Nu jävlar!

Slår vi klackarna i taket! Imorn ska jag skriva av mig all statistik jag har inom mig. - Vilket lär gå rätt fort :P haha!

De får bära eller brista! Å sen jäklar :) sen blir de mys med goda vänner! Vilket perfekt avslut de kommer bli på denna vecka :D JAG LÄNGTAR!

Nu ska jag hoppa i säng med min snygga man! ;)

Bye

HÖG kaffekonsumtion, irritation, spring i benen.

Ja överskriften säger typ allt. På fredag eftermiddag ska jag ta ett rejält välförtjänt Whiskey och skratta åt min gångna vecka! För fy, vad jag avskyr just en sån här vecka.

Jag brukar oftast bli sån inför en tenta, rastlös när jag ska sitta och plugga --> sjuuukt mkt spring i benen orkar inte tänka, blir galen på att man inte fattar etc etc.

Kort å gott så ska de bli gott med helg å sen sätta fart med lite mer vettiga grejer till nästa vecka! Sjukt intressant ska det bli med nästkommande kurs! Å dessutom har man massa skojigheter till helgen som man längtar efter, David och Sofie kommer ner på besök! Massa skoj ska vi ha :) Wiie

Helgen som var så jobbade jag både fredag och lördag. På lördagen hade vi det ganska lugnt och skönt, å för att vara snäll mot de två studenter som var där( 1 ssk & 1 usk) så lät jag dem sticka mig! En fick ta venprov den andra kapillärt. Jag som aldrig har blivit stucken i armen tidigare (vad jag kan minnas) var skitnervös men ack så stolt när jag väl klarat av detta! Men lite skakis efteråt var jag allt. Jag vet, det står TÖNT i pannan på mig. Men ändå!

Å jag som sa till Sven bara några dagar innan att jag aldrig kommer låta en student röra mina armar! Hon var jätteduktig :) Pricka perfekt, fast å andra sidan har jag ju perfekta blodkärl ;) Så nu är jag redo att gå och lämna blod när blodbussen kommer till lilla Eslöv, eftersom jag nu kan säg att det inte var så farligt som jag trodde att bli tappad på blod ;)

Hej då!

LOST

Varför vill detta "intressanta" statistikskiten inte fastna i huvudet? Allt är huller om buller och jag förstår Naaada! Är det detta som kallas tentaångest?

Turligt nog har vi några dagar kvar till tentamen och förhoppningsvis faller bitarna på plats tills dess!

Wish me luck!

jag stinker AVLOPP

Nu är det slut på veckan. Imorn är det måndag.

Jobbat både fredag och lördag. Idag har jag mestadels pluggat, känner mig dock inget klokare för det. Men men, ska förhoppningsvis vara klok nog på fredag när det väl gäller ;)

Min dag har också bestått av att rensa avloppen här, de rann så förbaskat seegt så de vara bara att lägga sig å leka rörmokare. Dum som var jag så använde jag inga handskar eller något för jag tyckte inte det behövdes, men fan va svårt de är att få bort lukten. Å det luktar inte rosor vill jag lova! Om någon nu är intresserad av att veta. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR! ;)

jag har också tagit tag i fläsket mitt och vart ute på en springtur! Riktigt skönt efteråt!

Å jag måste bara tala om att min lilla granne  (eller ja han är inte liten längre, om man nu inte anser att 19 år är litet) Viktor hemifrån är i Barcelona och har spelat poker i European Masters of Poker idag och lyckades komma väldigt långt! Sjuuukt bra jobbat killen :) Synd att de inte gick ändra fram, men han gick ju inte lottlös för det om man säger så :P
 




Ne nu ska jag krypa till kojs, kolla lite parlamentet och sen sova riktigt gott :D

Good night!

 

Artikelgranskning

Ger mig H U V U D V Ä R K!

Skitartikel att granska. Skitmodell att granska efter. Fattar nada.

