Bättre humör nu

Känner mig lite gladare nu. Vill ju inte vara osams med min ögonsten(katten) allt för länge! Han har legat och sovit i sin stol ända sen jag skällde ut honom stackarn.

Dagen har gått enligt planerna, arbetet är "typ" färdigt. ska bara justeras en hel del men det är sånt småpill man kan hålla på med resten av veckan när man får lust liksom. Sen har jag fått vart på jobbet och förlängt min delegering, lämnat in ett papper. Sen har jag fått vart å handlat och jag har vart å tränat.
just nu sitter jag och kollar på idol där Rasmus gör nån konstig verision av I'm yours. inte riktigt min favorit men det kanske går hem, jag vet inte. Det återstår att se.

Å nu ringde calle kusin mitt i allt :) härligt å höra din stämma!

Nu blir det att kolla färdigt idol, sen ta tag i disken! imorn är det skoldags igen å vi ska ha examination på vår IVP.

jahopp ja! de va nog det hela för denna dagen! Hoppas er dag vart bra! vi hörs!

Mitt tålamod!!!

fan alltså vad en dag kan bli förstörd fort. var ganska glad nyss för att jag fått ner en hel del på mitt paper, dock bara en massa skit vilket inte känns bra. Men det får duga å är det inte vad lärarna vill ha får de skylla sig själva som är så flummiga! ändra uppgiften hit och dit.

katten har vart på ett jävla bushumör idag och just nu är han inte min lilla prins längre då han bitit sönder mina slutbetygs papper från gymnasiet som jag hade framme och har kopierat. Dessutom har han gnagt sönder mitt arband jag köpte i turkiet som jag tyckte så mkt om! fan alltså vad irriterad man kan bli. Bara för jag har vart bestämd mot honom idag så blir han sån här! jävla taskmört! Han ska minsann få igen! Jag startar kriget med utegångsförbud!!

Äntligen!

Igår gjorde vi det! Vi beställde min systemkamera jag väntat på så väldans länge :) å jag är superglad! väntar nu bara på att vi ska få hem den!

Tjoohoo! Det är perfekt att kunna komma ut och fota i detta höstväder! vilken rolig helg detta kommer bli :) Det har  tagit mig över ett år att skaffa mig en hobby här nere! men nu äntligen alltså :) nu ska här fotas!

Som ni förtstår är det en glad Evelina som vaknat upp idag! tog en rejäl sovmorgon, fy på mig men ack så skönt.
Idag ska jag skriva färdigt min uppsats är planen och sedan sticka till jobbet och lämna in lönelappen :P man vill ju inte missa det ^^, sen ska jag se till att få förlänga min delegering också!

Ikväll blir det träning med Sven. Han köpte såna där gymhandskar till mig igår som jag ska inviga idag :) jag får så himla ont i händerna när man sliter med alla grejer på gymet så förhoppningsvis hjälper de här handskarna mot alla valkar man får i händerna. Inte så kvinnligt precis å ha sådana.

Igår fick vi även städat här i lägenheten så det ser normalt ut igen :P Det finns inget bättre än att komma hem till en helt nystädad lya! så mysigt :) å jag fick tänt mina ljus och myst i soffan hela kvällen :) Å gud va kul att House har börjat igen nu! det är lätt ett utav mina favoritprogram! Jag diggar honom..

Nu ska jag käka lite frukost så jag får nya härliga krafter att skriva i mitt paper! tänk om det hade vart lika lätt som att sitta här å plinka på tangentbordet när man gör ett inlägg! det hade jag lätt kunnat skrapa ihop. Men det är bara en dröm, nu är det inte lika enkelt! Men är snart färdig ändå så :)

Ha en wonderful dag :)

höstdag

Jahaja :) då har man vart i Lund och pluggat lite smått. Jag och Malin har gått igenom IVP:n som vi ska ha examination i på torsdag. Skönt att ha det avklarat! nu är det bara 1 uppgift kvar och det är uppsatsen, vilket jag är lite kluven för. Det är nämligen så att jag valde ett patientfall från i somras på jobbet istället för att ta från VFU:N som man egentligen skulle göra. men jag fortsätter nog på det eftersom jag inte orkar skriva om allt. har ändå fått ihop 2,5 sidor. känns lite tråkigt att bara kasta det i sjön. Men får väl hoppas att det är okej. jaja. nog om plugg ;)

Idag är det ingen träning för min del, så istället ska jag städa upp lite här. (vi är väldigt lätt för att stöka ner så fort vi har städat) iofs storstädade vi förra veckan men har redan hunnit smutsa ner. så det är bara fram med sopkvasten igen ;) På dagens meny står det Lasagne! jag hoppas på en bättre lasagne denna gång då jag förra gången inte lyckades riktigt å fick något för hårda plattor... Men övning ger färdighet !

Sen hoppas jag på en mysig tvkväll med lite tända ljus filt och sambo brevid mig. kanske nån god eferrätt som man kan smaska på.. hm.. blev genast sugen på att baka. men vi får se. sånt sug brukar försvinna rätt fort så gör man det inte direkt så orkar jag inte sen ^^, haha. Först och främst ska jag plugga lite grann och pausa å läsa veckorevyn som landat i brevinkastet idag! så det är i stort sett vad jag ska hitta på!

Har ni några roliga planer för

Break

Harj ust nu tagit lite rast från pluggandet :P känns som jagi nte gjort annat än att tagit paus idag ^^, men har ändå fått ner några rader i mitt arbete. Känns bra och har en del idéer om vad jag mer ska skriva! Sen är frågan om det är något att had et jag väl skrivit men ärs! haha :P det är bara att ordbajsa på som vissa kallar det här nere! Sen är det bara att hoppas på att det duger. Känns ändå skönt att ha kommit så långt å ända ha hela veckan kvar att bli färdig på. :) tummen upp för det!

Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem. 1 timma kvar! Längtar lite efter honom får jag erkänna. Blir på så glatt humör när jag får vara i hans sällskap :) och att vara glad! ja de gillar jag :)

Jag har iofs en hårboll som ligger här och myser bredvid mig, men han sover ju bara den rackarn! å sträcker lite på sig ibland och sover sedan vidare. Ibland kan man finna han på alla möjliga roliga ställen ^^, idag fann jag honom här : i grytskåpet ^^,
                 
Det gäller att stänga luckora efter sig!
Nu kom jag åt godispåsen sen helgen också. Urs de var inte bra. Men fruktansvärt gott! Fick jag lite ny energi till att fortsätta på uppgiften! Energi som varar typ.. 5 minuter. mohaha! men kanske hinner ksriva nåt bra på det! När S äntligen kommit hem ska vi iväg och träna och sedan mysa resten av dan! sådär som sambosar gör tillsammans :) tihi!

biiiiilolycka. urs.

God morgon!
efter en långhelg i Linköping är vi nu tillbaks i Eslöv. Har pussat sven hejdå till skolan och ska idag ta tag i mitt skrivande på min uppgift. Inte så motiverad men ett måste. Tänkte se till att bli klar nu i dagarna och inte sitta sista dan å skriva allt ^^, hoppas bara jag har uppfattat den här uppgiften rätt efter alla ändringar de gjort! men det får bli som det blir! de får bli nöjda med vad de får ^^,  haha! flumflum!

