Hej huvudvärk

Det var längesen huvudvärken var hos mig men idag har den nog kommit för att stanna en dag. Är nog tröttheten efter helgen som spelar in och nu harjag vilat lite och känner mig bättre! Bra det så man orkar sätta sig med pluggandet lite sen å så ska jag ju göra julskinka :)

eftersom jag inte är hemma över jul och får äta min kära skinka börjar jag lite i förtid så jag också får äta ;P

Orkar tyvärr inte skriva om min underbara helg, men kan säg att den verkligen vart den bästa helg på hur länge som helst! helt underbart toppen-rolig! :) de kommerj ag leva länge på! å det allra bästa är att det änr mindre än 2 veckor kvar tills jag får träffa alla igen :P underbart! Lyckos mig :P

nu ska jag gå och småäta lite. Magen skriker! Dessutom är katten galen så får ta tag i det! helt crazy. det blir nackaskinnet och ut på balkonen! bums!

skånetrafiken in my ASS!

De är då inte stora i mina ögon kan jag säg. Dra tid pepparn växer, eller rättare sagt Dra åt helvete. hur kan det vara så jäkla dåligt?!?!?! vavava? å inte en människa kan förklara någonting? det har förstört hela min dag, den som började så bra! Å varför kör bara kebabmän taxi ? å är inte jag lika mycket värd som alla andra? vavava?! MORR, SPOTT OCH FRÄS!

NU --> MAT!

Snabb uppdatering!

Sitter i ljuva Grimmared :) Det tar emot att behöva lämna stället så fort, men snart bär det av till Borås för en supermega kul halvt överrasknings eftermiddag/kväll/natt med tjejerna:) kan inte beskriva min glädje med ord just nu! kan bara SKRIIIIKA ut :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiie :)

Har vart hos finaste farmor, hon är bara så underbar :) <3 kärlek till henne! Vi fikade lite smått och firade att lillebror fått fast anställning nu :) Congratz!

Nu blir här käk och vid 13.00 måste jag åka och möta upp tjejerna på stationen! snabba ryck här! Jag har även lekt fotograf idag, Zelda är rena fotomodellen numera ;) de lilla charmtrollet!

Ha en underbar lördag allesammans :) Puss och Kram

Nu lämnar jag Skåne.

(dock inte för gott)

Vaknade upp bredvid världens finaste, snyggaste, sexigaste man :P nu överdrev jag möjligtvis tycker ni men det tycker inte jag :P HAn är lovely min Svennis!

Nu är jag lite stressad eftersm jaginte packat klart ännu och jag ska gå till bussen om en halvtimme ^^, hurry hurry! Men jag är otroligt glad för att få komma hem och träffa massa vänner och familj :) Jag vet inte ens om farmor vet att jag ska komma hem :P maybe surprise for her! yey! Jag har iaf packat väskan med en engelsk vetenskaplig artikel som jag ska granska under tiden jag åker tåget. det blir en trevlig resa :) jag har även köpt med mig lite cola, skruvar och geisha choklad :9 så ar lite att göra under tiden iaf!

Nu måste jag kila! ha en bra helg, för det ska jag ha :D hahahahahahahaha va glad jag är :D:D:D:D::D

PoK

Extra lås!!!!

JAG HAR BLIVIT FÖRFÖLJD!!!

Av en äcklig snuskgubbe som jag märkte nu ikväll bor i Eslöv. fy fan alltså. Inte nog med att han kommer å tränger ner sig i tåget bredvid mig, Johanna och Jessica medans det finns 1000 andra platser att välja på. Sätena brevid var tomma. När vi kom av i helsingborg gick han typ efter oss ett bra tag. Å när vi skojar på vägen hem om att " tänk nu om han föjer efter oss fortfarande , han kanske är med mig på tåget till Eslöv?! " å när jag reser mig upp när vi är framme i Eslöv, tror ni inte jag ser "äcklet" då?! jag var LIVRÄDD när jag cykla hem(dock tog jag en sväng om systemet först för att locka bort honom ) . Nu väntar jag på att sven ska komma hem så ingen annan kommer och plingar på dörren. Till nästa vecka ska här inhandlas fler lås. För detta är väldigt obehagligt! Mycket mycket mycket!

Nu ska jag packa. Lev väl!

Frågetecken

Då var det dags för ett nytt paper. Denna gång handlar det om att göra en enkätstudie! rätt så skoj faktiskt- man försöker ju ändå vara positiv fastän de kanske inte är det roligaste här på jorden. :) Dock är jag ett halvt frågetecken än så länge men hoppas på att bli lite klarare i skallen efter morgondagens föreläsning!

Nu har jag & Sven vart och tränat. de va riktigt härligt, fram tills nån lite brud kommer och tvunget ska ta mer i vikter så man själv känner sig liten och klen. Men får tänka att vi faktiskt inte har samma kroppsbyggnad ^^, jag är ju trots allt rätt liten, dessutom ska man ju inte jämföra med andra heller. Fast det är svårt att låta bli ibland, men jag får kämpa på så kommer jag framåt i mina vikter också. Det går sakta men säkert! huvudsaken är ju att man är stolt över sig själv :) Jag är glad bara jag orkar pallra mig till gymmet ;)

Nu närmar sig helgen med stormsteg och det kommer verkligen bli en kanonhelg! Ska träffa en gammal jobbarkompis över en fika på fredag innan det blir dags att träffa mammsen och syster + Zelda. :) Vi har inte träffats på typ ett år tror jag och å Linda så vi har mycket att prata igen nu när hon vart i Norge så länge. Sen bär det ju av till Borås på lördag och det kommer bli en riktigt härlig och superkul tjejkväll :) wiie! Detta behöver verkligen lilla Evelina :) ser fram emot det riktigt mycket :)

Förresten så har det kommit upp en lapp i trapphuset om att en katt är försvunnen. Ska försöka gå ut imorgon och kika lite, förstår verkligen hur ledsen husse måste vara som saknar sin kära katt! Så det minsta jag kan göra är ju att gå och kika lite efter kisen!

Nu måste jag hoppa in i duschen! nu har jag dragit mig alldeles för länge och här blev alldeles för mycket text ^^, men ibland poppar det bara upp så himla mycket som man vill skriva av sig! that´s life!

Trevlig kväll på er :)
PoK

Varför ska DOM alltid krångla till det?

Då var man hemma efter dagens seminarium i skolan om artikelgranskning. För det första fick jag och Hanna gå upp till skolan eftersom tåget stannade några minuter innan vi var framme och stod där i 10 minuter för skoj skull. därför missae vi bussarna som går upp till skolan så de var bara att traska på i regnet.

