Känner mig lite krasslig..

Började med lite retlig hosta imorse och nu känns det värre. hoppas verkligen att det stannar där och inte blir värre! jag ska ju ut på praktik nästa vecka å då kan man ju inte vara sjuk!!

Helgen har vart toppen, var i Linköping och hälsade på Svens familj, även min mamma och pappa kom upp och hälsade på vilket var mycket trevligt :)
Vägen hem var dock itne så rolig då det var väldigt halt och det kom olycka efter olycka! så jag var såå glad när vi väl kommit hem oskadda!
Tänkte en del på min kompis Catrine här nere, hon blir alldeles till sig när det kommer blåljus så hon hade nog trivts bra! skämt å sido ^^,

allt väl med er? Sj har jag suttit hela dagen sen jag kom hem från skolan och pluggat till Anatomitentan som jag har nästa lördag. sjukt mycket att läsa på, är helt slut i huvudet nu, så får nog lägga ner boken för idag. Men känns ändå som man kommit en bit på vägen idag iaf :)

Ska troligtvis komma hem helgen den 21 februari och hälsa på därhemma :) hoppas verkligen jag blir ledig från praktiken då bara! kul när man har något att se fram emot :)
 Å förresten så kommer nog Hvalgren, Mattias och Benny ner i helgen och hälsar på :) ska bli riktigt skojigt! känns som evigheter sen jag såg er sist fastän det bara är en månad sen!

ne nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att bli ompysslad av Sven nu när jag känner mig lite krasslig. man får ju utnyttja de man har ;) hihi

ha de kalasbra vänner!
Vi ses och hörs :)

Hejsan!

Hur mås det idag? sj har jag nyss stigit upp för att börja läsa anatomi & fysiologi resten av dagen ^^,
Har ju tenta den 7 feb å mycket att läsa på så inte en sekund får gå till spillo, jag ska klara tentan så då får man ju jobba på!
Helgen har vart toppen, sofie och david var här och vi hade jättekul :)
Till helgen ska vi upp till Linköping till Svens föräldrar, sen kommer min köra mammi och pappi dit för att hälsa på :) ska bli skoj!

Som ni förstår så är jag ledig idag, ska dels plugga inför tentan och sen cykla till biblioteket och låna en del böcker till denna kursen. har ej råd att köpa böcker för 3000 nu så då får det bli till att låna! som tur var så har de de viktigaste böckerna på vårt lilla bibliotek. PUH.
Jag ska hinna med att spela lite tv-spel innan sven kommer hem så jag har fullt upp idag :P

Hoppas ni har det bra alla! saknar er därhemma <3

Godkänd :D

Vi blev godkända på grupptenten! woohooo! så nu får jag göra den individuella tentan i  anatomi och fysiologi den 7 februari! guu va glad jag har vart idag för detta! å klarar jag bara omtentan imorgon så ligger jag inte efter längre :P hur skönt vore inte det ?! :P
 
Hur är det med er annars då?

Idag så har jag och Sven kaklat färdigt i köket :) resultatet är jag mycket nöjd med ! det blev iaf såå mkt bättre än det vart innan! man kan inte tro det är samma lägenhet längre alltså. ska lägga upp lite mer bilder på bilddagboken senare i veckan!

Nu ska vi fira min glädje med lite vin framför tv:n!
imorn kommer dessutom David & Sofie hit vilket ska bli underbart kul :D Det kommer bli en riktigt bra helg :)

ha det bra allesammans!
Tänker på er därhemma! kram på er

Denna eviga väntan..

tar kol på mig! Just nu väntar jag på att resultaten från grupptentan ska komma ut, för de har redan lämnat ut resultaten för den individuella tentan som gjordes efter vi lämnat in grupptentan och dessutom så är det typ bara 10 tentor de ska rätta å den individuella är det 50. så de borde ju vart färdiga med grupptentan för längsen då! lite smått irriterad bara. å väsrt va kluddigt detta blev ^^, hehe.

Idag har jag suttit med en annan tenta, en hemtenta inom farmakologi. inte så värst rolig men det ska ju göras det också. sen har jag fått sitta å vänta på Sven i ett par timmar på hans skola! men nu så harj ag äntligen kommit hem å vi ska sätta igång att kakla i köket:) wooho! så ska de nog lbi lite fräschare än var det var innan.