Måste bara ta å erätta en lite skakisgrej som hände på vägen hem igår kväll. Vi körde på E4:an, hade stannat och köpt käk på Max å bytt chaffis, så jag äntligen fick sitta och njuta. Efter ett par mil, bara ett par avfarter innan vi ska av ser jag något konstigt ljus på andra sidan vägen, ganska så långt bort. Liksom lysena far runt jättekosntigt. Men jag tänkte att jag inbillade mig och att det ibland ser kosntigt ut mellan de där små pinnarna som är i vägräcket i mitten. Men bara sekunder efteråt ligger en bil upp och ner och jag ser människor trilla ner,. Å inget kan jag göra! vi körde förbi helt paffa! de var en rejäl volt den gjorde. Som tur var stannade där bilar på andra sidan! Gode gud hoppas det gick bra för dom! Efter en stund blev jag lite skakis och undrade varför amubals dröjde så.. Men det gick inte så många minuter innan vi mötte dom på vägen! Vet inte alls hur de gått med dom, hari nte hittat nåt på nätet ännu iaf. Så förhoppningsvis är de oskadda!

Nu åter till lite roligare saker! Vi har planerat vår USA resa i helgen :) gud så många doliga saker vi ska hitta på! men det är även ett lite stressat schema! Det är ju så stort och det finns så många saker att göra där borta! Iaf så börjar vi med fem dagar i New York. Sen bär det av mot jamestown och hälsa på släktingar över julen åså. Sen drar vi neråt Florida där vi ska hitta på massa saker. Nyårsfirande blir det på Key west :) Ja jag tror detta ska bli toppen alltså! Riktigt längtar! men samtidigt är jag lite nervös för att jag missar en hel del i skolan! men håller tummarna väldigt hårt att det ska lösa sig ändå!

Mycket tex men inga bilder! som vanlgit i mina inlägg ^^, men nu ska snart jag och pajka min köpa systemkamera! då blir det nog fler kort, på allt och inget :P gillar nya saker! de används flitigt i början! tjooot!

Ha nu en ruskigt bra Måndag trots vädret! Bye

sko.

God eftermiddag!
Just nu sitter jag uppe i svens gamla pojkrum och funderar över om jag ska köpa ett par skor som jag hittat. Kruxet är att jag har hittat ett par i rätt storlek, MEN att de är lite trånga på bredden .. lille tån fikci nte riktigt plats. Å jag vill inte ha en storlek större på skon för då tyckte jag inte den passa mig. Men den satt skönare, fast glappade så.. Här är skon, men den är mycket finare i verkligheten.. bara så nu vet.


Nu ska vi åka bort till Svennis pappa och säga adjö och sedan åka å handla lite "torrvaror" på Willys innan vi kommer tillbaks hit och packar in allt i bilen och beger oss nedåt i landet igen. Så runt 5 tiden beräknar vi oss åka! jag ska fundera vidare på min sko också å se hur jag ska göra. Måste nämligen ha ett par nya nu till vintern för de jag har nu är alldeles för tunna. stora problem de där.. nu harj ag brådis!

Hejhej så länge!

Lördag..

Hoppla! Tiden går tiden går! väldigt fort dessutom.

Har vart lugnt på pluggfronten kan jag säg. Men har ändå kommit in några rader på mitt arbete. Mest har jag bara tagit det lugnt, sovit ut, ätit ^^, haha.
Nu blir det god middag och dryck, sen blir det nog film ikväll! Benjamin Button! Vi hyrde den förra veckan på dvd, å har inte hunnit se den än så vi gjorde något man inte får så tadaa, nu harvi den hur länge vi vill ^^,

Har vart å shoppat lite idag.. eller snarare strosat runt och tittat för köpte nåt gjorda jag inte. förutom på ikea sprang vi igenom på 5 minuter. skulle ha två glasskålar eller vaser vad man nu vill kalla dem till mina orkideer där jag ska slänga i lite krimskrams å grejer! ja de ska nog bli bra när det blir färdigt! åså en ny badrumsmatta också! Det enda jag köpt på hela helgen.. + en grej till Zelda, fast det kan jag inte säg nåt mer om. It's between me and Zeldas mammi!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och klä mig lite vackrare ! göra ett försök iaf ;) Vad hittar ni på en lördagskväll som denna?


Jag å min boy! Jag gillar han, han är heet! (bild från turkiet, näst sista dan när jag har blivit ordenltigt sjuk, jag ser allt lite sliten ut ^^, )
Ciao!

Galet..

Sitter just nu hos Svens pappa där sven får lite hjälp av honom med nån uppgift från skolan. Genier bägge två. Här sitter jag och töntar å hari nte ens satt igång med plugget. Är helt snurrig angående vår uppgift vi ska skriva så mkt som de ändrar å grejar med de där! Men idag är ingen brådska med att komma igång utan tänkte ta det litel ugnt idag å börja mer imorron!

Efter v ätit lunch här ska jag och älsk in till stan å gå och shoppa upp lönen ;) ne skämt å sido. Jag hade tnkt att lägga undan alla pengar på sparkontot.. men sen så tycker jag faktiskt att jag kan unna mig något litet ;) å det är ju inte så ofta vi är i Linköping så man får passa på att shoppa lite när man väl är här ^^, bra ursäkt va? haha.

Förresten, höll på att bli av med vår katt igår :S när vi var på väg upp till Linkan så stannade vi halvvägs för att byta chaffis å ta pissepaus. JAg tänkte vara så snäll att ta med katten ut så jag slängde på hans koppel och tog med han ut! han blev helt galen och glad på samma gång! men de var nära ögat att han försvann in på andra sidan av skyddsstängselet å då hade han säkerligen aldrig kommit tillbaks. In i bilen igen och låste dörrarna! puh! Hjärtat upp i halsgropen. Kattf*n. Men han är världens gulligaste ändå! men han har gett mig hög puls ett par gånger under hans två år i livet!

Nu ska jag surfa vidare! Ikväll ska vi sitta och planera lite inför USA resan. Ska bli så skoj :) wiie! Ha en trevlig fredag alla :)

Ingen rubrik.

Gud vad jag känner mig helt förstörd. Jag borde gå i terapi så dåligt jag mår över sånt här med redovisningar. Riktig panikångest är vad jag har. Å ingen förstår hur man mår. tradigt. Men nu har jag nästan gett upp. Jag går dit imorn, kör mitt race och ber om ursäkt för att jag är en sån looser. thats it! för nu orkar jag inte mer.  Nu ska jag krypa ner i sängen, bli omhållen av min käraste pojkvän och försöka bortse från alla otäcka saker här i livet.

Nu måste jag även hinna packa inför linköping imorgon. det har verkligen vart fullt upp idag. HELT SLUT är jag. å ännu mer död kommer jag vara imorn..

God natt!

God morgon..

