♥♥♥♥♥

Fjärilarna rusar runt i magen. Jag ser slutet av utbildningen och examensdagen börjar närma sig på riktigt! Jag har trivts hur bra som helst på min senaste praktik och går därifrån med självförtroendet på topp samt nya vänner! De har verkligen vart underbara mot mig :)

Snart är det dags att lämna boet och bredda mina vingar inför en ny utmaning i sommar, stå på egna ben som syrra! Riktigt kul ska det bli och sååå skönt! En lyckospark i rumpan bara å hoppas innerligt att man klarar sig.

När sommaren är slut har jag ett nytt erbjudande om jobb, fast tjänst, sjukt bra betalt (jämfört med sjukan) mån-fre och självklart dagtid. Ledig röda dagar å ja you name it! Mamma och Sven tycker jag är dum som ens funderar, självklart ska jag ta det tycker dem! Det enda jag tvivlar på är om jag reder ut det samt om jag trivs med det i längden. Men å andra sidan så blir det endast under 1,5 år eftersom det senare blir flytt någon annanstans. Varför tvivlar man ens?! jag å min dumma beslutsångest. Jag dööör.

Annars leker livet och sol + värme är tillbaks! jag verkligen njuter av tillvaron, hoppas det fortsätter så :)
Btw, min kusin har fått en supersöt liten prins till son i helgen, å vem var först på plats om inte Evelina? ;) söt söt söt! <3

Nu ska jag nog ut och lapa lite sol, benen MÅSTE bli bruna till examen, å då jag bara har 9 dagar på mig så är det dags att sätta fart. !

Baj baj! so loong.

om 3 veckor

Då sitter jag i Kyrkan i Kristianstad! Då är det nämligen dags för examensdagen! FATTAR NI? totally otroligt! Jag blir varm i hela kroppen av bara tanken! Allt är klart med skolan, endast ett godkänt som behövs på praktiken, å vad jag förstår så ska det inte vara några problem ^^,

Därför njuter jag nu av mina sista 1,5 veckor jag har kvar på praktiken. :) Sen händer det massa festliga grejer som jag ser fram emot :D wiiihoo!

Livet är grejt!

Grav Demens..

Nu vet väl hela Sverige vad som hänt, jag har inte längre Alzheimers light utan den har blivit grav nu. Jag har glömt min resväska på tåget. Jag frågar mig ännu en gång, hur lyckas man? Catrine trodde det var ödet, jag skulle på 30 årsfest, vilket iofs var väldigt trevligt :)

Men, jag hade massa roligt inplanerat hemma som nu sket sig eftersom jag sitter i Eslöv fortfarande. Men det får jag ta igen nästa helg eftersom jag gör ett nytt försök att ta mig uppåt i landet då. Denna gång med bil för att öka chanserna att packningen kommer med ;)

suck. En skamsen Evelina med svansen mellan benen.. why me?

Måndagsdepression

Idag är en sådär dag. Tankarna snurrar runt runt runt i huvudet på mig. Det finns så mkt här i livet som man vill göra samt många saker man inte vill göra men blir illa tvungen att göra. Just idag är det "opponering" av en uppsats. Det är ju "hur lätt som helst" men jag har verkligen ingen ork eller motivation. Jag SPYR på det.

Dessutom önskar jag att jag kunde dela på mig ibland. Det hade verkligen behövts.

Har vart på hälsoundersökning idag. Jag är frisk, har bra syn och hyffsad hörsel. Hade dock ngt högt blodtryck idag, men å andra sidan så har jag känt mig helt uppstressad idag och känt att jagi nte kan varva ner och dessutom vilade jag ju inget innan så får väl hoppas att det bara var en engångsgej. Brukar ju ligga lägre annars så. Vi får tro på det. Men annars är jag i prima skick! så de känns ju bra :) Så nu får jag snart mitt anställningsbevis! Wiie.

Tjofräs. Nu ska jag finna lite diskussionsfrågor inför morgondagen så jag förhoppningsvis hinner träna lite ikväll.

baj baj.
RSS 2.0