Grimmared nästa!

Nu styr vi kosan mot Grimmared :P Vi fick sluta 3 timmar tidigare idag och efter en springtur till bussen så han vi med den till tåget så vi slapp vänta 1 timme :P woohoo! vilket flyt! nu hinnerj ag till och med fika med mammi, syster Sandra och zelda innan jag och Sven styr in mot varberg och hälsar på David och sofie :) Möjligtvis att jag hinner upp och överraska farmor en snabbis med :) Vilken dag :P

Nu ska jag kila! Bye!

Stressigt!

Jahopp. Då vakna man trött som vanlit denna vecka, proppar i mig kaffe och ska strax iväg till skolan. Förhoppningsvis slutar vi tidigare idag med, å det vore ju himlans bra :P för destu tidigare vi slutar, ju snabbare kommer vi till Grimmared!

Det är mycket som ska hinnas med, men nu är här färdigpackat inför helgens alla partyn och skolväskan packad! så bara att ge sig iväg nu och hoppas på en bra dag :)

förbaskat härligt med fredag  måste jag säg :P wei :) Ha en bra fredag allihop! Kram på er

....

TRÖTT. fastän jag har sovit i 8 timmar. Det måste vara nåt fel på mig, värre än vanligt alltså! (suck) Blir kanske bättre när jag väl kommer ut i friska luften! *hoppas*

Ha en vacker dag!

Hjälp!

Vart tar all tid vägen?! den rusar ju så fort så jag hänger inte med. Har inte hunnit göra ett skit idag efter skolan mer än att handla, laga mat och prata med mammi. Nu är klockan åtta och snart läggdags för att orka upp till morgondagens troligtvis dryga skoldag. Tack du gode så går vi bara till 12 :P

Jag är superlycklig dessutom för att mina vänner klarat anatomitentan, Grattis ännu en gång :) men sen är det destu värre för en del klasskamrater som ej klarade tentan :'( inte alls kul att behöva mista klasskompisar bara på grund av nån jävla tenta. Ej rättvist.

Nu ska jag hoppa in i duschen, städa upp lite och tända lite ljus.! Love is in the air! Varm choklad blir det sen och sedan mysa med pajken min :) lovely!

Längtar nu en hel del till helgen :P fastän jag var hemma för 2 veckor sedan så känns det längesen och ska bli underbart kul att träffa alla igen :) Bland folket där jag är mitt alldeles egna coola jag :D haha!

Ha en trevlig kväll nu och Sussa gott allihopa senare :) baj baj

God morgon..

Tidiga mornar och sena eftermiddagar.. Det är vår skolvecka det. Dessutom verkar det inte var överdrivet roliga föreläsningar heller utan jag har en känsla av att det kan bli rätt så drygt, men kan ha fel och det hoppas jag innerligt! Vi får väl se vid dagens slut hur det varit!

Ha en bra tisdag :)

Färdigpluggat för idag!

pust och flås ! Nu har jag räknat väldigt mycket, dock inte fått gjort alla tal men en god bit på vägen :P tar lite längre tid än vad man tror med de där! vissa är också väldigt kluriga! Sitter man för länge också så blir man helt förblindad av alla siffror och allt vad läkemedelsberäkning innebär.

Sen har jag gått igenom ögats sjukdomar lite grann för att se vad jag kom ihåg ^^, inte mkt vill jag säg, så här krävs läsning ett tag för att allt ska sitta! Tur det är intressant iaf!

Strax kliver Sven innanför dörren, då ska jag slänga mig i hans famn! Är i stort behov av sällskap idag så släpper han inte en meter ifrån mig när han väl kommit hem ^^, skämt å sido! Vi ska ju fixa hyllorna, gå och handla och sedan dra oss till gymmet.

Sheesus vilket grått väder det vart idag, tur att man ändå inte hunnit gå ut och ta frisk luft när det ändå är sånt skitväder. Lite dystert också att det redan börjar bli svart fastän klockan bara är 16.00.  Men så är det juh :) om ett par månader är det ljust igen och grönt å fint ute :) ser jag fram emot! :)

nu ska jag rota fram borren så vi kna fixa hyllorna! Vi hörs !

Måndag och ny vecka.

Jaha, då var det ännu en ny vecka. En stressig sådan för det verkar vara en hel del i skolan! Jag hoppas innerligt att det är intressant och att tiden går fort. Här ska även pluggas en del på kvällarna eftersom vi har examination nästa vecka och det är miljarders saker vi ska kunna tills dess och helgen hinner jag knappt läsa på efetersom ci ska resa hem och gå på dop och årsfest. Å ja, det blir stressigt som sagt.

I helgen när vi fick lite luftombyte i Mölle så var vi uppe vid kullens fyr och knäppte några kort. Fasen vad vädret har sugit denna helg.  regn regn och regn. Men vi kom ut när regnet höll sig borta! tur det!
Jag lyckades fånga ett ganska mysigt kort, jag gillar det iaf :)



Idag har jag också en hel del på listan som ska göras:
  1. Ringa tandläkaren (de har skickat en tid från veddige ändå hit ner till skåne. Å typ med 2 veckors varsel. Hur sjutton tror de att jag ska hinna dit så fort? jag har liksom ett liv här nere och vi kom överens om att jag skulle höra av mig när jag har tid. åså har de bytt tandläkare, inte glad för fem öre).
  2. Här ska räknas färdigt i läkemedelsboken ( ca 100 tal kvar)
  3. Jag ska läsa på om ett par sjukdomar idag som ska sitta som en smäck nästa vecka...
  4. Här ska tränas. Dock inte förrän ikväll när sven har kommit hem
  5. Här ska borras upp två hyllor i sovrummet :) Blir också när Sven kommer hem, jag kan inte hantera den där borren så väl så bäst han gör det . Jag står bara brevid och peppar (och skäller om något går snett) :Phaha

Ja sen händer det nog inte så mkt mer. Men mycket ändå! så full rulle hela dan, men jag gillart! bäst att ha saker att göra hela dagarna så slipper man tänka på så mycket annan skit.

