Skönt

Dagen har vart bra, men ack så trött jag är nu. Men sven vill att vi ska till golfbanan om en stund och spela lite, så får väl hänga på. Fast regent hänger här i luften så vi får avvakta en liten stund till innan vi bestämmer oss för att åka. I väntan på det ska vi äta lite!

trevlig kväll!

Blä

Slutbedömning samt presentationsdags! Avskyr redan denna dagen och önskar det vore kväll. Jag gillar absolut inte att bli bedömd när det gäller muntliga saker. Det har sina orsaker. Men de måste ju göras så ja. De är väl bara att bita ihop!

God morgon!

Mors dag <3

kvällen igår var SÅ lyckad :) En kväll i goda vänners sällskap är aldrig fel och jag hade så trevligt :)

Nu vankas det mors dag middag hos lilla farmor! gott ska det bli, samt mycket trevligt!

tjohej

En lördagsupdate

Jaha! de spritter i kroppen att få vara ute på landet och andas frisk luft! Full av energi blir jag (samt whiskey, pappa har inget öga för"en liten" virre är man ber om det, istället får man ett halvt dricksglas).

jaja. idag har jag suttit och finslipat på min presentation och även gjort en liten PowerPoint till den. Blev så himla sugen på det och förhoppningsvis blir det lite roligare då. Vi får väl se :P men nu börjar jag känna mig riktigt nöjd. Sen om innehållet är vad de vill ha, de får vi se ^^,

Nu i eftermiddag har jag hjälpt pappa med veden en stund. Strax ska här duschas och sen springa upp till farmor och säga hej innan det är dags att äta och senare åka till stan för att umgås med  några utav de finaste vännerna i världen! :) Kommer bli en toppenkväll :)

Imorn vankas det "söndagsmiddag" hos farmor. Eller rättare sagt morsdag middag! Släkten på pappas sida får jag träffa och det är alltid lika kul :) samt hela min familj då förstås. :D vi är ju ganska stoor familj nu om man räknar med alla respektive och lilla Zeldis :)

jaja! hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll! Puss

Snart helg =)

Medans kalopsen kokar på spisen tänkte jag hinna skriva av mig lite här.

Haft en bra dag på praktiken, mycket som snurrar runt i huvudet på mig bara. Men det är väl som det ska vara ;)
Har typ gjort färdigt min presentation nu och börjar känna mig lite nöjd ändå. Får väl hoppas de nöjer sig med den. Men orkar knappt bry mig. Jag längtar mest bara efter sommarlov. Så blir jag bara godkänd är jag mer än nöjd!

Imorn bär det av mot Grimmared, men först är det heldag i skolan. Fick just reda på att vi börjar redan kl 8 så det blir upp tidigt som vanligt imorgon. Ska se film om ADHD samt tvång vilket jag tycker är intressant, speciellt tvång. Efter det blir det föreläsning om ätstörningar, vilket även de kan bli intressant. Bra att ha sett detta innan tentan nästnästavecka. Dock undrar jag hur många vi kan bli på föreläsningarna imorgon. Har en känsla av att inte så många kommer ^^. men det återstår att se.

Nu blir det ättajm, sen packa. Detta eviga packandet hit och dit. Känns som man bor i resväskan så ofta man far och flyger runt i landet. Men det är trevligt :) Ska bli skönt att få tillbaks bilen också! Man blir snabbt handikappad utan bil när man är van vid den :P

jaja! ha´t gött! ;)

I´m a pro ;)

Hallå där!

Mitt i allt denna dag så ville S cykla till golfbanan för att spela lite golf. Sagt och gjort :) Vi började på rangen för att slå några bollar till uppvärmning innan jag satte min fot på korthålsbanan. Lite nervig var jag eftersom det trots allt var min första runda på en riktig bana! Det första hålet gick asbra verkligen. Ungefär varannan gick skitbra och resten gick åt helvete kan man väl uttrycka det. så, de gick väl på ett ut ;) haha! men jag är stolt för att ha gått min första omgång och de gick inte helt åt pipsvängen. Det finns lite hopp trots allt.

