Mellanlandning

8.00 lämnade vi Kay & Gary för att bila ner mot Florida. Vi har kommit 600 miles ( vet inte hur mkt i svenska mil och orkar inte räkna ut det heller. Ta 600 * 1,6 så får ni det iaf i kilometer. Nu har vi mellanlandat i En stad som heter Charlotte och här har vi tagit in på hotel över natten. Ett megastort hotellrum om man jämför med det vi hade i New York och det känns bra att slippa ligga som packade sillar. Sven och Thomas är och gymar lite och Doris ute och går. Jag tänte nana nu för jag är så väldans trött. Jag behöver min skönhetssömn ;) Dessutom ska här börjas plugga lite imorgon så nu har jag inte mer "jullov". Men kan iaf ligga och läsa i värmen vilket jag anser som ganska positivt :) Imorn har vi 500 miles kvar så ca 8 timmars bilfärd till. LOVELY. Men har faktiskt gått mkt bättre än förväntat. Kan nästan tro att jag har mognat lite så duktig som jag är :P men innerst inne är jag nog fortfarande det lilla barn osm jag är ^^, hihi.

Hoppas ni har det bra där hemma. Och mamma om du läser detta så förstår du förstås att vi kommit fram. Du logga ju aldrig in på skype, antar att det har med åldern att göra att du glömde det ;) ne skämt och sido! vi hörs imorgon när vi kommit fram :) 

Kärlek till er! Kraam

Julafton a la Amerika style :P

Merry Christmas everyone!
Kort uppdatering idag.
Idag är julafton dag 2 vilket vi firar enligt amerikansk stil :) Hittills har vi bara tagit det lugnt, om en timme kommer gästerna :)
Vår julafton igår var riktigt lyckad och jag hade hur trevligt sm helst. Tyvärr hinner jag inte dela med mig så mkt bilder än men här är iaf en på mig och Sven sen igår :)



Nu måste jag kila och göra mig iordning. Hade ni en bra julafton igår?

Kram på er

God Jul

Hej allihopa och God jul!

Har nyss pratat med familjen och halva släkten där hemma på skype och känns underbart att få höra era röster lite :) Fick även skype:at med Tuffs :) min söta lilla katt! vad jag saknar dig. Men här finns gott om katter vill jag lova, närmare bestämt 18 stycken. :) så lite kattmys får jag alt ändå, och jag vet att Tuffs har det superbra därhemma också :)

Idag har vi lagat en massa svensk julmat såsom: Jansons frstelse, köttbullar, prinskorv, risgrynsgröt, vi ska ha dopp i grytan etc. Ska bli intressant å se vad de tycker om den svenska julmaten. Imorgon är det vår tur att testa på den amerikanska stilen av julbord vilket jag ser fram emot :) spännande spännande :)

Nu ska jag gå upp en våning och slå in de sista julklapparna! Jag vet redan allt jag ska få men ack så fina saker :) wiiie! Man blir ju som barn på nytt ;)

Hoppas ni haft en riktigt bra julafton hemma och en fortsatt sådan. Ha det great ute imorgon när ni går å partar loss :P Ta hand om er!

Love Evelina

Jamestown, NY

Hej alihopa!

Nu är vi framme i Jamestown, NY hos Svens släktingar. Vi kom fram igår kväll efter 7 timmars bilfärd :) Sven körde och jag var "kartläsare" vi hade iofs gps men vi fick hjälpas åt att komma rätt. Det gick bra :)

Väl framme blev jag lite nervös när jag steg ur bilen just för att jag skulle tala engelska. MAn vill ju kunna säga så mycket men jag måste ta hjälp av sven ibland. Hoppas detta bättrar sig tills imorgon då de kommer en massa släktingar hit :P

Kay & Gary som de heter här är hur goa som helst! Och vilket underbart hus! Jag är underbart glad för att jag fått chansen att åka med hit :) jag ångrar inte en sekund!

Idag ska vi åka iväg till Erie och shoppa, man betalar ingen skatt på kläderna där :P LOVELY!