Vad ska ni göra för kuliga saker idag?

Bort

Jag vill åka till landet ingenstans. finns det? bara komma far far away från allt och alla. Vilken dag säger jag bara. vilken dag. suck.
Nu hemma och ska laga mat. sen blir det ensam mamma söker, parlamentet och playa del sol. sen sova och inte vakna upp förrän 12 timmar senare. Det är min plan. En bra plan. hej då.

God morgon lördag :)

Vi startade morgonen med ett joggingpass ute i regnet! Uppfriskande :)
Nu har vi ätit en stabil frukost och ska strax ta oss ut till Mölle. Det ryktas om höganäs marknad idag, men får se om det blir så. Regnet är ju inte så lockande och när man inte har några pengar att handla för är marknad heller inte så skoj. Annars älskar jag marknader :) så mysigt och härligt att gå där på sommaren och strosa runt bland alla stånd.

jaja, nu måste jag kuta! Har en stressad Sven som vill komma iväg så bästatt lyda order ;) Ha en fin lördag allihopa =)

Har ni några roliga planer för dagen?

Mys i tv soffan

Dagen har vart kanon! Började med lite läkemedelsberäkning och skrik på sven eftersom han försöker lära mig hur man räknar ut vissa saker och jag fattar inte ^^, vill gära förstå direkt å blir arg eftersom jagi nte gör det :P men efter ett tag går det toppen igen :P skönt det!

Sen har vi vart i Lund resten av dagen och strosat runt på stan! Först åt vi på Viggos eftersom de har så omtalade hamburgare å jag bara var tvungen att testa dem :P å de va inte så pjåkiga inte! lätt värt pengarna. Burger king /mc donalds kan slänga sig i väggen !

Nu har vi lagat god mat, baconlindad kyckling i balsamsås med ris och sallad. Vi njuter med ett glas vin framför tv:n där Idol rullar på för fullt! Ikväll är det även premiär för cirkus möller vilket jag ska ge en chans ! verkar ändå rätt så skoj :P

Nu ska vi ta å käka lite chokladpudding idag igen ^^, haha. Ja jag ska faktiskt ut och springa imorgonbitti! ett måste efter allt onyttigt jag vräker i mig :P  nu börjar träningen komma igång på allvar. Tack vare sven iofs men ändå!

DÅ var det dags för tv:n igen då! Trevlig fredagskväll :)

Nu är det dags för fredagsmys

Sovmorgon idag med älsklinga mi! mysigt :) (fast vi har inte sovit ända tills nu förstås :P sov till kl 9)

Har nu suttit och betalt alla saftiga räkningar för denna månad och ska nu sätta mig och äta rejäl frukost :)
Idag ska vi ha en riktig mysdag. Vi ska städa allra först förstås, inte jättemysigt kanske :P men kul ibland! Sen ska vi möjligvis bege oss till Lund på skojakt. Om jag hittar ett par i bra prisklass. Sen leta present till lillkillen som fyller hela 2 år imorgon :) stor kille nu! (katten alltså).

Ikväll ska vi slå på stort med tre rätters middag och tv mys! de var så himla längesen :)
Sen imorgon bitti drar vi oss ut mot Mölle för att hälsa på Svens familj. :) en riktigt mysig helg med andra ord!

Förresten så känns det typ som lördag idag.. Måste vara för att jag var ledig igår med, men så himla skönt när man kommer på att det faktiskt bara är fredag :) då blir ju helgen destu längre :P åså är man ledig på måndag! Verkligen en riktig kalaslång helg :P de behöver jag :)

Ha en fantastiskt mysig fredag allihopa :) å trevlig helg!

I väntan på fjolligt tvprogram..

Nu sitter jag här ännu en gång, man kan nästan tro att jag inte har något liv, men så är det inte :P jag är bara väldigt glad och vill skriva av mig ^^, blir så när jag är ensam en hel dag.

Har precis ätit färdigt och tagit mig ett glas vin för att fira dagen lite :) inte alls fel! Har tittat på förkväll och nu tittar jag på unga mödrar.. Vänar på att mammas pojkar ska börja. Otroligt töntigt program men kan ändå inte hålla ögonen ifrån det, specellt tutt tjejerna kan man ju inte annat än skratta åt! haha :P hoppas verkligen de åker ut idag. Speciellt den där Iza eller vad hon heter. säger inget mer om det men eeh.. haha.

Har gjort mig lite chokladpudding till efterätt och ska ta å vispa lite grädde med bara :P man får ju lyxa till det ibland om man nu kan kalla chokladpudding för lyx ^^, men de är väldans gott iaf! 

Nu är det faktiskt dagens sista inlägg iaf :P sen får vi se vad morgondagen bjuder på! Ska bli spännande:) jag ska i alla fall få tillbringa hela dagen med den jag älskar, nämligen SVEN :D wiie!

Ha en riktigt mysig kväll :) nu ska jag tända lite ljus och njuta av livet!

Triss dags

Hade jag inte vart så nedrans snål just nu (pga av att jag ska resa till USA behövs här sparas) så hade jag cyklat och köpt mig en trissloss idag! För vilken dag det är :P å den är inte ens slut?! haha! bring it on! vad kommer här näst liksom?
  1. för det första så fick jag som sagt VG på min uppsats
  2. Strax efter det fann jag kvittot på vår dubbelluftmadrass som vi köpte förra året för att ha när folk sover över. Den är sönder, eller ja den läcker en massa luft så vi ville byta den men hittade inte kvittot så vi trodde det var slängt. Men idag när jag letade efter min miniräknare i en låda så fann jag kvittot och då är det den 22 okt 2008 som madrassen är köpt :P tjoohoo tänkte jag och fick ett hopp om att det var 1 års garanti. Jag begav mig mot jysk direkt och de ska kolla på madrassen åså. Dessutom var det visst 3 års garanti på den så egentligen inget så att hurra över, men jag hittade ju faktiskt kvittot och utan det hade jag inte kunnat lämna in madrassen.
  3. När Sven kom hem från sin tenta åkte vi till öb för jag skulle kolla en resväska, tyvärr fanns inte den men vi kom hem med 2 tavlor till köket :P absolut inte sådana jag ivlle ha från början, men dessa duger för att vara till en studentbostad ;) skönt att få upp nåt på väggen. Det har ju vart tomt i över ett år.
  4. När vi väl var hemma igen satte jag mig för att räkna läkemedelsberäkning vilket har gått sjukt bra! Jag är bätre än vad jag tror :) alltid lika positivt överraskad :D
Ja de var väl egentligen alla saker men shit vilken dag :) jag är bara så nöjd med denna dag :D Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!