Som ni säkert märkt har det blivit en del golfsnack det senaste, fastän inte alla uppskattar det så får ni stå ut ett tag till tills jag tröttnat att tjata om det ^^, men jag måste ju få skryta lite över hur stolt jag är över mig själv! :) Det är ju inte alltid jag kan göra det :P

Imorn är det praktik igen, dags för rond och jag ska dokumentera allt. suck. jag är verkligen kass på att dokumentera. Men övning ger färdighet! det värsta är att hänga med på allt som sägs och att man ska komma ihåg allt ^^, för allt hinner man inte få med på papper, vår doktor pratar fort! å alla verkar så himla smarta och fattar allting. förutom jag. Men jag gör mitt bästa :P Och som tur är så kan man ju alltid fråga om man inte hänger med ^^, bra va? haha!

Nu ska jag gå och tjuvkika på S som ligger i badet ^^, busigt!

Go kväll!

Hello sunshine!

Fastän solen skiner idag är det inte riktigt varmt i luften. Synd. Jag som är ledig ;) men ska sätta mig lite på balkongen ändå och hoppas man kan få lite färg i ansiktet!

Eftersom det är min lediga dag idag så harj ag startat dagen med att ta tag i massa saker som borde gjorts för längesen. Till exempel tandläkartid samt andra telefonärenden. Så himla skönt när man väl fått det gjort.

Sen ska här gå och shoppa i matbutiken eftersom kylen typ är tom! Å det värsta av allt är att min oboy tog slut igår. så detta ärende är akut!

Plugg står också på schemat, den dumma presentationen som ska redovisas på måndag (och som känns helt onödigt därför för dem blir det ju knapast något nytt jag kommer med) iaf så tänkte jag bli klar med den idag så man är ledig i helgen när vi ska resa till Grimmared :) Men vi får se, jag brukar vara bra på att göra massa annat just när jag ska plugga så lär få sitta i helgen också^^,

Igår var det ju golf. Kändes inte så givande men var väl ändå bra att va där nr man går igenom säkerhet och golfvett.

Sen har jag pratat med pappsen också angående vår bil. Den är så gott som ny så mycket de jobbat på den! Världens bästaste familj har jag! <3

Ne nu ska det bli lite kafferep med S på balkongen! :) mys!

Golfkurs dag 3.

Teori står på schemat idag. Känns inte alls lockande när jag vet att jag måste cykla till golfbanan. å de är typ 100 miil dt när man ska cykla. ne men en 7 kilometer iaf. å de känns långt ^^, speciellt i denna blåst! tjotjo! bara regnet håller sig borta ska de väl gå.

Praktiken har gått bra idag härligt härligt! imorn är jag ledig vilket ska bli skönt å få sova lite eftersom när vi väl fick in katten inatt så var han inte tyst en minut. så sov inte så bra med andra ord. skitirriterande. Men vad ska man göra. Man får väl inte slå djur? Inte för att jag hade tänkt göra det ändå. Men svära får man. Och en munkavel skall införskaffas.

jaja. kort å gott! trevlig kväll.

Ärthjärna.

Allvarligt. Jag har nån hjärnskada. Den gör att mitt minne inte är så långt och massa annan skit. Men vad gör det, jag är glad ändå. Oftast iaf . Men det är jobbigt att veta om det själv hela tiden. hade vart bättre att inte veta eller känna av det så att man slipper skämmas.  -Tyvärr är inte livet alltid en dans på rosor, man får allt tåla en del.

