Var är min teddy?

Gaah! Har drömt miljontals mardrömmar inatt. Hade för det första svårt att somna då jag låg och vred på mig typ en miljon gånger. Dock sov jag gottish nu på morgonkvisten :) Så några timmars sömn blev det. Det bästa av allt när man ska gå upp är när man drar upp rullgardinen, snön ligger vit och nästintill oberörd. Bara några få älg/råddjur/harspår.

Ungefär såhär ser det ut:

 Inte en endaste unge som springer utanför och skriker, ingen som plogar halv 6 på morgonen, inga lampor som lyser utanför. Det jag vill få fram är att det är rätt så fridfullt att sova ute på landet. Här är knäpptyst och bäcksvart! Perfekt när man ska nana.

Dock hade jag behövt någon att krama om när jag vakna ur mina mardrömmar. Någon som klappar mig på kinden och säger att det bara var en mardröm, håller om mig så jag kan somna om. SAKNA. (För när man vaknar upp i detta svartet är man livrädd. Tur det finns lampa bredvid mig så man kan tända upp och andas ut.)


Idag är det ännu mer uppsatsskrivande som står först på schemat. Å tänka sig, imorgon ska jag till och med få träffa min skrivkamrat ;) fast inte för att skriva utan vi ska till Gekås =) Ska bli så mysigt! ♥
Ikväll bär det av till Frida på tjejkväll med go mat, förbaskat trevligt sällskap samt julklappsspelet :)

Blir nog en toppendag!
Haj haj!

Nu blickar vi framåt!

Julen är "över" och nyårsafton ligger framför våra fötter. Planering på G ;) Verkar som det blir rätt så bra trots allt och Evelina är så glad! :D :D :D

Denna vecka ska jag också få träffa min kärlek igen vilket är efterläntat! ♥ Bara några dagar kvar!
Idag står uppsatsskrivande överst på listan, sen ska jag gå till min underbara tant i huset bredvid oss, nämligen min farmor där vi ska snacka skit. -Som vanligt.

Imorn blir det tjejträff igen ;) då med julklappsspel! Ska bli skoj skoj :)

Nu med kaffekoppen i högsta hugg så ska här skrivas massa kloka ord! Håll tummarna för oss!

Baj baj.

Sakna Sven dag idag...

Idag har jag en sakna Sven dag. Faktiskt inget kul, för det är jobbigt när man längtar efter någon så och vet att det ändå är flera dagar kvar tills man ses. Suck. Förhoppnginsvis kommer jag på lite gladare tankar ikväll när jag ska träffa mina vänner och partaja lite! Å kanske till och med träffa lite roligt folk ute :) Det är vad jag hoppas på iaf!
Julafton var kanon igår! Mys hela dagen lång :) Alles var perfekt utom en liten grej. Som är väldigt obehaglig och som jag inte kan ta här. Bara för att göra alla nyfikna. 

Några få bilder från gårdagen:





Gudmors & Svens julklapp till lillan var verkligen uppskattad! Hon sprang runt med den hela tiden :)



Dock var Zelda lite "rädd" för tomten ett tag men ville gärna hjälpa till att dela ut de sista klapparna :)


Dagen innan julafton samlades familjen och vi spelade julklappsspelet. I en utav mina klappar jag vann fanns en julbock.. Min syster fick figurballonger som man kunde göra massa skoj med :P Denna kombinationen blev allra bäst! Kolla in ;)


HAHA. God fortsättning på julen :)




Mer choklad :D

eftersom jag inte nöer mig med 3 kg paradis/alladin så har jag idag med mina tjejor gjort mer chokladtryfflar och lite knäck! :) Jag har även lyckats ta lite egobilder för att ni ska kunna komma ihåg hur jag såg ut innan jag åt all denna choklad. (som min käre lillebror sa "måste du ta en sån närbild så man ser alla porer och rynkor?")
Han är inte alltid så snäll.. Å ja de måste jag.


En mycket trevlig hade vi ikväll må jag säga!
Nu ska jag hoppa ner i säng för att orka upp kl 6 imorgon bitti och helst vara helt utvilad eftersom jag ska passa världens busfrö Zelda hela dagen imorgon och ändå lyckas vara pigg på kvällen när resterande familjemedlemmar anländer till Grimmared för familjemys! (Lång mening ;)

Så därför säger jag God natten.

(och till C & M kan jag meddela att nyår är troligtvis fixad nu så blir tyvärr inget Idre för oss. Men hade vart grymt kul :) Men får hänga med en annan gång! :) Puss & god natt igen.