Eftersom Sven snart ska bege sig mot lund igen så blir jag ensam, men sörjer faktiskt inte för det :P Här ska firas i min ensamhet med lite god mat och ett glas vin eller två :P å bra tvprogram förstås =) kan dagen bli bättre?!
och morgondagen är både jag och sven ledig på.. ser jag fram emot :) nåt mysigt ska vi väl äntligen kunna hitta på när vi inte behöver plugga! ciao!

Överlycklig :D

Har gjort en liten ny header till min blogg.. Den ska bli mycket mer avancerad senare i mitt liv men ville bara testa att göra någon annan än den jag hade. Kul med lite förändring :) dessutom är jagi nte så haj på photoshop ännu å det tar så himla långtid att sitta med det där programmet.
Nog om detta.

Det som jag är överlycklig för är resultatet för vår individuella uppsats vi gjorde i förra kursen! Jag som suttit så länge med min och trodde inte alls den blir bra- jag fick fan i mej VG?! hur är detta möjligt. Det stärkte mitt självförtroende må ni tro. För ack så dålig jag alltid känner mig när man lämnar in sådana arbeten å så fick jag minsann ett sådant glatt betyg. Det brukar jag ju aldrig annars få, inte för att det spelar någon roll om man får G eller VG men ändå! det är de där lilla extra ändå :) Känns underbaaaaart! 

Min puls har inte gått ner än, som alltid när jag ska in och kolla resultat så går pulsen upp i 350 MINST. tjo. jaja, nu ska jag ge mig på läkemedelsberäkningen :P Med ett leende på läpparna :) Ville bara dela med er av mitt lyckorus!

Torsdag it is

Här sitter jag och Tuffs och skriver tillsammans. Han är lite mammakär idag :) me like! Perfekt när vi ska va ensamma hela dagen lång och kvällen med dessutom eftersom Svennis ska på fest ikväll :P då kan jag å katten ha en riktig myskväll =)

Har långhelg nu ju :) väldigt skönt känns det måste jag säg, kan behövas! Å dessutom behöver Sven inte plugga denna helgen eftersom tentorna vart/är denna vecka så det betyder att vi äntligen kan ha en hel helg med varann! KÄRLEK. Möjligtvis att jag slänger fram böckerna en kort stund! Tänkte ta å leka lite vårdcentral å öva lite inför kommande examination :P hehe Men det får bli helgens projekt.

Idag ska här räknas läkemedelsberäkning å få kläm på det. Vi ska lära oss spädning denna gång vilket är lite klurigare än det andra tycker jag, men när man väl lärt sig det sitter det förhoppnignsvis som en smäck ;)

Nu ska jag ta å äta frukost, är väldans hungrig!

Har ni några roliga planer för dagen?

Skoltajm!

SNARK- skulle man kunna säga nu, fast jag är faktiskt en gnutta pigg. Hoppas det varar hela dan ^^,

Ville bara säga god morgon och önska er alla en härlig onsdag :) Bye!

Tick tack

Jag har inte alls fått gjort allt jag velat idag. Dessutom har jag lagt alldeles för mycket tid på att leta artikel och ändå inte fått tag i något bra - vilket irriterar mig en hel del (att jag lagt ner massa tid alltså, för vi gör ändå inget vettigt med artiklarna så why bry sig om dem?) menmen. Sen har jag segat med resten av plugget fram tills nu.

Om en halvtimme ungefär ska löparskorna på och jag och Sven ska ut på en runda. Har typ inte sprungit ute sen i julas så kan ju vara på tiden tycker ni ;) jag med för den delen :P tror dock inte jag kommer orka så värst långt med tanke på att det var ett tag sen sist. Men vi får se.

Fick lite ångest just nu också med tanke på att tiden går så fort och det snart är jul . Innan dess ska man ju fått köpt alla julklappar. Hur ska man liksom hinna med det?!  Dessutom har jag två veckor mindre på mig eftersom jag inte är hemma över jul och måste lämna julklapparna innan dess. jaja, detta är ett bekymmer som återkommar varje år och det brukar alltid lösa sig. Men alltid lika jobbigt. Önskar bara att man hade haft lite mer tid så man hade tyckt det vart kul att handla. Dessutom mer pengar så man inte behövt klagat på den punkten också :P haha.

Imorn är det
uppe före tuppen som gäller. Ska befinna mig i skolan 8.00 och ha D-HLR fram till klockan 12. Sen är det metodövning i ögon mellan 13.00-16.00. Heldag i skolan med andra ord. Men sen är jag faktiskt ledig fram till tisdag nästa vecka ju så lätt värt det att ha långdag imorgon! :)

Nu ska jag ta å byta om inför joggingturen! Trevlig tisdagskväll allesammans :)

20 oktober..

Värst vad tiden går fort! snart är vi inne i slutet av oktober och snart har vi kommit så långt på detta år att det är jul. Man hinner ju knappt blinka innan nästa dag är kommen..

Har sovit fantastiskt bra inatt med, nu sitter jag och dricker varm choklad och ska småskumma igenom bibeln (bibeln =dagens nyheter, den är ungefär lika tjock som bibeln iaf).
Sen blir det dags att leta upp kursens sista artikel ! wooho.

