gör det hela, på vintern är jag dödstrött vid den här tiden fastän jag sovit fler timmar på natten.
Jag har i alla fall en spännande dag framför mig, och jag ska till och med få jobba med Catte:) inte fy skam det  inte ;)
 
Sen ska jag ju på delegering senare i eftermiddag! så de är full rulle idag :)

jag vill också säga Grattis till min "stora" lillebror som äntligen fick sitt sommarjobb där han vart på praktik ett helt år nu, förbaskade människor som inte kan säga något tidigare! att man ska behöva tjata så mycket! suck.

Lite arg är jag dock idag, för det var som jag sa, när jag väl börjar jobba då kommer solen och värmen! å de verkar ju som att det blir en strålande bra dag idag! håller det i sig till helgen så blir jag lycklig :) för då kan till och med jag få sola lite :)

Ne nu hinner inte jag sitta här mer! Ska käka vidare nu och om en stund slänga mig på cykeln. Tänkte cykla lite tidigare idag för jag hittar inte dit ^^; haha, så ifall jag skulle cykla lite fel så har jag ändå lite id att komma på banan igen ;)

ha en kanooonbradag :) He jdå!

Nåt fuffens här..

Chefen hade visst gjort en liten tabbe eller vem jag nu ska skylla händelsen på ;) När jag kom till delegeringen idag så fanns jag inte med på listan, men de var inga problem för mig att få vara med ändå. Sen så var det bara delegering för läkemedel idag, insulin hade de inte alls idag så jag fick ta å ringa bossen å höra vad det var frågan om ^^, de hade blivit lite fel så jag ska göra insulintestet imorgon mellan 16.30-18.30 istället. Så jag få ta dagpasset i alla fall. Tror inte det lbirm ed catte då eftersom hon skulle byta till kvällstur . tråkigt :/ men vi får se hur det blir! ska nog bli bra ändå ;) känner mig så välkommen jag bara kan! så trevligt när de ringer och hälsar en det!

Sven blev iaf glad att jag kom hem några timmar tidigare idag :) så nu ska vi ha lite myskväll. ska strax gå och handla lite käk !
De var allt jag hade att komma med idag! imorn lär ni ju få höra hur min första dag har varit :) om jag överlever ;) hehe! Ne men de verkar vara ett riktigt kanonställe så jag nästan längtar lite idag :D ska bli skönt när veckan är över och man börjar komma in lite i rutinerna !

have a nice evening! Bye

Snart är det dags..

Om en timme behöver jag åka mot polisstation, i samma byggnad ska jag göra lite test och shit för att få min delegering.
strax kommer också S hem så vi hinner pussas lite innan vi skiljs åt igen för några timmar framåt.
Ringde catte innan och jag kanske har sådan tur att jag till och med får gå "brevid" henne imorgon :P hur kul vore inte det liksom ;) en sådan bra start på ett nytt jobb är inte varje gång man har! så nu håller jag tummarna för att det blir så!

Nu ska jag ta mig en matbit så jag har ork och kraft så att jag skriver bra sen ;)

vi hörs! bye!

God morgon!

Det hänger något dåligt över mig. Jag har enbart drömt mardrömmar inatt och jag är helt slut nu när jag väl gått upp! herrejisses! är det nåt slags tecken att jag bör vara extra vaksam? hm.. ingen rolig natt iaf, dessutom ringde klockan 03.50 för att Sven skulle upp. Hoppas den stackarn sov gott, för jag råkade visst väcka honom inatt när jag skrek till. Jag blev ganska chockad själv kan jag säg! De hör inte till vanligheten

Nu sitter jag iaf här, har fortfarande inte läst papperna som jag skulle göra inför delegeringen så det är ju vad jag får göra nu. ska nog inte ta så lång tid men ändå, Evelina i ett nötskal att sitta med allt i nästan sista sekund ^^,
Sen borde jag ringa om vår tvättmaskin också, men sven gav mig aldrig numret till dem så får vänta med det tills imorgon.
Nu ska jag pyssla om katten, antingen så är han deprimerad över att vi åkt hit igen eller så är det något annat fuffens... Ska fastställa diagnosen senare i förmiddag!