När vi väl kommer in i klassrummet kommer det fram annan information angående dessa jäkla artikelgranskningar än vad vi fått från början! jag blir bara så trött, kan de inte komma ut med rätt information från början??!?!

Nu har jag i alla fall suttit och fyllt i lite i min granskning, saker som vi kom fram till på seminariumet. Känns bra kan man lägga det åt sidan, skulle inte vara inlämnat förrän den 11 dec har de ändrat till nu. Roligt.

Blir ingen träning för min del idag, är inte alls sugen på det. Vill inte sätta min fot utanför dörren i detta pissväder. Istället ska jag ligga och gotta mig soffan och kolla på Ullared och Paradise hotel :) De är ju bara så bra!

Dags att börja på mat snart också, magen kurrar en del :P Så hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis till står på menyn! :) ska bli gottis!

Hur har ni haft det denna gråa dag?

PoK :)

Sömntuta

Gissa vem som sovit underbart gott inatt? - Jag. Hade kunnat sova vidare ett par timmar till när man vet vad som väntar denna dag i skolan.

Känner mig lite olustig i kroppen idag, börjar bli lite pirrig och stressad inför allt som komma skall! Kanske därför man känner sig lite konstig. eller så är det för att jag är hungrig och inte har ätit ännu. Kan också va för att jag är lite extra kär nu <3 :) hihi. Kan finnas mångao orsaker..

Inget bra väder i Skåne idag heller, den lilla skymt av sol vi fick ta del av i lördas lär vi inte se på länge nu känns det som. Detta eviga gråa trista kalla regninga väder. BLÄ. We want sommar :)

Nu ska jag ta mig en liten bit käk så jag orkar med dagens seminarium om artikelgranskning! Måtte vi inte dö av uttråkning.

Ha en fin dag mina vänner :)

PoK

Krullet

Jag glömde ju berätta för er att Sven älskar mitt hår nu :) efter dagarna som gått sedan i torsdags har han nu vänjt sig och han sa till mig idag att jag är jättefin i lockigt hår <3 jag tror till och med att han talar sanning min käre fästman! Ibland kan sådana där fina ord göra en så glad :)


Såhär ser det ut för tillfället :) för er som vill se hur det ser ut ^^,

Nu ska vi ta en promenad till ica kvantum sen blir det en sväng om pizzerian på vägen hem :P
PoK 

Vilken kväll :)

Festen var så mycket bättre än väntat.
Allra först när vi kom in på festen greps jag nästan av panik då det gjordes namnlekar på engelska och alla såg ut som nörds. Okej, man ska inte döma folk efter utseende och jag hade helt fel. När jag överlevt namnlekarna på engelska så blev det mat, vilkevar riktigt gott :) gratis dryck under hela kvällen gjorde det absolut inte sämre ;) Alla bjöd mer och mer på sig själva och jag hade verkligen supertrevligt!

Idag har inte många knop gjorts. Vi var inte hemma förrän halv 4 inatt/morse så vi tog sovmorgon till halv 12 :P olikt mig men väldigt skönt! Sen har vi inte gjort mer än äta och kolla film. Nu är det tyvärr dags att ta tag i artikelgranskningen igen och göra klart den inför imorgon. Förstår inte vad vi ska få ut av det här sjukt tråkiga, onödiga granskning. Men man blir ju så illa tvungen att göra det. suck alltså...

Vi hörs. PoK

Granska artiklar..

Det är inte riktigt min grej har jag kommit på. Alldeles för svårt och jag känner mig stundvis som ett frågetecken?! Men jag gör så gott jag kan å det får duga :) De kan inte begära att man är proffs på det från början ^^,

Tiden har rullat på fort idag och jag har inte alls hunnit med så mycket som jag velat. Men jag har i alla fall hunnit med gymmet vilket var riktigt skönt! å duscha håret och få bort tovorna var fantastiskt skönt :) nu ser håret riktigt gulligt ut :) tihi.

snart är det dags att dra på festutstyrseln och bege sig till Lund. ska vara där redan vid 18 tiden!

Jag har inte alls gråtit floder för att jag missar årsfesten men känner bara mer och mer hur avundsjuk jag blir på alla som ska dit. Jag som verkligen älskar de festerna! men nu försöker jag förtränga de där och se fram emot kvällen vi ska ha här nere in Skaune :) blir säkert toppen!

Nu ska jag gå och pyssla om Svennis. Han ligger och lipar för magsmärta. Det är väl en fis på tvären eller nåt. jag ska nypa han lite i armen så får han annat att tänka på ;)

PoK

Trodde du ja!

God morgon vänner !

Vaknade strax innan 10 av att telefonen ringer, typiskt att man aldrig ska få sova ut med mannen bredvid sig. Det var hans mamma, de pratar ännu. Där försvann min mysiga lördagsmorgon. Nu får jag sitta här å äta frukost själv. Dessutom är killar väldigt tröga ibland, de fattar inte när man ger en vink om att man är lite smått sur och vill nånting. nej nej, man fortsätter prata en timme till. Jag är inte bitter. nejnej.

Jaja, de går över ;) Massor på G idag! Jag ska gymma eftersom jag tagit paus från det nu pga mitt hår. Men nu får jag äntligne sätta upp det och duscha åså så nu jäklar blir här ett svettigt gympass! Sen ska här granskas lite artikel och har även funderingar på att tvätta fönster idag. Mlev så "sugen" när jag läste att både syster och moster skulle göra det :P Och våra behövs verkligen tvättas!!!

Ikväll bär det av mot Lund, nån fest på Svens skola. Ska bli skoj, så det gäller att dra ¨på smilbanden och mingla runt lite :P inte det jag är bäst på men övning ger färdighet! Finns säker tmassa trevligt folk :) Hoppas jag iaf :P Annars så är det ju gratis dricka så jag får underhålla mig med det ^^, hahaha nä nu får jag sluta.

Förresten så glöm nu inte alla där hemma att festa järnet åt mig på årsfesten ikväll!
nä nu ska jag äta vidare och mysa med vad radion har att erbjuda. tjoflöjt!

I did it ! :D

Applåder tack :P

Det hela började med att det ringde på dörren idag igen. Nu bara för en kvart sen typ. Jag hade precis fått in katten och satt och borstade honom i fåtöljen. Det plinga på dörren, jag blev likstel igen, rörde mig inte ur fläcken.. Det ringde på igen och jag tänkte bara - fan va löjlig jag är. gå och öppna dörren nu! Å jag gjorde det, högröd i ansiktet ^^, haha. Det var canal digital som kom med nåt erbjudande! tack och lov så var det inte radiotjänsten :P weehoo. Jag är så stolt över mig själv :)

De var bara detta jag ville ha sagt. Nu har min fina sambo kommit hem också så nu är det mys för resten av slanten!

