Livet leker

Påbörjade min minisemester med att åka upp till Varberg igår. Möttes av mamma på perrongen :) vi tog oss till Syrran och Zelda för att sedan åka vidare till stranden en liten stund. Zelda var då ingen badkruka kunde jag konstatera. Det är däremot jag ;) kände faktiskt inte ens på vattnet :P

På kvällen var det mamma, pappa, barn mys :) satt ute länge länge på altanen och smutta på vin och åt grillat.. mm. :)

Idag ska jag och mammsen in till stan. Ikväll ska jag och farmor ut på en åktur till falkenberg och hälsa på världens bästa Birgitta & Ingemar :) Blir nog en riktigt bra dag detta :D

Imorn bär det av mot Öland med partyprissarna :) Skoj ska vi ha! åså får jag träffa Sven igen som kommer med tåg + buss dit :) wiiie

Ha en bra dag mina hjärtan! :)

Hektisk period

God förmiddag folket!

Idag är det kvällspass på jobbet, vilket behövdes så jag fick sova ut idag. Behövs för min lilla kropp. Har vart mycket nu det senaste (typ hela Juli) med både jobb och massa annat. Jag bara längtar efter att få ha en ledig dag och bara sitta hemma å inte göra nånting - vila ut. Hade vart nice :)

Men jag klagar inte för det. Nu har jag massa skoj framför mig :) i helgen är jag ledig, och den ska vi spendera i Mölle. Nästa vecka jobbar jag bara mån och tis å på tis kväll åker jag upp till grimmared för att på fredag åka vidare ner till Öland med mina fina vänner :) Där spenderar vi helgen och kommer ha oerhört skoj :D

Sen är det bara två jobbeveckor sen är det dags för bröllop och efter det två veckors SOMMARLOV innan skolan börjar :) och vi har inte planerat 1 dag där ännu så känns toppen! :D massa skoj ska jag och Svennis hitta på :)

Måste bara skryta lite om golfen också. Jag har blivit enormt duktig det senaste :) vilket resulterar i att det är askul att spela:D jag fick ju mitt gröna kort för ett tag sedan. Nu lyckades jag få officiellt handicap i måndags och igår lyckades jag sänka mitt handicap till 33.5 :) det börjar ta sig! :D och lägre ska det bliii!

Nog om golf och annat! Hoppas ni har det bra alla!

Vi hörs!

All in!

Tjena tjena!

Ännu en lördagskväll ska tillbringas på verket (jobbet). Jag har absolut inte ont av att jobba, trivs kanonbra. Men just att behöva jobba tre helger i rad varav lördagskvällar allihop, de är tråkigt.  Har dessutom haft väldigt mkt kvällspass förraveckan och den här så jagoch S har knappt sett varann. Men snart blir det ändring å det för nu blir det bara dagpass typ resten av veckorna som är kvar + att jag är ledig två helger sen efter denna :) TOPPEN! :D

Wheels & Wings hemma i Varberg nu. Illa tråkigt att behöva missa det. Brukar vara en trevlig folkfest annars. Men det kommer fler ggr. :)

Nu är det faktiskt bara 4 veckor kvar att jobba sen är jag ledig två veckor innan skolan börjar:) Ska bli så otroligt skönt och roligt att fylla dessa två veckor med massa skoj :) Jag längtar sååå :D

Ne nu ska jag äta en mysig frukost i väntan på att S kommer hem. Sen ska han vidare mot Mölle. Men kommer hem senare under kvällen med både Tomas och Doris som ska sova över här. Imorgon ska vi ut och spela golf allihopa :) ska bli en mysig dag! Hoppas bara vädret blir något bättre :)

Ha de bäst! kraam på er go vänner

Free fallin'

Tjabba tjena!

Ledig idag. Startade dagen med städning, tvätta, frukost på balkongen, påhälsning av Sven (lunchrast). Perfekt att han kör här i krokarna så vi hinner träffas några minuter :)

Nu väntar jag själv på att maten ska bli klar! sen ska jag städa färdig det sista innan sven kommer hem igen. Då bär det nämligen av en stund till golfbanan och senare ikväll kommer Josefin på besök :) så himla skojigt! :D Grill, mys, nåt glas viin, massa snack  :D Me like!

Nu är även stugan till campingen om två veckor bokad :) bra blir detta! Nu ska vi bara jobba 4 veckor till sen är det ledighet som gäller :) ska bli spännande å se vad vi ska hitta på tillsammans jag & Sven då :) nån liten tripp nånstans blir det nog allt :) Kan behövas innan sista tuffa skolåret sätter fart.