Skicklighet eller vad?!

Möjligtvis en gnutta tur också.

Efter att jag halvt frusit ihjäl när vi gått en runda på Liseberg så tyckte pappa att vi skulle spela på chokladhjulen innan vi åkte hem. Sagt och gjort! nr 12 tog jag med min ynka femkrona jag har sparat i evigheter. (Okej jag hitta en i jackan) Å gissa vem som fick stjärnvinsten på första försöket? Billig choklad eller hur :D 3 kg. MUMS! jag ska satsa på att bli tjock i Jul. Wish me luck. :)

Annars var det jättemysigt på Lisebergis, men bara jäkligt kallt. Å jag som köpt nya "vinterskor" och allt. Kan knappt kalla dom vinterskor. För f*n vad jag frös om tårna.

Här kommer lite bilder från Göteborg!

          

    

           

Nu lite god glögg så man får upp värmen igen :)

God kväll!

Jul på Liseberg

I eftermiddag tar Jag, mammsen och Pappsen och styr Volvon mot Götet och Liseberg. Ska bli jättemysigt :)

Innan dess hade jag tänkt sitta och pilla lite med uppsatsen. Så himla många småsaker som finns kvar att göra! Å det fixar sig inte själv, därför ska jag brygga ännu en kanna kaffe för det brukar bli lite lättare att skriva då. :)

Vid frukosten idag fick jag en fågellektion av mamma och pappa, här är så himlans många fåglar på vintern, mys! Dock har jag insett ännu en gång att jag och Svenneboy behöver köpa ett nytt zoomobjektiv till kameran. Räcker inte så långt!! Men här har ni iaf en Nötskrika.
(Bildkvaliten är dock inte den bästa då jag hade lite bråttom att fota innan han/hon försvann)


Den är ganska stor jämfört med de andra små talgoxarna och domherrarna som befinner sig i trädgården. Storlektsmässigt kan man jämföra dem med skatan.
Har aldrig ett en sådan här innan. Själv trodde jag det var nån gråsparv eller nåt liknande som ätit på tok för mycket ^^, Man lär sig nåt nytt varje dag! Trevligt =)

Hej hej.

haha

Jag har kommit fram till  grimmared till slut. Det tog sin lilla tid med allt slir på motorvägen! oj oj säger jag bara. Hjärtat satt i halsgropen ett antal gånger. Men det roliga i allt detta är att när jag väl kommer hem, så kör jag fast med lille bilen när jag ska köra ner på gården. HAHA. så skotta loss mig själv å greja å fixa så jag kom loss till slut. När jag väl kommit in med all packning och satt på datorn, så kommer brevbäraren å knackar på. då har hon kört fast vid postlådorna när hon skulle vända. Så fick skotta loss henne med :P dagens goda gärning!

Efter det var jag jättekall så gick till farmor och fick ett glas Whiskey :) Värmde gott! Nu väntar jag på mat, har inte fått nån mat i mig på hela dagen då jag mitt i lunchtid satt barnvakt en timme, å var inte hemma här förrän halv 4. så är helt slut. Sen ska jag åka med pappa när vi ska köra Julgran till syster Sandra m. familj samt mormor & morfar. Blir ett mysigt avslut på denna dag :)

Hej svejs!

Resfeber

Allt är typ packat. Ser ut som att vi ska vara bortresta ett år, men det är faktiskt bara två veckor.
Ska bli så underbart att komma hem :) träffa familj, släkt och vänner! :) Det enda minus är att Jag och Sven skiljs åt en vecka och lite till. Jobbigt. Men vi får ju ses igen :)

katten har troligtvis fått resfeber, han springer runt som en yr höna. Inte alls likt honom. Han har redan gått in och lagt sig i kattburen, vilken han hatar nuförtiden. man brukar få trycka in honom i den. Lustigt de dära!

Nyårsplanerna är ännu åt skogen. Undervattensbastun i Ästad var fullbokad. Så för tillfället blir det att sitta hemma på en stol med partyhatten på bordet. SUCK. Så kanske kanske kan det bli av att vi drar till Idré bara för att de flesta ändå ska fira på varsitthåll. Så som jag absolut inte vill, men ibland blir det så. Det kommer fler år, den som lever får se.

Ne, lite saffransglögg nu och sen sova GOTT! är helt sluuuut.

Så därför säger jag natti natt! ♥ och farväl Skåne för ett par dagar :)

MORR

Alltid ska de då komma käppar i hjulet. @I


Håller tummarna!!!