Ha en fin dag, verkar som att solen hittat tillbaks till Eslöv också :) GREAT!

Guess who's blond ;)

Vet ej om jag har rätt stavning på min rubrik men shit the same..  I alla fall så är det Jag som är blond, Sven har vart så duktig och och slingat mitt hår igår, det blev mycket bättre än förra gången. Övning ger färdighet! ett citat jag tror jag lärt mig från 4H.
           (Kanske inte syns så mycket förresten men ni får se det live nån gång! känns lite fräschare i huvvet nu iaf!)
Nu var det ett par dagar sen jag upptaderade mig här, det har vart mycket att göra och mindre lust att sitta vid datorn. Student och allt har vart toppen, jag har träffat massa släkt och vänner vilket har vart kanonkul!

Nu är jag tillbaks till vardagen, vilket känns lite underligt. Lite ledsamt att lämna alla där hemma igen men sånt är livet. Nu är det bara att kämpa på så flyter allt snart på som vanligt igen. Snart börjar jag ju jobba också vilket jag är lite nervös över. Man vill ju så klart göra ett gott intryck och leva upp till de andras förväntningar. Men de ska nog bli bra detta! Imorn är det delegeringskurs som gäller, ska bli skönt att få de gjort med.

Sven börjar jobba halv 5 imorgon bitti så nu är det snart dags att krypa till kojs så han orkar upp.

Nu har jag förresten fått lite jordgubbsplantor av Emma så nu ska här bli jordgubbar på balkongen :) + en smultronplanta! MUMS!

Lite tråkig skrivning detta men orkar inte skriva om allt som hänt, då hade det blivit på tok för långt inlägg! Dessutom har jag så långa naglar nu att jag knappt kommer åt tangenterna, så det blir till att klippa bort allt imorgon. Får ju ändå inte ha det när jag ska jobba :/

men ha en toppenbra kväll å Grattis syster ännu en gång :)
Sov gotti! Puss & kram

Vrooom

;)

Gissa vem som hunnit med mycket idag? :P (svar: ME! and Mammi!)

Nu är jag nyduschad och har svårt att välja kläder. Det ena efter det andra plagget åker på och av. Jag vill så gärna veta om det är kallt inne i stan och om det skulle te å bli regn senare idag?!
De får nog bli å klä sig rätt så varmt ändå. För säkerhetens skull. För inte blir det varken någon stark dryck som värmer mig eller nån Sven som håller om mig.  Men destu bättre imorgon när jag får bägge och ;) hihi

Nu blir det lite make up och frissa håret innan vi beger oss mot Varberg där alla pirriga studenter snart går runt och minglar bakom sparbankshallen :P ååå vad jag längtar tillbaks!

Grattis alla studenter och ha nu en kanooooonbra dag! Fast håll i hatten ;P ifall de skulle bli blåst!
Nu måste jag kila igen! Tjingen!

mucho att göra!

Stressad mamma och livliga lilla jag :P
Idag ska här fixas med det mesta, här ska iväg och hämtas frukter och blommor, här ksa städas hela huset, göra igordning det mesta utav maten å vi ska egentligen iväg på ett utspring på munkagymnasiet kl 13, men vi får nog hoppa det.. Så vi satsar på Ps kl 16! så nu ska jag lägga i turbon och köra på hela långa dagen :)

Och om ett dygn får jag träffa min älskade igen! som jag saknat den mannen!
Japp, nu blir det kaffe! ha nu en jäkla bra dag alla studenter! jag är inte ett dugg avundsjuk eller så..

Hej då!

Underbara..