Jag har kommit på att jag kanske inte har en så intressant blogg eftersom mitt innehåll alltid är samma. Men, ibland är det så. JAg har en dålig period just nu å det är svårt att se allt positivt ibland. Men jag jobbar på det!

Idag är det dags för heldag i skolan! Först ska jag redovisa min IVP och få lite feedback, efter det ska vi ha etikhandledning. JAg och Malin ska även försöka göra färdigt vår examinations IVP också! så det kan bli ett par timmar i skolan idag känner jag. Men lika bra att få det gjort så slipper man dela upp det på så många dagar. Bra onödigt.

Ikväll blir det att packa eftersom vi åker till Linköping imorgon efter jag kommit hem från skolan. Ska bli skönt att komma iväg lite igen.. Dessutom har vi inte vart där uppe på bra länge så kan va kul att komma dit för det med :)

Nu blir det borsta tänderna å fara iväg till skoooolan! HA en bra onsdag! Kram på er

Bergochdalbana

Mitt humör alltså. Det är något fel på. Nu mår jag faktiskt hur bra som helst igen fastän det för bara några timmar sedan kändes som om mitt liv var över. ja kanske lite överdrivet men ni fattar.

Jag har faktiskt blivit riktigt duktig på att åka å träna, å faktiskt så mår jag så mkt bättre när jag vart där :) å lite mat i magen gör humöret ännu bättre!

Nu är jag nyduschad och ska ta mig nåt litet att äta igen eftersom jag vart å tränat! Sen blir det sängen och lite kramar med sven. JAg är i stort behov av både sällskap och närhet numera. vet inte vad som flugit i mig. Är nog lite rädd för att bli ensam ^^, eller så är det för att man mår bättre i sällskap och lite närhet får en att må ännu bättre!

Nu säger jag god natten! Vi hörs imorgon! förhoppningsvis inte lika nedbruten som idag ^^, som sagt, mitt humör är som en bergochdalbana! can't help it! ciao!

suck.

Denna dag blev absolut inte som jag ville. Har suttit halva dan i panik för att jag är så fruktansvärt känslig och är rädd för att vårt arbete inte är riktigt färdigt. Insåg det idag att vi inte har med allt som behövs. Men det farligaste är ju bara att få komplettera det om man nu inte är godkänd. Men jag stirrar upp mig så mkt för redovisningen på torsdag. Varför gör jag det.? känns som jag är den ända på jorden som är så jävla gnällig för tillfället och en sån rädd liten mes som inte ens klarar av att prata inför en grupp. Mitt självförtroende har ännu en gång nått botten och vid sådana här tillfällen vill jag bara lägga mig ner och dö. inte riktigt , men nästan. så känns det.

Nu ska vi strax äta och sedan iväg och träna. Jag tror jag är på lite gladare humör då och nu när jag lugnat ner mig så känns det som att jag börjar bli lite glad igen. Men jag undrar ännu en gång varför alltid jag ska känna mig så himla dålig på allting? för så dålig kan jag ju inte vara? varför uppkommer alla dessa dumma känslor? det knäcker en. punkt slut.

Nu blir det död fisk å lite potatis. En skvätt sås å nån riven morot kan också tänkas slinka ner. Vi får se. Vi hörs.

Puh

En gladare Evelina har vaknat idag :) Känns så mkt bättre än att vara så nere som ja var igår. Men jag har mina sådana dagar och kan inte riktigt rå för det!

Har inte sovit speciellt bra inatt dock, har drömt och vakant 511 ggr känns det som. Å det är pinsamma grejer ja g drömt om. Jag vågar inte ens säg det men kan ge en ledtråd. Något med facebook. Så fruktansvärt pinsamt. Hur kan ens något sådant falla in i mina drömmar? Jag är inte besatt, men man undrar juh?!

Nu blir det strax skolan, efter det lite plugg tills Sven kommer hem (han slutar förbaskat sent idag med, 17.00, hemma 18.00) hur kul är det liksom. dagen blir lite förstörd för min del med. Han var inte hemma förrän 19 igår. Kul.
När han väl kommer hem ska vi iväg och träna :)

Nu ska jag äta upp min frukost och packa skolväskan :) Trevlig tisdag på er! :)

Träna sig glad

Hej igen!
Nyss hemkommen från gymmet nu. Att lite träning kan göra en så mkt gladare. Det är såå skönt att komma bort å fokusera på annat å bara köra på å rensa tankarna! Vissa dagar kan vara ne pina att gå och träna, men idag var det skönaste på länge! Jag undrar om det är för att jag sitter så mkt hemma i lägenheten som jag blir så nedstämd. Kanske behöver komma ut lite mer... Om jag ändå bodde lite närmre min familj och nära vänner.. allt hade  vart lite enklare då. Men inte klaga, jag har valt att bo här så.

Jag får väl säga Grattis till lilla Zelda också som redan är 2 månader gammal. Nöjd nu thomas? du som fått mig att låta som världens sämsta människa denna dag när jag vart så fruktansvärt glad?! :) smile på det.

Nu ska här drickas sån där proteindrink och sedan krypa ner i sängen å kolla på tv. Sen upp i morgon bitti till skolan och träffa lite folk! gör nog lite nytta för mig!  Om nu några kommer dit förstås.. FÅr väl ta med en bok för säkerhetens skull. Det låter ju inte så värst lockande att ha en lektion om etik och omvårdnadsdokumentation kasnke, men jag ska ge det en chans.

Jahopp jahopp! Nu ska jag in i duschen en snabbis också! Trevlig kväll på er!

Tjabba.

Denna dag började inte så bra som jag hade velat. Vi har fått lite problem med vår gruppuppgift som jag hoppas löser sig ! *håller tummarna jävligt hårt* Sen så har jag typ inte gjort nånting. Why? Å tiden bara rullar på. Nu är iaf IVP:n färdig å jag ska läsa lite i en bok nu hade jag tänkt. Lugna nerverna lite.

Allting ordnar sig till slut :) det är bara jobbigt fram tills det ordnat sig! Men så är livet! allt kan inte vara en dans på rosor och varje dag kan inte var så där superbra! Fastän man önskar det.

Längtar till min boy kommer hem å tar hand om mig. Han är bra på det :) min bäjbie! <3

Måndag.

Morn morn!

Ledig idag, å då ska jag vara jävligt duktig och få nåt gjort ! Ledig skulle jag egentligen inte vara för jag skulle haft metodövning idag, men fick bytt det till på onsdag eftersom jag ska till skolan och ha etikhandledning då som bara vara 1,5 timmar. Därför kändes det bättre och hoppa över till den andra halvan av klassen som har sin övning på onsdag! så känns det inte så onödigt att åka upp till K-stad bara för nån kort lektion sådär.


Sven går i skolan till typ klockan 18 idag. görtråkigt juh. Därför blir det sen träning idag, vilke ibland kan vara mysigt. Men idag hade det vart gott och haft det överstökat så man bara kan ligga i soffan resten av kvällen! men  icke.