Ska snart få rensa tankarna på golfbanan! Ska bli skönt.

Jag är något mindre positiv idag än igår. Men alla dagar är man inte på topp!

Hej hopp.

Var är solen?

Idag har varit en bra dag trots de gråa, regniga, dagen-efter-val Sverige.

Jag och min kära arbetskamrat Malin har kommit långt med vår projektplan och börjar äntligen se slutet på den här delen. Det hela avslutade vi idag med ett besök på viggos! Mätta och glada skiljdes vi åt.

Jag har gett mig in på statistikområdet och börjar faktiskt bli en aningen klokare på de där :) Ganska kul de där, och JAG VET att jag typ är ensam om att tycka det. So no comments. ;) Men jag tror att jag är en utav de där få 5 % i klassen som möjligtvis kommer att hålla på med sånt här in da future .

Till nåt helt annat. Jag längtar tills klockan blir halv åtta så jag kan sätta mig vid tv:n och titta på mitt favvoprogram med kulingen Helge Skoog, skratta, bli mätt å sen somna i min mans famn :) Ett tänt ljus i detta höstmörker också. Mys !

Nu ska jag och lille busfröet krypa ner under filten och mysa lite :) Han gillar det och jag gillar det :) Braa va?! Han är så stilig min lille Prins!


Jaha! de var allt från mig den här gången.

Over and out!

Peace  !

Alltiallodag

Sunday! - vilodag.

Men eftersom jag haft vilodag igår så blir det lite mer att göra idag! ---> 

Vi tvättar, städar, pluggar, äter, har vart å röstat, dricker kaffe, planerar, ja gud vete allt vad vi gör denna dag!

Lugn helg för övrigt. Blir väl å sitta å glo på valvakan ikväll. Mot min vilja. Men jag har en envis sambo.

Kort å gott! Trevlig dag.

Plötsligt händer det

Jag löste in min vinstlott på 25 kr igår och tog en ny lott. Jag sa dessutom att jag bara ville ha den om det var vinst på den :P Voila! de funkade! ---->

För idag när jag nu har skrapat den nya lotten har jag vunnit MASSA pengar :D Hela 75 kr! har typ aldrig hänt i hela mitt liv då jag bara vunnit små fjuttiga 25 kr var gång :P wooohooo :D Detta är början till något stort! jag känner det på mig :P




PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Även om det regnar!!

Hej hopp vilket regnruskoväder som sköljde in över Eslöv! Det var inte att leka med! Får snart skaffa båt och paddla till skolan istället.

Inte min bästa dag i mitt liv idag. Men efter att ha legat i sängen och småsovit till några tv program så har jag lyckats ta mig ur sängen igen samt blivit på godare humör :) Å plötsligt kom jag å tänka på den här gamla bra låten! :)
 

Den väcker många minnen och triggar igång mina positiva tankar ;) För jävla bra!
För we are all the winners. tralalalala

Nu ska jag bara komma på nåt kul att laga till kvällsmat. Sven är kvar i Lund och ute å käkar med några kompisar. Kvar blir jag och katten i soffan, har mumsat i oss massa kex & ost :) Gottisch!

Mot grytorna!

Hasta la vista babes!

Tarzan

Guten abend!

Härlig skoldag med massa statistik! å det bästa av allt är ju att det fortsätter imorgon med ;) wiihoo :D

Annars blir det inte gjort så mö idag. De gamla vanliga --> laga maud, äta framför tv programmet halv åtta hos mig, gäspa och klia sig lite i skrevet. det sistnämnda står ju inte jag för förstås !

Glor på Idol i väntan på att svenneboy ska komma hem från sin joggingtur! jag var ju inte så sugen på att hänga med. jag är ju sjuk, jag har munsår! ^^, bra undanflykt! btw så är det på bättringsvägen! :) götta! Sen kan vi pussas igen hur mycket vi vill :) men iaf, Idol. haha, en blev kallad för Tarzan av Baggen :P haha Jävla töntar som finns med i de där programmet ibland alltså. De borde skämmas!!