Igår fick jag träffa lille Kasper, GUD va söt unge :) sådan mor å far, sådan son ;) Han till och med gillade att ligga i min famn trots att jag är usel barnhållare. Han skrattade en del åt mig, så jag måste sett rolig ut. hehe.
Det blev mycket prat med mina underbara tjejer :) (jag kan skriva vad som helst om Emma eftersom hon ändå inte läser min blogg som hon ursäktade sig för igår ;) hehe. Det är ju inget tvång att läsa min slaffsiga blogg. Mest kul att skriva för att få skriva av sig lite å dela med mig till andra vad om händer i mitt underbara liv)
Klockan skred framåt tolv, dags att gå ut i regnet för att åka hem. En del skulle ju upp å jobba nu idag medans vissa är lediga ;) man har ju sommarlov :P Men kvällen var underbart kul i alla fall :)

Idag blir det att hjälpa mammsen som gäller. Mycket som ska göras inför studenten! så nu blir det att dricka upp min söta oboy och hugga in i arbetet!

Förresten så flög både jag och tuffs upp i skyn när vi sov inatt, eller vi sov ju inte då för vi vaknade när vi flög upp i skyn för att nån jädrans fågel typ fastna på fönsterbläcket, eller så dansa han salsa. Jag vet inte. Tuffs blev intresserad iaf och började sjunga lite!  Men man blir lite skraj när man ligger och sover å det kommer nåt plötsligt ljud sådär. De kan inte vara bra för hjärtat!

Nu ska jag duka långbord! bye!

Morn morn!

igår kväll när jag låg och vilade vid halv 8 tiden för att jag var så fruktansvärt trött efter all plantering m.m så ringde David och fråga om jag ville komma in till stan å kolla film. Visst sa jag och åkte in mot staden. Vi var fem stycken som hade fem olika viljor om vilken film vi kulle se ^^, men vi kom överens i slutet om att se The Oxford murders. Filmen var faktiskt riktigt bra trots att inte thriller brukar falla mig i smaken.

När jag gick upp idag fick jag börja med att torka upp efter min katt (som för en gångs skull sov inne inatt), han hade sprutlackerat HELA kattlådan + runt omkring utanför. Å just nu sitter han bara och flinar åt mig. Tror han vill åt min smörgås dessutom med makrill o tomatsås på. Varför kan inte katten vara så smart att göra sina behov ute när han oftast är där? jaja. jag förlåter honom en vacker dag. När Sven kommer hit får han ta hand om det ifall det skulle hända igen ;) för det är väl sånt man har män till?

Jag är fortfarande väldigt smart av mig, jag ska in på ett "möte" i stan idag. jag har hela tiden trott att det var halv 12, men min påminnelse jag skrivit in själv i mobilen säger 12.30. Jag får nog lita på 11.30 ändå. annars får jag vara så snäll och sitta å vänta en timme extra för att jag är så fruktansvärt duktig!

Ikväll är det tjejkväll som gäller :) ska bli såå kul att träffa mina tjejer igen! + lille Kasper :) Men jag får allt erkänna att jag är lite nervös :P har ju inte hållt i en bebis på herrans massa år! eller nervös kanske är fel ord, men jaja. ni förstår nog ^^,

Nu är det dags att fixa till mitt nyduschade hår och slänga på lite mascara på fransarna! sen ska min dag bli perfekt ;)

Hoppas ni får en lika underbar dag som jag ska ha!
tjingeliing!

Tur i oturen..

ja tänka sig, jag kanske har glömt att berätta att smarta jag glömde att packa med mig några jeans när jag åkte hit. Å i denna härliga sommarvärme så kan det ju behövas. Inte allt för skönt att gå i kortkjol eller klänning när den härliga blåsten kommer fram.

I alla fall så var jag uppe hos farmor nu, hittade henne uppe på vinden rotandes i massa lådor och letade efter vaser  som stått hos farfar innan, hon tänkte det var bra att ha inför min brors student. gulligt tänkt av henne. Iaf så gick vi en våning ner och kollade i ett rum där lite utav mina saker står kvar sen jag bodde där. Där stod visst en låda med lite kläder jag lämnat kvar, å vipps så har jag jeans igen :P nog för att de inte är de snyggaste jag äger, då hade de ju inte legat kvar här. men nu har jag iaf jeans som jag kan använda vardagligen i alla fall :) skönt det!