Idag ska jag faktiskt iväg och träna, jag hade semester från träningen hela förra veckan så denna vecka blir det skärpning! Mycket ledig tid så ska väl hinna med en del :) Jag kommer inte undan ;)

Trevlig tisdag alla ! vi hörs

God morgon :)

Har sovit underbart gott inatt jämte min älskling ! Båda hade sovmorgon å det var ju perfekt :)

Nu ska jag snart sätta mig och läsa igenom min artikel till eftermiddagens metodövning i hud. Har inte riktigt full koll på hela artikeln och tänkte att det kan vara bra att läsa igenom hela så man vet vad man snackar om ^^, haha. Jag hoppas på en rolig eftermiddag, men jag tvivlar på att lärarna är så bra denna dag. Det är läraren som beter sig lite underligt som vi ska ha och ja. jag säger nog inte mer där. Det blir nog bra ändå!

Detta är en lugn skolvecka och jag ska då passa på och plugga en massa när jag är hemma, eftersom nästa vecka blir rätt så hektisk i skolan å veckan efter det är det dags för examination. Tiden går fort och snart är denna kurs också över! buhu. det väntas tråk nästa kurs, men vi ska väl överleva den med.

Hoppas ni får en bra måndag :) vi hörs!

Proffsfotograf

Är jag långt ifrån att vara, men shit vad jag har fotat denna helg. Speciellt Zelda, hon är snart blind av alla blixtar ;) men ett par rejält söta och bra kort fick vi allt :P

Nu är jag tillbaks i Eslöv, känns konstigt. Men jättekul att träffa Sven igen :) Men jag tror ärligt att jag är väldigt fäst vid Grimmared, för jag mår dåligt över att behöva lämna stället. Känns ju inte vidare bra, å att komma tillbask till verkligheten, å veta att jag kanske inte har kvar alla mina klasskamrater till våren (tänker extra mycket förstås på mina närmaste som gjort tentan) gör mig väldigt deppig. Så nu håller jag tummarna förbaskat hårt för att det gått vägen!

Dessutom kändes det som när jag stog och tanka och blev alldeles ensam där när alla andra bilar körde, så kändes det som om jag var utittad och skulle bli rånad när som helst :S scary tanke, å när jag väl kommer till vår parkering ligger det glassplitter över parkeringen = en bil krossad IGEN. Det gör mig på fruktansvärt dåligt humör för det känns som vi är tillbaks på ruta 1 som vi var när vi flyttade hit till Eslöv och min bil blev sönderslagen, de eldade överallt runtomkring och man trivs inte alls. Det är nog därför jag har en sån konstig känsla i magen denna gång jag är tillbaks.

Jaja, nu ska jag försöka göra det mysigaste som bara finns i denna värld! Sitta och mysa med min äslakde Sven och äta räkor (vilket vi gör typ varje söndagskväll ^^, ) framför tv:n ! tjoohoo! sen hoppas jag att morgondagen blir bättre!

Förresten så var kalaset hos farmor toppen, god mat och UNDERBART SÄLLSKAP! :) Happy!

Zelda i Brorsons Fotostudio ;)


Finfina släkten på pappas sida :)



Självaste födelsedagsbarnet! Världens underbaraste farmor, hela 87 år idag :) Hurra!


N uska jag hoppa in i duschen! Trevlig söndagskväll :)

Bada tunna

Igår badade vi som sagt tunna :) mysigt när man tränger ner hela la familia :) + mina systrars respektive.
Dock var det inte lätt att få ett kort där alla såg glada och nöjda ut fastän de var det :) Såhär ser det iaf ut när vi badar tunna! Mys :) Pappas konstverk i bakgrunden som brinner! Han gör sådana mysiga saker :) det liksom gör det hela lite mysigare :P Mamma saknas dock på bilden, hon har inte hunnit hoppa i ännu.

Idag har jag vart uppe med tuppen för att hinna plugga lite, jag har äntligen hittat en artikel som får duga inför morgondagens metodöving. Sen är frågorna inför hud och ögon i princip färdiga. kunde väl knåpat lite till på dem men det räcker nog såhär :) känns bra!
Snart ska jag göra mig iodrning inför farmor kalas och gå upp å se om hon behöver någon hjälp. Har knappt hunnit träffa damen under helgen, känns väldigt tråkigt. Därför ska jag umgås lite extra idag när hon fyller år :) Grattis grattis! :)

Efter kalaset är det dags att styra kosan mot Eslöv igen där min pojkvän och kisemis håller till :) Ska bli mycket mysigt att få träffa er igen, saknar er allt litegrann ! Men kan nog vara nyttigt att vara ifrån varann sådär nån gång ibland å känna att man riktigt saknar varandra :) Det är kärlek det <3


nu ska jag styra fötterna mot WC och borsta gaddarna! senska jag gå och leka lite med Zeldis! hör att hon vaknat igen :)
ha en finfin söndag alla! Kramen

Snabb update!

vart på Ikea igår med mor min, vi fick shoppat en hel del =) skoj skoj! Efter Ikea styrde vi ut mot Väröbacka och hälsade på mormor! där träffade vi även på Arne, thomas och Sophia :) Mycket trevligt vill jag säga!

Efter väröbesöket var det dags att styla om sig i lite festkläder och åka till Josse och laga middag och dricka vin med henne och Hvalgren, vi pratade om allt mellan himmel och jord kvällen lång! Super kul :)

nu sitter jag här och har pluggat lite om ögon, ska strax åka med mor min in och hälsa på morfar, sen hem igen plugga vidare, käka älg, träffa syskonen + zelda + thomas + Andreas ^^, vi ska bada tunna ikväll :) sjukt gott sak det bli! har nog inte gjort det sen i julas.
Sen ska jag hinna springa upp och hälsa på farmor också! ja nu ropar mamma! hej hej så länge!

Håller tummarna för alla er som skriver anatomitentan nu! Nu sätter ni det! En FET jäkla lyckospark är vad jag ger er! Kör hårt!

Grimmared

Nästan en tår föll ner för min kind när jag väl kom hem till Grimmared igen! Det är nåt speciellt med det här stället, dessutom har jag slängt mig i farmors famn som blev så glad när jag kom! Aaw vad jag saknar henne när jag går där nere i Eslöv. Er andra med förstås, men farmor har jag ju bott hos och hon är ändå lite speciell ;) Åh den turkäringen vann fasen på 3 av 4 trisslotter :P inte illa !!