En annan glad nyhet är att David och Sofie troligtvis kommer ner till helgen :) så skoj så skoj  att få besök! Det är inte varje dag kan jag ju säg :P men det kommer väl så småningom.

Ne nu ska jag sätta igång me kaklet här om Sven kan sluta prata i telefonen nån gång! sån tjötkärring han är^^, haha!

Ha en underbar dag allesammans!

Inte positivt överraskad direkt..

urs. Upptäckte nyss att jag och Sven inte alls var så bra på det här med renovering som vi trodde.
Vi har hela tiden tyckt att väggarna i vardagsrummet blev så jämna och fina, men sen idag har jag bytt plats på en lampa och nu ikväll när jag tände den så lyste den upp en sjuhelsikes massa ojämnheter. Snacka om att vi blev besvikna :/
Vi hari nte upptäckt det på alla de månader vi bott här, men så förstör den där jädrans lampan alltihop. som tur är så syns det inte i vanliga fall. så ska ta bort den där dumma lampan och låtsas om att jag aldirg sett de där dumma ojämnheterna. Urs. buhu.

Å som grädden på moset så börjar skolan imorn igen. SUCK. Skola= underkända tentor . Underkända tentor = inte kul.
Men sen så kan man ju glädjas åt att man har det ganska bra trots allt. för lägenheten är ju faktiskt rätt fin om man bortser från de ojämna delarna som ändå inte syns om man inte tänker på det. Å sen så har jag ju fina vänner, familj och Sven. så ja, livet är inte så tokigt ändå.

Nu blire käk. sen vidare till Christoffer och Cecilia å spela spel :)

Lördag.

Hej alla trogna läsare! ^^,
Idag har jag och Sven för en gångs skull kunnat ha en dag där vi bara är hemma och gör ingenting. Men urs vad rastlös man blir! jag klarade inte ens av en dag. annars brukar man alltid längta till dessa dagar då man bara får vara hemma och ta det lugnt, men ändå varje gång jag kan ta de lugnt blir jag rastlös och längtar hem till lilla Grimmared. Så jag har kommit fram till att det är bättre att ha massa saker att göra.

Jag har iaf roat mig med att spela tv-spel. har fixat banjo kazooie nu eller vad det heter. haha, barnsliga jag. men tycker det var rätt skoj faktiskt! sen har vi vart ute och gått en timma nu för en stund sen.
Nu är det dags för kvällsmys med att laga mat och äta till en film sen massa godis och chips :D det är ju ändå lördag :P

Imorgon ska vi till svens klasskompis och hans tjej å spela spel på eftermiddagen :) ska bli superskoj! har itne träffat dem sen i november. så ska bli en trevlig eftermiddag!

Vad hittar ni på ikväll?

Nu säger jag skål på er och ha en trevlig lördagskväll!

oops!

Det märks kanske att jag vart upptagen ett par dar:P har inte skrivit några rader på över en vecka :O inte likt mig inte!
Det är så att vi har kommit hem till Eslöv igen, i fredas åkte vi ner. Sen dess har vi rivit tapeter spacklat målat tapetserat å gud vete allt! utöver detta har jag vart iväg i Lund och träffat mina gruppmedlemmar och skrivit omtenta. inte alls kul men skönt att de är över för den blev färdig igår :) nu hopps jag på ett godkänt reslutat annars blir jag såååå besviken.

iaf så tycker jag att tapeterna i köket blev kanonbra för att vara vi. ok de syns lite småfel här och var, men å andra sidan är Sven och jag inga proffs direkt så vi är nöjda ändå!

idag ska vi städa städa städa bort allt damm och all bröte som blivit över sen vi renoverat. ska bli skönt att få det rent igen! Sen ska jag beställa gardiner till köket! kan behövas, lite tråkigt annars.

Japp japp! de var väl allt som hänt under min vecka :P hehe. hade ni en bra nyårsafton förresten? sj trivdes jag kanon lbnad mina vänner :) dock hade jag väldigt ont i baken efter att Claes drog bort stolen när jag skulle sätta mig och jag blotta mig inför alla :P haha! ja man får ju bjuda på sig själv ibland :P lite skoj var det faktiskt!

Nu siitter resterande av min klass ( förutom vi som blev underkända på grupptentan) och gör den individuella tentan i anatomi och fysiologi. själv hade jag gärna vart med. men de fick jag inte :´(

Ha de nu så bra vänner! vi hörs och ses! <3
RSS 2.0