Over and out!

Fredag :)

I love fridays :P

Nu är äntligen grupparbetet klart efter alla om och men. Det får duga nu. Nu ska jag bara ta tag i artikelgranskningen till på måndag så att jag får en ledig helg, de ska väl inte ta så lång tid tycker jag ^^, men jag känner mig själv och kommer dra på det tills på söndag. Göra lite då och då brukar det bli.

Nu är sven och tar bort en leverfläck på armen och när han kommer tillbaks från det ska vi ta en promenad in till systemet :P Fredag - Idol = vin :) Jag fattar inte att boxarna tar slut så himla fort, men har man inget liv så har man inte ^^, skämt å sido. (värst vad jag skämtar numera). Öppet hus om någon vill deltaga iaf! vem åker ut från idol idag tro? 

Sen ska jag gå om lidex och köpa mousse till mitt hår :) sen bara ligga och glassa :P väntar på att katten ska komma in också, han är ute på likadant äventyr som i måndags! Jädrans skitunge de där :P


Nu ska jag gå och vila efter maten! man blir så hemskt trött efter man ätit :P tjingeling!

gulligull

kan inte sluta gulla med mina lockar:) så skönt att pilla i håret nu :) tihi

Å nu blev helgen löst också, blir visst fest på lördag tydligen nånstans med Svens gäng! Gratis mat och dryck, inte så illa för en fattiglapp som mig inte ;) jag bockar och bugar!

Tänk vad allt kan bli så bra ibland :)

Nu ska jag gulla vidare med mitt hår :P

Ringa på dörren..

Alltså fy fasen, jag är likblek i ansiktet! Varför blir jag så jädrans rädd så fort nån ringer på dörren? Jag ställer mig blixt stilla, kryper på golvet för att kunna släcka ljusen och töntar mig å håller på. Jag är verkligen LIVRÄDD för att öppna dörren varje gång det plingar å Sven inte är hemma! om jag då förstås inte vet att det är nån som ska komma å hälsa på ! då öppnar jag såklart =) Men jag vågar absolut inte gå fram till kikhålet och kolla.. jag är rädd att de hör mig då ^^, haha.
Tänk om det är någon som vill råna mig eller nåt ^^, nån yxmördare av nåt slag. ja gud vet vad. Radiotjänsten maybe?

Urs alltså. Rädsla är inga bra grejer. Hjärtat slår i 500 och jag har nog mist 2 år av min livstid. Nu måste jag skratta en massa för att få tillbaks de 2 åren :P haha! lustigt! eller hur? Nu ska jag smyga till spisen och fortsätta laga mat. Pommes med korv :P min lyxmiddag såhär en kväll när jag är ensam och övergiven!

Krulltotten Eve

Voila! Nu var här krullkrull! Sven don't like it. Han tycker jag ser ut som skit. Men jag är nöjd med mitt krull! Är ju lite väl krulligt nu de första dagarna innan det lägger sig lite och lite jobbigt att man inte får sätta upp håret eller knappt ens röra det på 48 timmar. Men sen, så kommer jag bli riktigt HET :P skämt å sido. Men nu ser jag mest ut som en pudel  i huvvet^^, en mysig sådan :)

eftersom Sven tycker jag är så ful och inte vill se mig på ett tag fick jag ta kortet själv. Men såhär ser det väl ut ungefär. vad tycks?!

Nu ska jag läsa igenom vårt arbete ännu en gång för å se vad som behövs slipas på ! Trevlig dag allihopa :)

2,5 år

Jag har överlevt stormen och nu sitter jag här och ska snart dra mig till frissan i lund, för att låta henne exprimentera lite med mitt hår :P spännande :)

Idag reser systeryster med killen sin till Thailand. Inte alls avundsjuk. Jag älskar Storm och kyla. :P Ne men ska ju snart själv få komma till lite sol och bad så nöjer mig med det :) Men önskar er en riktigt bra resa :)

Idag firar jag och Sven hela 2,5 år tillsammans :) Men han överger mig framför några kompisar. vilken kille va? hehe. Så det blir myskväll med katten och tv:n ikväll.

Ne nu måste jag skynda mig så jag hinner med tåget. Vore ju illa pinsamt att komma försent^^, Wish me luck folks! Måtte detta bli bra :P

Lite blåsigt idag.

De va värst vad här ska blåsa! Det stör mitt tv tittande då ljudet försvinner ibland och även bilden har gått bort ett par gånger. Lite störande faktiskt. !!!!

Träd ramlar här och träd ramlar där. Tåg försenade hit och dit. Är det nån mening med blåst när det ändå bara ställer till med besvär? Jag går snart ut i strejk. Jag ska ju faktiskt iväg och fixa mitt hår imorn så då får det sluta blåsa tills dess.  Helst innan jag går och lägger mig också så man kan sova ordentligt. herregud...

Jag vill också vara med!

Nu såhär framåt kvällskvisten så tänker man en del och hänger på facebook brukar ju jag göra. Åså märker man hur alla börjar prata om årsfesten för vårt kära gamla lag som är på lördag. Jaha, å va kul alla ska ha det, åså sitter jag här nere och har inte ens råd att åka upp och vara med?! hur JÄVLA tragiskt låter inte det då?

Jag har själv valt att inte gå på den festen iår eftersom jag ska åka hem nästa helg och det kostar en hel de att fara fram och tillbaka. Piss säger jag, å vi som inte har ett skit att göra denna helg. Verkligen inte ett skit.

ÅÅh vad man kan bli så arg ibland. å ledsen vill jag tillägga. Vi får väl festa till det själva å stå på stolarna och sjunga till nån rockig låt på spotify, eller ännu bättre - singstar.

Jaja, nu ska jag inte hänga läpp för det men svårt att låta bli. Jag vet ju att ni inte får lika kul när jag inte är med! HAHA, vem försöker jag lura? mig själv. ne men jag är faktiskt ganska glad ändå eftersom jag ser fram emot morgondagen.

Här är riktigt pisseväder och jag kröp ner i sängen för att läsa min bok ^^, kom ett par sidor sen somnade jag gott :P
Nu har vi fikat och ätit lite tårta, sån där god delicato tårta som legat i frysen! så sjukt god är den! Yummii :)

sven har fått för sig att han ska ut i regent och cykla till gymmet, trots att SMHI uppmanar oss att stanna inne denna regniga och snart stormiga kväll.. vi får väl se.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sjunga Oh happy day. Den är mysig :)

En glad dag :)

Trots det fruktansvärt tråkiga vädret är det en bra dag :) Grupparbetet är snart avklarat och det känns helt okej :) Idag har jag också fjäskat in mig så att jag ska få permaneta mitt hår imorgon ^^, HUR KUL SKA INTE DE BLI DÅ?! vavava! hihi. ska bli superkul med lite förändring i håret, jag som avskyr mitt tråkiga hår hoppas nu såklart på att jag passar i lockar?! Återstår att se efter morgondagens frisörbesök.. Kul ska det bli iaf :)


Vi hörs!

