VALBORG

Praktik, hem, packa! PACKA?! fan alltså, jag vet inte vad jag ska ha på mig! STORT problem. om vädret bara kunde bli sol!!!!

Jaja, om 40 minuter åker vi. dags att packa.

Trevlig valborg alla!

---> Mot Varberg!

Hej då Skåne.

Lugn

Efter en liten middagslur vaknade jag upp med den här lilla krabaten på magen :) han är en lite sömntuta på dagen och jag har fått det ifrån honom tror jag :P

Med en helt värdelös dag och jag inte gjort nånting förutom fixat ett nytt webcam program där man kan göra massa skojiga saker så ska allt detta vändas nu. Sven är strax hemma och vi ska dra oss iväg och pumpa upp musklerna lit vilket verkligen kan behövas! Sen ikväll ska vi ha lite sommarkänsla och grilla på vår elgrill på balkongen ^^, det är känslan som gör det :P men skulle inte sitta fel med "riktigt" grillat heller. Dvs kolgrill! menmen! idag kör vi på feeling!

Hej på er! 


Ska bjuda på en liten mysbild också! (lite nyvakna och ruffsiga bara) haha

Så kallat "myrkryp"

Tja.

Ledig idag och har myrkryp i benen. Har egentligen massvis av saker att ta tag i men har verkligen ingen lust. Inte lust till nånting, knappt ens ligga och sova vilket annars är av stort intresse ;) låter tråkigt, men är sjukt gott :D haha

Svenne har nyssen åkt till skolan, när han är tillbaks ska vi äntligen dra oss till gymmet. Vi ska också om systemet och handla inför valborg och dessutom mata bilen (tanka).

jaja, jag får väl brygga lite kaffe för att fördiva tiden. Eventuellt göra färdigt nästa fredagens case så man slipper de också.

Suck. jag avskyr att vara bored! och varför blir man det när man egentligen bara längtar efter att få vara ledig? så konstigt de dära. Jag får grubbla vidare på det...

Kvällspass avslutat!

Hör och häpna! Jag hade det faktiskt riktigt bra på praktiken ikväll ! Som jag sa, har man positiv inställning så blir det mesta bra :) och så blev det även idag! Dagen har gått jättefort och det har vart lite mer att göra idag :) Så känns toppen! Kan nog bli bra veckor det här trots allt min negativa inställning jag hade innan :P  

Nu ska jag småäta lite sen blir det mys i soffan en stund innan sängen kallar! Imorgon är jag ledig och ska börja ta tag i pluggandet på allvar. Sen ska här inhandlas present också. Men vad? får sova på det!

Trevlig kväll fina ni! :)

Kvällspass

Morron morron!

Tisdag idag och jag går kvällspass på praktiken idag (13-20). Så innan jag pallrar mig dit ska jag städa lite tänkte jag och läsa lite. Jag hoppas jag blir positivt överraskad angående praktiken idag. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Men det blir jag säkert :) Positiv inställning och det brukar funka ;)

Jag hör fler och fler som har fått sina scheman inför sommaren nu. Jag vill också ha mitt! Varför ska det ta sån tid? Jag vill ju veta hur min sommar blir! man är ju så himla nyfiken ^^,

Dassigt väder idag! bu för det. Solsken behövs för att hålla humöret uppe! så rappa på solen.! KOM HIT.

Psykiatri

Då var första tagen på psykiatripraktiken avverkad. Den har vart helt okej. Ett mysigt ställe jag hamnat på, dock är det lätt att virra bort sig där inne eftersom där är fruktansvärt många korridorer och dörrar. Men jag ska nog reda ut detta ;)

Dagen har dock vart lite seg, hände inte så mkt. Men, det är väl som överallt annars att vissa dagar är lite lugnare än andra. Bra schema har jag fått, knappt några kvällar och inga helger. :) de gillar jag! :)

Annars vet jagi nte hur jag mår idag, känner mig lite konstig i hela kroppen. Sven går i skolan till klockan 9 ikväll så idag får jag och Tuffs dessutom klara oss själva.

jaja, nu ska jag nog lägga mig i sängen och mysa med kisen, han är så kelsjuk idag! Jag med, så vi passar perfekt för varann en dag som denna :)

Vi hörs!