Ha en finfin måndag allihopa! nu ska jag käka frulle och förhoppningsvis bli på lite gladare humör :)

Filmtajm

Nystädat, tända ljus, nerbäddad under filten i soffan, världens bästa pojkvän! ja mysfaktorn är hög! =) Det enda som saknas är katten och ett ärligt leende på mina läppar! Katten kommer nog snart in igen så jag får mysa med min favvis!

Vi har vart och hyrt 3 filmer idag innan vi stack till gymet. Idag såg vi En shopaholics bekännelser! Helt okej film, men vi stannar vid okej. Vi hyrde även 17 again och Benjamin Button! hör och häpna! jag fick välja alla tre filmerna :P jag har nog hjärntvättat sven med alla min "tjejiga" filmer. Benjamin Button är kanske inte så tjejig men jag har velat se den länge, den verkar fruktansvärt bra!

Vi har fått gjort myket idag :) känns kanonbra! det ända jag är missnöjd med är plugget, som vanligt. Inte alls gjort nåt idag typ. men destu mer till morgondagen!

Nu blir det snart sängen om sven kan slita sig från FarmVille på facebook :P I ärlighetens namn så var det jag som börja önigt nog. Men svårt att slita sig fastän det inte händer ett jäkla skit där! men men! coolt att jag fått Sven att fastna där som aldrig ens använder fb. hihi. skämt och sido!

Sov så gott! Sweet dreams!

Då var det söndag igen

God morgon ! har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock! gottigott! känner mig färdig soven och är pigg som en mört idag!

Dagen kommer bjuda oss på städning eftersom vi har skjutit det framför oss dag ut och dag in! men idag är det storstädning som gäller! Sen gymmet, och även lite smått plugg.

Vi funderar även på att gå och hyra en blue ray film idag med för att se om vår blue ray spelare som vart på inlämning verkligen fungerar igen! Bäst att kolla det så de inte luras! ;)

Vad ska ni hitta på för skoj idag?

Tvätta tvätta tvätta

Här tvättas för fullt! Å spegeln är uppsatt på väggen äntligen, kom dock aningen för högt men det vänjer jag mig väl vid nån dag antar jag. Skönt att ha en spegel i hallen iaf så man slipper att springa till toaletten stup i kvarten! ;)

Har även börjat läsa lite kurslitteratur inför nästa uppgift. Tråkigt men ett måste.

Har verkligen hunnit med massor idag :) känns så bra! Nu ska här bara städas upp också så är jag riktigt nöjd sen :) + att jag ska göra lite nagelvård på mig själv. Har fått alldeles för långa naglar nu så måste fixa till dem lite å slänga på en klick färg! det piggar upp! Så det är vad jag ska göra nu medans Sven är och tränar! :)

Sen ska vi ha myys resten av dagen :) jag och min sambo! <3

Myys

God morgon :)

Idag är det lördag och det gillar jag :) solen skiner och jag är på glatt morgonhumör ! Kunde dock inte sova längre än till kl 8 vilket egentligen är positivt! Då får man ju ut mer av dagen :)
Idag ska jag göra klart min IVP (skoluppgift) sen ska här tvättas och städas! Ikväll eter Sven har pluggat färdigt och allt ska vi ha en riktig myskväll med tre rätters middag hade vi tänkt :) Så det blir att sitta och leta efter goda recept idag med :)

Nu ska jag försöka njuta av en härlig lördag :) hoppas ni får en mysig lördag ni med :) ska ni hitta på nåt speciellt?

Rökfritt på krogen

Hihi. Har nu vilat middag och känner mig lite på bättre humör. tänkte jag ska dela med mig av ett youtube klipp. Det är Zeldas pappa som visat det för oss och den är så fruktansvärt roligt :P Det beror förstås på vilken humor man har! men ta en titt ;) och ha en fortsatt trevlig fredag :)

Träning.

Hemkommen, känner mig smartare än någonsin- NOT. Varför kan inte jag också ordbajsa sådär mycket som så många andra kan? vad kan jag? skit samma, nu är det helg. Ska plugga lite tänkte jag. Förhoppningsvis kunna börja på mitt paper om jag får nån idé om vad jag ska skriva.

Fick ett sms från min förra fotbollstränare igår  att de skulle ha möte med klubben och undrade om det fanns intresse av oss föredetta spelare att försöka ha ett lag igen! Gud vad det hade vart kul, Gym kan slänga sig åt helvete så hårt in i väggen. Inget kan jämföra sig med fotboll och den härliga känslan av att man är ett lag, att man jobbar tillsammans! Man hjälper varann! Inte klanka ner på någon utan peppa varandra istället! :) mm. Om vi nu flyttar upp om två år när jag är färdig ska jag sätta på mig skorna direkt :P Saknar allt roligt som hade med fotbollen att göra. visst kunde det vara jäkligt jobbigt, speciellt det året det inte gick vidare bra för oss. Men ingen hängde läpp för det! Kämpa kämpa :)  I Like it!

Mina skor har stått och dammat i ganska exakt ett år nu nånstans. Antagligen hemma i Grimmared hos farmor nånstans. jaja, intressant eller ;)?

Har satt upp nya krokar för handdukar i badrummet nu! så fint det blev :) piffade upp litegrann! Sen ska vi hänga upp spegeln i hallen idag med! Sen ska här mysas och dricka lite vin ikväll till nån förhoppningsvis bra film:) vet inte riktigt vad som går på tv ikväll. Får ta till uppdrag och kolla upp det.

Jappjapp! nu ska jag smaka på svens linssoppa! sen ska jag peppa mig själv å göra något bra utav dagen! Det är ju trots allt fredag =) bye

Friday :D

Lovely!
God morgon alla :)

Fredag är den bästa dagen på hela veckan :D Det bara är så! Man är alltid så himla glad för man vet att man ska vara ledig ett par dar och så klart kan man mysa till det lite extra med god mat och dryck å godis förstås!

Idag ska jag till Lund en sväng för att få göra klart vårt grupparbete. Har tatt lite mer tid än vad jag förväntat mig men whatever. Det måste ju bli färdigt så va fasen. Det är bara att se glad ut! Kan ju gå en sväng i Lund med. Har en del ärenden jag borde fått gjort egentligen.

Imorn blir det sovmorgon, Sven ska ju upp å jobba så då ligger väl jag och katten å drar oss lite extra ;) sen har jag tvätttid mellan 12-17. Måste verkligen fått tvättat alla sängkläder och badlakan som ligger och skräpar i tvättkorgen/ påsar.. haha.

Tyvärr blir det inget Björke imorgon kväll med Doffe och Kicki den här gången men vi får ta igen det till nästa sommar! För då tänker jagi nte jobba lika många helger som den här sommaren så då ska vi banne mig kunna åka med dit!

Nu ska jag kila och borsta håret! tjingen!

God morgon..

Min hjärna och jag är inte riktigt överens. Den tänker inte som jag vill. Jag vill vara smart, men det är jag inte. Synd, för allt hade vart lite lättare då. Tur jag har en smart pojkvän, men det hjälper inte mig i alla lägen.

Idag är det en föreläsning om journalgranskning och efter det ska vi sitta med vårt grupparbete som förhoppningsvis blir klart! yey!