Träna

Pust och suck. Ännu en dag fördriven med skolarbete. Mersäger jagi nte så har jag ingenting sagt.
Morgondagens föreläsning inställd, så vi får lära oss granska artiklar utan hjälp av föreläsning men ändå ha föreläsningen efter seminariumet är gjort? why liksom? Kan man inte bara stryka de då. jaja. Inget tvång att gå på den, känns bara så konstigt att de kan flytta fram det så. Iaf gott med en extra ledig dag, vilket vi kan lägga på vår uppgift istället. Så blir den extra bra ^^,

Nu har vi nyssen ätit spagetti med köttfärssås och ska bara låta maten smälta lite innan vi drar oss mot gymmet! ska bli riktigt riktigt skönt att träna idag, är kalassugen på det :)

Annars har jaginte mycket mer att säga om den här dagen utan att jag haft bättre dagar. Men så är det ju! Imorgon är det ny dag och nya möjligheter :)

NU----> mot gymmet!

1 månad kvar

Om exakt en månad reser vi. ---> USA nästa! vilket pirr i magen jag fick nu! Å tänk så himla mycket som ska hända innan dess :S sheeesus! Blev nästan lite nervös nu. Hur ska man hinna med allt?!

För det första har jag skolan, sen ska jag till Borås å träffa mina vänninor ;) och även hinna åka en dag hemom mamma och pappa. Sen ska jag upp allra sista helgen innan vi reser till USA också och då måste jag även hinna utnyttja mitt presentkort på Asia spa annars brinner de pengarna upp på ingenting.. Då ska vi även fira jul för mig och jag ska ta farväl av katten för typ 5 veckor :'( hur skaj ag klara mig utan min ögonsten så länge? men han är i trygga händer..

Hurry hurry! nu ska jag kamma håret innan det är dags att slänga sig på "motorcykeln" till stationen :P

Trevlig tisdag allihopa :) Kramen

Min prins!

Mitt lilla hjärtegull till katt är hemkommen igen :) Nu blir här verkligen MYS resten av kvällen. Så kelsjuk han är nu :) lilla gubben min :) MJAU

Bra bemötande?

Att vara tjurig mot sina "kollegor" är väl inte så snällt. Menmen, nu har jag iaf pratat med bemanningen å JA jag ska bättra mig på att fylla i när jag kan och inte kan jobba. Herregud. Man kan väl iaf ha en trevlig ton mot en så snäll liten tjej som mej? Jag gick genast in på hemsidan och fyllde i så nu jäklar ska de inte kunna klaga iaf.

katten är fortfarande inte inne.. Jag saknar den lille krabaten.. vill ju ha nån som springer efter mig och vill mysa lite :) Får ta Sven sen istället när han pluggat färdigt.. Jobbigt att vänta bara..

Nu blir det snart dags att laga käk, baconlindad kycklingfilé i balsamsås idag igen :P nya favoriträtten! Sen blir det tv för resten av slanten. Ska bli kul att se paradise hotel idag igen å se vem som gör bort sig totalt ifag ^^, gårdagen var ju bara sååå pinsam! hahahahaha. De var ju så man skämdes åt dem. men ger man sig in i ett sådant program så är man väl redan skruvad från början antagligen. Men kul att det ifnns människor som vill roa oss andra ^^, för ett gott skratt fick jag och mitt motto är ju : Ett gott skratt förlänger livet ! de ni, jag kommer defenitivt att bli 100 som jag har som mål :P haha

Utslängd?

jaha, här får man sms om att man inte har tagit så många pass på jobbet under hösten och dom frågar om man vill vara kvar på vikarielistan.. Hur har de tänkt att man ska hinna jobba 511 ggr samt gå i skolan på heltid? nu får de änna lugna ner sig. åså svarar de inte i telefon. Jag blir lack! å byt system.

jaja. Grupparbete ett par timmar idag, kom en bit men inte så långt som vi hoppats på ^^, finns så mycket annat kul att hitta på när man måste göra sådana tråkiga saker. Men huvudsaken är ju att det blir färdigt tills på fredag.

Min katt älskar friluftsliv antagligen eftersom han inte vill komma in nu. Han har vart ute sen igårkväll så man tycker han borde bli hungrig nån gång. Eller får han mat hos nån annan?! bara han inte äter några äckliga möss å sen kommer å slickar mig i trynet. haha :P Han kommer väl in när han vill. Han hade nog på känn att vi skulle vara här och stoja idag så han tänkte det var bäst att hålla sig undan ;) smart katt isåfall :)

Känner mig faktiskt lite rastlös, don't know what to do?! får nog försöka ringa bemanningen en gång till. Suck...

Ännu en måndag..

Jaha! då var det måndag igen, snart är det inga fler måndagar det här året. Kors vad det går undan alltså! Om bara ett par veckor har vi gått halva utbildningen :) känns toppen!

Idag är det grupparbete som gäller, det ska vara färdigt på fredag så nu gäller det att de går undan och att vi är rappa i hjärna och fingrar :P Vi får väl se hur det går med den saken ^^,
Ska gå till stationen och möta mina gruppmedlemmar för att lotsa de hit, jag hoppas innerligt jag finner min katt när jag ändå är ute för han har vart ute hela långa natten.. Är rädd att han försviner eftersom han betett sig lite konstigt förra veckan. Men han kommer nog tillbaks tror jag :)

Nu är det frukostdags som gäller! Ha en bra dag allihopa :)

Pepparkakor..

Eftersom Sven tog hem otroligt mycket pepparkaksdeg igår efter han jobbat så tänkte vi testa på att baka lite pepparkakor idag bara för att se hur det blir. Kanske lite tidigt men what ever. Det blir tyvärr inget papparkaksbak med farmor iår :'( har typ alltid bakat pepparkakor med henne under mina 21 levda år. menmen. Vi får ta det dubbelt nästa år istället ;)

För att kunna baka peppisar så har vi idag tagit en promenad till ÖB för att få tag på pepparkaksformar, så nu är det bara att sätta igång :) vår kvällsmat ^^, haha. Nej skoja. Men lite deg trycker jag nog trots allt i mig :P

Sen är det tv kväll idag. Playa del sol, parlamentet och så börjar ju förstås Paradise hotel. Gud vad jag ska skratta åt alla som gör bort sig i det programmet! Det kommer bli dödskul  alltså :P

Sömnsvårigheter?

