Working out

Tjabba tjena! 
 
Andra arbetspasset gjort idag, kändes mycket bättre än igår. Visst gick det okej igår men ändå lite småsaker som jag hänger upp mig på som jag kunde gjort bättre, men det är ju sån jag är. Det flyter väl på i sin ordning, bitarna faller på plats lite dag för dag. =) Om tre veckor kommer jag vara proffs!
 
Vart på gymmet idag, musklerna värker sedan i söndags när jag var där. Gött är det! Beach 2013 är kanske inte så långt ifrån som jag trodde när jag väl speglar min kropp ;) jaja. jag är ju ingen bodybuilder precis men man ska ju vara nöjd med sig själv och det ska jag nog hinna bli innan det är dags att visa sig på stranden, om det nu blir av. Regnar ju fasen hela tiden i den här stan...
 
Nu dags för lite smoothie och soffhäng innan sängen kallar. "långt" arbetspass väntar imorn igen, (6:45-16:15) går rätt så snabbt ändå.
 
Trevlig kväll, sov gott!
 

Sahlgrenska, here I come!

Idag är det dags! Jag ska bege mig till mitt nya jobb, mitt första arbetspass. Igår var jag lite nervös, lite pirr i magen och nästan illamåede - idag är jag längtansfull och nyfiken( ja lite pirr också förstås). Ni som känner mig vet ju att jag har lite svängande humör känslomässigt. Självförtroendet pendlar friskt det också, men idag känner jag mig stark! Det ska bli en fantastisk start har jag bestämt! 
 
Sitter och tittar ut genom fönstret och spårvagnarna som går förbi. Jag som hade trott att jag skulle slippa åka kollektivtrafik och ta mig med cykel till jobb, men efter förra veckans utmaning att ta mig dit på cykel insåg jag att jag får lägga ner det. Trots allt så går spårvagnarna mycket oftare här än vad tågen gick från Eslöv till Lund, så i vilket fall som helst behöver jag inte svära på spårvagnarna för det kommer en ny inom bara några minuter :) Känns lyxigt! 
 
Har levt lite som i en bubbla de senaste veckorna, inte riktigt fattat vad som hänt. Men nu är det dags att vakna till, back to reality och nytt liv! Verkar vara sköna kollegor jag får, var ju där och hälsade på i torsdags och avdelningen är rätt så ny och fräsh jämfört med min gamla. 
 
Japp, nu snart dags att laga lunch, blir korv me mos! Gött! Börjar inte jobba förrän 14:15, känns skönt man hinner med lite hemma innan det är dags att bege sig =) 
 
Ha en fin dag allesammans! 
 
I denna byggnaden skall jag befinna mig under sommaren 2013, våning 5! Utsikt över botaniska trädgården :) Ljuvligt!
RSS 2.0