SOL igen :)

Tillbaka i Eslöv nu. Har haft det underbart bra hemma och snart är jag där igen :) inte ens en vecka kvar :P Valborg skall nämligen firas in Varbergo!

Nu ska jag ha en riktigt mysig lördags em/kväll med finaste Sven och lille tuffs :) I löve it!

Lunchdejt

Tjabba tjena. Inget rockigt väder idag inte. men stämningen är livad ändå :D

Gårdagen var fullproppad med massa roliga aktiviteter. Bl.a var jag hos syster Sandra och busade med det här lilla busfröet :P 
                     
Hon är så söt så söt så, men har inte riktigt lärt sig att säga Eve ännu . Men jag ger mig inte :P

Idag blir det lunch med Martin, han kommer förbi med pizza runt 12 tiden. En riktig ängel :) Själv är jag strandsatt utan bil idag så kommer inte så långt. Efter lunchen och Martin har åkt till jobbet ska jag spendera lite tid med min farmor :) och senare i eftermiddag/kväll bär det av till mormor och morfar på födelsedagskalas! Mormor fyller idag :) så har en fullspäckad agenda idag igen :P

Saknar mina pojkar i Eslöv, tänk så få dagar det kan gå tills man saknar någon?! Det går fort! Men vi ses redan imorgon igen :) då blir det mys! 

Nu ska jag se om jag lyckas få igång kaffekokarn! 
Ha en bra dag gott folk!  

 

:)

Morron!

Det blir då ingen rastlös dag idag inte! Vilken tur att jag åkte upp :P Jag som verkligen behövde nånting att hitta på. Så nu, ska jag köra mammsen in till jobbet, därefter kör jag till Syrran och lille busfröet Zelda på en kopp kaffe och bus. Sen blir det brorsan på ford för att mammas bil behöver en liten koll, det knackar lite i den ibland ^^, (och jag har kollat, det ligger ingen under motorhuven). Efter det kör jag hem, äter, åker och hämtar farmor för att sen åka in till stan igen. Gå några ärenden med henne, sen hämta mamma på jobbet och sen åka hem igen.

Sen står grillat på menyn ;D GRILLAT! jag ska äntligen få äta grillat. Jag ska njuta!

Lev väl!

Såå saktfärdig.

Vad tiden går så himla sakta när man väl vill att den ska gå FORT. så typiskt :P

Fick reda på att jag är godkänd på min uppsats i vfu kursen :) Great! men dock är jag lite skeptisk till hennes kommentarer. Jag och hon tycker inte riktigt likadant, eller så är jag trögtänkt som vanligt ^^, menmen, de får väl va.

Nu har här haglat, snöat, regnat och vart so + moln. Nu sakans bara åskan så har här vart alla de sorters väderslag idag! heja heja! Jag har laddat upp med paraflaxet utifall att!


jaja. kilade bara in här för att fördriva lite tid. Hittade ett kort på lille tuffs när han var liten innan när jag letade efter kort på min farfar som jag lovat att leta efter till farmor, åså hittade jag den här lille plutten bland alla kort ^^, så sööt! eller hur?



Stackarn ser lite ledsen och rädd ut. Jag tror detta är allra första dagen jag hade "fångat" honom. Idag är han världens lyckligaste med världens bästa föräldrar ^^, haha :) min lilla bebis!

SOL

Morn morn! Gick upp med sven idag vid 7 tiden :) var faktiskt riktigt pigg idag, måste vart för jag sovit så mycket i helgen. :P

Ska snart börja packa resväskan inför hemresan, men först sitter jag och lyssnar på lite härlig musik! We are the world kom upp i skallen bara sådär och jag var bara tvungen att hämta den på youtube där den bästa versionen finns! Kan bara inte hjälpa att jag fäller en tår när jag lyssnar och tittar på denna! så otroligt fin :) Idag vill jag dessutom spela den för min farfar! Idag för 2 år sedan tog du ditt sista andetag. Du är saknad och finns för alltid i mina tankar <3



Nu ska jag fylla Ipoden med go musik så man klarar tågresan sen! Men innan tågresan blir det lunch i Lund! :) ska bli göttigt! 

 Ha en fin dag allesammans :) Kraam

Vilken dag!

När vi kom till skolan i tron om att ha föreläsning hade vi fel. Ingen föreläsare kom, sura miner som gick över i glada miner när Linn kom med idéen om att gå hem till henne och Elin å fika. Sagt och gjort! Riktigt trevligt var det!