Idag har jag vart på praktiken som vanligt. Haft mittbedömning. ett måste eftersom slutbedömningen är om en vecka ^^, . De gick iaf bra fastän jag är korkad, blåst och ja. Blond och blåögd som jag brukar skylla på ^^,

Jag hade sån tur idag när jag åkte från praktiken att jag lyckades pricka in de stora ösregent som skulle börja PRECIS när jag klev av tåget och cykla hem. Jag kunde knappt se vart jag cykla och jag hade inte en torr fläck kvar på hela mig när jag väl kom innanför dörren. När jag ställde mig i duschen för att värma mig och skulle tvätta bort mascaran kände jag inte ens mina fingrar och när jag tittade på dem så var de alldeles vita! Så de va visst lite kyligt regn ^^, chockerande för kroppen när man för bara 10 minuter sedan satt i solsken..

När jag nu tinat upp så har jag fått slipat lite på min presentation ikväll till slutbedömningen, dock inte kommit så långt men lite är alltid något. Jag är så fruktansvärt trött i mitt lilla huvud så det blir nog soffläge resten av kvällen.

Ja de var väl i stort sett hela min dag. sitter och håller tummarna nu för att regnet inte öser imorgon när jag ska cykla den långa biten till golfbanan eftersom min bil är på "semester". Karta och kompass lär behövas dessutom! Jag hittar ju inte i denna staden fastän den är så liiiten. haha!

jaja! för att inte dra ut alldeles för långt med onödig skit så säger jag nu god kväll!

Bättre feeling

Sådär ja. Efter lite plugg, käk och soffhäng så mår jag mycket bättre =) tänka sig vad man kan må konstigt ibland. Känslorna tar över liksom. jaja. nog om sånt tjaffs.

Eftersom jag är supermega trött efter denna helg ska jag nu hoppa i bingen och sova gott!

God natt.

funny feeling i kroppen och knoppen..

Karnevalen vi var på igår behöver jag inte säg så mkt mer än att det sög. kilometerlånga köer till öltälten = inte bra. så hem åkte vi vid 12 tiden. de va de.

Idag har mina föräldrar samt syster Sandra med Zelda vart här. Mycket trevligt att få träffa dem. Med dem åkte vår bil, så nu är jag billös nån vecka framöver. Den ska få massa medicin.

Nån annan som hade behövt medicin, de är jag. typ nåt lugnande. Jag känner mig väldigt olustig i kroppen, nån sorts av panik/ångest (you name it )vilket vi vanliga människor tydligen inte kan ha men ändå. Det är en fruktansvärd känsla iaf vad det nu är och jag vet inte vad det beror på. eller jo, jag anar att det är praktiken. suck.Känner bara att jag vill ha sommarlov.. De vore skönt :)

Ne nu ska jag göra ett ryck och ta tag i min redovisning eller vad man ska kalla det, presentation låter kanske bättre. Iaf så ska vi göra en presentation på praktiken, å vore väl bra att bli färdig med den snart så man slipper sitta i sista sekund som alltid annars.


hej rå.

Golfkurs dag 2

Dagens schema:

Klubbrörelse/ kroppsrörelse/ utrustning.


Fortsättning följer.

HELVETE

Härmed diagnostiserar jag mig själv till att ha depression.

Besiktningen gick käpp rätt åt helvete kan man ju säg. Men det är konstigt, från att ha vart perfekt förra året med inte en enda liten anmärkning till att få 5 stycken på ett enda år. Jag tycker det är märkligt. Jävla skitbil så att säga. Varför skulle de där snorungarna förstöra min bil när jag flytta till denna skithåla?! vava? Jag blir så grymt förbannat bara jag tänker tillbaks på det så får försöka undvika detta. GAAAAH. Hur roligt är det när man efter flera månaders vatten och bröd ätning börjar komma igång med ekonomin åså ska man gå back flera tusenlappar igen?! Hur roligt låter de på en skala från 1-10?

Tack och lov har jag världens bästa pappa och bröder som kommer att hjälpa oss med biljävlen men ändå. Ska ut och sparka på skiten sen för att den inte uppför sig.


jaja. nu har jag fått ut mina aggressioner. Får hoppas att jag blir å lite gladare humör i em/kväll när det är dags att ta sig till Lund.

nu ska jag plugga. gör ju inte ett dugg bättre när man är på pissigt humör.

btw så var jag proffs på golfen igår. Nånting som kommer gå bra iaf. om inte han ljög förstås.

hej då.

