Efter en hungrig, grinig evelina..

Så är jag nu mätt och belåten igen :) Har fått pluggat lite sen jag kom hem och det känns genast bättre inför nästa veckas tentor. Men det brukar kännas så en stund, sen har jag tappat allt igen och lite smått stressad blir man igen! Så man får njuta av lugnet så länge det varar!

Tänkte satt mig å kolla på halv 8 hos mig innan men det har ju för tusan slutat sändas! Å det visste jag redan igår för jag gjorde samma tabbe då. Minnet är bra men kort eller vad säger man? Nu får det bli lite bonde söker fru i stället :) De är så söta så <3

Eftersom Sven ska till gymmet å jag absolut inte har lust till det så blir det lite soffhäng med den här spillevinken!:)


Mitt lilla barn <3

Katastrofmedicin

Hette dagens obligatoriska föreläsning. Man kan verkligen kalla det för katastrof! Kunde lika gärna läst detta hemma.  Hade hellre vart hemma och pluggat pluggat pluggat som jag snart ska börja på!

Jag ska även packa inför morgondagens hemfärd vilket ska bli så jäkla skönt och kul!  Hemma är där jag samlar kraft för att orka tuffa till mig och orka leva i detta just nu regninga skåne.
Regnig jävla dag, å vi som tänkte byta däck på bilen. Får bli morgondagens projekt innan vi far iväg.

Nu kommer snart Sven hem :) Mys ska det bli!




Snyggisar

Äntligen har mina jobbetofflor kommit :) Visst är de snygga? I LOVE dom!



/E

Rubrik?

Jag kan inte tänka, jag kan inte se (eller jo jag ser typ dubbelt) jag har sjuk sprängande huvudvärk samt jag är sjuuukt trött. Vaknade upp med detta denna fantastiska morgon och de försvinner ej! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Önskar att jag aldrig vaknade^^, utan sov typ till ikväll. Är min hjärna så överansträngd så den håller på att ramla ut? vavava?
Snart hänger den väl halvägs ut genom öronen. Inget att leka med detta.


Vi hörs igen!

söndagsmys

jag sven och lille tuffsen har en riktig mys söndagskväll framför tv.n. Behövs ibland :) såg parlamentet för en stund sen, så jäkla bra! Nu är det beck. Imorn väntas skolan. Metodövning hela dagen, skoj skoj. Längesen man var där och hade lite praktiskt. Min dag idag har mestadels bestått av plugg, men har också varit duktig och vart ute å sprungit en runda med sven. Nu var reklampausen slut. Kul att testa å skriva via mobilen. Funka ju.. Ha en trevlig kväll allesammans ! Hej då :) 0

söndagsmys

 
jag sven och lille tuffsen har en riktig mys söndagskväll framför tv.n. Behövs ibland :) såg parlamentet för en stund sen, så jäkla bra! Nu är det beck.

Imorn väntas skolan. Metodövning hela dagen, skoj skoj. Längesen man var där och hade lite praktiskt.

Min dag idag har mestadels bestått av plugg, men har också varit duktig och vart ute å sprungit en runda med sven. Nu var reklampausen slut. Kul att testa å skriva via mobilen. Funka ju.. Ha en trevlig kväll allesammans ! Hej då :)

Giftermål på G?

Nej. Det var bara en dröm. Hann aldrig drömma så långt (inte vad jag kommer ihåg iaf) att vi(Jag & Sven) gick fram till altaret! Men jag kommer ihåg att vi skulle gifta oss den 6 Juni 2011! (En måndag, konsigt?!menmen) Tror dock de skulle bli lite svårt i verkligheten. Men den som lever får se ;)

Idag är det lördag, Sven är och jobbar å jag tänkte vara flitig och studera lite eftersom gårdagen mest bestod av mys med sambo :) man får passa på när han för en gångs skull inte behöver plugga.

Igår var vi en sväng på Nova och strosade runt. Tog en fika, shoppasde lite :) Lugn och skönt - ingen stress som det vanligtvis brukar vara när vi går där. HÄRLIGT! :) På kvällen blev de tacos och idol :) perfekt avslut på en bra dag :)

Idag finns inte så mkt planerat. Sven försöker lura med mig till gymmet, jag tänkte gå med på det idag . Vi ska också försöka få hem min cykel som jag lyckas låsa fast på stationen och inte få loss. Inte ens sven. haha, den kan ju inte bli stulen iaf! Vi måste skruva loss hjulet å bla bla.. Jag fattar inte hur jag lyckas med såna saker? Jag verkar lyckas med det mesta ^^,

Ingen golf lär det bli i helgen heller eftersom hösten är SÅÅÅ PISSIG och vädret ska inte alls va bra i helgen. suck. Men det blir väl en hel del innemys istället :) Måste köpa fler värmeljus! De går åt som smör i solsken!