Vill tacka...

Den som kom på Skype. Du/ni är räddare i nöden. ♥

ARG.

Allt kan dra åt skogen. Speciellt tågtrafiken. F*n vad jag kommer spy galla på dem. Det får ni stå ut med ett tag. Ska åka in till Lund och jobba ikväll. Kollade upp de nya tågtiderna. Åt helvete säger jag bara. Jag är på jobbet en timme innan jag börjar. Och tåget går inte hem förrän 22.?!" PISSTID.


Jag blir bara så trött på allt. :/ 

Totalt lyckad :)

Tentan avklarad! YES!
Efter det var de full rulle med fest :D Förkrök hos Jenni sen Grand i K-stad. Så jäkla lyckad kväll! Längesen jag hade så kul! Å vi stod på benen ända till 04.30. Sen sova 3-4 timmar innan det var dags att stå upp och piffa till sig inför frukost på nåt fint hotell nere i stan :)

Helt underbart! Tröttheten har dock kommit ifatt mig nu, trots att jag sov tre timmar när jag kom hem :P GOTT. Fötterna värker å ja, jag är segare än segast! Men ännu en gång, fan va kul! Å helt udnerbara taxichaufförer i den stan alltså! De var GULD :) ska åka taxi där lite oftare :)


Annars har jag fått åka ett mjölkatåg hem från kristianstad idag. Känns ju sådär kul. Det är såhär min framtid kommer se ut, sittandes på PÅGATÅG fram och tillbaks överallt. fy fan. It sucks. men skåne är ju så himla mycket snabbara nu. så grattis. Orka. Nu ska jag nog slumra till en timme till ^^, har jag sagt att jag älskar att sova? ;)


 
Lev väl.  

Typiskt mig?

Känns som hela världen är emot mig. Jag är supertrött, jag har inte övat så mkt inför morgondagens omtenta i Läkemedel för att jag trodde att jag kunde det. Nu känns det inte så, så därför är allt skit. Jag har inget att ha på mig till morgondagens fest så det är också skit.


Allt är skit helt enkelt. Därför skiter jag i allt och tar mig en liten jävel så jag sover gott, men innan dess ska jag äta min tobleronepannacotta! (långt ord dedära).Sen tycker jag att alla håller tummarna för mig imorgon! 

Natti natt!  

Vilken besvikelse.

Syns typ ingen skillnad i håret. Så meningslöst. Kanske lika bra det.

Annars leker livet. Pluggar lite läkemedelsräkning inför lördagens omtenta samt kollar över ett arbete som vi ska opponera på i morgon.

Sven är "ledig" idag. Eller rättare sagt fri från lektioner så han pluggar hemma han med. Men vi ska ta ett break sen och ut å springa en runda. Känns kallt just nu, men man får väl upp värmen till slut hoppas jag. Vi får väl se.

Åter till studierna.

Over and out!

En positivare dag!

Nu har jag kommit på vems fel det är som ger mig de deppresiva dagarna. ->Bögarnas fel. Nej jag skämtar bara. Men har för ett tag sen sett ett väldigt roligt klipp. MEN jag vill bara påpeka att jag absolut inte har något emot bögar. Men klippet har himla skön stämning, och är lite roligt! Så man får tänka på att det är ett skämtklipp. Jag tror det är från nån humorgrej från SVT.



Annars.. har jag vart och köpt hårfärg. Ville tona håret rött nu när man är så blek i hyn, tänkte att de kunde bli snyggt. Men S tyckte verkligen inte det så de fick bli blont. Förhoppnignsvis lite snyggare blond färg än den jag har i mitt råttbo nu. Men vi får se. Blir de inte bra så hinner jag ju fixa det innan lördag ändå :) Så håll tummarna för mig :P

BYE.

Vad gör man?

När man inte har lust till någonting, vad gör man då? Går och lägger sig för dagen? SUCK. I hate these days!

Annars idag. Har vi typ inte fått gjort nåt med uppsatsen. Fan va segt allt ska gå, börjar bli lite smått less på att skriva den där nu. Måtte de va över snart! Snart bara en månad kvar ^^,

Längtar lite smått till helgen, då ska jag skriva omtenta i läkemedelsberäkning vilket ska bli skitkul. Nä inte de, men efter det blir det partaj med utgång i Kristianstad! De borde pigga upp! Hoppas på en rolig kväll! :) Å sen hoppas jag GIVETVIS att jag klarar tentan . Annars skjuter jag mig. Förstår fortfarande inte att man kan misslyckas med någonting som man tycker är så "lätt"? Ibland tror man väl för gott om sig själv. Å ibland tvärtom också.

yeye. nu ska jag stå och deppa lite i duschen. Sen skulle jag egentligen göra lite Mozartkulor idag. Men är faktiskt inte ett dugg sugen på det. Så de så.