Ett par nätter i rad har jag sovit lite oroligt, drömt konstiga saker, vaknat och haft problem med att somna om etc. Väldigt störande saker då jag brukar somna lätt och sova mycket eftersom jag älskar att sova :P Låter tragiskt men jag tycker verkligen det är otroligt skönt att sova :) När man sover slipper man all ångest och alla problem man tänker på vid vaket tillstånd. Det jag undrar är vad som stör min nattsömn? Kanske är nån sjuka som går nu för katten har också betett sig underligt i ett par dar...

Efter maten nu blir det dags att ta en lång promenad och njuta av söndagen. Ska bara komma på först vad vi ska äta. Förslag någon?

Sitter och tänker lite över vårt paper som ska vara klart på fredag checkar runt lite å ser om man kan få lite ideér. Imorgon kommer gruppmeldemmarna de mina till Eslöv på en heldag ^^, och förhoppningsvis kommer vi en bra bit på vägen med vårt paper. Skulle vara skönt att bli klart med det nån dag innan deadline så man slipper sitta in i det sista. De gillar jag icke. Så håll tummarna. :)

Nu ska jag gå och krama om min fina sambo. Idag är en dag då jag behöver lite extra kärlek, jag känner mig så liten och ynklig, å då vill jag bara ligga i min blivande mans armar. <3 då brukar det kännas lite bättre :)

Vad hittar ni på en höstdag som denna?

Rosa moln

Hej hopp!

efter ett svettigt gympass är jag nu på sjukt mycket bättre humör :P dessutom ska här drickas vin för att mysa till det riktigt och komma i god stämning :) nån som vill joina mig och Svennis?

Nu ska här iaf lagas mat :) Ska bara hitta nåt kul recept.. Men vi får se, fläskfilé brukar alltid bli gott så:)

 Ne nu får jag sätta igång.! Ha en mysig lördagskväll :)

Det vänder fort..

Plötsligt känns hela lördagen förstörd.. Kom att tänka på USA resan å att jag missar skolan och dess arbeten en hel del :S Det känns inte alls bra just nu å om bara den där läraren kunde sagt några snälla ord om att det löser sig så hade det kännts lite bättre. Jag har bara en stor klump i magen som orsakats av flera saker men mestadels det här faktiskt..

Man vill ju att de ska kännas kul att åka til USA men det blir ju inte det när det krånglar så här.. Tänk vad så lite kan ställa till med så mycket.. jaja. Det ordnar väl sig å jag kommer säkert på bättre tankar när svennis min kommer hem..

Lördagsmys

En lördagsmorgon som denna är inte ofta jag har. Sven åkte till jobbet vid 5 imorse, efter det kom katten in och jag fick sova med honom istället. Nu har vi legat och myst en stund å han ligger på min mage och spinner :) så mysigt! Lite svårt att skriva samtidigt bara men det går sakta men säkert ;)

Idag händer inte överdrivet mycket utan vi ska mest umgås tillsammans jag och Sven å bara mysa. När han kommer hem ska vi iväg och träna, nu är ju min arm okej igen så får köra hårt idag och imorn. :)

Nu får jag nog traska upp och äta frukost, magen kurrar i kör med kattens spinn XD haha ingen vacker melodi...

Leende guldbruna ögon

Jag tror jag dööör!

Om ni har missat det när jag berättat innan så handlar detta självklart om vår granne som bor under oss. Han spelar samma jäkla låt om och om igen. Dement? eller en väldigt stor favorit till låt? -Förmodligen bägge delar..

Sven funderar på att gå ner och erbjuda honom en spotify invite! kanske vore nåt...


Nog för att låten är bra.. men inte så bra att man vill höra den 20 ggr på en kväll..

Jag kallar det- Kärring!

Får man lov att kalla människor så? Egentligen menar jag det inte fast bli så himla irriterad..
Ibland undrar jag om man ska behöva betala folk för att få ett leende tillbaks. Men de tänker jag fan inte göra.

Skickade ett mail till en lärare i nästa kurs om att jag ska resa till USA åså över julen ju. Först fick jag tag på fel lärare så hon skickade vidare mina frågor till den kursansvarige. Detta var i måndas!

Idag tyckte jag det hade tagit lite väl lång tid att svara så skickade till kursansvarig för att dubbelkolla så hon fått mitt mail, och jag var inte det minsta otrevlig i det mailet.

Till svar fick jag att: jag har väl svarat dig? å nej det finns inget du kan göra i förväg eftersom kursen är baserad på grupparbete. Du får studiehandledning på kursintroduktionen så får vi diskutera mer då..

Jaha tänkte jag, men tusan, jag ville ju ha svar på alla mina andra frågor men struntade i det och skickade tillbaks och bad så HIMLA mycket om ursäkt för att jag inte hade fått det andra förbaskade mailet och att jag bara ville försäkra mig om att det går att lösa med uppgifterna medans jag är borta. Man blir ju lite orolig liksom. Men det ända hon sa då var okej. men vi tar det på kursintroduktionen.

Alltså tolkar jag att det borde gå att lösa. För fan ta denne människa om man skulle bli underkänd i kursen nu bara för att jag inte är där. Jag missar iofs halva kursen men tycker det borde gå att lösa som allt annat. Så vi får väl se. Men jobbigt att inte få ut nåt bra svar från henne, man vill ju gärna veta nu så man slipper oroa sig mer. Nu får jag vänta 1 månad till på svar. yey.

Nu ska jag kura ner mig i sängen och läsa lite i min bok som legat och dammat på i lådan ett bra tag

 
Bye

Fredag

På just fredagar vaknar man upp lite gladare än alla andra dagar i veckan. :) Det är nåt speciellt med dessa dagar ---> för det är ju såklart helg efter dagens grupparbete. :P

Så idag är det dags för:



Så förhoppningsvis kommer vi på nåt gott att äta och sen blir det så klart chips, dip och cola till idol :P möjligtvis ett glas rött också :) det är ju trots allt fredag! Men ej för mycket av den varan ikväll, svennis ska förstöra vår lördagsmorgon tillsammans genom att åka och jobba.. Men så är det :) Nu har han ju fått vara ledig 3 lördagar i rad! rekord för det här året :)

Torsdag..

Nyss hemkommen från skolan! En positivt överraskande dag :) Föreläsningarna var mycket bättre än vad jag väntat mig och jag gäspade inte en gång :P det klarnar lite mer och mer för varje dag man går dit :) å det är ju positivt! Tänker man positivt så går allt så mycket bättre.