Hoppas!!!

Ska strax iväg och besiktiga lilla bettan. Önska henne lycka till! Jag hoppas in i det sista! Vill ej att hon ska vara sjuk. Dyrt att medicinera bilar ^^,


brum brum..

Golfkurs: Dag 1

Dagens program:

Introduktion / åskådarrunda / De tre fundamenten (grepp, uppställning, sikte).


fortsättning följer...

Pust och flås!

Vart ute på joggingtur för en stund sen. Shit va varmt det är alltså! Å de blir ju inte mindre varmt när man springer precis ;) Men jag gillar det verkligen. Värmen alltså. :) Den är SÅÅ välkommen :D

 

Jag insåg för en stund sen att min golfkurs börjar imorgon, perfekt väder om det är lika varmt och gott som idag! :) Börjar bli lite smått nervös nästan :P man vill ju inte va sämst, men som jag sagt innan så ska jag köra på stil. Är jag inte bra på banan så ska jag iaf va snygg ;) haha. Wish me luck!

I helgen stundar Lundakarnevalen! Ska bli riktigt skoj, på fredag blir det spex och lördag vet jag inte vad som händer ännu. Men hoppas på att nån mer man känner ska dit så man inte blir helt ensam i stan, men det tvivlar jag inte på ;)

På söndag kommer mamma, pappa, Sandra och Zelda på besök! så har en riktig toppenhelg att se fram emot :) wiii så kul det ska bli :)

Nu ska jag göra lite sallad! Sen blir det soffmys med Älsko å vi ska titta på Alvin och gänget 2. Verkar jättemysig den filmen när jag sett den på reklamen :P haha! typsik mig-film tror jag. har dock inte sett 1:an men spelar nog ingen roll. 

 Ha en bra kväll :)

xoxo

Tiden går fort.

3 hela år tillsammans med världens finaste man! Som jag ofta funderar på, vart tar tiden vägen? jag minns den där första dagen vi sågs som om det vore igår. Så nykär och galen man blev! haha! Härliga känsla!

Massa massa kärlek till min going :) <3

Om man nu ska tillbaks till verkligheten så är det skolan som kallar idag. 2 case. Sen friii :) (för dagen iaf)

Såå off we go!

Det är ingen vanlig dag..

För de är Svennis födelsedag HURRA HURRA HURRA HURRA! :) puss på de.

Måndag. ---> Väckarklockan ringer tiiidigt. Evelina trött eftersom vi inte var hemma förrrän 23.00 igårkväll. Har dessutom inte sovit jättebra i helgen så efter praktiken idag (vilken har varit händelserik) så tog jag mig en powernap på 1,5 timmar :D Så nu känner jag mig som en människa igen :)

jaja! nu är det lite soffhäng som gäller. Har tittat top model och snart väntar hollywoodfruar :) Sen har äntligen S pluggat färdigt så vi hinner fira hans födelsedag pyttelite innan det är dags för sängen igen.

En vanlig vardag hos familjen Brorson/Nilsson helt enkelt!

Har ni haft en bra helg ?

Ciao!

Update från "Linkan"!

Jahaja, då var det lördag igen. Satan vad tiden går fort! snart är jag över 60 och snart pensionär, bara några blinkningar till sen är vi där. ruskigt fort går det.

Iaf så var vi iväg till Norrköping igår för att komma till Dormy, helt tomhänta därifrån kom vi. Tråkigt men sant.
På kvällen var vi Hos Svens pappi för att fira hans födelsedag, god mat fick vi och sedan kollade vi på Avatar filmen, vilken verkligen var kanonbra tyckte jag/vi :)

Idag kommer finbesök från Estockholmo så vi håller på att fixa och dona. Redan halv 2 kommer de så snart är det dags att börja på mat och allt.  Ska bli trevligt, har aldrig träffat dessa människor innan. :)

Imorn ska vi fira Sven lite innan vi far hemmåt Eslöv igen till kvällningen.