Ett litet minus är förstås att jag inklusive ett par till inte får reda på våra uppsatser förrän lite senare eftersom vår "rättare! har fått ögoninflammation Schysst ! jaja. Ibland får man hålla god min ändå. Så länge det är godkänt så är det väl okej ;)

Sen jag kom hem runt kvart över två har jag och Tuffs myst i sängen och kollat på tv, slumrat till lite idag igen ^^, haha göttigt!

När sven kom hem kom han med förslaget att jag kanske kunde åka hem nu ett par dagar och hälsa på eftersom han ändå är så upptagen den här veckan och jag har absolut inte mycket att göra. Så så blire! :P wiiie!

Kommer tillbaks på lördag eftermiddag å då kan vi mysa helg efter sven har jobbat och allt! :) Blir nog en toppenvecka detta trots allt :P

Nu ska här käkas hamburgare och titta på desperate housewives!

Förresten, glömde ju nästan det förjävligaste! HÄR SNÖAR! SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT. Inte okej. verkligen inte okej. MORR.

hej då.

=)

Efter en helt okej dag i skolan har jag kommit hem, lagt mig i sängen och glott på tv. En mysig svart lurvig sak kom och kröp upp i famnen och vi båda slumrade till en liten stund :P sjukt nice!


Sven kom hem vid sextiden, vi har ätit och ska nu bara smälta maten innan vi ska bege oss ut på en springtur!
Sen är det Svenska hollywoodfruar som gäller :P

Imorn blir det sovmorgon och dessutom blir inte dagen så lång för min del som jag trodde. Hade tydligen inget eminarium på eftermiddagen och onsdagens föreläsning är inställd för att läraren är fast i Egypten. Illa. En föreläsning jag tror skulle vart bra annars. Men vem vet, vi kanske får igen den en annan dag.

Nu ska jag försöka få kontakt med min mor & far. Wish me luck! INte det lättaste alltid förstår ni!

Bye 

Sunny sunday

Jag njuter extra mycket av denna soliga söndag på balkongen när jag hörde att ni där hemma hade regn :) hihi.

Vi har sovit ut ordentligt idag, ända till halv 9 :) frukosten är äten och nu ska vi snart bege oss till gymmet.

Ikväll vankas det sittning, dock blir det inte så långvarigt eftersom vi båda ska upp till skolan imorgon. Men ska bli trevligt i alla fall :)

Ja det var väl ungefär dagen idag!

Trevlig dag alla! <3

Askmoln..

Solen är försvunnen, jag tror askmolnen har rövat bort den.. Evelina ledsen över det.

Idag Hade vi tänkt gå på bio, men idag har jag tydligen oturen på min sida och Alice i underlandet (3D) går tydligen inte i Eslöv längre och i Lund gick den bara 15.30 och vi vill helst gå senare på kvällen. Malmö orkar vi inte åka till så ja. De blir väl ännu en kväll bänkad i soffan antar jag.

Vi tänkte gått och bowlat eftersom det inte blir bio och vi har en bowlinghall precis bredvid vår lägenhet men jag kom fram till att jag inte ens har råd att gå och bowla. Måtte det bli den 23 April snart. Att leva i fattigdom är inte min grej, å eftersom bilen så tvunget skulle krångla för ett par veckor sedan är jag nu bankrutt! Så om det nu ska regna idag, kan det inte regna lite pengar? PLEASE!

Nog om mitt bittra liv. Kom fram sol, gör mig glad :) Bara en ynka solstråle och jag lovar att jag ska gå ut!

Goa gubbar

Förmddagens föreläsning sådär, eftermiddagens föreläsning - mysig :)

Bussen till stationen, en viss skrikande brud om att det sitter en gubbe och bajsar! alla tittar, alla skrattar :P haha.
Tåget hem, jag blir mobbad för att jag ska börja spela golf, jag säger bara vänta du bara :P ööh, ja sven glömde ringa mig jag ringer upp. Han sitter och fikar, mitt glada humör övergår till frustration. jag komma hem, katten välkomnar mig i dörren, vi kramas. Aldrig släppa taget. Min trogne lille vän :) (endast på morgonen vi är ovänner).

