Friday I'm in Love

Startar dagen med min sedvanliga frukost när jag är ledig: Kokta ägg, ett glas oboy å en kopp kaffe! Yummy!

Idag är det fredag och jag har tre dagars ledighet, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Lovely! Idag kommer mamma & pappa till Skåne, de ska bo på Eslövs Camping med husvagnen ;) Ganska coolt. Å ja Eslöv har en camping, megaliten dock men det finns en! Ska till och med finnas stugor ryktas det om, men har aldrig i mitt 3åriga Eslövsliv sett dem.
Svens lillebror kommer att spela fotbolls-SM i Eslöv (av alla ställen) i helgen, så blir en titt på det :) Sen blir det födelsedagskalas för mig imorgonkväll, skall bli trevligt :) En golfrunda ska också hinnas med me Sara, S:s syster. Har aldrig spelat golf ihop med henne så ska bli kul, riktigt duktig är hon.

Idag får vi hem vår lilla bil (nyckelpigan som den kallas). Den fick en sönderslagen ruta förra helgen och har sedan dess stått i VBG på lagning av både ruta och lite annat som behövts fixats länge. Så nu ska den vara i gott skick hoppas jag innerligt! Och gärna får den hålla i några månader till annars får det bli skroten. Ack vad vi haft slagsmål min sambo om denna lilla bil. Inget "kärleksbarn" den bilen inte. Men snart blir vi med ny bil :) jag längtar!

Nog om mitt ointressanta liv i Eslöv. Nu ska här städas och åka till stan :) woohoo
Ha en fabulous dag :) ♥

En bra start på sommaren

Som nybliven sköterska står jag nu, glädjandes över att skolan är slut och att arbetslivet har börjat och erfarenheten växer. Sommaren har gått i rusande fart och nu är vi i Augusti månad. Att börja jobba har gått över förväntan bra, man var inställd på ett helvete men jag har faktiskt överlevt detta och det har inte varit så tufft som jag tänkt mig det skulle vara, sen vet man ju aldrig vad som väntar. Men en bra start på min karriär och förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre. Det värsta är denna ständiga trötthet efter varje arbetspass, man orkar inte med särskilt mkt på sin fritid, men det sägs bli något bättre med tiden.

Nog om jobb, jag har nyss fyllt år och hade en jättemysig dag med sol och bad samt picknick på kvällen i goda vänners sällskap. Igår var jag för andra ggn under denna sommar på stranden, använde dock lite för lite solkräm och är nu en enda röd kräfta på min bakre sida. Ajaj.

Saknar er alla där hemma! Önskar att vi en dag kommer närmre varann! ♥
Nu ska jag kila mot jobb! Vi hörs. 
Lots of Love / Evelina
RSS 2.0