Jag är lite bitter idag därför att jag miste två timmars sömn inatt. Dels pga min sambo som kom hem efter fest runt halv 2, dessutom för en gnällig katt jag fick lust att slänga in i väggen för en stund. ja. men som sagt brukar mitt humör bli bättre efter en stund. Jag har fruktansvärt dåligt morgonhumör ibland, och idag är en utav dessa dagar. JIPPIE.

Trevlig dag.

Snigelfart

Efter en ack så trevlig eftermiddag i skolan är jag åter tillbaka i lägenheten där jag ska spendera min kväll med god mat & dryck, godis och chips i soffan! jag och katten :) så mysigt! Är på bättre humör med ett brett leende på läpparna och ska snart även få se min prins några minuter innan han far iväg igen! Livet är underbart eller hur :P haha

Inte så underbart. Men det duger såklart. Ska ikväll plugga lite lite också :P kolla igenom vårt grupparbete å se om jag har något bra att tillföra det sista! Imorn ska vi åter träffas vår kära grupp och göra klart det FÖRBASKADE arbetet. :) smile! jag är inte hög jag lovar. bara hungrig. ska nog gå och nalla av min godispåse jag köpt på hemmakväll så jag får lite socker i mig! Å förresten, inte för att låta snål men de har höjt priset på godiset! ska detta vara nödvändigt? snart har man inte ens råd att unna sig godis. jaja. vi ska ju faktiskt få 350 kr extra varje månad nu i studielånet. efter nyår förstås.. eller har jag hört fel?

Nu ska jag ge katten manikyr! Vi hörs! ciao
!

Knepig dag.

God morgon.
Har vaknat upp med en sån där känsla att jag vill ligga kvar hela dan för inget känns bra. Fick plötslig ångest för att jag knappt pluggat på en vecka och för att vi har ett paper som ska skrivas snart och jag inte har en susning om vad jag ska skriva. Tummen ner.
Vi ska till skolan i eftermiddag, vilket jag tycker de kunde haft på förmiddagen, för hur motivernade känns det att åka till skolan kl 12 å komma hem klockan 17 istället för att få komma hem runt lunch?! ha!

Inte vill jag kalla detta något som varken hemlängtan eller depression, utan bara en knepig dag. Det kommer bli bättre när jag väl sitter på tåget sen.
Förresten får jagi nte träffa Svennis idag heller. För när jagkommer hem så har han dratt på förfest antagligen. Så jag ska om hemmakväll idag, sen låsa dörren och bara mysa i soffan med katten hela kvällen lång. det är vad jag ska göra, å det gjorde mig plötsligt lite gladare :)

Nu ska jag knepa vidare och få mig något i magen! lite kaffe kanske :P det rukar höja humöret på topp :)
Detta är så typiskt mig att bli på sånt här humör nu när hösten börjar smyga sig på .. jag känner igen det sen förra året! baah!

Duktig katt

jahaja! då var snart den här dagen slut den med. Kors vad det går undan! Idag har jag ändå hunnit med en del, vart i helsingborg, sedan Lund och handlat käk, lite frukt och träffat Catrine som även hon skulle vidare mot eslöv. Där gick vi till Morrhoppan för jag söker en ny sån där liten adresslapphållare till min lille sparv här hemma som gått ute och slängt av sig den förra. Tyvärr hade de bara sådana för hundar och det dög inte för mig. Den var lite för stor så jag tror inte tuffs hade gillat den. Istället köpte jag tuggpinnar som tro det eller ej HAN GILLADE DEM! duktiga lilla kise. Annars är han rätt så kräsen när det gäller mat å annat.

På tal om nåt helt annat så  jag länge suttit nu och försökt komma på vad jag vill äta för kvällsmat.. Efter en stunds klurande och tjuvkik på facebook där jag såg att någon skulle äta köttfärsbiffar och potatismos blev jag ju väldans sugen på det jag också! så idag får det bli det!

Senare ikväll blir det att åka å träna, vilket jag INTE är sugen på nu, men jag måste dit. Får inte slappa av mig redan. Så jag ska dit och lyfta lite skrot! Sen vill jag hinna med lite mys framför tv:n också! om det går nåt bra på tv ikväll vill säga. Men är sugen på en sån där ligga-i-soffan-och-äta-godis-kväll. fast iofs ska jag ha det imorgon när jag och lille tuffs ska vara ensamma hela långa kvällen å sven ska ut och roa sig :) så jag får nog vänta med det tills imorgon.. Inte nyttigt att äta godis varje dag!

Vad hittar ni på ikväll?

15 september

God morgon!
Här har vi en trött Evelina som ganska nyss vaknat till liv igen denna härliga tisdagsmorgon. NOT. Gud vad jag bara ville ligga kvar i sängen idag när det var så himla kallt i rummet. Här börjar bli kallt ute, å det märks! (jag sover med öppet fönster)
Dessutom börjar här bli lite mörkare om mornarna vilket jagi nte heller gillar, det gör en ju dubbelt så trött när man tror att man går up mitt i natten för fasen.
Å tittar man ut genom fönstret idag så ser det ju ut som om det skulle börja snöa vilken minut som helst! Snart dags för vinterjacka alltså!
SLUTKLAGAT.

Idag ska jag ut på en tripp till helsingborg :) där jag ska träffa Malin ! Inte varje dag man är hbg så ska bli kul att komma ut lite till andra vyer!

Nu blir det frukost och sen är det dags att cykla till stationen! Ha en mysig tisdag vänner :)

Min syster har rätt..

Ungdomar lider av glömska... Jag kan nu erkänna att jag är glömsk.
Sven skickade meddelande om att vi skulle på middag hos en kompis till honom i Lund idag. Det hade jag HELT förträngt. Detta är illa. Inte kul att vara så glömsk när man är så ung. Men det får jag väl leva med, jag kommer ju fortfarande ihåg vart jag bor iaf! När jag inte längre kommer ihåg det så är ni varsågoda att ge mig ett nackaskott.

Nu har jag vart och bokat tvättid och jag har vart och handlat! Städat lite har jag gjort också, men har en del kvar! Sitter och funderar över vart vår micro ska bli av. Nu när vi köpt ny frys så tog den microns plats och nu står micron bara rätt upp och ner på en pall i köket. Å där vill jag såklart inte ha den. Hade behövt en trådlös micro, finns det tro?! det är nämligen ont om kontakter i köket och jag vill helst kunna gömma undan den i ett skåp! Men om jag lyckas med detta igen får vi se!

Jag ska laga lite äpplekräm tills Sven kommer hem som vi ska ha som lite mellis!

Imorn bär det av till Helsingborg för att träffa Malin och plugga lite :) ska bli kul å komma bort lite härifrån och se hur de har det i Hbg!

jahaja! nu ska här städas lite till :) OOh, Förresten, Ett stort grattis till Emelie som fyller 20 år idag och Bengan som fyller 21 :) hoppas er dag blir alla tiders! tjingelingen!

Slappis

God morgon alla :)

Idag har jag sovit ut ! hur skönt som helst, men en sak som inte är skönt är att min nacke inte känns jättebra. grr. men det repar sig nog snart!