Jaja, allt är inte så illa som det låter, Sven kommer snart hem med lite gotte och sen ska vi mysa hela kvällen lång :) Skoldagen har jag också klarat mig igenom. så ja, nu är det ju helg igen :) Å blir man på lite sämre humör kan man bara tänka på den bajsande gubben som bussen köre förbi, haha, sånt är verkligen kul :P å piggar upp hjärnan :P

Nu blir det lång skön dusch och drömma sig bort en stund! :) Trevlig fredagskväll.

Ett sletet badrum.

Här bollas många idéer om hur vi ska göra med vårt extremt fula badrum. Jag tror det kommer lösa sig en vacker dag. :) jag hoppas det iaf.

Idag har vi tillbringat massa tid ute i det fina vädret, en frukost på balkongen igen och en lång promenad.

Vi har även avverkat ett styrketräningspass på gymmet och nu funderar vi på vad kvällen har att erbjuda.

Kort och gott - En bra dag.

Skola imorgon, ska bli intressant! Borderline, självskador, ångest och fobier! tror det kan bli bra! Dessutom är det ju fredag :)

fin kväll allihopa!

Utskrattad

Halloj igen!
Jäkla najs väder idag alltså! bäst att passa på att va ute och njuta av solskenet, i really like!

VI va ju på golfbanan innan, gick verkligen toppen idag! Söta s gav fina komplimanger( iofs tror jag att han ljög men ändå) det hela resulterade iaf i att jag fick köpt mig ett par golfskor och nästintill skrivit in mig på en nybörjar kurs. Ska bara kolla så det stämmer överens med mitt schema sen när jag fått det över praktiken. Så nu vet jag några som är riktigt nöjda över detta ^^, hoppas bara jag är lika nöjd efteråt. Men tror detta kan bli kul faktiskt. Jag bara måste gilla det, för det är fanimej så dyrt att börja spela golf att jag nästan dör. Å slänga ut massa pengar i onödan, de gillar jag då inte. Men de ska bli toppen detta :) Avkopplande!

Efter kaffekoppens sista droppar ska vi nu ut och byta till sommardäck på bilen, sen bär det av till macken för att kolla lufttrycket i däcken och sen gymma!

Catrine ringde i förmiddags dessutom och berättade att morgondagens föreläsning + caseseminarium är avbokade. så vi är lediga imorgon också :D WOW! vilken tur, just denna veckan sven är ledig också :) mys!

Nu ska här rullas däck och bli lite Dirty ;) de gillar Martin iaf :P haha

Bye bye!

Golf.

Idag står golf på schemat. Efter en mysig frukost på balkongen med min kära sambo ska vi bege oss till Ellinge golfbana och slå några bollar. De (sven + resten av hans familj) är så inne på att jag ska börja spela golf så det lär nog bli så. Kan nog vara bra för mig att ha en lite lugnare sport. Fridfullt. + en del irritation och frustration ifall något går åt helvete så lär det höras. Dessutom är jag en tävlingsmänniska, och vem vill förlora? Dumt nog ska jag spela mot sven en gång i tiden(som har 8 i handikapp). great! Men i golf tävlar man mer mot sig själv. Sänka sitt handikapp hela tiden. så så farligt kanske det inte blir.

Jag lär ändå inte komma ut på några golfbanor iår men tanken är väl att jag ska gå kursen så att jag nästa år kan få komma ut och spela. vi får väl se! Mycket golf det blev idag ^^, haha

Annars så blir det bara mys idag :) Umgås bara vi två! + katten då. btw så har han fått damp. gnäller som en skållad råtta. Det är sällskap han är ute efter, men hur irriterande är inte det när man för en gångs skull har sovmorgon och vaknar utav kattgnäll!?! det här brukar inte hända. menmen, man är ju uppe i tid iaf :) och vi har även hunnit mogonmysa på balkooongen! tuffs i knät, tidningen i händerna, kaffet på bordet och sambon bredvid mig :) och strålande sol förstås! De är mys!

Ha en fin dag allihopa :)

---> Golfbanan! 
 

Olika smak.

Att alla har olika smak och olika intressen är väl toppen! För hur vore det om tex det inte hade funnits personal på alla de sorters vårdställen?