Ha en fin helg kära vänner! :)

Love / E

En onsdag morgon.

Dricker mitt morgonkaffe för att komma ur min morgondepression som Doris säger ;) Smart sagt! --> för det är precis vad man har när man vaknar upp en sån här grå morgon. Så jag ska njuta av kaffet :)

Sen ska jag ta mig en promenix eftersom jag inte vågar springa för mitt knä är väldigt ömt. Dumma det.
Sen blir det plugg resten av förmiddagen innan man far till skolan för veckans sista föreläsning om Mag-tarmsjukdomar, inflammatoriska tarmsjukdomar, divertikulit, colorectalcancer etc mellan 13-17. Jag tror det kommer bli en riktigt bra föreläsning, det brukar de va när vi har gästföreläsare! :)

Sen blir det hem och mysa med sambo. I need kärlek. Längtar redan hem till alla goa människor hemma! Gaah! blir tokig på att vara så långt ifrån er. Men i början på Juni 2013, inte en dag längre! så kommer vi närmre varann. Jag kommer gråta av lycka den dagen! :) blir varm av bara tanken :D


En söt bild från helgens bravader :) sjukt kul att träffa alla! :) Kan jag leva några veckor på tills vi ses igen :)

Fest

Rosa tema! Kommer bli toppen! (Kan meddela alla att jag har andra skor den här helgen och kommer förhoppningsvis inte sätta dem på fel fot ;) haha


Party party!

F Ö R B A N N A D / G L A D

En mysig start på denna dag eftersom S hade sovmorgon å vi kunde ta det lugnt å mysa på morronen.

Ett annan sak som förstörde min morgon var när jag tog tag i att min kurslitteratur inte anlänt än, så ringde jag bokus å höre vart fan mina böcker var nånstan( ja inte riktigt så sa jag men ni förstår) för jag själv kunde inte spåra var de var.

Först kommer jag inte ens fram för de ber mig ringa upp senare för att det är så lång kö. Jaha, som att jag har hela dan på mig att vänta på er? Men jag fick vackert försöka en stund senare(typ 5 min å då svarar de direkt, lång kö va?) Nån svarar och han kom fram till att mina böcker försvunnit nånstans på vägen! Men ja, gud va kul tyckte jag :) Så nu skickar han dem med ilfart eftersom jag sa att det är min kurslitteratur och jag behöver den BUMS! :) Egentligen borde jag få dem gratis. Menmen. Så långt vågadej agi nte gå! Han bjuder på frakten iaf!

För att glädja mig igen så ska jag ju få jobba ikväll, ska bli mys att få gosa med bebisar :) och förhoppningsvis träffa glada mammor och personal! :)

Imorgon bitti reser jag mot varmare breddgrader (Varberg/Grimmared) och ska njuta nåt så fruktansvärt mycket av denna helgen! Längtar så jag gråter nästan! :D ska bli så kul att få träffa alla mina hjärtan :) wiiie

Nu ska jag räkna lite läkemedelsberäkning. wiiho! Å packa! Wiihoo!

Trevlig dag vackra människor! / E

Fullproppad med mat

Eftersom Sven drog sig till Lund för käk och bio med sina vänner så köpte jag hem lite chinese food till mig. Galet mätt är jag! Men så sjuukt gott!

Nu blir det lite soffhäng med katten :) Mys ! Vi sitter här och längtar efter nästa helg! För fy va kul och skönt de ska bli att komma hem å hälsa på, jag verkligen behöver det!


Imorgon väntar skolan igen med läkemedelsberäkning samt Case! Blir nog en bra dag :) 


Tjohej!

Söndag

God morgon denna dimmiga söndag.

Gårdagen var inte den bästa dan i mitt liv, så idag ska jag göra ett nytt försök och njuta av livet.
Igårkväll var vi ute i Mölle och firade Svens lillasyster som fyllde år i helgen. En mysig kväll med god mat och gott sällskap! Eftersom jag drack i fredas var det svens tur igår och jag skulle köra.