Denna dagen bjuder på massa plugg som jag ska ta igen eftersom jag inte rört böckerna på hela helgen, sen ska här handlas, träna och så ska jag fundera på vad jag vill göra med alla äpplen jag fått av farmor.. Kräm kanske? eller mos? hm...

La in bilderna från kräftskivan på datorn igår :P haha! Inga vackra, men mycket roliga och detta måste ändå blivit kvällens kort! haha :P


Nu blir det frukost och vipsboken :) Lovely!

Pigg och fräsch

Alla tiders krällekalas igår :) lyckades baa supa bort min tröja, ingen som har en aning om vart den tatt vägen heller! konstigt konstigt! Tur jag har fler tröjor i garderoben ;)

Nu har jag iaf piggnat till lite, man har ju mått som man färtjänat idag kan jag ju säga! Om en stund ska vi åka neråt skåne igen och innan dess blir det omelett med färsk svampstuvning då mammi har vart uppe på skogen och plockat svamp idag :)

Tillbaks till verkligheten imorgon och ta tag i pluggandet för det har jagi nte vart något vidare på denna helg. suck.

Nu kommer David och SOfie förbi och säger hej! å jag säger hej då till er!

Hoppas er söndag vart lite mer givande än min! haha :P

Har förresten vart och tittat på fotboll nu! Grimmared förlorade bara med 0-2 så det var very duktigt gjort av dom!

Jaja! bye!

Festligt!

Goddagens kära vänner :)

Sitter nu i Grimmared och myser för fullt! Kom upp igår som ni alla vet efter alla om och men. Jävla motorväg säger jag bara. Det sägs att motorväg ska gå snabbt men det var snarare en senväg. HATA OMBYGGNAD.! (det tog bara 45 minuter extra att köra).
Igår kväll var det syskonträff och 2 kusiner hos Sandra, Thomas och Zelda. Mycket trevligt :) Sen var vi inne en snabbis hos David och Sofie å sa hej :)

Idag vankas det krälleskiva! hallelujah vad jag har väntat :P enda nackdelen är att vi ska cykla hem. Men det är ju bara 1 mil å lite till :P då hinner man cykla av sig ruset ;) haha!

Har hjälpt mamma och pappi med pappas mail som vart ett krångel länge! tur att någon är datakunnig och tar sig tid till sina föräldrar :P Nu ska jag ringa farmor och dra med henne till kyrkogården å hälsa på farfar ! hon behöver nog rasta sig lite! har fått stränga order av 2 fyllekajor igår att jag skulle hålla farmor inne hela dagen imorn för de kommer på besök ;) hehe! så därför ska jag locka henne till kyrkogården idag så hon inte går dit imorn! jappjapp!

Nu ska här läsas 2 rader i vips boken tänkte jag! så man gjort något plugg :P hihi!

Ha de vackert!

In i dimman..

Eller rättare sagt ut i dimman! sheesus vad dimmigt här är! Försvinn säger jag!
Är på bättre humör idag kan jag säg :P väl det! haha!
Nu vankas det ännu en träff med gruppen för att förhoppningsvis bli klara med vårt arbete! Efter det så ska vi köra iväg på en weekend hemma i skogen! Myys!

Ikväll blir det lite syskonträff å träffa lilla Zelda :) Imorn blir det kräftskiva vilket jag längtar enormt mycket efter! Klart bästa festen på Brukar bli så jäkla lyckat!

Vi fick förresten satt upp våra tavlor igår :) känns lite bättre nu när de äntligen sitter på väggen än att stå och skräpa på golvet! blev riktigt bra tycker jag allt :) Nu är det tavlor till köket som vi är på jakt på!

Ha en fantastiskt bra fredag :) bye

Klackarna i taket

Oh härliga kväll! har vart å tränat, okej de va rätt skönt. Men nu försöker jag packa inför helgen, men har väldans problem med att komma på vad jag vill ha på mig på festen på lördag osv. dessutom har jag en asgnällig katt som jag avskyr för tillfället för jag hatar hans gnäll. Han vill ut men jag kan inte släppa ut han idag eftersom vi ska iväg imorn å då är det inte säkert han kommer in innan dess ju. Tråkigt för honom att vara ensam ända till måndag annars. Så jag låser inte honom inne för att vara taskig eller så.

Imorn är det grupparbete som gäller igen, det börjar glida mot sitt slut nu ÄNTLIGEN. Efter det bär det av mot Grimmared med vår racerbiiiil! ;)

Så ja, nu ska jag snart gå och lägga mig känner jag för ja är inte på vidare bra humör just nu. Kattgnäll är inget att leka med. Det kan till och med göra mig (världens djurvän) sugen på att slå lillskiten, men nåt sånt skulle jag aldrig göra.. Jag skulle typ duscha han istället för att jag vet att han avskyr det och då blir det tyst på han eftersom han ska slicka sig :P hehe.. hm.. Vi hörs! Hej då.

No fun

Morning!

Jag är bara halvt positiv idag och halvt negativ. Jag är positiv därför att jag sovit gott och det är en solig dag men minre glad för att vi ska sitta med ett grupparbete jag inte tycker är så roligt. Jag är trött på alla såna här grejer, nu vill jag lära mig sjukdomar! å göra praktiska saker, det som jag kommit hit för att lära mig. När kommer jag bry mig om och använda det vi "lär" oss om nu?! det är ren skit enligt mig. Förutom okumentation är ju rätt så bra att kunna förstås..

Jaja, det blir väl mer roligt sen kanske.. nu ska jag borsta gaddarna och sedan bege mig mot Lund!

Have a nice day!

Seg = ja.

Inte har allt plugg gått med någon vidare fart idag. Har typ inte kommit nånstans. Har bara fått sammanfattat det jag skulle ha gjort tills imorgon, vilketi nte är så himla mkt. Jag hade ju tänkt mig att jag skulle hitta lite mer info som duger åt morgondagen också, men har icke hittat nåt bra. Dessutom hade jag tänkte läsa några kapitel ur vips boken, å har jag fått gjort det? - NEJ.

Istället har jag tvättat och lagat mat och diskat å ja allt annat man hellre gör än å plugga ^^, så himla typiskt! haha

Nu kommer snart svennis hem, trevligt med lite manligt sällskap. Sen ska vi iväg och träna nån gång idag och jag ska hinna om öb å om coop. japp! här är full rulle!

Nu ska jag gå och läsa lite så jag får det gjort! bye

Skräckslagen!!!

God morgon solstrålar!
Det var värst vad solen skiner idag :) man blir ju på riktigt glatt humör ! och så är man ledig. Inte för att jag ska vara ute i solen eller så men att den lyser å att det inte regnar istället gör ju mig själaglad!