En sak är säker och det är att psykiatri är något som kan va lite intressant men det är något jag ALDRIG kommer att jobba med. Å då är det väl tur att det finns andra som vill göra det :) De behöver ju vård likt alla andra sjuka människor. Jag känner mer och mer för varje dag vi går i skolan och har psykiatri föreläsningar att det inte är något för mig, å speciellt inte efter dagens föreläsning vilket inte var den bästa jag varit på om man säger så. Det var liksom ingen action.. jaja. nog om detta.

Annars har jag inget roligt att komma med, är faktiskt inte på så bra humör. Å jag vet heller inte varför. Frustrerande

Over and out!

Fördriva tiden..

När man verkligen längtar efter något så går tiden så otroligt sakta. Har fått besked att älsko blir ännu senare - jag ledsnare. SUCK.

Har redan hunnit plugga färdigt för idag, röjt upp i lyan, putsat färdigt resten av fönsterna som blev över sen i lördas, fixat en ringklocka till min cykel, städat i förrådet, vart och handlat, pillat lite på datorn.. ja, ibland hinner man med hur mycket som helst på så kort tid och andra gånger hinner man inte med nånting fastän man har mycket tid. Så olika det kan vara. Lustigt de där.


Jag känner mig så fruktansvärt rastlös att jag snart ÄTER på väggarna. Don't know what to do?! :S

Ska nog lägga mig och mysa lite med min bebis en stund. :) Han gillar mys han också, något vi har gemensamt :)


Visst är han fin? :)

:/

Aldrig blir någonting som man tänkt sig. Även fast S skulle jobba idag ar det meningen att han skulle komma hem runt lunch och jag trodde då att vi ändå skulle få ha en mysig dag tillsammans. Han ringde för en stund sen, det krånglar och han kommer inte hem förrän sent i eftermiddag. jaha, de var den dagen det. Ibland kan man bara bli så himla ledsen när man är inställd på något åså blir det inte så ändå. Det är inte S:s fel men ändå. Man blir ändå besviken på nåt sätt.

Har iaf haft en jättetrevlig frukost med Doris och Tomas, pratat en massa psykiatri och om allt annat här i livet. Nu har de åkt, jag sitter här och tänkte läsa artiklarna vi fått och sen göra case som vi tydligen skulle ha på torsdag. Tur att man kollar schemat ibland :P annars hade jag vart helt ovetande om detta.

Annars blir det en lugn dag med funderingar över livet å lite tycka synd om mig själv dag. Fint väder fick jag iaf som jag ville. Kanske en promenad vore lämpligt då :) vi får väl se.

Nu ska jag och lille tuffs mysa. Göra en noga kontroll efter fästingar nu när han vart ute. Tror att jag iår ska ta de där dyra medlet från apoteket eller halsband vad det nu var för att se om det hjälper. Bättre det än att ha de äckliga jäklarna på sig. urs.

Trevlig måndag allihopa :)

Trött

Eftersom Sven ska jobba imorn (upp 03.45) så får jag hämta Doris på stationen. Hon anländer 23.52 och jag ska strax bege mg iväg för att hämta henne. Jag som var förberedd på att få lägga mig tidigt denna söndag och njuta av lång sovmorgon men nej. Så lär det inte bli. Men jag drar på smilbanden ändå.

Gäsp! Nu ska jag köra. Over and out!

Fästingar

Första fästingen för iår är plockad på katten. Suck. Det enda negativa med den här årstiden. JAg avskyr de små liven, de är äckliga och snuskiga.  Annars är det mer än underbart toppen great ja allt! :) Allt är verkligen på topp, humör och allt :)

Svens chef ringde igå, ville att han skulle jobba imorn. Typiskt, jag som hade sett fram emot en heldag med bara min älskling. Men han slutar vid lunch så dagen är inte helt förstörd. Fint väder har jag röstat på iaf.

Annars har dagen varit fartfylld med promenad, gym och massvis med Desperate Housewives avsnitt. Nu väntar vi på att kladkakan i ugnen ska bli sådär perfekt kladdig och den ska förtäras med glass till :) mums! Inte varje dag man unnar sig något sådant men när vi har Tomas som älskar sött, (även jag och Sven om vi måste erkänna) så är väl kladdkaka ingen dum idé ;)

Vi hoppade över buggkursen ikväll dessutom! så äntligen får man ha en myssöndagskväll igen, de var längesen det! :) Lovely!