Jag hittade min katt också när jag var ute, full med fästingar som farmor torterade. haha :P jag ska bli som min farmor när jag blir gammal! så är det bara ;) hon är min IDOL :D inte bara för att hon torterar fästingar men hon är världens coolaste farmor ! Å det är det många som håller med om ;)

Nu blir det käk innan vi ska åka och köpa blommor!
Bye bye!

Heeej :)

God morgon alla fans ;) haha skämt å sido!
En glad Evelina har vaknat idag på strålande humör, det enda som fattas är killen min och lite bättre väder. Min katt hade också vart kul å se men som vanligt när vi kommer hem till landet brukar han springa iväg ett par dagar.

Idag ska jag jag åka med min moder och köpa blommor. Vi ska plantera i massa krukor utanför huset så här blir vakert till studenten på fredag. Sen ska jag gå till farmor och snacka lite strunt ;)
dags för ommålning av naglarna dessutom, kors vad kul det är att dra bort nagellacket hela tiden när man precis målat på nytt ;) haha!

Har precis käkat frulle och snart är det dags att krypa in under en filt på altanen och dricka kaffe med mamsen som är ledig denna vecka :) enbart för min skulle nu när jag ska va hemma :P nee, nu ljuger jag. Det ä pga studenten på fredag. Mycket som ska fixas och donas med innan dess. Och så ska hon på begravning imorgon igen :(

Nu ska jag bege mig utåt!
Ha en kanonfin måndag :)

Vilken natt!

Är hemma i härliga Grimmared nu, gårdagen var kanon. Det enda minus jag har är att jag är borta från min älskade pojvän för några dagar! men det blir desto roligare på fredag när vi ses igen :)
Igårkväll var det dags för att träffa min kära vän Hvalgren, vi skulle laga mat och mysa till det innan vi gick ut på krogen.
Vi skulle först skjutsa Tias & Benny till långås, vilket tog en halvtimme den vägen benny ville vi skulle ta. Vi tog motorvägen hem vilket bara tog en kvart. När vi väl kom hem så kom Hvalgren på att Tias hade nycklarna så de var bara att vända tillbaks till långås igen :P yey!

Kvällen gick och vi mådde som prinsessor, vi gick till slut ner till krogen vilket för en gångs skull var skitkul :D träffade allt möjligt folk! vi kom hem vid 4 tiden! kanonkul kväll verkligen.
Idag har jag träffat syster nummer 2 och resten av syskonen kommer ikväll. Vi firar lite mors dag så här i efterhand.
Jag försöker även få kontakt med min andra hälft Sven men vet inte ens om han lever längre eftersom han inte behagar att svara i sin telefon. Hoppas jag får tag på honom snart!
Nu ska jag inta sängeläge för nån minut sen blir de lite kaffe med mammi å pappi!

Hoppas ni haft en bra helg :)

Rätta till..

Ursäkta, jag råkade skriva fel i mitt förra inlägg. Sven påpekade nu efter att läst min blogg att hans glasögon är sedan han gick i 6:an. så då vardet ännu mer på tiden att han skaffade nya ;)

Annars har kvällen vart bra! god mat, katten har resfeber, jag har inte packat färdigt ännu, jag är trött och ska snart sova! kommer längta ihjäl mig efter Sven när vi ska vara ifrån varann nästan en hel vecka! ja allt är som det ska vara ;)

Nu säger jag god natt!

Positiva saker :)

För det första var jag inne på first class imorse och hade då fått ett trevligt litet mail där det stod att vi uppnått betyget godkänt på vårt paper :P skönt att ha det ur världen!

Sen så ringde Sven precis, han har ju vart hos chefen i Lund och skrivit på lite papper om jobbet nför sommaren å när han var på väg till stationen nu fick han ett sms om att hans nya glasögon har kommit :D så han får hämta ut dom idag! kanon!
             