När jag satte mig bakom ratten och började köra i svartet kom jag å tänka på vad ovan man är vid att köra i mörkret numera, var ju rädd att de skulle hoppa fram djur överallt. De var inte som förr när man körde varje dag och inte alls tyckte det var jobbigt med mörker. Men shit säger jag bara. Skönt att komma hem helskinnad! ;)

Idag ska jag även göra ett nytt försök på caset. Imorn är det ju dags så vore ju bra om man satte sig med det nu. Att man alltid ska skjuta upp sådana saker? varför? Sen väntar en promenad, boka tvättid och annat skoj.

Ikväll lämnar Sven mig för att åka på bio med några kompisar. Sj ska jag bädda ner mig i soffan å kolla allt trevligt som brukar gå på tv:n en söndagskväll. Bion börjar inte förrän 9, så ikväll får jag somna in själv. Tråk. Behöver min starka snygga man bredvid mig så man somnar tryggt.  

Nu blir det frukost! :)

Dagen-efter-ångest-inlägg

OKEJ!

 jag blev förbannat full igår (jag lyckas med det mesta)! vilket många vet :P Och som jag kommer få höra miljoner ggr! Jag gjorde bort mig för halva svenska folket, JAG VET. och de kommer jag höra ännu en miljon ggr! Men det är sån här jag är. haha ne jag skoja bara.

Jag har FET ångest för att jag vet att Sven hatar mig här och nu! HATAR! jag är inte hans prio 1 om man säger så.

 Jag har inte så mkt ångest för vad jag gör på fyllan, jag är rolig, folk skrattar, folk skäms åt mig, så man behöver inte göra det själv :P (men lite har jag ändå, så ni vet så ni behöver inte förklara för mig att jag borde ha det, de räcker med min sambo)! 

Å ni ska bara veta, att ta på fel sko på fel fot och gå med det. De är ingen hit alltså! De gör ONT! (dagen efter iaf)

Idag, kommer Sven slå ihjäl mig! Så kommer jag inte till skolan på måndag så vet ni varför. Ne men skämt å sido, idag ska vi till Mölle, Jag kör hem iaf, så ni kan va lugna!

Idag ska också påbörjas vårat case inför måndag, om jag överlever.

En promenad vore också mysigt denna fina dag(sol!), men den får jag antagligen ta själv. Så var det me de!

Ne nu ska jag nog verkligen ut å gå en fy-skäms-på-dig-runda!

Bye bye

Tonight is the night!

Finally! Nu är fredagen kommen, den som vi väntat på hela veckan! Tjejkväll väntas! Ikväll ska vi slå klackarna i taket (!) :)

Wiiihii

Blivande blodgivare

Efter ett jävligt kasst första bemötande jag fick så är jag nu ett steg närmre att bli blodgivare. Känns bra! Men ack så ont de gör när de gräver i armen :S gjorde mycket ondare än när den käre studenten stack mig! Klena mig. urs. Men men, kanske inte gör lika ont nästa gång.


Evelina & tuffskväll idag. Sven är på kurs till typ 9 ikväll, så det blir att ligga framför tv:n hela kvällen. Det är jag värd efter all kraftansträngning att inte svimma av när jag var på blodbussen :P


Imorn är sista skoldagen för den här veckan! Skönt med lite egna studier så man kan ta nån timmes sovmorgon eller två, å planera dagen precis som man vill!

De låter väl bra? :)

(!)

Idag är jag trött, i hela mig!

Hej då.

En bra helg

Shiiiit! De går fort, en helg alltså. Å speciellt när man har vackra, roliga människor på besök! Så himla skoj vi haft :) Nu har våra kära varbergare lämnat Skåne för den här gången och summan av kardemumman = En sjukt bra helg!

Igår var det Malmö å shopping, efter det fyllekalas :D haha Idag har vi legat på latsidan allihop och i princip inte gjort nånting. Maten levererades till dörren (gissa vad), kan inte bli bättre än söndag när man är lite halvsleten. :P

Å nu ska jag göra.. hm.. absolut ingenting! tihi Eller jo, får nog bli lite tvtittande trots allt.

Trevlig söndagskväll allihopa! (L)

Glädjespridare

Idag känner jag för att sprida massvis med glädje! Är bara så otroligt himla jävla glad :D

Väntar på mina gäster, dock är det några timmar kvar, så i väntan på det så dricker jag mina välförtjänta Whiskey, lyssnar på god musik och bara njuter av livet! :)

Sven pluggar i andra rummet och klagar över min vackra sång :P Jag fattar inte varför :O ?



Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :D Jag bjuder på den :P

(L) haha
RSS 2.0