Skönt också att ha ett eget sovrum nu :) Lite jobbigt att sova allihopa i ett rum, men det har gått bättre än vad jag trodde. Men ändå skönt att få ha lite space ändå!

Hur har ni det där hemma? Nu ska vi äta frukost! Ha en underbar jul om jag inte hinner skriva innan!

Stoooor Kram :)

Shoppaholic

Hello kamrater :) Nu är det kvällen för oss, helt slut efter denna dag!
Vi startade dagen med The metropolitan ( konstmuseum), vilket jag iofs tyckte var sådär men ändå en upplevelse att ha vart där. Sen tog vi en promenad i Central park och efter det bråkade vi om vart vi skulle äta. När vi väl ätit och kom ut så började det snöa :P LOVELY! Julkänslor var det här ja :) sen har vi strosat runt i halva N Y , speciellt på Broadway. Vi har vart på Hard Rock Café, vilket var underbart kul att ha varit på, sen har vi vart på världens största varuhus Macy´s eller vad det heter vilket var sjukt stort! kunde inte tro mina ögon när jag klev innanför dörren :P Och jag vill bara roffa åt mig allt! :P men man får hejda sig. Pengarna ska räcka ett par veckor till ^^, Jag och Sven ska iaf tillbaks dit imorgon för att shoppa lite :) ska bli mys!

Nu ska vi strax sova så vi orkar med morgondagens alla äventyr :)

Men en sak till kan jag säg, och det är att jag trivs i New York :P Mysmys!

God natt! Eller rättare sagt god morgon för er där hemma! Ha en underbar söndag :) Vi ses! Kram

New York!

Efter 21 timmar i resväg landade vi i New York! (kl 3 svensk tid). Nu har vi laddat batterierna ett par timmar och ska snart bege oss ut på frukost och sen vidare mot Frihetsgudinnan och hälsa på henne en stund! Sen blir det lite shopping :) Härligt start på resan tycker jag!

Vi hörs! Ta hand om er :) Kram

Den vanliga stressen inför resan..

Resan hit överlevde vi trots att vi slira runt på vägen. 1 hel timme extra tog det = 5 timmar att köra. Ambulanser hit och dit och jesus vad glad jag blev när vi väl var framme.

Sen vi kom hit har de vart en stressad mor och tre lugna ungdomar kan man säg ^^, som det ska vara! Trubbel med min biljett då mitt efternamn var helt galet. Men det är fixat och jag får nya biljetter imorn på flyplatsen. tjo. Ja här är grejer at ordna med ska ni veta ;) men nu är vi färdigpackade och allt har ordnat sig! nu hoppas jag snart att det blir dags för sängen så vi kan sova några timmar innan vi ska upp igen. Taxin kommer halv 6!

Nu får ni ha det riktigt bra här hemma i Sverige, en god jul och ett superbra nytt år! så ses vi till nästa år :)

Ta hand om er!  Kraaaam !

Vi ska bara:

  • Klippa Svens hår
  • Packa handbagagen
  • Kontrollera packningen (så vi inte glömt något)
  • Laga lite lätt frukost/ lunch
  • Åka till öb
  • Åka till biblioteket och hämta ut en bok som kom igår

Kl 12 senast ska vi köra! Är vårt mål iaf ;) vi får väl se om vi hinner :P Nu ska trimmern fram! å nu börjar det kännas att det är nåt på gång :P Fan va kul det ska bli :)

 

Ta hand om er! Kram

Nu lyfter vi snart !

Nu är det banne mig 15 december. Kan ni förstå hur fort detta året har gått? Inte jag i alla fall. Känns inte som det var längesen vi var ute på praktik och nu ska vi snart ut igen! :) Lovely!

Idag har vi vart i skolan från 9-12 och efter det har vi gjort färdigt kompletteringen till vår observationsstudie. När vi sitter på tåget börjar det snöa och sen dess har det fortsatt snöa i Eslöv hela eftermiddagen/kvällen, fantastiskt mysigt :) I like! Härligt att hinna få lite julkänsla innan vi reser iväg.