Har ju vart hos Sandra och Thomas ett tag idag med och träffat lilla Zelda :) Lyckades ta hela 102 foton på henne när jag var där :P haha. Snacka om att testa kameran ^^, nåt bra blev det iaf :) hon är så söt den lilla krabaten!
Stolt Gudmor, det är jag det :) å de var inte sista gången den här helgen jag träffar henne utan ska få tillbringa ganska mycket tid med Zeldis, nästan hela lördagen och söndagen :) tjooho! då kanske hon äntligen trivs i min famn så hon håller sig lugn på dopet! *håll tummarna*

Ska snart slå en pling till Svennis min som sitter där hemma helt lonely. Ne han har ju katten förstås :) inte illa till sällskap det heller.

Tänker också på dig morfar min! Kämpa på och krya på dig! 

Nu ska jag snakca vidare med min mor en stund :) Trevlig kväll allihopa!

Oh happy day :)

Denna dag börjar bra :) Jag är snart färdig med hudfrågorna inför Måndagens metodövning, snart färdigpackad och klar inför hemresan! Å detta känns bra :) Bara göra färdigt de sistafrågorna, käka och sen åka :)

Första stoppet blir hos Systeryster och lilla Zelda :) Möjligtvis är Thompa hemma också annars träffar jag han på lördag :) Sen blir det stan en snabbis med mammsen och sen hem å träffa pappsen och farmor :) Det riktigt spritter ut i benen när jag tänker på allt kul som händer idag :) weehoo!

Det enda negativa är att jag blir utan pojkvän ett par dar :/ inte ofta man är ifrån varann flera dagar, men det ska nog gå bra :) ska ju faktiskt testa skype med honom för att se så allt fungerar när vi åker till USA. Måste ju skype:a på julafton så jag får se alla där hemma :) hihi. Nörd, no.

Som sagt, nu ska jag göra klart de sista frågorna :) Ha en bra torsdag allihopa :) Bye!

Tuffs ligger och gottar sig i sin fåtölj :) Han är go han ;) Min lille prins!

Nu börjas det igen..

Så jävla drygt, vad är det för folk som håller på att elda upp hela Eslöv? kan man inte bara låta saker och ting vara.
Jag blir så lack, vem fase nvill bo i en sån här stad där det eldas var och varannan dag? sätt eld på varann istället eller nåt. Det förstör ju inte för oss andra iaf. Artikeln kan ni läsa nedan:

http://www.skd.se/article/20091014/NYHETER/910149999/1005/*/ESLOV-UPPDATERAD-0734/gatukok-totalforstort-i-eslov

Annars har dagen varit bra, skönt att va hemma från skolan igen! MEn det var roligt ändå i skolan, metodövning var längesen :)
Men nu har man liksom hela eftermiddag/kvällen till att bara ta det lugnt och mysa :) det har jag inte kunnat göra på ett par dar.

Nu ska käka. dör av hunger! vi hörs.

Vilken vändning :P

För det första vill jag säga puh för att denna skoldag är över. Jag var/är SÅÅ sjukt hungrig (vilket jag typ alltid är känns det som) och ni vet ju hur lättirriterad man kan bli då. Så när jag väl hoppat av tåget och slängt mig på cykeln och rullar hemmåt, så ser jag ett lite konstigt par gå och hålla om varandra och framför dem går en STOR hund lös. När jag kommer förbi paret så börjar hunden springa mot mig å kom mitt framför mig så jag fick tvärbromsa! Jag säger bara! : ERA EFTERBLIVNA TYPER SOM INTE HAR PLI PÅ ERA HUNDAR!! HA DOM I ETT JÄVLA  KOPPEL!!! nu är inte jag hundrädd, men det är väldigt obehagligt vill jag lova! Tur för dem att jag inte stannade till lite längre å skällde ut idioterna. FÖr det var jag väldigt sugen på att göra, men mesig som jag är. jaja.

Till det lite mer roliga som hänt de senaste minutrarna! Jag har suckat så hela dagen för att jag skulle leta efter en artikel inför morgondagen + skriva färdigt allt annat som ska med :P (men artikeln är svårast). Jag kollade igenom de jag fann igår, och tro det eller ej men jag tror den ena passar bra :) så nu skrev jag ut den och bryr mig inte mer om det! så jäkla härligt det känns! då hinner jag nog med lite fritid idag trots allt och stressen la sig direkt :P wooohoo!

Nu ska jag äta så jag blir på ännu bättre humör :) Ha en bra tisdagskväll :)

Full med stresshormoner

Gud ja, vart ska jag börja? vart började allt gå fel? som vanligt känns det som att jag börjat med allt alldeles försent. Jag är för stressad inför morgondagens metodövning då vi ska kunna miljarders sjukdomar utantill + läkemedel å massa tjaffs. Dessutom ska man hitta en jävla artikel vilket tar alldeles för lång tid för mig att hitta. Gud vad jag hatar artiklar. HATE HATE HATE.
Inte nog med det så fick vi en uppgift igår eftermiddag som ska va klar tills idag, hur fan har de tänkt sig att man ska hinna allt? JAg blir galen. Nu har jag bråttom för att hinna med till tåget! Å mina jövla böcker har fan inte kommit än. vilke nbra start på denna dag. NOT. adjö

Söndag 11 oktober

Efter gårdagens besök av Kusin och kicki (vilket var väldigt kul) resulterade det idag med trötthet, huvudvärk och sliten kropp^^, så som bakfylla ska vara. Lite ångest kan man väl slänga in också ^^, haha.
Men vi har ändå fått gjort en hel del idag: tvättat, pluggat bäddat rent i sängen, handlat och lite annat smått och gott. Så de känns bra :) men ack vad mycket som behövs pluggas på innan metodövningen på onsdag. JAg har mkt kvar att lära mig kan jag säg, så får nog fortsätta nu.