Idag fyller även systeryster Sandra år :) så ett stort Grattis till alla födelsedagsbarn denna helg! Många som fyller år ;)

jaja! Plikten kallar! så trevlig helg vänner :)

Rosévin

Har kommit fram till Linkan idag runt lunch. Turligt nog var en kompis till Sven som också kommer från Linköping med på tåget. Trevligt att träffa honom :)

Sen vi kom fram har vi vart och köpt en ny platt tv åt Doris, sen har vi vart ute och gått promenad.

Nu har vi testat lite rosévin inför lördagens festligheter! å de var riktigt gott så det blir de på lördag :)

Nu vankas det kvällsmat och sedan nån mysig film på den nya tv:n .

Imorn ska vi till Norrköping till Dormy (tror det heter så), en golfshop där Doris och sven ska köpa lite nya klubbor! Själv ska jag kolla in  något i min prisklass och då får det bli ett par golfhandskar :P (å Catrine, du behöver inte kommentera om golfen, vet redan vad du tycker ;) haha)

Efter Dormy besöket blir det party hos Svens pappa som fyller år :) en riktigt händelserik dag så att säga!

jaja! nu äre mat! så trevlig kväll gott folk :)

Långhelg

Tjabba tjena god morgon!

Sjukt dåligt väder idag, jag är trött på detta! Nu vill jag ha Sol och värme. Det enda som är positivt med regnet är att jag har ställt ut lite burkar på balkongen för att samla upp lite regnvatten för att sedan kunna vattna mina orkideer med det. Har hört en fågel viska om att det ska vara väldigt bra så ska testa det.

Praktik idag 13-21. Innan dess ska jag packa eftersom jag var lat igår och inte gjorde de då ^^,

Ja de är väl ungefär såhär min meningsfulla dag ser ut. 

Bye! 

Omvårdnadshandledning

jahaja! då var dagens skoltajm över och jag har åter landat i Eslöv! The big city så att säga.

Ytterligare lite käk utöver french hotdogen (som råkade förtäras innan) skall ner innan det är dags att sova lite efterlängtad middag! ska bara försöka få in katten så jag har någon som ligger och spinner på min mage medans jag slumrar till :P de är bara för härligt! Det är att njuta av livet :P (att sova alltså). really nice. Låter tragiskt tycker vissa, men ack så skönt!

Om man skulle ta tummen ur röven och springa en runda idag eller om man ska välja gymmet. svårt. Får fundera på det. Annars är det packa inför helgen som gäller eftersom vi reser tidigt på torsdag morgon och imorn ska jag gå praktik 13-21 så därefter orkar man ju knappast packa.

jaja, mer intressantare inlägg än nu blir det inte idag. Som ni märker har jag inget vettigt på hjärtat denna dag.

Så hej då. :)

Poliiiiiis

Haft en fin dag! Vi var på bauhaus och fick äntligen köpt lite lister. Vi har vart ute i mölle och klippt Svärmors gräsmatta och klippt till rosenbuskarna. Mamma och pappa kom på besök för att lämna över katten, vi passade på att gå ut en runda ner till hamnen i den mysiga kvällssolen :) Tyvärr blev det bara en kortvisit på cirkus 1 timma för mor och far pga lite saker, men snart kommer de ner igen och hälsar på. Då en lite längre stund :)

Iaf, på vägen hem från mölle vid halv 9 tiden och vi kommer ut på motorvägen kommer det 511 (läs 4) polisbilar i ilfart! Mitt hjärta börja pumpa och jag försökte hänga på, men jäklar vilket tempo de hade! vår käre lille bil orkade inte med detta så tyvärr tappade vi dem. Men gud så spännande. Måste vart nåt rån eller nåt. Ska kolla på nätet snart igen, måste verkligen vart nåt speciellt eftersom de var så många och körde så OTROLIGT fort!! Säkert 160 minst!

jaja! ny vecka imorn, åter till praktiken. kort vecka, vi reser till Linköping torsdag morgon.