Å jag njuter av värmen ute, trots att jag fortfarande inte vart på stranden så är det hur underbart som helst! synd bara att man måste jobba i värmen, kan ju inte utnyttja den så väl då :/ menmen! Humöret är ju på topp var dag eftersom det är soligt å fint :) så hellre svettas å vara glad än regn och "deppig" :) eller huuur?

Långa naglar har jag fått dessutom på tal om något helt annat! jag börjar bli duktig! gnagarn har hållt sig borta ett par veckor ;) guldstjärna tack!





Ciao Bellas!

Dunder och brak

Hej hej hej! hemskt mycket hej! :D

Måndag idag, jag har vart hos tandis och lagat ett litet hål. Blev inte alls så dyrt som folk skrämt mig med! :) så nu kan jag gå och shoppa lite för pengarna som blev över^^, skämt å sido! men det är ju positivt när det blir billigare än vad man tänkt sig :) åså ska jag sköta tänderna ordentligt nu så jag slipper betala för att laga ett stupid hål.

nog om det. japp! Man överlevde åskan igår, men fy fan rent ut sagt vad här small! jag har aldrig vart med om dess like! Å kattastackarn var så rädd så rädd. fick sitta å vagga honom ^^, mitt lilla barn <3 men ack som han rev mig när det kom en oväntad dunderknall som gjorde att det riktigt ringde till i öronen, så rädda vi blev båda två (vi satt på balkongen och kollade på blixtarna) och flög upp ur stolen! haha!
Men det var nog behövligt med lite regn för våra gröna vänner.

Har jobbat hela helgen (igen) och ska bara jobba ikväll och imornkväll sen är jag äntligen ledig på onsdag innan jag ska jobba helg igen ^^, men sen ska jag äntligen vara ledig två helger! gud så skönt de ska bli. :)

Nu ska jag klippa och borsta katten! senska jag duscha. IGEN: idag är en sån där dag som man blir äckligt svettig fastän man inte gör nånting ^^, haha. Fast de kanske bara är jag ^^, jaja.

Trevlig dag på er :)

Goa gubbar

Sitter och mumsar i mig jordgubbar med lite mjölk :) så underbart gott! De är den allra bästa gubben som finns på sommaren :D

Ska ta mig ut på en liten joggingtur i denna värme. Lär tuppa av. Men förhoppningsvis hittar nån mig till slut i så fall.

I em/kväll är det jobb som gäller! Sen imorgon är jag ledig :) Gött!

Trevlig dag! :)

Rosé

Hallå eller!! :P

Söndag och jag har äntligen gjort klart veckans sista pass! har vart mycket jobb i veckan, dock har det vart väldigt lugnt på jobbet för min del men ack vad veckan gått fort ändå! Trivs så himla bra där:)

Eftersom jag nu vart så duktig och jobbat hela helgen när alla andra legat på stranden (känns så iaf) så unnar jag mig nu ett glas rosé för att fira lite helg ^^,

Imorn är jag ledig och den dagen hoppas jag få spendera i solen. Men säkerligen regnar det på min lediga dag. Den som lever får se. I så fall blir det nog karlsrobadet här i eslöv för nån strand vill jag då inte ligga på själv. Sven jobbar ju. Så strandpremiär får det bli en annan dag. Sen ska vi spela lite golf också :)

Ikväll när jag gick från jobbet till stationen så träffade jag på Catrine och Basse :) de va ju trevligt att träffa på nån känning när man är ute och spatserar i Lund :D Å de är ju inte varje dag man ses heller! trevligt trevligt :)

Ne nu måste jag gå, råkade ta fram godispåsen och kan inte slita mig därifrån. Så bums i sängen så de inte blir mer socker! kommer ju aldrig att somna ^^,

God natt :)

Städa städa

Nåt som vi inte gjort på länge och har blivit ett måste. Har haft alldeles för mycket att göra den senaste tiden å när man väl kommer hem bara orkar man inte. Men idag ska jag äntligen ta tag i städandet, lapa lite sol och sedan fara iväg till jobbet för ett kvällspass.

Imorn blir det också jobb och på måndag är jag äntligen ledig och ska gör absolut ingenting. Eller jo, är det bra väder förstås vill jag få ligga på stranden. Har inte ens hunnit vara där iår. KATASTROF! Får jag inte nån strand iår så får det bli sista minuten i augusti!

Mannen min jobbar häcken av sig idag med, sen ska han äntligen få va ledig imorgon. Livet är hårt ibland. Men det lönar väl sig till sist hoppas jag :)

Nu ska jag sätta mig och njuta av en rejäl frukost! :) Sen slå en pling till mor och far som är ute på första trippen med sin nya husvagn :D

XOXO

RSS 2.0