Nu tycker jag att jag gjort mitt idag som vart i skolan hela dagen så nu blir det mys för resten av slanten. Orkar inte slå upp några böcker å läsa idag inte.
Här blir potatismos med pölse korvar till kvällamat vilket ska smaka gott :) de var ju inte igår man åt en sån korv precis :P ibland får man unna sig sådana om man nu kan kalla det för att unna sig något ^^,

Förresten,, är lite besviken på vår kursansvarige för nästa kurs.. Skickade mail till henne i måndags om att jag ska till USA åså för att höra lite hur kursen är upplagd och om det är något jag typ kan förbereda mig på innan å lite sånt. Men hon har fasen inte skickat tillbaks än. Det har ju gått hela tre dagar! har hon inte kollat sin mail på så länge eller? Jag vill ju gärna ha svar så jag slipper oroa mig för att jag missar för mycket :S men jaja. Det kommer väl, får väl skicka och påminna henne imorgon om det inte kommit något innan dess...

Nu ska jag ställa mig i duschen och försöka återfå min värme. Blev plötsligt så frusen..

Ha en trevlig kväll och glöm inte att kolla på det meningslösa programmet Mammas pojkar kl 20 ikväll ^^,
Det är SÅ dåligt men jag kan ändå inte sluta titta på det!! Det är så dåligt att det blir bra helt enkelt :P 

Bye bye! 

Maat

Har nyss duschat - det var SKÖNT.
Väntar nu på att sven ska komma hem så vi kan börja på maten, Tacos idag :) var så himla längesen vi åt det och blev så värst sugen! Enkelt och gott :) Perfekt!

I väntan på maten ska jag nog knapra i mig lite av gårdagens kladdkaka :) choklad gör en på så bra humör :) och det är ju så gott :D

Är väldigt rastlös, därför jag går in och skriver såna här meningslösa inlägg.. Bye

...

Man slutar aldrig att förvånas och bli besviken över saker och ting. Det är konstigt det.. Det går liksom till en gräns där man inte längre kan tränga bort saker utan det ligger och bubblar av ilska under ytan. Å ibland bubblar det rejält och då även över småsaker. Det är väl normalt antar jag. Annars vore jag annorlunda, inte så tokigt de heller. Man vill ju liksom inte vara som alla andra ^^, haha. skämt å sido. Lite skratt livar upp vardagen.

Har pratat med mammi nu ett bra tag, hon fyller år idag och är sjuk på sin alldeles egna födelsedag :/ hoppas din dag blir bra änd och att pappi tar väl hand om dig när han kommer hem.

Förresten så fick vi ju gjort vår observationsstudie idag på akuten, tyvärr var det lite dålig action men ska nog få ihop nåt bra om det vi såg ändå :) Jag ville liksom haft typ att ambulansen kom inspringandes med nån patient å se hur allt blev, men man får väl se det positivt i det hela att det är "lugnt" på stället. Man önskar ju inte att nån skadar sig eller är sjuk så.. jaja.

Nu ska jag kura ner mig i sängen jämte katten och lyssna på spinn å kolla tv:n om där går nåt bra. Allt för att komma på lite bättre humör :) och vila upp mig inför morgondagens skoldag som blir lång men förhoppningsvis bra! vi får väl se..

Observationsstudie

God morgon!

Jag har sovit som en stock inatt fast svettats som en gris. Väldigt ovanligt hos mig men hade kanske ont medans jag sov ^^, inte vet jag. Min arm känns iaf tusen gånger bättre idag men värker fortfarande lite när man rör på den mycket. Bättre det än att ha det som igår, för det var inte bekvämt.

Idag ska vi börja på vårt paper och göra vår observationsstudie på en akutmottagning. Ska bli kul å se om man finner något intressant. Vi får väl se! Men först är det frukost som gäller - ett kokt ägg och ett glas oboy :P mums! haha

Glömde..

Ju för tusan å säg att jag fick VG på min praktiska tenta förra veckan :P Jag känner mig riktigt het på gröten nu ^^, sk'mt å sido. Men lite skoj vare iaf :) för min del! jaja. nu åter till min översättning.. översätter lite ord från ett papper vi fått. Jag är ju så jävla kass på svenska så det finns inte. Får därför sitta och slå upp lite ord ^^, och förhoppningsvis bli lite klokare förstås inför morgondagens observationsuppgift! :) bye

Tisdag.. snart fredag igen..

Tiden går fort så fort.
Jahaja, nyss hemkommen från skolan nu, känner en viss frustration över ett par saker men ordnar väl säg när jag fått lite mat i magen igen..

Tog ju sprutan innan idag och känner faktiskt lite smärta i min arm, men det går väl över det också. Lite lustigt bara att det poppa upp sådär plötsligt. Kände typ under föreläsningen i skolan att det började gör lite aja. Kändes faktiskt bra att ha vart på föreläsningen idag fastän det var en viss lärare som föreläste ^^, men jag tror jag fått lite mer kött på benen om vad som gäller med arbetet nu fastän jag har ett par funderingar ändå. Men det är ju såhär det brukar vara i början av en kurs! det löser sig alltid:)

Nu ska här shoppas mat och sen laga mat så jag kan mätta magen min! sen ligga på sofflocket! tjo!

Morsning!

Tog lite sovmorgon idag till kvart i 8 :) Sen slängde vi oss på varsin cykel till Kärråkra vårdcentral för att ta den dära grissprutan. Så nu är det ur världen! Gick hur fort som helst, var bara borta i 20 minuter! De kallar jag snabba ryck. Gillar när det går fort å man slipper sitta å vänta..

I eftermiddag väntar skola å innan dess har jag inte så mkt för mig.. ska väl checka runt lite med böckerna som bör införskaffas till kursen..

Var på gymmet igår förresten, har ju inte vart där på över en vecka nu eftersom jag vart så förkyld förra veckan. Men oj vad där hade hänt grejer på den lilla tiden, massa nya maskiner till "cirkelträningen" som jag tror mig ska pröva på nån dag. Ser lite skoj ut faktiskt . Vi får väl se.

Nu ska här ätas brakfrukost så jag står mig tills ikväll. Vi får väl se hur det går med den saken ;P

De 5 kommande veckorna..

Kommer bli så fantastiskt roliga :D superkul verkliiiiiigen. Eller inte.
2 paper inom dessa 5 veckor innebär en hel del pluggande.. å inget roligt sådant som förra kursen utan ren skit som enligt mig vi inte kommer ha någon användning av ^^, men det är bara att hålla ut så är snart dessa fem veckor över!

Nu har i käkat och ska bara ta disken sen är det dags för att dra sig till gymmet. hari nte vart där på över en vecka nu eftersom jag vart så förkyld förra veckan. Men nu så! är det dags att ta tag i livet igen.