Nu ska jag mysa med katten, gud va glad jag är över att han är tillbaka. Dock kunde fästingarna stannat i Grimmared. Fastän mamma plockade flera stycken igår har jag tagit 10 stycken idag. URS vilka äckliga djur!!
BORT BORT BORT!  han är helt knottrig av alla fästingar som suttit på honom, det blir nästan lite sårigt liksom. Dags att skaffa fästingmedel säger jag. urs ännu en gång.

God natt!

Chokladbollar..

Nu har jag gjort chokladbollar eller vad nu alla vill kalla det. Goda blev dom :)

Alldeles strax när S äntligen pluggat färdigt för dagen ska vi dra oss till gymmet för ett svettigt pass! efter det ska vi hämta chinamat som vi ska förtära hemma framför tv:n med nåt glas vin och desperate housewives avsnitt :)

Vilken lördag! Idag kom sven hem med blommor och en flaska vin :) gud vad jag älskar såna surprises! :) han är mysig min man! *kärlek*

Imorgon bär det av till Mölle för att klippa lite gräs och rosenbuskar. Då blir svärmor glad :) sen ska vi en sväng om bauhaus för att köpa lister till vårt sovrum. Efter 1,5 år i lägenheten ska det äntligen fixas! haha! :P och så klart så kommer ju mamma och pappi en snabbis på besök till mölle för att lämna kisemisen! :) Kan nog bli en bra söndag :)

Ne nu ska jag stressa sven lite så vi kommer iväg. Jag avskyr att vänta!!

Trevlig kväll allihopa!

Heute ist lördag :D

Inget bra väder, Evelina inte gillar. E vill ha SOL så man kan sola på balkongen!
- Men det verkar för mycket begärt. Så goddag gråa moln och kyla.

Sven har vart och jobbat, jag vaknade vid 9 :) riktigt skönt! Har suttit och njutit av en lång frukost  och lyssnar på diskmaskinens härliga sång. Fick precis ett sms om att Sven är på ingång. Härligt :) En kort arbetsdag gillar jag :)

Idag är det Solbacken och arvingarna som gäller för alla er därhemma. De flesta iaf och jag är fruktansvärt avundsjuk. Men man kan inte vara med på allt, och det gör mig lite gladare när det är sämre väder.För hade det vart strålande sol är det perfekt för en kväll på solbacken, men jag tror ni kommer ha världskul ändå trots det lite sämre vädret idag. Om inte annat så är ju musiken skitbra :)

Gymmet väntar idag igen, men frågan är om jag kommer orka. Har s¨n träningsvärk i magen så kan knappt ens tänka på att skratta för då känns det :P men de är härligt! ska ju kännas att man lever!

jaja! Imorn kommer min svartis hem. Nu har han vart på semester i 1,5 veckor och är antagligen superlycklig för detta! Men en som blir lyckligare när han kommer hem de är jag :D min lurviga lilla vän :)


Trevlig dag allesammans!

Kraam :)

Dagens höjdpunkt

- Det har räddat resten av min vecka :D

Talade med min moder tidigare idag och då nämnde hon att min fina far ville komma ner och lämna min älskling till katt på söndag! alltså ska jag få ner min bebis igen! jag slipper vänta 3 hela veckor! :) vem är lycklig? JAG ÄR! :) fina föräldrar jag har.

Annars har praktikdagen varit spännande och dessutom ett trevligt besök av läraren min :)

Nu är det dags för halv 8 hos mig!

Imorn är veckans sista praktikdag för på fredag är det tillbaks till skolbänken en sväng. Ska änna bli lite trevligt att höra hur de andra har det! :)

Tjingen!

