Valborgsmässoafton

Kom å tänka på nåt program som jag tror gick på svt1 natten till igår. Robin nånting hette det, nån humorgrej. De hade något klipp där de skulle efterlikna Maria Montazami när hon pratar om vad Valborg egentligen betyder. Är det en val som bor i en borg? men en val behöver ju vatten, eller är borgen under vatten? haha. dumma dom är.
 
Idag valborg = skall lägenheten vara färdigpackad. vi ska skruva ner de sista möblerna idag. Ikväll kommer vår fina vän David och"firar" lite valborg med oss och som imorgon hjälper oss att flytta. Då kommer även mina bröder ner och hjälper till =) Ska bli en spännande dag men blir nog även en lång dag.. 
 
Intesiv vecka, redan på torsdag kväll måste jag dra mig ner mot Skåne för två jobbnätter. Innan dess vill jag ju hinna packa upp så mkt som möjligt, jag skall hinna fixa något att bjuda på till jobbet.. 
 
Haft riktigt svårt att sova inatt. gick av nattjobb igår morse, slumra lite i soffan igårkväll, kanske det som är boven till min vakenhet halva natten.. har sutit uppe en stund och googlat runt i göteborg på google maps hur avståden är till saker och ting hur lång tid det tar att cykla å bla bla. även kollat upp närmsta sushistället och det är inte så långt ;) wiie, ska bli såå underbart att ha "nära till allt".. njuter av tanken..
 
nu ska jag krypa ner bredvid sambon igen som sussar så gott. kanske kan jag somna om jag sniffar lite på honom.. zzzZZZ
 
God morgon John Blund..
 
Trevlig Valborg allesammans! Ta hand om er!
 
Tataa

Känslor. Man känner så mycket.. Ibland så lite.

Jag känner:
* Glädje, stunden som jag väntat på i åratal är kommen. Flytta ifrån den här lilla lyan till nästan dubbelt så stor. Att flytta från Eslöv --> Göteborg!!  AAAAH :D Komma närmre hem igen till familj, släkt och vännerna ♥ Kommer bli en fantastisk sommar 2013!!
 
* Ledsamhet/Ångest, lämna kollegor som jag trivs med nåt oerhört och nästan umgås mer med än min egen sambo (då det känns som att man jobbar dygnet runt).. Även mina fina flickor jag lärt känna nere i Skånetrakterna. Inte för att vi aldrig kommer ses mer men ändå, känns lite könslosamt såhär när det väl är dags. 
 
* Spänning, inför hur nya jobbet kommer vara samt kollegorna. Avskyr den där känslan att va ny någonstans och känna sig ensam, hoppas de tar emot mig väl =) 
 
* Nyfikenhet, utforska nya området vi skall bo i =) 
 
* Trött, efter allt nattjobb senaste veckan/ plugg/ packning.
 
* Längtan efter att kunna bjuda hem vänner och familj utan krångel eller få höra att det är för krångligt att ta sig dit till den lilla hålan. Man ska ju inte behöva känna att man inte vill bjuda hem nån för att man är rädd för att ingen vill komma. tss. jag är så dum...
Dessutom längtar jag efter att ha cykelavstånd till det mesta. Känns helt galet när jag tänker på det, slippa den där stressen att alltid behöva hålla tiden efter tåg och buss.  Nu kan jag bara trampa på, ska dessutom unna mig en ny cykel när jag väl flyttat upp. en med cykelkorg och pakethållare. det är mina krav.
 
Igår kände jag mig bara nedstämd med massa myrkryp i hela kroppen. hemskt med sånna dagar, tror det är för nattjobbet. fick ingen sömn på hela tisdagen dessutom när jag gått av eftersom jag var på utbildning fram till kl 13. Eller jo jag sov två timmar när jag kom hem men ändå. inte det optimala.
 
idag känner jag mig mycket glad, produktiv dag med tvättning, ytterst lite plugg och en massa packning! Nu är det inte så mkt kvar att packa. Ser ändå inte så mkt ut, vi har ju iofs redan kört tre fulla billass upp till mor och far så klart det blir lite mindre flyttkartonger nu. Skönt det iofs :) Blir ju smidigare på onsdag.
 