Hans gamla glasögon var nästan lika gamla och fula som de här. haha :P ne inte riktigt. men de var alldeled för små. Han har haft de förra sen han gick i 8:an, vilket är ett antal år sedan. Så nu har han skaffat sig lite snyggare och modernare glasögon! sexigt!  ;) nu sitter jag här förväntansfullt å väntar tills han kommer hem :D jippie!

På återseende! bye!

5 Juni

1 dag kvar till hemfärd, dessutom är det nationaldagen imorn :) å de ska ju firas :D
S har nu pratat med kundservice om vår kära tvättmaskin, så de ska nog lösa sig! Hoppas bara inte det tar allt för lång tid tills de kommer hit, så dumt bara att vi ska resa bort nu en vecka, menmen. Den ksa nog bli bra igen.

Idag blir det till att packa eftersom jag var så lat igår och inte gjorde det :P sen ska här städas! ser ut som jag vet inte vad och man vill ju inte komma hem om en vecka till detta nerstökade ställe.

Känner mig annars lite off idag, S har sovit skitdåligt och de har gått ut över mig, sen har det vart fruktansvärt varmt!! gaah. Blir nog att sova bort halva dan framför tv:n :P de är livet det! <3

Jag blir så lack...

Dagen har vart bra(fram tills nu), vi har fått fixat pass (blev dock inget bra kort men det blir de ju aldrig til såna där saker så), jag har bytt batteri på min favvoklocka, hunnit springa om systemet och vi har vart och tränat m.m.

En mindre rolig sak hände nu ikväll när vi skulle tvätta.. Vår maskin har gått sönder och jag är fly FÖRBANNAD eftersom den är yngre än ett år!! ska tvättmaskiner fan inte hålla längre än så?! vi har inte ens en stor bil så vi kan förflytta den längre, så de får fanimej komma hit och fixa detta! H@#!e!!!

Nu ska vi lägga oss i sängen och andas lite, titta lite på tv. Synd att en bra dag behöver sluta såhär :S
God natt!

Sommarlov.

vad gör man på ett sommarlov?! de är ju hela 3 år sedan jag hade ett sådant sist så har nästan glömt bort. haha.
Idag ska jag och sambon min gå till polisen och fixa pass inför turkietresan i Augusti :D Sen ska här börja packas så man inte glömmer nåt inför hemresan, det är ju många kalas som man ska iväg på så blir ju en del festliga kläder ^^,

Svens chef ringde nyss och frågade om han ville jobba på midsommar, så nu är hela den dan borta för oss, S jobbar förmiddag och jag kväll. Där var den mysiga sillmiddagen borta! fast jag äter ju inte sill ändå så spelar ingen roll, å jag är inte med familjen och farmor heller så blir ingen nubbe heller eftersom det blir jobb senare. jaja, jag måste inse att jag har växt till mig lite, är inte ett litet barn längre som får vara med på allt man vill (+ allt man inte vill).. Välkommen till verkligheten Evelina!

Förhoppningsvis åker vi ju iaf hem på midsommarafton efter jag jobbat färdigt, kalaset är ju inte slut vid 11,(hoppas jag) så vi ska nog hinna vara med en stund! Sen får man ju två lediga dagar i grimmared till, inte fy skam det ;)

Nu dags för kaffe och njuta av dagen! bye

Dumt gjort av mig?

Idag mådde Sofie mycket bättre än gårdagen så vi begav oss vid 14 tiden mot Lund för att titta runt lite i affärerna. Jag som tänkte att jag inte skulle shoppa så värst mkt kommer hem med hur mycket som helst, fast några utav köpen var bra fynd iaf ^^, Men de va dumt gjort av mig att köpa så mkt fastän jag kanppt har pengar till det, blir att leva lite snålt nu resten av månaden !

Nu har David och Sofie lämnat oss för att fara hemåt varberg igen, jag har lagt mig vid tv:n och kollar room service medans Svens abstinens efter träning var så stor att han fick cykla iväg och träna.

Imorn blir det dags att börja packa inför min hemfärd på lördag :) kommeri nte ha så mkt annat att göra så ^^, man är änna lite rastlös nu när vi varken har plugg eller besök.. Så får se vad som ska hittas på!