För en timme sen var jag på Carema och tog min sista vaccination av Twinrix, det svider i kassan att behöva betala den men nu är det klart! äntligen. Efter det åkte jag till affären och handlade väldigt lite, några potatisar till kvällsmaten idag, ett paket mjölk och självklart en chipspåse så vi kan fira lite ikväll att "jullovet" har börjat. :)

Förresten så har jag fått ett julkort/julklapp från kommunen, två biobiljetter för min "stora" insats år 2009 ;) de är jag värd, så många helger i somras som jag jobbade!

Nu sitter jag ny duschad och myser i mörkret med tända ljus och smygäter på julgodiset, minttryffel :P sjukt goda!



Nu ska här också snart packas färdigt, lagas mat och mysa :) Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag ska ha :)

Kram på er

Sådär ja :)

Nu är jag på lite bättre humör igen! Har pratat med mamma, pappa, Björn och Tuffs på skype :) roligt de där att kunna se varandra live.

Nu återstår bara resten av packningen som är kvar sen blir det en liten promenad i kylan för att rensa tankarna ännu lite mer :) sen blir det sängen och kolla tv.

Denna dag har gått fruktansvärt fort sen jag kom hem! Timmarna rullar på i hög fart!

Trevlig kväll får jag väl säg :) nu ska jag packa vidare.. Bye!

Stor, djup suck.

Ny kursintroduktion idag, känns väl bra. Hade kännts lite bättre dock om det inte hade legat grupperbate över hela denna kursen och över jul och nyår dessutom. Eftersom jag åker bort snart och länge så hinner jag bara vara med i skolan idag och imorgon, på den korta tiden hinner man inte med så mycket grupparbete. Känns som ingen vill ha mig med eftersom jag inte kan tillföra så mycket under tiden jag är borta, och det känns inte alls bra. Men va fan ska jag göra? vavava? Okej att jag kommer delvis glida på en räkmacka genom kursen men det är inte direkt så att jag kommer ha en månads semester under tiden jag är borta om någon trodde det. Jag har köpt alla böcker och kommer säkerligen läsa mer än de flesta andra i klassen eftersom jag missar alla föreläsningar får jag ju försöka klara mig på böckerna, så jag har nån aning om vad allt ska handla om. Dessutom har jag ju med min lilla dator s¨visst kan jag möjligtvis tillföra något!  Har bara fått mig en känsla av att alla inte tycker detta är riktigt okej, men vad ska man ta sig till liksom? man ställer väl upp för varann? Jag ställer iaf upp för mina vänner gällande olika saker. Dessutom är jag inte mer än människa. Känner mig bara väldigt väldigt dum för att jag missar så mycket :/

jaja, behövde bara skriva av mig lite av mina tankar i all denna stress. Nu ska jag börja packa! och snart kommer sven hem, han har ju skrivit tenta idag och kom därifån tidigare för en gångs skull. Dessutom kändes tentan bra:) Toppen!

Saknar redan min lille katt förresten, suck. Hur ska detta gå?

jaja, nu känner jag mig ännu bittrare. bäst att jag sticker... vi hörs.

Min lördag

Medans Zedas föräldrar är ute på julgransjakt passar jag på att slipa på uppsatsen tänkte jag samt vara barnvakt samtidigt. Och som ni förstår, med en sovande Zelda över axeln (som inte vill ligga och sova i sängen utan på min axel) och en mamma som springer runt med dammsugaren i högsta hugg så blir det inte mycket skrivet på min uppsats. 

Men jag måste säg att jag klagar inte, för vem vill inte ha en sån söt liten unge som Zelda sovandes i famnen och mysa! Det är 1000 gånger mysigare än att skriva på en uppsats vill jag lova! Jag har ju hela eftermiddagen på mig :)

När zelda ligger och sover i sängen, jag har skrivit färdigt och vi har ätit, så ska jag ta å gå upp till farmor, hon ville vi skulle ta slut på den sista starka wirren ^^, å ett sånt fantastiskt bra barnbarn som jag är! så ställer jag självklart upp :) Alltid :) hihi

Ikväll kommer mina resterande syskon hit och vi ska ha en riktig familjemyslördag! God mat och dryck, paketleken och sist men inte minst så ska vi bada tunna :) de kallar jag mys! Vill bara att Sven skulle vart med, men man kan inte få allt på en gång.