----> D.H. ;)

Nyputsade fönster

Jag är på G idag ;)

Jag har fixat en receptpärm med alla gamla recept jag haft liggandes sen matlagningskursen jag gick på gymnasiet, Städat varenda liten vrå (inte riktigt men nästan), tvättat alla fönster (med hjälp utav S förstås, vi är ju två om längeheten och allt det "roliga" ska han inte missa) nu planerar vi lite över lägenheten fram och tillbaka vad som vore bra att fixas till.

Lite fika sen ska vi ut på en joggingtur. :) Feel good! ärligt väder desssutom idag:) det får verkligen humöret på topp!

Baj baj!

Då var det helg igen

Det går fort mellan varven :P

Idag har vi haft heldag i skolan, en väldigt intressant och lärorik förmiddag med en lite segare eftermiddag och skrämmande film.

Nu har jag beställt böcker(bok) haha och sitter med en kopp kaffe i väntan på att Sven och Tomas ska komma hem.

Önskar jag kunde få ha en myskväll med bara mig och Sven, lite räkor och vin (som vissa andra ska ha idag). Det är absolut inget fel på sällskap men efter att ha umgåtts med folk i en och en halv vecka utan att få vara ensamma nånting börjar kännas nu. Att bara kunna göra vad man vill, till exempel gå naken i lägenheten( ja inte helt näck förstås men ja ni förstår) kissa med öppen dörr, skrika på varann om man vill de, prata om vad man vill etcetera.

eftersom Sven och Tomas glömde flintasteken i Mölle så vet jag inte vad som står på menyn ikväll. Får leta efter något gott recept :) Sen blir det så klart lite dipp och grönsaker idag (förhoppningsvis några chips också :P och cola :) mm :) Sen blir det nog fiilm kvällen lång.

Imorn ska Svennis jobba så jag och Tomas får ta sovmorgon och sen avnjuta en härlig frukost tillsammans och möjligtvis ta en promenad ellr vad förmiddagen nu ska erbjuda.
När S Kommer hem ska vi till Eslövs golfklubb och slå några böllar och jag hoppas innerligt att jag har mer tur än förra gången då jag tappade hinken med bollar två ggr så där låg bollar överallt. haha :P ja vilka tider!

Btw så mår lille Tuffs bra nu efter hans Catfight i helgen :) de läker så fint så och jag undrar om jag inte ska satsa på att bli veterinär istället ;) kanske vore mer min grej. :)

Jaja, nu blev det här megalångt, men jag har faktiskt inte skrivit av mig på länge så nu har jag fått gjort det också! Ha en bra helg allesammans :) Kraaam

Back on track!

Nu har vi landat i Eslöv igen. Packa upp, HANDLA(kylen är tom) sen börja på maten igen innan Doris och Tomas kommer.

Bilen är hel igen, tack kära storebror och fader.

Brev från Lund har kommit, å min lön i sommar var mycket bättre än väntat :P wooho :) Blir nog inte så pjåkigt i sommar ändå :) Får hoppas på att schemat är bra det också när det kommer!

Detta var kort från mig. Imorn ska jag till skolan,föreläsning om depressioner står på morgondagens schema. Kan nog bli intressant :)

Hej från mig!

Jag lever.

Hallå hallå.

Å glad påsk så här i efterskott. Idag är en liten sån här sleten dag. Men inte så illa som jag trodde :P Snart bär det av till farmor på lunch och träffa kusinerna och Frida :) De va inte igår så de ska bli trevligt!

I påskhelgen har vi haft fullt upp med renoveringen i Mölle, de är klart å fint blev det dessutom :) Nöjd med resultatet så att säga. På vägen upp till Grimmared igår hade vi dock inte det lika bra. Biljävlen gick halvt itu, avgasystemet gick itu och från varberg ut till Grimmared låtsades jag att jag körde en gammel Volvo med häftiga ljudeffekter. Jag bad om att ingen skulle se/höra oss köra förbi, speciellt ingen känning, och tack gode. PINSAMT. Men sån himla snäll far sm jag har hjälper han oss med detta. Dessutom kommer viinte in i biljäveln via dörrarna utan får numera klättra in via bagaget eftersom dörrhandtagsskiten ar slutat fungera. Även detta ska söta pappsen fixa :) Så på sätt och vis var det tur att allt gick sönder just nu, när man har tillgång till lite hjälp.

jaja. nu ska jag vila lite innan lunchen! :)

Ha det bra!
RSS 2.0