Natten har vart tuff, vaknade upp ur djup sömn för att det var kattbråk ute, flög upp ur sängen med hjärtat i halsgropen! jag avskyr när det är kattbråk, det låter så illa! å min lilla snutt var ju ute, så i mörkret fick jag leta mig fram till toaletten, ta på mig morgonrocken å ut på balkongen å kolla läget! Ingen tuffs syntes till. Bara grannens stora katt och nån annans katt. Puh, de va inte min lille tuffs. Tror inte han är så tuff när det gäller en fight! Iaf så gick jag och la mig igen. Somnade efter en stund när pulsen gått ner. Detta har hänt mig innan att jag vaknar upp sådär, de måste vara att man drömmer nåt obehagligt precis innan! ursa!

efter 2 timmar vaknar jag igen och hör massa mjauande, då vet jag att det är min pisemise som vill in :) så då traskade jag ner och hämtade honom! Härligt att se att han är hel :) nu ligger han på sitt klösträd å myser ute i solen ! precis som det ska vara!

Idag gäller det, får se om jag har plugget i mig! Vill nämligen fått gjort en hel del idag när det gäller plugga! men jag känner mg själv, nu vet jag att jag är ledig ett par dar så det är lätt att dra ut på det och göra annat här hemma! men vi får se när kvällen är slut hur det gått! Idag ska här iaf tränas också!

Till middag blir det fläsk med löksås å pärer idag :D Det nämdes i skolan igår och jag blev så himla sugen! Å eftersom sven är i skolan (för han är inte förtjust i det) så passar jag på att äta det :D wiie!

Ha nu en fiin dag allesammans :) Ta hand om er!

Hallelujah

Hallå solstrålar :) allt väl med er idag?

För en gångs skull kan jag säga att det vart "roligt" i skolan.. För denna dagen har vart fruktansvärt givande om man jämför med de andra som varit i den här kursen. Riktigt trevligt :)

Nu sitter jag här och väntar på att sven ska komma hem så vi kan gå och handla tillsammans. Det är så fruktansvärt tråkigt att handla själv, annars hade jag redan vart i affären för jag vill ha nåt gott att dricka å mjölken är slut så jag kan inte blanda någon oboy :(

Förhoppningsvis har sven lite tid idag också så vi kan sätta upp våran spegel och tavla idag. Jag kan ju inte borra i väggen åså, det är inte så kvinnligt ^^, skämt å sido. Men jag orkar nog itne stå med borren i den ställningen så länge... Obekvämt. Därför gör jag mig bättre genom att titta på när min heta man står där å arbetar^^, grr..
Jag är på sånt skämthumör alltså! ^^,

Å jag har vart SÅ duktig idag måste jag säg. På stationen i Kristianstad kunde jag stå emot och inte köpa nåt snask på pressbyrån fastän alla de andra gjorde det :P stolt över mig själv ^^, annars brukar jag vara duktig på det där :P att köpa massa gott alltså! Speciellt french hotog! God I love it! yummi!

Idag börjar väl idol förresten? då kanske man blir bänkad vid tv:n ikväll för jag tror inte jag orkar plugga så vansinnigt mkt nu när vi vart i skolan hela dagen, så då kan man ju sitta å skratta lite åt de som gör bort sig :P sånt är kul! tihi.Vi ska försöka hinna städa lite här också, sånt tråkigt måste man ju ta tag i ibland..

Jaja, nu blev detta ett långt inlägg om inget vettigt, men kul att skriva av sig :) Hoppas er dag vart bra å kvällen blir likaså!

Ciao!

Ny vecka..

Ny vecka nya tag. En skoldag avverkad! en ny imorgon, sen slipper jag Kristianstad på en hel vecka :P gött! Men inte blir det lugna gatan för det, här ska pluggas lite smått och gott såklart ändå!

Denna dagen vet jag knappt vad jag gjort. Har vart i skolan en sväng, sen inte så mkt mer. Nu lagas här chili con carne och efter det ska här läsas lite i VIPS boken. yey. Senare ikväll ska vi släpa oss till gymmet jag och min sambo för att träna kroppen lite! sen blir det att slänga sig i sängen och titta tv.

Ingen händelserik dag så att säga! men så är det ibland! Hoppas ni haft en bra dag :)

Ta hand om er! <3

Måndag 7 September

Vi kryper in mer och mer på hösten här i skåneland. BU säger jag. Längtar redan tills våren kommer och allt börjar bli grönt igen! Det ända positiva med höst och vinter är att jag sover snäppet bättre eftersom det är så mörkt ute och lite kallare. Men annars är det bara negativt med dessa årstider. Kallt, blött och eländigt.

Idag är det dags för skolan igen, börjar dock inte förrän kl 13. Idag ska det föreläsas om Dokumentationsmodeller. Hoppas innerligt att det blir mer givande än vad det var förra veckan alltså, annars går jag och gräver ner mig någonstans! Sen går jag bara imorgon också sen är jag ledig resten av veckan! å då ska vi passa på att träffa gruppen och arbeta lite. Sen r det ju kräftskiva på lördag :D som jag längtar :D woohoo!

Nu ska jag ta och käka lite :) vi hörs!

Vilken dag alltså!

Hm, ja ingen bra dag idag kan jag ju säg. Efter jobbet igår så hade Sven dukat upp till Fest för oss 2 och jag tror det blev lite för mycket av det goda! Herregud, jag har nog blivit gammal för urs så dagen efter dålig jag är idag alltså! Inget att leka med, hela dagen idag har vart förstörd. not skoj. MEn vi hade det väldans trevligt igår iaf :)

Jobbet gick mycket bättre än vad jag trodde dessutom , men det kan ju inte bli annat om man jobbar med supersköna människor :) å härliga vårdtagare dessutom!

Nu har vi äntligen fått ordning på vårt förråd dessutom, vi pallrade oss ut dit och började skruva ihop våra hyllor vi skaffat! riktigt bra blev det. Nu slipper man klättra in iaf.

Nu ska jag bara bädda ner mig å ligga i sängen resten av dagen. sjukt skönt!

God dag

Tänkte bara säga snabbt hej. Är hemma på rast från jobbet men ska snart dra mig tillbaks igen! Först ska jag bara ta en kort powernap så jag orkar med kvällen med sven sen när vi ska mysa å dricka vin å äta lite smått och gott :)

Vi hörs!

Vin = drog

Att vin kan få en på så bra humör :P Låter hemskt att säga att lite vin gör susen men fyfan va bra och gott det är! punkt slut.

Vi är ganska nyss hemkomna från Ikea. Många bra köp fick vi gjort och jag är mycket nöjd :) En tavla till vardagsrummet blev fixat, likaså mattan till soffbordet. Dock blev den kanske något stor och svart dessutom som jag egentligen inte ville ha för att det blir så himla svart där inne, men det fick bli svart ändå. Tror det blir bra ändå, får känna lite på det. Ska ju bara bo här ett par år till sen så får vi väl kasta ut den om vi inte är nöjda. En spegel till "hallen" är köpt och 2 nya krukor . Sen har vi köpt massa lagerhyllor som vi ska ha å få ordning på vårt förråd! så här ska grejas mina vänner :) å fy vad kul jag tycker det är :P Å Allt detta fick plats i vår lilla bil ^^, tänka sig! dock fick vi vänta med en hylla som vi ska ha i sovrummet. Alldeles för lång så vi får se när vi kan få hem den. Glömde säg att vi köpt krokar till badrummet nu också! Äntligen ska det bli ordning där med! tjoo!