Ne nu ska jag se om Zelda vill lägga sig i sängen! Nu har mamma äntligen slutat med dammsugaren, så möjligtvis att jag skulle kunna få lite ro att tänka å skriva det sista nu! *hoppas*

Förresten, gårdagen var GULD säger jag bara :) Mina vänner är de bästaste vänner man kan ha! Er håller jag hårt i ;) <3

Ha nu en fantastiskt bra lördag allihopa! vi hörs :) PoK

Mamma pappa barn

Jag stormtrivs varje gång jag får komma hem och vara hos mamma och pappa :) Känner mig som ett barn på nytt! Efter min jobbiga bilfärd(åtminstone på skånska sidan av Hallandsåsen då de regna och blev dimmigt) så landade jag i Grimmared runt femtiden. Jag traskade upp till farmor för att säga hej och där satt redan pappa och farmor och smutta på portvin( som de en gång för typ två år sedan lurade i mig var alkoholfritt). När jag kommer på besök drar farmor alltid fram Whiskeyflaskan konstigt nog, dag som natt :) inte klagar jag! för ack så gott det är ;) sen diskuterar vi allt mellan himmel och jord.

Idag var det bästa hon sa:

-  Jag förstår inte varför Obama fått fredspriset som är med i två krig. De borde gett priset till nån annan, Mig till exempel ! *fniss*

Ni som inte träffat min farmor har gått miste om något vill jag lova! Det är en riktigt pangbrud! Det är något vettigt bakom det skallbenet! Och hon är rolig också! haha :P

Jag mamma och lillebror har precis tittat på finalen av mammas pojkar. De är ju sådana blonda killar så jag vet inte vad. eller rättare sagt är det Christian jag tycker är blond. Hur fan kunde han välja Viktoria framför Martina? De var ju ämnade för varann! jaja, inte mitt liv. men han kommer att ångra sig, det ve jag!

Sitter och myser med min lilla prins just nu! Kommer sakna ihjäl mig efter honom när vi är i USA.


Nu blir det snart nana! Upp tidigt imorn för att kolla på luciafirande på mammas jobb! sen är det spa som gäller 8.00 - 12.30! å efter det shopping och träff med syster och Zelda :) Å på kvällen förstås tjejkväll med världens bästa tjejer! riktig kanondag :D Kommer knappt kunna sova!! vill ha fredag morgon NU! hihi :)

Sov gott :) Kramis

 

Kärlek

Jag ska få träffa min älskade farmor idag <3 wiiie :) Jag längtar!! Längtar efter alla andra jag ska träffa också förstås :)

Men först till skolan för lite feedback för uppsatsen som skrevs i förra veckan!

Ha en wonderful day :)

Mitt i kaoset

Nu tar jag mig en liten paus, eller ja, paus har jag haft en stund för lekte lite med min nya webcam en stund också. Bara så ni vet ser jag inte ut såhär i verkligheten ^^, haha
        

Min nya dator funkar kanon och är riktigt nöjd med den :) min söta lilla sak!
Idag har vart en ganska händelserik dag om jag kan säga så.
Här har suttits en del vid datorn, kollat igenom min artikelgranskning jag gjorde igår, vart å tränat, vart på coop och hämtat paket, vart på ica och letat efter ståltvål(nån som vet vart man kan hitta det nånstans? Måste få tag på det snarast!) å just nu eller ja som sagt innan jag tog paus höll jag på att packa och formatera om min gamla dator som pappa ska ha. Så ja, här händer väl egentligen en hel del.

Nu är min paus slut och jag ska fortsätta packa, får ju inte glömma bikinin nu när jag och mammsen ska på spa på fredag :) så skönt det ska bli :) wiie!