Nu ska jag unna mig en drink, finns en slatt kvar i ena flaskan å en flaska mindre att bära är ju ändå något! man får ju göra vad man kan...
 
Lite musik på det och kvällen är perfekt! Ja jag saknar ju sällskapet förstås, men Sven är hemma om några timmar =) får klara mig själv tills dess...
 
Tataa.

Våren är här =)

Underbara värme å härliga sol. Grönskan på gång och kvittrande fåglar, de är så man blir pånytt kär varje gång våren kommer :) Varför bor man egenltigen kvar i Sverige när vintern bara blir längre och längre? får ta en funderare där..
 
Om två veckor befinner jag mig i götet, antagligen skitstressad eftersom jag behöver åka ner till Skåne igen för 2 nattpass på torsdagen 2 maj. men men. det är då, nu är det torsdag den 18 april och jag ska snart på after work med di skaunska flickorna! Längesen nu och ska bli riktigt mys ! MEAT ska vi äta på, var där för några veckor sedan ohc åt en bränd burgare, hoppas på bättre idag ;) Om inte får det förtäras ännu mer dryck. ^^,
 
SLiter och drar i håret och flyttlådorna om vartannat. Drar i håret på grund av min Genetikkurs (som tack och lov SNART är över). ja jag vet att jag klagar på den hela tiden och då undrar ni såklart varför inte ara strunta i den...Min envishet ligger i generna (höhö). Den är så fucking svår för min skadade lilla hjärna men så kan jag ju inte bara ge upp, vilket jag borde gjort redan i Januari. men nej. 
 
Flyttlådorna blir fler och fler, nästan så man kramar om dem när vi sover (det var att ta i) Inte så mysigt. Möblerna börjar vi så smått ge oss på då Sven har fått för sig att vi ska skruva ner dem i minsta detalj för att få plats med allt i bussen/minilastbilen vi ska använda oss av vid flytten. Superkul. Ännu gladare blir man ju när man tänker på att de ska skurvas upp sen igen, utan bruksanvisning denna gång ;) Rroooar! Byggare bob. thats my other name.
 
 
Have fun!
 
Nu ska jag kiiiila. Njuta lite av livet som finns utanför det här!
 
Tataa!

Snart flyger vi från boet

Måndag idag, om 3 veckor och 2 dagar går flyttlasset. Helt otroligt, tiden går i rasande fart. Innan dess har jag 16 arbetspass kvar, pluggar Genetik för fullt, flyttlådor packas samt reser till Linköping till helgen. Aldrig lugn stund, men å andra sidan är jag inte bra på sådana dagar då det är lugnt. 
 
Lilla Katten är hos mor å far nu i Grimmared och får stanna där tills flytten gjord, känns så tomt utan lilla knytet.
Nya lyan skall nu vara helt utflyttad, bara flyttstäd kvar. Vår lägenhet är såld vilket gick galant, fantastisk mäklare - en stor eloge till honom. Jobb är fixat för oss båda, inväntar bara schema. spännande like always!
 
Funderar på hur det kommer bli, Svens traineetjänst innebär ett år i Tyskland, tror jag kommer dö av ensamhet faktiskt. Hatar sova själv och laga mat till bara mig själv, it sucks. Men det är väl något man skall överleva också.
 
Nu är allt så nära att jag vet inte vad jag ska känna, spänning såklart men nervositet över vad som komma skall, hur är mina nya kollegor? å hur är arbetet där? Å hur fixar jag att bo i storstad??? jag som aldrig skulle bosätta mig så.. 
 
Jag får helt enkelt vänta å se, men just nu vill man ju bara få allt gjort. Känns som man bara står och stampar på samma ställe just nu.
 
Nu skall jag dock trampa iväg till jobbet. 
 
Tataa.
RSS 2.0