Nu lagas här hemmagjorda hamburgare med pommes! är så hungrig så det ska bli gottis!

Ha en fantastiskt bra fredagskväll :) vi hörs ;)

4 september

Hej alla!

Idag är det grupparbete som gäller i ett par timmar nu på förmiddagen. Känner mig inte så motiverad eftersom det vart svårt att hitta fakta tycker jag. Dessutom förstår jag knappt vad det är vi håller på med. Men efter dagens träff kanske jag blivit lite klokare på det förhoppnignsvis!

Efter grupparbetet är det roligare planer som gäller! då styr vi forden mot IKEA + alla andra roliga affärer nere i Malmö :) Då blir man ju som ett litet barn på julafton alltså :P Äntligen ska vi få hem en spegel, en tavla och en matta. Sen allt annat som råkar komma med i vagnen ;) Hoppas bara att allt får plats i vår minibil.

Har det nya IKEA öppnat förresten i malmö ännu? får nog kolla upp detta.. Såg i våras att det skulle öppna brevid plantagen å siba å alla de där affärerna. Ganska så smart å ha alla affärer på samma ställe :)

Nu ska jag äta frukost och sedan bege mig mot Lund! Ska befinna mig på biblioteket 10.00! so here we go!
Hoppas ni alla får en bra fredag och Lördag om jag inte hinner skriva innan dess! ska ju jobba hela dagen imorgon så har inte tillgång till dator då. eller jo det har jag ju förstås, men inte så jag kan sitta och leka på nätet:P haha!

Ta hand om varandra! Vi hörs!

Pannkakor

Jahopp! då var ännu en meningslös dag i skolan gjord. Imorn väntas grupparbete i Lund ett par timmar senare bär det av mot Ikea :P gissa vem som längtar :P

Har även vart på gymmet idag, härligt! Det var inte igår jag var där kan jag säg, å nu när de är hösttermin får man återigen börja jobba inför beachen 2010 ;) Det blir ju ett litet uppehåll runt jul bara då vi är i USA, men att springa runt över hela det landet ska nog ge lite träning det också!

Nu laggar jag pannkakor! gott ska det bli, jag fick bara en sån där måste ha pannkakor känsla! så det fick bli så. Man blir bara så himlans hungrig medans man behöver vänta på att alla blir klara.

Just nu när jag kom å tänka på vår deprimerade katt så kom jag på att det bara är en vecka kvar tills vi kommer hem och hälsar på igen :) då blir han nog glad! Sven kallar oss för äkta grimmaredianer. Min mor med. Å jag håller med dem, för urs vad jag längtar varje gång jag ska hem till Grimmared! Det är den årliga kräftskivan som ska vara nästa helg å sjuuukt kul ska det bli :D woohooo! Det blir kalas det ;)

Nu ska här ätas! Trevlig kväll!

Intressant dag?

Svar nej. Å Inte ett dugg roligt. de var min skoldag det.

Nu har jag tagit min powernap och vaknade av att chefen ringde från jobbet. Han ville jag skulle ta kontakt med bemanningen nu så de har mina uppgifter eftersom det kommer en del jobb nu i höst. Så det var bara att tacka å ta emot och ringa upp dem! ska dock hitta till nån musikskola här i Eslöv där de sitter för att de ska visa mig systemet på nätet hur man kunde säga till vilka dagar man kunde åså. Men vart den där skolan ligger har jag inte riktigt fått kläm på än , nära kyrkan skulle det ligga iaf. å dit hittar jag !

Nu tror jag att jag ska ta mig ännu en tupplur tills sven kommer hem så jag orkar vara uppe ikväll. Brukar vara så himla trött på kvällarna annars.

Ja detta var ju inte så värst intressant inlägg heller har jag kommit fram till, men vänta ni. Nåt dumt hittar jag säkert på som vanligt som jag kan skriva senare. JAg skulle inte bli förvånad isåfall..

Vi hörs!

Bara SÅÅ mig

Hm, ja som sagt så är det väl inte min dag idag heller. Vi var ju på golfbanan, och jag är ju bara så otroligt pinsam.

För det första när vi skulle gå och köpa poletter för att få ut hinkar med bollar så sa han i shoppen att man använde tior, alltså inga poletter.. Jag tänkte inte mer på det utan sven växlade sin 100 lapp så han fick några tior medans jag stod och dagdrömde eller nåt. Jag då som redan hade två tior stod länge och funderade på om jag skulle ha 1 eller 2 hinkar med bollar. Till slut räcker jag fram mina 2 tior och ber om två stycken (poletter). Mitt dumma nöt. PINSAMT. Jag beklagade mig så för att jag var så otroligt korkad. jag tyckte det var görpinsamt alltså. Inte nog med det. När vi väl ska hämta bollar så lägger jag i min tia men glömmer sätta under en hink. Som tur var kom jag på det rätt fort så jag hann ta fram en hink men inte tillräckligt snabbt för bollarna hann komma innan jag kom under med hinken! där fick jag ligga och skämmas å plocka bollar... Men hörröni, detta var inte allt. Jag slog skitdåligt, jag förväntade mig ändå att få iväg många bra bollar, men några enstaka få blev bra. Sen när jag skulle hämta min nästa hink så satte jag en hink under, la i min peng och det kom bollar. Nä tror ni inte hinken välter så jag likt förbannat får kräla på marken för att få fatt i mina bollar. Miste dock ett par stycken som ramla under maskinen..

Ja ni hör ju, vad kommer härnäst liksom?! gud hjälpe mig å gör så jag inte är så PINSAM. tur att jag har en såå underbar pojkvän som inte skäms över mig. han är GULD han :)

Nu ligger han och läser lite i sina skolböcker medans jag inte riktigt vet vad jag ska göra.. har ju inga böcker att läsa ännu så. men det ordnar sig! ska nog ta och städa litegranna! å hänga tvätt!

God kväll!

Första dagen..

Skolstart idag = helt okej. Jättekul att träffa alla igen :) Mindre kul att börja plugga igen men det msåte man ju såklart göra om man ska bli färdig med utbildningen, det kommer jag ju inte undan :/ Men känns ändå helt okej. Kunde vart sämre.

Nu är jag iaf hemma och har fräschat till mig efter bastun på tåget :P å har slängt i mig en liten macka eftersom jag var sjuuukt hungrig! Sven vill dra till Ellinge golfbana och slå några bollar så jag hänger på så jag får testa några bollar jag med :P

Så det är väl ungefär vad som händer hos oss ikväll! vad ska ni hitta på för skoj? Kram på er

Snark..

Svårt att komma ur sängen idag. Kan ju bero på att det är första skoldagen men jag vet inte riktigt. Nu har jag piggnat till iaf. Hoppas det blir en intressant dag så att man orkar med en skoldag til kl 16 vilket inte brukar höra till vanligheterna. Men det är bara idag, för sen blir det lite slappare  i veckan tror jag.

Jag tänkte mest bara säga god morgon oh önska er alla en trevlig dag :) bye
RSS 2.0