Ha det najs vänner!

Tihi

Har lekt med min nya dator hela kvällen, tien har gått fruktansvärt fort! tur vi är lediga imorn så man hinner med allt annat man skulle göra.


Här har vi min nya lilla pärla! bort med den gamla skroten ;) Jag får iaf inbilla mig att den var skrot eftersom jag köpt ny. egentligen var den bra. men alltid kul med nytt :) dessutom är denna lättare att bära med sig då jag konkar på datorn rätt ofta!

Nu har vi nyss vart ute och gått och nu sitter vi och har lite glöggmys! :) en trevlig dag så at säga! Imorn är både jag och Sven "lediga" från skolan! skönt med nån stunds sovmorgon innan sven behöver upp och tentaplugga.

Jaja, nu blir det snart att gå in till verkstan och sova lite så man är pigg imorn. Natten till idag kan jag inte påstå att jag sov så bra så nu lär jag sova som en stock inatt ^^,  God natten! sov så gott!

Mys

Känner mig fortfarande lite olustig i kroppen, ingen behaglig känsla. Man blir sådär rastlös oh vet inte vad man ska ta sig till och tiden går fruktansvärt sakta. Man känner stress fast man vet inte vad man stressar över. Konstiga saker de där.

Nu har jag precis kollat ett avsnitt av Ullared, skönt program de där :) Fast tycker ändå det är konstigt att man inte sett en enda känning trots att man bor/bodde så nära. menmen!
Har iaf en mysig katt i knät som är helt utslagen efter att vart ute hela natten och ränt. De är mys det, om en stund kanske jag äntligen kan få min sambo att komma in i myshörnan efter han pluggat färdigt. Det är tufft att vara student må jag säga.
Kollar nu på runaway bride med Julia Roberts (pappas favorit) som går på kanal 9 :) bra movie! 

Efter en riktig långhelg (tors-månd) så är det imorgon dags för heldag i skolan. känns väl lite sådär, skönt att va ledig ;) haha. Men ska bli skönt att komma iväg lite. Har knappt vart utanför lägenheten på flera dar, tråkigt men sant och skönt för den delen.

Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad och krypa ner under täcket i soffan och bara vara :) det är en sån dag och väldigt behövlig! Hoppas er dag vart bra och kvällen likaså !

Vi hörs! PoK

Ny dag, nya möjligheter

Även ny vecka nu för den som inte visste det :P

Måndag idag och nya puckar! Idag saknas all motivation, ork och lust som man borde ha en måndag när man haft långhelg och samlat nya krafter. Men eftersom min uppsats är färdig behöver jag inte bry mig jättemkt heller. En artikelgranskning ska jag möjligtvis göra så jag får det undanstökat med, men sen ska här också börjas tänkas på packningen inför resan och här ska slås in julklappar och planera veckan.. ja herre, jag är redan trött. Låter kanske inte så mkt, men som ni säkert vet själva så blir man lite stressad med allt man ska hinna med innan man ska resa iväg. Dessutom blir det en lite längre resa denna gång än vad jag är van vid. Men det ska bli otroligt roligt :)

Nu ska jag tänka positivt och hoppas det blir något bra utav denna dag :) ha de great!

Fälla en tår

Nu var det beställt en dator :P En julklapp till mig själv iår :) hoppas bara jag blir nöjd med den nu. annars får jag skylla mig själv som gjort ett så förhastat köp.

Något annat som jag också beställt nu som jag gråter floder för är kruslitteratur till kommande kurs. Eftersom jag åker till USA och är borta halva kursen kände jag att det är det minsta jag kan göra att se till att ha med mig böckerna så att jag åtminstone kan försöka hjälpa till på håll. Men det tar emot att behöva köpa sån onödig litteratur som jag säkerligen inte har användning för senare. men vad gör man inte för skolarbetet ska bli toppen :P

nu ska jag lägga mig i soffan och glutta på tv och dricka glögg å äta pepparkakor resten av kvällen. Det är jag värd tycker jag efter dagens slit :)

Should I?