Ser ju nu att House ska börja på tisdag! NIIICE ! de är ju sjukt bra program :) De är det bästa med hösten att det går så mkt bra på tv.n .

Ne nu ska vi borsta oss. (jag och katten)

Hasta la vista!

Borta bra..

Men hemma bäst!

Snart bär det av neråt Skåne igen. Ca 4 timmars bilkörning framför oss, drygt. Men så är det. Innan vi åker blir det lite käk samt vi ska hämta en cykel hos Svens pappa. Eftersom Svens cykel blev stulen häromdan. Mitt på ljusa dan! helt sjukt. Att folk inte kan skilja på ditt och mitt! det gör mig så jävla frustrerad! En snyting skulle de ha. Och ett pungslag, om det nu är killar förstås ^^, men det antar jag. Kvinnor håller inte på med sånt ;) inte jag iaf.'

Nu ska här packas! Ha en bra dag.

Love / E & munsåret

Här är där man är

och där är där man inte är. - Som ett stort fan till Stefan och Krister så kan man ju en hel del repliker! å denna passar så bra in idag.

Som säkerligen typ alla vet så är det ju kräftskiva hemma idag, och jag fäller en stor jäkla megafet tår för det eftersom jag inte kan vara med. Jag har fått ett nytt smeknamn också tydligen - Bitterfitta. Nice :P Jag hoppas iaf att ni får det dunderkul och jag får titta på alla härliga bilder sen :)

Mitt i allt elände har jag fått ett fucking munsååååår! har inte haft det på 700 år! varav det typ är 3:e ggn i mitt liv bara! fruktansvärt! Och jag har kommit fram till att jag fått det för att jag mår dåligt. över många saker just nu. thats it!

Vi ska ha kalas ikväll för lillkillen som fyllt 20 år. Innan dess ska jag ochS agera fotomodell hos Svens pappa som är jätteduktig på att fotografera. ska bli skoj, dock inte med mitt feta munsår men hoppas han kan fixa bort det i datorn!

Over & out! Love / Bitterfittan

Jackjakt!

Förmiddagen har jag spenderat framför datorn (ovanligt). Lite pluggis och annat smått å gott.
Snart ska jag och Svennebanan bege oss nån kilometer bort till hans far på lunch. efter det ska vi till city och leta efter en höstjacka till mig. Möjligtvis kan det hända att annat dimper ner i shoppingkassen ;) man blir ju bara så sugen när man går på stan :P


Tanken slår mig allt emellanåt att jag ska fokusera på att leva i nuet. Man kommer bort från det ibland och man tar så mycket för givet! Men en dag, på en sekund, minut, ögonblick kan mycket förändras. Tänker på min fina vän som inte har det allt för lätt just nu, kämpa på! du är stark hjärtat! <3

Livet kan vara så orättvist..



Kärlek/E

Som en ballong

Käre dagbok... (ska bli mina 2 nya inledningsord ;)

Efter att ha påbörjat projektplanen till C-uppsatsen idag hade jag fortfarande massa energi över till annat. Trodde jag. När jag väl kom hem och skulle göra alla grejer jag hade på schemat så blev jag helt tom i bollen. Luften bara flög ur mig och jag känner mig segare än segast.

Detta är ju inte bra eftersom: 

* jag ska springa fram och tillbaks till tvättstugan
* jag ska packa eftersom vi reser till Linköping imorgon för att stanna över helgen
* samt jag och Sven ska ha myskväll framför tv:n. SNARK !

Men efter regn kommer solsken och jag har druckit en kopp kaffe i hopp om att bli snäppet piggare :P Wiihii

Imorgon väntar ett jättespännande seminarium (NOT) men innan dess blir det lite mer uppsatsskrivande! Toppen! sen 4 timmars bil på dé! Känns som en fabulous dag jag har framför mig :)

Ha en bra evening kära vänner!

