Brödbak

Har nästintill aldrig bakat bröd i hela mitt liv, nån enstaka limpa eller fralla för några år sedan, thats it! Igår fick jag för mig att göra det och jag ångrar det inte en sekund! Tänkte dela med mig av receptet för den som är intresserad. himmelskt gott! (att tilläggas är att jag då inte är någon brödälskare)
 
http://www.kokaihop.se/recept/ullas-grova-brod-2
 
Annars får man väl säg att livet leker. Inne på sensommarens dagar, alla semesterfirare är tillbaka på jobbet - läget stabiliserat. Trivs bra.
Josefin har i veckan flyttat upp till gbg, hon bor här iaf på veckodagarna när hon studerar =)
Vi har beställt solresa till hösten =) ta igen all sol och bad på en vecka som man missat under sommaren. Skönt dessutom att ha något att se fram emot.
Nästa vecka är det dags för tjejmilen i Stockholm och träffa kollegorna från Lund, ska verkligen bli superkul! *längtar*
 
Yesilibox. ha det najs! Kram på er
 

Vidareutbildning

En vacker dag, redan till våren om jag får som jag vill, hade jag tänkt att vidareutbilda mig. Just därför att jag vill ha utbildningar och allt klart innan det är dags att skaffa familj, vilket jag inte vill vänta i evigheters evigheter till att göra..
 
Min största dröm har ju redan innan gymnasiet varit att bli barnmorska, den drömmen är som bortblåst. Jag har istället intresserat mig mer för det jag absolut inte kunde tänka mig att bli - operationssjuksköterska. Hur kan det bli sådan tvärvändning? Anestesi har jag också funderat mycket på.. det är svårt, de där att välja sin framtid. hur ska jag veta nu vad jag vill göra då.. Även om jag trivs jättebra nu vill jag inte nöja mig med att gå och knega på knäna för usel lön..
 
Att slippa jobba helger är ju ett måste för mig i framtiden. jag vägrar missa massa storhelgen med familj och vänner. det är uselt. ska man omskola sig till något helt annat?
 
Förvirrad..
RSS 2.0