Ikväll blir det skagensoppa och till efterrätt ska jag göra chokladmousse :) supergott! Sen ska här tittas på, playa del sol, ensam mamma söker och parlamentet. Massa skoj som kommer på tv idag :) synd att allt går samtidigt bara men tur att man åter kan se repriserna på datorn :P

Nu så får jag fortsätta! Har ni haft en bra söndag förresten?

Uppdatering:

Efter alla om och men och svens humörsvägningar och proffset Evelina som kan få honom på glatt humör igen- så blir det nu Lund istället för Malmö. Vi ska dra oss ut till Nova Lund tänkte vi och strosa runt bland allt annat folk. En skojig utflykt!

Tjingeling!

Då var det lördag ännu en gång..

Tiden går fort, känns som det är helg alltid :) inte illa!

Idag är det en tripp till Malmö som gäller. Först och främst ska vi till Svågetorp eller vad det heter där biltema finns. (Sven ska tvunget dit) sen blir det möjligtvis Entré effter det :) Inte för att jag kan shoppa speciellt mkt men man kan titta :) mysigt att strosa runt.

Ikväll hoppas jag på att min sambo vill se fotbollen, men gissar på att han inte vill det. Brukar va så. Inte nån direkt bra stämning heller att bara sitta vi två och titta på det när han inte ens är intresserad. Blir troligtvis nån utav rullarna vi hyrde igår!

Vi hyrde Fast & Furious som vi såg igår, riktigt bra film :) de två andra som kom med var Dumpa honom (med jennifer Aniston och Ben Affleck, enligt mig två bra skådisar) och sist men inte misnt Män som hatar kvinnor. Har ju fortfarande inte sett den och den är så omtalad så jag kände att jag måste se den nu så man kan se uppföljaren sedan.

Nu ska jag göra en brakfrukost så vi orkar med Malmötrippen jag och min fästman ^^, tihi

Ha en treevlig lördag vänner :)

=)

Vilken härlig känsla att få ha sovmorgon en fredag med sin fina sambo! Han är ledig idag och jag börjar inte skolan förrän kl 13. Det kändes som man vaknade upp en helg :) dessutom med fint väder ute, vad har hänt? haha. Nu är det ju inte så att det är helg, men efter läkemedelsräkningen vi ska ha i skolan idag( vilket faktiskt ska bli kul) så är det helg. Därför blir det extra mysigt :) vi ska hyra film som vi kna ha under helgen, det är idol, man får dricka vin, äta godis och chips (god mat innan dess förstås) ja bara mysa ner sig i soffan med tända ljus runt omkring sig, och bli omhållen av den man älskar! Det kallar jag mys!

Tills dess är det några timmar och nu är det gymmet som gäller! Sen hinner jag nog inte så mkt mer än att fixa lite käk och senare dra till tåget. Tiden går så fort, man hänger ju knappt med! fast på ett sätt är det tur att den går fort. För nu är det bara en vecka kvar tills jag får komma hem och hålla lilla Zelda å leka med henne! Självklart ska det bli jättekul att träffa farmor och resten av familjen + vänner :) Härligt! Jag drömmer mig bort såhär på morgonkvisten!

Nu måste jag kila! Ha en wonderful fredag :)

Regn och rusk

Brr, vis sånt här väder vill man ju bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova resten av dagen. Men det går ju inte. Idag ska vi till skolan och prata lite om praktiken som vi ska ha på vårterminen. Sen blir det lite patientfall/patientsäkerhet och eftermiddagen bjuder på Antibiotika och infektioner. Jag tror det kan bli en riktigt rolig skoldag :)

Idag ska jag träna i alla fall! Sen blir det nog en hel del plugg. Det var mer än vad jag trodde och jag vill ju helst vara ute igod tid med plugget så jag slipper dö av stress i slutet.

Idag ska jag ge mig på att försöka äta frukost. Om jag ska erkänna så äter jag oftast inte det fastän jag skriver det ^^, eller ja, jag dricker ju faktiskt ett glas oboy, vilket är min frukost :P
Men idag ska jag faktiskt testa en yoghurt. Äkta vanilj med choklad eller vad den heter. Sen ett kokt ägg med :) duktiga mig! Nog med ointressanta saker!

Ha en bra dag i regnet vänner! Å håll nu tummarna för att det blir en bra dag i skolan! Tjingeling!

Grattiiis

Har talat med världens bästa Hvalgren idag som fyller 21 :) Jag blir på så sprallande glatt humör =) Å nu har vi ändå bara talat via msn ;) tänk er bara när man får höra hennes stämma! haha! Grattis ännu en gång :)

Idag har vi haft öra-näsa-hals föreläsning. Lite drygt tyckte jag eftersoom vi inte hade någon powerpoint utan skulle skriva-lyssna-tänka själva. Mycket svårare för mig. Jag har lättare att hänga med på andra viset eftersom jag har svårt att få ner allt på papper som sägs å då missar jag annat som ska hinnas med att skrivas också. ja ni förstår.
Men jag tyckte ändå det var en intressant föreläsning! Det allra bästa vara att vi fick sluta 4 timmar tidigare ;) Vilken överraskning! En positiv sådan! Så den tiden har jag utnyttjat hemma till att plugga litegrann och sen sovit middag en timme :) gottis!

Nu kommer sven innanför dörren så nu ska vi diskutera mat och sen gå och handla! Sen bara ha en mysig kväll tillsammans och kolla på House kl 21.00 ! Missa inte det!

Lagom rolig dag.

Introduktion till ny kurs idag, Läraren där var lite annorlunda kan man säg. Jag var såå glad när hon väl pratat färdigt !
När vi äntligen gick in på kursens första föreläsning på em om ögat tappade jag näst in till hakan så intressant det var! har inte tyckt skolan vart ett dugg kul sen vi kom tillbaks till skolan efter vår praktik i våras, varje kurs har bestått av skit enligt mig. Onödig skit som går in i ena örat och ut genom andra. Man har lidit igenom dem! Men nu äntligen, ÄNTLIGEN säger jag bara. Nu kommer något vettigt och man kan nästan längta efter att gå till skolan! Det hör inte till vanligheterna!