Love/ E

Bamse

Haha, kom å tänka på bamse av nån konstig anledning å kom då å tänka på den här komikern! så himla kul alltså :P Piggar upp en såhär på morgonkvisten !

Artikel efter artikel

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabba! :)

Jag bara säger såhär, man är ju bara så sjuuukt bra på att leta artiklar numera! Men fyy vad tråkigt det är.

Idag har varit en artikeldag, sen har jag försökt mig på att fatta vad det är vi ska hålla på med på torsdagens seminarium. Alla konstiga ord som jag inte fattar och aldrig kommer förstå innebörden i. Jobbigt. Induktiv, deduktiv bla bla å all skit som finns i denna värld! Tyvärr är detta bara början.

Sitter och väntar på att Sven snart ska komma hem! Äntligen :) Han har långa dagar med mycket mycket skolarbete. Får se om han orkar med att träna ikväll, om vi hinner förstås! Jag har ju för tusan inte vart på gymmet sedan i maj när jag började med golfen :P kanske dags nu?


Fastän jag är trögare än tåget så ska jag ställa mig vid spegeln och intala mig att jag är bäst! ^^,



Så det så ;)

Ullared

Gode kvällen kära människor.

Idag är det åter Måndag, Sven har MASSOR att göra, jag orkar inte göra nåt. La mig framför tv:n och började zappa mellan alla kanaler och vad sänds då? Jo ULLARED. haha, att de bara orkar med att sända ett sånt "skitprogram. Dessutom vill jag påpeka att det heter Gekås.

På tal om annat så har vi har åter vart i skolan idag, kändes som en ganska meningslös dag faktiskt där tiden gick till spillo på nånting jag lika gärna kunde ha läst hemma.

JA sen har jag inget mer vettigt att skriva så egentligen vet jag inte ens varför jag tog framdatorn för att skriva. men jaja. i brist på att finna annat att göra så.
 
oj nu börjar visst nån mysig film på kanal 9. A lot like love. Kan nog vara nåt i min smak ;)

Goo kväll fina ni!

love /E

En lördagsmorgon

God morgon :)

Sven jobbar så jag och lille Tuffs ligger i sängen och myser :) en perfekt start på lördagsmorgonen. Förutom att S inte är här då.

Igår var vi på bio, Inception hette den. Kan inte ens förklara vad den handla om så krånglig den var, men den var ändå bra på nåt sätt. Leonardo Dicaprio i huvudrollen, han levde sig in i andras drömmar och kunde styra och ställa och greja med folks undermedvetna å bla bla bla. Jättelustigt.

Idag står golf på schemat! Vi kämpar på att bli bättre igen efter vår 1,5 månads uppehåll som verkligen försämrade min karriär inom golfen ;) men snart så är vi nog tillbaks där vi slutade i mitten av juli!

Annars har vi en lugn helg här, inte så mycket planerat. Kanske borde ta en sväng ut med systemkameran och öka mina kunskaper om den, de kan ju va trevligt :) vi får se!

Jag önskar er alla en trevlig dag :)


Love / E

Sista året

på sjuksköterskeprogrammet har startat.
Vi har blivit tilldelade handledare för vår c-uppsats! Så nu är det bara att sätta igång med tankeverksamheten och skriva för glatta livet. Tycker det känns bra hittills ;) Men manska ju börja också! haha

Snart är det helg, inga planer än så länge på vad som skall göras. Hoppades på lite jobb men har inte hört något än så länge iaf. vi fårväl se. Annars kan de va gott å ta det lugnt nån helg. Nästa helg är det ju dags för Linköping.
Jamen kort å gott! De har vart en bra första skolvecka. Kul att träffa alla klasskamrater igen :)

Hoppas ni har det bra där hemma. Saknar er redan, å jag dör lite inombords varje gång jag tänker på att jag missar årets kräftskiva nästa helg. Hoppas jag överlever.

Lev väl!

RSS 2.0