Tankarna surrar runt i huvudet på mig. Nu kanske ni tror att jag tänker på uppsatsen, men där har ni fel ;) nu är det gällande en ny dator som jag vill ha. (ska ha). En liten smidig sak, som inte är lika klumpig som den jag har nu. Dessutom har den alla funktioner jag är ute efter, och dessutom för en billig peng. Eller ja, för en student som jag så är den egentligen inte billig, för jag handlar nästan för pengar jaginte har i och med att jag ska åka till USA. Men med lite julklappspengar och en supersnäll pappa som köper min gamla dator så går det ihop ändå :)

Så vad tycker ni? ska jag köpa eller inte? ingen idé att ni svarar förresten. För som mamma sa i telefonen så låter det redan som att jag bestämt mig ^^, å innerst inne har jag nog det :P jag vill bara inte få ångest över att jag köper en ny dator ^^, men jag vill verkligen ha den! vill ha vill ha vill ha!

hihi. beslutsångest är mitt andra namn ;) men vi får väl se hur det blir!


fortsättning följer...

11 dagar kvar

Good morning folks!

En helt utvilad Evelina som talar, hur skönt som helst!
Har precis haft en mysig söndagsfrukost och ska strax sätta igång med att pilla färdigt det sista på uppsatsen.

Sen blir här pepparkaksbak idag istället eftersom vi inte hann med det igår :) Och sen så ska vi testpacka idag å se hur mycket vi får plats med i en resväska. Eftersom vi inte får plats med så många resväskor i bilen i USA så får jag och Sven trycka ihop oss i en. Ska bli intressant, ungefär tandborsten pyjamas och en tröja som jag kommer få plats med ^^, nä skämt å sido. Men det börjar närma sig nu, har fortfarande inte förstått att jag ska ut och resa, man lägger fokus på så mycket annat just nu och först och främst ser jag ju fram emot nästa helg då det blir en riktig myshelg med vännerna ena dagen och hela stora familjen nästa dag :) (i familjen ingår även Zelda, Thomas och Andreas för er som inte visste.. Egentligen Sven med men han kommer inte med upp denna gången så därför blir vi utan honom) 

Jag tror katten har fått resfeber den lille krabaten. Han är lite stirrig och han snackar i nattmössan(läs tomteluva). Sven vaknade i natt av att nåt släpades på golvet å då gick lille Tuffs runt med min tomteluva ^^, haha. Gjorde även samma sak i morse! mys med den :)

Ne nu back to reality! Vi hörs

Höga berg och djupa hav..

Ja livet är inte alltid en dans på rosor. Inte för att denna dag har vart dålig eller nåt sånt, fick bara lust att skriva så.

Dagen har absolut inte vart som planerad. Det är dumt att planera, blir aldrig så ändå. idag har vi istället inte gjort nånting, förutom tjaffsat, haha nej inte så farligt de heller. Vi var en sväng i Elsöv city på intersport för Sven skulle kolla en väska där. Å jag som vanligt strosar runt i affären och hamnar bland sporttopparna. Jag har tittat på en som jagvelat ha bra länge (dvs ett par år), men dragit mig bara för att jag tycker det är så jävla dyrt för så lite tyg. men plötsligt så hängde där ett par stycken på rea i just den sorten jag velat ha :D å gud tänkte jag, jag bar måste slå till :P satt som en smäck också! :) så nu kanske jag vågar gå i sporttop utan att skämmas för mina små boobies :P Tänk er en varm och svettig sommardag och man springer där på fotbollsplanen i bara sport bh, shorts och ett par dojor ;) de kallar jag sommar det! å dessutom har jag nu en snygg sport bh :) weeho! Nu ska jag bara böra med fotbollen igen. Men ett par år kvar tills jag flyttar upp igen och kan va med och spela :) men ooh vad jag längtar! speciellt när Malin har börjat spela nu i förra veckan. Men blir lite långt för mig att åka och träna i Helsingborg, annars hade jag lätt börjat :) 

jaja, nu blev det ett sånt här långt meningslöst inlägg ännu en gång. Å inget vin inblandat denna gång! jag lyckas ändå ;) 

Är inne på att köpa ny dator nu, men vart kommer pengarna ifrån? above? nope. Villa ha en lite mindre än den jag har nu för att jag släpar så ofta på min dator och hade vart smidigare att ha ne lite mindre, dessutom vill jag ha en modernare ^^, that's me! nu ska jag kolla mat.. fläskfilé ala Evelina, vad de nu kan bli för något.. 