Jogga jogga

Ännu en sovmorgon idag. Praktik mellan 13-21.

Efter en lätt frukost har jag nu bestämt mig för att sticka ut på en joggingtur. Bäst att passa på direkt medans man känner för det. Annars kan jag fort ändra mig! Kaffet ska bara ner sen ska här svettas lite.

Längtar efter denna dagens slut. Äntligen lugnar det ner sig för sven och hans plugg nu, för några dagar iaf. Hela helgen och fram tills idag har han verkligen suttit nonstopp! Jag avskyr det. Men som sagt nu blir det andra bullar!

Nu ska vi inte hänga läpp! Upp med smilbanden och joggingskorna på!


I'll be back! :)

Kaffedag

Shit pommfritt!

Idag har typ inte hänt nånting. Städat lite å massa kaffedrickande. Inte för att jag har varit trött utan för att det har höjt mitt humör var gång jag tagit mig en skvätt kaffe. I all ensamhet å kaffedrickande har jag kommit fram att jag avskyr att vara ensam och är beroende av sällskap (snart kaffe med för den delen ;) haha)

Jag blev också lite sådär plötsligt kär (gissa i vem) och tänder lite ljus i väntan på att han ska komma hem. Har köpt hem jordgubbar idag så tänkte smälta lite choklad och doppa jordgubbarna i :)

I väntan på Svenneboy tittar jag också på bonde söker fru. Mysigt program :)

Nu blir det en snabb dusch i pausen! Gäller att vara snabb så man hinner med ! haha

En toppenhelg

Nu är vi tillbaks i Eslöv efter en underbar helg. Den har vart fylld med härliga aktiviteter, sällskap och mycket annat.

Det enda MINUS av denna helg är att katten inte kom med oss ner. Jag kommer att sakna ihjäl mig! Han älskar ju att springa ute nu den här tiden och han kommer inte in förrän sent på kvällarna. Alltså fick vi inte tag på honom innan vi var tvungna att dra oss neråt igår kväll så nu år han vara på semester hos mammapappa.

Idag är det en ledig dag från praktiken. Istället ska jag fylla dagen med plugg, städning, träning och shoppa mat. Sven går som förra måndagen i skolan till kl 9 ikväll så jag får klara mig på egen hand. Därför ännu tråkigare när katten inte är här. 

Vi hade med systemkameran upp denna gången och när jag, mamma och pappa var ute på promenad passade jag på att ta med kameran ut för att fota lite. Måste bara visa mitt kort som jag blev så nöjd med :) En söt liten hårig humla! :D
 (om ni klickar på bilden blir den lite större :)
Visst är den söt? Det bara känns SÅ vårigt nu när alla små fina djur har hittat fram :)

Nu ska här dammas! Trevlig måndag allihopa :)

50 årskalas

Jahaja! då var valborg över för iår med! Gårdagen var toppen fram tills vi skulle gå ut. jag har dragit slutsatsen att vi blivit för gamla för att gå ut på de"vanliga" krogarna. Bara smått yngel och känner inte en kotte. Knappt. Kände inte igen nån heller, herregud. men trevligt hade jag iaf :) Och sociten hade väl vart något att föredra men i den sitsen jag är idag får man hålla i pengarna. Tyvärr räcker inte pengarna till att betala inträde hit och dit, men en vacker dag :) Då är jag kvinnan med guldbyxorna :P haha!

Idag vankas det 50 årskalas! Faster/min gudmor fyllde hela 50 år i början av april och det ska idag firas!


Lilla busiga guddotter har slagit in ett hemligt paket :P ja egentligen, vad vore ett paket om det inte vore hemligt innehåll ^^, haha dum jag är.

Om en stund ska jag gå till farmor och snacka lite skit om senaste veckan som gått ;) hon har säkert några smaskiga detaljer som jag vill höra :P För farmor, hon kan snacka hon! Krut i den käringen som vissa brukar säg. :P

Trevlig dag allesammans :)

RSS 2.0