Nu ska jag fortsätta med tv tittandet!

Trevlig kväll :)

Födelsedagsbarn!

God morgon :)
Idag är sista skoldagen för denna termin! hur bra låter inte de då :P efter det blir det att fira David! inte hade jag en tanke på det igår att han fyller år idag men han ville gärna offra sin dag å komma hit så, så nu måste vi ju fira detta :D

Nu ska jag duka upp till frulle! jag är överlycklig att vädret håller i sig! hoppas det gör de imorgon ickså, för då blir det möjligtvis Stranden :P woohoo!

Ha en underbar tisdag vänner :) Ciao

Ojojoj

Mitt uppe i allt fick vi bestämt att David och sofie ska komma hit! så nu sitter de i en bil ner mot Eslöv :P haha! Så skoj så skoj! denna veckan började ju inte alls som jag trodde, tji fick jag. fast det blev allt åt de bättre hållet! :P
Min uppgift inför morgondan är färdig, den blev pissdålig men vad spelar det för roll, imorn går vi ju ändå på sommarlooov :D JIPPIJIPPIJIPPIE!

Nu sk jag duscha av mig efter dagens solande och spring i gräset! man känner sig allt lite smutsig ;)

Ha en sjukt bra måndagskväll! å håll nu tummarna för att vädret är lika fint i morgon :)
Bye

Superglad :D

Ville bara smita in och säg att Svens chef ringde honom för en stund sedan. Han meddelade att S inte behövde jobba denna veckan(ons-fre) vilket betyder att jag slipper vara uttråkad och ensam dessa dagar :D wiihoo! nu kan vi hitta på massa roliga saker tillsammans , vi kan inte åka hem tidigare ändå eftersom Svens biljett till Linkan redan är beställd till på lördag.
de var det!  nu ska jag käka lite, sen skriva färdigt det sista på uppgiften min. Sen blir det bibblan och lämna tillbaks böcker för att sedan sticka vidare till gymmet :) jag är såå aktiv idag å jag vet inte vart all energi kommer ifrån :P men härlit äre!

ciao!

Idag är ett måste..

Gårdagen var jättemysig! Jag och syster var en sväng nere i Malmö och kolla in en tygbutik där, stoff & stil! väldigt mysig affär! efter det åkte vi upp till Mölle för att möta upp grabbarna som spelat golf. Vi gick ner till hamnen och käka lite, efter det åkte S & T hemåt jag och Sven var kvar en stund och sola, när vi väl körde hem så blev det ett jäkla slagsmål i bilen ^^, . Bensinmätaren var jäkligt låg, men jag säger att det räcker hem eftersom jag vart med om det förr (när man tror att den är heelt tom så är det flera liter kvar) därför sa jag det till Sven men han blev helt galen och trodde vi skulle få bensinstopp varannan meter. Därför tvinga han mig om en mack bara två mil hemifrån, en mack vi vart en annan gång. Men ne, då stod den ju inte kvar, då ska de byta pumpar där så då blev han ännu mer galen. Jag fortsatte hemåt och sa att de var lugnt Vi kom hem till en mack i Eslöv, tankade bilen å se därja! hela 5 liter kvar i tanken :P vem hade rätt?! jo JAG! (som vanligt)

De va min långa berättelse om gårdagen. Måste berätta att jag även fått tagit kort äntligen när de hoppar sån där fallskärmsliknade sak på flygfältet här borta i Eslöv Vi ser ju dom från vår balkong :)


kanske lite svårt att se dem, men tittar ni riktigt noga så ser ni små prickar uppe i luften :) så mysigt! Jag har bestämt att innan jag flyttar härifrån skåneland ska jag allt ha hoppat där :) nån som vill hoppa med mig?

eftersom vi kom hem så sent igår så har jag fortfarande inte fått gjort färdigt min uppgift inför morgondagen så det blir mitt måste idag. Men de ska nog gå rätt fort :)

ha en schysst dag :) hejrå!
RSS 2.0