Det blev varken några låneböcker idag eller gym, vi var på god väg men min sambo var ej på gott humör så jag vände. Man kan säg att dagen förstördes. Men vi båda är på bättre humör, han är å tränar, å jagistter här och försöker bli på humör igen. håller på att laga mig lite mat, är såå hungrig och sedan lbir det tv:n. Får väl titta på det omtalade programmet Hollywoodfruar! Såg förra avsnittet och det gav mig ett par skratt, så tänkte höja mitt humör med det idag med =)

Nu ska jag vräka i mig onyttigheter för att trösta mig lite! Vi hörs!

Stormvarning

Som här blåser! Håll i hatten säger jag bara! puh vilket motionspass vi fick när vi cyklade till trollsjön. Vi hade bestämt oss för att komma dit och fota lite + att mata fåglarna med lite bröd :) det är så mysigt! egentligen fanns där ju inte så mkt annat att fota än fåglar och vatten ^^, så jag kan ju bjuda på en fin liten fågelbild!                



Där är fortfarande massor att lära sig gällande kameran, det går ju inte över en dag även om Evelina önskade det ;) Men kul att få komma ut å ta lite kort än att bara sitta och ta på sven å mig hela tiden, man tröttnar liksom på det.

Om en halvtimme sitter jag i soffan och kollar på Ensam mamma söker. Tills dess ska jag duka fram räkor + alla tillbehör + koka ett par ägg :) Sen ska jag tvinga min sambo att mysa jämte mig i soffan! Får se hur det går. Han är en upptagen man, han var så illa tvungen att åka å träna idag också så nu sitter jag här och väntar på honom ännu en gång. Tur att jag har katten säger jag bara!

Parlamentet går ju också idag, tyvärr mitt i Ensam mamma söker men tack och lov kan man kolla saker och ting på nätet numera ;) så parlamentet blir det efter kl 21! Sen nästan dags för sängen, en förhoppningsvis rolig men ganska tuff och lång vecka har jag framför mig! så det gäller att lägga sig i tid så man orkar med ;)

Dags att koka ägg vänner!

Trevlig söndagskväll!

Jisses

Vilken lyckad kväll det blev igår :) Jag är störtnöjd!

Vi åt och drack och spelade spel kvällen lång! underbart kul, jag är ju en sån människa som älskar sällskapsspel och ler ända upp till öronen när någon vill spela spel med mig :) wiie

Idag känner jag mig lite smått tung i huvudet, men inte så farligt som jag trodde ändå! skönt de.. Vet dock inte vad jag ska hitta på idag eftersom Sven behöver plugga typ i 7 timmar till.. Vad ska jag göra under alla dessa timmar? Jag ska iofs titta igenom mitt eget arbete 1 gång till innan jag sänder iväg det. Sen blir det bara slappe resten av dagen :) tv tv tv!

Ikväll blir det räkor, gud så gott :) Sven har fått hem massa gott bröd också från jobbet så det ska bli så smarrigt! Längtar redan :) Idag regnar det inte heller (än) så man kanske ska passa på att ta en promenix ut med kameran :) fast är lite darrig på handen idag så kanske inte blir någe bra ändå. vi får se!

Vad ska ni hitta på denna söndag? Jag har hört rykten om att det är kanelbullens dag idag, stämmer det? för då kanske man skulle ta å kränga en liten rackare! har bagerierna öppet idag? orkar inte baka själv iaf. alldeles för slö för detta...

Lördagsstress

Alltid innan man ska ha folk hemma så blir det alltid sån stress. Man tyckerm an börjar i god tid med allting men ändå så springer man runt som en skållad råtta å ska fixa det ena efter det andra! 2 timmar kvar tills gästerna kommer. Jag hari nte duschat, ej hunnit sticka till coop, å ja all mat sak ju hinnas fixas på dessa två timmar. Så jag har bråttom :P haha

Men ville bara kika in och skriva här ändå! sånt hinns alltid med för fingrarna går så fort! Min man räknar matte och är inte överförtjust i detta en lördag. Men han måste! så tyvärr kan jagi nte tvinga han till att hjläpa mig med allt annat runt omkring! Nu ska jag köra till coop! Bara man inte drunknar på vägen! shit vad här regnar alltså!

Ha nu en  mysig lördagskväll allihopa :) Lev väl! ^^,

Varför?

God morgon :) Lördag idag! Jag gillart!
MEN jag har en liten fråga. Varför ska det alltid regna så förbaskat mycket i detta land? Det gillar jag INTE.
Nu är Sven och jobbar, jag fick vakna upp själv denna höstdassiga morgon. Skönt det med ibland. Får ju vakna upp i hans famn imorgon ju :) man får vara glad för det lilla!

Idag ska vi få hit lite gäster. Några utav Svens kompisar kommer hit på middag/party kväll. Vi hade funderingar först på att gå ut i Lund senare på kvällen men det blir nog inte så. För det första kommer jag inte in på alla nationer som alla deandra gör å dessutom var inte de andra så sugna på det. Så vi blir hemma å myser till det istället :) kan va rätt skönt såhär i detta vädret också!
Men innan de kommer ska här städas upp! Gud så fort vi smutsar ner här, jag förstår inte..


Fick tagit lite kort igår förresten :P Det roligaste hittills blev ju på katten :P
Om man förstorar upp det ser ni hur han gapar också ^^, ser lite smått lustigt ut!
Annars sprang vi runt som galningar här i går och fotade på allt och alla. dvs vi tre som befann oss här ^^,
Men jag säger då det, gud så många knappar och olika funktioner det finns att lära sig. Detta kommer ta tid för lilla Evelina. Det ska gudarna veta. kors.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost och surfa vidare :) härligt såhär på morgonkvisten att inte ha nån brådska utan bara sitta och mysa framför datorn! Me like!

Ha en bra lördag vänner :)

Morsning korsning!

Idag är det fredag. Ny dag och nya krafter. Jag har fortfarande lite svårt för att vara glad, jag nästan skäms när jag vet att så många där hemma är ledsna nu. Menmen, jag blickar framåt och ska försöka ha en bra dag idag! Vi får se vart det leder.