Imorn är det dags förr oss att ta grisvaccinet så får väl se hur bra jag mår senare under dagen ^^, men har bara skola mellan 13-16. Överkomligt eller vad man säger.

Nu ska här diskas! tjingeling!

Suck.

Kunde legat kvar i sängen hela dan bara för att man vet vad som väntar nu. Ny kurs påbörjas idag och den verkar INTE rolig. såå sängen är väldigt lockande fastän jag är jäkligt pigg idag.

Annars är dagen ännu mer skit för Sven är på dåligt humör och det smittar av sig. Kul, när man ska ha heldag i skolan och självaste tanken på det SUGER. moget skrivet, ja vet!

Girls night

Gårkvällen var skojig fastän ändrade planer.. Blev dock lite för mycket dryck för min del, dock inget allvarligt, slöddrig i talet är jag var dag så nästan ingen skillnad  :P Thats life. jag sörjer inte för det men mannen min gör det.. jaja.

Idag blir det soffliggardag, sven ska plugga och jag göra ingenting. Tack och lov för voddler :P här blir film hela dagen :) så jag har visst nåt att göra kom jag på. hihi :P

 Nu ska jag gå och äta mitt kokta ägg och sedan börja på att laga hamburgare. Shit det ringde från dolt nummer?! kan de va jobbet tro.. vågar ej svara ^^, haha..

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Nu är här snart färdigstädat, bara toaletten kvar.
Vi har vart en sväng om stan, men den här skithålan stänger ju sina jävla affärer 14.00 vilket jag inte förstår varför men så våra planer sket sig. Tänkte gått in om dressman för Sven ville kolla lite skjortor där och jag ville vart inne om Lindex å lite annat smått och gott som konstigt nog finns här. jaja, det får bli en annan gång och jag får dra på mig nåt gammalt ur garderoben istället. Lika bra det, så spar man dom pengarna!

Nu får jag peppa upp mig själv och bli på gott humör, nu är det ju snart dags att dra på sig utsyrseln för ikväll så ska checka vad jag vill ha på mig.. Sen är det dags att laga mat ännu en gång.. tiden har faktiskt gått fort idag.

Nu ska jag städa toaletten. Tjillevippen!

Har ingen bra rubrik idag..

God morgon folks! Lördag idag, det gillar vi :)

Har precis tittat igenom kommande kurs schema, känns väl helt okej, bara de hade bytt ut innehållet till nåt kul så hade det vart toppen! men nu har vi ju inte sån tur, lär säkerligen bli ett par stressiga veckor. Men vi får se.

Idag ska här städas, ta en promenad in till Eslöv city (jippie), handla och ikväll blir det girls night! skojig dag :)

Men man känner sig lite sådär rastlös nu när man vet att man inte behöver plugga.. För när man vet att man måste plugga så kommer man på 1000 andra saker som är viktigare och roligare att göra.. Men inte nu när man inte har nåt för sig.. Min man behöver nämligen plugga en del så väntar ju på honom innan vi kan ta vår lilla promenad.. 

Nu ska jag söka efter lite goda recept å se ifall jag hittar något som faller mig i smaken för dagens mål!
Har ni några förslag?

Vad har ni för planer idag?

Hjälp med bäddningen

Jahopp, nu har jag sovit middag ätit och bara suttit och gjort ingenting med datorn... Värst vad tiden går sakta just nu då bara för att man inte har någonting att göra och man väntar på att någon ska komma hem.

eftersom jag blev så rastlös bestämde jag mig för att börja städa lite och bädda rent i sängen, vilket jag fick hjälp med av katten :) vilken liten buse han är och där det är action - där ska han vara ;) Linslus number 1!

(varning för icke vackra bilder på mig men på en strålande söt katt! å nej jag har inte orkat mangla några lakan, så ni får stå ut med att det ser lite skrynkligt ut! haha)

Vi pausa i bäddningen och busade lite, han älskar att slicka en i håret och ligga å "trampa" haha, mysig feeling.


Slickeslick! Det gör dock ont efter ett tag eftersom tungan är så "vass" .

Ännu mer paus och mys..

Efter ett tag blev lille Tuffs trött och kröp under täcket och myste medans hans mamma fick fortsätta med bäddningen och städning..


haha, nu blev det väldans massa kort på mig och min lille katt. Blir lätt så när man är rastlös ^^, å jag skäms då inte för att visa bilder på min ståtliga lille man! han är ju trots allt min lille bebis! *kärlek* Skäms dock över mitt fula tryne på dessa bilder, men de bjuder jag på :) haha!

Trevlig fredagskväll allesammans :) Nu kommer min sambo om 2 timmar och då ska här mysas med god mat, Idol, CHIPS och Cola ;)

En riktigt bra vecka :)

Trots att det vart en "tuff" vecka med två tentor så har den ändå vart riktigt bra. Gissa varför? Jo jag har blivit godkänd på bägge tentorna och dessutom harj ag en helg framför mig med inget pluggande! WOHO. Ny kurs på måndag, verkar fruktansvärt tråkig och jobbig. 2 Paper ska skrivas inom loppet på 5 veckor. ska nog gå bra, om man inte dör av uttråkning bara.

Nu ska jag bara ligga hemma och mysa i sängen med katten och kolla tv fram tills Sven kommer vid 18 tiden. Lovely! Imorn är det utgång med tjejerna så har man nåt att se fram emot också :) smile!

Nu ska jag ringa mammi och berätta att jag slipper göra omtenta den 12 dec(eftersom jag klarade tentan idag) så jag kommer hem redan på fredan :P mys! å så glad jag är :)

NU ska jag krypa ner under täcke och slumra till en stund! det är jag värd =)

Bring it on

Nu är jag redo. Redo inför morgondagens läkemedelsberäkningstenta(långt ord blev det) Det får som sagt bära eller brista, för nu kan jag inte lära in mer! Det går så bra så bra här hemma och jag hoppas innerligt att jag INTE klantar till mig och gör något slarvfel imorgon. puh.

Nu är det kvällning och snart dags att lag a lite käk. Sen blir det mys framför tv:n innan det är dags att sova och ladda krafterna inför morgondagen. Tänka sig, sen har man en helt ledig helg utan plugg och någonting! Undrar vad för roliga grejer man kan hitta på då :P

På lördag är det Tjejkväll med förfest hos Jessica och sedan utgång i Malmö :) ska bli skoj! var år och dar sedan vi hade tjejkväll med vännerna in skaune, närmare bestäm så var det väl i mitten av maj i våras.. så ja. på tiden kan man ju säg :P ska bli väldans trevligt iaf!

Nån som har nåt bra förslag till kvällsmat idag?