Veckans deppinlägg. Hoppas på lite positivt resten av veckan ^^, men de lär jag inte va kom jag precis på. För denna veckan är sista veckan som jag kan åka kollektivtrafik. För eftersom citytunneln i Malmö nu är klar så ska Skåne bli så himla mycket bättre å bla bla bla. Men för Eslöv blir det inte ett JÄLVA dugg bättre ska jag tala om. Så släng er i väggen idioter som kommit på detta. Jag ska gå med i facebookgrubben GRÄV BORT SKÅNE. skithåla.

Hej då.

jag skulle inte..

Kunna leva utan choklad. Det är fina grejer det :)

Har befunnit mig i Lund halva dan. Egentligen skulle den bestå av massa metoddiskussion till vår uppsats, men mest blev det snack om ALLT annat, ut å käka på nåt mysigt ställe (men  med världens otrevligast personal), shoppa.. hehe. Å då vill jag säg att jag faktiskt handlade 2 julklappar till julklappsspelet med familjen. 2 SKITbra klappar :P hur bra och roliga som helst :P
 + lite annat också då som den shoppaholic jag är...


Annars leker livet lite sådär just nu kan man säg. Har kommit in i nån tråkig svacka. Men de blir nog snart bättre :) För att lätta på trycket så bakade vi idag lite julgodis. Ischoklad och chokkladkola. Imorn blir det nog lite mozartkulor också och möjligtvis knäck? eller nä . Knäck är jag trött på. Men Kulor gillar jag ;P så de blir de allt!
En skinka skulle jag vilja inhandla också så jag får griljera den. Vi får väl se vad man hinner med!

Förresten så fick jag brev från vårdförbundet idag :) Ett positivt brev om att snart tar du examen! Stod lite bra grejer i det där brevet :) Fick en på goda tankar, samt pirr i magen ^^, Tänk att den dagen är så nära nu. Det kunde man inte tro för 2,5 år sedan. :) Jag längtar!

Ne nu blir det snart krypa ner under täcket och läsa en bra bok =)

God natt fina människor! ♥

Lägenhet sökes

Jag har fått Sven på andra tankar. Det finns en chans trots allt att flytta till Lund dessa 2,5 år som är kvar! Nån som har en lägenhet till salu?

Man kan ju iaf få drömma om att flytta ifrån denna håla.

Nu är det dags för Center syd :) Har aldrig vart där så ska bli mys å se vad det är för ställe. Verkar inte så stort, men duger säkerligen ändå :) HAr massa rabatter på hela stället. Så nåt ska nog slinka ner i shoppingbagen iaf ;)


Trevlig 2:a advent allesammans :) ♥

Jag säger bara...

PIZZA. Eller ja, kebabtallrik blir det nog. Orkar inte göra många knop till idag. Så köpmat it is! ;P

Imorn blir det shopping. Tanken är att köpa julklappar. Men vi får väl se hur mycket det blir utav den varan ! alltid lättare att handla till sig själv. Finns ju så mycket man vill ha ;)

Annars har jag inte mycket att uppdatera. Dagarna flyter på i rask takt. Som ni säkert märkt så är det snart jul. Å jag har inte ens hunnit öppna några luckor på min chokladkalender. Får nog rota fram den å göra det . :)


baj baj

Medans andra..

Nynnar på jullåtar nynnar jag på anna-karins taggatrå visa.

En taggatråd, en taggatråd, de är en tråd med taggar på. Å är det inga taggar på, då är de ingen taggatrå. En taggatråd en taggatråd, de é en tråd med taggar på.

Lägg på lite skånska på det ;) Så låter de perfekt :)


 Jobb imorn! :) wiie



Trevlig fredag allesammans :)

SNARK.

Kunde döda för att få sova hela dan idag. HAde vart riktigt skönt att slippa gå ur sängen :P Helst få all mat serverad där också! :) Ett önsketänkande.

Till verkligeheten. --> Me and Malin ska fixa det sista inför mittseminariumet nu . Måtte tågen gå i hyffsad rätt tid.

Nu ska jag äta mina makrillsmackor :) muuuumS!


Gud vare med er. ♥ 
RSS 2.0