Vi hörs!  

Morgonmys

sven stack till jobbet vid halv 6 imorse. Jag sov vidare till 9 :) underbart!

Nu sitter jag här med två knäckemackor med julskinka på och en STOR kopp varm choklad, mm :) = Njuter.

Idag blir det en riktig mysdag. Givetvis blir det en del plugg också, men känns inte så farligt ändå. Men utöver plugget ska här bakas nya pepparkakor( de förra vi gjorde varade inte så länge när man har en kille som Sven i huset ;) och dricka massa glögg.

Vi ska även ut och jogga en runda hade vi tänkt, och sen blir det god mat och mys framför tv:n hela kvällen lång :) Låter det inte som en underbar dag? - det tycker jag i alla fall :)

Detta är sista helgen jag och Sven har ensamma tillsammans för resten av året ^^, så man får passa på!
Nu ska jag mysa vidare :) Ha en mysig lördag ni med :) (vad mycket mys det blev, haha)

Kraaaam :)

4:e december.

Exakt om en vecka ligger jag och mamma och gottar oss på Asia spa i Varberg :) det är vi värda!

Idag har jag fått vakna upp bredvid min fina Sven ännu en gång :) men nu har han begett sig mot skolan och jag ska snart brygga mig en kopp kaffe å fortsätta med min uppsats. Sven kommer inte hem förrän 18 tiden så jag har gott om tid på mig att plugga i lugn och ro. Har planer på att få klart så mycket som möjligt med uppsatsen idag så man kan börja finslipa på den i helgen. Men får se hur det går.

Igår var ju jag och S på NovaLund och tro det eller ej, men jag fick köpt ALLA julklappar jag skulle ha :) och jag är nöjd med dem dessutom! Först när vi kom dit och min julklapp till farmor sket sig så kändes det som om jag inte skulle finna något till någon, men rätt som det var så hoppade nästan alla julklappar i min famn :) och jag unnade mig själv ett par tjocka strumpebyxor + en tunika :) Helnöjd med gårdagens shopping!





Bjuder här på en bild från vår tjejkväll i lördags där vi bland annat tog på oss ansiktsmasker :P  
(neger wannabe) Min mask luktade baileys ^^, haha























Trevlig fredag allesammans :) <3

Belöning

God eftermiddag kära vänner! Tänkte bara säga ännu en gång vad tiden går fort! Känns inte som jag fått mycket gjort idag, har kämpat en del med mitt resultat i uppsatsen med tabeller och diagram. Sen tog jag ju förstås sovmorgon till klockan 10 :) hihi. välbehövligt! Men har i alla fall kommit framåt i uppsatsen men nu får jag inte nedskrivet nåt mer så tänkte sluta för dagen. Ingen idé att stirra in i väggen. Tänkte göra lite annat så kanske man kommer på några bra idéer under tiden.

Sven tyckte vi skulle åka på julklappsjakt idag istället för lördag så nu ska vi snart fara iväg till NovaLund och strosa runt lite. Ska bli mysigt! Det var ett tag sen vi var där så. Annars händer här inte speciellt mycket i Eslöv idag, bara min söta lilla katt som är borta sen igårkväll men han kommer nog snart in igen =)

förresten så är det bara en vecka kvar tills jag åker hem nu igen :) å då är det alltså bara en vecka kvar på denna kursen och det är bara en vecka kvar tills jag ska gå på spa med mamma och det är bara en vecka kvar tills jag ska träffa mina underbara vänner och baka julgodis :P ja mycket på en gång! en fartfylld helg nästa vecka kan jag säg! Men grymt roligt ska det bli :) tjot tjot!