Idag ska jag skriva klart mitt paper, jag ska in till systemet ;) jag ska fota en massa(kameran är verkligen sjukt bra och jag är så glad för vårt köp. Mycket bättre än våra gamla digitalkameror.)Funderar faktiskt på att gå en sväng till trollsjön sen när Sven kommer hem å matta de små rackarna och knäppa nåt kort! Nu lär ni få höra allt tjat om min kamera ett par dar men det lugnar sig snart! jag lovar :P
Sen ska här även handlas idag och vattna blommorna! Jag har vart elak mot dom. Har en känsla av att det var lite för många dagar sedan jag vattnade dom så alla får lite fredagsgodis idag :)

Så då! Lite käk i kistan och sen kör vi igång!

Ta hand om varandra! Kram på er

:(

En glad dag har övergått till en ganska sorgsen dag. Allt kan förändras så fort. Just nu känner jag mig så tom. Jag känner mig ledsen, för att många utav mina vänner är ledsna, över en grabb i sina bästa år idag tagit sitt sista andetag. Jag kände inte honom men ändå blir det en sån där sorgsen känsla inom mig. Man vet ju vem han var och en del av hans vänner, är mina vänner. Å vem kan må bra när ens vänner ej mår bra..

Det känns så konstigt de där att en människa plötsligt kan försvinna så fort och lämna ett så stort tomrum efter sig. Mina tankar går till familj och vänner .. Jag har inget mer att säg, jag känner mig bara tom. Det är så svårt att förstå, när någonting som detta händer...

Dusch är bra :)

Sådärja!
Nu har jag duschat och mår så mkt bättre :) på något vis så skaffar jag mig alltid bättre självförtroende när jag stått i duschen! Jag står liksom och peppar mig själv till att allt kommer gå så himla bra så jag nästan är en helt ny människa när jag kommer utanför duschdraperiets vägar! Lustigt! Nu känns papret bara som luft och det kommer gå hur bra som helst :) har redan fått skrivit några rader faktiskt! ja tänka sig vad mitt humör är så pendlande så jag blir rädd för mig själv.

Fick tag på Sven nyss också :) glada besked! Han kommer hem och en stund och hämtar ut kameran på vägen för den har kommit :) tjoohoo! rena julafton idag, men dessvärre lämnas en tom plånbok efter sig! Men det är värt varenda krona tror jag! får hoppas jag känner så iaf ;) Hoppas jag inte tröttnar allt för fort ! Men då är den iaf bra att ha som på dopet vi snart ska där jag å lilla Zelda ska glänsa på korten ;) alla andra också förstås! men extra viktigt att det blir bra på gudmor och guddotter !!
å till USA resan:) yey! där ska det fotas vill jag lova!

Nu har jag äntligen kommit på vad jag vill äta idag också! Tacogratäng känns lockande i mina öron! å sambon min verkar sugen på detta med! så det får de bli!

Nu ska jag ta å platta håret! det ser så risigt ut så jag får ta och åtgärda detta!  så man känner sig en gnutta vacker! kan vara kul ibland :) Jag lär ju babbla på i 5 inlägg till idag känns det som så mkt som jag har att tala om.

hej hej ännu en gång!

Virrig

Jahaja! då var ännu en uppgift avklarad! Nu har jag bara mitt paper kvar. Vilket jag ska försöka att inte oroa mig för och lägga ner allt för mkt tid på vilket jag vet att jag gör ändå. Det känns inte bra alls så egenltigen vill jag bara få den inlämnad å sen få reda på mina kompletteringar om jag nu skulle behöva göra något sådant, vilket det säkert blir eftersom jag själv inte är så nöjd. Men vet inte heller på vilket annat sätt jag skulle gjort. jaja. jag gnatar om detta paper vareviga dag så nu sätter jag punkt för det kapitlet.

Har försökt få tag på Sven som inte svarar på varken sms eller när jag ringer. tråkigt värre. Vill ju så gärna veta när han tänkt komma hem och om kameran har kommit :D Kommer den inte idag så anländer den säkerligen imorgon! skojskojskoj :)

Sen ska här nog handlas lite med! vi ska ju ha gäster på lördag, några utav svens kompisar kommer så vi måste bestämma vad vi ska bjuda på. Kan vara bra att veta så man kan handla därefter med :P haha.

Fick ta en sväng om jobbet idag med och skriva på ett anställningsbeslut. Hade inte en tanke på det igår när jag lämnade in lönelappen men mitt förra beslut gäller ju inte längre ^^, men man kan inte tänka på allt. Tur att de ringer efter en iaf så det blev gjort. Annars hade jag inte fått mina pengar denna månaden..

Nu ska jag läsa lite! tjingeling så länge!

Morn morn!

Det är trötta ögon idag. Man har ju vart lite bortskämd den här veckan med att vara ledig fram tills idag. eller ledig och ledig, men fått jobba hemma rättare sagt, å då händer det ju att man sover nån timma längre på morgonen eller två. Så det är mot min vilja jag fått stiga upp idag.

Ska bara en sväng till skolan och ha examination sen får vi komma hem igen :) Ingen farlig examination idag därför är jag så coollugn, annars hade jag vart halvt panikslagen som ni alla vet vid det här laget.

Ikväll börjar det där programmet Inlåst vilket jag ser fram emot att titta på. Det verkar rätt så spännande.
Idag ska Sven dessutom hoppa över gymmet och träna på lördag istället :) men det är för att jag vill hinna umgås lite med honom. Gör knappt det om dagarna för att han är i skolan, å när han kommer hem blir det plugg, träning och fortsatt plugg tills vi lägger oss typ. Fast jag får ju iaf ha han hemma så ska väl inte klaga. Men iaf så blir det lite myskväll ikväll :) mysigt!

jalla jalla! nu får jag rappa på å hälla i mig kaffet! vi hörs i eftermiddag! Ha en trevlig dag allihopa :)
RSS 2.0