Brett leende =)

Har vart och gjort den praktiska tentan idag, och det gick bra:) hade tur vilket jag hoppats på hela tiden :P Det som gjorde mig mest nervös var att jag har under hela tiden inte velat få nån utav öronfallen eftersom jag kände att de var jag sämst på. självklart hamnade jag hos den läraren ( läreren är lugnet själv och verkligen supermysig, tack vare henne lugnade jag ner mig liteo och kunde tänka ändå) sen hade jag sån jäkla fingerkänsla att jag fick tag på ett fall med näsbloood! TUR kallar jag det :)

Sen jag kom hem har jag sovit i 2 timmar ^^, skönt skönt! å nu ska jag ästta igång med läkemedelsberäkning å få kläm på det igen! tror och hoppas att det ska gå bra :)

I kväll ska vi ta en promenad bland snöflingorna och gå in till stan för att besöka bolgaget. Ny dunk vin är vad som ska inhandlas ;) man får ju fira lite nu när det går så bra :P dessutom är både jag och Sven lidag imorn så wtf :P haha. Sen ska här fixas farsdag present med. Enkel men ändå :) Han kanske blir lycklig för den ändå :P Tanken som räknas!

Nu ska här kokas kaffe så jag piggnar till lite! Ha en bra dag i snön och stormen! puh!

Bära eller brista...

Vi får väl se hur det går. tror inte jag kan sitta och mata in mer nu utan tror faktiskt det sitter där inne i skallen trots allt och att det poppar fram när det väl är dags :P man kan ju hoppas iaf :)

Har nyss snytit ut ett halvt kilo snor och ska fylla på det halva kilot med en stoor kopp varm choklad och 5 ton grädde på. SMASKENS :D Sen blir det nog lite mys framför tv:n innan det är dags att burra ner sig i sängen och förhoppningsvis sova gott ända fram tills klockan ringer i morgon bitti.



Sov gott allesammans och håll tummarna för oss imorgon :)

Bättring!

Hallå där och god morgon :)

Här har vi en tjej som vars korta förkylning är på god väg bort. Det är ett under men ack så sjukt bra! Inget tjockt huvud idag och jag kan tänka klart :P tack du gode! haha.

Sista rycket som gäller idag inför tentan imorgon. Sen ska här städas(ser fördjävligt ut alltså) . Så det är väl typ vad som händer idag!

Katten är asstörig just nu. Jag tog lite sovmorgon men det tyckte inte han var roligt så därför skulle han hoppa runt å busa i sängen, å leka med mina fötter å ja, ni vet hur lekfulla katter blir närde väl ska leka.Nu springer han runt som en galning i hela lägenheten. Vet itne riktigt vad han har fått i sig eftersom han beter sig så ;) Möjligtvis att han är galet kär efter helgen som varit!

Nu ska här ätas frukost! Ha en bra dag allesammans!

Yeeha

Har läst hela dagen lång. Känner jag mig ett dugg kunnigare? - Svar nej. Men när jag väl tänker efter så kan jag nog en hel del, hoppas det sitter på onsdag bara :) ska bli kul men ändå jävligt nervöst eftersom man ska examineras. Men som jag brukar säg: klarar man det inte så får man ju fler chanser ! så det är inte hela världen att misslyckas nån gång. fast allra skönast att klara det från första början :P

Allra viktigast för mig denna vecka är faktiskt att jag klarar läkemedelsberäkningen eftersom annars blir min "julhelg" hemma hos mor och far nån dag kortare vilket jag absolut inte vill. (omtentan är den 12 dec å jag ska hem den helgen)jaja.

Känner mig lite bättre nu när jag knarkat Otrivin nässpray och huvudvärkstablett. :) Har en omformaterad dator med ett fungerande windows och håller på att installera massa program just nu. Känns bra att datan är lite snabb igen och att allt fungerar :P

Sven är uberlycklig och skuttar runt som en 5 åring på sin födelsedag. Han har fått fram den nya windows 7 genom sin skola och är superglaaad för detta! kul att han kan bli glad för så lite. haha. jag bryr mig inte så mycket om sånt där, förstår knappt ens vad det innebär. Bara jag har en fungerande dator så är jag nöjd:P

Imorn är det ännu en studiedag hemma och allt ska sitta då! så det blir upp hyffsat tidigt imorn och en stor kopp kaffe till frulle å sen sätta igång.

Förresten, hittade 2 fästingar på min lilla kise nu när han vart ute i helgen. Jag trodde inte sådana små kreatur levde vid den här årstiden.. jaja, nu vet jag. äckliga små snuskiga djur.

förresten så lyckades jag bada tuffs ensam för första gången igår :) gick faktiskt riktigt bra, stolt över både honom och mig :P

Nu ska jag krypa neri sängen jämte mannen min och kolla efter någon bra film på voddler. Tur man har det när det inte går några bra serier på måndagar. tjohej.

Lycka till alla ni som har tentan imorgon! jag håller tummarna :) bye bye

Idag..

Blir det plugga som F*N. Sen ligga och deppa över min förkylning som jag åkt på. Det är min dag.

Dopet

Tjohej vilken gårdag vi hade :) Full rulle minst sagt!

Vi startade dagen väldigt tidigt lördag morgon hav 7 nån gång vaknade jag. Kunde icke sova mer och gick upp och bekanta mi lite mer med Zelda :)

Dopet gick kanon och hon var så snäll lilla Zelda så! Hon skrek inte alls när vi stod där framme, hon tyckte nog mer det var roligt eftersom hon stod i Centrum :P Som hon log när prästen höll upp henne i luften ut framför alla människor i kyrkan, det kallar jag smile ;)

Hennes fullständiga namn är numera Zelda, Nelina, Isabelle Brorson. En riktigt het liten tös! med Världens bästa gudföräldrar !

När gudtjänsten ÄNTLIGEN var slut. Zelda var lite grinig, helt förståeligt efter 2 HELA timmar i kyrkan. Drygt.


...

Huvudpersonen för dagen :)


Nu är bildshowen slut och jag tänkte avsluta med att säg att årsfesten igår var guld! så kul att träffa alla vnner och bekanta :) skitkul rent ut sagt :) man lever länge på sånt här när det blir så himla lyckat! =) hihi!

Nu ska jag sätta mig och pluggal itegrann eftersom det inte har hunnits med så mycket under helgen med den saken! Sen blirdet en sväng upp till farmor och snacka skit innan vi senare i eftermiddag beger oss tillbaks till Eslöv.

Vi hinner faktiskt träffa Sandra, Thomas och Lilla Zelda en gång till eftersom de kommer i eftermiddag igen :) Trevligt trevligt :)
wiiie!
RSS 2.0