Over and out!

Hahaha

Jag är löjlig. Sitter och släpper mig :P haha ne men fäller snart en tår till Tommy Körbergs O Helga natt! Så himla mysig jullåt verkligen, tänker tillbaks på så många gamla minnen <3

Om jag ska byta ämne till nåt lite coolare så är det snart dags för Paradise hotel :P tittade innan på arga snickaren men fastnade vid datorn senare. så typiskt mig! Evelina hjärtar datorn ungefär.

Ne nu blir det duschen först också! fullt upp som sagt ;P

Väntar på att sven kommer hem också. Vill inte vara ensam mer. Speciellt när jag tvingar mig själv att lyssna på o helga natt. gah, Why? kanske behöver skvätta lite, de kommer snart :P I promise! (erkänn jag blivit duktig på min engelska, för den som inte märkt det så slänger jag faktiskt in lite engelska ibland ;) ) kul va?! haha.

Ne nu ska jag skaffa mig ett liv. Hej då!

Mycket på lite tid.

Insåg idag att det bara är 2 veckor kvar (14 dagar) tills vi åker upp till Linköping för att senare tidigt morgonen efter flyga mot USA.

Innan dess ska jag

  • Skriva klart en uppsats ( är dock inte stressad för den utan har ändå ett par dagar på mig nu att skriva, så tror det kommer gå bra)
  • Köpa julklappar tills nästa torsdag då jag åker hem och firar minijul.
  • Packa inför resan så klart
  • Byta el bolag ^^, ( tar dock inte så lång tid men det ska göras)
  • Planera skolan under tiden jag är bortrest
  • ta min sista vaccination av twinrix

Ja, nu finns det säkerligen 1000 saker mer jag ska göra, för detta lät ju inte så mycket förstås. Men det känns som om det är alldeles för kort med 2 veckor för att hinna ta det lugnt under denna tid.
Det kanske är tankarna på att jag har det lite smått "stressigt" (åtminstone i huvudet) som gör att jag har sån huvudvärk Trodde så klart den var borta imorse för då kändes det bra. Men när jag väl satt där i skolan och skulle skriva alla dessa enkäter kände jag hur den kom smygandes.

Inte blev det bättre av att sitta med min uppsats och inte komma framåt. Helt still stog allt och jag beslutade att ta mig ett glas vin efter jag läst en väns blogg :) faktiskt så är det ett väldigt bra knep när allt känns jobbigt och det står still, för då sprudlar idéerna och man får skrivit ett par fler rader iaf :) och jag är nöjd med det idag iaf! får se vad jag tycker imorgon ;)

Nu blir det snart matdags och tv kväll resten. Sven är iväg på nån fest i skolan så får se när han kommer hem. Han mår inte så bra han heller faktiskt, en väldans huvudvärk hos honom med, kan inte förstå vad detta beror på!!! Nån skit som hänger i luften nu, perfekt att man stressar massa nu så kommer man bli sjuk på resan när man väl slappnar av ^^, har ju en tendens att bli så tyvärr. Men vi får se ! de blir nog toppen :)

Nu skrev jag sådär himla långt igen! Vinet som talar ut;) nej skämt å sido! Men ibland behöver man bara skriva av sig! Imorgon är iaf både jag och Sven lediga så det blir en sovmorgon som heter duga vill jag lova! å jag får vakna upp bredvid den jag älskar mest på denna jord :) Underbart <3

Trevlig onsdagskväll :) PoK

Äntligen

Känner jag mig en gnutta pigg igen och huvudvärken är borta :)

Nu blir det strax skolan för att dela ut enkät och fylla i alla andra gruppers enkäter till våra paper. Det vill säga 11 enkäter ska jag fylla i idag :P Roligt värre!

Nu ska jag ta mig en macka med julskinka på :) den blev riktigt god! Ligger nog i generna de där med att göra god julskinka ;)

Ha en bra dag!

PoK
RSS 2.0